fbpx

Borut Pahor, resno? Je predsednik države ponovno zaljubljen?

Zasanjani Pahor (Foto: Instagram)

Predsednik Slovenije Borut Pahor je odpotoval v Egipt, seveda z namenom poslovnih in diplomatskih sestankov, a po njegovih fotografijah, ki jih objavlja na Instagramu, ta njegov delovni obisk bolj kot ne spominja na družinski oddih v Egiptu. Nenavadne fotografije s potovanja pa niso zadnji “kiks” predsednika v zadnjem času, saj njegove izjave iz medijev kažejo, kot da je predsednika zopet ujela puberteta. Po izjavi, da se alkohola izogiba, ker redi in tobaka, ker povzroča zadah, ki ga moti pri lubčkanju, je Pahor na spletu objavil še neverjetno sproščene fotografije. 

Medtem ko se predsedniki večine držav obnašajo svojemu nazivu primerno, naš predsednik na svojem profilu Instagram objavlja fotografije, ki bolj kot na nek resen diplomatski obisk države spominjajo na vragolije mulčka iz filma Sam doma. Izjema ni niti predsedniški obisk v Egiptu, kamor je Pahor odpotoval z namenom krepiti gospodarsko sodelovanje med Slovenijo in Egiptom. Sprašujemo se, ali ga je kdo od egipčanskih diplomatov, sploh če je pregledal njegov Instagram profil, jemal resno?

Ni čudno, da je predsednik Ukrajine Porošenko na nedavnem obisku Slovenije Borutu Pahorju rekel kar “Borat“. Je že vedel, zakaj …

Borut Pahor se je v stilu "paparaco fotk" slikal na letu v Jordanijo. Da so poleg njega tudi ljudje, ki spijo, Pahorja očitno ne zanima.

Borut Pahor se je v stilu “paparaco fotk” slikal na letu v Jordanijo. Da so poleg njega tudi ljudje, ki spijo, Pahorja očitno ne zanima. (foto: Instagram)

Pred palačo kralja Faruka, ki je bila začasna Pahorjeva rezidenca v Kairu. Foto: instagram

Pred palačo kralja Faruka, ki je bila začasna Pahorjeva rezidenca v Kairu. (foto: Instagram)

Ajda Stritih