Čeferin na slovesnosti v Grosupljem: “Slovenija je še bolj prepoznavna v Evropi”

Foto: STA

Prebivalci Grosupljega so danes v okviru festivala Grosuplje v jeseni pripravili slavnostni sprejem svojemu someščanu, novemu predsedniku Evropske nogometne zveze, Aleksandru Čeferinu. Ta je ob tem od predstavnikov mesta prejel tudi spominsko darilo in dejal, da bo Grosuplje odslej še bolj prepoznavno v Evropi.

Na oder na osrednjem prireditvenem prostoru je Čeferin prišel v spremstvu župana občine Grosuplje Petra Verliča, direktorja občinske uprave Dušana Hočevarja, svojega očeta Petra Čeferina in predstavnikov domačega nogometnega kluba Brinje.

Še bolj prepoznavni na zemljevidu Evrope
Župan Verlič je še enkrat v imenu vseh občanov čestital novoizvoljenemu predsedniku Uefe ter mu izročil spominsko darilo, člani nogometnega kluba Brinje iz Grosupljega pa so mu izročili klubsko zastavo. Aleksander Čeferin se je zahvalil za vse iskrene čestitke, ki jih prejema te dni, ter med drugim poudaril, da je z njegovo izvolitvijo za predsednika Uefe ime Grosupljega postalo še bolj prepoznavno na zemljevidu Evrope.

Foto: STA

Foto: STA

M. P., STA

 • tohuvabohu

  Tudi mi imamo Aleksandra Velikega, ne le Makedonci …

 • Nata

  Joj, sedaj bo pa g. Aleksander spoznal še eno plat medalje, ki jo verjetno do sedaj ni ??
  Ko te vlačijo iz ene slovesnosti na drugo. Ko moraš presneto paziti kaj poveš. Biti vedno prijazen. . . . Eh, prav nič mu ne zavidam !

 • Slovenija moja dežela

  Ne bi rekel,da je nahranil par tisoč lačnih ust in si z tem pritegnil pozornost. Ali pa da je zaposlil še 1000 ljudi in jim nudi dobro plačo. Tako pa tolk hrupa ko se eden spravi še k malo večjemu koritu,kjer se ve ,da je vse skup en larifari.

 • Mojca pokraculja

  Prepoznavnost je larifari. A nas še ne bodo nehal futrat s temi bedarijami okoli prepoznavnosti? To služi samo ustvarjanju utvare kako smo oh in sploh, poveličevanju in ideji o neki pomemnosti. Kdo pa za nas v resnici ve in nas po čem pozna ? Dejmo se mal prizemljit.

  • Novakec1

   Dajte se…. eni hodmo po tleh, pardoniram!

   • Mojca pokraculja

    A dej, da hodte po tleh, to pa je res čudno.Pardonirej se ti mal sam!

    • Novakec1

     Pol bom paprdnu,sory.

 • Za Slovenijo

  Ta Verlič je en velik butl od župana!

  • komar marko

   v primerjavi s prejšnjim županom je naredil za vsak mandat neprimerno VEČ. Če se po temu šteje butlstvo, potem je bil prejšnji župan BUTL na četrto dimenzijo!

 • MEFISTO

  Mene pa zanima, kdaj bo Slovenija bolj prepoznavna v Evropi in ostalem svetu po gospodarski uspešnosti, razviti demokraciji, obsodbi komunizma in po drugih kriterijih, ki kaj veljajo v razvitem in kulturnem svetu.

  Dokler nas po vseh statistikah uvrščajo na dno lestvic v evropskem in svetovnem merilu, potrebujemo še kaj več kot predsednika UEFA ali generalnega sekretarja OZN.

  Naprimer dobro vlado in pravega premiera.

 • Novakec1

  Čufita za predsednika SDS, zmaga na volitvah zagotovljena, ga bodo vsi čefurski nogometni zanesenjaki volil.

  • MEFISTO

   Novakec1, te ni nič sram tvojega krstitelja?

   • Novakec1

    Ne štekam , a mi narišeš

 • Artur

  Slovenci smo ponosni na ta uspeh , zaradi tega smo še bolj prepoznavni v svetu kar tudi že postajamo s svojimi novim uspehi Cerar v tem tonu sporoča to celi vesoljni Sloveniji . Mater tej vladajoči in priskledniški oligarhiji se je že totalno sfuzlalo.

 • elh

  Ja in? Zakaj bi bilo pa to tako pomembno in fajn ali celo promocija Slovenije? Čudi me, da ste nekateri tako navdušeni nad zmago tega gospoda odvetnika al kar že je.

  Redkokateri nogometaš je Slovenec, torej zagotovljen uvoz novih državljanov, tretjerazrednih nogometašev pretežno iz balkana vsaj treh religij. Tudi trenerje nanovačijo iz juga, znanje slovenščine ni zaznavno.

  Me ta izbor navdušuje podobno, kot bi me Turk z dvema pikama na uju, na čelu ZN ali Kocijančić na vrhu mednarodnega olimpijskega komiteja, ista liga.

  • MEFISTO

   Zdaj se (še) ne ve, ali bi bila tvoja kombinacija bolj promocija ali sramota Slovenije v svetu.

  • Iza Demos

   Halo, to je vendar v Grosuplju!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!