fbpx

[Ekskluzivno] Novinarka RTV Špela Kožar opita vpletena v incident v središču Ljubljane! Lastnikom lokala napoveduje maščevanje!

Novinarska RTV Špela Kožar.

Novinarka RTV Slovenija Špela Kožar se je zapletla v neprijetni incident. Kot so nam povedale priče dogodka, se je v petek zvečer v času kolesarskih protestov, v znanem lokalu v središču Ljubljane Opera bar opila in v opitem stanju grozila zaposlenim in se čudno obnašala – celo do te mere, da jo je moral miriti prijatelj. Vzrok pa visok račun za popiti alkohol. “Vse vaše navedbe ne držijo, kar zelo dobro vedo zaposleni in lastnica Opera bara. Bom pa zdaj, čeprav nisem želela, incident prijavila Furs-u, saj ne hranijo računov, kar, kot veste, je v nasprotju z zakonodajo,” nam je dogodek komentirala Kožarjeva. V drugem sporočilu pa nam je še zapisala, da bo grožnje lastnice lokala prijavila na policijo.

Špela Kožar spada v tisto četico “neodvisnih” novinark na RTV Slovenija, ki iz dna duše ne prenesejo nikogar, ki razmišljajo drugače kot ona. Njen prezir občutijo predvsem tisti na  slovenski desnici. Na družabnih omrežjih se je pojavila informacija, da je Špela Kožar v petek v času kolesarskih protestov opita grozila zaposleni v enem izmed ljubljanskih lokalov zaradi previsokega računa.

V našem poizvedovanju smo izvedeli, da gre za znani ljubljanski lokal Opera bar v središču Ljubljane. Neprijeten incident glede novinarke Špele Kožar so potrdili tudi v vodstvu lokala. Tako so nam zapisali, da se je neljubi dogodek zgodil v času kolesarskih protestov po Ljubljani med 17. in 21. uro zvečer. Vodstvo lokala zagotavlja, da je med gosti bila takrat tudi Špela Kožar s svojo družbo in  “je veselo pila in se mirno družila”, so izjavili v vodstvu Opera bar.

Vodstvo Opera bar potrdilo, da se je Špela Kožar drla in čudno obnašala
Vodstvo Opera bar nam v svoji izjavi pritrjuje navedbam naših virov, da se je Kožarjeva zelo neprimerno obnašala, ko je zapuščala lokal. Ob koncu je Špela Kožar zahtevala račun in ga je tudi plačala. A za nekaj trenutkov je prišla nazaj in se začela nenavadno in oholo obnašati. “Drla se je na zaposlene tako da je bil celoten bar v šoku, kaj se dogaja,” so nam zaupali v vodstvu Opera bar. Vodja lokala se v času incidenta ni nahajala v njegovi bližini, vendar je po pogovoru z zaposlenimi dobila potrditev, da je Špela Kožar izgubila kontrolo nad seboj do te mere, da so bili začudeni tudi zaposleni v lokalu.

Lokal, kjer je razgrajala novinarka RTV Špela Kožar. (Foto: Mynight.si)

Toda to še ni vse. Med dogodkom je v notranjost lokala prišel njen prijatelj in jo prosil, naj se začne primerno obnašati. V vodstvu lokala se tudi čudijo, kaj točno je sprožilo takšno obnašanje. Grožnje s strani Špele Kožar so bile neutemeljene, saj podjetje deluje po ustaljenih načelih, zagotavlja vodstvo lokala.

V vodstvu Opera bara so nam ob tem še pojasnili, da so lokali, bari in restavracije javni prostori, kjer se ljudje družijo in če se ljudje dostojno obnašajo v bankah in na poštah, ki so tudi javni prostori, je utemeljeno da se ljudje dostojno obnašajo tudi na območjih gostinskih obratov in njihovih zaposlenih.

Špela Kožar je že nekajkrat zavajajoče poročala na področju kulturnega dogajanja v času trenutne vlade. (Foto: Posnetek zaslona)

Kožarjeva zanika incident, nad vodstvo Opera bar pa bo poslala policijo in FURS
Ker nas je zanimala tudi stran novinarke informativnega programa RTV Slovenija Špele Kožar, smo ji poslali elektronsko sporočilo z vprašanji. V odgovoru je zapisala, da nobena izmed naših navedb ne drži, kar po njenem mnenju zelo dobro vedo zaposleni in lastnica Opera bara. Kot nam je pojasnila Kožarjeva, bo zaradi groženj njej in njeni prijateljici s strani lastnice Opera bara, primer prijavila policiji in finančni upravi. “Čeprav nisem želela, bom incident prijavila Furs-u, saj ne hranijo računov, kar, kot veste, je v nasprotju z zakonodajo,” se je na naše vprašanje odzvala Kožarjeva.

Pojasnilo vodstva lokala Opera bar.

Odgovor Špele Kožar na pojasnila o dogodku.

Luka Perš