Adijo pamet! Radikalna Rajgljeva se boji, da bodo otroci zaradi globalnega segrevanja prepevali onesnažene pesmi?!

Barbara Rajgelj (Foto: STA)

Radikalna Rajgljeva, ki že dalj časa razburja javnost, tudi tokrat ni razočarala. Prek družbenega omrežja Twitter je namreč izrazila podporo totalitaristični skupini Kombinatke, ob tem pa se je spraševala, ali bodo zaradi globalnega segrevanja otroci morali peti onesnažene pesmi.

Sodelavka Mirovnega inštituta in predavateljica na režimski Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani Barbara Rajgelj je vzbudila pozornost s sledečim zapisom na družbenem omrežju Twitter: “Prepesnjene otroške in ljudske pesmi Irene Woelle v izvedbi @Kombinatke opozarjajo, da naša pasivnost pri reševanju globalnega segrevanja vpliva na naslednje generacije. Otroci bodo morda namesto prešernih peli onesnažene pesmi. 💐” Svoji objavi na Twitterju je priložila videoposnetek omenjene pesmi, v kateri totalitaristične Kombinatke jasno izkazujejo svojo ekosocialistično agendo.

https://twitter.com/BRajgelj/status/1098543301769211904

Bizarno: Je bil koncert Thompsona prepovedan zaradi “onesnaženih” pesmi?!
Kot vse kaže, Rajgljeva nima nič proti Kombinatkam, ki spodbujajo jugonostalgijo in širijo totalitaristične komunistične ideje, po drugi strani pa je bila pred leti med glasnejšimi izmed tistih, ki so se glasno zavzemali za prepoved koncerta najbolj priljubljenega hrvaškega glasbenika Marka Perkovića Thompsona, ki bi se moral zgoditi maja 2017 v zasebni dvorani v Mariboru. Pevec namreč prepeva domoljubne pesmi, v katerih med drugim izpostavlja ljubezen do Boga, naroda in družine, kot lahko sklepamo na podlagi zapisa Rajgljeve, pa so takšne pesmi onesnažene in očitno po njenem mnenju povzročajo domnevno globalno segrevanje. Po njenem mnenju je Thompson, kot je povedala za Delo“izrazito nacionalističen pevec, ki z vidno simboliko in besedili povezuje v troedinost narod, Boga in (domovinsko) vojno. Izraz sovražni govor bi pri njem težko uporabili, atmosfera nasilništva, glorifikacija ustaškega režima in tesna navezava na hrvaško politiko pa vzbujajo skrb”. Efektivno je tako povedala, da hrvaška domovinska vojna in osamosvojitev zanjo predstavljata ustaški separatizem, in na podlagi tega ter oboževanja Kombinatk ni težko sklepati, kaj si Rajgljeva misli o slovenski osamosvojitvi!

Rajgljeva s svojo radikalnostjo razburja že dalj časa in tako ideološko onesnažuje Slovenijo
Rajgljeva je tudi članica Sveta za odziv na sovražni in diskriminatorni govor, in to kljub temu, da je s takšno vrsto govora tudi sama močno obremenjena. Pred skoraj enim letom je namreč kar na nacionalni TV Slovenija v okviru oddaje Tednik doživela rasistični izpad, v katerem je dejala, da če spadate v skupino “belih, zdravih, dobro situiranih starejših moških, ki imajo vse, a mislijo, da jim pripada več”, ste največja grožnja Sloveniji. Prav tako v zadnjem času javno po družbenih omrežjih podpira in spodbuja skrajneža Domna Saviča v njegovi vojni proti Nova24TV. Sporna se ji je zdela tudi razprava o izumiranju slovenskega naroda, ki se je pred pol leta odvijala v državnem svetu, kot članica abortivnega lobija pa se javno zavzema proti svobodi govora, ostro je namreč napadla tudi preganjanega patra dr. Tadeja Strehovca. Zanjo pa ni relativna samo svoboda govora, pač pa še ena izmed osnovnih pravic – pravica do zasebne lastnine. Prek družbenih omrežij namreč javno zagovarja “relativnost” te pravice. Veliko pozornosti je vzbudila tudi s podporo Zoranu Jankoviću na nedavnih lokalnih volitvah. Ta župan je bil namreč osumljen, da je v zameno za spolne odnose izkoristil mlado mamico, ki naj bi ji grozilo, da bo ostala brez strehe nad glavo. Z naslednjim odstavkom je tudi jasno, zakaj – brez davkov, ki so po mnenju mnogih sami po sebi kraja, država in predvsem MOL ne bi mogli izdatno financirati njenih “podjetniških” aktivnosti ter njenih radikalnih somišljenikov!

Foto: STA

Rajgljeva je veliko breme
Za Rajgljevo je odločujoč dejavnik pri podpori Jankoviću prav denar davkoplačevalcev, s katerim Mestna občina Ljubljana pod vodstvom Jankovića izdatno financira promocijske aktivnosti, namenjene homoseksualnemu življenjskemu slogu, ki ji je tako ljub. Društvo Informacijski center Legebitra, s katerim Rajgljeva pogosto sodeluje, je tako po podatkih Erarja od MOL prejelo že za 472.710,44 evra sredstev. MOL je veliko večino denarja v to društvo zmetala po prvi izvolitvi Jankovića na mesto župana. Pred tem so bili zneski, kot je prikazano na grafu, zanemarljivi, po Jankovićevi izvolitvi pa so v posameznem letu mnogokrat presegli 30 tisoč evrov.

Nakazila MOL Zavodu Open (Vir: Erar)

Izdatno MOL pomaga tudi Mirovnemu inštitutu, katerega sodelavka je Rajgljeva. Organizaciji, ki jo med drugim sofinancira zlobni židovski milijarder George Soros, poleg tega pa je več milijonov davkoplačevalskega denarja prejela od države, je MOL po podatkih Erarja skupno nakazala za 108.766,20 evra sredstev, od tega ponovno večino v času po tem, ko je Janković zasedel mesto župana.

Nakazila MOL Mirovnemu inštitutu (Vir: Erar)

J. Ž.

 • šmentanamuha

  Naše fakultete so postale nevarne. Na njih kar mrgoli LGBTQ zalege, ki se je uspela pririniti v učiteljski kader in tako imajo priložnost in moč, da manipulirajo in zastrupljajo mlade ume.

  • Darth Vader

   identična slika v ZDA in kanadi….sam da tam jih nihče ne jemlje resno, tu se pa kolektivno pretvarjamo, da so pomembni in imajo glas :)

 • Stric iz ozadja

  MOL tako pomaga mirovnemu institutu, da je zadnje 4 leta nakazal celih 0€.

  “kot je prikazano na grafu, zanemarljivi, po Jankovićevi izvolitvi pa so v posameznem letu mnogokrat presegli 30 tisoč evrov.”

  Zneski na grafu ne gredo preko 4.000€. Mislim da se bo treba naucit brati grafe. Saj ni tezko.

 • Jernej Arko

  Delejte se norca s globalnega segrevajna kokr čte, sam je dejstvo da je prepozno, globalna civilizacija se bo sesula v 10tih letih. In v zahvalo takih kot ste vi ne moremo več storit ničesar da bi se rešl. Prepozni smo vsaj 10 let takrat so temperature narasle dovol da se je permaforst začel topit. Brez nas je tam dovol metana da svet segreje za usaj 4 stopinje in ni tehnologije da bi ga nazaj zamrznl. Več kot ga spušča hitreje se segreva hitreje se spušča v ozračje. Sibirija zgleda kt da bi jo zadelo na stotine meteoritou, sam je kriu izbruh metana. Tud če nehamo danes kurit fosilna goriva je prepozn, sam v 5tih letih bi zarad tega poskočil še pol stopinje k bi nehal mikropartikle spuščat v zrak kateri blažijo globalno segrevanje. Konec je konc stoletja se bo dal če bo malo sreče prežvet sam še na severu kanade, pa v sibiriji.

  • macon

   Kaj, ko bi se proti onesnaženju začeli boriti Indijci in Kitajci, ki oceane in ozračje čedalje bolj svinjajo in jim niti na pamet ne pride, da bi plačevali CO2 kvote in prispevke za zeleno energijo? Zakaj mora vedno plačevati samo EU?

   • Jernej Arko

    Sej se, kitajska trenutno vodi v vlaganju v zelene tehnologije, celo puščave dela spet zelene, sam je prepozn, nema veze če ceu svet neha kurit fosilna goriva, šli smo čez prevagalco.

    • Darth Vader

     kmalu bodo ugotovili vso famo zelene tehnologije :) uppoam sam da se jim gospodarstvo ne bo preveč sesulo, da ne bomo imel težave še z 1 miljardo lačnih kitajcev….

  • Vrhovni sodnik

   Lari fari, o tem zdaj trobjo, da migracije prikrijejo. Segrevanja so bla tud prej in to večkrat, bo pa Sibirija in Aljaska s Kanado bolj rodovitna, Arabci tud nimajo njiv, pa kar dober živijo, zato ne flancaj lewaških mantr

   • Jernej Arko

    Arabci nimajo več kje koze past, pa kruh je potrojil ceno tam zakaj misliš da je pršlo do arabske ustaje.

    • Vrhovni sodnik

     A zarad koz, ki jih kamelarji ne morjo nategvat, ker jih je premal, ti si pa res patron, Soroša vpraš za kwa

     • Jernej Arko

      ja kmetje niso mogl nikjer več kmetvat in so pršli v mesta pizdarije delat.

     • Vrhovni sodnik

      HA,HA,HA

     • Jernej Arko

      sej u desetih letih bo pa pr nas isto, do alp bo prej al slej puščava in nč nemormo narest da bi to ustavl.

     • Vrhovni sodnik

      Vse se da ustavt, vode imamo v izobilju, bedakov na vladi pa tud, voda vse ustavi, še takšen ogenj.

     • Jernej Arko

      ne bo dežja ne bo snega, ne bo izobilja vode. Oz snega že itak praktično ni več.

     • Vrhovni sodnik

      Škoda mojga cajta za tebe, ne razumeš nič, segrevanje povzroči taljenje ledu, itaq napovedujejo dvig morja, več vode, da pa še več padavin, kapiš.

     • Jernej Arko

      ti ne kapiraš, zračni potoki ne dovoljo več polarnemu vremenu k nam, vse se ustavi pri alpah, brez tega zamete komaj kaj. isto s dežjem od severa ga bo vedno manj prihajal.

     • Kordiš

      Kwa zdej zračni potoki al zračne reke, danes ponoč ti en prihaja čez Alpe, sam ti to ne čutiš

     • Jernej Arko

      jet stream

     • Minister za kulturo

      Si tabletke spil

     • Prašičji minister

      Pol ni čuden

     • lokec

      Tiha voda dere bregove.

     • lokec

      Čez 10 let bo huda zima in dober pridelek. Zato šparajmo smuči.

   • Jernej Arko

    sam tko prbližn za info ne more se kar na enkrat preselt kmetijstvo na prej nerodovitno zemljo in pokrajino, da useka dust bowl tko kt je u 30tih v amriki, svet zgubi 30% žita, vojne so se začele zarad manjših extremou.

    • Vrhovni sodnik

     Če se ne znamo sami ustavt pri razmnoževanju, bo pa narava poskrbela, nič bat, je živa.

     • Jernej Arko

      Itak nismo sred ne prvega ne zadnjega velikega izumrtja na zemlji.

     • lokec

      To sploh ni prvo izumrtje.

   • Kordiš

    ITAQ, +++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

  • Darth Vader

   a točn čez 10 let na današnji dan al včeraj al jutri čez 10 let? zakaj potem ti že danes ne narediš samomora? :)

  • lokec

   Če bi ta metan kontrolirano pokurili, bi naredili uslugu sibircem in celemu človeštvu.

 • Vrhovni sodnik

  Za takšne je un Udbovski slogan, uzela ga magla.

 • Kordiš

  Sibirija bo nova žitnica sveta, tko, da lohk Putin vsem j… mater

  • Prašičji minister

   Lohk jim tud fotra

 • Minister za kulturo

  Rajgelca je plagiat, majke bi reku Rožle, kje se pa skriva izdajalc.

 • Prašičji minister

  Pri zabitih lewakih pa res ta pregovor velja, svašta pička rodi.

  • Ivan Friderik Novak

   Kje te “foter” naklepinil, mutant? (Verjetno je bil na prgi.)

 • VERZIFIKATOR

  Raglja Barbarič

  ŠE ENA SEKSISTIČNA

  Je izjav seksističnih parada,
  kdo na desni stresa najbolj leve,
  kdo med rožami sejal je pleve,
  kdo ne brzda se in ne obvlada.

  Ene kajpak se ne nominira,
  le brbrati zna in pa ragljati,
  Raglja znajo jo imenovati,
  ta »priznanj« tovrstnih ne pobira.

  Le raglja, brbra okrog sovražno,
  da zares se Raglja ti zasmili,
  ko nobeden se je ne usmili,
  to pri stvari vsej je glavno, važno.

  Za ragljanje moški da so krivi,
  ugotavlja njeno vse okolje,
  in da z njimi bi bilo ji bolje,
  tudi če so stari, tolsti, sivi.

  Takšne Raglja kar najbolj pogreša,
  pa še kup denarja z njimi skupaj,
  Raglja moja, daj no, ne obupaj,
  upaj, da kateremu se zmeša.

 • MEFISTO MODRI

  Punca se očitno tudi sama premalo segreva oziroma ogreva, zato je ostala zamrrznjena v ledenici FDV.

 • sloustava

  Ni vzgoje, je brutalno antislovenstvo.

 • Artur

  Njela se bureka pa poludela.

 • janezxy

  Drugo leto je ta kura kandidatka za Prešernovo nagrado.

 • Artur

  Vprašanje je ali so levajzli vključno z njo dejansko ruknjeni v možgane ali se delajo bedaste ali pa je oboje. Katastrofa zgodovinskih razsežnoasti pa je, da imamo te debile na ključnih mestih družbenega odločanja

  “Amerikanjarji ne vedo kako bi se obvarovali pred levajzlskko globalno vročino, opekline na dnevnem redu”
  https://www.youtube.com/watch?v=1GBvHKZzYPc

 • Nšo-či

  Pesem Kombinatk je bolj parodija kot aktivistični glasbeni vložek. Barbara Rajgelj pa ostaja kaviar aktivistka dokler ne bo razvila kritičnega odnosa do religije, ki jo prinašajo migranti , ker spreminja in bo še zelo spremenila našo družbo. Sporočam ji tudi to, da parada ponosa ni parada ljubezni ampak parada nasililja, ki s svojo skrajnostjo prebuja sovraštvo ali pa vsaj načenja dostojanstvo ljudi, ki so to parado prisiljeni opazovati.

  • Tone

   Bi me zanimalo, kako in kje so migranti do sedaj spremenili našo družbo.
   In kdo koga sili “opazovati” parado ponosa?

   • Amerikanc

    Migracije z Yuga (tako muslimanske kot nemuslimanske), so bistveno zaznamovale slovensko mentaliteto, tako v mestih kot na podeželju. Samo poglej stanje duha v nekaterih mestih, ki so bila nekoč popolnoma Slovenska (Jesenice, Trbovlje, Velenje,…Piran..) Tam so v bistvu že zametki tujerodnih enklav, kjer se Slovenec ne more počutiti svobodnega, zaželjenega in enakovrednega migrantom.

    • centurion

     ++++++++++++++++
     Si mislu na Đesenicama?

    • Tone

     Jaz v Piranu in drugod nisem opazil neslovenskega “stanja duha”. Morda kak kiosk z burekom. Imajo pa tudi kioske z hot dogom, burgerji, macdonads in kitajske restavracije.
     V tem okolju se počuti nesvobodnega, nezaželenega in neenakovrednega samo tak šovinist kot si ti. Normalni Slovenci pa s tem nimamo nikakršnih problemov.

   • Nšo-či

    Tebe pa to prav nič ne zanima. Tu si zato, da provociraš ljudi in jih spodbujaš k sovraštvu. Nisem še zasledila tkakšne voje ljubeznive misli.
    Glede vsebine mojega komentarja pa , še sociolog religije dr. Marjan Smrke, pravi, da je prihodnost migracij in sveta odvisna od tega, kako močno vlogo bodo imele religije. Torej, močnejši vpliv ko bodo imele religije na življenje ljudi, težje bo sobivanje.

    • Tone

     Odzivan se svojim mnenjem, kadar se mi zdi kaj sporno, netočno ali lažnivo. Mnenje proti mnenju. To lahko provocira samo zadrteže.

     Z mnenjem dr. Smrketa se strinjam. Ampak to velja za vse religije, brez izjeme.

  • Peter

   Meni sovraštva ne zbujajo, smešni so mi. Kaj hudiča je treba po cestah vpit, da si homo? Koga to briga? Bodi kar hočeš, ampak tudi jaz ne vpijem po cestah, da sem hetero. In tudi če bomo nekoč v manjšini, kot trenutno kažejo trendi, ne bom šel na cesto zganjat kraval v podporo svoji spolni usmeritvi.

   Odnos levičarjev do vere pa je sploh velika farsa. Prezirajo domačo katoliško vero in spoštujejo tujerodno. Potem pa bodi pameten in jih razumi, no.

   • Nšo-či

    Moj najljubši prijatelj je gej. Gej je tudi moški, ki ga izjemno spoštujem. Nihče izmed njiju nu našemljen aktivist. Oba sta se zavzela za svoje življenje in predvsem živita, tako kot živim sama. Nista se postavila v vlogo žrtve, ki žuga drugim.

    • Tone

     Tipično! Homofob se vedno pohvali s kakim gej znancem ali prijateljem.
     “Našemljene” geje na paradi lahko vidimo samo v velikih mestih kot je Berlin, kjer je parada tudi velika turistična atrakcija.
     Sicer pa je LGBT aktivizem že obrodil sadove. Še pred desetletji je bila večina Evropejcev homofobnih, sedaj ste pa homofobi že v manjšini.

     • Nšo-či

      Manjšina postajajjo ljudje brez srca,…. kot si ti.

     • Tone

      Bi ne res zanimalo na koga in zakaj tako misliš.

      Brez srca si ti, ki nekaterim ne privoščiš, da bi izrazili svoja čustva.

    • Peter

     Ja. Sam nimam z geji nobenih problemov. problem imam s namaškaranimi podivjanimi hordami, ki vpijejo po cestah, da so geji.
     Imam pa problem z lezbijkami. Škoda jih je, vsakič dve ženski manj za nas, no….

     • Nšo-či

      Hmm… lovec :)?

     • Peter

      Ne, sem one woman man.

     • Nšo-či

      :) jppp… je čarobnost življenja. Vsaj meni.

 • Amerikanc

  Ali ni ona ena navadna lezbijka ? Mogoče ji manjka ljubezni in je sovražna do slovenskega ponosa. Take so najhujše. Take že poznamo iz zgodovine; Pepca, Svetlana, Sonja, Jasna,….

  • centurion

   Pa še kakšnega štirinožnega pizdolizca ima…

   • Amerikanc

    Potem pa še Prešernovo nagrado lahko faše.

 • Darth Vader

  hehehehe kaj ste pa mislili :) levičarji pravijo, da je svoboda govora verbalni konstrukt, ki ga morajo skozi svoje “ideje” nadzirat oziroma ga obvladovat :) na stroške davkoplačevalcev seveda….

 • centurion

  Komunizem je globalno onesnaženje sveta.
  Slovenija ima pa onesnaževalcev za izvoz.
  Edini proizvod, ki ga je je na zalogo netto izvoz
  po planetu in širše….

  • diler resnice

   Ob levi možganski hemisferi so tudi sive mozganske celice postale rdeče, pa se tudi ta Barbara Rajgel samoreciklira med tiste odpadke, ki jih povzroča globalno pregrevanje v smislu tektonskih premikov in erupciji rdeče vulkanske lave, ki je trenutno večja nevarnost za svet kot pa sončni žarki, oziroma ozonska plast !?

 • Peter

  Zakaj so te babe prepričane, da morjo zgledat zanemarjene, da zgledajo pametne, no?

 • janko

  Levuharji so pa res zaostali. Še vedno gonijo strupeni socializem. In globalno segrevanje – tega namreč NI! Globalnega segrevanja ni! Amerika je odstopila od lanskega pariškega podnebnega sporazuma, saj so znanstveno ugotovili, da je to kot nič – glavno je sonce.
  Bliža pa se mini ledena doba. Sončeva aktivnost se je zmanjšala in to bo trajalo vsaj 30 let. Na zgornji plasti zemeljskega ozračja že beležijo trajno manj sončnih toplotnih žarkov. Čez 3 do 5 let se bo začela hladnejša doba. Za vsaj 30 let; več bo oblačnosti. Svet se naj pripravi, izolacija stanovanj itd.

  • Ivan Friderik Novak

   Bliža se propad tvojih že prizadetih možganov.
   Svetujem ti, da odstopiš. Manj boleče bo zate in za nas.
   No, morda pa obstaja rešitev v obliki dietnega prehranjevanja. Železna juha iz dovolj dolgo uležanih hudojamskih kosti ti bo pomagala. Upam.

 • Janez Kepic-Kern

  Punca naj se raje poroči.
  ČE PA JE POROČENA IN IMA KAJ OTROK – POTEM PA?
  Tako sama – le nesmisle stresa.
  Zlasti je zoprno, če je za tako stresanje nesmislov kaj plačana od države. L.r. Janez K.Kern KOMENDA

 • Franjo Trojner

  Vstani Sigmund Freud, naša družba je potrebna tvojih psihoterapevtskih pristopov :
  – PSIHOANALIZE
  – SISTEMSKE DRUŽINSKE PSIHOTERAPIJE
  – PSIHODINAMSKE PSIHOTERAPIJE
  – EKSISTENCIALNE PSIHOTERAPIJE
  – GESTALT PSIHOTERAPIJE
  – INTEGRATIVNE PSIHOTERAPIJE
  – TRANSAKCIJSKE ANALIZE (TA)
  – TRANSPERSONALNE PSIHOTERAPIJE
  – REALITETNE TERAPIJE
  Če g. Sigmund iz znanih vzrokov ne more pomagati, prosim naj se dela loti g. Vodeb.

  • Darth Vader

   Vodeb ima sam preveč duševnih motenj povezanih z kompleksom večvrednosti ter neobvladovanjem ega ter…..nezmožnostjo kognitivnih procesov na višjem nivoju….torej vodeb predstavlja osebo, ki ima v sebi low-life vrednostni sistem, zaradi svoje strokovne izobrazbe je nadut in egocentričen, zaradi svojih kompleksov (najbrž so ga kar precej pretepali, ko je bil majhen) pa seka iz njega ven ego, namesto intelekta…….bolnika ne moreš zaupati drugemu bolniku in pričakovati čudež katarze :)

 • učko

  To babo je Rajgelco je treba nagnat delat na tekoči trak, kjer bo pucala piščančje meso !!!!

  • Artur

   Na kakšno živinsko farmo gnoj kidat (koristno opravilo v prid gnojenju domače eko pridelane zdrave zelenjave)

 • xtc

  Babo je treba pod nujno na psihiatrijo ,ker je umsko bolna in nevarna okolici,definitivno pa je polna že kaznivega govora pozivanju k nasilju nad njej neljubin ljudem in definitivno je treba to organizacijo prepovedati zaradi potencialnega širjenja sovraštva inspodbujanja nasilja ter terorizma.

  • Tone

   Ali si se ti pri Stalinu učil reševati politične probleme.

  • KAPIBARA

   Tako je !
   Nedaj se “Ines” in naj ti bode jo mar drugi kometarji. ki ne spadajo na to stran..

 • Artur

  Predavateljica na režimski Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani !!!???
  Bodoči študentje(razen levih jebivetrov ) česarkoli, če imate količkaj dostojanstva, uporabne inovativnosti, zdravorazumskega naprednega razmišljanja predvsem pa moralnega čuta izogibajte se te čmarnice v velikem loku.

 • Vlado77

  To je izdelek naših “kvalitetnih” šol po Pikalu. Da take dobijo prostor v medijih in celo s pomočjo denarja nas vseh ali s pomočjo mistra10%. Verjetno so gradbena podjetja pomagala tudi takih idiotom prek prisile plačevanja 10% nikjer napisane dajatve. Korupcija

 • Artur

  FKV fakulteta za komunajzlske vede .

  • sodnikisozločinci

   FDV – integracijski center za orangutane.

 • psychocandy7

  Mora vsake tolko sproducirat kakšno absurdno izjavo, da opraviči financiranje. Zgubljen primerek.

 • KAPIBARA

  Kje in kdo je že uplival na sodstvo da so eno zagrizeno domoljubko pozvali na psihi pregled ??
  Pri na se samo samostojno zdravijo in tam skrivajo-zapirajo.. (UDBA)

 • učko

  Rajgelco zapret med 1000 ISIS-ovcev in nej jo presico “obdelajo” k treba !!!!!

  • Ivan Friderik Novak

   Kakšne grozljive ideje imaš, izrojenec?
   Ja, tvoj umski defekt je posledica genske zasnove tvojih staršev.
   Poznam pa zdravilo za ozdravitev tvoje bolezni. To je krepka juha, skuhana iz dobro uležanih hudojamskih kosti. Dober tek!

 • karpelec

  Še ena, ki hoče hodit po trepalnicah.

 • MEFISTO MODRI

  Kod so hodili FDV-jevci in vsi levi rdečuharji, ko je Bog delil pamet?

  • Ivan Friderik Novak

   Vprašanje bi moralo biti naslovljeno zate, zahojenec z od tolsto trebušastega, maziljenega duhovna razširjeno zadnjično odprtino.

 • Janez Kepic-Kern

  SMEŠNO IN “BOLANO”. ni kaj.
  Še toliko niso izvirne tiste KOMBINATKE,
  da bi si zmislile – svojo pesem
  Morale so zlorabiti staro lepo pesem iz časa
  SLOVENSKEGA NARODNEGA PREPORODA V 19. STOLETJU.
  PO
  KATEREM KOMBINATU – imajo pa te “KOMBINATKE” ime? L.r. Janez K.Kern KOMENDA

  • Ivan Friderik Novak

   Polizobražen, nerazgledan zahojenec seveda ne veš, kaj priredba.
   No, saj nisi sam kriv, če te je v otroštvu zlorabil po zatohlem postnem ričetu prdeči duhoven.

 • sodnikisozločinci

  Tega sranja ne bom poslušal, zato bom to noč lepo spal.

  • Ivan Friderik Novak

   in sanjal, kako ti RKC duhoven s svojo sluzasto, neumito roko boža tvoje kapavično one.

 • Ivan Friderik Novak

  Pesem sem trikrat zavrtel, pa nisem slišal primesi “ekosocializma”.
  Glede Thompsona pa je jasno, da propagiranje ustaštva ne spada v Evropo. Tudi Nemci mu niso dovolili nastopati.
  Očitno je, da vas, belčke, grabi paranoja.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!