Danes začel veljati družinski zakonik Anje Kopač Mrak, ki vse slovenske družine obravnava kot problem!

Nekdanja ministrica za delo, družino in socialne zadeve in sedanja sekretarka v kabinetu Marjana Šarca Anja Kopač Mrak. (Foto: STA)

S 15. aprilom začne veljati večina novosti novega družinskega zakonika. Kaj je na koncu ostalo od zakona, ki ga je Slovenija kar dvakrat zavrnila na referendumu? Družinski zakonik, ki slovenske družine obravnava kot problem, je v resnici velik problem. Slovenci si zaslužimo tak družinski zakonik, ki bo družinam izkazoval naklonjenost in jim zagotavljal z zakonom določene ugodnosti, ne pa da večino členov nameni opisovanju ločitve, delitvi premoženja, nasilju in ustvarjanju pogojev za bogatenje “nevladnih” organizacij. Naloga družinskega zakonika je promocija tradicionalne družine zaradi dobrobiti otrok in priprava mladih na družinsko življenje.

Mladi ne potrebujejo zastraševanja pred tem, da bi se poročili in imeli otroke, prav tako ne potrebujejo poneumljanja s teorijo spola, ampak si zaslužijo, da jim država z zakoni in naklonjenim javnim mnenjem približa vrednoto družine, ki ima temelje v trdni zaobljubi zvestobe med možem in ženo, ki se veselita rojevanja svojih otrok. To je še vedno najbolj trden temelj tradicionalne slovenske družine in vrednot, ki jih ta pooseblja. Velika večina členov aktualnega družinskega zakonika pa govori o ločitvi, delitvi premoženja, nasilju in mediacijah pri delitvi premoženja, kar so teme, ki spadajo v kak drug, ločen zakon.

Zdajšnji družinski zakonik, ki ga je leta 2017 izsilila Anja Kopač Mrak, je začel veljati 15. aprila 2017, ni pa še bil izveden prenos pristojnosti za odločanje o ukrepih za varstvo koristi otroka s centrov za socialno delo na sodišča, v tem paketu pa najdemo še prenovljene določbe o starševski skrbi, svetovanju parom v težavah in skupnem starševstvu v primeru razveze, kar začne veljati danes.

Mrakova je ves čas svojega uradovanja na MDDSZ dokazovala, da ne razume resničnih potreb ljudi in da je neobčutljiva za stiske malega človeka, še posebej otrok.

Rezultat iskanja slik za anja kopač mrak

Družinski zakonik Anje Kopač Mrak so v svojih nedavnih objavah kot težavo izpostavile tudi socialne delavke, predvsem zaradi nalog v zvezi z izvajanjem skrbništva, ki ostaja prostovoljno in ga morajo prevzemati socialne delavke, in novih nalog, ki jih zakonik predvideva, zaposlitev za dodatno delo pa ministrstvo ni omogočilo.

Spomnimo, da družinski zakonik ni bil usklajen in sprejet s soglasjem stroke, politike in civilne družbe. V opozicijskih strankah SDS in NSi ter Gibanju za otroke in družine smo vseskozi opozarjali, da se sprejema zakonik, ki ne izpolnjuje osnovnega namena, ker ni naklonjen družinam, nima širšega soglasja, ker je ideološko pristranski in mačehovski do socialnih delavk in drugih, ki ga bodo morali izvajati.

Dve leti od uveljavitve sta hitro minili, ostali pa so vsi problemi, ki jih kot viruse s seboj prenaša družinski zakonik Anje Kopač Mrak in se bodo samo množili.

Poroke: obred na hitro in naskrivaj, brez prič. Ločitve po hitrem postopku, mimo sodišča, brez mladoletnih otrok le pri notarju
“Pomembne novosti” družinskega zakonika lahko strnemo v nekaj kratkih ugotovitev. Poroke se bodo lahko izvajale brez prič, naskrivaj, ločitve bodo enostavne, če ne bodo vpleteni mladoletni otroci. Ob teh “velikih dosežkih” ministrica jemlje pooblastila za reševanje zahtevnih postopkov posvojitev, rejništev in skrbniških zadev stroki socialnega dela in jih daje pravnikom, čeprav so predstavniki sodišč povedali, da imajo premalo sodnih izvedencev. Zanimivo je, da so jih morali poiskati med socialnimi delavci. Po eni strani se socialnim delavkam odvzema kompetence, po drugi se selijo na sodišča med izvedence, kar daje vtis, da je ministrica zaradi primera koroških dečkov prenehala zaupati socialnim delavkam, ki jih je vodila.

Novi družinski zakonik Anje Kopač Mrak je zato slab zakon, ki ga bo v prihodnje treba spremeniti in urediti v skladu z voljo državljanov, ki so jo izkazali na dveh referendumih. Ob tem so v Cerar-Židan-Erjavčevi koaliciji poskrbeli, da je šel družinski zakonik zelo hitro skozi proceduro. Režimski mediji so omejili poročanje, koalicijski poslanci pa razpravo civilne družbe na pristojnem odboru. Izpustili so prvo branje zakona, nato pa opravili kar drugo in tretje branje skupaj ter zakonik dokončno sprejeli. Za normalnost, ki jo je na družinskem referendumu decembra 2015 podprlo skoraj 400 tisoč ljudi, sta bili pričakovano le stranki SDS in NSi.

Franci Donko

 • Common Sense

  Komunistična agenda vključuje razbitje družine, razbitje države in ukinitev pojma narod, kot ga poznamo danes. Namen je “control of the soul.”

  • zokispoki

   A je to ta negativka, ki otroke krade ? Sam vprasam !

 • Miro Jereb

  Meni je država ukradla otroka in sem se zaradi dolgotrajnih postopkov odločil da VSE z sodstvom vred pošljem v P.M. in se izseljujem iz te gnojnice. Dobra odločitev.

  • garfi

   komunajzli ne država

  • Get Smart

   Kot je garfi že nakazal, ti jaz, garfi in drugi ljudje v Sloveniji (ki smo OKUPIRANA država) nismo ukradli otrok, ampak so ti jih MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki, MURGL JUGOKOMI zločinske lutke, ki delajo za svojo MURGL KOMI JUGO in so DOKAZANI in celo samoimenovani »smrtni neprijatelji ljudi«.

   ŠARAC SD Levica SMC DeSUS SABratušak Verjamem-v-Sholtesa ZARES LDS zeleni pirati unije dobri-LDS-dobovški … i tako dalje do tokija,

   kreature iz teh MURGL JUGOKOMI strank in njihovi »NEODVISNI« pomagači izven Državnega zbora, recimo sodstvo nje (masleše, đorđevići, potparići, pavlići, kneževići, markovići, lušine, likići, suknaići, vuksanovići, zimići, milići, stanići, arifini, rojići, pavlići, rakočevići, draganići … i tako dalje do tokija),
   te MURGL JUGOKOMI LUMPENPROLETERSKE kreature so ti ukradle otroka.

 • garfi

  kar so Budalci hoteli to Slovenci dobivamo
  umor in samomor naroda za gLobaLizem

  • VERRZIFIKATOR

   Aneja Mračnik

   ROVOKOPAČ IN ZAKONI FIZIKE

   Poklic zahteven je rovokopača,
   spodkopava, koplje, vrta rove,
   labirinte s tem ustvarja nove,
   je pa res, da stvar se dobro plača.

   Dobro se kopača nagrajuje,
   temeljev ko trhlost ugotavlja,
   nove ko podpornike postavlja,
   kar je staro, ko takoj sesuje.

   Rove koplje kajpak se na normo,
   a je važna tudi inventivnost,
   ne le gola, slepa produktivnost,
   novo da ustvari z delom formo.

   V mraku so ideje najbolj jasne,
   bolj ko vrta, staro ko sesipa,
   bolj ko v temi, v mračnih rovih tipa,
   bolj rušilne misli so in glasne.

   Novih v mraku je idej obilje,
   fizične zakone mož izumlja,
   nove kajpak, ki so plod brezumja,
   glavno v njih pa fizično nasilje.

   Temu, pravi, moraš se upreti,
   v temeljih nasilje spodkopati,
   grobo ga, nasilno kaznovati,
   pa če svet zato bo treba spreti.

   Zanj je prva delovna skupina,
   z njo v tunelih sam gradi pontone,
   s tem podira fizike zakone,
   ta skupina mu je kot družina.

   Svojo žrtvoval je bil za delo,
   sta otroka mu samo napoti,
   partnerici ju oddaja sproti,
   da čez vikend je doma veselo.

   Da lahko o normah novih grunta,
   kje, kako, otroke gre podpreti,
   partnerici kje se da upreti,
   zoper starše vse otroke punta.

   Zanj postala norma je edina,
   kot pri delu je kopač rušilen,
   tudi v mislih mračnih pač nasilen,
   norma zanj razbita je družina.

 • Vera

  Če je kdo problematičen, je to prav ta tovarišica , ki želi družine obrnit na glavo ( uničit ) . Le kako taka oseba lahko zdaj dela v kabinetu ” nastavljenega predsednika vlade ” ?

  • Grega Višnar

   Že ima kvalitete.

 • rubec

  Kako pa kaj njen čmrlj na čelu? Koliko časa ga že gledamo, mora biti že blizu penzije.

  • SamMiSto MiStoSam

   Dober si ! Po mojem je vsa njena pamet v njem, čmrlju namreč.

 • Franjo Trojner

  Za Kopačovo je na ministrstvu za delo, socialo in enake možnosti dobesedno ostal mrak.
  Ne se bat, tradicionalne družine bodo tudi to reformo Kopač Mrakove preživele, je pa res, da zaradi agresivne levičarske agende našo državo in EU počasi a zeneslijo vrag jemlje. EU je pred razpadom, bližnje evropske volitve bodo dale odgovor ali EU obstane ali jo bo pa do konca vrag vzel.

 • Get Smart

  @nova @f.donko @ljudje
  Ja, Mrak, v redu, Anja, v redu, lahko tudi večkrat ponoviš, je v redu, toda SD-ja, za katerega je Anja delala in verjetno še dela, nisi omenil niti s kratico SD niti s polnim imenom SOCIALNI DEMOKRATI.
  Btw, SOCIALNI DEMOKRATI so formalno-pravna naslednica (to pomeni, da so le preimenovana) KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.
  In to,
  WAT the FAK je to: »… Cera-Židan-Erjavčevi koaliciji …« (F. Donko).
  .
  Problem ni manjkajoči »r« pri MURGLpizdeku, ampak, še enkrat:
  WAT THE FAK je to??
  Napiši lepo: vlada MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, ki jo sestavljajo naslednji »stari« in »novi obrazi« oziroma stranke:
  ŠARAC + SD + Levica + DeSUS + SMC + SABratušak
  in zraven seveda lahko omeniš ime lutke,
  ki je uradno kakor predsednik enega od teh oddelkov MURGL KOMI JUGE.
  .
  Razumete, otroci? STOKRAT, TISOČKRAT moraš ponoviti,
  slikice njihovih logotov nalepi tisočkrat, tisočkrat MORAŠ ponoviti
  ŠARAC + SD + Levica + DeSUS + SMC + SABratušak,
  da bo kak človek, ki ga končno zanese na pot RESNICE, lahko videl in vedel, KDO ga ROPA.
  Du ya?
  Pa a vas bo srečala pamet? Pa a razumete, da na svetu ni drugih, ki bi lahko povedali resnico, ni svetega petra, ki jo bo namesto vas povedal ljudem,
  VI STE TISTI, ki ste V SLUŽBI RESNICE in vi morate ljudem povedati,
  kdo jih ropa, kdo jih tepihuje, kdo jih sfukuje …
  .
  Pamet v glavo, otroci, pamet v glavo, dokler je še čas.

  • Get Smart

   Še na karseda kratko: LOGO SD-ja Anje Mrak, ker ni delala za Anjo, ampak za SD, ki je le preimenovana MURGL KOMI JUGA,
   in seveda logote še ostalih »koalicijskih« psov čuvajev MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE = watchdog si sami pravijo.
   In izbijte si iz glavic grecime in latinizme tipa drkalicija, koalicija, levićicija… TO SO nevednim NEPOVEDNE drkancije, drkancije so dobre za drkanje v zaprtih krogih med tistimi, ki kao že vedo, kaj je kaj, kdo je kdo,
   ampak lepo, jasno in glasno:
   VLADA Republike Slovenije (ne slovenska, ker ni slovenska, ampak uradno de iure VLADA Republike Slovenije oz. natačneje in de facto=DEJANSKO MURGL JUGOKOMUNISTIČNA vlada v Sloveniji),
   v sestavi =ŠARAC + SD + Levica + DeSUS + SMC + SABratušak
   + slike logotov,
   je sprejela ta in ta zakon PROTI LJUDEM v Sloveniji.

   Pamet v glavo.

   • Get Smart

    In še, ko napišeš »REŽIMSKI MEDIJI«, moraš navesti nekaj primerov!

    Jaz tebi lahko rečem režimski, ker lahko upravičeno domnevam ali vem, da veš, kateri so to,
    ti pa MORAŠ tu v imenu RESNICE napisati, kateri mediji so to, torej mediji v LASTI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE
    (delo dnevnik večer NEDELJSKI DNEVNIK … vse revije lejdi jane obrazi … Mladina … vse plajbol play kosmopolitant itd. VSE TO … pop-kanalizacija, planeti … skoraj vsi radiji …), vse to je V LASTI režima, ampak ti moraš to POVEDATI, POKAZATI;
    in t. i. »režimska« sta tudi
    – STA–Srbo-rvacka-jugokomunistična Tiskovna Agencija in
    – RTV SLO,
    ki pa sta de iure v lasti vseh državljanov, de facto (DEJANSKO) pa pod totalno MURGL JUGOKOMI KONTROLO.

    Kolikokrat še?
    Če ne boste vi povedali, kdo bo? Sveti petr?
    Pamet v glavo.

 • Ava

  Da so poroke brez prič se mi ne zdi neumno. Ker običajno je to velik strošek in če nekoga ne želiš obremenjevati še s financami je to ok (ker nekateri s porokami res pretiravajo). Kdor pa si bo želel priče jih bo še lahko imel. Gospod Donko, kaj je mišljeno z besedno zvezo “na skrivaj?”

 • Franc Šink

  S tem si je država prilastila vse otroke. Rop tisočletij. Na vrsti so spolni organi posameznika.

 • VERRZIFIKATOR

  Tanja Mark Pokač

  ORGANSKA RAST

  Raste ves sistem sedaj organsko,
  rast je kriva za zamude silne,
  te zadeve skrajno so subtilne,
  raste namreč vse megalomansko.

  To kopač je temeljev povedal,
  v temeljih kopač trenutno dela,
  da družina svoj bo dom imela,
  je v nadaljevanju še razpredal.

  Vlog za stanovanja je ogromno,
  temeljito gre jih preučiti,
  pri organski rasti urediti
  na veliko vse in prav nič skromno.

  Se trenutno vse še razkopava,
  po kopaču se razbremenjuje,
  prejšnje se nosilce zamenjuje,
  star sistem se v zemljo zakopava.

  Se prenove kaže silna moč,
  stvar organsko namreč nazaduje,
  si kopač samo še čas kupuje,
  zanj preveša mrak se v večno noč.

 • Van Der Waals

  skrite poroke brez prič. to mi je ušeč! ne rabim 100 gostov da za poroko porabim 10000 evrov! OSTALE LGBT NEUMNOSTI POREZAT!

 • Duhec

  Zakaj je Donko dobil odpoved na CSDju?!

  • Olga101

   Zato ker se bori proti vsemu, kar propagirajo levičarji (prebarvani komunisti, saj levice v Sloveniji ni)!

 • radames

  Škodljivost levičarjev je neizmerna. Tale ženska pa sploh nima dobrih namenov. Vedno na TV deluje nekam “podmuklo”, kot da v ozadju kuje zaroto.

 • Anton

  Mrak je padel na slovenske družine.

  • šmentanamuha

   Mrak je padel na Slovenijo.

 • Novakec1

  Do sedaj je šlo pri družinski zakonodaji vse po neki sodni praksi, če jo ni bilo so si jo pa sproti izmišljal, od sedaj naprej bo pa to uzakonjeno. Za kuzlat, bruhat, srat itd. Na žalost sloovc pa ni to samo na tem področju, povsod se obešajo na sodno prakso skorumpiranih sodnikov, zakonodaja (je slaba) jih ploh ne briga.

 • Olga101

  Tovarišica sodi po sebi in svojih! Upam, da se bodo levičarji tako kot se “borijo”, množično evtanazirali in bomo imeli mir pred njimi in njihovo neumnostjo!

 • Igor Kodelja

  Nič jamrat kar ste zbrali to imamo

 • sunday

  žal se levistom ni potrebno bati za glasove saj so jih uvozili iz juge, sedaj jih uvažajo že iz arabije in afrike – slovenci bi se morali vsaj boriti za pravice manjšine v lastni državi, saj smo postali kot indijanci ali aburidžini – a bomo kaj naredili, a se bomo že enkrat uprli in zahtevali, da lahko živimo v tej državi svojo vero, svojo kulturo, svoje življenje !!!

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »zakonodajno telo« (zakonodajalec). DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: lm-Šarac, SOCIALNI Demokrati, DeSUS, Levica, SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

    • Get Smart

     Naloga vseh osveščenih ljudi je, seveda če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA, da budite še neosveščene, saj osvoboditev izpod jarma MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije, za katere SVOBODNA Slovenija ni bila opcija, ni opcija in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli vsakodnevno dokazujejo.
     Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
     I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata –MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1« in »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu in totalitarističnemu režimu, redu razredov – 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
     II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Darth Vader

  anja kopač mrak je kot smiegel is gospodarja prstanov…..my prescious….demon z razklano notranjostjo

  • šmentanamuha

   Ona je zagotovo demonska ženska.

 • Valter BraniSlav

  Franci Danko, kdaj nam bos koncno povedal da si gej?
  Saj te ne bo nihce zazgal na grmadi, razen mogoce muslihev.

 • Olga101

  Katoliki od države zahtevamo, da se zakonsko uredi tudi razmerja med našimi župniki in mladimi fantki!

 • FRANC3

  Ko sem Anko Kopač Mrak prvič videl leta 2014 kot ministrico, sem rekel: Lepa ženska.
  Danes po 5. letih lahko rečem samo: Stara baba.
  Oprostite izrazu, a ta beseda pove vse. V 5. letih postarati se za 20 let je nekaj zelo zelo čudnega.

 • Boris Valenčič Monarh

  Berite: http://www.predsednica.si/kronika.htm – in vse vam bo jasno!

 • Boris Valenčič Monarh

  … in najhujši zločini proti ljudstvu, posamezniku in družini ter otrokom so se končno le uzakonili!

  Izbris slovenske avtohtone nacije je končno povsem legaliziran!

  Odilo Globočnik je tako ponovno oživel!

  Berite: http://www.predsednica.si/kronika.htm

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!