fbpx

Boris Kobal je očitno že iz “depresije” – februarja bo kasiral v Mengšu, Škofji Loki, Tolminu, Velenju in Logatcu!

Na slovenski kulturni praznik bodo Škofjeločani dobili pljunek v obraz. Pri njih bo gostoval razvpiti plagiator Boris Kobal, zoper katerega je Slovensko ljudsko gledališče Celje podalo kazensko ovadbo zaradi plagiata komedije Profesionalci espe.

Očitno je Boris Kobal že iz depresije, na katero se je skliceval, ko se je zaradi kraje dela italijanskega avtorja opravičeval Slovenkam in Slovencem. Po Škofji Loki visijo plakati, ki vabijo na predstavo Borisa Kobala “Pismo rosno! Vsega je kriv poštar…”. To pa ni vse. Boris Kobal bo februarja gostoval še v Mengšu, Velenju, Tolminu in Logatcu. Ironično je, da bo v Škofji Loki nastopal na slovenski kulturni praznik, 8. februarja.

To je vznejevoljilo našega bralca (ime hranimo v uredništvu), ki je zapisal: “Danes zgrožen opazim v Škofji Loki plakat za njegovo predstavo v februarju. Težko si razložim tak spodrsljaj Loškega odra – morda je bila predstava dogovorjena že prej, pred plagiatom. Vsekakor pa, kje je vaša solidarnost s celjskim gledališčem? Ločane pozivam, naj ostanejo doma. Predvsem vsi, ki ste kristjani – spomnite se njegovih žalitev (krščanski pes). Tudi vsi, ki imate kanček poštenja, ostanite doma. O udeležencih pa si pač ustvarimo svoje mnenje. Vsekakor pa v zraku visi moj abonma za naslednjo sezono!”

 

Demokracija

Komentarji so onemogočeni.