fbpx

Anonimni nestrpnež 2-letnega sina znane slovenske pevke Alenke Gotar označil kar za bodočega fašista

Pevka Alenka Gotar.

“A se takole dela predvolilni boj?? Kaj ima moj dveletni sin veze s politiko in s katero pravico ga moji/strankini politični nasprotniki imenujejo fašist?? Sram je lahko tega, ki mi je poslal to pismo. To je odraz nekulture! Dajmo se it evropsko politiko kulturno, s spoštovanjem,” je znana pevka Alenka Gotar na spletnem omrežju Twitter objavila pismo nestrpnega zagreteža, ki je njenega zgolj 2-letnega sina označil za fašista. Gotarjeva kandidira za poslanko na listi stranke SDS.

Pred nekaj dnevi je sin znane slovenske pevke Alenke Gotar ter njenega partnerja Anžeta Šuštarja praznoval drugi rojstni dan. Veliko družinsko veselje pa je pred dvema dnevoma pokvaril anonimni nepridiprav, ki je njunega otroka označil za fašista.

Na listu, napisanem na roko, je pustil sporočilo: “Nespoštovana! Kako te ni sram, tako mlada pa tako konservativna. Kaj bo šele tvoj sin: fašist?” Žalostno, kako nekateri drugačne politične pripadnosti še vedno ne dojemajo kot pomembno demokratično pridobitev, še bolj žalostno, da v to vmešavajo nedolžnega otroka.

Alenka Gotar je stoično in dostojanstveno sporočila anonimnemu pošiljatelju: “A se takole dela predvolilni boj?? Kaj ima moj dveletni sin veze s politiko in s katero pravico ga moji/strankini politični nasprotniki imenujejo fašist?? Sram je lahko tega, ki mi je poslal to pismo. To je odraz nekulture! Dajmo se it evropsko politiko kulturno, s spoštovanjem.”

C. Š.