fbpx

[EKSKLUZIVNO] Razkrivamo: Gašper Tič je z modnim oblikovalcem načrtoval skupni pobeg v Mehiko

Foto: Foto: mediaspeed.net/Facebook

Pred manj kot tremi meseci je na plano pricurljala informacija o tem, da je umrl gledališki igralec Gašper Tič, ki je med drugim snemal tudi mladinske oddaje za otroke. Ravno zaradi tega toliko bolj bodejo informacije o sumljivih okoliščinah, v katerih je ta umrl, saj je več kot očitno živel dvojno življenje. Na portalu Nova24TV smo za razliko od drugih, ki so podlegli pritiskom homoseksualnega lobija in gledaliških krogov, razkrili že marsikaj, marsikaj pa tudi še bomo. Modni oblikovalec, ki je v javnosti znan predvsem po kopalkah, je razkril, kaj sta imela v načrtu z dobrim prijateljem, torej umorjenim igralcem Tičem. 

Po tem, ko je 20-letni Stefan Cakić do smrti večkrat zapored zabodel igralca Gašperja Tiča, je med žalnimi sporočili najbolj zbodlo v oči sporočilo modnega kreatorja Joela Loya iz Mehike, ki je v javnosti, tudi prek televizijskih ekranov kot komentator enega izmed resničnostnih šovov, razkril, da je homoseksualec in si je našel svoj dom v Sloveniji, kjer se zelo dobro počuti. V slovesnem sporočilu je zapisal, da jima zdaj nikoli ne bo uspelo uresničiti načrta za skupne počitnice v Mehiki. Loyo nam je ekskluzivno zaupal, da sta bila z umorjenim igralcem  “ful” dobra prijatelja. “Ful, ful, ful dobra.” “Res sva se dobro razumela,” je povedal in poleg tega dejal, da med njima naj ne bi bilo nič drugega kot zgolj dobro prijateljstvo.

Preberite tudi: Nov Škandal v Sloveniji

Foto: Facebook

Tiču je bil všeč Joelov latino temperament
Kljub temu pa sta se dobra prijatelja razumela do te mere, da sta načrtovala skupni pobeg preko Atlantskega ocena. “Vedno me je spraševal, kaj počnem v Sloveniji, ker je oboževal moj latino temperament,” je brez dlake na jeziku povedal Joel in dodal, da sta se pogovarjala o tem, da gresta na potovanje v Mehiko, on pa bi bil tisti, ki bi ga organiziral. Potovanja kljub temu nista nikoli uresničila, saj Tič zaradi obilice dela ni utegnil iti na daljše počitnice.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Tič sanjaril, da bi bil zvezda v Mehiki
Med sanjarjenjem sta Tič in Joel razmišljala o tem, da bi bil lahko Tič prava zvezda v Mehiki, saj bi mu Joel lahko našel delovno mesto v vodilni televizijski hiši za telenovele Televisa, kjer je delal kot kreator preden je prišel v Slovenijo. Dejstvo pa je, da Tič realnih možnosti za uspeh ni imel, saj ni dovolj dobro govoril špansko. Kljub temu, da sta bila Tič in Joel dobra prijatelja kar pravljičnih sedem let, pa Joel trdi, da ga Tič ni nikoli povabil k sebi domov, zato se mu zdi toliko bolj nenavadno, kako je možno, da je povabil Cakića.

Foto: mediaspeed.net

Spomnimo. Dvajsetletni Stefan Cakić je v jutranjih urah pred manj kot tremi meseci na Trubarjevi cesti v Ljubljani s kuhinjskim nožem več kot desetkrat zabodel Tiča, ga pustil ležati v mlaki krvi, nato pa je čez dve uri poklical policiste. V stanovanju pokojnega 44-letnega igralca Gašperja Tiča, kjer ga je ubil Cakić, so v času preiskave našli večjo količino kokaina, v Cakićevi krvi pa naj bi našli sledove droge za posilstvo, kar je še vzpodbudilo govorice, da naj bi Tič svojega napadalca omamil in posilil. Gre za drogo, ki jo je do poznih jutranjih ur menda mogoče dobiti tudi v nočnem Klubu 12, v Šentvidu, kamor zahajajo znani igralci in estradniki.

H. M.