Čez vikend zaprte ceste – preverite, katere!

Foto: Pixabay

Zaradi kolesarskega maratona Franja bo ta konec tedna zaprtih več cest na območju tras tekmovanj. Kolesarski navdušenci se bodo lahko pomerili kar na petih progah, organizatorji pa z bogatimi nagradami v cilju pričakujejo številne udeležence – od najmlajših pa do najstarejših.

Obvoz bo za vsa vozila voden na relaciji Ljubljana–Črnuče–Trzin–Domžale in obratno, sporočajo organizatorji maratona na svoji spletni strani.

Zaprti bodo tudi vsi priključki na traso, Šmartinska cesta pa bo iz smeri Novih Jarš proti glavni železniški postaji normalno prevozna, medtem ko bo v smeri proti Novim Jaršam zapora že v križišču s Kajuhovo ulico in Jarško cesto.

V nedeljo bo med 9. in 17. uro oviran promet na relaciji BTC Ljubljana–Vrhnika–Godovič–Idrija–Cerkno–Kladje–Gorenja vas–Škofja Loka–Zbilje–Vodice–Tacen–BTC Ljubljana, med 11. in 13. uro pa tudi na relaciji Dolgi most–Dobrova–Horjul–Vrzdenec–Suhi Dol–Gorenja vas.

A. D.

 • Beli Sneg

  Včeraj že izkusil na poti v Litijo. Zapora je bila v Šentjakobu in potem vse okoli v Domžale preko Ihana. In slabo je bilo označeno. Dokler nisi prišel do Šentjakoba nobenih opozoril. Tudi na radio nisem ničesar slišal. Da zaprejo edino cesto, ki vodi iz LJ v Litijo? Nelogično in neumno.

 • radames

  Ljudje imamo vsakodnevne opravke. Zato rabimo prevozne ceste.
  Nehajte ljudi nadlegovati s športom!!!! za šport so določene posebne površine, kjer se športne dejavnosi izvajajo. Ne morete pa si dovoliti, da zaradi športne prireditbe zaprete JAVNE ceste za ves promet.
  Nikoli se z avtomobili ali kolesi ne vozimo po nogometnem stadionu. Posebno ne takrat, kadar imamo opravke.
  Vi – VSEMOGOČNI ORGANIZATORJI športnikih prireditev pa si dovolite zapreti javne ceste za promet!!!
  Zapirajte ceste na Luni, nas pa pustite pri miru!!!
  Dol s športnimi prireditvami na javnih cestah! Čim več gumi defektov kolesarjem, ki sodelujejo na takih javnih prireditvah, kjer se zapirajo ceste za ves promet!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!