fbpx

Andrej Šiško: Umetno ustvarjen problem vladnih oblasti in levo liberalnih medijev za zakrivanje njihove lastne nesposobnosti

Andrej Šiško (Foto: Twitter)

Andrej Šiško (Foto: Twitter)

Andrej Šiško je v resnici minorni politični in družbeni lik na slovenski sceni. Vendar so ga dominantni liberalni mediji z dovoljenjem vlade Marjana Šarca prikazali kot največjo notranjo varnostno grožnjo v Sloveniji. “Samo preko korupcije naj bi bila država letno ob nekaj milijard evrov. Če bi ta denar prišel tja, kamor bi moral, ne bi imeli problemov z pokojninami, zdravstvom, šolstvom, kulturo! Ni to nevarneje od Šiškove »varde«?” je v svoji kolumni kritičen zgodovinar Stane Granda.

Slovenske vladne oblasti se v primeru Andreja Šiška obnašajo, kot bi bili v Združenih državah Amerike, kjer imajo na tisoče militantnih milic in organizacij, ki izvirajo iz delovanja prvih dveh temeljnih amandmajev ameriške ustave. V Sloveniji pa vlada Marjana Šarca zaradi otroškega igranja kavbojev in indijancev Šiškove varde sklicuje seje Sveta za nacionalno varnost brez prisotnosti predsednika države in predstavnika največje opozicijske stranke. “Številni upokojenci živijo človeka nevredno življenje. Te dni nas na cesti številni prosijo za pomoč. Oni in njihove družine si praznovanja Božiča in Novega leta ne morejo privoščiti. So to zaslužili po več desetletjih trdega dela? Ni to huje kot Andrej Šiško?” nadaljuje Stane Granda.

Stane Granda razkriva prave težave vladnih oblasti. V preteklosti je Ustavno sodišče v primeru poimenovanja ene izmed ljubljanski vpadnic prepovedalo, da se imenuje po nekdanjem jugoslovanskem diktatorju Josipu Brozu Titu. “Ustavno sodišče je, ne enkrat, poudarilo, da je bila predpogoj za slovensko osamosvojitev in državnost demokracija, prelom s totalitarnim komunizmom.” 

Nasilje komunistične oblasti se vsako leto demonstrira na ideoloških partizanskih proslavah
V Sloveniji še vedno po dolgih 74 letih ni doseženo priznanje za zločine povojnih pobojev komunistične oblasti. Namesto tega spremljamo na teh proslavah obračunavanje s tistimi, ki se ne strinjajo z ideologijo komunizma. “Kako se počutijo ljudje, ki jim je po nenavadni sreči uspelo preživeti morijo? Ni to za sedanjost in prihodnost veliko nevarnejše kot Šiško? Kult pobojev in strahovlade je veliko hujše kot vse početje »varde«. Zakaj ne obravnavajo vseh »vard« v Sloveniji, našteli smo vsaj tri, z istim merilom? “

Andreja Šiška so ustvarili dominantni levo-liberalni mediji, ne pa državljani Slovenije
Andreja Šiška, bivšega vodjo navijaške skupine Viole, ki je bil v preteklosti tudi obsojen kaznivih dejanj, so ustvarili v levo-liberalnih medijih, kot so Dnevnik, Delo, Mladina, POP TV in RTV SLO, Siol in Planet TV. V primeru, da bo Šiškovi stranki na prihodnjih parlamentarnih volitvah uspelo priti v parlament, si lahko kar predstavljamo, kakšen gnev bodo izlili na državljane, ki bodo obkrožali Šiškovo stranko. Vendar zavedajte se, Šiška ste ustvarili vi, ne pa državljani Republike Slovenije.

Celotni kolumno si lahko preberete TUKAJ.

Luka Perš