fbpx

Anticepilci pripravljajo propagandni miting: Na njem bodo strašili pred cepljenjem, spike proteini in omrežjem 5G!

Foto: FB Anticepilci: proticepilci

Delta različica covida-19 je v porastu. Trenutno imamo v Sloveniji 565 aktivnih primerov okužbe, kar je največ v juliju. Kljub temu, da zdravstvena stroka že ves čas ponavlja, da je le zadostno cepljenje tisto, ki lahko ustavi rast epidemije, nekateri tega še vedno ne zmorejo in ne želijo razumeti. Anticepilci na Vojskem nad Idrijo so šli tako daleč, da so organizirali srečanje oziroma dogodek v živo pod naslovom “Zaživimo svobodno življenje v vrtu obilja. Pride trenutek, ko usodo svojega življenja vzameš v svoje roke.” 

“Rešitve za četrti lock down, rešitve za izjemno nevarne spike proteine, ki jih že širijo cepljeni, rešitve ob dokončnem priklopu 5G omrežja: popolna aktivacija nano delcev v telesu cepljenih ter testiranih oseb, rešitve glede prisilnega cepljenja, ki se intenzivno pripravlja in ga bodo želeli izvesti, rešitve za naše otroke jeseni – šola, vrtec,” so teme, o katerih se bo razpravljalo na plačljivem dogodku.

Število mest je omejeno
Vse dovolj prestrašene vabijo k prijavi na priložen elektronski naslov. V ceno dogodka, ki ni majhen in znaša kar 37 evrov, je vključen tudi topel obrok ter pijača. Organizatorica Mateja Žlogar poziva tudi k čimprejšnji prijavi, saj je število mest omejeno.

Anticepilci organizirajo miting, na katerem bodo strašili pred cepljenjem, spike proteini in omrežjem 5G. (Foto: Twitter)

Nedavno pa so anticepilci že “organizirali” nekoliko drugačen dogodek: v cepilni center v Ljubljani je namreč vdrla skupina oseb, ki so izražale svoje mnenje proti cepljenju, brez dovoljenja snemale prizorišče in ljudi, ki so se prišli cepit, in vsiljevale diskusijo strokovnim delavcem o cepljenju.

Domen Mezeg