Bobovnik, ki je pred leti kolesaril s propadlim tajkunom Kordežem, tudi po upokojitvi ostaja zvest režimu: Tako je zdaj v bran vzel Jankovića!

Slavko Bobovnik in Bine Kordež (Foto: posnetek zaslona)

Slavko Bobovnik tudi po upokojitvi ostaja zvest svojemu prepričanju in delu, zlasti režimskim tajkunom, katerim je naklonjenost izkazoval še kot voditelj Odmevov na TV Slovenija. Predsednik največje opozicijske stranke SDS Janša je na družbenem omrežju Twitter namreč komentiral odpis dolgov Jankovićem, Bobovnik pa se je na sporočilo odzval s cinično pripombo, kot da to ne bi bilo nič neobičajnega, pozornost pa je skušal preusmeriti na predsednika SLS Marjana Podobnika, ki je v svojem odzivu kmalu zatem ovrgel njegove navedbe. Da je vse skupaj vse prej kot običajno in da bi za takšen manever po vsej verjetnosti dolžnik potreboval fiktivne upnike, je za Nova24TV potrdil tudi odvetnik Cerjak. Bobovnik sicer ni skrival naklonjenosti tudi do drugih režimskih tajkunov, kot sta na primer Kordež, s katerim je kolesaril, ali pa Hilda Tovšak, s katero se je odpravil na gradbišče.

Na odpis dolgov podjetjem iz kroga ljubljanskega šerifa Zorana Jankovića in njegovih sinov Damjana Jankovića in Jureta Jankovića se je na družbenem omrežju Twitter odzval tudi predsednik največje opozicijske stranke SDS Janez Janša, ki je opozoril: “Najprej na sodišču odpisali 16, pravkar pa še 29 mio € dolgov/kredita. Vam je sedaj jasno, zakaj Zoran Janković kot papagaj ponavlja, da zaupa slovenskim sodiščem? Jim vi ne bi zaupali, če bi vam šla tako na roko?” Na to se je odzval upokojeni režimski voditelj Odmevov na TV Slovenija Slavko Bobovnik, ki je zapisal: “Ja videti je, milo rečeno ‘hudo nenavadno’. Čakam pojasnilo upnikov, ki so bili ZA. Ampak, zagotovo veste, ali so se poslovni podvigi vašega političnega partnerja M. Podobnika končali drugače? So tam vsi upniki dobili vse?”

Kmalu se je odzval Podobnik
Da Bobovnik naklada, je hitro postalo jasno, saj se je odzval predsednik Slovenske ljudske stranke Marjan Podobnik, na katerega je Bobovnik skušal preusmeriti pozornost: “Niso, g. Bobovnik. Nič od tega, kar ste našteli. Če pa hoče globoka država, ki ne hodi na volitve, a vodi Slovenijo, jutri preko @24ur_com, @RTV_Slovenija, @Dnevnik_si, Delo, @vecer, @Nedeljski … sporočiti slo. javnosti, da so mi odpisali 30 mio dolgov, bo to za 80 % ljudi resnica.”

Pred krizo v Tedniku Bobovnik delal reklamo Kordežu, z njim je kar kolesaril
Pri tem mu je popolnoma spodletela preusmeritev pozornosti na Podobnika, uporabniki Twitterja so mu namreč svetovali, naj raje uživa v svoji, glede na opravljeno delo, očitno previsoki pokojnini. To pa sploh ni prvič, da je Bobovnik v bran vzel tajkuna iz vrst Foruma 21 Milana Kučana. Še pred krizo je namreč v oddaji Tednik, prav tako na TV Slovenija, s tajkunom Binetom Kordežem skupaj prijateljsko kolesaril, pred prispevkom pa je voditelj Janko Šopar takole pompozno napovedal vsebino: “Vas zanima, kdo si upa in zmore za približno 160 milijonov evrov kupovati podjetje, v katerem je direktor?”

Slavko Bobovnik in Bine Kordež (Foto: posnetek zaslona)

Tudi do Tovšakove, ki je, tako kot Kordež, poslovne prostore zamenjala za zapor, ni skrival naklonjenosti
Takrat je namreč režim še verjel, da bo Kordežu uspel menedžerski prevzem družbe Merkur, ko pa ta ni uspel, se je izgovarjal na krizo in pristal celo v zaporu, danes pa trosi neumnosti na blogu skrajno levičarskega psevdoekonomista Jožeta P. Damijana. Da sta bila Bobovnik in Kordež del iste ekipe, je bilo jasno razvidno tudi iz dresov v enakih barvah, ki sta jih nosila med kolesarjenjem. Bobovnik ni skrival niti naklonjenosti do Hilde Tovšak, v prispevku kar ni mogel prehvaliti njenih poslovnih prostorov, ki jih je nato, tako kot Kordež, morala zamenjati za zapor.

Foto: STA

Takšen manever je možno izvesti le, če dobiš fiktivnega upnika
Glede odpisa dolgov smo za mnenje vprašali tudi uglednega odvetnika Radovana Cerjaka, ki je povedal, da je šlo pri najnovejšem odpisu dolgov sinovoma ljubljanskega župana za poenostavljeno prisilno poravnavo, ki jo zakonodaja omogoča. “Da se jo narediti brez formalnih postopkov, upniki glasujejo pri notarju, kasneje pa mora notarski zapisnik, ko se poda predlog na sodišče, potrditi tudi sodišče samo. Tu je bil problem v tem, da se je, kot je bilo mogoče razbrati iz medijskih zapisov, pojavil nek upnik, ki naj bi bil fiktiven, je pa glede na neko terjatev imel pravzaprav največ glasovalnih pravic. Na ta način je prišlo do poenostavljene prisilne poravnave. Če dobiš fiktivnega upnika, ki dejansko ni tvoj upnik, lahko pač takšno stvar tudi izvedeš,” je potrdil Cerjak.

Foto: STA

Tako visok odpis dolgov pri poenostavljenih prisilnih poravnavah ni običajen
O poenostavljeni prisilni poravnavi je Cerjak povedal še to, da je namenjena manjšim gospodarskim subjektom, mikro gospodarskim subjektom. “Namenjena je za to, da se manjšemu gospodarskemu subjektu omogoči finančno prestrukturiranje in da se lahko naprej posluje. Običajno gre pri poenostavljenih prisilnih poravnavah za to, da se odplača okoli 30, včasih tudi malo več odstotkov glavnice, v tem primeru pa naj bi šlo za kar 95-odstotni odpis dolgov, kar se zdi, milo rečeno, precej neobičajno,” je povedal. Ob tem je izpostavil, da ta primer še enkrat znova dokazuje, da so nekateri ljudje v naši državi prvorazredni, nekateri pa drugorazredni. “Za nekatere se pač zakonska določila tolmačijo na tak način, za druge pa na drugačen način. Verjemite mi, da pri običajnem državljanu takšne prisilne poravnave sodišče zagotovo ne bi potrdilo,” je še zaključil.

Rok Krajnc

 • Peter

  Lepo je biti socjalistični miljonar, no.

 • Slovenec

  Težke barabe…

  • FORT WORTH

   In kdor vreco drzi tistemu, ki vanjo meče sta po zakonu oba kriva…

 • antimur

  Ta razpadajoča kučanistična pizda Bobovnik naj da vsaj zdaj mir, ko je v penziji. Tako sem bil vesel, ko je odrajžal v nezasluženo penzijo, obenem se pa držal in obnašal, kot da je Slovenija izgubila nekaj dragocenega. Preklet kučanistični podrepnik, tvoji grehi so tako veliki, da bo temu primerna tudi kazen zanje.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Ta klinac vodi miljonarja. Zgleda, da ma minimalca in mora še malo zaslužit. U3PM naj gre komunistična drhal.

  • Terminator

   Saj ga bo avto ali pa kamion povozil, pa bo mir pred njim.

 • rubec

  Pazi brke. Hitler je bil za njega maneken.

  • WISKY 1000

   na rtv-ju je še kar nekaj tako pobarvanih

 • Peter

  Kaj lahko pričakuješ od nekoga, ki misli, da je največji đek, ker je ves svoj lajf delal na režimski hanzi tv, no?

 • IZBIRA

  Komunist, meni nič drugega. Kaj pa so agitpropagatorji drugo kot družbeno politični delavci, ki opravljajo enako nemoralna dejanja kot npr. politkomisarji v partizanih, špiclji v UDBI ali aparatčiki v ZKS. Ta je lahko referenca za FDV slušatelje novinarstva. Pošiljam mu eno blisk idejo. kot upokojenec naj se odpravi v raj komunističnih TV dnevnikov, SEverno Korejo.

  • Peter

   Tam nimajo Miljonarja, no.

   • IZBIRA

    Majo pa usmrtitve na štadionih, in prenose na TV. Bo v VIP loži.

   • WISKY 1000

    tam ga ne gledam

 • Ryuk

  Zdaj se vsi hlapci slinijo jankoviću v upanju, da bo kak ukraden cekinček padel iz njegovega žepa.

  • tomven

   Ker možgane vidijo samo pri mesarju. Pa še to zelo poredko.

  • Rožle

   ” Politika te je nastavila, ne .. jest sem te nastavu .. !!! ” …
   .. to mu bodo zdej vsi serviral ..

 • tomven

  Bobovnik je star kozel, ki bi polizal “šupak” vsakemu, ki bi mu vrgel nekaj drobtinic. Siromak od novinarja!

  • Peter

   Tipičen družbeno politični delavec, niti n od novinarja, no.

 • tomnidari

  Who the fuck is Bobovnik?

  • neuralinkn1

   Kaj pa veš, lahko je imel tudi on kaj zraven.

  • Andrej, Miha ali Jure

   To je tip ki te povabi na intervju in pol ti ne pusti govort. Da on izpade bolj pameten.

 • Peter

  Ja videti je, milo rečeno “hudo nenavadno”. Čakam pojasnilo upnikov, ki so bili ZA. Ampak, zagotovo veste, ali so se poslovni podvigi vašega političnega partnerja M. Podobnika končali drugače? So tam vsi upniki dobili vse?

  Klasika, Mi smo ga usrali, ampak mar ga niste tudi vi? Ne vemo, ampak na koncu vzpostavimo dvom. Pa naj se zdaj obtoženi brani. V enoumju ni treba tistemu, ki nekaj trdi dokazati, da je obtoženec kriv, ampak mora obtoženec dokazovati, da ni kriv.
  Nekaj te pa le naučijo na režimski tv, a ne tov bobek, no?

 • Dragan Krstič

  Če sem redkokdaj gledal Odmeve sem v primeru voditeljstva Igorja Berganta ali Bobovnika takoj zamenjal program. Samo pri Peskovi sem prisliuhnil ker ni tako pristranska.

  • Tunka Šmarjola

   Ti četnik si redno gledal Odmeve… Kapish? Zato ne laži več !!!

   • Peter

    Tumpek, baje si rekel gudbaj temu portalu? Za zmeri?
    Hehe, kot otrok, no.

  • WISKY 1000

   še peskovo kdaj zanese levo

 • Rožle

  Dokler nam bo vladala mafijska vlada bo vedno takole nasmejan kot pečen maček …

 • ZatonMesecnikov

  Ja, sem opazil po seriji prispevkov na TV. Da se je pojavilo tisto “sočutno”, tisto “socialno”, za kar se je boril Slovenec leta 1941. Najprej Zoki, da nič nima s tem. Potem pa še Jurček danes, da ima samo težave s tem. Pa še Šarec prej, da je to to….

  • Tunka Šmarjola

   Domobranci RAUS !!!

   • Peter

    O, tumpek, se nisi poslovil s tega portala?

   • ZatonMesecnikov

    Kaj slaviš, ko je Zoki&Sons cuknil 29 milijončkov Tuppek? Bo kakšna drobtinica padla v Haloze?

   • Peter

    O topovih iz izraela tudi še nismo nobene rekli, tumpek, no?

   • Janez Kepic-Kern

    Tebi se – se zdi – precej blede.
    Zadnjega pravega “domobranca”=Slovenca-protistalinista
    smo
    pokopal – letos februarja meseca.
    HITLER JE TUDI – ŽE ZELO DOLGO MRTEV
    enako sta že dolgo MRTVA TITO, STALIN ITD.
    Kdaj se jim boš pridružil ? Enako grdo obnašanje
    kot oni imaš – a ne opaziš. “”RAUS0=HITLERJANSKO”. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • Beličič

    Kje je Dom!

 • Janez Kepic-Kern

  Saj sem pisal, da so ex KP, ZK sicer radi v penziji, s kar OK penzijo.
  Jim jepa tufi zelo DOLGČAS,
  zasti se čutijo, – odrijene – OD POLITIKE,
  od MOČI in od tega, da imajo GLAVNO BESEDO.
  zato se združujejo v neformalne ZDRUŽBICE, DRUŠTVECA,
  kjer, v nekaterih le nergajo – čez SDS in JANŠO
  V
  NEKATERI TEH NJIH NEFORMALNIH “DRUŠTVECIH”
  pa
  se zdi . počnejo tudi – precej javno pomembne “reči”
  SKRITO OD OČI JAVNOSTI – SE ZDI.
  Kdor kaj o tem ve, naj kar napiše. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Rožle
 • Beličič

  O.K!

  • Beličič

   Petar Čelik Srbe brani!

  • Rožle

   dobr si začeu .. 1 comment

   • Beličič

    Mali,da ne boš na Oskarjih!

 • Mademoiselle Ava

  Sami težki podjetniki. Če bi bili ti fantje v Ameriki, bi bili že zdavnaj za rešetkami. Ker noben sistem ni popoln – bi tudi v Ameriki verjetno kakšnemu uspelo. A vsekakor ne v takšnem obsegu kot se to dogaja v slo, vsak drug je kriminalec. In to za kakšen denar!!
  Bolano.

  O Bobovniku pa ni vredno izgubljati besed.

  • Beličič

   Kriminal je za Ljubav!

 • učko

  Režimska golazen vedno skup drži, za to pa tudi so “na oblasti”. Jah, Sravko ve kako se je treba uturivat ud uzad. Kdor zna, ta pač zna !

  • Beličič

   Rasa je klasa!

 • Rožle
 • Beličič

  Preživetje je osnova Človeštva!Čez to nihče ne pride!Mrtev danes ali jutri vse eno je!

 • šmentanamuha

  Tudi če Jankovičem odpišejo 100 milijonov, kar naj. Tisto, kar ostaja v njihovi zavesti je, da sta oba sinova nesposobna in da se gresta gospoda na račun fotrovega imena in davkoplačevalskega denarja in tudi to jima nič ne koristi, ker bosta zavozila vse, česar se bosta lotila. Brez skrbi, ti milijoni 6težko padejo tudi na njihova ramena. Ni prijeten občutek, da si popoln luzer. Foter je boljši samo v tem, da si je znal poiskati prave politične botre, sicer bi tudi on delal vse v minus. Seveda, pozabili smo še na Zokijevo ženo, Mijo Jankovič, tudi njej bomo pokrili minuse neuspešnega podjetja. Skratka, nesposobni vsi, od prvega do zadnjega. Navsezadnje tudi investicije po Ljubljani plačujemo vsi državljani. In to boli. Če bi pri nas tržno gospodarstvo resnično delovalo, za nikogar od njih že zdavnaj ne bi več slišali. Tko da, Zoki in otročički, tudi vi se ne boste več dolgo smejali. Fuck off in R.i.p.

  • Mademoiselle Ava

   Pametno napisano.

  • Beličič

   Ne da več nič!Kupi si!

   • Peter

    O, nisi rekel, da zapuščaš portal?

    • Beličič

     Ja bilo jednom u Americi!

     • Peter

      Ne moreš ti brez nas, tumpek, no.

     • Beličič

      Ti brez denarja živ si neverjetno odporen!https://www.youtube.com/watch?v=2BveCdXtBXY

     • Peter

      Ja, hujši od tebe, vedno in povsod, tumpek.

     • Beličič

      On je mili in lep!

     • Peter

      na tvitija si pa čisto pozabil?

  • neuralinkn1

   Se že pogajaš, kmalu de boš čudil kako je Jankovičem uspelo tako veliko s tako malo denarja.

 • Janez Kepic-Kern

  Nimam točnih podatkov
  – ampak sliši se, da SO F.TUNKA – VRGLI IZ SLUŽBE.
  Z nekvalitetnimi
  F. TUNEK komentarji – njegovi PLAČNIKI – NISO BILI ZADOVOLJNI. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  • Beličič

   Ti si malo aiss!Dober v srcu,kratek v pameti!

   • Janez Kepic-Kern

    Saj sem mu rekel,
    da naj bolje piše – PA ME NI POSLUŠAL. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

    • Beličič

     Reko je Papež marsikaj! Raja pa tudi!

  • Beličič

   Ko te doktor Udovič pregleda,boš vredu!

   • Janez Kepic-Kern

    A – ti boš zdaj
    novi direktor URADNEGA LISTA ? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

    • Peter

     tumpek je rekel, da gre. Mamo pa zdaj beličiča. pa še jih bo, no.

     • Beličič

      Ko sem jaz Petre treniral,še te bilo ni!

     • Peter

      Kapish.

     • Beličič

      Vsi ste tu!Ne vem kaj z vami! Je krog!

    • Beličič

     Ne,tebe rabimo,lovimo!

     • Janez Kepic-Kern

      JAZ SEM V PENZIJI.
      MENE SAMO ŠE MATILDA LOVI.
      Tvoje traparije me ne zanimajo. L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

     • Beličič

      Proti luči boš izhod iskal!Verjami mi!Sem bil tam!

     • Janez Kepic-Kern

      PRAV. Še komu drugemu kaj povej. Lahko noč. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

     • Beličič

      Nikoli se ne boj!Lahko izgubiš samega sebe!

 • Beličič

  DOBRO!Če nisi Rus ,mi ne hodi na vrata!

 • Igy

  Saj je jasno, zakaj je Bobovnik vsako leto dobil gong popularnosti. Ker je naš. 100% domač.

 • anthony

  Naložbe in posojila za vaše projekte
  Ali sanjate o novem domu, avtomobilu ali začnete podjetje? S posojilno banko JEFFERY uresničite svoje sanje. Smo mednarodna finančna institucija z dobrimi krediti za prijavo. Ponujamo posojila v razponu od 3000 EUR do 190 000 EUR v obdobju 2 do 20 let s fiksno letno obrestno mero 3%
  Stiki: [email protected] ali na WhatsApp: +33756916169

  • Peter

   Si ti iz Nigerije?
   btw, tumpek sanja o novi kozi….poklič ga, anton tič, haloze bb

   • anthony

    Javite mi se: [email protected] ili putem WhatsApp: +33756916169

    • Peter

     Seveda bom.
     Kar čakaj na liniji.

    • Rožle

     Viber si raj nalož …

    • Andrej, Miha ali Jure

     Putem budem cug voz.

     • anthony

      Tukaj je moj e-poštni naslov; [email protected]

     • Andrej, Miha ali Jure

      Tukaj tukaj

   • Rožle

    On je .. Anthony Hopkins

   • Andrej, Miha ali Jure

    Hahaha

 • Rožle

  1 Bobovnik na dan .. vam odžene milijonček stran ..

 • Edi Puc

  Odaja za en k…., skupaj z njim pa še bolj.

 • Janez Kepic-Kern

  LAHKO NOČ – vsem.
  Tebi Beličič,
  ki
  verjetno nisi slab – pa priporočam – OBISK PRI KAKEM TERAPEVTU,
  V TVOJE — DOBRO.
  Jaz ti ne morem pomagati, dam te lahko le na – BLOKADO. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.

  kako imajo ne več tako mladi bolj sposobni
  in šolani ex KP, ZK-JI – “POUHN KUFR” – ta starih ex KP;ZK
  “MAČKOV=OLD BOYSOV OZ. EX KP, ZK “STARCEV””
  to
  sem povedal že VČERAJ IN PREDVČERAJŠNJIM – v mojih – šalah o SHODIH.
  TUDI
  SEM NAPISAL, DA BI BILO NUJNO – NEKATERE OD TEH NEFORMALNIH – SHODOV
  TEH
  RAZNIH NEFORMALNIH ZDRUŽBIC, DRUŠTVEC, KLUBČKOV
  v katerih se občasno ali stalno zbirajo večinoma
  vsega dobrega presiti ex KP, ZK “PENZIONISTI” T.I. EX KP, ZK “SISTEMČKI”-ZDAJ V PENZIJI.
  Nekatere
  ,nekateri od teh SHODOV teh ex KP, ZK ZDRUŽBIC EX KP, ZK PENZIONISTOV
  so res namenjeni
  le nenevarnemu klepetanju in uničevanju dobre hrane in pijače
  Z
  VSEMI “SHODI” EX KP, ZK PENZIONISTOV – PA NAJBRŽ – NI TAKO:
  nimam
  vpogleda – ampak zdi se, da imajo nekatere te neformalne “združbice” in “njih SHODI”
  tudi
  “JAVNO POMEMBEN – JAVNO -verjetno – MOČAN NEGATIVNI VPLIV”.
  Kako točno
  s tem je – to naj pač – uradno ugotovijo – organi MNZ
  IN
  PREISKOVALKE – NAŠEGA PARLAMENTA R. SLOVENIJE.
  Mar ne?
  Saj zalo pa oboje:MNZ in PARLAMENT – tudi imamo,
  pa še – tam aktivni ljudje so kar OK plačani. Mar ne? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  o tem, kako “NE SPREJMEJO -MAČKOV V ŽAKLJU”
  SO
  V 1960. LETIH PELI ŽE T.I. “BELE VRANE”

  • Beličič

   Tebi falijo do Znanosti dve kolce!

  • neuralinkn1

   Ljudje so vedeli, ko lahko vidiko kakšni ljudje ste hodili na proteste, na televiziji se ni videlo, tu pa vse poveš.

 • neuralinkn1

  Bobovnik je razkril, da so se na Jankoviča spravili iz SLS, sicer bi rekel, kaj pa Janša, kaj pa to in ono. Ampak ni neumen, verjetno mu je za šankom kdo prišepnil od kod izvirajo zaupne informacije, s katerimi želijo šalabajzerji ns.visokih položajij, še iz časov, ko so lahko vlekli ljudi za.nos, v Ljubljani nastaviti svojega.župana.

 • Beličič

  Bobovnik je Car!Zuje Papeža,če hoče!

 • Beličič

  Bobovnik je prva liga!V drugi ligi se o njem pogovarjamo provizorično!Pas še res je!

 • Beličič

  Enega smo zaklali,en pa je spizdo!Suma sumaro!

 • Beličič

  Kaj pizdite Mali!Če ne veš Bobovnika vprašaj!

 • Beličič

  Odmevalo je ko je Bobovnik tiča na pedistal postavil!

  • Beličič

   Bela garda je z večjimi prišla!

   • neuralinkn1

    Vsaj neka korist od evgenike, tiče imajo zdaj kot zamorci.

    • Beličič

     Ja,res je lepo!

  • neuralinkn1

   Kadar pove kakšno resno novico, si ga poslušam predstavljati golega na sekret školjki.

 • Andrej, Miha ali Jure

  Kakšna zakotna vas je postala Ljubljana. Za crknit.

 • Janez Kepic-Kern

  ZA VEDREJŠO LAHKO NOČ
  IN DA NE BOMO – TAKO – ZAKOTNI
  – JUŽNOAMEIŠKI “EL CHUCARO” ples.
  “CHUCARO” JE POSTAVEN, VEČJI FANT, MOŠKI,
  KI VODI – PLES. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  PLES Z VODEČIM MOŠKIM PLESALCEM
  “CHUCARO”

  https://www.youtube.com/watch?v=hQU1oLL6eoU

  • Beličič

   Tebe bi pofukal!Samo potem bi komando nad mano uspostavio!

 • Beličič

  Zaradi Kučana si živ!Bobovnik je napredna tehnika!

  • piko8

   Ti pa BEDAK!!

   • Beličič

    PIKI ko boš lajal se bo dan delal!

 • Jan Kovalski

  Režimski kolesar:
  Navzgor se priklanja,
  navzdol pa pritiska.

  • Beličič

   Zraven pa vriska!Ljudje so minjivi,Komunizem pa večen!Ni potrebno razumet!

 • Beličič

  MI smo Rasa!In to ni hec!Je Peter Čelik povedal!

  • Beličič

   Mi smo Dobri!Vse ti damo.Da te brez slabe vesti ubijemo,pojemo!

 • Jan Kovalski

  #1 Janković v preteklosti: “Družina mi pomeni vse”
  #2 Janković danes: “Nič nimam s temi podjetji”

  #1 Njegova sinova sta del njegove družine, družina je za mafijo sveta.
  #2 S podjetji ki so bila njegova preden jih je prepisal na sinova ga vežeta njegova sinova ampak ko gre za dolgove se jima z lahkoto odreče. Pri tem ga ne moti niti to, da je sinovoma predal podjetja v izgubah.

 • Beličič

  G.Bobovnik ima kozmično energijo!To je v Rusiji Materi najbolj cenjena energija!In tu ne more nihče nič!Je zapisan Gor!

 • Beličič

  Če kateri misli da bo spizdil je nor.To žal ni možno!Piss!

 • Beličič

  jANKUTU BO DENARJA zmankalo ko pride gor k nam!No problem!

 • Beličič

  Če se z bando baviš si del bande!

 • Beličič

  Ni nujno če te zakoljemo,da te pojemo!

 • GverilaStyle

  tdu kurba je zvesta stranki………

 • Andrej

  Kaj se zaletavate v novinarje na “državni” TV? Če tam delajo so definivno NAŠI. Kučan ima še vedno all inclusive dostop do RTV SLO.

 • Beličič

  Bobovnik je ČLOVEK!Drugi pa na poti do tja!