[Ekskluzivno] “Medijska morilka” Evgenija Carl za dosego svojih ciljev proti dr. Zimmermannu zlorabila celo svojega svaka!

Eugenija Carl Foto: Nova24TV.

Evgenija Carl opravlja službo medijske morilke na RTV Slovenijo. Carlova se je v raziskovanju primera dr. Janeza Zimmermann posluževala vseh umazanih taktik glede uničenja uglednega in spoštovanega kirurga. Med drugim je tudi izkoristila svojega svaka, dr. Mladena Gasparina, ki ji je za njene potrebe napisal obremenjajoči izvid, ki je škodoval dr. Zimmermannu.

Na našem portalu smo v preteklosti že velikokrat poročali o vlogi Evgenije Carl v primeru njenega medijskega šikaniranja žilnega kirurga dr. Janeza Zimermanna. Evgenija Carl uživa v vlogi medijske morilke na RTV Slovenija, saj se je leta 2016 kar s 134 prispevki lotila dr. Janeza Zimmermana in njegovih zdravstvenih metod glede zdravljenja težav pacientov z žilnim sistemom. Pri svojem poročanju ni izbirala sredstev za uničenje uglednega žilnega kirurga. V eni takih manipulativnih prispevkov je izkoristila eno izmed pacientk dr. Zimmermana in svojega svaka, dr.  Mladena Gasparinija.

Gledalce pa je Carlova strašila tudi z naslednjo, v celoti neresnično izjavo, ki se nanaša na eno od pacientk, Kim Stanič: “Ena pa po operativnem zapletu konča v bolnišnici. Tam žilni kirurg zapiše …” Napisala jo je na osnovi izvida za to pacientko, ki ji ga je 5 mesecev in pol  po operaciji pri dr. Zimmermannu napisal svak Evgenije Carl, kirurg Mladen Gasparini, ki je pacientko pregledal v svojem zasebnem zdravstvenem zavodu Varix v Kopru, nam je zaupal naš vir, ki odlično pozna pravo resnico o delu dr. Janeza Zimmermana.

Mladen Gasparini. Evgenija Carl je za svoje nizkotne medijske cilje in šikaniranje izkoristila svojega svaka. (Foto: STA)

Svak Carlove dr. Mladen Gasparini napisal zdravniško spričevalo v svoji zasebni ambulanti pet mesecev po koncu operativnega posega
Eugenija Carl pa je dokazala svojo podlost pri izkoriščanju svojega svaka, dr. Gasparinija, ki je podobno kot ona sovražno nastronjen proti dr. Zimermannu, nam zaupa naš vir. “Zato pri njej ne gre za po operativni zaplet, ni bila na pregledu v bolnici in ni v bolnici ostala oziroma tam “končala”. Gasparini sicer dela v bolnici Izola, a je sodeč po obrazcu, na katerem je izvid izdal, v času njenega pregleda delal kot zasebnik, zato stanja pacientke ni “zapisal” tam (v bolnici), ampak v svoji zasebni ambulanti”.

Foto: STA. Dr. Janez Zimermann je bil žrtev večmesečnega političnega medijskega konstrukta s strani nacionalke in novinarke Evgenije Carl.

Carlova je svoje bolestne cilje izkoristila v Tarči
Oddaja Tarča je v zadnjem času razkrila veliko zanimivih zgodb in postala ena svetlih izjem raziskovalnega novinarstva na RTV Slovenija. Tokrat je oddajo ugrabila Eugenija Carl s svojim novim škodoželjnim prispevkom o kirurgu dr. Janezu Zimmermanu. V resnici pa je dr. Janez Zimmerman s svojo selitvijo ordinacije v tujino pripomogel k temu, da je stroške zdravljenja kril ZZZS.

“Nazaj k dr. Zimmermannu, ki je šele januarja 2015 svojo ordinacijo preselil v Trst, prej pa je leta delal v svoji, vedno izključno samoplačniški ambulanti v Sloveniji, zato bi bil ZZZS po ZZVZZ dolžan povrniti stroške zdravljenja vsem njegovim pacientom, ki so se do konca leta 2014 pri njemu samoplačniško operirali v Sloveniji, če bi za to zaprosili (a za to pravico nihče od pacientov v Sloveniji ne ve), pa čeprav za te operacije nikoli ni imel koncesije. Pa ne samo njegovim, tudi vsem drugim pacientom, ki se samoplačniško zdravijo v Sloveniji, bi moral ZZZS povrniti te stroške. In če ga ne bi v to prisilila evropska Direktiva o uveljavljanju pravic pacientov pri čezmejnem zdravstvenem varstvu iz leta 2011, ki jo je Slovenija kot članica EU morala sprejeti, ZZZS še danes svojim zavarovancem ne bi vračal niti stroškov za zdravljenje v drugi državi, članici EU”.

Carova je obtožila dr. Zimmermana, da nima opravljenih nobenih specializacij, kar je takratni predsednik Zdravniške zbornice dr.Možina kategorično zanikal
Eugenija Carl si je dr. Zimermanna privoščila z lažmi in zavajanjem, da priznani strokovnjak nima niti osnovno končane specializacije, kar se je zopet izkazalo eno od njenih laži. Predsednik ZZZ Andrej Možina je že 26.5.2016 pri Odmevih ob 22.00 uri povedal, da je kolega (dr. Zimmermann) diplomiral v Nemčiji, ima tudi doktorat znanosti, je opravil polovico specializacije tudi iz kirurgije v Nemčiji, ostalo polovico pri nas, jo nostrificiral in pridobil torej svojo drugo licenco“, nam zaupa vir.

Predsednik Zdravniske zbornice Slovenije Andrej Mozina je zavrnil vse očitke Evgenije Carl, da dr. Zimmermann opravlja svoje posege brez ustreznih licenc. (Foto: STA)

Tudi ZZZS ni ugotovil nobenih kršitev. ZZZS pa pove, kako je v resnici s to zadevo: ” Mi do včeraj nismo imeli nobenih pritožb s strani pacientov, da bi bile potrebne ponovne operacije ali pa, da bi kakšni drugi posegi bili potrebni . Storitve so bile opravljene, zaračunane.  Potem smo stopili tiste račune v izvrševanje. Nismo imeli pravne podlage, da bi zahtevali nazaj. Preiskava še ni ugotovila, da so bile kršitve izvedene” .

Evgenija Carl je za kronsko pričo proti dr. Janezu Zimmermannu izbrala dr. Andreja Šikovca, ki je s svojo zasebno kliniko Avelana prejel že sedem milijonov evrov. (Foto: Facebook)

Carova problematizira delo dr. Zimmermana, medtem ko sedem miljonskem poslu dr. Andreja Šikovca molči
Carova pa v svojem slogu problematizira selitev svoje ambulante v tujino, v bližnji Trst. Ne glede na to, da zaradi tega pacienti niso imeli nobenih stroškov, saj je vse kril ZZZS, se je zdelo Carovi to problematično. Carl sicer in tudi v zadnji Tarči govori o znesku 450 tisoč evrov; nasprotno, gre ravno za to,  da to ni nek imaginaren, prerazporejen denar države iz davkov, ampak so to v resnici predvsem izplačane zavarovalne premije, ki jih zavarovanci kot obvezni prispevek vanjo vsak mesec vplačujejo preko svoje bruto in neto plače. ZZZS je zavarovalnica, ki svojim zavarovancem v primeru bolezni samo vrne predhodno vplačane premije, njihov denar.

Dr. Šikovec je samo po podatkih Erar zaslužil sedem milijonov evrov. “Ali zato, da bi prekrila resnico, Carlova dr. Zimmermanna ravno obratno zmerja z mazačem in zaslužkarjem, čeprav denar ni šel njemu, ampak njegovim pacientom, in kirurga Šikovca naziva s starosto slovenskih žilnih kirurgov?! Carlova očita ZZZS-ju, da pacientom dr. Zimmermanna ni vrnil 450 tisoč evrov, in je to zanjo velik problem. 7,5 milijona evrov, ki jih je do sedaj ZZZS že nakazal njeni kronski priči, dr. Andreja Šikovca. Zaslužki kliniki Avelana, kjer dela dr. Andrej Šikovec. Je tudi 100 odstotni lastnik omenjene klinike. Od leta 2006 pa je njegova klinika prejela več kot sedem milijonov sredstev iz državnega proračuna, “ zaključuje hinavsko dvojno vlogo novinarke Carove naš vir.

Izpisek iz Erarja in zaslužki kliniki Avelana, kjer dela dr. Andrej Šikovec. (Foto: Erar)

Luka Perš

 

 • rubec

  O letošnjih cenah solate v Trstu je pa Endivija Karlova še kar tiho.

  • tzt

   Naša Izolska je trda in okusna kot karton.

 • JANEZ GUS

  S slike je videt,da končno dela tisto kar zna in kar ji pristoji.

 • JANEZ GUS

  Upam,da bo ta afera jo spravila s scene.

  • joza joza13

   Gnus od babe…

 • VERZIFIKATOR

  Evgen L. Carija

  DOKTOR IN CIMER ALI POGLED V PRIHODNOST

  »Doktor, ja od kdaj sva cimra midva?
  Tale cimer je premajhen zame.
  In zakaj zijajo vsi ti vame,
  še posebej v belih haljah vidva?

  Ni mi v cimru tesnem več obstanka,
  objektivni z mano skratka niste,
  doktor, z njimi, vidim, tudi vi ste,
  tukaj mi še vsaj en cimer manjka.«

  Se tako glasil je njen pogovor,
  monolog, ki ni dobil odziva,
  rekla je, da doktor se ji skriva,
  izostal v celoti je odgovor.

  »Sem še mlada, prava sem mladina,
  doktor, to gotovo ste spoznali,
  ko so z vami v ta me cimer dali,
  in še to: poštena sem deklina.

  Drugi, veste, drugi so pristranski,
  jaz pa, doktor, sem povsem normalna,
  včasih sicer malce trivialna,
  doktor v tem ste cimru človek sanjski.

  Sem zato hotela škodovati
  karieri vaši, doktor dragi,
  ker krog vas izključno so sovragi,
  sem hotela vam le pomagati.«

  Se tako oglašala je vneto,
  doktorja nikjer, le bele stene
  in ponavljajoče bolne scene,
  da srce postane prizadeto.

 • Gren

  LAŽNIVA KOMUNISTIČNA TROBENTA NJEJ BI MORALI OPERIRAT GOFLJO !

  • rubec

   To isto sem predlagal sosedu, ko je njegova krava povrgla nekaj podobnega, pa je veterinar takoj rekel, da se to ne da.

 • Ros

  Komunisti si kar izberejo enega in ga začnejo na vse načine opravljat in blatit. Kar tako, ker se jim splača. In ker lahko. In to plačujete z višjimi davki in slabšimi storitvami. Pa ne rečem, če to ne bi bilo povsem dokazljivo kriminalno dejanje. Pa je povsem objektivno preverljivo. To je ostudna zločinska taktika, ki jo uporabljajo že ves čas.
  Nič se ne bo spremenilo, dokler ne bo policija začela resno preiskovati takšnih dejanj in se jih ne bo preganjalo po sodni poti.
  Če so takšne stvari dokazljive, potem ni nobenega razloga, zakaj se omenjene domnevne zločinke ne preiskuje in kaznuje.

 • Peter

  Jevgenija Endivija da Trieste.
  Kmalu tudi v vašem lokalnem šparu nova vrsta solate, odporna na vse, tudi na resnico, no.

  • rubec

   Sem si prou budilko naštimou, sam da sem te danes prehitel z endivjo.

   • ironelza

    Rana ura, zlata ura.

   • ironelza

    Piazza del Ponterosso je zakon.

   • Peter

    Samo imam jaz kopirajt.
    Te bom tožil za uporabo brez mojega pisnega dovoljenja, sem že klical pujs micarjevo, no.

 • rubec

  Evgenija? Hahahaha. Moraš bit pa res bedak, da nosiš tako ime. Goethe je v svojem intervjuju za Frankfurter Algemajnecajtung napovedal svojo novo igro z naslovom Evgenija na Tauridi. Ko je čez dva dni na naslovnici zagledal svojo osmrtnico, je ime še isti dan popravil.

  • pajot

   he,he,he…

  • šmentanamuha

   Res?

   • rubec

    Kaj res. Sem se tukaj kdaj lagal?

 • Sara Belli

  Saj se vidi da je bolana. Ne bo vec dolgo med nami!

 • Andrej

  Kar Eugenija Carl pove je vedno, neizpodbitno res. S pripisom, da gre za režimsko komunistično resnico.

 • dež

  Naslov prispevka je čisto mimo. Evgenijin svak je tisto mnenje napisal čisto zavestno, najbrž celo iz koristoljubja, zato navedba, da je bil zlorabljen, ne drži.

  • šmentanamuha

   Mhm, bi znalo biti tako.

 • PFloyd

  NOVA-eno oddajo na to temo.

 • Andrej Žalec

  To ni prvi primer, da “novinarji” z lažmi in podtikanji uničujejo zdravo podjetje, ki pošteno posluje, zaradi interesa konkurence. Podobna zadeva se je zgodila moji ženi pred veliko leti, ko je novinarka iz Naša žena napisala odmeven (na prvi strani) članek, ki je bil popolnoma zlagan (“novinarka” je bila prijateljica s konkurenco). Zastonj pravico iščeš in dokažeš na sodišču! Takšna škoda je za podjetje in posel NEPOPRAVLJIVA in menim, da bi moral nekdo (ne vem kdo) prepovedat takšnemu “novinarju” delo.

  • ironelza

   Če je sodšče pravično vse poštima, ampak do tam še nismo prišli.

   • WISKY 1000

    Težko,ker je sodišče tudi rdeče.

    • JANEZ GUS

     Sodišče je še vedno revolucionarno Bavconovo.

 • centurion

  Jevenija Ljepotanova naj raje išče
  kvalitetne zdravnike iz plastične kirurgije,
  smer fris.
  Solatapress.

  • pajot

   Pameten nasvet.

  • KAPIBARA

   Če jim jo uspe popraviti, bode morala nove dokumenta delat..

 • pajot

  Slovenski izraz za novinar je časnikar.
  Mislim,da je še zmeraj v uporabi.
  Če ga slučajno ni Toporišić ukinil.

  • centurion

   Ta modelka je časovnica.
   Stara, grda časovnica ne časnikarka.

   • pajot

    Imaš prav. Časovnica jo jebe.

 • Olga101

  Saj vemo: dr Zimmerman ima nemški priimek! Pravi “borci” se še vedno borijo proti “švabom”…. Carlova je iz legla “naših”, ki jim je edina “odlika” laž!

 • JANEZ GUS

  A ni tudi ta krastača držala plakat skupaj z ono Kučanovo prostitutko Pašekovo -Smrt Janšizmu.Res pohvalno za neki nacionalni smrad,katerega MORAMO OBVEZNO vsi plačevati.

 • WISKY 1000

  Sreča,da imamo novo tv 24,brez nje ne bi vedeli za svinjarije rdečih komunajzarjev.

  • JANEZ GUS

   Če prvo gledaš rdečo greznico RTVS,POP,Akanalizacijo potem pa NOVO24,misliš ,da govorijo o dveh državah.

 • JANEZ GUS

  V sredo vsi pred parlament ob 16h gledat vsrano žival

 • montyamp

  Podoba smrti je stranski učinek ušivega in garjavega gošarizma , parazit naseljen v HANZA KURBENHAUS , ki se redi kar na prisilno izterjanem denarju preko položnic .

  • JANEZ GUS

   Pregovor pravi-lahko je z drugim tičem po koprivah mlatit.In ravno to je v tej rdeči greznici.Dokler jih bomo mi plačevali,se bodo lahko zajebavali do obisti.Samo pipo je treba odtrgat,pa bodo takoj pri pameti mafija571.Na prste ene roke lahki našteješ NOVINARJE ,ki zaslužijo ta naziv.

 • Viktorh

  Da, takšna je naša Javna hiša, nedolžni državljani pa moramo to plačevati.
  Ogabno.

 • sloustava

  Kakrsen navzven, tak v dusi, pameti, intelektu! No, to definitivno velja za presstitutko Javne hise RTVSLO.

 • tomven

  Tudi ta harpija jih bo enkrat fasala med roge… tako pokvarjen organizem ne more preživeti brez posledic.

 • ironelza

  dr. Zimermann je tudi odličen diagnostik, predvsem pa zdravnik s srcem.

 • KAPIBARA

  Najprej: diskreditacija, po tem pa še fizična likvidacija.. kdo je že to dejal, V NG ob pisatelju Pahorju..??

 • milanček

  že po nagravžnem ksihtu vidiš, da je pokvarjen človeški iztrebek!

 • Kapodistrias

  Ukvarjati se s presstitutko iz naših krajev je čista izguba časa. Kdor jo pozna, ve za njeno podlost. Tista Tarča pa je bil čisti zmazek, nevreden imena novinarstvo.

 • šmentanamuha

  Mene v osnovi zanima, kaj poganja tako človeško zlobo. Žal, ni edina.

 • Antonius

  Bolj kot laganje Carlove v ospredje izstopa početje dveh zdravnikov.
  Kakšna zdravnika sta oba, ker sta se povsem nekorektno spravita na svojega poklicnega kolega zdravnika? Carlova bi neopazna zgnila v svojem sovraštu, do dr. Zimermanna, če ji štango ne bi držala dr. Gasparini in dr. Šikovec.
  Nedolžnega dr. Radana imam v mislih, ker so ga na sodišče spravili prav njegovi poklicni kolegi, njemu nadrejena dr. Metka Zorc je bila pa edina, ki je z odstavitvijo z vodilnega položaja plačala račun, ker se je strokovno zavzela za nedolžnega dr. Radana.
  Da, Carlovo je mogoče zavohati že, če ust ne odpre. Bolj zaskrbljujoče je spoznanje, da nekaj zelo močno zaudarja tudi v odnosih med slovenskimi poklicnimi kolegi, zdravniki.
  Očitno imajo po vzoru forumskih, tudi slovenski zdravniki v blagajni ZZZS svojo NLB.

 • Imperial Commando

  Take osebe kot je Carlova, polne osebnih frustracij in sovraštva, nebi smele opravljati poklic kot je nivinar, so kvečjem za na zaprti oddelek. Ampak v komunistični vukojebini slovenski so taki osebki zaželjeni.

 • kakšne bedne ovce ste, zaslužite si čakalne vrste in šarlatane, ki operirajo na kuhinjskih mizah

  • Aresnica

   Kaj pa tebe trese_leva ovčka,ki vede ali nevede podpira SLOmafijskotajkunsko omrežje _ povedala nisi nič_pa si želiš čakalne vrste-_- Kar tenutno seješ to boš žela………
   _________________
   Lep pozdrav

 • Nimate pojma koliko stane oprema bolnišnice, koliko zaposlenih je, koliko samo varovanje in to,da v stranišče mečete vse,da ga zamašite…vi ste najbolj orto komunisti v tej državi, imejte javno zdravstvo in čakalne vrste in imejte šarlatane brez specializacij, zaslužite si bolnišnico Franja. Ne odgovarjate za komentarje Nova? Odgovarjate pa za te ki pišejo vaše bedne prispevke….

 • Imperial Commando

  @disqus_JRgS7SDX0U:disqus sexat se sprav, da nauš tok zafrustrirana kot Carlova :)

 • Marija

  Ni pomoči