fbpx

[Ekskluzivno] Poglejte imena aktivistov, ki se skrivajo za pregonom tožilstva in katoličanom odrekajo pravico do svobode izražanja!

Gejevski aktivist Mitja Blažič. (Foto: STA)

V javnosti odmeva odločitev okrožnega državnega tožilstva, ki obtožuje in kazensko preganja Zavod KUL.si, spletno stran 24kul ter dr. Tadeja Strehovca zaradi objave podpisnikov peticije, ki so od vlade zahtevali, da leta 2016 katoličanom prepove molitve za nerojene otroke. To, kar je v normalnih državah del svobode izražanja, je za državnega tožilca Marka Godca razlog, da kazensko preganja pokončne slovenske katoličane, ki spoštujejo življenje nerojenih otrok.

Noben podpisnik poziva za nadaljevanje usmrtitev nerojenih otrok po objavi članka na 24kul do danes ni zanikal svojega podpisa ali od njega odstopil.

V ozadju ovadbe so finančno privilegirani predstavniki levičarske elite in bogato plačane levičarske civilne družbe, ki od okrožnega državnega tožilstva zahtevajo cenzuro, omejitev verske svobode ter finančne in zaporne kazni za katoličane, ki se zavzemajo za spoštovanje pravice otrok do življenja. Navajamo seznam posameznikov, ki katoličanom z ovadbo odrekajo pravico do verske svobode in svobodo izražanja:

Podpornike Zavoda KUL.si in zagovornike človekovih pravic prosimo, da nam posedujete vse informacije o omenjenih osebah (fotografije s spleta, dokaze o financiranju njihove dejavnosti iz javnih sredstev, nestrpne izjave o katoličanih in zagovornikih družine v času družinskih referendumov 2013 itd. na naslov [email protected]). Z omenjenimi podatki bomo sodišče in javnost seznanili z njihovimi morebitnimi aktivnostmi na področju zagovarjanja usmrtitve nerojenih otrok (splava), ideologije spola, poniževanja zagovornikov družine očeta, matere in otrok ter verbalnega nasilja nad zagovorniki nerojenih otrok in kristjani.

24kul