fbpx

[Ekskluzivno&video] Poglejte si dokaz, da so partizanski in Šiškovi gverilci kolaboranti, kot so bili Nemci in partizani med drugo svetovno vojno!

Andrej Šiško (Foto: STA)

“Vsi, ki me poznate, veste, in zvezda na moji kapi vam pove, da spoštujem vrednote narodnoosvobodilne borbe ter da se zavzemam, da te vrednote tudi uresničujemo danes in jutri. Andreja podpiram, ker sta njegovo domoljubje in njegov domoljubni program neprimerno bolj v duhu narodnoosvobodilne borbe, kot so programi vseh ostalih kandidatov,” je pred predsedniškimi volitvami lansko leto na shodu Zveze združenj borcev za vrednote NOB, predsednik ajdovskega odbora Vilko Brus, podprl predsedniškega kandidata Andreja Šiška. Ta video še dodatno dokazuje, da imajo partizani in Šiškovi gverilci veliko več skupnega, kot želijo prikazati osrednji mediji.

Nedavno odkritje oboroženih paravojaških enot sredi štajerskih gozdov je veliko bolj prozorno, kot nam želijo prikazati osrednji mediji. Megla “vzpona nacizma”, s katero želijo nadomestiti diletantsko sestavljanje vlade in omiliti razburjenje gospodarstvenikov zaradi napovedanih višjih davkov v novi sestavi vlade, po zaslugi materialnih video dokazov tako ne bo dosegla svojega učinka.

Že včeraj smo namreč poročali, da so fotografije in posnetki urjenja paravojaške skupine oboroženih zamaskiranih moških pod vodstvom Andreja Šiška ter z imenom ‘Štajerska varda’ provokacije, podobne partizanskim proslavam, kjer častilci, ki z drugo svetovno vojno nimajo ničesar skupnega, oboroženi paradirajo v partizanskih uniformah. Na videz skrajno desne formacije zakritih mož ‘Štajerske varde’ so v resnici druga plat istega kovanca. Tokrat prilagamo tudi dodatne dokaze o zlizanosti partizanskih in Šiškovih gverilcev.

Foto: Twitter

Za Šiškom stoji Zveza borcev! 
Na socialnem omrežju YouTube se je ravno pred predsedniškimi volitvami oktobra lani pojavil posnetek s čisto prave partizanske proslave, na kateri so bile ironično jugoslovanska, slovenska in karantanska zastava. Tam je bil tudi predsednik ajdovske skupine borcev za vrednote NOB Vilko Brus, ki je, s čepico z rdečo zvezdo na glavi, pozival zbrane simpatizerje, naj volijo za Andreja Šiška. “Andreja podpiram, ker sta njegovo domoljubje in njegov domoljubni program neprimerno bolj v duhu narodnoosvobodilne borbe, kot so programi vseh ostalih kandidatov,” je eden izmed bolj pomenljivih stavkov Vilka Brusa.

“Zato pozivam vse tiste, ki ste za vrednote NOB, in tiste, ki sebe imenujete borci za vrednote NOB, da glasujete za Andreja Šiška in s tem za borbo, da vrednote NOB ponovno zaživijo v naši družbi,” pa je predsednik ajdovske skupine gverilcev Šiška direktno podprl za predsednika in pozval tudi vse preostale.

Peter Truden