[Ekskluzivno&video] Poglejte si dokaz, da so partizanski in Šiškovi gverilci kolaboranti, kot so bili Nemci in partizani med drugo svetovno vojno!

Andrej Šiško (Foto: STA)

“Vsi, ki me poznate, veste, in zvezda na moji kapi vam pove, da spoštujem vrednote narodnoosvobodilne borbe ter da se zavzemam, da te vrednote tudi uresničujemo danes in jutri. Andreja podpiram, ker sta njegovo domoljubje in njegov domoljubni program neprimerno bolj v duhu narodnoosvobodilne borbe, kot so programi vseh ostalih kandidatov,” je pred predsedniškimi volitvami lansko leto na shodu Zveze združenj borcev za vrednote NOB, predsednik ajdovskega odbora Vilko Brus, podprl predsedniškega kandidata Andreja Šiška. Ta video še dodatno dokazuje, da imajo partizani in Šiškovi gverilci veliko več skupnega, kot želijo prikazati osrednji mediji.

Nedavno odkritje oboroženih paravojaških enot sredi štajerskih gozdov je veliko bolj prozorno, kot nam želijo prikazati osrednji mediji. Megla “vzpona nacizma”, s katero želijo nadomestiti diletantsko sestavljanje vlade in omiliti razburjenje gospodarstvenikov zaradi napovedanih višjih davkov v novi sestavi vlade, po zaslugi materialnih video dokazov tako ne bo dosegla svojega učinka.

Že včeraj smo namreč poročali, da so fotografije in posnetki urjenja paravojaške skupine oboroženih zamaskiranih moških pod vodstvom Andreja Šiška ter z imenom ‘Štajerska varda’ provokacije, podobne partizanskim proslavam, kjer častilci, ki z drugo svetovno vojno nimajo ničesar skupnega, oboroženi paradirajo v partizanskih uniformah. Na videz skrajno desne formacije zakritih mož ‘Štajerske varde’ so v resnici druga plat istega kovanca. Tokrat prilagamo tudi dodatne dokaze o zlizanosti partizanskih in Šiškovih gverilcev.

Foto: Twitter

Za Šiškom stoji Zveza borcev! 
Na socialnem omrežju YouTube se je ravno pred predsedniškimi volitvami oktobra lani pojavil posnetek s čisto prave partizanske proslave, na kateri so bile ironično jugoslovanska, slovenska in karantanska zastava. Tam je bil tudi predsednik ajdovske skupine borcev za vrednote NOB Vilko Brus, ki je, s čepico z rdečo zvezdo na glavi, pozival zbrane simpatizerje, naj volijo za Andreja Šiška. “Andreja podpiram, ker sta njegovo domoljubje in njegov domoljubni program neprimerno bolj v duhu narodnoosvobodilne borbe, kot so programi vseh ostalih kandidatov,” je eden izmed bolj pomenljivih stavkov Vilka Brusa.

“Zato pozivam vse tiste, ki ste za vrednote NOB, in tiste, ki sebe imenujete borci za vrednote NOB, da glasujete za Andreja Šiška in s tem za borbo, da vrednote NOB ponovno zaživijo v naši družbi,” pa je predsednik ajdovske skupine gverilcev Šiška direktno podprl za predsednika in pozval tudi vse preostale.

Peter Truden

 • Nšo-či

  Šiško nas je porinil popolnoma na sredino. Verjamem, da bodo tudi Butalci sedaj razumeli pojem skrajne desnice.

  • Franjo Trojner

   Zame je politična sredina izmišjotina, ni tič in ne miš! V vednost vsem, ZDRAV NACIONALIZEM JE ZA DRŽAVO IN DRŽAVLJANE DOBRA STVAR in se ga ni potrebno sramovati, kakor pripadnosti politični desnici tudi ne!

   • Djuro Sumar

    Kaj pa je zdrav nacionalizem? Da sovražiš vse ostale?

    • david23

     Patriotizem? Sicer je pa pojem ustrezno obrazložen v veljavnem Slovarju slovenskega knjižnega jezika in si pač lahko tam pogledaš. Lahko pa tudi v slovarju tujk pogledaš.

     • Djuro Sumar

      To vem, ampak mene zanima, kaj o tem misli Franjo Trojer. Nekateri so očitno prepričani, da moraš biti oborožen.

    • Amerikanc

     Zdrav nacionalizem je tisti, ki združuje veliko nacionalno osveščenih ljudi, kateri se borijo za svoje pravice, za pravice naroda, za pravice delavstva. Tak, zdrav nacionalizem, ima domovinsko pravico v SDS, nekaj ga je tudi v NSi, kaj pa bo z Toplakovo SLS bomo še videli – upajmo na najboljše, da že enkrat “povozimo” nevaren levi fašizem Levice, SD in podobnih, ki uničujejo celoten slovenski narod.

     • MOSTISCAR

      Pa kaj se bojite te boge levice? Bolj se bojte sebe. Razdiralcev naroda.

    • Minovak

     Zdrav nacionalizem je, da imaš v prvi vrsti rad SVOJ narod, ostalih pa ni potrebno sovražiti, če ti ne sovražijo tebe in ti je dialog bolj pomemben od orožja, ki je zadnja možnost.

     • Djuro Sumar

      Zakaj se torej Šiško oborožuje? Je bolan?
      Torej, če te prav razumem, moram imeti rajši tebe, kot mojega prijatelja, ki je Hrvat. Probleme imajo torej tudi tisti, ki imajo partnerje od drugod. Nekako mi tvoja definicija ne štima.
      Jaz imam rad Radeče, kjer sem se rodil, pa Slovenijo, ki mi je bila vedno dobra mati, pa svoje najbližje, pa prijatelje…….in še bi lahko našteval. Nasilja in orožja pa ne maram, pa tudi proti smrtni kazni sem.

    • dare326

     Nacionalizem je pozitiven dokler ni uperjen proti drugim.

     • Steiermark

      Dokler se greš patriota in nacionalista – privrženca lastni rasi in zahteve, da nam kulturnih parametrov ne uvajajo tujerodni , na naši zemlji, je vse OK! Brez patriotizma in nacionalizma – privrženosti lastni rasi in kulturi, nehajo obstajati rase in napredne kulture, ker jih požrejo divjaki – komunisti z balkana ali pa z afrike…..

  • Hun

   se strinjam, zenske se porine v sredino

  • O’Brien

   ???? Šiško je partizan.

   • Nšo-či

    Skrajna Levica in skajna Desnica sta pojavni obliki fašižma. Kar lepo prezentirata Kordiš in Šiško. Dokler sta se igrala na svojem peskovniku nas ni skrbelo. V tem trenutku pa sta peskovnik oba zapustila. V brezvladju čutita priložnost za svojo revolucijo.

    • O’Brien

     Šiško je plačani provokator, ki se rad pojavlja v javnosti. Nobena skrajna desnica ni to. Vse je samo zato, da se opraviči Kordiša, ki jev vladi.

     • rrrrr

      Pravilno !Če bi bil Šiško resnično desničar in njegovi štajerski paravojaki-veseljaki resnični slovenski domoljubi in ne dobro plačani šank-majstri, bi jih v trenutku pozaprli kot mačke ..ob spremljavi levih trobil in ubogljivega ,,ljudskega” sodstva bi sledile še drakonske kazni…
      Ampak ne, močno načetemu svetu starcev iz F21 že zmanjkuje idej, kako že spet nategniti doslej že 1000X nategnjene podložnike. Zato potrebujejo nove provokatorje ( kot je bila leta 1948j Matjaževa ,,protirevolucionarna” vojska). Uporabili jih bodo kot dimno zaveso za prikrivanje svojih VEČJIH svinjarij v ozadju. ( danes prikrivajo vsebinsko sramoto koalicijske pogodbe, pa to, da sta SNS in Levica dejansko vladni in ne opozicijski stranki, da se horde tavajočih obrezancev na obmejnih področjih ne povečujejo, da se sosednje države močno nagibajo v desno….že jutri za uvedbo novega socialističnega ,,samoprispevka”, pojutrišnjem morda za izhod iz Nata, evra, EU itd…)
      Po vseh razkritih ukanah še vedno prodajati ljudem Jelinčiča in Šiška za desničarja? Še Bog se je nekoč na stopnicah razjokal, ker Slovencem tudi on ni znal pomagati.
      Bolnica!

     • rubec

      **********

    • O’Brien

     Kordiš je v vladi, Šiško pa plačani provokator, zato – bati se moramo edino levega ekstremizma.

  • vsemojebabe

   Kje imaš možgane? Na paši z ovcami! Šiško je radikalni levičar, hujši od svojega mlajšega drogeraškega brata lunarika.

  • Antonius

   Šiško je levičar, ki podtaknjen na desnico v javnosti ustvarja videz desničarske skrajnosti.
   Na desnici ni nobenih skrajnežev. Smo pa bili starci ozmerjani s strani prevarantskih človekoljubcev z desničarskimi skrajneži, ko smo pred ministrstvom *Kopačke* mirno protestirali zaradi kraje vnukov, babici in dedku.
   Nšo-či, skrajnost nam podtikajo Kučanovi, da so njegovi zakrinkanci videti kot povsem razumljiva posledica, zaradi fašistične radikalnosti desnih.
   Popolnoma na sredini ni nikogar. Obstojata samo desnica in levica s kompletnim spektrom politične raznobarvnosti na eni in drugi strani.
   Z desno sredino tudi Janša strelja v prividnega kozla, ki ga ni. :-)

   • Capi

    Tudi sam pravim, da je to spin levakov, v dogovoru s Šiškom, da lahko napadajo desno stran, preusmerjajo in strašijo javnost kako “desničarji” ustvarjajo paravojaške skupine….

 • Franjo Trojner

  Pustimo zdaj USTAVO, čeprav tudi USTAVA govori o regijski oblasti in enakomernem razvoju regij, mar ne? In da res je, ŠTAJERSKA DEŽELA je na kolenih, da se je Ljubljana z okolico lahko dvignila nad vse!
  Ves čas samostojne Slovenije ukrepi vaše in samo v Ljubljano zagledane centralistične oblasti preko Trojan niso nikoli unčikovali dobrohotno, kar je razlog, da je danes Štajerska dežela zelo osiromšena, brez vsake prave perspektive in brez veselih, nasmejanih ljudi. Dovolj imamo tu na ŠTAJERSKEM, da nam nek bitokrat tam v Ljubljani reže kruh in govori, pametuje kaj je za ŠTAJERSKO DEŽELO IN ŠTAJERKE IN ŠTAJERCE DOBRO IN KAJ NE! Dovolj nam je tekanja po vsak štempl v Ljubljano , dozorel je čas, da ŠTAJERC sam odloči kaj je za Štajersko dobro in kaj ne!
  Vi tam v Ljubljani ste že večkrat poteptali USTAVO in izigrali pravno državo:
  – zaradi česar je tranzicijo vrag vzel
  – zaradi česa je pravno državo vrag vzel
  – zaradi česar že lep čas demokracijo vrag jemlje
  – zaradi česar so nedolžni ljudje v restu sedeli
  – zaradi česar imamo več milijardno bančno lukjno
  – zaradi česar globoka država prosperira in nam vse sisteme in podsisteme vrag jemlje ( primer zdravstvo)
  – zaradi česar se krepijo stare komunistične sile in rehalibitira totalitarni komunisričen režim
  – zaradi česar so totalitarni komunistični simboli vseprisotni
  – zaradi česa se organizirano pljuva po osamosvojitvi in osamosvojiteljih
  – zaradi česar ste nam ukradli zadnje volitve in si mimo volje volilcev postavili vašo levo centralistično samo vase in v Ljubljano zagledano Šarčevo, Cerarjevo, Židanovo, Rjavčevo, Mesčevo vlado in ne naše Štajerske in ne Slovenske vlade, oblasti.
  – zaradi česar nam levičarji danes iz parlamenta javno z revolucijo.grozijo.

  Ne Cerar in ne Šarec ni vprašal nas ŠTAJERCEV in NE Slovencev kar si mislimo o ilegalnih migrantih in migracijah, ki so tudi po naši USTAVI NEZAKONITE!
  NIHČE v dominatnih levici vdanih medijih in tudi nihče od vseh tistih, ki so jih danes polna usta USTAVE in domače zakonodaje se ni vprašal:
  – zakaj ljudje odgovorni za kontaminiranje arbitražnega sporazuma niso obsojeni in sedijo za zapahih
  – zakaj niso obsojeni in sedijo za zapahi vsi tisti, ki so leta 2015 omogočili pol milijona ilegalnim migrantom vstop v naš državo brez vseh dokumentov in mimo vse veljavne domače in zakonodaje EU
  – zakaj niso obsojeni in sedijo za zapahi vsi tisti, ki so omogočili in zagrešili bančno. luknjo
  – zakaj nido obsojeni in sedijo za zapahi vsi tisti, ki so omogočili, oprali in tudi vsi tisti, ki so prikrivali pranje 1 miljarde € v naši državni banki
  – zakaj so lahko obrožene leve paravojaške postrojbe prisotne na raznoraznih levičarskih proslavah.
  – zakaj še ni regijske oblasti
  – zakaj ni obsojen in preganjan levičarski sovražen govor itd…
  In danes celo predsednik države Pahor pametuje. Kaj pa je on, kot predsednik države naredil, da se naša USTAVA spoštuje in izvaja???Kaj je predsednik države Pahor naredil, da se red, pravna država znova vzpostavi? Kaj je predsednik Pahor naredil, da se preprči pljuvanje po RKC in KATOLIČANIH?? Kaj je predsednik drževe Pahor naredil, da se prepreči siromašenje SV??? Kaj je predsednik države naredil za enakomeren razvoj regij in vzpostavitve regiske oblasti, kaj imamo tudi v USTAVI zapisano? Kaj je predsednik države naredil, da se zaščiti demokracija in na volitvah izražena večinska volja volilcev??
  Koliko poslancev iz ŠTAJERSKE DEŽELE SEDI V PARLAMENTU ??? Glede na velikost Štajerske dežele in števila prebivalcev jih je tam le za vzorec, kar znova kaže, da si močne Štajerske dežele Ljubljana in v njo zagledana leva oblast ne želi, mar ne? To kar Pahor ne razume ali noče razumeti Šiško razume! Šiško je začutil bes in razočaranje ŠTAJERSKIH LJUDI nad politiko, ki jo do ŠTAJERSKE vodi vase in samo v Ljubljano zagledana centralistična leva oblast.
  Z Šiškom je duh za vedno pobegnil iz steklenice in nič več ne bo, kot je bilo! Napetost tu na ŠTAJERSKEM je že lep čas čutiti v zraku, če bo represivna centralističns oblast preveč stiskala domoljubne Štajerke in Štajerce se zna čez čas tudi pri nas zgoditi podobno, kot so Baski storili v Španiji.
  Kot Štajerec tudi sam nisem ravnodušen do Štajerske deželne vlade, oblasti, še posebej danes, ko gledam totalni razpad demokracije, pravne države, tradicije, navad, načina živlenja in vseh ostalih načel in vrednot, ki smo jih leta 1991, kot svobodni ljudje zapisali v USTAVO, torej pogodbo, kako in po kakšnih pravilih mislimo.na tem našem kosu zemlje skupaj SLOVENCI živeti. Danes se počutim tujca v lastni držav, katero sem tudi sam z orožjem v roki soustvarjal, branil!
  Na samem koncu vam bi rad povedal, da ste vi tam v Ljubljani, ta vaša centralistična leva vase in samo v Ljubljano zagledana oblast naredili Šiška in Šiškov bo na ŠTAJERSKEM in po celotni zapostavljeni in izigrani Sloveniji vsak dan več, pa če je to vam tam v Ljubljani prav ali ne.

  • dk

   Pa kllub vsemu ne more en kriminalec pa še povrhu neizobražen s puškami in sekirami skakat po šumah in se iti privatne vojne. Me zanima koliko od teh je že bilo po zaporih in za kakšna kazniva dejanja. Za mene niso nič druga kot sektaši in to enaki kot v Ameriki. Tam so njihovi vodje tako kot Šiško tudi govorili ne bo nas nihče razorožil vsi pa vemo kako so se takšne stvari končale. Šiško je tudi že večkrat dokazal, da simpatizira častilce NOB-ja in njihove morilce.
   P.s. Me prav zanima ker praviš da si Mariborčan, kje sta bila ti in Šiško, ko so iz Ljubljane levi ekstremisti v Mariboru rušili demokrata Kanglerja kateri se je vedno jasno in glasno uprl centralistom iz Ljubljane.?

   • Franjo Trojner

    Jaz v službi, kje je bil pa Šiško pa moraš njega vprašati. Čuj, kje si pa te ti bil leta 1991, ko si že tako domač z menoj?
    Sicer pa jaz nisem komentiral Šiškove četice prjateljev, ki so se morda šli kak performens, tam nekje skriti v šumi, temveč odnos samo v Ljubljano zagledane centralistične oblasti do Štajerske dežele in vseh nas živečih tukaj.
    Sicer pa Šiškova četica, ki figurativno varuje Štajersko in same sebe po Pahorjevo, Cerarjevo, Hanovo in Berglezovo ogroža državno ureditev, varnost države in ljudi itd ., izjave prvega med borci NOB, ki opravičuje povojne poboje in z mitingi ustavlja resnico ( Možino) na javni RTV SLO pa ga nič ne skrbijo, čeorav je tudi po naši USTAVI vsako poveličevanja bivšega totalitarnega režima kaznivo, po EU zakonodaji pa tudi opravičevanje povojnih izvensodnih pobojev ljudi. Tudi javni govori politika ZL Mesca in Kordiša v parlamentu, na javni RTV SLO in na družbenih omrežjih kjer napadata zasebne podjetnike in jih celo gonita iz države, grozita z razlastninjenjem in Kordiš bi jih z bajoneti gnal v morje je za Pahorja sprejemljivo in v skladu z USTAVO in pravnim redom, da ni čutil skrbi, da bi se oglasil, al kaj?
    Pahorja tudi ne moti, da je SV na beraški palici in non stop slabo ocenjena, kakor ga ne moti, da vsak dan v javnosti levica in levi aktivisti, leva civilna gibanja pljuvajo po RKC in KRISTJANIH, ne moti ga tudi in ne čuti skrbi, da je pravna država fuč in sodni sistem nedolžne ljudi obsodil in jih poslal v arest. Kot vidim Pahorja ne moti in nič ni zasjrbljen, da je del našega ozemlja in morja zaseden od Hrvatov, kakor ga tudi ne moti in skrbi, da ilegalni migranti iz celega sveta nezakonito vstopajo v Slivenijo. Pahorja tudi ne moti, da imata v demokraciji dve mali nepomebni stranki ,ki tvorita levo koalucijo in njuni voditelji niso dobili podpore na volitvah vsaka po 2 ministrski mesti v levi Šarčevi vladi čigar stranka LMŠ je poraženka volitev. Jebeš demkracijo, kjer ima micena strančica z cirka 4000 glasovi volilcev 2 ministra, znagovito opcijo na volitvah pa ne zastopa nihče, čemu v razvitem demokatičnem svetu pravijo navadna svinjarija in ne demokracija, kot bi leva oblast svoje brezsramno vladanje rada prikaxala pri nas.
    Sicer pa kaj bi ti rad od mene, dvigni rit in sam nekaj napravi za demokracijo in prvo samostojno državo vsega SLOVENSKEGA RODA.

    • dk

     Me sploh ne zanimaš in sem ti samo repliciral.
     Poglej kaj si zgoraj napisal, da te citiram:
     SICER PA JAZ NISEM KOMENTIRAL ŠIŠKOVE ČETICE PRIJATELJEV, KI SO SE MORDA ŠLI KAK PERFORMENS TAM NEKJE SKRITI V ŠUMI.
     Za mene so to oboroženi ekstremisti nevarni za državljane tako leve kot desne. Pa kaj bi sedaj oni, če se jim bo zdelo potrebno ustvarjali nove Barbara rove?
     Ti si njihovo početje relativiziral v kontekstu centralizma.
     Kje sem jaz bil l.91. te čisto nič ne briga, ampak ti bom vseeno odgovoril. Sem veteran vojne za samostojno Slovenijo in že kot vojaški rezervist bil član TO nastanjen v Pekrah, zmeren nacionalist in velik demokrat.

     • Franjo Trojner

      Ha, ha pravi si ti vseglihar in bolj šibki demokrat. Kje sem jaz bil v času protestov proti Kangkerju sem ti vljudno odgovoril, čeprav tebe to po tvoji fetoriki ne bi smelo čisto nič brigat, vidiš tudi tukaj se vidi razlika med tvojim in mojim doumevanjem demikracije in nenazadnje osebne kulture.
      Ti ne repliciraš mojemo prvotnemu zapisu, temveč mojemu re na tvoj re, kar mi takoj pove vse o tvoji resnici.
      Če še vedno ne razumeš, jaz se z Šiškom in njegovo četico niti ukvarjal nisem, ker je zlorab USTAVE in domače, kot zakonodaje EU v naši državi toliko, da bi vsakega pravega demokrata morala glava bolet, ta Šiškova četica je samo medijsko prenapihnjena novica, da javnosti preusmeri pozornost od aktualnih zadev postavljanja ministrske ekipe in napovedanih oderuških davkov, pa tudi izrazito napadalne retorike politikov ZL do privatnega sektorja in zasebne lastnine.

     • dk

      Ja,ja, preberi si še enkrat tvoj prvi “komentar” zgoraj. Čeprav nisi eksplicitno omenil Šiška in njegovih ekstremistov pa si pisal celo zmešnjavo in jokal o zapostavljanju in to v kontekstu z njim. Če pa nisi, potem si pa popolnoma zgrešil naslov na vrhu in bi moral počakati na primernejšega kateri se bi lotil kako “cmeriborčani” vedno jokajo, da so zapostavljeni naproti Ljubljani naredijo pa nič.
      V moji repliki zgoraj pa sem ti jasno dokazal, da relativiziraš ekstremiste zato sem tudi omenil besede v tvoji repliki.
      Z besedami “vseglihar” in slabi demokrat pa se naj drugi ukvarjajo.Tu na tem portalu imaš dovolj sebi primernih in na nivou tvojega izražanja.

     • Franjo Trojner

      Čuj meni je kristalno jasen tvoj namen, kakor mi je tudi jasno, da ti Štajerc nisi! Tebi očitno ustraza nesorazmeren regionalni razvoj in centralizacja politične in gospodarske moči v Ljubljani.
      Glede jokanja je pa tako, da boš kmalu imel jokat priložnost tudi ti, ko te bodo tvoji levi “demokrati” kmalu pripeljali v razmere, kot so danes v Venezueli, pa bova takrat o jokanju in centralizmu, kiro več rekla.

     • dk

      Človek božji, če sem proti ekstremistom in njihovem oboroževanju potem sem levičarski demokrat? Neee….jaz sem desničar pravzaprav me bolj vleče proti zmernosti in ne ekstremnosti. Čeprav tega ne delam ti bom še pojasnil, da sem po rodu čistokrvni Štajerc in Mariborčan. Samo za razliko od tebe ne jokam po “internetu” ob napačnem prispevku, kako je Maribor zapostavljen, jaz se udeležim vsakih lokalnih volitev, kot tudi državnozborskih. Poskušam kaj spremenit z dejanji, in ne z jokanjem to mi ne bo prineslo sprememb.
      Sicer pa ne mislim več polemizirat z nekom kateri še svojih komentarjev ne bere dobro kaj šele drugih.
      Pa še lep dan naprej.

     • Franjo Trojner

      Kdo normalen ne obsoja ekstremistov vseh barv in sort? Ravno nedelujoča, ali v našem primeru selektivno delujoča pravna država je povod za pojav ekstremizmov tako doma, kot v tujini, kar lahko danes vidiš širom EU.
      Čuj, nenazadnje tudi z odhodom na volišča in relativno zmago na volitvah volilci nismo dosegli željenih sprememb, kakor tudi nujno potrebnih reform ne. V vseh volilnih okrajih je zmagala stranka SDS vlado pa sestavlja sestopljena leva opcija, ki je volitve izgubila, katero vodi človek z skromnimi političnimi izkušnjami in dlako čez 10% volilno podporo.
      Tudi v mestu Mariboru napredka ni, samo mestno jedro je ob ves blišč, dohodki nižji, kot v Ljubljani, novih zaposlitev ne domačih ne kitajskih ni na vidiku, mladi pa odhajajo v Avstrijo na delo in po novem zaradi uderuških davkov tudi živet.
      Te pa ti meni non stop omenjaš neko tretjo razredno novico o parih tipih, ki so v gozdu z pvc puškami

     • Soave

      No, no ? Oboroženi ekstremisti ??

      Da nas je pa naša silna demokratičnost pripeljala do komunistične vlade , pa nič ?
      Jaz pa sem postala pravi nacionalist. Kajti zamerim mnogim quasi demokratom, da so nas pripeljali tja, kjer trenutno smo.

     • dk

      Nekaj mi povej, kaj nosijo ti (če nisi se nimaš ničesar bati) zamaskirani ekstremisti na sliki v rokah …sekire in puške, ali otroške ropotuljice in torte?

     • Soave

      Čudno vprašanje. . . .

     • dk

      Ja, pretežko za tebe.

     • Soave

      Nič hudega. Važen bo odgovor , ki ga bomo kmalu dobili.

 • Novakec1

  Še Kovačič manka v prispevku. Buh nam pomagi ob takih “domoljubih”.

 • Hun

  Siskotu drzijo pistolo na tilniku komunisti zato nosi zvezdo..kot so Janso prisilil da je hodil zavedno po poteh AVNOJ-a….kot zvesti komunisticni partijc..
  to je teorija komentatorja bivsega Sprehajalca..jst mu pravm hinavc, ki se je vclanil v Jansev odbor, da se zrine z lajanjem v drzavno firmo

 • Hun

  Volil bi se enkrat Siskota, ker nosm stajersko kri po materi…ni cudno da se upiram sistemu

 • Fosa Stefan

  partizani, borci-norci, kako je bilo lepo biti 30,50 let ROBIN HOOD, od
  včeraj naprej pa lažnivec, morilec nedolžnih NEOBOROŽENIH LJUDI,
  OTROK,ŽENA,….

  borci norci se niso zavedali, da bo prava resnica prišla na dan, zato so počeli
  grozodejstva, za katera se zdrav normalen človek ne more spomniti. enačili so
  se z močjo BOGA, po argumentih in njih dejanjih so vsi borci-norci in vsi
  njihovi podporniki navadni PZDETI. tito, kardelj, mačekta (ta pzde ima spomenik
  od slovenske vlade,morilcu postavi oblast spomenik, da še bolj žali njegove
  žrtve, kakšna je ta oblast)(mimgrede pa zidarja ne smejo ali nočejo
  zapreti),… danes je pa še polno izdajalcev in pzdetov kot so kučan,
  klemenčič, jankovič, tomička, masleša,…..

  kako lahko 22 let stara oseba dobiva borcevsko pokojnino in kako je lahko
  borcev-norcev po 1945 letu več, ni med tem časom noben umrl

  dobrica čosič

  laž je NACIONALNI INTERES in temelj kolektivne narcisoidnosti in paranoje,
  ki zahteva močno državo, da nas varuje pred vsem? Predvsem pred iskrenostjo,
  resnico, svobodo in življenjem?

 • Fosa Stefan

  bodite tako dobri, pa naj mi nekdo razloži vrednote NOB

  1, ali je to, da sem čim več ukradel, in čim več nedolžnih, poštenih ljudi špecal ala mitja MERŠOL
  2, da je do sedaj najdenih 600 grobišč, brez vzroka pobitih 100.000,.. ljudi
  3. da je nesposobni sosed ubil sposobnega soseda in bil zato nagrajen, kakor danes KORDIŠ hoče obračunat z boscarolom, koliko ljudi živi boscarol, koliko kordiš
  4. …koliko nedolžnih ljudi so brez vzroka pobili komunisti, kako je lahko morilec general dolničar odločal o posnetkih iz hude jame pri reportaži RTV (KAJ BODO PA LJUDJE REKLI, ČE BODO IZVEDELI RESNICO), takrat se je vodstvo rtv usralo, (usrano rtv moramo plačevati vsi besede RESNICA PA RTV ne pozna) kakor danes KADUNC pred lažnivcem turnškom

  5.,,,,
  6.,,,,

  diskreditacija, potem likvidacija (kučan)
  ne glejmo v preteklost, glejmo v prihodnost (seveda človeka je sram svoje preteklosti kučan)
  represivni organi pa danes zapirajo tadeja strehovca, janšo, noviča,… zidarja kučana, masleše…. se ne upajo ali jih ne smejo
  na rtv plakat smrt janšizmu, janšo je treba ubit, kje tukaj policija, sodstvo tožilstvo

  • Štalmajster

   https://www.youtube.com/results?search_query=babilon+before+hitler
   Malo se pozanimaj, kaj se dogaja po Evropi in Ameriki, (na youtube: dr. David Duke, Red Ice TV, AlexJones,…….) pa vleči vzporednice.

   A se ti ne zdi da v EU sprejemajo zakone, ki so ŠKODLJIVI za članice in njene državljane. Torej…. zakaj jih sprejemajo ? Zakaj se vzpodbuja vse večja zmeda ??

   (Malo poslušaj kaj govorijo na jugu: Ivan Pernar, Malagurski, gen. Glasnović…….. etc… etc… )

 • Beli Sneg

  Tole kar so zdaj skupaj spravili ZZB in Šiško je, dimna zavesa za mesečeve in kordiševe napade na podjetnike. Zdaj pa družbeno-politični delavci delajo na tem, da šiškota prilepijo JJ in “desnim fašistom.” Kdaj “vremena Kranjcem bodo se zjasnila?”

  • rrrrr

   Odlično, Beli sneg. Dobro je, da je ,,fenomen Šiško” povzročil kar nekakšno ožjo selekcijo celo med osveščenimi komentatorji. Slabo pa je , da so jo le redki prestali..
   ,,Laže je ljudi nategniti kot pa jim kasneje razložiti, da so bili nategnjeni” (M. Twain) .

 • AlojzZ

  “Vas to ne spominja na medvojno sodelovanje Nemcev in partizanov?”

  Ne. Pač pa na en trik potomcev komunistov.

 • Anton

  Pri Brusu je šlo za provokacijo, Šiška pa ne bi prehitro obtoževal…

  • Beli Sneg

   Provokacija je to kar počnejo družbeno-politični delavci v medijih. Dimna zavesa za mesečeve in kordiševe grožnje podjetnikom. Šiško ta bi pa podtaknili JJ.

 • Djuro Sumar

  Primerjava je neokusna in zlo namerna. Šiško je pa itak bedak na kvadrat. Še večji bedaki pa tisti, ki ga volijo.

  • O’Brien

   Misliš borce NOB, pri katerih je iskal podporo?

 • dk

  Nekateri pišejo, da nas je Šiško potisnil na sredino. Kakšno sredino za vraga?! Režimski mediji in njihovi presstituti nas že postavljajo njemu ob bok. Tudi revijo Demokracija so včeraj zvečer na POP TV prikazali v kontekstu z njim in jih poimenovali rasiste. Vrgel jim je kost tako, da bodo lahko sedaj to kost privlekli na dan kadarkoli za svoje potrebe in blatenje SDS-a.

  • Djuro Sumar

   Ni potrebe, SDS itak blati samo sebe s svojimi dejanji.

  • Amerikanc

   Sedaj ko vemo kdo so pravi fašisti v slabem pomenu (levica) in pravi nacionalisti v slabem pomenu (Šiškovci), dileme ni več. Šarc se je profiliral tako levo in s seboj potegnil še liberale, da je edina sredinska stranka SDS, mogoče to uspe še na novo ustanovljeni Toplakovi SLS – ostalo je za v kanto.

 • Darth Vader

  najboljše, kar lahko storijo je, da pobijejo po ljubljani mestne progresivce in jankoviča, ter s tem odbijejo kači glavo……

 • tarantela

  Janša je “ustanavljal” svojo vojsko, Šeškp pa ustanovil. kdo ima več jajc, he-he?
  Pa je šel primat u maloro, Janša je spet zamudu!

  • Beli Sneg

   Jo je lahko, ker je od starih iz ZZB dobil simpatizerje in orožje

   • tarantela

    Zakwa je pa on prodal orožje, zdej ma pa fračo, če jo zna nardit.

  • Amerikanc

   Če Vas Krkovič leta 91, ne bi steral s Slovensko osvobodilno vojsko iz Slovenije, bi še danes ustvarjali z švajsanimi črkami in gledali Yugodnevnik o najboljših avtomobilih tega stoletja – Yugo Amerika 55.

   • tarantela

    Veš kaj, moj slovenski rodovnik seže najmanj 400 let nazaj Zapisano v škofovskih arhivih. Sicer pa to ni pomembno, se z vsemi dobro razumem, naj bo s severa ali z juga, rdeč ali črn ali rumen. Bi pa Krković in drugi trije ali nekaj več, ki se sedaj venčajo kot junaki, eno figo dosegli, če bi bili ostali Slovenci proti. Še ene vlade niste sposobni sestavit, pa bi iz kleti Cankarjevega doma zmagovali?

    • Amerikanc

     Pišeš pa po nareku Saraorćanina !

     • tarantela

      Sem pismena, meni ne pišejo iz ozadja, tako kot Viliju!

     • Amerikanc

      Vidiš, že na daleč se vidi, da podpiraš Tycoone in prešolanega Lebna. Boli te curac za Slovenijo.

     • tarantela

      Kako vse veš, a Ti pove baba Vanga?

     • Amerikanc

      Ne, “nacionalna TV” za 12€ / mesec, kar je praktično isto.

  • O’Brien

   Tega Šiškota so ustanovili levaki. Kje je dobil glasove za kandidaturo?

 • BlackOpsSystem

  A lahko men nekdo pove, kaj sploh ta gverilec Šiško počne za preživetje? A je zaposlen???? Kje????? Sam vprašam, ker po domovanju, kjer prebiva, bi sklepal, da ima hude dohodke vsak mesec…..pa ne luka mesec.hahahaha

  • Amerikanc

   Isto kot Turnšek. Striže nedolžne ofce. Verjetno imata istega financerja.

 • joza joza13

  Šiško je kalna voda. V njegovo enoto ne grem tudi, če me zelo plačajo. Šiško ni pameten, je pa preračunljiv in očitno so mu uspeli dopovedati kaj mu je v korist. Ti Telebajski na fotki, so dobili za fotoshop, en slab golaž.., pa 3 gajbe pira. Piknik! V vmesnem Slo času vlade pa praznijo blagajno in siromašijo ljubo nam Slovenijo. Nova vlada pa razmišlja zgolj, kako preživeti…

 • RATATA

  Ejejej, kam se naj zdaj vključim? Kdo je pravi?
  Vsak se od vsakega distancira.
  Eden drugemu očitajo kolaborantstvo.
  Štrukelj pa svojo vojsko spočitih nerazsodnih cvetk formira na gotovs in ji zagotavlja od 4-8% povišice.

  • Amerikanc

   Štrukelj je samo privesek k novi vladi – on bo samo navidezno protestiral – to je napovedala že Jerkička. Štruklovci so sedma koalicijska stranka, verjemite.

   • RATATA

    Matr, tako blesav folk kot je vzgojiteljsk in učiteljsk težko najdeš.
    Da bi mene zastopal nek “glavni tajnik” ?!?! NI ŠANS!!
    Mene lahko zastopa samo najpametnejši panter…. nekaj zelo pametnega, ki vse ve!

  • vsemojebabe

   Te nerazsodne cvetke so tebe vzgojile, vedno samo babam pod kiklo gledaš, razumeš itak nič ne. No ja, vsaj nerazumnost so ti dodobra vcepili v tvojo staro tumpasto betico.

 • VERRZIFIKATOR

  Arnej Miško

  V ŠTAJERSKIH GOZDOVIH

  V štajerskih gozdovih je nevarno,
  nacionalna garda obvladuje
  cela že območja in zmaguje,
  treba z njo ravnati bo preudarno.

  V štajerskih gozdovih partizani
  niso več kot vsa ta leta sami
  pri Treh žebljih združeni v osami,
  na nemilost gardi so predani.

  Takšni v javnost so poslani vtisi,
  vse jih obvladuje propaganda,
  s prstom kaže, kdo zares je banda,
  a podobni so preveč si frisi.

  Šli so bodo vestern ponovno,
  Nemci s partizani in gozdovi,
  v igro bodo vključeni tatovi,
  policaji, gibanje mirovno.

  Ve pa se, prijateljska je igra,
  prav nihče nikomur nič ne škodi,
  družno po gozdovih zdaj se blodi,
  slamnatega izigrava tigra.

  V igri je enako kot v otroštvu,
  enkrat partizan si, drugič Švaba,
  enkrat tat, pa policaj in žaba,
  zvesti vsi so istemu poroštvu.

  V štajerskih gozdovih je nevarno,
  skrajna se formacija tam zbira,
  šiške hrastove ki s tal pobira,
  bi lahko bilo še bolj bizarno?

 • RATATA

  Spet borba, kdo bo vodil osfobodilno fronto.
  Matr, za časa diktature proletariata je hrapavi piskač in sociologer-filozofer jani kovačič pel o tisto revoluciji, pa so bli njegovi na oblasti.
  (tole je besedilo):
  Revolucija ja ja,
  Revolucija ja ja.
  Revolucija,
  Revolucija.

 • Gr Enze

  TO SO NEUMNI TEPČKI NE PA DESNICA . TA DESNI NE BI IMELI VREČ NA GLAVAH , SICER PA SO TU PRI TEH NA SLIKI VREČE POLNE GLAVE PA PRAZNE !!!! BUTALCI BUTALSKI .

 • RATATA

  Reakcije na vse to pokažejo vso pohabljenost generacij, ki jo je za sabo pustil prejšnji sistem.
  … se nadaljuje…. pohabljanje

  • vsemojebabe

   Butasto, mlade generacije so hvala bogu zdrave, ker jih politika ni zanimala.
   Pametna izobražena delavna mladina je v tujini, ker si mladosti ne pustijo vzeti.
   Doma so samo stari zagrenjeni mladi upokojenci, ki bi morali že v svoji mladosti kaj storiti proti sistemu, ki nam vlada, a niso imeli dovolj jajc. Ti si prvi med njimi in večina čvekačev na tem forumu je tvojih vrstnikov. Zdaj gobcate, naredili pa niste nič, ko ste bili mladi in ne boste nič v starosti. Napihnjene stare žabe ste.

   • RATATA

    Ej znanstvenik, kolk stotink ti laufaš na 60 metrov?

    • vsemojebabe

     Koliko stotink zdržiš na babi, teči itak ne moreš več.

     • Ana Job

      3 runde zapored, ti bebec.

    • kLukastRdecpolMesec

     7.7 v sredni

  • Ana Job

   Zelo močno pohabljena je postala današnja družba. Namesto upora proti okupatorju je namreč modno podpirati naciste, fašiste, ustaše…. Ta kanal je postal popolna greznica in sramota za slovenske domoljube. Fuj! Nazadnje nas bodo res lahko branili takšni kot je Šiško, medtem ko slovensko vojsko rajdajo punčke.

 • Ani Bidar

  BlackOpsSystem, Andrej je napisal že 12 zgodovinskih knjig, je predsednik zveze domoljubnih društev Hervardi, predsednik Gibanja Zedinjena Slovenija, vojvod Dežele Štajerske in seveda poveljnik Štajerke varde. Je prvi domoljub med enakimi, ki je med prvimi začel z domoljubno sceno. Predaval je tudi mnogim SDS – ovcem, ko se JJ še sanjalo ni kaj predstavlja panter, ki ga je sam nosil že v vojni za Slovenijo, v kateri je sodeloval kot vodja slovenskih specialcev in vodja specialnega voda 711.

  To, kar se mu podtika je nesramno, glavni greh, ki se mu očita je ta, da je stal poleg bivše slovenske zastave, zanimivo je to, da je bil ravno takrat na dogodku, kjer je bilo par ljudi prisoten fotograf desnega medija. Več, kot očitno je šlo tu za skupno akcijo proti Šišku in jim je tudi uspelo. Tam sta bile še dve zastave in sicer, zastava s panterjem in sedanja slovenska zastava. Zanimivo, da nasedate podtikanjem in vas ne moti, da je v vodstvu desnice, kar nekaj članov KPS. Andrej Šiško JE JASNO povedal, da podpira upor partizanov proti okupatorju, tudi to je bila kramola! Povsem nekaj drugega so svinjarije, ki so jih počeli komunisti. V vednost, Andrej je že leta 1985 ustanovil antikomunistično gibanje SAMO, Pred samo osamosvojitvijo je tudi izrezal zvezdo iz jugo. zastave in jo zažgal. Vsem polagam na srce, da se povežemo, kot narod, ker je to edini način, da rešimo Slovenijo.

  • Posnetek zgoraj ste VI sami objavili in ne, ni ga “slučajno” posnel nek “fotograf desnega medija” !!!! Bil je objavljen na youtube strani ZSi ali celo na tvoji osebno, zato sedaj očitna LAŽ.

   Zame zaključena debata in vse kar poveš je neverodostojno torej nično.

   Očitaš BIVŠE članstvo KP nekaterih članov SDS, sami pa brez zadržkov uživate podporo SEDANJIH (vsi v ZZB so fanatični pripadniki komunizma) “borcev za tekovine NOB”)
   In da bo jasno. partizanski “upor” NI bil častno dejanje, ker so se oni borili proti Slovencem in za ustanovitev SOVJESTKE republike v kateri bi Slovenci kot narod izgionili oziroma se utopili v brezbarvnosti svetovnega proletariata.

   • Blaž Babič

    Smejo celo biti proti Hrvatom, nikakor pa proti Srbom. Zanimivo, kajne?

    • Zadnjih 10 let se intenzivno dogaja ‘srbizacija’ Slovenije, še posebej pa Ljubljane.
     Pa se ne spomnim, da bi Šiško & kompanija o tem kaj govorili. Da, Hrvati so zaradi mejnih sporov, zasedenega ozemlja (Istra, medžimurje, …) in siceršnje sovražne politike problem. Toda Srbi so s svojo velikosrbsko-jugoslovansko agendo še večji in nevarnejši problem.

  • Blaž Babič

   Vedeti morate tudi to, da Ani in Miha Bidar izmenično pišeta prek istih profilov. Tako tu, kot na fb-ju.

   Si predstavljata, da sta naštudirala marketing, v resnici pa sta v vseh projektih propadla. Tudi v tem bosta.

   Sam sem s Šiškom sodeloval 10 let in zaradi tega so bile knjige tudi takšne, kakršne so.

   Zdaj se bodo pa eni tretji (ki jih ni bilo nikjer do februarja 2017) poskusili okoristiti z minulim delom prve ekipe domoljubov – katero je Šiško izdal do zadnjega.

 • Soave

  Ja, pa kaj je potem, če ga je podprl ??
  Vi pa kar o kolaboraciji ?
  Oprostite, saj niste normalni.
  Nova, le kaj neki boste pridobili s tem svojim etiketiranjem, ki nima ne repa ne glave.

  • Stajerka

   1+1=2……Šiško, skrajni desničar, domoljub, s podporo skrajno lewaške politične frakcije????…….ni ga podprla oseba, ampak institucija, ki je diametralno nasprotna – vsaj v javnosti daje takšen vtis, ki pa je očitno maska……..
   in ta podpora lahko marsikaj pove tudi a aktualnem dogajanju……štala ob nastajanju nove vlade, se je ponovno usmerila v drugo smer……in tam, kjer fanatično paničarijo režimski mediji, je potrebno vklopit vse alarme…..čemu sedaj, če to traja že 1 leto???…..zanimivo, v nobenem režimskem mediju NI bilo informacije, da stvar poteka že leto dni…….

 • FORT WORTH

  Zakaj si Andzej vedno natika na kepo kape, ki mu ne pristojijo ???
  Ze tak je mali s cepico je pa se manjsi…

 • totex39

  Neverjetno kako vsem tem socialističnim levičarjem vse prav pride in tega Šiška takoj povežejo z Janšo. V tej deželi so res na vseh položajih sami provokatorji, kar čakajo kot “pes na kost”, da bodo lahko povezali posamezne dogodke pravi desni stranki, ki še edina dela v dobrobit države Slovenije.

 • Stajerka

  le ZAKAJ ob levih ekstremistih ni NIKOLI javne novinarske štale???

  pa naletiš na prispevek spletnega medija, ki je star 4 leta in se vprašaš: A se ponovno dokazuje, da je vso zlo na sončni strani Alp, plod desnice??….za nekatere je, brez argumentov in trezne presoje, so ekstremni levici odprta vsa vrata – tudi tista, ki so skrajno nevarna, kar se dokazuje tudi v zadnjih izjavah aktualnih/bodočih poslancev……

  Hočete ekstremiste? Sova vam jih prikriva ali morda celo ščiti, Portal Plus jih razkriva!

  Ker so zelo očitno agenti Sove v veliki meri nesposobni za karkoli drugega kot politično obračunavanje, perpetuiranje govoric in njihovo transformacijo v medijske pogrome, smo se na Portalu Plus odločili, da za vas poiščemo ekstremiste, ki imajo namen ogroziti ali zrušiti ustavni red Republike Slovenije. Tri zgodbe, ki jih boste brali te dni, je mogoče detektirati z nekaj meseci dela, zbiranja in testiranja informacij in kažejo na to, da je v Sloveniji prisotna velika varnostna luknja, za katero je lahko odgovorna samo Sova.
  https://www.portalplus.si/503/ekstremisti/

  Daj v skupno rabo82
  02.11.2014 20:30
  Piše: Kizo

 • RATATA

  Narobe sestavljeni naslovi so škodljivi!
  Takšni imajo nasprotni učinek!
  Bezkućnik, ki mu je italijanski fašistični ali švabski nacialsocialistični okupator zaradi pokanja in hitrega pobega parih komunističnih revolucionarjev požgal domačijo ni imel kam drgam kot v hosto.
  Postal je partizan! Vodstva ni izbiral, saj so si vodenje izvajalci revolucije – komunisti z nasiljem zagotovili.
  Mnogo partizanov se ni strinjalo s politkomisarji in tist, ki je kaj bleknil je hinrihtal.
  Ne omenjati slabšalno kar vseh partizanov, ker je to slaboumno in škodljivo.
  Po vseh slovenskih deželah ni bilo domobrancev v tistem času!
  Bili so pa okupatorji, Slovenci odpeljani v taborišča, ukradeni otroci, partizani in par procentov nasilnih in divjih komunistov, ki so zganjali revolucijo in prevzeli primat nad “gošarji”.
  Zdaj se lahko lažje odločamo.

  • Warrior princess

   Moral bi gledati danes oddajo faktor, kamor so povabili superkomunista iz komunistične družine vodepa, kjer sta z “desnim” novinarjem družno tolkla po Šiškotu. Počasi ugotavljam, da komunisti izjemno dobro sodelujejo s tistimi s katerimi ne bi smeli. Zamisliti se je treba, če imamo sploh desnico?

 • Ani Bidar

  Janša je človek režima, Šiško je proti temu režimu, ki ga imamo. Andrej je proti delitvam, politika JJ deli narod. Andrej bi brez pomisleka dal življenje za svoj narod! Vam je pa moteče to, da se noče opredeliti ne na levo in ne na desno. Ko gre za Slovenijo, ne sme biti zamer in delitev, na vsezadnje smo le vsi Slovenci.

  • Beli Sneg

   Kolikor jaz vem se je opredelil proti JJ.

   • Ani Bidar

    Celo ovadil ga je dvakrat, seveda tudi Poharja, Cerarja, Turka…

    • Blaž Babič

     Meni si očitala, da mi “pravno ni uspelo”.

     Daj povej, je Šiško “uspel” s kazenskimi?

     Zdaj se bo začel vaš skupinski propad, saj ste naredili korak predaleč in se razkrili javnosti.

     Saj si že dojela, da si dobljena na laži, da ZSi “nima nič s Štajersko vardo”, kajne?

  • domovina mili dom

   Nosilci rdeče zvezde delijo narod.

   • Ani Bidar

    Res je, tudi oni delijo narod.

    • Toda ne motijo vas, da greste po njihovo podporo pred volitvami. Marš dvoličneži in hinavci. Ste izdajalci slovenskega naroda. Veliko domoljubov le pred leti upalo, da bo Šiško uspel kaj narediti, sedaj pa vedo, da je bila vse laž !!!

     • Blaž Babič

      Če sta pa Bidarjeva s Šiškom dobila priložnost za novi poslovni uspeh.

      Prej sta furala “Lifestyle”, kjer so nategnili kup ljudi z obljubami po poceni potovanjih.

      Polna laži in brez kompetenc sta s Šiškovim dovoljenjem uničila stranko.

  • Aha JJ je problem, ker je “čovek režima” in zato ste se zbratili z najbolj trdo režimsko strujo to je zvezo borcev. Razum to kdor zmore. In moti vas delitev na leve ali desne, a edini radorniki so ravno vsi tisti, ki prisegajo na rdečo zvezdo.
   Ne, ne gre se vam za slovenski narod, ampak izključno za oblast. Borite se le za privilegije, ki jih nudi oblast, za slovenski narod vas pa ne briga.
   Žal že tolikokrat videno v zgodovini in zato nočemo da se še enkrat ponovi.

   Sicer pa: napadate JJ in s tem 1/4 slovenskega naroda. Ne motijo pa vas čefurji, ki jih je že preko 500.000 v Sloveniji. Še huje, ravno tem, ki so nam navlekli toliko tujcev in ki sedaj masovno uvažajo nove, ste se podredili.
   Polna usta so vas obsodbe rodomora, a hkrati se klanjate rdeči zvezdi – simbolu tistih, ki so zagrešili največji rodomor v zgodovini slovenskega naroda.

   Edini, ki razdvaja slovenski narod ste vi in vaši podporniki z rdečo zvezdo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Anton

  jap bo treba malo raziskakti background ljudi, ki tvorijo tabor Andreja Šiška, tu nekaj močno smrdi. Očitno imajo levaki in ata štrumf spet kake podle načrte, kako oslabiti desnico.Ljudje ne dajte se zavesti provokacijam

  Nastopili so pa tudi lažnivi preroki v ljudstvu, kakor bodo tudi med vami lažnivi učitelji, ki bodo vtihotapljali pogubne krive nauke in zatajevali celo Gospoda, ki jih je odkupil, in s tem si pripravljali naglo pogubo. 2 In mnogo jih bo hodilo za njih razuzdanostmi, zavoljo katerih se bo preklinjala pot resnice. 3 In v lakomnosti vas bodo izkoriščali z izmišljenimi besedami; katerim sodba že zdavnaj ne odlaša, in poguba njih ne dremlje. 4 Kajti Bog ni prizanesel angelom, ki so grešili, temveč jih je z verigami teme pahnil v brezno in jih dal hraniti za sodbo; 5 in prvemu svetu ni prizanesel, temveč je kot osmega ohranil Noeta, glasnika pravičnosti, ko je poslal potop čez svet brezbožnih; 6 in mesti Sodomo in Gomoro je obsodil v razpad ter ju upepelil, s čimer ju je za zgled postavil tistim, ki bodo brezbožno živeli; 7 in pravičnega Lota, trpečega od razuzdanega vedenja krivičnikov, je otel 8 (kajti s pogledom in sluhom je ta pravičnik dan na dan mučil pravično dušo svojo z njih nepostavnimi deli, prebivajoč med njimi). 9 Gospod ve pobožne rešiti iz izkušnjave, krivične pa za dan sodbe hraniti v kaznovanje, 10 najbolj pa nje, ki hodijo za mesom v poželenju oskrumbe in zaničujejo gospostvo. Predrzneži, svojevoljneži, ne boje se preklinjati veličanstev, 11 ko vendar angeli, po krepkosti in moči večji, ne izrekajo zoper nje pred Gospodom preklinjajoče sodbe. 12 Ti pa kakor nespametne živali, po naravi rojene za lov in klanje, ker preklinjajo, česar ne poznajo, se bodo pogubili v pogubi svoji, 13 prejemši krivice plačilo. Njim se veselje zdi požrešnost po dnevi, nesnage so in grdobe, razkošno žive v sleparstvih svojih in se goste z vami, 14 oči imajo polne prešuštvovanja in nikdar ne sitih greha, vabijo duše neutrjene, imajo srce vajeno v lakomnosti in so prekletstva otroci; 15 zapustili so ravno pot ter tavali in hodili po poti Balaama, sina Bosorjevega, ki je ljubil krivice plačilo, 16 a prejel posvarilo za lastno nepostavnost: brezglasno vprežno živinče je izpregovorilo s človeškim glasom ter zabranilo prerokovo nespamet. 17 Ti so studenci brez vode in megle, ki jih goni vihar, ki jim je shranjen mrak večne teme.

  sarkazem press

  • Če hočeš mal raziskati background ljudi okrog šiškota, beri na publishwall.si
   Tam so na veliko oglašajo somišljeniki in člani ZSi ki se (dobesedno poklicno) ukvarjajo z raznimi “civilnimi iniciativami”. Gre za širok spekter “odštekancev” od teoretikov zarot (chemtrail, delanje vremena, nwo, …) do utopistov ki fantazirajo o krasnem novem svetu v katerem bomo vsi hepi, hepi …

   • Artur

    “Ma kašni kemtrejli to nam dobri NWO, OZN ,ZDA, NATO liberalni dečki iz rezervoarjev dnevno sipajo vitaminizirano mleko v prahu in ostale za zdravje koristne minerale in za zdravje ugodne kemične spojine, populacija zaradi teh njihovih humanitarnih dejanj poka od zdravja “humanitarna” korporacija Monsanto že razmišlja, da bo v to raboto prispeval najnovejši preparat za dodatno izboljšanje zdravja populacije in podaljšanje življenjske dobe . Tisti rezervoar s trikotnim rumenim in rdečim znakom za biološko nevarnost – Biological warfare so pomotoma inštalirali in se opravičujejo za lapsus ”
    https://www.youtube.com/watch?v=E0c7D48sTiY&t=278s

   • Anton

    jaz se bojim neki drugega da obstaja določena korelacija, povezava kakorkoli že med nekaterimi člani Zedinjene Slovenije in nekdanjo udbomafijo, katere šef se ve kdo je. Interes pa je politično diskreditirat Janeza janšo, čemu pa ti pristaši z šiškom vključno napadajo več ali manj janeza Janšo oz dajo poudarek na tem?Skratka več kot sumljivo.

    sarkazem press

    • Tudi to. Saj če greš mal spremljat dogajanje na publishwall-u vidiš, kam pes taco moli.
     Hočem povedati to, da so okrog njega zbrani ljudje ki se sicer gredo neko civilno iniciativo, toda po drugi strani pa so to isti ljudje, ki so tako ali drugače zlizani s komunizmom.
     Definitivno pa je med člani/podporniki NSi en kup agentov Sove/policije katerih naloga je, da nadzirajo aktivnosti znotraj ZSi in skrbijo, da je vse pod kontrolo.

    • Pa še nekaj opažam. ZSi, Hervardi, …. in vse ostalo okrog Šiška se potihem ‘ćefurizira’. Bi bil marsikdo presenečen, če bi se javno obelodanilo članstvo/simpatizerstvo vseh teh združenj.
     To trdim na osnovi sicer še zelo drobnih in teško opaznih indicev. Npr. sledilci na družbenih omrežjih. Imaš nekoga, ki je zelo zavzet podpornik tega pa je hkrati tudi velik zagovornik srbskega nacionalizma, panslovanske idej in podobno. Skratka paradoks, da nekdo ki naj bi bil odločno za slovensko nacionalno bit, je hkrati častilec srbskega nacionalizma ki nam je navečji sovražnik. Razumi kdor to more.
     Podobno je pri skinheadih ki naj bi bili nekakšna naci subkultura in vidim mladega gologlavega mulca (srba po poreklu, s prikateljem sta se pogovarjala po srbsko) ki ima na sebi majico ‘slovenski skinheadi’ in vidno uživa ob godlanju tistega čobana na tromostovju. Če ne bi videl, bi ne verjel.

 • tarantela

  Ajajaj! Domobranci, spet so vas Štajerci “popušili”!

  • Soave

   Pa dej no, tarantela ! Saj znaš kaj dobrega napisati, no ??

   • ZatonMesecnikov

    Ne zna. Vrednote NOB so jo obsedle.

    • Anton

     NOB ni obstajal, obstajala je zgolj revolucija in borba za prevzem oblasti, pa četudi za vsako ceno, skozi trupla. Kar se tiče rdeče zvezde pa takole, kdor nosi, časti simbolj rdeče zvezde, časti kult nasilja, smrti, z eno besedo komunizma. Rdeča zvezda na titovkah nima nič opraviti z staroveškim simbolom zvezde(pentagram-kraki ponazarjajo vodo, ogenj,zemljo,zrak, svetlobo).

     sarkazem press

 • domovina mili dom

  Zdaj se bo treba domeniti. Iz slik sodeč, mediji zganjajo paniko samo s Šiškovimi navijači. Ko pa se Turnškova brigade preobleče v maškare in z šarci na ramah paradira na okoli, je pa vse tiho.
  Ena zanimivost, ki jo ni zanemariti. Ali je sedaj Bricelj posodil svojo para enoto Šišku ali na Kotnikovi Šiško Briclu.
  Kajti na Kotnikovi smo videli komandanta s Sor5oševo tajnico za vogalom, kako spremlja potek operacije. Ne vem če ni tudi tukaj iz za kakšnega “nizkega” grma “inšpeceral” postrojevanje.
  Je el presidente fon murgle hitro od reagiral, ker se mu sesuva ideja nacionalizacije. Tako s svojimi mediji že ustvarja meglo, da se pozabi na rdeče brigade v parlamentu.

 • Stajerka

  na…..a to je kaj pod drobnogledom državnih institucij……verjetno ne, saj gre za tovariše in njihovo doktrino…..
  https://studentska-iskra.org/o-iskri/

  GROZA KAM PLUJE SLOVENIJA!!!!…….dejansko so vrata v Venezuelo že priprta, samo za kljuko je še potrebno prijet in jih odpret……

 • Silos

  In “ministrica” se gre fotografirati z oboroženim otrokom ! Budale ali Butale !!!!

  • Silos

   V žakljih pa zelnate glave !

 • črnaovca

  In to bo sedaj ministrica za pravosodje, joj, joj, joj!

  • Silos

   Za tako pravosodje,kot ga imamo mi bi lahko bila ministrica dijakinja 1 letnika !

 • Lisjak

  Divide et impera,so djali naši generali.Deli in vladaj.En najstarejših trikov kako razdelit narod in jih pripraviš,da se narod kolje med seboj.

  • rrrrr

   Zaradi naroda se generala Šiško in Turnšek gotovo ne bosta klala – zanesljivo pa sta svoj narod izdala!

 • Stajerka

  Against Janša, Against Brussels
  https://jacobinmag.com/2018/06/slovenia-miro-cerar-levica-sds-orban

  BY
  TONJA JERELE MATEJ KRIŽANEC BOŽIDAR KOLAR JAŠA VESELINOVIČ

  ABOUT THE AUTHOR
  Tonja Jerele is a graduate student of sociology at the University of Ljubljana and a member of a progressive socialist organization Iskra.

  Matej Križanec is a sociology graduate from the University of Ljubljana and a member of a progressive socialist organization Iskra.

  Božidar Kolar is a philosophy graduate from the University of Ljubljana and a member of a progressive socialist organization Iskra.

  Jaša Veselinovič is a graduate student of international relations in Amsterdam and a member of progressive socialist organization Iskra.

 • Goran Hvala

  ne vem kdo je s kom sodeloval… vemsam tisto kar pise….s kom so potem sodeloval domobranci? ce so partizani z nemci.. zakaj so se potem sploh strelal…a domobrancem so bile nemske puske od boga podarjene al kako? kaj imajo sploh veze neki siskoti v letu 2018 z 2 sv. vojno?

  • ZatonMesecnikov

   #zakaj so se potem sploh strelal.#

   ker je bila državljanska vojna. Komunisti proti Antikomunistom.

 • Soave

  Samo še čivk
  besede. . . besede. . . . besede. . . . .. zamere, ki jih ne morejo pozabiti, ali ne ?
  Na napačne ljudi se spravljate . . . . .
  Štajerka je dober link pripela. Ga bom tudi jaz še enkrat.
  https://jacobinmag.com/2018/06/slovenia-miro-cerar-levica-sds-orban

 • Antonius

  Med rdečo kravato SD in Šiškovo rdečo kapo je Kučanova zamrznjena rdeča partijska knjižica.
  Počasi bodo morali spregledati celo najbolj *slepi*, kam nas tole *igračkanje vodi. Organizirana premiera nasilnega mariborskega razgrajanja in obešanje Janše pod most, bo doživelo reprizo takoj, če bo treba, da se jim ne zgodi kakšna nezaželena nujna sprememba, ki jo zahtevata gospodarstvo in ekonomija, napovedujeta pa SDS in Janša.
  Vojske tako rekoč nimamo, policija opravlja za šerijatarje delo turističnih vodičev, Šiškova banda zakrinkanih *specijalcev* so pa sila,s katero bodo ustrahovali in razganjali obetane mirne protestnike.
  Na kratko povzeto, Kučanova globoka država pripravlja državni udar, če bo potreba pokazala, da ne bi bila ogrožena veleizdajalčeva enopartijska demokracija.
  Dokaz, da za terorističnimi zakrinkaci stoji veleizdajalčev napor, smo doživeli protestniki na Kotnikovi sredi Ljubljane, kjer se je brez najmanjše zadrege in pomisleka, Kučan s Fajonovo kazal med zakrinkanimi oboroženci s pretepaškimi količki.

 • SIMON ROZIC

  V slikovnem predlogu pogrešam tisto zakrinkano bando s črnimi maskami,
  črnimi čepicami z rdečo peterokrako, s koli v rokah in Kordišem na čelu ….
  Tesno ob njem je stal tovariš Kučan in tovarišica Fajon….
  V Ljubljani so se predstavili kot veliki zagovorniki migrantov na eni od najbolj
  obljudenih ulic! Še pomnite ?
  Takrat me je tudi zagrabila groza….”pa nikome ništa !”, de ?

 • mona lisa

  Bolno.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  “Pizda vam meterina retardira, nacistička”. Pustite to “kurčevo” 2 svetovno vojno na miru. Ukvarjajte se z prihodnostjo, “jebem li vam mater onu”. :)

  PS: Dostikrat sem lepo napisal o tem temi, ampak mislim, da boste to bolj razumeli. :)
  PS: Se opravičujem zaradi vulgarnosti. :)

  • ZatonMesecnikov

   Ajde u Dražgoše Udbice Januarja 2019 pa viči;

   #Pustite to “kurčevo” 2 svetovno vojno na miru. Ukvarjajte se z prihodnostjo, “jebem li vam mater onu”.#

  • KP

   Tiho idiot čefutarski. Zgini nazaj na jug. Bebec.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Tvoj priimek se zagotovo konča na ć. Nisi nič Slovenca.

   • merim

    In kaj ce se? Ga bos izdal?

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Nova24 bi ga morala bannat. Že zaradi prepovedane slike.

     • merim

      Ker je na ć? Ti si kot hitler

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Šiško, imaš mojo polno podporo. :)

  PS: Za več kosov orožja me kontaktiraj. :)

  • Silos

   Al maš grablje al vile sekire vem ,da nimaš je že predraga !

   • merim

    Kaj pa ti delas da se ti zdi sekira draga? Podpri lukeca ti bo povisal placo

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Janša te bo ucuru k mačka. Tito, zaleti se v rdečo rito.

 • Jernej Arko

  Itak paartizani so bli kolaboranti s nemci ko so se po hostah strelal, domobranci so se pa upiral nemcem ko so hitlerju prisegal zdej zastopim.

  • ZatonMesecnikov

   Partizani so pa prisegli sovjetom geronimo…

 • BlackOpsSystem

  24kur….”Pahor zaskrbljen zaradi obstoja oborožene skupine: To je popolnoma nesprejemljivo”…..seveda je zaskrbljen…..ker se lahko kaki vojaki z sekirami pred vrati priviligeranih skorumpirancev narišejo…..zaskrbljen je ker se narod pripravlja na samoobrambo, ki bi nam jo morala zagotoviti vojska za katero delavni narod vsak mesec plačuje!!!

 • Artur

  Spoštujem vrednote narodnoosvobodilne borbe ter da se zavzemam, da te vrednote tudi uresničujemo danes ???!!! “Ta pa je domoljub ni kaj ” !!!

 • Morala

  Saj jih že obravnava policija in tožilstvo. Kdaj bo desnica naredila svojo?

  • merim

   Mogoc se bodo spet prodali okupatorju?

  • BlackOpsSystem

   Se zokija tud obravnava policija in tožilstvo!!! Pa še ene par zlikavcev skorumpiranih ki nam kradejo in nas neposredno zadolžujejo!!!! In???!!!

  • KP

   Si slep??

   • Morala

    Slep ne…morda slepa :) Pa se samo jamra, da bi pa opozicija kaj naredila, to pa ne…

 • merim

  Kaj res v sloveniji ne smemo prepovedati teh nacisticnih domobrancev hitlerjevih kolaborantov kot so to storili po svetu ze leta 1945?

  • KP

   Ti Papak v Sloveniji ne moreš prepovedat NIČ. Jasno? Če ti kaj ni všeč,izgini nazaj,od koder si se privlekel.

   • merim

    Izgnat izdajalce naroda. So vas zgleda premal kaznovali 1945ga

    • KP

     Katerega naroda? Tvojega? Ste musliči narod????

     • merim

      Mi slovenci!

     • BlackOpsSystem

      jebem te u usta in vso tvojo familijo obrezano!!!!!

     • merim

      Si prestrahopeten

     • BlackOpsSystem

      Jaz si sam plačujem za življenje….ti pa molzeš starše in si jim v breme….pun kurac takih junakov ima “plačo” 21. v mesecu!!! Sej se razumeva anede?!!!!! Zato se je pa lajdra od žene ločila od tebe….brezdelnež obrezani!!!

     • merim

      To so tvoje domneve

     • KP

      Bedak!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Butli so, butli bodo, klinc jih gleda.

 • KP

  Kaj se je tam ena koza slikala z rdečo bando??? Se z Šiškarjevo bando še ni??

 • Tomira Breluga

  Ha, ha….. zbrani sami kretenski desničarji, Orbanovci pa spet z partizani…… Hvala, da vas imamo, saj je smeh pol zdravja.

 • trumpet2018

  Šiško je podobno kot Merklova , deklarira se kot desničar, v bistvu gre pa za podtaknjenca, levičarja. Šiško, sedi, ocena pri zgodovini 1, mimaš pojma o zgodovini, usmerjeno socialistično izobraževanje ti je žal opralo možgane do fundamenta, zagovarjaš rdeče zloćince, ki so po vojni množično likvidirali nedolžne podjetnike, še prej pa so jim zaplenili vse premoženje, jih bankrotirali (podobno so fašisti pred vojno zaplenili premozenje zidom in jih likvidirali), potem pa jih mnogo tudi zaprli po monitiranih procesih, podobne fasisticne rabote imata zdaj v planu leva fašista Lukec in Kordiš, ko hočeta nacionalizacijo in grozita podjetnikom, te leve fašiste bo treba ustaviti, sicer nas bodo umičili.

 • Sicer pa ima Šiško jutri idealno priložnost da pokaže iz kakšnega testa je.
  Naj najame 3-4 avtobuse pa naj gredo s to njegovo “gardo” v Belo krajno podpret ljudi na tisti protest.

  Ne, seveda ga ne bo in njegovih gardistov tudi ne. Se morajo it ‘gošarje’ po Pohorju za fotofiniše, da imajo levaki kost za glodanje.

  • merim

   A si predstavljas da gres z otroci po gobe pa srecas te zavaljene zamaskirance s sekirami? Golazen. Kje je policija? Kje je sova? Vsi na dopustu?

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Go Janša! Go Janša! Go Janša! Ta rdeči zalette se nekam.

 • KP

  Raje si nočem domišljat,kaj vse bi se že zgodilo,če bi naprimer SDS nekje v gozdovih ,pod nekimi svojimi zastavami postrojila četo zamaskirancev z avtomati,sekirami,.. Hočem vprašat,če ste vsi slepi???

  • merim

   Pozapret zavaljene cuneke. Sam mene zanima kdo bo pol naviju za maribor?

 • Frank Novak

  Ker pljuvate po vseh, tudi po Sisku, niste v vladni koaliciji…

 • JanAndr12

  Če bi bil Šiško pod nadzorom JJ bi mu pa tu peli hvalo hahahh

 • Največji absurd pa je, da je imel Šiško ravno med člani SDS njaveč simpatizerjev, pa gre potem na soočanjih napadati svojo (potencialno) volilno bazo. Še huje, prodat se gre komunistom za “judeževe novce”.
  Enkrat izdajalec – vedno izdajalec” !!!!

  • merim

   A nista z jelincicom enmu bombo nastavlala?

 • KP

  Teli zamaskiranci so isti brezposelni tipi ,pa falirani študentje,tipi s sociale,z borze,ki so se šli spontane vstaje v Mariboru. Do pike isti.

  • merim

   Mislijo da jih ne bodo prepoznali ce majo maske. Njih bodo nasli po obsegu vampa

  • SIMON ROZIC

   Gjerkeš Žnidarjeva , velika notranja ministrica jih je takrat zagovarjala
   kot advokatinja – to je bila njena edina uspešna naloga….

 • merim

  Kdo bo pa zdj naviju za maribor ko bodo pozaprli tele vojake?

 • pajac debeli

  Ce lahko antifa zamaskerana okoli skace, ne vidim nic narobe z to Stajersko gardo. Sicer se z nacijonal socijalizmom ne strinjam, da pa imam izbero med nacizmom in komunizmom, bom pa za vsako podpru nacizem.

  • merim

   Zapor je tvoj bodoci dom

  • merim

   Zapor je tvoj bodoci dom. Tja spadajo nacisti

   • leviukradlidrzavo

    Tvoja je sosednja celica. Tja spadajo komunisti.

 • Felikss_AH

  Vilko Brus in njegove “vrednote” NOB gor ali dol… možakar je pravilno izpostavil kaj in kdo so sovražniki danes – BRUSSELS in Koalicija prodanih €-stremuških kvazi-Socialistov… vzorec ki ga je najti po skoraj celi EU. Kakšni ideologiji pa sploh pripada tale mizerna skupinica večno-prisesanih Koalicionarjev – Hohštapler ki nateguje upokojence, Osemenjevalec svinj brez kondoma, kobila Ljudmila in še nekaj brezličnih modelov da ti slabo rata že ko ih samo vidiš… ko pa odprejo še usta

  Obstajajo samo dve jasno profilirane stranke v Slovenskem političnem prostoru – SDS in Komunistična Levica, medtem pa kontinuirano zasenčeni Strici vsakič na horuk spišejo svojo “zmagovito” Levo-“loto” kombinacijo… ki je vedno “pravilna”… in Jack-pot je spet njihov.

  Ratata je spodaj napisal eno dejstvo – “Mnogo partizanov se ni strinjalo s politkomisarji in tist, ki je kaj bleknil je hinrihtal. Ne omenjati slabšalno kar vseh partizanov, ker je to slaboumno in škodljivo” – – TOČNO, ker o tem precej vem tudi sam… in to iz prvih rok! Zavezništva in paktiranja niso nič posebnega… štejejo samo interesi. Kar zadeva mene bom sprejel tudi hudiča (RAZEN Komunistične Levice) če bo ODPRAVIL tale Multikulturalizem. “Vrednote” NOB so itak floskula kot je to Evropske “vrednote” mantra ki jo raztegujejo EU Komisarji

  Lep primer kakšna spremenljivka so zavezništva je bila vojna na Hrvaškem… dva največja nasprotnika iz WW2 – Partizani in Ustaši so stopili skupaj in zmagali. Ne enkrat se na Hrvaškem sliši da so Domovinski Rat omogočili prav Partizani… Tuđman, Bobetko in še nekateri so celo sami bili Partizani. Ko se enkrat odpravi glavna nevarnost, pol gremo pa spet vsak v svoj kot in se in se od tam nadaljujemo klofati med sabo. Temu bi se lahko reklo INTERNI Multikulturalizem.

 • merim
  • merim

   Toda analiza poslovanja družbe Akrapovič je pokazala, da ta nima denarja za izplačilo tolikšnih dividend.

   Po zadnjih podatkih so skoraj vse premoženje družbe zgradbe in stroji (32 milijonov evrov) v Ljubljani in Ivančni Gorici, zaloge (31 milijonov evrov) in terjatve do poslovnih partnerjev (11 milijonov evrov).

   Na bančnih računih je imelo konec lanskega leta le za 1,8 milijona evrov denarnih sredstev. Iz bilanc družbe Akrapovič pa je razvidno, da je svojemu lastniku sposobna v letu dni izplačati največ deset milijonov evrov.

   To pomeni, da bi moralo podjetje prodati vse nepremičnine, da bi si Akrapovič lahko izplačal tolikšne dividende, ali pa do konca oktobra, ko se izteče rok za izplačilo dividend, pri bankah najeti visoko posojilo. Zadnje je malo verjetno.

   • merim

    Akrapoviču ni bilo treba plačevati davka na dobiček
    Podjetje Akrapovič do leta 2016 zaradi davčnih olajšav na investicije ter raziskave in razvoj sploh ni plačevalo davka na dobiček. Šele v lanskem letu, ko je ustvarilo 13 milijonov evrov čistega dobička, je po javno dostopnih podatkih obračunalo 1,3 milijona evrov davka na dobiček.

    • אדוני

     Če si podjetnik in deliš NASVETE iz LASTNIH IZKUŠENJ, potem piši, če pa si osebek PRIPET na JAVNI SESEK pa o PROBLEMIH PODJETNIŠTVA POJMA NIMAŠ.
     Ne moreš primerjati med seboj podjetnikov, ki so nastali iz NIČ in začeli V GARAŽAH, s PODJETNIKI TAJKUNI, ki so OROPALI našo ljubo SLOVENIJO in zaradi njihove NESPOSOBNOSTI in ZAPRAVLJIVOSTI, je veliko od njih celo PROPADLO, DELOVNI ČLOVEK pa vse to PLAČUJE in JE POLENTO, PAŠTO, KROMPIR……. medtem ko se ti GOSPODJE še VEDNO MASTIJO s PRESTIŽNO HRANO in si lahko privoščijo VSE, kar si naš mali človek, niti PREDSTAVLJATI NE MORE.

  • ZatonMesecnikov

   Slušaj Merime, daj še bilančno analizo NLB prilepi…

   • merim

    Nlb je stara tema. Ta je cisto sveza

    • ZatonMesecnikov

     Naštej mi državne firme s čistim dobičkom?

     • merim

      Pa lj karkoli te zanima lahlo najdes na googlu

     • ZatonMesecnikov

      Nafta Lendava?

     • merim

      Uporabi google

     • ZatonMesecnikov

      Tovarna Avtomobilov maribor?

     • merim

      Zvon 1 2?

     • ZatonMesecnikov

      Misliš na borzno finančne holdinge?

     • אדוני

      GOOGLE se ne PREPIRA TULE, NITI NIKOGAR NE ZASLIŠUJE.
      ČE SI SE LOTIL ČVEKAT, POTEM MORAŠ ZNATI TVOJE UMOTVORE TUDI DOKAZATI. !

     • merim

      Vse podkrepljeno s stevilkami. Preberi clanek

    • אדוני

     Pa je bila, kaj SANKCIONIRANA ta po tvoje STARA TEMA .
     RIBA OD GLAVE SMRDI:

     • merim

      Cisto nic vsi so se izmazali. Sramota za drzavo

     • ZatonMesecnikov

      pač socialistična oblast s posluhom za pomoč potrebne….

     • merim

      Zakaj pol nocete sodelovat v boju proti roparjem drzave?

     • ZatonMesecnikov

      Saj stranka SDS sodeluje. Vendar levičarski šesterček noče sodelovati…

     • merim

      Sds ne.sodeluje ce bi bi bil predsednik logar in bi mel danes vlado. Janez bi pa lahko bil stric iz ozadja bi se vedno mel vse vajeti v rokah

     • ZatonMesecnikov

      Ljudje volijo Ivana janeza in ne Logarja. Morali boste spremeniti ljudi. Enkrat ste to že počeli, levičarji….

     • merim

      Ne sodelujete in pika to je vsa resnica

     • KP

      Ti čapac boš povedal,kdaj je pika in vsa resnica??? Štos poletja.

     • merim

      Ja js bom

     • KP

      Koliko komentarjev ti še manjka za kvoto,za danes? Beden si,muslič!

     • ZatonMesecnikov

      Ko bodo Ljudje zadovoljni, bodo pa morda drugače glasovali. sedaj pa pač niso. Zakaj niso, pa vprašaj turnška in tovarišijo.

     • merim

      Zakaj je pol 66% glasovalo za leve stranke ce niso zadovoljni. Zgleda da so tebi ne?

     • ZatonMesecnikov

      66% je produkt agitpropa. Če bi bilo 66% ne bi spremljali ples levičarjev v iskanju možnosti sestavljanja koalicij. Ob bučni podpori RTV Slovenija.

  • KP

   Ali ste slišali resnico,da si popolnoma zgrešil temo???? Odjebi čefurčina!

   • merim

    Resnica boli pa ce je tema prava al pa ne

    • אדוני

     RESNICO MORAŠ DOKAZAT, TI PA POŠILJAŠ ZA TVOJE LAŽI ISKATI PO GOOGLU.
     NEPOZNAVALEC in LAŽNIVEC…..tega, kar pišeš.

    • KP

     Ti prilepim,kje komentiraš na to temo? Zabit kot vsi Bosanci!

     • merim

      Nisem bosanec. Daj v zivo povej kakemu bosancu da je zabit bo slo?

     • KP

      Saj sem ti. Glup ko stub!

     • merim

      V zivo kp v zivo

     • KP

      Ti povej v živo,da nisi glup bosanac. Se upaš? Ko nekoga dovolj sprovociram z resnico,mu zmanjka argumentov in začne,da bi mel randi z mano v živo… Strašen si,Papak…

 • ZatonMesecnikov

  Socialistična Slovenija si je preventivno obdržala star predpis v Zakonodaji, da se vsako zbiranje več oseb lahko treatira kot Javna prireditev/shod, ki jo je treba predhodno prijaviti. Odobriti jo morata tako Policija kot Občinski urad, imenovana pa mora biti odgovorna oseba. Ki mora zagotoviti predpisane podporne službe od rešilca do varovanja itd. Najmanj 7 dni pred samim zbiranjem.

  Vkolikor tega ni prijavljenega in zagotovljenega, lahko policija zbiranje razžene, odgovorno osebo pa sama identificira in prijavi tožilstvu. Tako bo verjetno tudi v tem primeru.

  Seveda je določanje kaj paše pod zgoraj stvar pesniške svobode in dejstva, kam spadajo zbrane osebe. Če se rdeči džihadisti sprehajajo po Ljubljani, to seveda ne paše v definirano. Ali pa naprimer Zimska vstaja in rušenje premijerja. To je pač volja ljudstva. Ostalo pa….

 • vsemojebabe

  Kako ste butasti!
  Šiško je kot Šeško radikalni l e v i č a r on je tako daleč od desnice, kot je Židan od socializma!
  Človeku je kar slabo od bedarij, ki hlapijo s tega foruma na prvi pogled od resnih ljudi.

  • merim

   Ja desni so ga vzeli za svojega ker je pogumen da si je tole upal ustanovit desnicarji pa spijo kot je vceraj povedal janez jansa

   • vsemojebabe

    Bedarija, desni ga niso vzeli za svojega, le levi ga zaradi boljše možnosti prevare naivnežev, javno ne jemljejo za svojega. Skupni mali kratkonogi šef je dovolj velik pokazatelj kam kdo sodi. Menim, da tudi tebe plačuje, da visiš na forumu in trosiš bedarije.

    • merim

     Ni res js pisem samo resnico pa ni vazno al so levi al pa desni

     • vsemojebabe

      Menim, da si tako butast, da res misli, da jo.

     • merim

      Kje pa nisem napisal resnice? Skopiraj

     • vsemojebabe

      Ti si premajhna oskubljena ovca, da bi se sploh kdo ukvarjal s teboj.

     • merim

      Ne gre ker lazes in zavajas?

     • vsemojebabe

      Beeee

     • merim

      No vidis potrjujes zapisano

     • WISKY 1000

      daj pusti ta kurnik

    • stane

     Ko bo prislo do konkretnih dejanj bomo videli kam v resnici spada. Za sedaj kaze v pravo smer PATRIOTIZMA.

    • Jovo Jamnica

     Meja na Trojanah. Za vse potomce uskokof in predvsem pristaše ustašof pa vize za prehod meje. Mejo bo varovala Štajerska varda.

     • Steiermark

      Saj si pa vendar ti pravi potomec uskokov, pristaš četnikov in komunističnih zveri, kako se boš pa potem ti ravnal in prehajal mejo Štajerske?

     • Jovo Jamnica

      Jas na jug nebom hodo…

     • Steiermark

      Če bo obveljala tvoja ideja o izločitvi s Štajerske, vseh tujcev, potem ti res nebo “hodo na jug” ampak boš enostavno, moral zapustiti deželo Štajersko, kot potomec uskokov, kot si pred časom sam navajal…..

     • Jovo Jamnica

      To si čito zapis od nekoga drugega. Take norije pač jas nebi napiso…

    • Steiermark

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • stane

    Res je. Prebudite se,Slovenci in Slovenke,da ne bo prepozno in podprite tiste,ki so in delujejo proti unicenju Slovenstva na vseh ravneh.

  • SIMON ROZIC

   On je večni titoist !!!! In večni kreten!

   • vsemojebabe

    Ni edini, sploh ni edini. In taki delajo sramoto pošteni desnici. Fuj!

   • stane

    Naj se mu rece tudi crna rit,samo,da je clovek,ki je pripravljen za resevanje naroda,pred crnim unicenjem in ubijalskim islamom.

  • stane

   Kdo je po tvoje PATRIOT? Tisti,ki vlaci v drzavo invaziven in zlocinski narod od vsepovsod,jim nezakonito podeljuje zacasna in stalna bivanja,dovoljenja za delo. Dela pa noben,ker mu ni treba. Delamo mi za njih. Nas imajo za hlapce,suznje v lastni drzavi.
   Ali tisti,ki se upre taksnemu izdajalskemu pocetju?

   • vsemojebabe

    Kam si ti zašel? Tu ni ne duha ne sluha o domoljubju.

    • stane

     Ce ne opazis kdo se za kaj zavzema,Bog pomagaj!
     Cas bo pokazal z dejanji kdo je kdo v resnici.lp

 • Borut Stari

  V Sloveniji je, po osamosvojitvi vedno več različnih hord iztirjencev. Tako znotraj kot zunaj demokratičnih institucij. Demokracija je postala največja nevarnost za ljudski blagor. Smo vedno bolj pod okriljem države, ki ne zna, ali noče v interesu nostalgije, braniti svoje samostojnosti in suverenosti. Umetno ostvarjena notranja razklanost Slovenije je v interesu privilegirane kaviar tovarišije, katere cilj je obdržati na silo in prevaro pridobljene privilegije in oblast.

 • KP

  Pa kdo je to za en čapac Merime,ki se povsod vtika vse ve ,preskakuje teme,zavaja,tečnari..? Pa kdo mu je to naložil? Gre res nazaj na Dob,če ne bo tukaj gor dovolj prizadeven? Se je zadnjič sam po nesreči mal izdal..

  • merim

   Saj ves kdo je bil na dobu. Tvoj sef

   • KP

    Ne rabiš se ven vlečt,če pa si se sam izdal. Droge al kaj drugega?

    • merim

     Ja na partiju podmladka sds. Vprasaj cusa

     • KP

      Kaj je blo,na partiju so te dobil? Vse lepše in lepše…

   • WISKY 1000

    budala

  • ZatonMesecnikov

   nek javni uslužbenec na delu v pisarni. Pač bussines as usual, kot pravijo Angleži…

   • merim

    Tut javni usluzbenci so potrebni. Kako bi drgac drzava laufala?

    • ZatonMesecnikov

     Torej si plačan Merime, da tukaj spemiraš portal? šef dal nalogo?

     • merim

      Misli kar hoces imas vso pravico.

     • ZatonMesecnikov

      Ko ponavadi mislim kar hočem, ti tukaj skačeš v moja razmišljanja?

     • merim

      Samo kadar zalis ljudi

     • ZatonMesecnikov

      Njihova težava, če moje misli razumejo kot žalitev. Pomanjkanje inteligence?

     • WISKY 1000

      kaj pa ti delaš tu gor kot samo žališ in svinjaš portal,vozi na 24 kurnik,tam ti je mesto med tvojimi komunajzarji.

    • KP

     Javni uslužbenec na javmem sekretu na Jesenicama boš,ko boš konec pogojnega,kot si se sam izdal.

    • stane

     Ja mas prav. Samo v normalnih stevilkah
     Ne pa tako,da hodijo drig po drugem in dusijo gospodarstvo. Po firmah je ravno tako.

  • merim

   Fantje mal delat nazaj. Se slisimo

   • KP

    Hitro teci,po socialo…

    • stane

     Sociala je sramota za drzavo in delodajalca,ne pa zs posameznika. Razlozite si kako in zakaj!

   • WISKY 1000

    to zate velja komunajzarca

 • Vojteh Dovč

  pa vam nikoli dosti .
  Kakni kreteni…..aaaa

  • WISKY 1000

   a vi levi

 • Cicada 3301

  Najbolj zabavno je, kako si desnica obupano trudi te zafukane, debele, usrane Štajerce prikazati kot levičarje.
  Niso levičarji. Skrajni desničarji so. Sprijaznite se s tem, pizde izdajalske.

  • ZatonMesecnikov

   Če podpiraš NOB ne moreš biti skrajni desničar….

   • Jovo Jamnica

    Nacjonalisti ne moremo že po difoltu bit levičari. Tudi sam spoštujem boj borcev proti okupatoru. Med borci je bila velika večina slovenskih patriotov, kar pa seveda ni bilo všeč politkomisarom.

    • Slavuj Zuzek

     Seveda, saj tudi komunisti ne morejo biti hkrati kapitalisti (ali pač? . F21?). Levičarji – laž je vaša konstanta!

     • Jovo Jamnica

      Kakšno zvezo ima to s patriotizmom??? Komunist ne more biti patriot, kapitalist pa je lahko patriot ali pa tudi ne.

    • ZatonMesecnikov

     Seveda so največji nacionalisti bili levičarji Jovice. Romunski Chausescu, kovanje Jugovine in Jugo sapiensa v nebo v Jugovini, Enver Hoxa.

     Na Štajerskem ni bilo NOB Borcev Jovice, zato ne veš kako je bilo in nimaš kaj spoštovati. V samem pohorskem bataljonu je bilo pa 60% moštva Skojevcev, Partijcev ter pripravnikov za partijo….

     • Jovo Jamnica

      Danes se neonacisti ne zgledujejo po zgoraj naštetih in sebe deklarirajo kot skrajno desnico. Kako so kakor v zmoti, jih moreš podučiti. Mislim pa, da ti ne bodo prisluhnili.

     • ZatonMesecnikov

      Sem jim že poskušal razložiti, da je skrajna desnica z obeležji pokojnega Adolfa napaka. ker Adolf je bil levičar.

     • Jovo Jamnica

      Pol morš to poslat na njihove naslove v tujino. Doben od njih nea čita ovo SDS trobilo…

    • Warrior princess

     Dober in pošten odgovor. Ampak na tem portalu bi bilo bolje, da bi rekel, da spoštuješ domobrance in okupatorja.

     • Jovo Jamnica

      Te bi dobo haufn plusof… neda??? LOL

     • Warrior princess

      Seveda, če bi hvalil ustaše prideš sigurno na 20 ali več.

  • Jovo Jamnica

   Za tebe, meja na Trojanah!!!

   • šrauf

    Jovice ,ali nisi ti fan od Šiškota? Ti pa moraš kaj več vedeti.

    • Jovo Jamnica

     Nisem toliko fan od Šiškeja, kolk sem pristaš ideje Zedinjena Slovenija in patriot. Menim, da je Zedinjeni Sloveniji najbol napoti posiljevanje ali favoriziranje dežele Krajnske. Na Krajnce pa imajo velik vpliv dalenski uskoki.

  • Boštjan Ivković

   Niso skrajni desničarji, ker se je Pahor oglasil.
   Če bi bili skrajni desničarji, bi bil Pahor tiho.

  • WISKY 1000

   skrajni levičarji pa res

 • Stefan Fidler

  Kaj a ni Janez Janša nekoč hotel imeti svojo vojsko in to vojsko domobrancev?Ne vem potem kaj klobasate tukaj na @NOVA24TV? Zakaj spet mešate jabolke in hruške???

  • ZatonMesecnikov

   Tisto je bil poskus čez uradne institucije o ustanovitvi narodne garde.

   V časih, ko se je 500.000 migrantov trpalo v Slovenijo ob številčnem stanju 14.000 vojske in policije skupaj. 36 migrantov na 1 uslužbenca v obrambi Slovenije. Od tega vsaj pol teh uslužbencev ni sposobno obrambe. (podporne službe, dopusti, bolniške).

   Torej 72 migrantov na enega bojno spsobnega uslužbenca. zato je nastala potreba po narodni gardi, kot njihova okrepitev….

  • KP

   Svojo vojsko? Lažeš kot vsi levuharočefutarji!

  • dolfe54

   ti si za v Polje.

  • WISKY 1000

   bolek

  • Clemen J.

   On je mel svojo vosjko, imenovala se je TO ki je porazila Komuniticno agresorsko vojsko. Na zalost se ni znebil tajnih agencij ki jih vodijo vodilni komunisti v sloveniji, udba,..

   • merim

    A takrat ko je bil clan partije?

    • ZatonMesecnikov

     Beži Merime, nesrečo glupa….

     • merim

      Res pa je al spet ni? Je bil clan partije al ne? Zgodovine ne mors spremenit. Jbg takrat se je narobe odlocu

     • ZatonMesecnikov

      Bil je disident partije.

      naštej mi še kakšnega v Sloveniji? da ga je Partija ven fuknila?

     • merim

      Najprej se je pa prostovoljno vpisal.

     • ZatonMesecnikov

      Takrat si se moral vpisati, sploh če si študiral takšno smer, ki je podrazumevala javno upravno službo.

 • Slovenc

  Zanimivo. Desnicarji trdijo, da so levicarji, levicarji pa trdijo da so skrajni desnicarji. Zmente se ze enkrat. …

  • ZatonMesecnikov

   Levičarji so Slovenac, ker so pristaši NOB.

   • vsemojebabe

    Ne žali Slovenaca, on na Novi24 preži za idejami, ki jih bo objavil na svoji internetni strani in mimogrede skuša malo provocirati, se dobr zasluž s tem tam v Trbovljah.

  • stane

   Desnicarji tega ne govorijo.
   Levicarji drek mesajo in smrdijo. Bi bili v vladi,nebi bili v vladi. Gospodarstvo in s tem drzavo bi pa unicevali.
   Dosegli so to,da ze Amerikanci odsvetujejo vlaganja v Slovenijo in navajajo realne razloge. To so barabe meumne dosegle.Amerika pa ima velik vpliv v svetu. Tega se levicarji izdajalski ne zavedajo.

  • Boštjan Ivković

   Glede na to, da se je predsednik Pahor oglasil v zadevi,

   najbrž ne gre za desničarje. Ker, če bi šlo za kakšen para-vomo, bi bil Pahor tiho.

   • stane

    Pri nezakonitem vlacenju crnuhov in posledicah,ki so ze vidne,se pa ni oglasil,ta peder samovsecni!!

    • merim

     Zakaj zalis ljudi druge rase. A si hitler?

     • ZatonMesecnikov

      Komuniti so pa kar svojo raso pobijali….

  • merim

   Levicar desnicar isti smorn. Pravi slovenci se ne rabimo delit

   • Jovo Jamnica

    Zaenkrat v demokraciji velja pravilo dveh osnovnih polov. Levega in desnega. povsod po svetu je tako.

    • Darth Vader

     mhm :)”

     Najmočnejše orodje, ki je na voljo globalistom je uporaba lažnih paradigm za manipulicijo dojemanja ali percepcije javnosti in s tem odziva javnosti.
     Množice se vodi v prepričanju, da obstaja v najvišjih nivojih
     geopolitične in finančne oblasti nekaj takšnega kot so “strani”. To je
     popoln nesmisel, ko pregledamo dejstva, ki so na voljo.

     Govorijo nam, da so oblasti-ki-obstajajo razklane med “levo” in “desno” politiko,
     a obe strani pravzaprav podpirata iste izvedbe politik, ki zadevajo
     najbolj pomembna vprašanja, razlikujejo se zgolj v obliki retorike, ki
     pa je nepomembna in pravzaprav samo šminka. Lahko trdimo, da to ni nič drugega, kot Kabuki gledališče. Več v tem blogu: https://ambasador21.wordpress.com/2018/08/31/v-novem-multipolarnem-svetu-globalisti-se-vedno-vodijo-vse-igralce/

    • merim

     V razumnem svetu pa se ljudje odlocajo na podlagi sposobnosti ne al je levi al pa desni

     • Jovo Jamnica

      Velja za one, ki se politično ne definirajo. Če pa se zavedajo, da živijo v državi, potem se morejo pokorit splošnim zakonom te države. Če se ne, jih država sankcionira. Da pa državlan lahko vpliva na ustroj države, mu država oz. vladajoči razred ponudi glas na volitvah. V enopartijski diktaturi so seveda volitve namenjene glih temu, kar si ti izpostavo. Ni važno, kdo je levi in kdo je desni.

   • ZatonMesecnikov

    To Turnšku povej in Tovarišiji….

    ne nam.

    • merim

     Pa vi vlecete zgodbice izpred 80 let na plano. To je zgodovina kar je blo je blo

     • ZatonMesecnikov

      na glas reci, Turnšek, nekaj deliti narod, pa bo.

      Vsako leto ga v Dražgošah deli, pa za dneve majskih norosti, pa Osankarica….

     • merim

      Turnsek in janez nehajta deliti narod!!!!!!!!

     • ZatonMesecnikov

      Misliš verjetno na Stanovnika.

      Bravo, klap, klap. sedaj pa še v dražgoše.

     • merim

      Lej mojster medtem ko se desni ukvarjate s tem kdo je vec ljudi pobil nam zginjajo miljarde iz drzave.

     • merim

      Desni ste navajeni sam sebe unicevat medtem ko vam levi vladajo.

     • ZatonMesecnikov

      Levičarji kradejo. To vseskozi trdimo.

      Pa so jih iskali te milijarde, pa so našli samo Zavčev krvavo prislužen denar v Panami.

      Slušaj majstore, milijarde so mit. lepo življenje in dobre plače ter bogato javno so popapcali te milijarde. Slovenija pač tolče izgubo zadnjih 30 let. nekje se mora to financirati. ne rečem pa, da ni nekaj nesramno bogatih Slovencev. Ampak so vsem na očeh.

     • merim

      Pa storite kaj da ne bodo kradli. Dajte logarja za predsednika on je pravi da malo pocisti stvari ni omadezevan

     • ZatonMesecnikov

      Kot sem dejal, Ljudje volijo pri nas Obraze in ne stranke. cerar je zmagal volitve brez stranke.

      najprej je treba narediti tako, da bodo ljudje zadovoljni s preteklostjo potem pa lahko naprej…

     • Jovo Jamnica

      Osankarica velja za sinonim hrabrosti. To je legendarni boj, brez predaje, do zadnega.

     • ZatonMesecnikov

      Zanjo so pa zvedeli v gostilni na Muti, nemci. Pravzaprav so se ljudje sami pritožili Nemcem, zaradi pogostih rekvizicij bataljona pri kmetih.

      Da zgodba ni tako sijoče čista, kot jo predstavljaš, je Dežmanovo razmišljanje v Intervjuju, da povojni režim do danes nikoli ni hotel prenosa posmrtnih ostankov bataljona iz Graza.

     • Jovo Jamnica

      Jaz o hrabrosti, ti o pokopališču…

     • ZatonMesecnikov

      O hrabrosti, živih prič ni bilo.

     • Jovo Jamnica

      Veliko jih je bilo. Saj jih niso napadli roboti, ampak nemška vojska.

     • ZatonMesecnikov

      Vermani, domačini. Štajerci.

    • Jovo Jamnica

     Turnšek je skrajni levičar in s tem proti patriotom. Enako velja za skrajne desničare, ki se zgledujejo po ideji nacional socialistov.

     • ZatonMesecnikov

      Žal se ta skrajni levičar sprehaja po pisarnah RTV in pregleduje uredniško politiko. ter daje smernice.

     • stane

      Skrajni desnicarji kot jih imenujes,so postali zaradi skrajnih(nasilnih)levicarjev. S temi zmazki drugace ne gre kot na njim poznat in priljubljen radikalen nacin.Levicarji —unicevalci Slovenstva+desnicarji—resevalci in zagovorniki Slovenstva.
      Vzemi kaj ti je ljubse.

     • Jovo Jamnica

      Nismo leta 1941. Uničevalci slovenstva so tako skrajni levičari, kakor skrajni desničari ali neonacisti. Skrajni levičari patriotizma ne priznavajo. Njim gre za internacionalizem. Levičar zahodnega tipa je bil naprimer dr. Jože Pučnik. Škodlivo pri nas je tudi pajdašenje z neoustaši. To pa zelo kompromitira stranko SDS in jo potiska v smer skrajne desnice, ki se napaja na ideji nacional socialistov.

     • merim

      Za vse je kriv kucan!

 • Jovo Jamnica

  Meja na Trojanah!!!!

  • ZatonMesecnikov

   100 let prepozno Jovice…

   • Jovo Jamnica

    Nikoli ni prepozno. To vidiš po tem, da imam na tem Janševem SDS trobilu nekaj pristašev.

    • ZatonMesecnikov

     Vaša edina možnost preživetja je Europa Regij, ki se je nekaj časa propagirala, pa potem ponovna združitev z matičnim narodom, Severnimi Štajerci….

 • zashootx86

  ju︂s︂t f︂о︂und m︂y y︂о︂u︂t︂h fоl︂d︂еr w︂i︂t︂h m︂y pi︂q︂u︂аnt s︂е︂l︂fi︂е︂s – ch︂е︂c︂k , wh︂оlе cо︂l︂lе︂c︂t︂i︂оn ̩
  S︂i︂n︂g u︂p a︂nd a︂d︂d m︂e︂: i︂︂a︂︂l︂︂m︂︂a︂z︂.︂︂c︂o︂m/︂︂a︂︂l︂b︂u︂m︂︂-︂9︂8︂2︂︂1︂0︂4

 • Osti jarej

  Jutranja megla je tu. Šole so odprle svoja vrata in življenje se je vrnilo v ustaljene tire. Vlade še nimamo, imamo pa zato predsednika vlade, ki je še ni. Bo pa kmalu, zagotovo. Ekipa največjih škodljivcev tega naroda je kljub “pušioni” na volitvah uspela. Z eno razliko. Nov šerif je v mestu norcev. Kako bo komedijantu, uspešnemu šefu občine in skoraj uspešnemu predsedniškemu kandidatu uspelo krmariti jahto Korupcija, bomo videli kmalu.

  Slovenijo je vrglo iz tečajev, ko so včeraj zaokrožile fotografije oborožene Šiškove bande! Takoj so se oglasili dežurni kvazi strokovnjaki za varnost (Lobnikar & co.) in trosili neumnosti. Pravilno vprašanje tem cepcem bi bilo;

  »Kje je zatajil varnostno obveščevalni aparat, da se lahko formira in uri oborožena skupina (nekaj 100 oseb)? Kje je zatajil? Ga sploh imamo?

  Treba je vedeti, da se je ta skupina zbirala leto dni! Med seboj komunicirajo po mobilnih aparatih, elektronskih poštah, družbenih omrežjih, varnostni aparat pa nič? Tu ni izgovorov in opravičil. Nekaj sto ljudi se leto dni oboroženih sprehaja po štajerskih gozdovih, prevažajo orožje in uniforme, pri tem pa se niti eden ni ujel v »mreže« obveščevalno varnostnega aparata? Kako je to mogoče? Odgovor je samo eden! Varnostno obveščevalne službe so proračunski strošek, delajo pa nič. Kolikor vem, niti niso usposobljeni za nove izzive na področju pridobivanja verodostojnih obveščevalnih podatkov. Navadna žalost in ponižanje brez primere. Šarec bi moral odstaviti vrh SOVE in OVS takoj.

  Da je stanje res katastrofalno, dnevno dokazuje izpostava hrvaške varnostno obveščevalne službe SOA v Sloveniji. Hrvaški veleposlanik(ca) vsako jutro dobi na mizo poročilo šefa SOA »postaje«. Agentura je na Grubarjevem nabrežju 6 v Ljubljani, šef »postaje« je Ivan Mintas, ki je uradno na veleposlaništvu zaposlen kot svetovalec veleposlanika(ce). Njegova desna roka in hkrati šef operativcev po vsej Sloveniji je Krešimir Mahečić, zaposlen kot pooblaščenec veleposlanika(ce). Mahečić pošilja dnevna poročila na centralo v Zagreb, kjer jih analitiki pripravijo za šefa agencije Daniela Markića.

  Da je hrvaška agentura na naših tleh tako uspešna, smo v največji meri krivi sami. Da naš aparat ne deluje, ne bom več ponavljal. Njihov domet je, da so se zjutraj s Škodo karavan parkirali pod moje okno in izginili v sosednji blok? Ovce!

  Pri vsem cirkusu v državi, migrantih, čakalnih vrstah, krivosodju in popolnoma zgrešenem volilnem sistemu, se nikomur ne ljubi ukvarjati z varnostjo države in njenih institucij. Šarec se je obdal z istimi obrazi kot njegovi predhodniki, zato bo stanje nespremenjeno. Meja, žice in migranti, s tem jih bodo jahali mediji v prihodnosti. Združbe po vzoru štajerske Varde pa bodo še naprej nastajale po državi.

  Hrvaški obveščevalci se hvalijo, da sta naš predsednik Pahor in bivši zunanji minister Erjavec pri njih zavedena kot »vira« obveščevalnih informacij. Erjavec bo zdaj obrambni minister, OVS pa bo še naprej slep in gluh, saj bo zato hote ali nehote poskrbel sam. Kdo so pravi viri SOE in slovenski državljani na njihovi plačilni listi?

  http://www.mikstone.si/mikstone-report/item/1300-intelligence-disaster

  • stane

   Varnostnega sistema ze dolgo ni v SLO. So izdajalci tisti,ki bi moral skrbeti za varnost drzavljanovin drzavljank. VLADA. Kaksna pa je,pa vidmo. Ni cudno,da se formirajo razne obrambne skupine,za zascito drzave in drzavljanov pred invazivnimi narodi,ki nas zeli pomuslimati,ispodriniti iz nasih ognjisc,skratka iniciti.
   Ker sta policija in vojska zatajili v svojih nalogah je povsem normalno in legitimno,da se narod samoorganizira. Tega nam v danih okoliscinah ne sme nihce preprecevati. Sama drzava ne naredi nic za zascito,drugim pa ne dovoljuje resevanja samega sebe.

 • 10mile30

  u wajdušni so itak sami sdsovci

  • Vili

   Eeeeeeeeeeeeee… To je pa res. Samo ne mene mešat mednje .D

 • Tom Slayer

  Kwa je svečkarji kje je pa vaša armija protezarjev in berglarjev?

 • Osti jarej

  ….in varnostno obveščevalna v mafijastanu??…..ki iz medijev izve,kaj se dogaja…….evo,res……če bi bil bog,bi rekla….bog nam pomagaj

 • Vili

  Ko človek doživi že vse kar se mu zdi da se mu lahko zgodi zve o
  sebi še vse tisto česar niti ne ve. Nova 24 Tv me je tako npr seznanila
  , da sem jaz predsednik ZZB Ajdovščine. in da sem najbrž tudi že kar
  pripadnik paravojske Andreja Šiška in še par takih drobnarij ! No
  da jih potolažim. Nisem , niti ne nameravam biti predsednik ZZB , ne
  na lokalnem , ne občinskem in ne državnem nivoju. To pač ni moja glavna
  preokupacija niti karkoli drugega, Je pa prepričanje,
  da je Slovenija nastala in obstala zaradi NOB in ne domobranskega
  sodelovanja z okupatorji! Prav tako sem kot zasebnik podprl Andreja
  Šiška kot kandidata za predsednika države , saj je vse drugo, kar je
  bilo na volitvah na razpolago , popolnoma gnilo in kolaborantsko!
  Izdal pa bom Novi 24 TV neko mojo majhno tajnost : Pred protestnim
  zborovanjem proti fašističnim izpadom na javni TV s strani g.
  Možine in Dežmana v Kopru , sem celo razmišljal, da iz ZZB zaradi
  njihove mlačnosti v reagiranju iz njihovih vrst tudi kot član izstopim.
  Enako je namreč razmišljalo še kar nekaj mojih znancev in prijateljev.
  Najbrž vsaj nekateri razmišljajo to še vedno. Pa še en razlog za
  mojo osebno podporo Šišku! Razumno in osveščeno reagiranje do
  migrantskega vprašanja, česar država in njeni organi niso zmogli!
  Skratka! Nova 24 TV mi je smešna so in mi daje pomen ,ki ga najbrž nimam. Če pa ga
  imam sem počaščen z njihovo oceno ! Novi 24TV seveda predlagam da
  izvedejo par popravkov (predvsem v zvezi z povezaovajem mene z ZZB )
  ostalo pa naj kar ostane! P.S. Moj osebni simbol še vedno ostaja rdeča zvezda in ne neka mačka Brus Vilko – Vili

  • Vili

   P:S. Seveda pa me zanima , če me Nova 24 TV povezuje tudi z janševo paravojsko! Bi se dalo zvedeti, če imam tudi v tisti vojski kak čin ali funkcijo?

  • Marš govedo komunistično.
   Rdeča zvezda je izvedla genocid (rodomor po šiškovo) nad Slovenci
   In ti imaš obraz da se še s tem hvališ in poveličuješ. Marš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Jovo Jamnica

    Rdeča zvezda ni kriva. Brez slabe vesti pijem Heiniken.

    • Blaž Babič

     In še z manj slabe vesti tipkaš narobe…

     • Jovo Jamnica

      Pih, očitno še nisi vajen mojih opčasnih domačnih eskapad. Če mi je, fčasih tut naknadno kaj popravim, ker to ni glih taki kunšt…

      Intervencije v tej smeri so zame nerelevantne.

     • Warrior princess

      Premalo bere, v zgodovini ti ne seže do pet.

  • Blaž Babič

   To je pa ljubko od tebe, Vilko. Si kakor podpiral Šiška, v resnici v imenu skupine tistih, ki častijo vrednote NOB (poglej si še enkrat, kaj si povedal), zdaj bi pa pljuval po karantanskem panterju.

   Pa smo lepo govorili Šišku, naj se ne druži s tabo in Poljšakom.

   Ampak ne, tudi njemu ustreza kaotično stanje, kjer lahko poskuša lagati z danes na jutri.

   • Jovo Jamnica

    Zakaj pa ti Šiška ne zamenjaš???

    • Blaž Babič

     Vidim, da ti svet opazuješ skozi lego kocke. Vzameš eno in jo nadomestiš z drugo.

     Sam sem 10 let (tako, kot še nekateri verodostojni domoljubi) pomagal graditi tako Hervarde, kot kasneje ZSi, pa je od prihoda Bidarjevih Šiško vse usmeril v propad.

     Bo treba najprej na novo graditi, predvsem pa razčistiti par pojmov iz zgodovine, s čimer imaš še vedno težave. Da o strahu pred delovanjem v javnosti niti ne govorim.

     • Jovo Jamnica

      Ti si poln informacij, jaz jih nimam. V pravnih zadevah ti ne bom oponiral, zgodovino pa raje pusti pri miru, ker mi nisi referenca. Moja referenca je drdr. Igor Grdina. Sem pa iz občine Duplek, kjer je bila svoj čas na ogled zanimiva kniga. Javno delovanje me ne zanima.

     • Blaž Babič

      Grdina je čisto vredi, saj tudi on podpira odprto razpravo o stari zgodovini.

      Ker te že vleče proti srbofiliji, ti dam za pokušnjo naslednjo skladbico, ki je najtrdnejši dokaz obstoja SLOVENSKE JANTARSKE POTI.

      Pozorno poglej zemljevid:

      https://www.youtube.com/watch?v=p_tdcWfUxkQ

     • Jovo Jamnica

      Kot nacjonalistu mi je srbofilija tuja. Nisem kova generala Majstra. Moj favorit tistih prelomnih dni je seveda poročnik Franc, ne Franjo.. Malgaj. Jutuba praviloma ne odpiram, ker mi žre resurse rama v mojem starem laptopu in s tem vpliva na delovanje mojega starega Core Duo procesora. Kakorkoli. Sem eden redkih, ki gleda pač na dejstvo jantarne ceste malo drugače, saj sumim, da so bili Veneti eno od plemen Vlahov. Aha, Kašubi. No ja, poznam tudi Polabce, pa Slovene gori v Velikem Novgorodu in Pskovu pa na južnem koncu Rezijane, katerih etno melos zveni keltsko… In poznam čupo in stari način lovlenja rib v Tržaškem zalivu, ki je identičen lovlenju rib v ILmeskem ozeru, pa ribo trsko, ki ji isti Norvežani torsk pravijo Sem vešč branja slovenskih zapisov na brezovem lubju, ki so jih našli arheologi v Velikem Novgorodu in datirajo v 10 stoletje… In ja, Trst se je imenoval svoj čas Tergeste. Tržnica na koncu jantarne ceste… Enoznačni pomen ima danes beseda trg samo Slovencem in Romunom. Naša izvirna beseda je tudi sladkor, ki je edina sestavlena iz dveh besedi, in sicer slad in skorja. Nihče drug takšne besede ne pozna…

     • Blaž Babič

      Trst je bil kar Trg, severozahodno od njega pa je bil še mali trg, Tržič.

      Ampak glede na tvoje “keltstvo”, vidim, da nimaš pojma o “slovenstvu”.

      Tako da hvala, napihuj se pred kom drugim, Jovo srbine.

     • Jovo Jamnica

      Gedja ignorantu. Moj psevdonim je aluzija na JJ. Poglej si ta yutube… traja samo kaki dve minuti.

      https://www.youtube.com/watch?v=LN4Yu22-zhY

     • Warrior princess

      Jovo, saj vidiš, da je danes moderno biti ustašofil, ljubiti moraš Hrvate, če jih pa ne, te pa takoj povežejo s Srbi. Tale Babić je, kot vse kaže plačanec. Pranje umazanega perila javno je precej bedna stvar.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Peče ga, da sem Slovenec. Potomci uskokov so prav smešni s tem čudaškim etiketiranjem nas, pravih Slovencev. Ni mi jasno edino, po čem je pogrunto, da nisem recimo komi hrvaškega porekla… LOL Tut hrvaški komiji so proti ustašom.

     • Warrior princess

      Pravih, domoljubnih Slovencev je čedalje manj.

 • Iva

  Megla “vzpona nacizma”, s katero želijo nadomestiti diletantsko sestavljanje vlade in omiliti razburjenje gospodarstvenikov zaradi napovedanih višjih davkov ………

  Ni slučaj, ZARES, da je Šiško vskočil (ponovno) na medijsko sceno.
  In še, tudi Šiško, ne le Šarec in Cerar in Erjavec, … , uživajo v soju žarometov. Le zakaj (vprašanje za psihoanalitike)?

 • merim

  Recimo bobu bob domobranci so bli izdajalci to se lepo vidi iz zaprisege hitlerju. Nehajte zavajat

  • garfi

   besedno zvezo bobu bob je uporabljal Fogloff Tumpek Twety in Ti
   GOTOF SI L-unatik

   • merim

    Saj vemo da ti je veliko besed tujih

    • garfi

     vem, da si Tujec in ne Slovenec
     LAŽEŠ IN KRADEŠ L-unatik

     • merim

      Tujec se napise z malo

  • ZatonMesecnikov

   Merime, komunisti so pa zaprisegli Sovjetom in rdeči Armadi.

   • garfi

    to je Foglof Tunnek, ki laže že od rušenja Kanglerja
    partizani so prostovoljno kolaborilali z vsemi okupatorji
    šlo se jim je samo za revolucijo in diktaturo

   • merim

    Tudi mogoce ampak drzi tudi da so domobranci hitlerju kajne?

    • garfi

     ZatonMerima

    • ZatonMesecnikov

     Tudi 70.000 mobiliziranih Slovencev v nemško vojsko je priseglo isto prisego. bila je enotna za vse rodove oboroženih sil. vendar pa slovenska legija ni nosila obeležij nemške vojske, partizani pa so nosili obeležja sovjetske vojske.

     • Jovo Jamnica

      Domobranci so bežali skupaj z ustaši. Ni mi znano, da bi bili med njimi tudi Kočevari. Kočevarov ni v Jugoslavijo vračal nihče.

     • stane

      Ker so bili nemci. Nemce civile ni nihce vracal. Nekaj so jih partizani pobili,nekaj so pa usli.

     • Jovo Jamnica

      Kočevare, ki so jih dokazano umorili partizani, lahko prešteješ na prste ene roke… Domicil Kočevarov je bil na Dalenskem in ne v Nemčiji.

     • ZatonMesecnikov

      Veliko Staroavstrijcev so potolkli po teharjah, Šterntalu, na Pohorju.

      Tako, da jih praktično ni nič ostalo. etično čiščenje.

     • Jovo Jamnica

      Etnično čistko so začeli Nemci.

     • ZatonMesecnikov

      ne tako temeljito, kot so jo končali borci NOB.

     • Jovo Jamnica

      Nisem tega problematiziral…

  • stane

   Da so prisli do orozja in ziveza,ker so jim partizani na silo vse pobrali. Borba proti zlocincem komunistom.

   • merim

    Prodane duse

 • Osti jarej

  …ampak….pri vseh pyzdarijah in svinjarijah,ki jih moramo/jo ljudje prenašati v tej vukojebini,tole sploh ni čudno…….čudno je,da ni že počilo

 • Cicada 3301

  Glede na to, da ima Savinjska regija indeks BDP precej pod slovenskim povprečjem (Savinjska= 80, Slovenija = 100) se absolutno pridružujem naporom, da se Štajerci odcepijo od Slovenije.

  Ta regija je resno gospodarsko breme za ostalo Slovenijo. V to regijo se steka ogromno denarja, rezultatov pa ni, ker so Štajerci pač usrane lene domobranske riti, ki raje delajo v Avstriji.

  Zgolj za primerjavo: Osrednjeslovenska regija ima indeks BDP 145, Obalnokraška 102…
  Prej se spokate, boljše bo.

  • ZatonMesecnikov

   tako je. združitev s severno Štajersko bo prinesla Južni Štajerski gospodarski in kulturni napredek.

   potem se pa še Gorenjska in Južna Koroška priključita Severni Koroški. Ljubljana bo pa uresničila svoje tridesetletne sanje o priključitvi balkanski zvezi.

  • Sodni dan

   Saj se lahko ljubljanska regija osamosvoji pa da vidimo kako dolgo bo šlo brez denarja iz drugih delov Slovenije!

   • merim

    Ti pa si smesen. Denar je doma v ljubljani in ne neki vukojebini mariboru

    • ZatonMesecnikov

     Doma je tam zato, ker se iz cele Slovenije tja steka.

    • Sodni dan

     Logično da je doma v Ljubljani saj ves denar roma v prestolnico! Pridte čez Trojane da vidmo kolk vas je v gatah!

     • merim

      No vidis vi niste umsko na nivoju. Vi bi se kr pretepali pobijali zaostali narod.

     • Sodni dan

      Če maš pa take butaste! Komu plačujemo davke in prispevke, božičku in dedku mrazu mogoče!

     • merim

      Drzavi katere del si tudi sam.

     • stane

      Naj se pretepajo s crnuhi,ubranijo domovino,ce upajo!

    • stane

     Ker priteka iz cele SLO. Potem ga pa talajo.Crnihom vse,nasim skoraj nic.

  • Barbara rov

   A nisi pomislil na to, da če delajo v Austriji, da še vedno polnijo državno blagajno?

  • Jovo Jamnica

   Osrednjeslovenska regija krade od vseh regij, od sebe pa da malo. Krajnce so indoktrinirali skozi zgodovino pripadniki balkanskih uskokov, ki so jim vsilili balkanski način. Potomec koga, če ne uskokov, pa je župan največjega mesta Slovenije???

   • merim

    Bodite veseli da smo vam pripeljali magno v vaso vas in ne v ljubljano

    • Jovo Jamnica

     To ne spremeni dejstva, da nam kradete…

     • merim

      Nekaj damo nekaj vzamemo

     • Jovo Jamnica

      S kako pravico vzamete??? Daje pa tudi Karitas..

     • merim

      Da nekaj dobis mors nekaj prispevat. Enostavno. Ce hoces kupit pir mors tut neki dat

     • Jovo Jamnica

      Mi bi prispevali, pa nimamo kaj, ker nam najprej vse vzamete in potem po nekaj malega tudi vračate.

     • merim

      Skrbimo za vas. Zdj bote meli fajn placane sihte tut f maribori. Ja pa se fuzbal smo vam vzeli

     • Jovo Jamnica

      Ne spremeni dejstva, na katerega sem opozoril. To dejstvo Slovence razdvaja, ne druži! Krajnci imate v rokah škarje in platno in to povsem neupravičeno. Še Rusko zastavo ste nam navlekli.

 • merim

  LOGAR USTANOVI SVOJO STRANKO vidis da so v sds sami bleferji. Slovenci bomo prestopili k tebi.

  • ZatonMesecnikov

   Tako kot Čuš?

   levičaji želite razdor znotraj stranke SDS….

   • merim

    Slovenci zelimo sposobne postene ljudi ne janeza kaj vam ni jasno.

    • ZatonMesecnikov

     Pač veliko Slovencev vidi Ivana janeza kot upor proti sedanjemu Režimu. On je simbol tega upora.

     • merim

      Standardnih 20posto kot vsake volitve. Da logar ustanovi stranko pa vi propadete naslednji dan

     • stane

      Ne verjamem v te pravljice.
      Strank je prevec in glasovi soporazdeljeni. Zato noben ne dobi dovolj glasov za sestavo vlade.Pa se volilni proporcionalni nacin je za vse ,se posebej za tistega,ki je dobil najvec%,neugoden.
      Vecinski sistem bi to popravil.

     • Jovo Jamnica

      Ja, veliko. Po dosedanjih podatkih, kakšnih 12,5 % volilnih upravičencev.

     • ZatonMesecnikov

      Volitve 2018 so pokazale drugače…

     • merim

      Kako pa?

     • Jovo Jamnica

      Dokaži, da se motim.

    • אדוני

     Za tebe so to Mesec, Kordi, in njim podobni. Odstrani se , blefer !

     • merim

      Ne bom,blefer.

   • merim

    Cus je krneki

  • stane

   Kdo? Levicarji,ki so izdajalci?

   • merim

    Ne tistih 60 posto ki ne gre volit

 • merim

  Logar slovenci te prosimo ustanovi svojo stranko za tabo bo sla romana eva in se kaksen normalnen iz sds. Pusti penzionerje naj se ukvarjajo s partizani in domobranci. Kaj vidis v sds? Si prepameten in preposten za njih

  • אדוני

   lažnivi kameleon. zastonj se trudiš. Si že spregledan.

   • merim

    Ti si proti napredku. Zakaj uporabljas racunalnik? Pojdi v jamo ogenj zakurit

    • אדוני

     Lažnivi kameleon na n-potenco.
     Zastonj se trudiš. Si že davno spregledan.

     • merim

      Okej. Tvoje mnenje mi je pomembno manj kot milijarda nicel

    • stane

     So ze zasipane.

  • Sodni dan

   Še ena stranka več že tak jih mamo 20!

   • merim

    Ta stranka bi pometla z vecino drugih

  • garfi

   merim je Foglof Tunnek, ki laže že od rušenja Kanglerja in z lažmi ruši SDS in JJ
   partizani so prostovoljno kolaborilali z vsemi okupatorji
   šlo se jim je samo za revolucijo in diktaturo

   • merim

    Vidis da se stabo nihce vec ne pogovarja zakaj vztrajas

    • garfi

     vidim in merim, da GOTOF SI

   • אדוני

    Smrdljivi in lažnivi kameleon.

    • garfi

     samo vprašanje koliko nickov še uporablja in kolikokrat se je že preimenoval
     besedna zveza “bobu bob” je njegov prstni odtis, ki ga vedno znova izdaja

     • merim

      Sam tweety bird je proti vsem desnicarjem jaz nisem. Saj razmisljat ni tezko probaj kdaj

     • garfi

      povedal sem ti, da se vsi razkrijete slej ko prej
      ti groziš lažeš svinjaš že leta
      mene pa obtožuješ žaljenja
      naredil si napako in GOTOF SI

     • merim

      Prilimaj kje grozim pa zalim spet lazes gotof si

     • garfi

      pod twety in kam je izginil Tumpek
      besedno zvezo bobu bob je uporabljal Fogloff Tumpek Twety in Ti
      GOTOF SI L-unatik

     • merim

      Nvm vprasaj njo

  • Osti jarej

   …kje pa sme

 • garfi

  merim je Foglof Tunnek, ki laže že od rušenja Kanglerja in z lažmi ruši SDS in JJ
  partizani so prostovoljno kolaborilali z vsemi okupatorji
  šlo se jim je samo za revolucijo in diktaturo

 • Osti jarej

  …yebi ga…šiško ima jajca…..

  • garfi

   leWiČĆar

  • stane

   Res je. Vec takih.

  • Primosio

   Kakšna jajca?! Ko bi začelo frčati okoli njih, bi jih 9 od 10. odvrglo orožje in zbežalo, dokler jih ne bi infarkt.

   • merim

    Ce pravi da se ne bodo pustili razorozit

    • Primosio

     Rekli, rekli, kot sem rekel, 9 od 10. se jih bo usralo, ko bodo specialci iz avtov stopil, tistega 10. imbecila “z jajci” bodo pa pospravili, da še vedel ne bo, od kje je priletelo.

     • merim

      Toti toteki se bezat ne bi mogli bi jih trebuh prehitu

     • Jovo Jamnica

      A to Šarčevi in Pahorovi špecijalci???

     • merim

      Ne toteki

     • Jovo Jamnica

      Policija je državni aparat prisile pod komando predsednika države in predsednika vlade.

   • šmentanamuha

    Ne sodi po sebi. To bi naredil ti.

 • Osti jarej

  …pa,da ne bi šlo komu v nos,da imajo kape čez obraz

  • merim

   Burke za moske

  • stane

   Nekomu je ze slo

 • montyamp

  GORJE NARODU , KO PRIDEJO HLAPCI NA OBLAST .
  Hehehe , po vrsti bankrotov , se narod zaradi topoglave oblasti nažira okupatorjevih pomij , katera udbopartijska teroristična celica plačuje s posojili najetimi v gnilem kapitalizmu .
  To stanje se pri UDBOVSKI DECI imenuje gospodarska rast in ekonomska konjunktura .

 • Osti jarej

  …a janša pa nima nobene vojske?!

  • ZatonMesecnikov

   Nobena vojska ni učinkovita, če nima podpore Ljudstva. tako so tvoji kardelj pa Tovarišija učili.

   Ivan janez ima Ljudstvo.

   • jovan jovan

    Ha ha ha ha ….12% ??!!

    • ZatonMesecnikov

     levičarji pesnite tele procente kar iz rokava. 25 procentov ob 50% volilni udeležbi. To pomeni, da ima Ivan janez 500.000 podpornikov, ter veliko prikritih, ki se v strahu za javne službe ne upajo izrekati zanj.

     • slosin

      ja, buhvar, da v javni službi rečeš kakšno v prid Janši…butli, ki sicer pojma nimajo o politiki, planejo po tebi kot rotvajlerji…

     • Jovo Jamnica

      Po ZatonuMesečnikov bi moglo biti prav obratno… če je večina za Janšo.

     • ZatonMesecnikov

      Ja, tako je. Sem slišal iz več koncev. Imajo JNA oficirji po vojašnicah Slovenske vojske maršalovo sliko na steni. če je kdo kaj rekel, takoj kričijo, da je pa ta bel.

     • merim

      Koliko pa je 25posto ob volilni udelezbi 50posto? A ti tut matematike nisi mel v soli?

     • ZatonMesecnikov

      Na 2 milijona to znese pol milijona Merine….

   • Jovo Jamnica

    Reci raje folk, da bo bol desno zvenelo…

   • Osti jarej

    …bore malo ga ima….

 • Osti jarej

  ….še dobro ,da varnostno obveščevalna mafijastan že mesece štrajka

  • merim

   Pri nas bi lahk mela al kaida sedez pa nasi varnostni organi tega ne bi ugotovili

 • Primosio

  Meni je tole zelo podobno postroju VSO, o.k. Vso je bolj urejen, vsaj enake uniforme imajo.

  • Lustrator

   Tole je precej drugače od VSO-ja – tako na zunaj kot navznoter. Navsezadnje so tudi same vrednote slovenske osamosvojitve diametralno nasprotne tistim od NOB-ja, sicer se ne bi sploh nikoli odcepili in postali samostojnadržava z lastno vojsko.

   • Jovo Jamnica

    Ja. VSO je opremil svoje maškare z na kitajskem sešitimi fejk britanskimi uniformami. Cena na spletu: 50€

    • Lustrator

     In?

     • Jovo Jamnica

      Bedno…

 • Get Smart

  Slovenija seveda ni nastala zaradi nekakšnega NOB.
  Zaradi NOB = KLANJE SLOVENSKIH OTROK, ŽENSK in neoboroženih moških PO KONCU DRUGE SVETOVNE VOJNE (II. vojna je tako kot prva in kot vse vojne]samo in le kaviarŽIDO KOMINTERNISTIIČNA revolucija = ena izmed mnogih na poti v “Nov svetovni red” = kar je seveda “star SUŽNEJLASTNIŠKI red kaviarŽIDO KOMINTERNE = babilonija, perzija, egipčija, romanija, jugoslavija …)
  je Slovenija izgubila (v resnici je lokalna kaviarŽIDO KOMINTERNA le prenesla lastništvo slovenske zemlje na svoje izpostave v Avstriji, Italiji in Rvackoj nje:
  – Koroško in Štajersko so prepisali na Avstrijo
  – Trst in Gorico (Goriško grofijo = Goriško krajino) so prepisali na Italijo
  – CELOTNO Istro, cel KVARNERSKI ZALIV, Reko, so prepisali na Rvacko =
  =
  vse to je bila SLOVENSKA zemlja,
  in zdaj vam MURGLSKI drkalčki nastavljaći dupeta gazdi tu drkajo,
  da je Slovenija nastala zato, ker so se oni SKRIVALI po Gozdu
  in v štirih letih USTRELILI točno NOBENEGA FAŠISTA, ampak so z njimi vseskozi SODELOVALI = od prvega do zadnjega dne =
  KOMUINIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM … = vse to je ena in ista
  kaviarŽIDO KOMINTERNA.

  .
  Slovenija ni nastala, ampak smo jo USTANOVILI Slovenci,
  ne pa pedodilski dedki brusastih vilijev, ki so in še vedno po garažah posiljujejo PSE in OTROKE ter celo svoje otroke transićirajo (fantke v punčke in punčke v fantke).
  .

  DOMOBRAN je, kot pove že ime in ZNANA DEJSTVA,
  BRANILEC svojega DOMA, svojejga vrta, svoje štale, kar je vse PRIDELAL s POŠTENIM DELOM SVOJIH rok, branilec svoje žene, svojega otroka
  pred kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNIMI psi JOSEPHA BROZA TITA
  in njegovih uvoženih SRBO RVACKO CRNOGORSKIH koljačev otrok:

  • Get Smart

   Vsi klavci JOSEPH BROZ TITOVE komunistične bande V SLOVENIJI so bili UVOŽENI
   srbo rvacki črnogorski itd. lumpenproleteri = morilci, pedri, pedofili, roparji, posiljevalci, zvodniki, kurbice …

   NOB = NARODNOSTNO OČIŠČENJE Slovenije =
   “Izbrisati SLOVENSKI NAROD iz zgodovinske pozornice.”

   Komandanti JUGOKOMUNISTIČKE kao NOB v Sloveniji:

   1.) Šaranović Milovan: komandant prve operativne cone (Dolenjska); načelnik glavnega štaba

   2.) Jovanović Zdravko: načelnik štaba druge operativne cone (Notranjska )

   3.) Tonasković Rajko: načelnik štaba Gubčeve brigade; komandant 15. divizije; komandant 7.
   Korpusa

   3.) Kilibarda Mile: načelnik štaba 14. divizije; komandant 4. operativne cone (Štajerska);
   namestnik komandanta 7. korpusa; načelnik štaba 7. korpusa

   4.) Dapčević Milutin: načelnik štaba 3. operativne cone (Alpska), načelnik štaba 9.
   korpusa, vodja operativnega odseka pri 9. korpusu

   5.) Popivoda Pero: načelnik štaba Tomšičeve brigade; komandant 2. operativne cone
   (Gorenjska); načelnik štaba 14. divizije; komandant 15. divizije; komandant 31. divizije;
   komandant 7. korpusa, nato poslan v vrhovni štab.

   7.) Jevtić Predrag – Dragan: namestnik komandanta Gubčeve brigade;
   komandant 3. bataljona Šercerjeve brigade; namestnik komandanta 1. operativne cone
   (Dolenjska); komandant 15. Divizije

   8.) Božović Radomir – Raco: načelnik štaba 15. divizije, namestnik komandanta 2. bataljona
   Tomšičeve brigade; komandant 2. bataljona Tomšičeve brigade; komandant 12. brigade;
   namestnik komandanta 15. divizije; namestnik komandanta 15. Divizije

   9.) Ignjatović Radojica – Grujica: načelnik štaba Bazoviške brigade; načelnik štaba 30.
   divizije

   10.) Brajović Petar – Pero: načelnik štaba Gubčeve brigade; komandant 2. bataljona Gubčeve
   brigade; komandant 15. divizije; komandant 18. divizije; načelnik štaba 18. divizije;
   komandant 18. divizije; načelnik štaba 4. operativne cone (Štajerska)

   11.) Došenović Mičo: načelnik štaba 14. Divizije

   12.) Vojnović Aleksandar – Vojin: načelnik štaba 18. divizije;
   namestnik komandanta 15. divizije, komandant 3. bataljona Ljubljanske brigade

   13.) Čubrić Mile: načelnik štaba 18. divizije, komandant 2. Bataljona Gubčeve brigade;
   namestnik komandanta Gubčeve brigade; namestnik komandanta 18. divizije; namestnik
   komandanta 18. divizije; komandant 9. brigade, komandant posebne oficirske šole.

   14.) Marjanović Ratko: komandant Gradnikove brigade, komandant Bazoviške brigade;
   komandant 9. brigade, načelnik štaba Ljubljanske brigade, namestnik komandanta Gradnikove
   brigade, major splošne vojaške partizanske bolnišnice Franje, kapetan v 31. Diviziji

   15.) Šorović Danilo: komandant Gradnikove brigade, član operativnega odseka 9. Korpusa

   16.) Vidačić Nikola: načelnik štaba 2. Soške brigade; načelnik štaba 30. divizije;
   komandant Bazoviške brigade, načelnik štaba Bazoviške brigade

   17.) Marjanović Aleksandar – Leko: komandant Levstikove brigade, komandant 2. bataljona
   Gubčeve brigade; namestnik političnega komisarja 15. divizije,

   18.) Djukić Drago: načelnik štaba 3. bataljona Bazoviške brigade, komandant čete 3.
   bataljona Bazoviške brigade

   19.) Vukadinović Dušan: načelnik štaba Gradnikove brigade; komandant Vojkove brigade;
   politični komisar 1. bataljona Gradnikove brigade.

   20.) Knežević Vladimir – Volodja: komandant l. Soške brigade; komandant 17. brigade Simona
   Gregorčiča, politični komisar 2. čete 3. bataljona Tomšičeve brigade; politični komisar 1.
   bataljona Tomšičeve brigade; prvi komandant Novega Mesta.

   21.) Jovanović Svetolik – Mito: namestnik komandanta Gradnikove brigade; bil je
   spremljevalec Šaranovič Milana.

   22.) Vuković Džordže: politični komisar Kozjanskega odreda

   23.) Popović Vuko: komandant 2. bataljona Gregorčičeve brigade, komandir
   minersko-sabotažne čete v Goriških Brdih

   24.) Srdić Simon: komandant 2. bataljona Prekmurske brigade

   25.) Vučinić Djoko: namestnik komandanta 2. bataljona Tomšičeve brigade

   26.) Radulović Branko: politični komisar 2. bataljona Gubčeve brigade; politični komisar
   3. bataljona Gubčeve brigade; politični komisar Gubčeve brigade; namestnik. politkomisarja
   1. Kokrškega bataljona; namestnik komandanta Kokrškega 3. bataljona; komandant 3.
   bataljona Kokrškega odreda

   27.) Kubić Nikola: v Šercerjevo brigado je prišel za bataljonskega in četnega starešino;
   bil je gojenec posebne oficirske šole pri vrhovnem štabu NOV in POJ

   28.) Beslać Mirko: isto kot Kubič Nikola.

   29.) Dedejić Boško – Pope: komandant 3. bataljona Bazoviške brigade; namestnik komandanta
   3. bataljona Bazoviške brigade; namestnik komandanta Bazoviške brigade, komandant
   Bazoviške brigade, bil je tudi spremljevalec Šaronović Milana.

   30.) Vukša Jovo: načelnik štaba Štajerske brigade

   31.) Perović Radoje: načelnik štaba 3. Soške brigade, namestnik komandanta 12. brigade;
   načelnik štaba 12. brigade, načelnik štaba Bazoviške brigade

   32.) Badovinac Ilija: namestnik komandanta Šlandrove brigade; namestnik komandanta
   Štajerske brigade, komandant 1. bataljona Šercerjeve brigade

   33.) Alfirević Petar – Pero: namestnik komisarja Vojkove brigade; namestnik komisarja
   Prešernove brigade

   34.) Karapadža Branko: komandant Prešernove brigade; namestnik politkomisarja 31. Divizije

   35.) Latinović Djuro: komandant štaba l. bataljona Gradnikove brigade, komandant bataljona
   v 31. Diviziji

   36.) Vojnović Milan: namestnik komandanta Gubčeve brigade

   37.) Dukić Mirko: načelnik štaba Vojkove brigade; namestnik komandanta Vojkove brigade,
   operativni oficir 31. Divizije

   38.) Nenezić Ljubo: komandant 2. bataljona Gregorčičeve brigade, načelnik štaba Vojkove
   brigade, vodilni funkcionar v tolminskem vojnem področju, načelnik štaba Kosovelove
   brigade, vodja inženirskega oddelka pri 9. Korpusu

   39.) Gliša Radomir – Raco: komandant Ljubljanske brigade, komandant Bazoviške brigade;
   komandant 30. divizije; načelnik štaba 18. divizije

   40.) Arso Jovanović: načelnik vrhovnega štaba Jugoslovanske partizanske vojske. Prišel v
   Slovenijo po ukazu Tita, z namenom da razporedi srbske in črnogorske poveljnike na
   najvišje položaje v vseh slovenskih partizanskih enotah

   41.) Vukčević Vaso: načelnik štaba Bazoviške brigade; operativni oficir v Bazoviški
   brigadi.

   42.) Isaković Radoslav: načelnik štaba Bazoviške brigade; operativni oficir v Bazoviški
   brigadi, načelnik štaba Kosovelove brigade, komandant 2. bataljona Kosovelove brigade,
   politični komisar 3. bataljona Kosovelove brigade

   43.) Ibraimović Ibro: komandant Bazoviške brigade; komandant 2. bataljona Gradnikove
   brigade.

   44.) Jovanović Milan: namestnik komandanta Bazoviške brigade; komandant l. bataljona
   Bazoviške brigade .

   45.) Dabanović Mitar: namestnik komandanta Bazoviške brigade; komandant 1. bataljona
   Bazoviške brigade.

   46.) Ignjatović Anatolij: namestnik komandanta Bazoviške brigade; komandant 2. bataljona
   Bazoviške brigade; namestnik komandanta 2. bataljona Bazoviške brigade.

   47.) Popović Svetislav: pomočnik politkomisarja Bazoviške brigade; namestnik političnega
   komisarja Gregorčičeve brigade,komandant 4. bataljona Bazoviške brigade; sekretar SKOJ-a.
   48.) Djuričić Vidok: komandant komandnega mesta Sežane.

   49.) Dženadija Sreten: komandant 2. bataljona Bazoviške brigade, komandant Bazoviške
   brigade

   50.) Raisović Boris: komandant 2. bataljona Bazoviške brigade; komandant štaba 2.
   bataljona Bazoviške brigade.

   51.) Mijić Dušan: komandant 3. bataljona Bazoviške brigade.

   52.) Terzić Bogdan: komandant 3. bataljona Bazoviške brigade.

   53.) Pavlović Velislav: namestnik komandanta 1. bataljona Bazoviške brigade.

   54.) Ataklilović Džuvad: načelnik štaba 2. bataljona Bazoviške brigade.

   55.) Viktorović Mihael: komandant 1. čete 2. bataljona Bazoviške brigade.
   56.) Nikolajević Bruno: komandant 2. čete Bazoviške brigade.

   57.) Filipović Aleksej: komandant 3. čete 2. bataljona Bazoviške brigade.
   58.) Kajunović Nazar: komandant 4. čete 2. bataljona Bazoviške brigade.

   59.) Jukić Drago: načelnik štaba 3. bataljona.

   60.) Zurić Rastimir: operativni oficir v Bazoviški brigadi.

   61.) Armić Zdenka Kidrič: šef VOS-a za Slovenijo.

   62.) Vukčević Blažo: šef operativnega odseka Gradnikove brigade, član štaba Goriške
   divizije, operativni oficir Goriške divizije

   63.) Peraić Vladimir – Planin: komandant 1. Kokrškega bataljona; namestnik komandanta 2.
   Kokrškega bataljona; komandant 1. bataljona Kokrškega odreda

   64.) Božić Lazo – Vuk: komandant 2. bataljona 15. brigade; komandant 1. bataljona 15.
   brigade; načelnik štaba Šlandrove brigade

   65.) Džordžević Branko – Jure: politkomisar 2. bataljona Kokrškega bataljona, komandant 1.
   bataljona Kosovelove brigade, politični komisar 4. manevrskega bataljona Gorenjskega
   odreda

   66.) Bratković Peter – Zvonko: politkomisar 2. bataljona Kokrškega odreda; politkomisar 2.
   Kokrškega odreda

   67.) Ulepić Zdenko: načelnik oddelka odseka za zveze 3. operativne cone, načelnik oddelka
   za zveze pri 9. korpusu
   68.) Čakarević Milenko: komandant zaščitnega bataljona 15. divizije, komisar srbske čete v
   Bazoviški brigadi, komandant l. bataljona 15. brigade

   69.) Miljković Vlastimir: načelnik štaba 1. Soške brigade, načelnik štaba 17. Gregorčičeve
   brigade

   70.) Djurovič Milovan: sanitetni referent 4. bataljona Gregorčičeve brigade
   71.) Šantić Sreten: vodja odseka za zveze pri štabu Goriške divizije, načelnik štaba 3.
   bataljona Bazoviške brigade, komandant podoficirske šole 30. divizije

   72.) Šeferović Branko: politični funkcionar Jeseniško-bohinjskega odreda in Kosovelove
   brigade

   73.) Radusinović Blagota: član štaba Goriške divizije, vodja geodetskega odseka pri 9.
   korpusu, oficir šole 31. divizije, član operativnega odseka 9. korpusa

   74.) Djenadije Sretan: komandant bataljona 17. brigade

   75.) Jauković Svetomir: komandant bolnišnice 30. divizije

   76.) Gojković Dušan: politični komisar minerskega voda Ljubljanske brigade

   77.) Radulović Slobodan: komandant 3. bataljona Ljubljanske brigade

   78.) Bošković Filip: načelnik štaba 1. bataljona Bazoviške brigade, komandant zaščitne
   čete Goriške divizije, član štaba Goriške divizije

   79.) Rajković Bogdan: načelnik VOS-a 31. divizije

   80.) Arandjelović Žarko: glavni inštruktor oficirske šole pri 9. korpusu in nato pri
   glavnem štabu NOV in POS

   81.) Lalić Ibro: komandant 1. bataljona Gregorčičeve brigade, komandant 2. bataljona
   Gregorčičeve brigade, komandant 3. bataljona Gregorčičeve brigade

   82.) Munjica Dragoljub: komandant 1. bataljona Gregorčičeve brigade, komandant 3.
   bataljona Gregorčičeve brigade

   83.) Hadjević Daut: namestnik političnega komisarja 2. bataljona Gregorčičeve brigade

   84.) Pejanović Savo: namestnik političnega komisarja 2. bataljona Gregorčičeve brigade

   85.) Vasić Ivan – Jovo: politični komisar 1. bataljona Gregorčičeve brigade, politični
   komisar 2. bataljona Gregorčičeve brigade

   86.) Nilević Branko: namestnik političnega komisarja 1. bataljona Gregorčičeve brigade

   87.) Hajduković Blažo: politični komisar 1. bataljona Gregorčičeve brigade

   88.) Džukić Nikola: načelnik štaba Gregorčičeve brigade

   89.) Ilić Sreten: načelnik štaba 17. Gregorčičeve brigade, predavatelj v podoficirski šoli
   9. korpusa in 7. korpusa, vojaški inštruktor Kosovelove brigade, namestnik komandanta 4.
   bataljona Kosovelove brigade, operativni oficir Južnoprimorskega odreda, inštruktor
   podoficirske šole 30. divizije in 9. korpusa

   90.) Stanić Jovo: namestnik komandanta 3. bataljona Kosovelove brigade, komandant 3.
   bataljona Kosovelove brigade, namestnik komandanta Kosovelove brigade, komandant
   Gregorčičeve brigade

   91.) Sladić Marko: član štaba Goriške divizije, oficir šole 31. divizije

   92.) Ljubić Bogomir: vodja poučevanja pehotnega oddelka 31. divizije.
   93.) Kolerac Lazar: komandant podoficirske šole 31. divizije komandant podoficirske šole v
   9. korpusu

   94.) Gerdović Leopold: komandant Levstikove brigade

   95.) Bogojević Milorad: sanitetni referent 2. Soške brigade in 18. Bazoviške brigade

   96.) Nikolić Ljubo: član vojnega sveta v Šercerjevi brigadi

   97.) Ilić Gavrilo: član vojnega sveta v Šercerjevi brigade

   98.) Ševa Zija: član vojnega sveta v Šercerjevi brigade

   99.) Kujundžić Ludvik: član vojnega sveta v Šercerjevi brigadi

   100.) Kurt Hunzija: član vojnega sveta v Šercerjevi brigade

   101.) Popović Drago: komandant 2. bataljona Ljubljanske brigade, namestnik komandanta 2.
   bataljona Ljubljanske brigade, komandant 4. bataljona Ljubljanske brigade

   102.) Ljubić Vojislav: član štaba 31. Divizije

   103.) Vrleta Krulj: član sodišča Gradnikove brigade

   104.) Milačić Mojsije: komandant 2. bataljona Ljubljanske brigade, namestnik komandanta 3.
   bataljona Ljubljanske brigade

   105.) Stojanović Miladin: komandant 1. bataljona Bazoviške brigade, namestnik komandanta
   1. bataljona Bazoviške brigade, namestnik komandanta Kosovelove brigade, komandant
   Kosovelove brigade, komandant bataljona Gregorčičeve brigade

   106.) Prole Jovo: namestnik komandanta Kosovelove brigade

   107.) Dević Jovan: načelnik štaba Kosovelove brigade, referent za zveze v Kosovelovi
   brigade

   108.) Knežević Mihajlo: komandant 1. bataljona Kosovelove brigade, namestnik komandanta 1.
   bataljona Kosovelove brigade

   109.) Pećanac Dragoljub – Drago: komandant 1. bataljona Ljubljanske brigade

   110.) Vlajšević Dušan: namestnik komandanta 2. bataljona Kosovelove brigade, komandant 2.
   bataljona Kosovelove brigade

   111.) Dženadije Sreten: namestnik komandanta Gregorčičeve brigade, komandant Gregorčičeve
   brigade
   112.) Zorić Lazo: komandant bataljona v 31. Diviziji

   113.) Knežević Gojko: komandant bataljona v 31. Diviziji

   114.) Bajraktarević Ibro: politični komisar 1. bataljona Ljubljanske brigade, politični
   komisar 2. bataljona Ljubljanske brigade, namestnik političnega komisarja
   Ljubljanske brigade

   115.) Malešević Dušan: komandant šolskega taborišča 9. Korpusa

   116.) Prodanović Jaša: politični komisar 2. bataljona Kosovelove brigade, politični
   komisar 3. bataljona Kosovelove brigade

   117.) Matinović Andrija: politični komisar Kosovelove brigade

   118.) Karadžić Miloš: politični komisar 3. bataljona Kosovelove brigade, bataljonski
   vojaški inštruktor, komandant težke čete, komandant bataljona, operativni oficir
   Kosovelove brigade

   119.) Jovović Ilija: namestnik komandanta 2. bataljona Gregorčičeve brigade, komandant 2.
   bataljona Gregorčičeve brigade, komandant 1. bataljona Gregorčičeve brigade, komandant 3.
   bataljona Gregorčičeve brigade

   120.) Popović Džuro: namestnik političnega komisarja Gregorčičeve brigade

   121.) Kusovac Blaž: namestnik političnega komisarja 2. bataljona Ljubljanske brigade.

   122.) Djukić Nikola: sanitetni referent 1. Soške brigade, načelnik štaba Kosovelove
   brigade, načelnik štaba 30. Divizije

   123.) Klajn Vladislav: sanitetni referent Goriške divizije

   124.) Miljašević Vaso: komandant podoficirske šole 31. divizije125.) Rajčević Mitar: član
   štaba 30. divizije, vodja poučevanja minerskega oddelka 31. Divizije

   126.) Muzlović Stanko: pomočnik političnega komisarja Bazoviške brigade

   127.) Radulović Dušan: namestnik komandanta 1. bataljona Bazoviške brigade

   128.) Vitković Ljubo

   129.) Popović Gregorij

   130.) Gošević Radislav: komandant 4. bataljona Loške brigade, komandant 3. bataljona Loške
   brigade

   131.) Knežević Milenko: operativni oficir Loške brigade, komandant Bračičeve brigade

   132.) Rakić Miodrag: operativni oficir Loške brigade

   133.) Tiodorović Budimir: politični komisar 5. bataljona 1. brigade VDV

   134.) Jukić Ante – Mato: načelnik štaba 3. VDV brigade, komandant Jelovške čete
   Cankarjevega bataljona

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje
    kurtzu = prodajanje magle=
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili
  svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

 • garfi

  glede na to kako medijsko usklajena je bila akcija “Šiško” je povsem možno, da je udbaš
  kar na rtvZLO javno razlaga svoje paravojaške enote
  vrednote NOB se vse bolj razkrivajo in te so v nekaj besedah
  70. letna KONTIUNITETA GENOCIDA NAD SLOVENCI

  • Svele

   Genocid je ce ze en hlapec naredi samomor haha

   • garfi

    ja tudi samomore imate na vesti Banda Usrana

    • Svele

     Zbiram zamaške za slovenske dojenčke hajhahha srceparajoci zapis staršev umrle dojenčice hahhahhahha stisnila je prdec hahhahahah in odšla hahhahha za vedno

     • garfi

      INFO
      Svele je L-unatik in v šarčevi vladi

  • Šiško je “klopotec”.
   Prej boste spregledali, prej bo konec njegovega zavajanja ….

 • Lustrator

  Hvala Nova za razkrinkanje šarlatanskega “domoljuba” Šiška – včeraj sem na tem portalu zaman 2 uri dopovedoval nekaterim trdobučnežem, da je Šiškova agenda iz dneva v dan bolj jasna in da ga je potrebno vzeti CELOSTNO, namesto da iz njegovih svetovnih nazorov jemljejo le tisto, kar jim odgovarja.

  • Osti jarej

   ….no ,da preberemo tvojo resnico

   • garfi

    leWiČĆar

   • Svele

    Svele
    eno minuto nazaj
    Naš župnik j.jansa
    V grehu ulovljen
    Je zagovor podal
    Da rad otročiče/črta in Jakoba
    Posebej fanticke
    Rad grabi za ticke
    Da rad jih ima
    In se z njimi igra
    V soparnih nočeh
    Je to res tak greh hahahhahhaha smrt cerkvenim desnim fašistom cerkvenim

    • garfi

     L-unatik in član Levice

   • Lustrator

    Ni tu moje ali tvoje resnice, je samo resnica. In ta resnica je taka, da je Šiško jasno povedal, da je:
    – proti članstvu Slovenije v EU

    – proti članstvu Slovenije v Natu

    – za zbliževanje odnosov s Putinom

    – vseglihar

    Več pa si lahko prebereš v diskusiji, ki smo jo včeraj imeli tukaj: http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/poleg-partizanske-imamo-v-sloveniji-se-eno-paradrzavno-vojasko-enoto/

  • Jovo Jamnica

   Edino vernikom SDS je zveličavo vse, kar piše v Janševi agendi.

   • Lustrator

    Od kod ti ta ideja? Ne sodi po svoji partiji – SDS je demokratska stranka in v njej imaš zelo široko paleto prepričanj in ljudi, je pa res da obstajajo določeni nazori, ki so (naj bi bili) kristalno jasno vsem njenim članom in simpatizerjem, sicer to pač ne bi bili.

 • Svele

  Svele
  eno minuto nazaj
  Naš župnik j.jansa
  V grehu ulovljen
  Je zagovor podal
  Da rad otročiče/črta in Jakoba
  Posebej fanticke
  Rad grabi za ticke
  Da rad jih ima
  In se z njimi igra
  V soparnih nočeh
  Je to res tak greh hahahhahhaha smrt cerkvenim desnim fašistom cerkvenim

  • garfi

   ZA MODERATORJA
   Svele • 3 ure nazaj
   Usral v usta črta in Jakoba govno cerkveno .pejte fukat Jezusa na oltarju ne pa črta in Jakoba .Amen krizani

   • Svele

    Še ena slovenska hlapcevska incestno pedofilno dojenčica v hozentregerjih. Je stisnila prdec hahhahahah in odšla hahhahha za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha

    • garfi

     haha
     ne moreš bolj reklamirati leve politične opcije in šarčeve vlade
     v eni besedi PSIHOPATI

 • merim

  A merilo za sprejem v to sportno drustvo je da mas 100+kil pa vampek?

  • garfi

   GOTOF SI

   • merim

    Ta komentar je izbrisan

    • garfi

     upam, da boš
     ubrisani

     • merim

      Upas da bom kaj?

     • garfi

      lustriran

     • merim

      Daj vzemi si kako uro casa in probaj sestavit en cel stavek.

   • Svele

    Svele
    eno minuto nazaj
    Naš župnik j.jansa
    V grehu ulovljen
    Je zagovor podal
    Da rad otročiče/črta in Jakoba
    Posebej fanticke
    Rad grabi za ticke
    Da rad jih ima
    In se z njimi igra
    V soparnih nočeh
    Je to res tak greh hahahhahhaha smrt cerkvenim desnim fašistom cerkvenim

 • Get Smart

  Če nek brus vili nadrka, da je šiško njegov prijatelj, to še ne pomeni, da je res, saj je brus DOKAZANA MURGL JUGOKOMI pussika nje.
  .
  Toda, res je tudi, da je šiško v vseh nastopih v kao kandidaturi za “kao predsednika” in tudi sicer zmogel le floskulice tipa “levićiji, desnićiji”, “vsi so isti” bla bla bla,
  tako da lahko govorimo o MURGL JUGOKOMUNISTIČNI poturici
  oziroma o totalnem kretenu, ki se iz zgodovinskih dejstev (ki jih je menda zbiral tudi sam) ni naučil česarkoli.
  Kakorkoli, Šiško je svojčas zapisal marsikaj resničnega (in s tem koristnega),
  vendar pa,
  če človek ni vseskozi na strani RESNICE, pač ni in ga ne moremo imeti za človeka, ampak je lahko le član ali pač pridruženi član kaviarŽIDO KOMINTERNE =
  celo SAMOIMENOVANIH “smrtnih neprijatelja ljudi” = kot si MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA celo sama pravi.

  .
  Ja, vsaka trditev mora trdo stati inu obstati pred obličjem RESNICE.
  .
  .
  Ali si človek in s tem na strani RESNICE
  ali pa
  si kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNI=MURGL JUGOKOMUNISTIČNI PARAZIT
  in s tem na strani LAŽI umorov ROPOV posilstev PEDOFILIJE pedrofilije SPREMINJANJE SPOLA OTROKOM IN FUTRANJE OTROK s HORMONI NASPROTNEGA SPOLA …=
  = KOMUNIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = LIBERALIZEM …
  = vse to je ena in edina kaviuarŽIDO KOMINTERNA oz. tukaj njena izpostava
  MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSALAVIJA.
  .
  Jezus Kristus:

  “Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.”

 • marta

  OBVESTILO/PRIJAVA Uredništvu Nove24TV

  Svele garfi • 4 minute nazaj
  Svele
  eno minuto nazaj
  Naš župnik j.jansa
  V grehu ulovljen
  Je zagovor podal
  Da rad otročiče/črta in Jakoba
  Posebej fanticke
  Rad grabi za ticke
  Da rad jih ima
  In se z njimi igra
  V soparnih nočeh
  Je to res tak greh hahahhahhaha smrt cerkvenim desnim fašistom cerkvenim

  Pričakujem ustrezno UKREPANJE
  Hvala !

  • merim

   Prijavla si na napacen naslov

   • garfi

    forum21 je pravi naslov
    Svele in merim

  • garfi

   garfi izbriši

  • Svele

   Kaj je pedofili vas moti smrt pedofilom Janši in jansevim amen prijavi prašiča domosralska

  • Svele

   Kaj bosta retardirana otroka Janeza črt in Jakob ko odrasteta posiljevalca sadista ali pedofila v hozentregerjih hajhahha Bog pobij vse te desne pedofile amen

  • Svele

   Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot Janez vem to mi je že brat Jakob povedal

   • merim

    Ajde spizdi golazen

   • Kosobrin

    Da te ni sram, primitivec!

  • Svele

   Zbiram zamaske za tvoje usrane v gate pamze hajjajjaj še ena slovenska dojencica je stisnila prdec hahhahahah in odšla hahhahha za vedno hahhahhahha srceparajoci zapis hlapcev umrle dojenčice umirajo zaradi političnega salabajzerizma hahhahhahha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha

 • Svele

  Zbiram zamaške za retardirana otroka Janeza črta in Jakoba uhajajjahAa zbujata se poscana in posrana zaradi murgeljn ali hahhahhHhh

  • merim

   Ajd no mal kulture prosim

   • Svele

    Kultura je jogurt

   • garfi

    PRIJAVA POLICIJI in nevladnikom, ki preganjajo sovražni govor

    • janez cepec

     ma kašna polcija, Grimsa poklič, Bunksl

     • garfi

      pride vaš ge-y-stapo

  • janez cepec

   povej naslov, mam malo morje zamaškov pa flaš od pira Komunajzar Janez, pošlem, ni blema

  • Kosobrin

   Pustite nedolžne otroke na miru!

   • Svele

    Ja prav imaš črt in Jakob sta res nečloveška jjajjjajjaj

   • Svele

    Nečloveška otroka Janeza sta poginila hahhahh

 • xtc

  Samobedakom ni jasno čemu je Šiško namenjen-že Ameriški Slovenci so opozorili,kako tam v imenu desnih strank zbira nek denar,čeprav te tukaj niso vedele nič o tem.
  Šiško je udbovsk Kučanov podtaknjenec kot je bil pri Titu Palček,Kučan je očitno hotel inscinirati fake državni udar, z svojimi agenti zadevo pa povezati in naprtiti JJ in celotni opoziciji,ki ni hotela biti kučanov figov list pred EU ,in so maske padle in se je pokazalo da Sloveniji vlada bivša KP ,Mesec pa je glasnik mišlenja in prepričanja celotne levekoalicije.
  Ker se sedaj ne da več prikrivati komunistične vlade opozicija pa močna moteča in z mednarodnim ugledom,se je Kučan odločil za sistem zrežiranega državnega udara po sistemu Ferdo-Maduro in tako prikazati EU ,da je moral zaradi udara pozapreti opozicijo in prepovedati le to,no stvar je očitno padla v vodo,je pa zadeva v kontekstu z obljubami koalicije kako bo nacionalizirala,obdavčevala in pobijala podjetnike tole še ena bomba,ki jo je v nepravem času razneslo Kučanu in Šarcu v g………………… in resnica se je razkrila,kdo dejansko je Šiško in njegova vloga,očitno pa je ta ,ki je celotno zadevo obelodanil ob nepravem času na meddmrežju očitno ni kučanov človek,kajti očitno,je vedel ,da namerava udovski Šiško narediti incident pred parlamentom za katerega bi okrivili JJ in opozicijo in ga zaprli zato je očitno posnetek romal za Kučana in Šarca na plano v zelo nerodnem času in še dodatno zaostril zadevo,kajti,ko bo zadeva glede udbovca Šiška prišla v EU in dokazi,bo Evropejcem postajlo jasno,da Kučan s svojimi privrženci,ker ve da bo Šarec kmalu padel poizkušal inscenirati poizkus državnega udara saj bi s ten izvedel izredne razmere in lahko opravil z opozicijo in zabetoniral Šarca,no očitno,mu je predčasna objava neprijetnega posnetka in dokazi ,ki se kopičijo ob tem naredila velike težave kot Šarcu.
  Očitno hoče Kučan na vsak način uzurpirati izredne razmere za uničenje opozicije-in na silo obdržati vse bolj razpadajočo Šarčevino na kupu.

  • Jovo Jamnica

   A Štajerci bomo nardili državni udar??? Super, jas sn za!

   • slosin

    pol pa hitro štumf na glavo pa k Šiškotu…

    • Jovo Jamnica

     Tak nor pa nisn…

   • FORT WORTH

    Treba je pocakat ka se bo Fištra zmeno…potem pa gasa.
    Je tak ??

    • Jovo Jamnica

     Že, že… samo za župana zdaj preferira oni napihjeni sluzasti bresdelneš Dejan Kaloh. To pa pol pomeni, če nič drugega, da bo taprvo v Maribori krulo na inafguraciji ustaš Tomson…

   • Warrior princess

    Jaz tudi!

  • janez cepec

   ma pust Šiškota pa druge debilkote. sitne ribe so to, nepomemmni modeli. največ dosežk tardečih je, de so uspel desnakarjem uturit svojga agenta, zagrizenga pravovernga komunajzarja u svoje vrste. in to kr’ za vodjo opozicije. svaka im čast

   • xtc

    Boli resnica ko vas je JJ razgalil ,a ne ne morete prebolet.

    • janez cepec

     mislem, de vas bolj boli, ko je Janez “zmagu” pa ne more vladat. hvala Bog

     • O’Brien

      Zato pa ste vi navdušeni, da vam bo vladala Levica.

  • Mimoidoči

   Ok, morm priznat, da se tvoja teorija zarote sliši logično. Takoj ko sem začel brati, sem pomislil na Ferdota v Turčiji. No potem si ga dejansko omenil kasneje v komentarju. Ampak še vseeno, tako kot ti pravi janez spodaj, tudi Janša je njihov. Vse niti držijo v rokah.

   Pa še malo o tvoji ljubi EU. Leta 2015 smo vplačali pribl. 800 miljonov eur v EU proračun, nazaj pa dobili 400 milijonov. Ropa nas tako EU kot “naši” doma. Iz dežja pod kap. EU je še ena komunistična tvorba, samo večji obseg ima kot Slovenija. Potem pa nam dajo dnar in mi mislimo, da gradimo zadeve z EU sredstvi, ko pa je to v bistvu naš denar, da tistih milijard v davčnih oazah, ki so jih pokradli “naši” ne omenjamo.

   • xtc

    Seadaj pa samo zate tepček.
    EU nas ropa?
    Zakaj lažeš?
    Ob pravilnem vlaganju dokumentacije,bi iz EU dobili cca.1,7 x več kot tja damo,dobimo pa 1/3.
    Zopet kriv JJ?

    NE Kučanova druščina.
    Zakaj?
    Zato ,ker so veliki projekti od tam financirani pod strogim finančnim nadzorom,zato se Kučanova banda namerno izogiba sodelovanja,pri teh zadevah saj ne more krasti zaradi nadzora-zato raje najema drage kredite in proizvaja inves

   • Boy

    EU smo plačali ogromno kazni med drugim tudi zaradi dodatnega zdravstvenega zavarovanja samo zaradi mafije, ki nam vlada.

 • Olga2345

  Norci, tatovi, zlocinci in teroristi!

  • janez cepec

   Olga, šporget se ne bo sam spucu, pa gate oprale.

 • Get Smart

  BOLJŠEVIKI vs MENJŠEVIKI = ena in ista kaviarŽIDO KOMINTERNA
  BOLJŠEVIKI = rdeča garda
  MENJŠEVIKI = bela garda
  (“Kućanova žlahtna desnica” = MANJŠEVIKI = “bela garda”:

  Bebler, PREDSEDSTVO CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE, vam je jasno povedal:

  “Bela garda mora biti, ker jo potrebujemo.
  Če je ne bodo ustvarili kleгikalci, jo bomo morali organizirati sami.”

  .
  Za človeka ni zadosti, da si natakne SLOVENSKE ZNAKE

  (SLOVENSKI PANTER itd.),
  ampak mora v celoti delovati kot ČLOVEK = biti vseskozi na strani RESNICE in ostalih človeških značilnosti, ki smo jih SLOVENCI PODARILI SVETU.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje
    kurtzu = prodajanje magle=
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • merim

     Pa ja no le koga zanimajo tvoji umotvori

 • janez cepec

  ma pustmo Šiškota pa druge debilkote. sitne ribe so to, nepomemmni modeli. največ dosežk tardečih je, de so uspel desnakarjem uturit svojga agenta, zagrizenga pravovernga komunajzarja u svoje vrste. in to kr’ za vodjo opozicije. svaka im čast

 • xtc

  Zadeva je Kučanu in Šarcu eksplodirala v g*******+,JJ je spretno očitno uturili,svoje ljudi,ki so obelodanili kučanove namere z “FAKE” nacionalisti.
  Sicer pa Kučan je že večkrat poizkušal z raznimi udbovci in policijskimi agenti formirati “nacionalistične stranke” v parlamentu, vsi projekti razen SNS so bolj ali manj klavrno propadli,saj se hitro pokaže ,kam vodi rep strank.

  • merim

   Se janez je vceraj povedal da vi desni spite. Zbudite se ze

   • O’Brien

    Ja, govoril je o koalicijski pogodbi. Zbudi se!

   • tohuvabohu

    Ti pa spat.

 • xtc

  Kučanovatempirana bomba,je počila njemu v obraz,dokazi o Šišku lezejo na plan in kdo je.Sedaj bo zanimivo videti,kako bodo “mainstream” mediji zadevo,ki bi bila ,če zadeva nebi predčasno prilezla na plan kot “ekskluzivno in dokazljivo” skušali neprijeten kučanov spodrsljaj čimperj umakniti od javnosti,saj dosega vse bolj kontra efekt,da skuša levica z raznimi malodane kriminalnimi in ustavno spornimi prijemi,spraviti opozicijo pod ključ in zapore.

  • merim

   Xtc zbudi se janez je rekel da spis. Halo zbudi se

   • xtc

    Živčki?

 • xtc

  Izvrstno zrežirana predstava za SLO ovce s strani Kučana ala “Patrija” se je sesula v prah zaradi,JJ jevega prikritega agenta v Kučanovih soodelavcih pri vzpostavljanju izrednih razmer.
  Zadeva je precej nerodna zato bodo sedaj zadevo skušali čim bolj umakniti iz medijev ,ko se je sfižila.

  • Mimoidoči

   Tvoj Janša sodeluje v tej zrežirani predstavi že zadnjih 27 let. Zasluži si oskarja.

   • xtc

    Boli ko padajo vaši “obupni” konstrukti?
    AUUUUUUa!

    • Mimoidoči

     Boli, ko vidim tvojo naivnost:

     https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/589-kdo-je-v-resnici-ivan-janez-jana-in-kakno-vlogo-igra-e-od-afere-jbtz-1988-naprej-

     “Kaj kažejo njegova dela in predvsem nedela, ki bi jih moral opraviti,da bi dokazal to, za kar se prodaja. Da je opozicija udbomafiji, kateraje stalno predmet njegovih govoranc. Nikoli pa ni predlagal narodu tega, kar so naredili skoraj v vseh post komunističnih državah, ki jim gre danes vse bolje, saj so razgradili komunistične monopole, omrežja,
     klike in škodljive združbe. To se naredi lahko samo z zakonom, ki ga narod sprejme preko zastopnikov v DZ ali neposredno na referendumu. (Vsaki izgovori kako ni mogel, kako ni imel večine, kako je bil preglasovan so izviti iz trte, dejstvo, je da konkretnega predloga nikoli ni dal, niti ni podprl predlogov, ki jih predlagamo drugi za
     Osvoboditev, Očiščenje in Preporod.)

     Ivan Janez Janša je preračunano za celotno obdobje od leta 1990 sedel polovico časa v takih ali drugačnih foteljih izvršilne veje oblasti, torej v različnih t.i. pomladanskih ali pa komunističnih vladah. Nikoli ni bilo konkretnega predloga z njegove strani narodu, naj izvede t.i. LUSTRACIJO ali pač kar je bolj pravilen izraz, odpravo komunističnih privilegijev, ki jih še danes neprivilegirani ljudje v tej državi plačujemo.

     POGLEJMO, ZAKAJ IN KAKO JE MOGOČE, DA SE O TEM
     VES ČAS SAMO GOVORI, NIKOLI PA SE NE PREDLAGA NIČESAR, KAR BI VSAKA ZDRAVA IN NEOBREMENJENA OPOZICIJA PARTIJI NAREDILA.”

   • tohuvabohu

    Ti pa Pulitzerjevo nagrado, hehehe, ko imaš tako bujno fantazijo, siromak.

  • O’Brien

   Ja, to bo zanimivo spremljati.

 • Kosobrin

  Zdraharji!

  • marta

   Poimenuj, koga to misliš… ne moreš nekaj obsojat, kar počez .!!!

 • Dillinger

  To je en kup pregretih pijančkov,ki jih lahko nategnejo kar si izmislijo.
  Stvar je enostavna in sicer gre za odvračanje pozornosti od realnega
  stanja v državi,konkretno Šarčeve vlade in njihovih “prijemov” in,če se
  že hvalijo z orožjem,naj pokažejo vsa dovoljenja,ki jih premorejo,ker za
  vsako orožje je potrebno dovoljenje,tale”garda” pa naj bi imela celo

  avtomatsko orožje,natančneje vojaško orožje,ne vem od kje jim ideja
  o pravici do orožja in zakaj policija čaka z racijo.

  • Jovo Jamnica

   Od česa pa se te odteguje pozornost??? Se kaj pomembnega dogaja??? Je Janša kaki novi hajku na tviteri napiso. Al misliš, da z totimi članki Nova odteguje pozornost???

   • marta

    Jovo, Jovo, spet ne razumeš, ali se samo delaš nevednega ???

    • Jovo Jamnica

     Eh, malo heca more bit… Saj me menda poznaš.

   • tohuvabohu

    Nič pomembnega se ne dogaja. Dogaja se samo šov za javnost. Ravno v tem je problem, ki ga želijo zakriti.

    • Jovo Jamnica

     Fala Bogi. Sn se že malo fstrašo. Tu f Črni gori visim sam na ovem kanali. Dans še nisn nikamor drugam surfo…

     • tohuvabohu

      Pejt raj mal v morje.

     • Jovo Jamnica

      Glih se je pooblačilo in uscalo… Poglej na Meteo za Petrovac.

  • Silos

   Vse to je pesek v oči naroda globoke države.Če bi nekdo drug objavil fotografijo z
   samo nožem,ki ima rezilo daljše od 7 cm bi ga že aretirali ! Zato ne verjemite lažem.
   Ali ukvarjajajte se z tem in pozabite na burke v vladi in parlamentu !

 • Jovo Jamnica

  Najbol se mi dopade, ko bougi Šiško vzneburi tako “kapaciteto” kot je @Get Smart
  Neprecenlivo… Hahahahaaaaaaaaaaa

 • Mimoidoči

  Kaj pa če vse to kar se sedaj očita Šiškotu velja za Janšo?

  Tole o Janši razkriva Ladislav Troha in njegovo gibanje OPS:
  https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/589-kdo-je-v-resnici-ivan-janez-jana-in-kakno-vlogo-igra-e-od-afere-jbtz-1988-naprej-

  Boste rekli, da je Ladislav Troha, kateremu so komunisti popolnoma uničili življenje, tudi Kučanov agent? Prosim lepo. Jaz sem desen, ampak Janši enostavno ne zaupam več.

  Je pa pričakovano, da bo Nova24TV napadla Šiškota, ker je rekel na soočenjih, da hoče lustracijo vseh, od Kučana&Co. do Janše. Lustracija vseh komunistov. Tistih v poziciji in tistih v kontrolirani opoziciji.

  To kar pa ta možakar pove v videu zgoraj od 2:00 dalje pa 100% drži pa čeprav je možakar komunist. Samo še komunizma se mora ta stric in ostali znebit v glavi in dojet, kako nas komunisti vlečejo za nos. Komunizem je fevdalizem pod drugim imenom. Fevdalizem je pa suženjstvo. Načrtno ustvarjajo revščino in uničujejo srednji sloj v katerem je mnogo malih podjetnikov, da naredijo potem revne ljudi popolnoma odvisne od njih, od socialističnega/komunističnega sistema, in potem te revne ljudi uperijo proti podjetnikom, zalaufajo svojo propagando, in razjarjena množica zruši podjetnike, komunisti pa potem vse pokradejo in vladajo, reveže pa pustijo na cedilu, ker jim služijo samo kot sredstvo za dosego cilja. Prevzem oblasti. Zbudite se levi in dojamite, da ste ravno vi najbolj strižene ovce v Sloveniji. Namesto, da bi stremeli k neodvisnosti, vam je všeč odvisnost od socialističnega sistema, vsi enaki v revščini, oni na vrhu se pa krohotajo, ko pobirajo smetano in nas ropajo že 27 let in so izropali 75-200 milijard iz Slovenije.

  Sicer pa na straneh Hervardi, si lahko jasno preberete kakšno je Šiškotovo mnenje o komunistične revoluciji v Sloveniji.

  Dejstvo je, da so nam uničili vojsko, kdo nas bo varoval? Uničujejo Slovenijo, sedaj se jim pa gate tresejo, ko so ljudje vzeli stvari v svoje roke. V Sloveniji vlada ljudstvo, populistično pravijo komunisti. No potem pa je čas, da ljudstvo res dejansko zavlada in izdajalce, ki nas uničujejo že 27 let vrže iz Slovenije na BV, Severno Afriko ali pa Venezuelo. Lahko sami izberejo kje jim je ljubše.

  Če je pa Šiško res to, kar se mu očita v članku, namreč da je še on (poleg Janše) kontrolirana opozicija. Potem pa tak brezveze vse skup. Potem pa samo še čakam, da se v Sloveniji odpre kak vulkan in zalije vso državo z lavo, da bo čimprej vsega konec.

  • Jovo Jamnica

   Dobro si to pogrunto. Šiško je konkurenca Janši, Tak kot je bil Kramberger konkurenca pomladnikom… Zato pa pogrom na teh straneh.

   • O’Brien

    A tako? Razočarani nad reakcijo Janševih podpornikov?

   • tohuvabohu

    Kar se tiče Krambergerja, lako zatrdim, da lažeš kot pes teče. Govoril sem z njim manj kot leto pred njegovim umorom (in pred umorom opice Ančke). Napovedal je, da ga bodo odstranili, in si je na svoji parceli že pripravil grobnico.

    • Jovo Jamnica

     Ja. Škakliva tema. orginalno ime opice je blo Biba, saj je Krambergeru v roke prišla od moje drage, takrat, ko se še nisma poznala. Mi pa je o Bibi, javanskemu makaku iz zagrebškega živalskega vrta, leta 1979. Krambergeru v roke pa je prišla v osndesetih, prek enega policaja. Bibo je oddala zaradi znancem v Kamnico pri Mariboru… Krambergera je odstranila politična konkurenca, saj je napovedal vstop v državni zbor s svojo stranko. Ta stranka pa bi črpala iz bazena pomladnikov in ne – levičarov.

     • tohuvabohu

      Kakšne ti klatiš. To je bilo pred volitvami za predsednika države. O kakšni stranki in vstopu v državni zbor še ni bilo ne duha ne sluha. In kdo z desnice se je bil po tvojem bal Ivana? Pomladnikov takrat še ni bilo in Janša še ni bil član SDS. Demos se je ukvarjal z osamosvojitvijo, še bolj pa sam s sabo. A ti verjameš vsemu, kar se ti ponoči blede? Btw, osebno sem poznal številne podpornike Krambija, pa noben ni bil desničar.

     • Jovo Jamnica

      Motiš se. Kramberger je napovedal vstop na parlamentarne volitve, leta 1992. Če bi se to zgodilo, SDSS parlamenta ne bi videla, saj smo takrat dobili zgolj 3.4% glasov. Pomisli malo.

     • tohuvabohu

      Res ga je napovedal, samo nihče ni resno računal na to, pa tudi programa ni imel, tako da lahko samo ugibaš, komu bi kradel.
      Vsekakor pa to nima zveze s tem, kdo se ga je hotel znebiti.

     • Jovo Jamnica

      Mislim, da ima še kako veliko zvezo. Sem tudi napisal, zakaj tako ugibam.

     • tohuvabohu

      Ugibaš lahko, kolikor želiš, samo ne piši prismodarij.

   • Gašper

    Veš kaj mi ni jasno… Krambergerja so odstranil ker naj bi bil grožnja… Zakaj niso še Janeza? Ne pravim da bi ga morali, samo očitno je ali neškodljiv ali pa pri istem koritu..

    • Jovo Jamnica

     Le zakaj bi Janeza??? Če bi ga, danes ne bi vladali!

    • Mimoidoči

     Točno tako. Kramberger ni bil kontrolirana opozicija, ni bil njihov, zato so ga ubili. Janša pa je njihov, kontrolirana opozicija, njegova naloga je voditi opozicijo in jo sabotirati, zato pa ga niso.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Sam to je teško zastopit. Sploh bresprizivnim modelom na ovem SDS trobilu.

  • janez cepec

   ma pustmo Šiškota pa druge debilkote. sitne ribe so to, nepomemmni modeli. največ dosežk tardečih je, de so uspel desnakarjem uturit svojga agenta, zagrizenga pravovernga komunajzarja u svoje vrste. in to kr’ za vodjo opozicije. svaka im čast

   • Mimoidoči

    Kar se Janše tiče se strinjam. Za Šiškota pa dvomim, da je kontrolirana opozicija. Vse je možno. Zaenkrat ne verjamem da je. Zakaj je Šiško debil in sitna riba? Kolikor ga poslušam je preprost človek, malo prehitro vzkipi, itd. Ni pa ne nacist, ne fašist in ne komunist. Ok bil je huligan. Ampak je verjetno dozorel v glavi in dojel, da je vse to kruha in iger debilizem. Pa tudi tisti umor al zarad česara koli so ga že nekaj časa nazaj v arest zaprli, so mu podtaknili kolikor vem.

    • garfi

     Mimoidoči murgelski plačanec

     • Mimoidoči

      Sem volil Janšo in SDS do 2009. Potem sem ga pa pogruntal. Ne ti meni o murgelskem plačancu. Janša je murgelski plačanec. Preberi si link o Janši od gibanja OPS in ga demantiraj, če lahko.

     • garfi

      ti si VOL

  • Caetano

   Seveda je Troha sodeloval z udbomafijo proti Jansi, ki je najbolj izkusen borec proti Organizaciji.

   Troha se je v specialni vojni udbomafije proti Jansi dal celo lazno ugrabiti samo, da bi skodoval Jansi.

   • Mimoidoči

    Kje imaš dokaz za svoje trditve? Zakaj je Troha moral gladovno stavkat potem in ga noben komunjara na oblasti ni šmirglo?

    • Caetano

     Poznam ljudi iz Zaplane, kjer se je skrival med lažno ugrabitvijo, ki jo je lažno naprtil Janši.

     • Mimoidoči

      In zakaj je potem gladovno stavkal, skoraj izdihnil, zgubil živce na RTV, ker so mu uničli življenje in družino? Poznaš ti ja. Ne verjamem.

      Janša pa se je pa dal lažno zapreti v zapor, oz. sta to skupaj s Kučanom zrežirala. Saj pravim, da si zasluži oskarja.

     • Se prav spomnim njegovega zadnjega “štrajka” ko je bivakiral tam pred vlado/predsedstvom. Edino Pahor ga je prišel mal pogledat tako za dober imidž.
      ampak čisto slučajno je šel štrajkat ravno pred volitvami in na koncu je drek padel le na JJ, levica pa ni pokasirala nič slabega od negativne propagande. Prec po volitvah pa je pospravil tisti imporvizirani šotorček.

      Ne rečem, da se tip muči za hec (je zaigrano). Tip je po moje ubrisan in se gre neko svojo ‘specialno vojno’ proti vsem, a rezultat tega so le pljunki na desnico.
      Isto Šiško. Saj je res, da je na predvolilnih spljuval vse, da so izdajalci. Še najbolj se je pa spravil na Pahorja in na romano Tomc, ker je bila strelovod zaradi Janše.

      Toda naslednji dan je šel k pahorjevi bazi po glasove, JJ je pa še vedno napadal zaradi nekih “kvazi izdaj”. Meni štejejo dejanja. Hrbet si je šel branit k levim, da je lahko napadal desne. toliko o njemu in njegovi “nevtralnosti”.

     • Mimoidoči

      Janša ne rabi Trohe, da pade drek nanj. Samo smrdljivo posojilo, ki je po mnenju nekaterih bilo v resnici pranje denarja, vzame od Dijane Đuđić pred volitvami in pade drek nanj. Zelo prozorna sabotaža desnice. Vse do takrat je podpora SDS rasla, potem pa tako očitna “napaka”, da smrdi. Ne rabi Trohe za to.

      Mogoče razumeš sedaj zakaj imam vedno več razlogov, da Janši ne zaupam več in popolnoma nič.

     • Imaš prav. JJ res ne rabi ne Trohe, ne Šiškota ne nikogar za ga mažejo. Je že sam (in znotraj ostalih v SDS) več kot dovolj uspešen v tem. In ravno zato, so dejanja Troh, Šiškotov in vsakogar, ki ima 5 minut cajta da se gre domoljuba, več kot nepotrebne.

      Glej, imaš več kot dovolj tehtnih in argumentiranih razlogov, da JJ ne zaupaš in imaš prav. Te pa vseeno sprašujem kaj počneš tule na Novi, ki je medij v lasti točno tega JJ, ki te je prepričal v kar te je prepričal.
      Naredi dobro delo najprej zase, potem pa za Slovenijo in pojdi k Šiškotu ali Trohi ali komurkoli že, ki ti je bolj zaupanja vreden. Veš res ne razumem ta mazohizem nekaterih ljudi, ki se rinejo tja, kjer sami vedo da nekaj ni prav, a kar vztrajajo.

     • večni srb

      Saj to je bistvo teh političnih socialnih bojevnikov, mogoče ne razumejo kako deluje aparat, pa še marsikaj ne, vedo pa, da ni OK.

      Najtežje je delati tisto kar je prav. Ne Troha, ne Šiško in ne ostali, niti Kramberger ni zapravil svojih najlepših let življenja zaman, nekaj pomembnega se jim je zgodilo, kar jih je usodno zaznamovalo in spremenilo, kar jih še danes žene naprej.

     • Mimoidoči

      Dejstvo je, da Janša nima rad Šiškota, ker on zahteva tudi njegovo lustracijo, lustracijo vseh komunistov. V resnici se nismo nikoli osamosvojili. Danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan.

     • Mimoidoči

      MImogrede, razloži mi zakaj so nepotrebne. Zato, ker je edini pravi domoljub samo Janša? Vsi ostali so pa murgeljski plačanci in se jih takoj napade in diskreditira, zato ker mora biti samo Janša tisti ki vodi opozicijo? Takoj ko vstopi nekdo drug, ki ni kontrolirana opozicija je vse v luftu…

     • Caetano

      Janša je bil zaprt čisto stvarno Troha se je pa dal lažno ugrabiti, kar se lahko dokaj hitro preveri, če se hoče. Janševo aretacijo so dogovorili v udbi in KOS-u, že prej pa je bil nadzorovan od strani udbe po nalogu CK-ja, kar je vse tudi ustrezno dokumentirano.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Vse so vedeli in so mu tudi vse dovolili od leta 2004 do 2008. Doživeto.

     • Caetano

      Janši so po mandatu 2004-2008 pripravili nov konstrukt imenovan afera Patria, zaradi katerega je bil še enkrat politični zapornik!

     • Jovo Jamnica

      Bogi revež…

     • Caetano

      Poznam tudi sorodnike od njegove druge žene. To o čemer ti pišeš je bilo kasneje po tem, ko je delal kampanjo proti Janši z lažno ugrabitvijo, seveda ob podpori levih medijev. Drži pa da se mu je sčasoma še bolj poslabšalo stanje in je postal nezanesljiv tudi za drugo stran.

     • Jaz se držim pravila “Cui Bono” ki se mi do sedaj še ni izneverilo.
      Torej, ne vem nič o Trohi, Šišku, … gledam pa kakšne posledice imajo njihova DEJANJA. Na besede se pač ne oziram, ker človek lahko reče o sebi (ali drugih) kar hoče.
      In vse to silno petelinjenje Trohe se je na koncu vedno izkazalo kot minus točke za JJ oziroma SDS.
      In ravno tako vse to Šiško peteleninjenje na koncu deluje kot brca v koleno JJ in SDS.
      Levica oz, udbo-komunistična kontinuiteta ni s Troho ne Šiškom (do sedaj) čisto nič izgubila.

     • Mimoidoči

      …in ne z Janšo. Očitno so vsi trije potem kontrolirana opozicija. A Janša pa ne, sploh ne…

   • večni srb

    Ni res, ko so ga našli, je zgledal zelo slabo, nihče ne prestane take nevzdržne psihofizične samodestrukcije brez zelo utemeljenega razloga oziroma neizbežne življenjske nuje.
    MORS je še marsikaj drugega kot samo to kar opisuje major, ti so zreli za Hag.

    • Caetano

     Stvar je zaigral obtožil pa lažno Janšo.

  • garfi

   Kaj pa če vse to kar se sedaj očita Janši velja za Mimoidoči?

   • Mimoidoči

    Si si preral link o Janši na strani gibanja OPS. Ajde, da slišim protiargumente. Zakaj Janša nikoli ni storil to kar je govoril?

    Citiram: “Nikoli pa ni predlagal narodu tega, kar so naredili skoraj v vseh post komunističnih državah, ki jim gre danes vse bolje, saj so razgradili komunistične monopole, omrežja, klike in škodljive združbe. To se naredi lahko samo z zakonom, ki ga narod sprejme preko zastopnikov v DZ ali neposredno na referendumu. (Vsaki izgovori kako ni mogel, kako ni imel večine, kako je bil preglasovan so izviti iz trte, dejstvo, je da konkretnega predloga nikoli ni dal, niti ni podprl predlogov, ki jih predlagamo drugi za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod.)”

    “Ivan Janez Janša je preračunano za celotno obdobje od leta 1990 sedel polovico časa v takih ali drugačnih foteljih izvršilne veje oblasti, torej v različnih t.i. pomladanskih ali pa komunističnih vladah. Nikoli ni bilo konkretnega predloga z njegove strani narodu, naj izvede t.i. LUSTRACIJO ali pač kar je bolj pravilen izraz, odpravo komunističnih privilegijev, ki jih še danes neprivilegirani ljudje v tej državi
    plačujemo.”

    “POGLEJMO, ZAKAJ IN KAKO JE MOGOČE, DA SE O TEM VES ČAS SAMO GOVORI, NIKOLI PA SE NE PREDLAGA NIČESAR, KAR BI VSAKA ZDRAVA IN NEOBREMENJENA OPOZICIJA PARTIJI NAREDILA.”

    Beri sam dalje, zaslepljenec.

    Sedaj po citiranem veš zakaj za mene to ne velja. Si že kdaj videl Krtačo in ostale leve, katerim ti praviš murgeljski plačanci, tukaj zahtevati lustracijo komunistov? Komunisti pravijo, da vse kar ni komunistično je za njih avtomatsko nacizem. Diskreditacija. Ti si pa čisto isti, vsi na desni ki nismo za Janšo, ker smo ga spregledali, smo avtomatsko komunisti za vas. Kater desni voditelj bi si pred volitvami ustrelil v koleno s tako očitno smrdljivim posojilom od Dijane Đuđić (pranje denarja), če ne tisti katerega namen je sabotirati desnico? Zbudi se. Konstantno SDS dobiva samo 25% na volitvah in desnica zaradi njega in njegovih sabotaž ne gre nikamor. Pa sploh niso prava desnica, če smo že pri tem.

 • domovina mili dom
  • Mimoidoči

   Aha, in zato ker Trumpa v Ameriki podpira tudi KKK, je Trump sedaj kar KKK-jevec? Nisem za Trumpa (ker je tudi on kotrolirana opozicija), ampak to je ista logika.

   • Caetano

    Trump ni kontrolirana opozicija to je Sanders, ki je tudi filoislamist.

    • Mimoidoči

     Prosim te lepo no. Trump je kolega s Clintonom in njegovo coprnico. Oba sta bila na njegovi ohceti z Melanijo. So z roko v roki. Trump je bil demokrat. Potem ga je celo Bill klical, če bi kandidiral na republikanski strani. Vse zmenjeno, vse zaigrano. Ja, tudi Sanders je. Vsi so iz istega gnezda. To sploh ni težko najti na internetu. Imaš veliko ljudi, ki ga razkrivajo, tudi takšne, ki so ga volili in spregledali. Američani, ki vedo, da sploh ni razlike med Demokrati in Republikanci, ampak so oboji iz istega gnezda, kontrolirana opozicija, šov za množice, jim pravijo Republicrats.

     • Caetano

      To so podtaknjene dezinformacije, ki jih plasirajo tajne službe. V udbi je bila posebna šola za to. Mlajši se pa več kot očitno na te stvari ne spoznajo. Tudi muslimani oz. islamisti so hoteli podtakniti Trumpu že veliko stvari. Dejstvo pa je, da se točno ve v ZDA, da se filoislamisti Trumpa trenutno najbolj bojijo. Podobno kot se v Sloveniji Organizacija najbolj boji Janše, saj je leta 1993 začel bolj sistematično razkrivati njen ustroj potem, ko se je potiho in stran od oči javnosti udba transformirala v udbomafijo oz. Organizacijo.

     • Jovo Jamnica

      Bojda bodo v prihodnosti, oblasi Saudove Arabije prepovedale stopiti Trumpu na njihovo zemlo. To berem na El Đazira…

  • Mimoidoči

   S Šiškotove strani oz. s strani društva Hervardi kateremu pripada tudi Šiško:

   Slovenski domoljubi smo antinacisti, antikomunisti in antifašisti
   http://www.hervardi.com/hervardi_smo_antifanacikomunisti.php

   SRBSKA OKUPACIJA SLOVENIJE
   in srbizacija slovenske narodno-osvobodilne vojske (NOV) in borbe (NOB)
   http://www.hervardi.com/srbska_okupacija_slovenije.php

   • domovina mili dom

    Ko se bo šiško javno oglasil in selektivno naštel, da je proti fašistom, komunistom, nacistom, bom verjel.

    • Blaž Babič

     Tudi če bo povedal, lahko naslednji dan reče za 180 stopinj drugače.

     Ker po njegovo lahko svobodni ljudje delajo kar hočejo, po potrebi tudi lažejo. Potrebe so pa vedno, saj veš.

     Je dosmrtni predsednik Hervardi, pa ZSi in še vojvod Dežele Štajerske. Hotel je biti tudi predsednik RS, pa se je prepozno zbudil – tudi to ni bilo naključje, da je zavlačeval z napovedjo kandidature in s tem Šarcu omogočil brisani prostor.

     • merim

      Cuj blaz kdo bo pa zdj navijal za maribor ko bodo polovili tele vojake?

     • domovina mili dom

      Vse to niso naključja, zagotovo.

     • Mimoidoči

      Kaj praviš pa na tole?

      https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/589-kdo-je-v-resnici-ivan-janez-jana-in-kakno-vlogo-igra-e-od-afere-jbtz-1988-naprej-

      “Kaj kažejo njegova dela in predvsem nedela, ki bi jih moral opraviti, da bi dokazal to, za kar se prodaja. Da je opozicija udbomafiji, katera je stalno predmet njegovih govoranc. Nikoli pa ni predlagal narodu tega, kar so naredili skoraj v vseh post komunističnih državah, ki jim gre danes vse bolje, saj so razgradili komunistične monopole, omrežja,
      klike in škodljive združbe. To se naredi lahko samo z zakonom, ki ga narod sprejme preko zastopnikov v DZ ali neposredno na referendumu. (Vsaki izgovori kako ni mogel, kako ni imel večine, kako je bil preglasovan so izviti iz trte, dejstvo, je da konkretnega predloga nikoli ni dal, niti ni podprl predlogov, ki jih predlagamo drugi za Osvoboditev, Očiščenje in Preporod.)

      Ivan Janez Janša je preračunano za celotno obdobje od leta 1990 sedel polovico časa v takih ali drugačnih foteljih izvršilne veje oblasti, torej v različnih t.i. pomladanskih ali pa komunističnih vladah. Nikoli ni bilo konkretnega predloga z njegove strani narodu, naj izvede t.i.
      LUSTRACIJO ali pač kar je bolj pravilen izraz, odpravo komunističnih privilegijev, ki jih še danes neprivilegirani ljudje v tej državi plačujemo.

      POGLEJMO, ZAKAJ IN KAKO JE MOGOČE, DA SE O TEM
      VES ČAS SAMO GOVORI, NIKOLI PA SE NE PREDLAGA NIČESAR, KAR BI VSAKA ZDRAVA IN NEOBREMENJENA OPOZICIJA PARTIJI NAREDILA.”

     • Mimoidoči

      Isto velja za Janšo.

     • Jovo Jamnica

      A Šiško je Šarcu hodo v zelje??? Pa ne me basat. Kje, na predsedniških al parlamentarnih??? Kolk pa je Zedinjena potegnila na državnozborskih??? Pa si se mi zdel obetaven na tem portalu. Saj ni čudno, uskok kot uskok.

     • Blaž Babič

      Glede priimka lahko samo povem, da si levakar in srbofil, samo taki se namreč spotikate ob slovenski priimek Babič.

      https://www.mladina.si/?__rewriter=1&id=93287&

      Šlo je za lanskoletno predsedniško kandidaturo, ko bi moral Šiško štartati že spomladi, pa je to storil tik pred začetkom zbiranja podpisov. Poleti se je Šarec prek Odlazka in ostalih razpasel v rumenem tisku in drugod.

      Sicer pa zaključujem s teboj, si prevelika rit.

     • večni srb

      Šiško je povedal kot razmišlja večina slovencev, kar mogoče ni dovolj za zmago na demokratičnih volitvah, je pa zelo pomembno, za usodo celotnega zrežiranega političnega prostora.

      Ne rabimo še enega Krambergerja.

     • Blaž Babič

      Kaj je povedal? Da bi smeli voliti samo tisti, ki imajo na dan volitev 18. rojstni dan? Da se mu zdi Poljšak Marjan soliden politični sopotnik, enako Vilko Brus?

      Tisto o neustavnih volitvah je pobral od mene, ampak zdaj razumem, da je tudi on del režijskega postopka.

      Ne žali Krambergerja s primerjavo.

     • večni srb

      Poglej si njegove predsedniške nastope in ga dobro poslušaj, ker to je to, čeprav je zgolj načel površino. NIhče ni povedal enako kot on, nihče mu ni stopil ob stran, ampak kar je povedal, ga je čez noč postavilo na politični zemljevid Slovenije.
      Meni se zdi zelo primerljiv s Ktambergerjem, tudi njega ljudje niso poslušali zato, ker je imel opico na rami in klobuk.

      Je pa res, da je vzorec znan, po osamosvojitvi, so komunisti prepovedali neko Republikansko stranko.

     • Blaž Babič

      Ja, po volitvah pa je šel z vsemi, ki so mu med kampanjo metali polena pod noge (in dopuščali diskriminacijo med kandidati), na potičko k Angelci…

      Neresen v dejanjih, pa če so besede še tako lepo zveneče.

     • Mimoidoči

      Je šel na potičko ja, a si opazil, da tudi tam ni dal Pahorju roke? Po moje je šel zato, da se ga vidi v medijih, ali pa zato da malo zgladi svoj imidž, saj ga veliko ljudi ni dojelo, ker je dostikrat jezno govoril, upravičeno jezno. Dojeli ga niso predvsem tisti, ki lepo živijo v Lublan in drugje od razno raznih privilegijev, ostali smo ga razumeli.

     • Blaž Babič

      No, povej preprosto. Proda se za potičko.

     • Ana Job

      Ja je šel, ker je vljuden. Sem pa jasno videla, da je zavrnil rokovanje s Pah*orjem in povedal nekaj krepkih. Ti si na Andreja ljubosumen, ker njegovi karizmi ne sežeš do pet. Je pa res, da bi s pravim, profesionalnim tiskovnim predstavnikom in ekipo, kj bi skrbela zanj daleč prišel.

     • Blaž Babič

      Ja, po volitvah pa je šel skupaj z ostalimi (ki so dopuščali diskriminacijo med kandidati) lepo na zaslužene potičke k Angelci.

     • Jovo Jamnica

      Škoda, da se nea pišeš Božič, te bi še šlo… LOL Babič ti dolazi od Baba Vanga

     • Mimoidoči

      Ja in tudi, če bi že prej štartal, koliko medijskega prostora bi dobil v primerjavi s Šarcem? Nič. Vsi samo nekaj ugibate in naštevate vrsto možnih zarot od katerih pa je marsikatera neresnična, če ne kar vse. Bomo videli.

     • Blaž Babič

      Kaj mi lahko prišparaš svoj amaterski egotrip?

      Če bi že poleti napovedal kandidaturo, bi lahko začel in zaključil z zbiranjem podpisov že dosti prej, tako pa je lovil zadnje roke.

      Tebi seveda kak teden ali dva prednosti v kampanji, ki skupaj z zbiranjem podpisov traja recimo 2 meseca, ne pomeni nič.

    • Mimoidoči

     Ok, s tem se tudi sam strinjam. Torej Šiško, če bereš, pričakujemo jasno izjavo od tebe.

     • Izjava ni nič. Štejejo dejanja. Šiško naj se spravi na Jankovića/Kućana srbsko mafijo ki obvladuje Ljubljano (tudi Maribor) naj nekaj naredi, da se prepreči srbizacija Slovenije.
      Do sedaj je kar je naredil, le delal škodo Janši in desnici.

     • xtc

      Sej zato je plačan.

   • garfi

    to ne pove nič

  • marta

   Kdo pa je tale VILKO BRUS in od kje ?
   Malo zmedeno se mi zdi to govorjenje…… ali se motim ???
   Hvala !

   • Razišči po netu. Se marsikaj najde.

 • Bandit123

  Peter, čas bi bil, da ti prepovedo pisati.

  • garfi

   Bandit ti pišeš same komunistične parole
   si pa usklajen z cenzuro

 • MOSTISCAR

  Nova 24 ur, popolnoma ste zaplankani, bi rekel bolni na duši

  • xtc

   Torej ti zaprosimo,da ti dajo tablete v lekarni?

 • garfi

  izgleda, da je vse o Šišku res
  razni mimoidoči mostiščarji to potrjujejo

  • Mimoidoči

   https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/589-kdo-je-v-resnici-ivan-janez-jana-in-kakno-vlogo-igra-e-od-afere-jbtz-1988-naprej-

   “Kaj kažejo njegova dela in predvsem nedela, ki bi jih moral opraviti,
   da bi dokazal to, za kar se prodaja. Da je opozicija udbomafiji, katera
   je stalno predmet njegovih govoranc. Nikoli pa ni predlagal narodu
   tega, kar so naredili skoraj v vseh post komunističnih državah, ki jim
   gre danes vse bolje, saj so razgradili komunistične monopole, omrežja,
   klike in škodljive združbe. To se naredi lahko samo z zakonom, ki ga
   narod sprejme preko zastopnikov v DZ ali neposredno na referendumu.
   (Vsaki izgovori kako ni mogel, kako ni imel večine, kako je bil
   preglasovan so izviti iz trte, dejstvo, je da konkretnega predloga
   nikoli ni dal, niti ni podprl predlogov, ki jih predlagamo drugi za
   Osvoboditev, Očiščenje in Preporod.)

   Ivan Janez Janša je preračunano za celotno obdobje od leta 1990 sedel
   polovico časa v takih ali drugačnih foteljih izvršilne veje oblasti,
   torej v različnih t.i. pomladanskih ali pa komunističnih vladah. Nikoli
   ni bilo konkretnega predloga z njegove strani narodu, naj izvede t.i.
   LUSTRACIJO ali pač kar je bolj pravilen izraz, odpravo komunističnih
   privilegijev, ki jih še danes neprivilegirani ljudje v tej državi
   plačujemo.

   POGLEJMO, ZAKAJ IN KAKO JE MOGOČE, DA SE O TEM
   VES ČAS SAMO GOVORI, NIKOLI PA SE NE PREDLAGA NIČESAR, KAR BI VSAKA ZDRAVA IN NEOBREMENJENA OPOZICIJA PARTIJI NAREDILA.”

   Slepa vera v enega in edinega…saboterja desnice.

  • Mimoidoči

   Kaj je zdaj? Odgovori mi na spodnji komentar in demantiraj citat.

   • garfi
    • Mimoidoči

     Kam ciljaš s tem? Ne da se mi vse te solate brat. Ja, vložili so interpelacijo. Kje je pa članek, da so vložili lustracijo?

     • garfi

      tebe čakajo lažnivec

   • garfi

    Grims-SDS potrjuje, da gre za levi ekstremizem
    zanimiva sta Šiško in Troha
    oba izgledata retardirana in oba sta izvedla podoben izgred na rtv na volilnih soočenjih
    naključje ?
    pri udbomafiji ni naključij
    medijsko so uravnotežili vse bolj očitno radikalnost in nasilnost 13. udbomafijske vlade
    pod finto desnega NEOBSTOJEČEGA ekstremizma

    • večni srb

     Ljudje verjamejo marsikaj, zagotovo pani vse izmišljeno.
     To so prave žrtve resnične globoke države, o kateri se pri nas veliko govori, pa nič konkretnega.

     Kaj se je pravzaprav zgodilo s Troho?

    • Mimoidoči

     No, ok vsaj v tem se strinjam. Tisti izpad Trohe na RTV mi je bil zelo sumljiv, ko si je takoj zapravil kredibilnost. Ampak kar piše za Janšo še vedno drži. Nikoli ni podal zakona za lustracijo, itd.

 • freedomfighter

  Hahaha šisko je levičar hahaha…no ceprav alt right in komunisti se zavzemajo za prakticno iste zadeve…intervencionizem, protekcionizem in pa demagogija to so temeljne tocke skrajnih levicarjev in desnicarjev

 • freedomfighter

  #xtc laznivec danes dozivel zivcni zlom hahaha

 • freedomfighter

  Pa bolniki šiško ni ne partizan ne nemec tako da ne vem kaj v clanku spet mesate drek z drugo svetovno vojno

  • Mimoidoči

   Itak da morjo. Deli in vladaj.

 • Jurko

  Clanek na veliko razglasa kolaboracijo med Nemci in partizani potem pa ne navede nobenega dokaza za to trditev. Vemo da so imeli partizani z Nemci kar naprej boje in bitke domobranci so pa bili del nemskih enot in teror aparata. Zato so vse trditve o kolaboraciji partizanov z Nemci neprepricljive in lazne.

  • xtc

   Ne tumbaj osel,ko so komunisti že pobijali civile še domobrancev nikjer ni bilo,spelji se osel neumen.

  • אדוני

   To pa je zato, ker poznaš samo en del zgodovine.

   • tohuvabohu

    Iz partijskih učbenikov.

  • Slovencsm

   Malo bo treba zgodovino prebrat. Dokler sta bila v paktu Hitler in Stalin, so tudi naši komunisti paktirali z okupatorsko vojsko. Še slike so ohranjene, kako jim mahajo ob prihodu.
   Drugače pa je bilo med drugo svetovno vojno kar precej zanimivih paktov, ki so se tudi spreminjala.

 • tohuvabohu

  Maske si je pa izposodil pri antifi. V Sloveniji jih nima na zalogi nihče drug.

 • večni srb

  Šiško je inteligenten, edino normalno, da se pajdaši s partizani, kdo drug se je pa še pri nas uprl fašističnemu gnoju.

  Vlada nas je vedno izdala, parlament je celo prodal celo Slovenijo sosednjim narodom, partizani pa niso bili ne levi in ne desni ampak so jim preprosto naložili po šiški. Tudi Tita so zapirali kot navadnega kriminalca in terorista, ampak potem je bil pa on na vrsti.

  • Lustrator

   Heheh kako so se partizani uprli fašistom, če so z njimi sodelovali, iztrebili slovenske četnike in vaške stražarje, nato pa ob italijanski kapitulaciji še poskrbeli za varno evakuacijo vseh fašističnih vojnih zločincev ven iz Slovenije?

   Upor proti okupatorju, ki ima za posledico 100 mrtvih domačinov na 1 okupatoja? Ne hvala, osvobajaj ti s tem koga drugega!

   • večni srb

    Ti bom razložil, ker niso sodelovali z nacisti, fašisti in ustaši.

    Glej, ne moreš sodelovati z nekom, ki bi te rad izrebil, v genih, se ne da, ker te bo prej iztrebil preden bi se lahko razvila pristna bratska ljubezen, brez incesta in kanibalizma, če pa za take nisi niti človek.

    Nobenih mrtvih slovencev ni, razen na strani slovenskih gverilcev, po vojni so samo poruvali versko blazen in pozverinjen plevel, da se ne bi nazaj zaredil. Človek božji, če so nas pa svinje lažnjive hinavske izadli, nam pa vzeli domovino in nas hoteli vse pobiti, daj bodi malo pameten no.

    • Lustrator

     Kako lahko v 21. stoletju nasedaš tako puhli partijski propagandi. Kakšno iztrebljenje neki? Vprašaj se malo zakaj ni bilo množičnih žrtev na slovenski strani dokler se niso pojavili partizani, potem pa so številke šle v nebo in zdesetkale celoten narod. Partizanom ne le, da je bilo vseeno koliko žrtev njihove revolucije in bratenja s fašisti bo, ampak so si celo ODKRITO (to je bilo v govorih oziroma navodilih terencem večkrat poudarjeno) spodbujali k čim več žrtvam – bodisi v lastnih vrstah, med protikomunisti ali pa civili – več kot bo žrtev, lažji bo prevzem oblasti.

     To kar je zate versko blazen plevel, je dejansko narodova elita in v trenutku, ko je komunistična partija le tega iztrebila, smo postali država 3. sveta, necivilizirana podsaharska bananarepublika z negativno selekcijo, kjer je bilo najbolj varno biti (pod)povprečen, če nisi želel privleči preveliko pozornost Velikega brata. Slovence in slovenstvo so za sovjetsko kolonijo prodali in izdali partizani s svojo krvavo revolucijo in nihče drug.

     • večni srb

      Tebi ni popolnoma nič jasno, žal.
      Poglej si vendar originalne Hitlerjeve in Musolinijeve nastope,poglej si posnetke iz Jasenovca in mi potem povej kaj si videl in slišal.

      Okupator je najprej naredil nekaj nezaslišanega, popisali so vse slovence, do tretjega kolena nazaj, nato pa so cel narod ločili na tri razrede potujčenih državljanov, od katerih je bil zadnji razred obsojen na suženjsko trpljenje in milostno usmrtitev. Da se geni ne bi množili naprej in onečedili novo, izbrano vrsto človeških hibridov, ki so jih nameravali gojiti nacisti tudi pri nas.
      Osnova democida je bil Zakon o rasni higieni, ki se je izvajal povsod po 3.rajhu, nihče drug ni niti pomislil na tako norost, še najmanj sovjeti. Nemci in itlaijani niso pobijali ljudi ampak podgane in ščurke, s katerimi so primerjali tretjerazredne, in to DOBESEDNO!!! Ne boš verjel, poveličevanje nacizma je prav zato še danes strogo prepovedano povsod na planetu, mohoče na celjskem ne, drugje pa zagotovo, celo na Aljaski. Ker je noro, naciste in Mussolinijevo katolibansko džamaherijo so namreč usmerjale okultne mistične lože, ki so jih skrivaj organizirale propadle buržuazije po 1.sv in jara gospoda.
      Poglej si samo ustaške arhive, ni bilo težko spokati nezaželjene in neprilagojene slovence,čejim je pa pomagala izdajalska slovenska ljudska stranka, ki so upravljali s skoraj sleherno občino pri nas. Slovenski parlament je znorelzarukane bedake, ki so deložirali,brisali in jkončnouničevali slovence po domovih,iz njih je nastala gverila, če so pač ušli. Okupator niso bili barbari, človek božji,menda si ja slišal za tovarne smrti, nemci so s pomočjo ameriške tehnuike in logistike izdelali izjemno učinkovit industrijski obrat, za pobijanje ljudi, ki so jih potem tudi pometli v posebne jame in ni od njih ostalo skoraj nič, samo pepel in koščki kosti. Oblast delavčkov in kmetov pa ni bila tako sofisticirana, ubit, pa skrit,so včasih rekli, lepo so jih včasih še žive zagrebli kamor sonce ne posije in pustili naravi, da opravi svoje poslanstvo.

      Elita neverjame, da njihovi lastitljivi predniki izvirajo iz Atlantide, kaj je ta ista izrojena slovenska elita, po rodu iz dežel gospdoarjev in okupatorjev, naredila vTrstu in Celovcu, smo pa tudi videli oziroma se lahko vsakdo poduči.

     • Mimoidoči

      Kar se komunistične revolucije tiče maš res. Niso pa vsi partizani bli komunisti.

     • Lustrator

      Nekomunisti, ki so se pridružili partizanom, so bili lahko edino eno izmed obojega:
      a) prisilno mobilizirani
      b) neumni/naivni

      Ne glede na varianto, pa jih tako ali tako velika večina ni dočakala niti konca vojne, saj je partija sproti pospravljala vse, ki so tako ali drugače pokazali svoj iskren odnos do komunizma.

      Če sem slučajno izpustil varianto c, me prosim razsvetli.

    • maksimalno

     Večni srb , večno kronično bolan.

     • Jovo Jamnica

      …večno kronično je oksimoron…

     • Mimoidoči

      Dejansko, po prebranih zadnjih dveh komentarjih od njiju, imata pa tako Lustrator kot večni srb oba prav.

  • Mimoidoči

   Kdo drug? Prvi so se uprli Tigrovci. So pa potem partizane izkoristli komunisti (tako Slovenski kot Srbski) za svojo revolucijo, Srbi pa so poslali svoje oficirje v partizanske strukture, likvidirali naše Slovenske oficirje in nas posrbili, tako da so bili Slovenski partizani na koncu zelo razočarani, kako so jih izkoristli. Kar preberi si.

   http://www.hervardi.com/srbska_okupacija_slovenije.php

   • večni srb

    Tigrovci so se prvi uprli fašistom, branili so naš Trst in Piransko uvalo. Ampak potem jim je papež odpustil in so se začeli povezovati z nacistično okupatorsko oblastjo, za kar so indoktrinirani posamezniki plačali z glavo.

    • Mimoidoči

     Ja, problem je bil, ker so bli katoliki in zato so nasedali antikristu v Vatikanu.

 • xtc

  Vse bolj zanimivo je opazovati d***,ki si ga je nehote zakuhal komunist Milan,izvrstno zrežirana zgodba se je sfižila ravno,ko je že obetala “udarno novico” o SDS para vojski,ki je delala državno udar proti uboim Komunistom,da pa je zadeva še bolj neprijetna je na dan prilezla povezava med NOB zločinci in Šiškom-skratka porazno i8n UNIČUJOČE.
  JJ se zopet reži.
  Seveda pa je še vedno zanimivo jokanje in jamranje ob d****** v katerem so se levi znašli nekaterih “eminentnih(levih) stručkotov” iz fakultet,ki se še vedno obupno trudijo z raznimi “ugotovitvami” kako “nekatere” stranke spodbujajo taka dejanja in malodane skušajo na silo usiliti katere naj bi to po njihovem bile in kako je treba zoper njih ukrepati impd jajca,čeprav je že povsem odkrito dokazano za KATERO STRANKO gre,kdo je vodja in s kom je le ta in stranka povezana -z Kučanovo mafijo in NOB zločinsko udbovsko druščino.
  Zanimivo bo sedaj videti,kako bodo ta spodleteli projektni d***** levaki požrli,ko se je pokazalo ,da gre za njihove “fake” desne izpostave-očitno bodo skušali sramoto,čim preje umakniti iz medijev a je le še dodatna škoda poleg one,ki so jo naredili z napovedni nacionalizacije in pobijanja podjetnikov.

  • Mimoidoči

   Potem pa ti sestav vojsko, ki bo branla dežele pred džihadisti. Slovenska je namreč načrtno uničena.

   • Jovo Jamnica

    Pazi. @večni srb piše v prispodobah. Moreš se narpred navadit na njegov stil.

    • večni srb

     Si predstavljaš, da bi bilo vse res?

     • Jovo Jamnica

      Ne. LOL

     • večni srb

      Pa priden bodi.

     • Jovo Jamnica

      Normalno…

   • večni srb

    Jihadiste imamo v aparatu, saj zato se pa že 15 let deremo, da je Slovenija skorumpirana fašisitična greznica, ampak ga ni, ki bi zamenjal vse te javne uslužbence, ki zgolj opravljajo svoje delo, po možnosti na istem delovnem mestu do penzije.
    Ko nam je šlo najslabše, je Pahor še povečal javni aparat, verjetno ne zato, da bi komu pomagali ampak ker je bilo treba deložirat in zatirat, pa sposjat si milijarde. Tujci plačajo red in disciplino, drugo jih pri nas ne zanima več.

   • xtc

    Tile ne bodo branili nič razen služili Kučanu,kot so s tem,kar so mislili storiti.

  • večni srb

   Kakšna vojska neki, čebi radi zaslužili, lahko gredo na safari v Nato, sicer verjetno upajo, da bodo strici še njim zrihtali stanovanja, službe in ženo. Dejansko ti lahko zrihtajo tudi otroke, ampak samo to.

 • Osti jarej

  …..če niso “rjuharce”,je pa šiško……

 • Gavtroža

  To , kar se sedaj daje v javnost ni nič drugega kot pravlnjica
  Res pa bo , če bo šlo tako naprej ustanoviti resnični, če tako uporabim star naziv -domobranstvo . Pa če to ni komu všeč , naj kihne.

  • merim

   Pravljico poslusas vsako nedeljo pr masi.

  • večni srb

   Kaj je domobranstvo, prvorazredna kmećka zveza je nafukalatam en kup zarukanih rovtarjev, da jih novinacistični kristus poziva v boj proti nižjim oblikam človeka.

   Njih je normalen narod seveda pobil, njihovi politični gospdoarji pasopravočasnostisnili šiške in pobegnili v tujino, odkoder so se vrnili kot gospoda in težki izobraženci, celo moralne avtoritete.

   Domobranci so jezni na partizane, ki so jih hoteli iztrebiti, nihče pa ne zna povedati zakaj točno sojezni.

   Domobranci, zakaj ste jezni, pritožite se tedanjemu slovenskemu parlamentu, ki vas je zavedel v kanibalizem in nekrofilijo proti lastnim sestram in bratom!
   Premalo so jih pobili, hvala Bogu.

 • garfi

  Grims-SDS potrjuje, da gre za levi ekstremizem
  zanimiva sta Šiško in Troha
  oba izgledata retardirana in oba sta izvedla podoben izgred na rtv na volilnih soočenjih
  naključje ?
  pri udbomafiji ni naključij
  medijsko so uravnotežili vse bolj očitno radikalnost in nasilnost 13. udbomafijske vlade

  • večni srb

   Ekstremizem pri nas zagotovo obstaja in je zelo nevaren, vsaka sodba proti Sloveniji na Evropskih sodiščih je najboljši dokaz, sploh pa tista o democidu, ki je niso preprečila nobena najvišja sodišča, parlament ali Varuh človekovih pravic.
   In tega je pri nas ogromno, zato se gre vprašati kaj sploh počne ta Grimsov nadzorni aparat nad varnostnimi službami. Terorizma zagotovo ne zatirajo, očitno, če pa skoraj vsakdo zmaga, ki pride do Strasburga.

   • garfi

    potrjuješ moje mnenje
    hvala leWiČĆar

    • večni srb

     Spoštujem tudi sodbe Evropskih sodišč, kaj pa naj.
     Ti bi se jim verjetno raje pridružil, močnejši in bolje prilagojeni v naravi vedno zmagajo, ampak to ni ta zgodba, zato Evropska sodišča.

  • Mimoidoči

   Mah, SDS je sam fauš, zato ker Šiško dobiva podporo in ne oni.

   • garfi

    leWiČĆar

    • Mimoidoči

     hahahaha, naprej diskreditacija in potem likvidacija, a ne? Ti si levičar, poslužuješ se čisto iste taktike.

     • garfi

      podtikajte šiško komu drugemu

 • večni srb

  Šiškota bolijo krivice, tak je že od rojstva, zato je bil in bo vedno dober partizan.

  • tramal

   Kje si pa ti videl dobrega partizana .Samo mrtev bandit partizan je dober partizan.

 • Haloški Tunek

  Čujte, Šiško ali Janša…isti kurac. Tota dva desničarska voluharja sodelujeta… Preverjeno !!!

  • garfi

   a Bandit si le prilezel iz luknje
   potrjuješ da podtikate šiško JAnezu JAnši

   • Haloški Tunek

    Tako je smrad mačkiji…fsi ste ista desničarska golazen. Tak, zaj pa grem fklet na dva deci šmarnice!!!

    • garfi

     metanol ni kriv za tvojo norost

     • Haloški Tunek

      Na zdravje… šmarnica je zakon !!!

     • garfi

      ja znorel boš
      že sedaj si obseden z JJ

 • Duhec

  Šiško je za politiko preveč pošten in naiven.

  • garfi

   Grims-SDS potrjuje, da gre za levi ekstremizem
   zanimiva sta Šiško in Troha
   oba izgledata retardirana in oba sta izvedla podoben izgred na rtv na volilnih soočenjih
   naključje ?
   pri udbomafiji ni naključij
   medijsko so uravnotežili vse bolj očitno radikalnost in nasilnost 13. udbomafijske vlade
   pod finto desnega NEOBSTOJEČEGA ekstremizma

   • Duhec

    Te ne berem.

    • garfi

     vem ne maraš resnice

 • garfi

  šiška je bil protikandidat Boratu Poharju, ki ga udbomafija očitno ne mara

  • večni srb

   Zadnjega predsednika komunistov in šefa udbe, ki mu dolgujejo vse ne marajo, kako pa to, od kdaj?

   Odlično razmišljaš, kar tako naprej, samo iz stropa se dol spravi, da boš videl vse prav obrnjeno, pa bo šlo.

   • garfi

    methanol ti pomaga
    na zdravje

 • Haloški Tunek

  Čujte, Slovenijo je fuknilo iz tečajef, ko so fčeraj zaokrožile fotografije oborožene Šiškove bande! Takoj so se oglasili dežurni kvazi strokovnjaki za varnost (Lobnikar & co.) in trosili neumnosti. Pravilno fprašanje totim cepcem bi blo… kje je zatajil varnostno obveščevalni aparat, da se lahko formira in uri oborožena skupina (nekaj 100 oseb)? Kje je zatajil? Ga sploh mamo? Pička vam je materina nesposobna !!!… In Janez Janša si spet brusi gobec na Nova24tv !!!

  • garfi

   a Bandit si le prilezel iz luknje
   potrjuješ da podtikate šiško JAnezu JAnši
   vem ne maraš resnice
   metanol ni kriv za tvojo norost

  • Stajerka

   ahahaha……kje so??…..štrajkajo!!…..zakaj??….FPRAŠAJ CERARAJA!!!

  • večni srb

   Kateri zakon pa naj bi kršil, saj ni ustanavljal nove vojske, kot je recimo nameraval nadaljevati sveto vojno Hojs.
   Ne zaupa organom in službenim varnostnikom, saj ne plačuje teh tipov, sami se organizirajo in se imajo vso pravico zabavati v svojem karate klubu.
   Hojsa nihče ne jemlje resno, ne more dobiti vojske preden ga oblast naredi dovolj pomembnega, s Šiško se pa pubeci sami od sebe družijo in zastonj. Mogoče so imeli vsi iste probleme, najboljšđe stvari na svetu so zastonj.

   • Haloški Tunek

    Čuj četnik…tudi ftvoji srbiji urijo deco za ubijanje. Isti kurac ste kot ISIS !!!

    • garfi

     methanol ti pomaga
     na zdravje

    • Mimoidoči

     Si ti že kdaj slišal za samo-obrambo? Komunisti ste uničli državo in vojsko. Zato je narod vzel stvari v svoje roke.

  • Mimoidoči

   Ne nimamo ga, zato da se lahko nemoteno uvaža ilegalni imigrante med katerimi je marsikater nevaren džihadist. In vse tiho je bilo. Sedaj, ko so pa Slovenci zadevo vzel v roke, pa takoj cel halo.

 • garfi

  Haloški Tunek je L-unatik član radikalne stranke luke meseca

  • Haloški Tunek

   In to ponosen član. Razfukali vas bomo…kapitaliste in desničarje!!!

   • Stajerka

    torej lahko pričnete kar v Šarčevi vladi……le zakaj ste vun spustli lewega Cerarja….

   • garfi

    kako boste razfukani koga razfukali razfukani

   • Mimoidoči

    Ti kar. Kak se bom smejal, ko boste po Ljubljani po smeteh za hrano brskali levičarji neumni.

   • tramal

    Najprej pridite vsi iz hoste pa da vas preštejem,postavim v vrsto in enkrat udarim ,da vsi naenkrat padete.

   • xtc

    Torej boste začeli pri Kučanu in F21 kapitalistih kolikor te prav razumem?

   • šmentanamuha

    Boste, ja, pedri in dvospolniki, zgube, ki hočete živeti na tuj račun.

 • Haloški Tunek

  Treba je vedeti, da se je tota Šiskova skupina zbirala leto dni! Med seboj komunicirajo po mobilnih aparatih, elektronskih poštah, družbenih omrežjih, varnostni aparat pa nič? Tu ni izgovorof in opravičil. Nekaj sto ljudi se leto dni oboroženih sprehaja po štajerskih hostah, prevažajo orožje in uniforme, pri tem pa se niti eden ni ujel v mreže obveščevalno varnostnega aparata? Kako je to mogoče?…FHalozah bi jih takoj razfukali…kot bi razfukali SDS !!!

  • Stajerka

   AHA…..zato pa je SDS v Halozah zmagal :)))

   • Haloški Tunek

    Ni res…LAŽEŠ !!!

    • garfi

     GOTOF SI

  • garfi

   Haloški Tunek je L-unatik član radikalne stranke luke meseca

 • garfi

  Haloški Tunek je L-unatik član radikalne stranke luke meseca
  znan fašist, ki grozi tudi kot Twety Bird in Foglof Tunnek

 • Stric iz ozadja

  Sisko je uspel v lajfu uspel mu je pridt na BBC https://www.bbc.com/news/world-europe-45407773

 • Stajerka

  Šiško, če ne bo prej na hladnem, danes gost pri Požarju na TV3……pa da vidimo veselico :))

 • Haloški Tunek

  Pa ne me jebat, klošarji desničarski slovenski maloumni…

  • garfi

   Haloški Tunek je L-unatik član VLADNE radikalne stranke luke meseca
   znan fašist, ki grozi tudi kot Twety Bird in Foglof Tunnek
   potrjuje, da podtikajo šiško JAnezu JAnši

   • Haloški Tunek

    Ka bi rad…saj jas sn Foglof Tunek…samo me je pod tem imenom noratv blokirala. Banda nedemokratična !!!

    • Mimoidoči

     Ma ti si en lublanski plačanc ko tule igraš štajersko narečje.

     • garfi

      ti pa igraš “desnega”

     • Mimoidoči

      Janša ga igra, ti pa mu nasedaš. Đuđić tik pred volitvami pa to…

     • KP

      Žal ali pa na srečo je samo en zahojen nič placani čefutarček. Na sociali….

    • garfi

     Kanglerja ste zrušili ker ni komunist pod krinko radarjev
     vsega kar ste mu podtaknili je oproščen
     pa tvoja udbomafija obvladuje sodstvo tožilstvo policijo in medije
     GOTOF SI

  • KP

   Saj te bojo jebal tvoji nigri,da boš zadovoljen in zadovoljen…Že kaj težko čakaš?

 • garfi

  pravkar se murgelski val202 ukvarja z nemško AFD

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Šiško ima srce in je pošten človek. Mislim, da on, ne bi mogel ukrasti 1$ državljanom Slovenije. Janša pa…….. Vsi vemo, kakšen je. :)

  PS: Šiško počisti sovražnike naroda. :)

  • garfi

   Šiško je torej šiška podtaknjena “desnim”
   hvala za potrditev mrtvi zločinec

  • stane

   Kaksen je Jansa? Konkretno!

   • Mimoidoči

    Takšen da gre pred volitvami prat denar prek one đuđić in sabotira desnico s tem. Podpora SDS je rasla in potem spet nekaj tako očitnega. Če ni Patrie, Janša kar sam naredi novo Patrio.

    • KP

     Ne seri,Piki. Nimaš pojma kaj govoriš.

  • KP

   No vidiš. Tale Šišek je vaš mišek. To že skoz ponavljam. Pogledaš ga v fris,tapravi levuhar. Gleda kot miš ven iz moke. Kot tale tvoj zločinec Titej.

 • sašo

  bemti, pojavi se Šiško s 50 – timi taborniki, pa sproži val homofobije na levi in na desni .))

 • Mimoidoči

  garfi ti si samo dokaz, da tisti, ki je za resnico in nič kot resnico, je na tem portalu in vsepovsod drugje osovražen tako od levih kot desnih. Desni ga zmerjajo s komunistom, levi pa z domobrancem ali nacistom.

  • Djuro Sumar

   In kaj si ti? Spodaj sem prebral, da zmerjaš levičarje, kako da so neumni. Ali je to resnica, da so neumni?

   • šmentanamuha

    Pravkar si to potrdil.

    • Djuro Sumar

     Ti in KP sta ultra desničarja in je normalno, da pljuvata po levičarjih, ampak Mimoidoči se hvali, da je nekje na sredini. Mislim pa, da niti sam ne ve kaj je to “na sredini”.

     • šmentanamuha

      Na sredini je ritna lukna. Vprašanje je, ali si za Slovenijo ali ne. In ta odgovor je zelo preprost.

     • Djuro Sumar

      Vidim, da se spoznaš na ritne luknje. Seveda sem za Slovenijo. Kdor ne skače ni Slovenc hej, hej, hej.

     • KP

      Za Slovenijo,sam kakšno.. Po meri čefutarjev,kot naprimer opankar Zoki… ne de? De?

     • KP

      O,hvala. Če ultradesničar pomeni,da sem prvo za svojo družino,pa potem šele za nezakonite migrante,pa da sem najprej za domoljubne Slovence,šele potem za pritepene čefutarje brez vsake hvaležnosti,potem imaš mogoče celo prav?

   • KP

    Itak da ste. Zabiti šupki čefutarski!

 • xtc

  Samo najbolj zahojenim ovcam,še ni jasno,da je spodleteli “veliki pok”,ki ga je skušal kučan lansirati z incidentom v parlamentu ali pred njim,je uničil prdčasno ušel posnetek ,ki je razkril,da skuša Kučan preko nekih “fake” desnih strank izveski kao poizkus državnega udara desnice,kar bi odprlo vrata za aretacije po desnici in prepovedi desnih strank-Šiška pa so razkrili kar njegovi sodelavci in kučanove klike-z posnetki.

  • Mimoidoči

   In če bi se ta incident res zgodil kako bi povezali Šiškotovo vardo pred parlamentom z Janšo? Če pa je Šiško na soočenjih jasno rekel, da bi lustriral vse vključno z Janšo in so bili vsi proti njemu.

   Mislim, da je to bolj Janševa in tvoja diskreditacija, da so “fake”, ker je samo Janša eden in edini pristni desničar. Bomo videli.

 • xtc

  He,he,he res me zanima,kako bo Kučan pospravil tale kup d***** ,ki se je levakom nagmadil ob tejle spodleteli Šiško Patriji? in kako NOB pleničarski pripadnik hvali Šiška in kako naj se ga volit.
  Tole pa je FAIL-še amaterji zmorejo kaj boljšega.

 • šmentanamuha

  Bravo, Šiško! Še je upanje za Slovenijo in Slovence, dokler imamo take fante. Naprej, Zedinjena Slovenija!

  • Djuro Sumar

   Ja, desničarji ste od hudiča, čeprav Janša pravi da so to fantje iz Zveze borcev.

   • šmentanamuha

    To so fantje, ki so pripravljeni braniti svojo domovino, za razliko od levičarjev, ki jo namerno uničujejo.

    • Djuro Sumar

     Kar se mene tiče naj jo kar branijo, le ne vem pred kom. Najbrž pred samim seboj.
     Daj mi povej proti komu se bodo pa borili ti vrli fantje.

    • KP

     Oni branijo svoje okrogle trebuščke. Eno leto se že urijo..Beda. Za crknit.

   • Mimoidoči

    Slovenski domoljubi smo antinacisti, antikomunisti in antifašisti
    http://www.hervardi.com/hervardi_smo_antifanacikomunisti.php

    Šiškota diskreditirajo tako levi kot desni faloti. Na 24ur včeraj so Šiškota kar takoj za nacista označli. Medtem pa imajo njegovo internetno stran, kjer si lahko vsi ljudje preberejo ali je to res ali ne. Torej FAKE NEWS.

    • Djuro Sumar

     Šiško ni nacist ampak bolnik. On ni za v zapor, temveč za na zaprti oddelek v Polju.
     Slovenski “domoljubi” kakršen si ti ste navadni bedaki.

   • šmentanamuha

    Fantje so od vsepovsod. Zedinjena Slovenija pa je pojem združenih Slovencev.

    • Djuro Sumar

     Ti in Šiško pa sta pojem bebavih Slovencev.

 • Ana Job

  Podprimo fašiste in domobrance pa morilske ustaše, to bo pravilno!!!

  • Mimoidoči

   Pa črno roko.

   • Ana Job

    Točno! Treba je podpirat kolaborante.

  • KP

   Pa podprimo še komunistične klavce.

   • merim

    Sam kk povrsno so partizani opravili delo 45ga. Joj joj

    • KP

     Kaj bi rad povedal gnoj čefutarski?

   • garfi

    ste podprti v 600 moriščih
    a jame se odpirajo

   • Ana Job

    NIKOLI IN NIKDAR!!!

 • Republic Commando

  Pa kva je z vami ej, kako lah podpirate šiška, a zato ker ima panterja na kapci??? Teli njegovi so lih tak gnoj kot leva antifa, oboji so totalni smrad.

  • Mimoidoči

   Mislim, da ljudje ne podpirajo glih Šiškota, ampak bolj idejo samo-obrambnih milic oz teritorialne obrambe, da se je končno nekaj zgodilo in je narod vzel stvari v svoje roke, ker so komunisti na oblasti uničili našo vojsko, zapufali našo državo in uničujejo državo in narod z uvozom nam sovražnih ljudi iz Afrike in BV.

   • KP

    Nihče ne podpira Šiško,še manj kake njegove ideje. On je nula,kot jaz ali ti. Je pa spet dosegel svoje za nahranit svoj ego,prišel je do pet minut slave.

   • Lustrator

    Ti ljudje so imeli to priložnost, ko je nedolgo nazaj precej bolj dodelan predlog javnosti predstavil SDS, a o podpori t.i. “desničarjev” Šiškovega tipa ni bilo ne duha ne sluha.

   • Djuro Sumar

    Le pred kom se boste branili, bedaki blesavi? A nas je kdo napadel?

 • Krtača 20

  Če so tile zahojenci taki domoljubi, zakaj skrivajo face kot kaki isis borci? A niste desni prot rjuham? Partizani niso in ne skrivajo fac.

  • dr Janez Sveti

   Vsak vinjen zamaskiranec z zvezdo ali brez še ni domoljub.
   DR Janez Sveti genij

   • garfi

    vsak janez zamaskiran v svetega še ni genij

    • dr Janez Sveti

     Res je. Samo jaz sem pravi genij.
     DR Janez SVeti genij

     • garfi

      pravi norec zamaskiran v genija

     • dr Janez Sveti

      Govorimo o meni in ne o tebi. Zakaj se norci vedno vtikate v tuje debate? Tiho bodi in uživaj, ne pa da se smešiš po forumu, ko vsi takoj opzijo kako si kratke pameti. Upoštevaj moje genialne nasvete.

      DR Janez SVeti genij

     • garfi

      aja jaz se predstavljam za kogarkoli ali ti vesoljec, dr, itd itd
      smešen si in nor če misliš, da nisi razkrit
      čuj ne boš lovil Ovc in jih usmerjal v murgle
      še naprej ti bom dihal za ovratnik

     • dr Janez Sveti

      A to si ti, ki mi to smrdljivo sapo piha v ovratnik. Pismo, daj si nekaj v usta ker smrdi po gnojnici.
      DR janez SVeti genij

     • garfi

      še toliko bolje, uživaj

     • dr Janez Sveti

      Če boš nadaljeval, ti bom usta zalil z rožno vodico. Počasi skozi brisačo.
      DR Janez SVeti expert

     • garfi

      sedaj si že expert
      dokaz tvoje Norosti

     • dr Janez Sveti

      Ne vem kaj je za tebe norost. Imam občutek, da so za tebe vsi nori, ker ne dojemaš kaj se dogaja. Nisi dojel niti mojega komentarja, ki je bil zelo dvoumen in tega pač ne dojaeš. Teslo je teslo.
      DR Janez SVeti genij

  • Republic Commando

   ANTIFA VSI SKRIVAJO FACE. Raj se ugasni takoj, da mi nebo spet treba začeti :))))

  • KP

   Zaenkrat jih še ne,skrivajo samo svoje penzije,prasci skrivaški.

 • bubamara

  Danes je bila varda prva novica pri dnevniku na RTV. Hmmmm. Ali se mi samo zdi ali je res, da je tale varda časovno pripravljen dogodek? Včasih bi rekli diverzija od pomembnih zadev kot je sestava nove vlade. Če je res diverzija, potem je amatersko narejena. Šiško pa verjetni zmagovalec, ker zastonj tega ni naredil.

  • Krtača 20

   Se prav desni sodelujete pri diverziji?

   • Republic Commando

    Normalni desni ne . JASNO?! Si že preštel stolpnice v Caracasu????

   • Lustrator

    Šiško je DEJANSKO približno toliko desen kot Mesec ali recimo Hitler, da bodo morda vzporednice še bolj evidentne – če seveda sploh veš za kakšne “vrednote” se oba (oziroma vsi trije) prizadevajo.

 • Mimoidoči

  http://www.hervardi.com/hervardi_smo_antifanacikomunisti.php

  “Obsojamo vse oblike protislovenskega nasilnega ekstremizma, v prvi vrsti izprijena
  italijanski fašizem in nemški nacional-socializem 20. stoletja (ter njune modernizirane oblike), ki sta slovenskemu narodu prizadejala toliko gorja! Nacizmu in fašizmu ob bok postavljamo še tri protislovenske ekstremizme – jugoslovanski unitarizem v obeh različicah – velesrbski in velehrvaški, klerikalizem in komunizem v njegovi boljševistično-stalinistični izvedbi!””

  Mislim, ta Šiško, nacist en. aja ne, komunist. Aja ne, kar oboje naenkrat. Odločte se levi in desni kaj je. 24UR pravi, da je nacist, Janša pravi, da je komunist…smeh.

  • Republic Commando

   Vse lepo in prav, dokler ne ugotoviš, da je med njimi veliko skinheadov, s sliko hitlerja v tošlu.

   • Mimoidoči

    …in sliko Stalina in Tita. A si jim po tošlih gledal, da veš? Drugače pa, recimo da je res. Žalostno, da obstajajo ljudje, ki se danes še na te preživete in nevarne ideologije opirajo. Narod, družino in raso se da zagovarjat na zdrav način brez Hitlerja. Ne razumem kaj nekateri vidijo v Hitlerju. Vse kar je Nemčiji povzročil je totalno uničenje.

    • Republic Commando

     Poznam skine iz naše okolice, sem se še zgovarjal z njimi dokler nism vidu hitlerja v denarnicah in 88 ter hakenkreuz tatuje. Taki so lihtaki sovražniki slo naroda kot komunisti. Smrad od smrada.

     • Mimoidoči

      Se strinjam. Največja ironija je pa, da so ti ljudje slovani katere bi Hitler počistil takoj, ko bi pospravil vse Jude. No pa saj jih je. Na miljone slovanov je umrlo v koncentracijskih taboriščih in drugod.

     • Republic Commando

      Oni se imajo za arijce ;)

     • Mimoidoči

      Pravi Arijci so pa v resnici nekje na območju Irana, če si videl dokumentarec o njih. Eh, Hitlerjeve blodnje in fantazija…

  • KP

   Ti pa se odloči,kaj hočeš povedat.

   • Mimoidoči

    Ne razumeš? Seveda razumeš. To pa ja ni potrebno razlagat. Obe strani ga napadajo in diskreditirajo, medtem pa imajo pred nosom njegovo internetno stran, kjer si lahko preberejo Šiškotov “manifest.”

    • KP

     Misliš da kdo ve za njegova jajca tam gor ,na netu? Jaz že ne in me psihopati in njihovi manifesti niti ne zanimajo. Bi ti bral moj manifest? Da nebi? No,vidiš.

     • Mimoidoči

      Če bi bil lepo napisan kot na straneh Hervardi seveda bi ga bral, še posebej, če bi bil povezan z resnico naše zgodovine, itd. VSE resnice. Ne levo, ne desno, po resnici. Kot pravijo na Novi24TV. Hervardi so dober vir informacij.

    • Warrior princess

     Si gledal oddajo faktor danes?

     • Mimoidoči

      ne, bolj na internetu visim kjer dobim informacije. Kater kanal ob katerem času? Bom pogledal.

     • Warrior princess

      Poglej jo moraš pogledati. 19.15 mislim, da je. Vmes sem ujela. Itak vidiš tudi na YouTube. Zadnjič je Granda povedal, da pri nas sploh ni desnice.

      Danes je bila pa zelo zanimiva. Moral bi gledati danes oddajo faktor, kamor so povabili superkomunista iz komunistične družine vodepa, kjer sta z “desnim” novinarjem družno tolkla po Šiškotu. Počasi ugotavljam, da komunisti izjemno dobro sodelujejo s tistimi s katerimi ne bi smeli. Zamisliti se je treba, če imamo sploh desnico?

     • KP

      Nista sodelovala,je pa obema šlo na smeh ob temu čudaku.

     • Warrior princess

      Že dolgo je jasno, da gre za sodelovanje. Vodep je iz rdeče familije, starši so samo po partijskih sestankih hodili. Dobro poznam družino in njega. Zaprisežen levičar.

     • Djuro Sumar

      Zelo pameten in razgledan človek. Normalno da je levičar.

     • Warrior princess

      Čudno, da glede, da je seksolog naj bi njegovo ženo natepaval nek Bosanc. Očitno ne obvlada prakse ampak samo teorijo. Kdor veliko govori malo naredi.

     • Djuro Sumar

      Kdo pa tebe natepava? Verjetno nihče. Poišči si kakšnega Bosanca, boš takoj manj napeta.

     • Warrior princess

      Imam kar dobrega, ki skrbi za moj nasmeh na obrazu. In je antikomunist in domoljub. Zelo zaveden. Auč, sem te prizadela hahaha.

     • Djuro Sumar

      Strašansko sem prizadet. Ti pa privoščim dober sex, ampak v zakonu je to zelo težko vzdrževati na dolgi rok. Je treba kam skočit, ne gre drugače, pa če je tvoj še tako zagrizen anti komunist.

     • KP

      NISTA sodelovala,je pa obema šlo na smeh ob temu čudaku.

     • Warrior princess

      Tudi meni je šlo na smeh, ko je zadnjič Granda povedal, da desnice praktično ni. Itak da je ni, saj skupaj afne guncajo. Sem si ogledala posnetek Janše in Cerarja v predverju oddaje na ertv, ko je jj pogledal okrog sebe in Cerarju namignil naj mu ne da roke, ker se opazuje, češ morata delovati skregana. Razočarana sem nad vsemi. Nove ljudi bi potrebovali.

     • Djuro Sumar

      Morda bi te pa Anže z veseljem natepaval. Baje ima žlahto v Bosni.

     • Warrior princess

      Ti si verjetno prešlatal vse svoje mladoletne odbojkarice.

     • Djuro Sumar

      Jaz sem treniral rokometašice. Sedaj ni nobena več mladoletna.

     • Warrior princess

      No takrat, ko si jih šlatal so bile.

     • Djuro Sumar

      To trenerji ne počnejo.

     • Warrior princess

      Aja, to je samo opanković delal s krimovkami. Osebna motivacija.

     • Djuro Sumar

      Janković je lahko, ker ni bil trener.

     • Warrior princess

      Edino Deja Doler mu ni hotela dat. Tej nagnusni podgani z mrzlimi očmi.

     • Djuro Sumar

      Kaj pa vem, moški me pa res ne zanimajo.

     • KP

      Narokometaš si bil? Si še tudi sedaj.

     • Warrior princess

      Rokometašice je treniral.

     • Warrior princess

      Imam raje svojega Slovenca.

     • Djuro Sumar

      Bi rekel, v treh mesecih.

     • KP

      Ne bo ti uspelo,Papak. Kar naj ti bo. Meni je tudi,ti pa mi nisi. Poznam jaz in zavoham na daleč take provokatorčke rdečuharske. Bluzi ti komu drugemu. Sredine ni,budalo,sredine. Ti to dobro ves. Ne prenašam smrdljivcev,ki si natikate na kosmata jajca tangice,potem pa se tukaj gor izdajate za žensko. Bi melo biti,ja. Zato,odjebi,smrduh.

     • Warrior princess

      Resnica zelo boli, da ne obstaja desnica da je ni! Sodelujete!

     • KP

      Kaj vas Hrvate boli?

     • Warrior princess

      Hahaha, narobe se je spisalo. Pa ravno meni, katera Hrvate najmanj maram. Sem se prav nasmejala iz srca. Smeh je pol zdravja.

     • KP

      Rad maš srbijance???

     • Warrior princess

      Slovenca najraje.

     • Warrior princess

      Čakaj ti grem iskat en posnetek, če bom našla.

     • Warrior princess
     • Warrior princess

      Levičarji se zadnje čase kar pogosto režijo skupaj z desničarji. To marsikaj pove.

     • Warrior princess

      19:15 – 20:00     VV Faktor Aktualni dogodki skozi prizmo komentarjev
      (Pogovorna oddaja)

      Na tv3 medias. Mislim, da je vsak dan.

  • Lustrator

   Še en, ki ne zna sešteti 1 in 1? Vsi trije totalitarizmi 20. stoletja izhajajo iz marksovega socializma torej ene in iste leve totalitarne štale, le da so zavezniki kasneje izvedli medijski spin, češ da je bil Hitler nekaj popolnoma drugega od njihovega zaveznika – Stalina. In Šiško je ravno pravšnji za v to družbo – vsem trem vejam socializma je skupno sovraštvo do protega trga, demokracije in seveda “imperializma”.

   • Djuro Sumar

    To je nekaj takega kot veroizpovedi, ki izhajajo iz ene luknje, sedaj se pa že 2 tisoč let koljte med seboj, pa imate istega Boga. Kolk si ti pameten.

    • Lustrator

     To mi pove tudi vse o tvojem poznavanju religij. Nisi ti nekoč trdil zase, da si ateist? Kako si lahko ateist, ko pa nimaš pojma o judeokrščanskem nauku in ga posledično tudi ne moreš zanikati?

     • Djuro Sumar

      Jaz ne zanikam nobenega nauka, ker nobenega ne poznam. Vem le to, da ne obstajajo Bog, nebesa, vice, pekel in podobne oslarije. Sem 100% ateist. Boga NI.

     • Mimoidoči

      Vice obstajajo. Tukaj jih najdeš:
      https://www.youtube.com/user/vice/videos

      So levo usmerjene, tak da bodo lih prav za tebe.

     • Djuro Sumar

      Za mene so tukaj nebesa.

     • Mimoidoči

      Za tebe, za marsikoga pa pekel. Kmalu pa bo pekel, tako izgleda, spet povsod na zemlji. Takrat je tistim, ki verujejo jasno, da so nebesa samo pri Bogu.

     • Djuro Sumar

      Blagor ubogim na duhu.

     • Mimoidoči

      Ja, res je, samo ti ne veš kaj beseda ‘ubogim’ pomeni in si jo napačno razlagaš. Ubogim na duhu ne pomeni, da so neumni, itd.

      Pomeni, da vidijo svojo šibkost in se ponižajo pred Bogom in se pokesajo za svoje grehe. Vidijo se koliko so dolžni v duhovnem smislu. Zavedajo se, da vse kar imajo se lahko zahvalijo Božji milini, ki je zastonj in je poplačala njihov dolg.

      https://www.biblestudytools.com/commentaries/gills-exposition-of-the-bible/matthew-5-3.html

    • Warrior princess

     To je igra za oči.

    • Mimoidoči

     Da pa takšno butalsko izjaviš, pa res nimaš osnovnih pojmov o razlikah med Krščanstvom, Judaizmom in Islamom.

     • Djuro Sumar

      Saj ni nobenih razlik.

   • Mimoidoči

    Se strinjam s tabo. Saj citat nikjer ne govori o tem, da je Hitler bil desen. Saj piše nacional-socializem. Socializem = levo.

    • Lustrator

     No, jaz ti pravim, da je Šiško približno tako rdeč kot mesec – le s to razliko, da Mesec igra na populistične note neprikritih komijev, Šiško pa prikritih komijev. Njegova protievropska, protinato, proruska in “vsi-si-isti” agenda je identična tisti, ki jo že leta (pred njimi pa desetletja) vztrajno širijo komiji že od partizanov dalje. Da pa v letu 2018 ne znaš razpoznati resničnega domoljuba od rdečega populista, je pa tudi žalostno.

     • Djuro Sumar

      Pravzaprav sta v SLO samo še dva desničarja: Janša in ti. Ostali so pa itak ovce.

     • Mimoidoči

      Djuro, tole si preber, pa boš dojel kakšna ofca si ti:

      How to create a socialist state by Saul Alinsky:

      There are 8 levels of control that must be obtained before you are able to create a socialist state.

      1) Healthcare — Control healthcare and you control the people

      2) Poverty — Increase the Poverty level as high as possible, poor people are easier to control and will not fight back if you are providing everything for them to live.

      3) Debt — Increase the debt to an unsustainable level. That way you are able to increase taxes, and this will produce more poverty.

      4) Gun Control — Remove the ability to defend themselves from the Government. That way you are able to create a police state.

      5) Welfare — Take control of every aspect of their lives (Food, Housing, and Income).

      6) Education — Take control of what people read and listen to — take control of what children learn in school.

      7) Religion — Remove the belief in the God from the Government and schools.

      8) Class Warfare — Divide the people into the wealthy and the poor. This will cause more discontent and it will be easier to take (Tax) the wealthy with the support of the poor.

      beeeeeeeeeeee, še še še, beeeeeeeeee, še nas delajte revne in odvisne, beeee, bee, beeeeee. Levičarji ste največje ofce.

     • Djuro Sumar

      Pamfletov ne berem.

  • garfi

   ti si vemo kaj
   leWiČĆar

   • Mimoidoči

    To si ti ka sm pa js. :)

    • garfi

     js sm pa ka ti si

     • Mimoidoči

      Ja pol sma pa oba leWiČĆarja.

  • Djuro Sumar

   On je edino in samo BOLNIK.

 • merim

  Ve se kdo je bil izdajalec:

  Zaprisega domobrancev
  Prisegam pri Vsemogočnem Bogu, da bom zvest, hraber in svojim nadrejenim pokoren, da bom v skupnem boju z nemško oboroženo silo, stoječo pod poveljstvom vodje velike Nemčije, SS četami in policijo, proti banditom in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom svoje dolžnosti vestno izpolnjeval za svojo slovensko domovino kot del svobodne Evrope. Za ta boj sem pripravljen žrtvovati tudi svoje življenje. Tako mi Bog pomagaj

  • Republic Commando

   Ko komunistom zmanjka argumentov ( kar je praktično vedno) povlečejo iz naftalina take 73 let stare zmazke :)))))))))) Homo Leftardis Patheticus

  • KP

   Izdajalci ste bli vi čefutarski pezdetje in ste leta 91 morali bežat!

   • merim

    Cuj ka tvoji so zbezali takrat? A se niso borili do konca?

   • merim

    Wikipedia: Po vojni je velika večina domobrancev zbežala iz Jugoslavije pred partizani.

    Rep med noge pa gasa? A brez hitlerja se pa niste upal borit?

    • KP

     Kje sem se jaz boril??? Ti pa si se tudi,a ne??? Nosilec vojne spomenice hitrega bežanja in klanja?? Bedak čefurski. Ampak si res zabit!

    • Lustrator

     Pred kakšnimi partizani neki. Prihajala je Rdeča armada z nekaj stokrat večjo vojsko – še zadnje mesece pred tem so domobranci veselo preganjali partizanske enote po Sloveniji. Komu lažeš, misliš da tule ljudje berejo tvoje partizanske uspavanke za lahko noč?

     • KP

      Ne ve drugega razen tisto,kar je prebral v učbeniku za peti razred šole s prilagojenim programom.

     • KP

      Ne ve niti to,da se v Sloveniji ni nihče zares boril,razen domobranci proti tolovajem,ki so ponoči kradli po kmetijah prašiče. Slovenija bi morala samo počakat lepo na konec vojne. No,saj to tudi je. Merime verjetno ni še slišal,da so Hitlerja pregnali Angloamerikanci in pa nekdanji nacistični zavezniki Rusi. Verjetno res misli,da so Nemce pregnali raztrganci..?

     • merim

      Lahko lapate se 666let zgodovina je taksna kot je. Domobranci gnili voluharji izdajalski. Lapajta se naprej

     • Lustrator

      Žal s takimi lažmi poneumljajo kar VSE otroke in celo odrasle v VSEH programih. Pravzaprav jo otroci s prilagojenim programom še najbolje odnesejo, ker najbrž večino teh pravljic preslišijo.

  • Mimoidoči

   Bog jim očitno ni pomagal. Zakaj jim ni, bom pa pokazal, sam da link najdem…

   • Djuro Sumar

    Seveda ne, ker ga ni, le da ti butci tega še danes ne vedo.

   • Mimoidoči

    https://www.americanthinker.com/articles/2007/11/the_nazis_and_christianity.html

    “Christianity had declined severely in Germany at the time the Nazis came to power, which is why the Nazis were able to come to power. In his book, The Dictators, Richard Overy states that in the decades preceding the First World War Germany was becoming increasingly secular, and that after that war, from 1918 to 1931, 2.4 million Evangelical Christians formally renounced their faith as well as almost half a million Catholics. In Prussia, only 21% of the population took communion and in Hamburg only five percent of the population took communion. Before Hitler, German religious leaders were publicly condemning the rise of moral relativism
    and decline of traditional religious values.

    Weimar Germany largely had abandoned Christianity and increasingly was embracing hedonism, Marxism and paganism. There, decline of Christianity in Germany led directly to the rise of Nazism. Professor Henri Lichtenberger in his 1937 book, The Third Reich, describes the religious life of the Weimar Republic as a place in which the large cities were “spiritual cemeteries” with almost no believers at all, except for those who were members of the clergy. The middle class went through the motions, but lacked all living faith. The workers, influenced by socialism, were suspicious of the church. Even in the countryside, preachers had little influence on the people. ”

    Isto je danes, zato pa se dogaja kar se dogaja.

    S tem, da katolištvo sploh ni bilo krščanstvo. To jim je že Nemec Martin Luther razkril zakaj ne.

    • KP

     Kaj boš ponovil?

   • garfi
    • Mimoidoči

     Evo, še en link:

     https://en.wikipedia.org/wiki/Positive_Christianity

     To je bila popolna apostasija od krščanstva. Zato jim Bog ni pomagal.

     • garfi
     • Mimoidoči

      Jaz ne zanikam komunističnega nasilja nad Slovenskim prebivalstvom med in po vojni in ga tudi obsojam. Kakor tudi razno razne črne roke, itd.

     • Mimoidoči

      Ravno o tem sem bral na strani Hervardi:

      http://www.hervardi.com/srbska_okupacija_slovenije.php

      “S prihodom 4. armade v Slovenijo se je začela prava morija slovenskega naroda, saj so Slovenci začeli natihoma izginjati. Samo na ozemlju Primorske, bližnje Furlanije in Istre je izginilo nad sto tisoč Slovencev. Srbska 4. armada jih je pomorila na tisoče in jih pometala v brezna, v tako imenovane » fojbe ». Ker je večina njih imela italijansko državljanstvo, se danes govori, da
      so v teh breznih zgolj talijani. Tudi povelje za umik iz Trsta in Gorice, kasneje pa še s Koroške in Celovca, je prišlo z vrha JA, potem, ko so bile slovenske brigade že razformirane in brez slovenskih poveljnikov. Na ta način je bila dokončno izdana točka OF, ki je govorila o Zedinjeni Sloveniji in priključitvi Primorske k matični domovini. S tem je bil izdan tudi boj številnih slovenskih partizanov, ki so v NOV sodelovali iz domoljubnih nagibov in ne z revolucionarnimi težnjami. Takšnih pa je bila velika večina!”

     • Lustrator

      Komu lažeš? Kakšno zvezo ima ta nacistična sekta s krščanstvom ali katolištvom s katerim se je pred komunizmom identificiral vsak pošten Slovenec? Sekt, ki jo omenjaš ne le, da ni imela zveze s katoliško cerkvijo (ta je seveda ni priznavala), ampak se je celo borila proti njej – nacisti so sistematičpno preganjali katoliško cerkev in načrtno pobijali, mučili in izseljevali tako duhovnike in redovnike kakor tudi same vernike – le da je bilo iztrebljanje zaradi golih političnih (populističnih) razlogov bolj sistematično pri judih. Enako velja za fašiste, ki so pobili in v koncentracijska taborišča odpeljali kar precej katolikov.

      Odpelji svoje rdeče laži kam drugam, s takimi manipulacijami boš prepričal samo polpismene partijce.

     • Mimoidoči

      Kakšno zvezo? Kdo pa misliš, da so bili Nemci v Hitlerjevi vojski? To so bili odpadli katoliki in odpadli protestanti. Katolištvo pa je že tako iz štarta odpadlo od resnice. Oboji so prisegli Hitlerju in se podredili njegovi sekti. Zraven pa so bili še mnogi ateisti in pogani, ki so prav tako sprejeli Hitlerjeve ideje:
      https://en.wikipedia.org/wiki/German_Faith_Movement

      Drugače pa ta link preberi, ki to potrdi in sestopi s svojega visokega konja:
      https://www.americanthinker.com/articles/2007/11/the_nazis_and_christianity.html

     • Lustrator

      V čem je smisel tega, da ponavljaš in s citati podpiraš stvari o katerih ti že sam govorim?

      Naj te spomnem, da se je vse začelo s tvojo lažnivo insinuacijo:
      “Bog jim očitno ni pomagal. Zakaj jim ni, bom pa pokazal, sam da link najdem…”

      Slovensko domobranstvo ni bila nikakršna politična sekta, ampak vojska pogumnih zavednih Slovencev, povečini katolikov, ki so se v času brezvladja in komunističnega genocida odločili, da svoj narod, vero in rod zaščitijo pred komunističnimi psihopati. Z nacisti niso imeli za razliko od komunistov idejno popolnoma ničesar skupnega.

     • Mimoidoči

      Ja no, a jim je pomagal Bog ali jim ni pomagal? Kaj se je zgodilo z njimi? So zmagali ali niso? Niso. Torej jim ni pomagal.

     • Lustrator

      Seveda so zmagali. Njihova življenja bodo za vse večne čase zapisana v srcih in navdihu vseh prihodnjih rodov domoljubov, na njihovih temeljnih vrednotah je bila ustavnovljena Teritorialna obramba,ki je leta 91 dokončala tisto, kar zaradi umazanih angleških zaveznikov in stepskih rdečih zveri ni uspelo domobrancem.

      Umrli so mučeniške smrti in prepričan sem, da so še danes božji priprošniki za slovensko domovino, medtem ko njihovi krvniki “zmagovalci” vse življenje navznoter trpijo zaradi zločinov proti lastnemu narodu, da o mukah, ki jih čakajo ob smrtni uri in soočenju z Resnico, niti ne govorim.

     • Jovo Jamnica

      A Rožman pa je takrat splino s polnimi hlačami in pustil ovčice v nemilost…

     • Lustrator

      Ti je žal, da tvoji ideološki botri niso uspeli zaklati še enega pokončnega Slovenca? Ostati takrat v Sloveniji, ko so se rdeče beštije valile iz gozdov, bi bilo enako samomoru s čimer ne bi slovenskemu narodu koristil niti za milimeter.

     • Jovo Jamnica

      Stepinac tvojo slikovito izpoved demantira…

     • Lustrator

      S čim že?

     • Jovo Jamnica

      Ni strahopetno pobegnil z ustaši…

     • Lustrator

      Ne želim omalovaževati njegovega poguma, a mislim da mu je vseeno bilo jasno, da tako izrazito katoliški in do komunistične Juge že v osnovi nenaklonjen narod, ne bi kar tako sprejel, da jim srbska partija umori nadškofa. Ne le med vojno, ampak tudi po njej je imela komunistična partija različne odnose do duhovnikov glede na specifiko države. V Sloveniji je bila represija nad katoliki daleč najhujša v Jugi, če se prav spomnem je bil faktor v primerjavi s povprečjem Jugoslavije nekje 7x več zaprtih in pobitih. Konkretno si lahko o tem podrobneje prebereš v dnevnikih škofa Vovka (V spomin in opomin) – močno priporočam.

     • Mimoidoči

      No ja, to je res. Vsi morilci bodo ob koncu časa dobili od Boga svoje plačilo, najsi so to bili komunisti ali pa črna roka, itd.

     • Mimoidoči

      Če hočeš videti kako izgleda pomoč Boga, si preberi iz dobrega vira zgled Oliverja Cromwella iz Angleške državljanske vojne. On je bil Boga boječ mož, Kristjan, Puritanec. Vojsko je sestavil samo iz Kristjanov, Puritancev, Prezbiterjancev, itd. Vodil je 30 bitk, izgubil ni niti ene (eden redkih generalov v zgodovini, ki mu je to uspelo) in zmagal v vojni. Velikokrat je bil v nasprotnik v premoči 2:1 ali 3:1 ali več, pa je vseeno zmagal. Spoštovala in predvsem bala se ga je vsa Evropa, še sam papež je trepetal pred njim.

      Drug primer je čeh Jan Žižka, katerega zmage so naravnost čudežne. S 150 oboroženimi kmeti in takrat novo inovativno bojno taktiko in njegovim briljantnim strateškim umom (kot ga je imel tudi Crowmell) je premagal nekaj tisoč tevtonskih vitezov in to večkrat. Zgubil ni niti ene bitke.

     • Lustrator

      Tvoje dojemanje Boga in njegove pomoči je milo rečeno.. stripovski, a vseeno hvala za zgornje reference.

     • Mimoidoči

      Stripovski? To je zgodovina, če hočeš al pa ne.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Prav nerodna zadeva, da so fotkali prisego domobranskih postrojb na Plečnikovem stadionu v Lublani. Pa na spletu je najti čestitko Hitlerju za rojstni dan, leta 1945, objavleno v domobranskem časopisu… Čisto slovensko in domoljubno…

     • Lustrator

      Jovo, ne sprenevedaj se. Znano dejstvo je, da je bil tako proces ceremonije prisege, kakor tudi njena vsebina in poročanje v Slovenskem domobrancu izsiljeno s strani Nemcev, ki so želeli iz tega dogodka izžeti kolikor se le da samopromocije. Za razliko od ostalih severnih in zahodnoevropskih držav, so se morali v SLoveniji zelo trdo pogajati glede pogojev sodelovanja, saj pri nas ne pred, niti med vojno ni bilo prav nikakršnih zametkov nacizma – domobranci sami pa so imeli do njega podoben odnos kot do komunizma.

     • Jovo Jamnica

      Poglobljene analize so sicer v redu, toda brez haska. Zadeve ni priporočljivo bezat na plano, ker je za nevedneža kontradiktorna. Seveda ne tlačim vseh domobrancev v isti koš. Med njimi je bilo nekaj pokončnih oficirov, ki niso slepo sledili Rupnikovi liniji. Tudi vaške straže do trenutka vstopa pod okrilje MVAC, so bile razumljive v tistem času. Ko pa so si poveznili na glave kape, ozaljšane z zloveščo smrtno glavo, potem pa je vrag šalo vzel. Ni odveč tudi omeniti, da je bila verjetno tudi škofu Rožmanu znana vsebina okrožnice, poslana nemškim duhovnim, če se ne motim, leta 1937. Okrožnico je takrat sestavil, pozneje aktualni papež Pij XII in je kritizirala nacizem.

  • Lustrator

   KOGA pa so s tem izdajali??

   Partizanske bandite, ki so pred tem 2 leti skorajda neovirano klali nebranjene slovenske civiliste na čelu z najpomembnejšimi predstavniki političnega, verskega, intelektualnega in gospodarskega življenja. Kakšno zvezo imajo komunistični banditi s slovenskim narodom razen da so se nekateri v sramoto svojih prednikov rodili na teh tleh, da bi potem svojo domovino prodali svojetski zločinski ideologiji komunistične internacionale?

  • garfi

   Avtor analizira stike in sodelovanje med okupatorji
   in komunisti od leta 1941 do konca vojne, dogovore o nenapadanju, izdajanje
   nasprotnikov komunizma v smrt ali taborišča, okupatorsko oskrbo partizanskih
   enot, skupne okupatorske-partizanske nastope zoper nasprotnike komunistične
   revolucije in predvsem zoper enote Jugoslovanske vojske v domovini in še veliko
   drugega. Delo v veliki meri sloni na do zdaj neuporabljenem (ali le redko
   uporabljenem) arhivskem gradivu in vsebuje tudi priznanja vidnih funkcionarjev
   partizanskih organizacij.
   http://www.rtvslo.si/blog/likar/sodelovanje-partizanov-z-okupatorjem-1-del/114168

  • KP

   Kakšna pa je vaša zaobljuba Alllahu?

  • if

   6. aprila 1941 je bil Tito kolaborant Hitlerja, na dan napada Hitlerja na Slovenijo

  • garfi

   Kako se je začelo – dr. Drobnič – Extended
   https://www.youtube.com/watch?v=dsoZsgY7Zgk

  • šmentanamuha

   Ve se, kdo so izdajalci danes.

 • KP

  Kot sem že rekel,naj proba Janša ustanavljat gak takle zborček ,gardo zavaljenih trebuščkov,a urijo se že več kot leto?? V čem se urijo,kdo poje več klobas in popije več piva Zlatorog? Ja,hočem rečt,da bi Jansa že zdavnaj bol olisičen..Res živimo v pravni državi? Ta pajac od šiške ki ima fris zategnjen čisto v levo,se pa iz vseh skupaj lahko brije norce?

  • garfi

   šiška je vaš udbomafijski podtaknjenec
   imate tudi paravojsko partyđane v Lažgošah
   udarite se tam in pridem posnet film

 • garfi

  cilj dvodnevne udbomafijske akcije “Šiško” je tudi napad na Revijo Demokracija
  in s tem svobodo govora
  usklajeno z gLobaListično cenzuro

  • Mimoidoči

   Demokracijo so zaradi tiste naslovnice napadali že prej in bi jo še naprej tudi, če ne bi bilo Šiškota.

   • garfi

    js t vs ver jmm

 • KP

  Merima za župana na Jesenicama. On sve zna!

 • Broni

  Gledal sem komedijo na vv faktor. Oba gosta si v resnici zaslužita tretma pravega strokovnjaka za krizo uma. Precej blizu temu pa je bil tudi voditelj. Če je bil smisel oddaje, da se je Šiško razgalil in javno posredoval materijo za analizo svojega duha, potem bi to lahko še opravičilo voditelja. Zelo pa me je zaskrbelo, ko sem poslušal na trenutke zmedeno osebo, ki se javno izpostavi z hvaljenjem svoje strokovnosti kot psihiater. Enako kakor Šiško tudi sam v javnost sporoča resnično močno bluzenje o sebi kot strokovnjaku. Bil naj bi strokovnjak za Breivik-a in o njem pisal strokovno ekspertizo, pred gledalci pa brez kančka odgovornosti, podaja svoje strokovno mnenje, da je Šiško sociopat, ter žigosa osebo brez etičnih, moralnih pridržkov. Šiško je resnično čuden patron. Kljub temu pa ga nekdo, ki se imenuje za psihiatra, ne bi smel javno ocenjevati, sam pa ob tem kazati sumljive znake nekega bolezenskega stanja, ko obrača oči, da gleda z belimi zrkli (bele oči), kakor da doživlja epileptični napad, se spakuje in skuša z facami ustvarjati vtis, da je naj pomembnejši faktor v vv faktorju. Zagotovo si ne bi želel zateči k taki osebi po pomoč, saj bi vse noči ob spominu nanj močil v posteljo….bog se usmili današnjega vv faktorja. Šiško je bil že zdavnaj primeren, za primerno obravnavo organov pregona. Pa nič. Po enakih vatlih bi morali obravnavati tudi maškare z zvezdami in šmajserji na procesijah komunistov in njihovih zločincev. Amen.

  • Djuro Sumar

   Boš šel pač k komu drugemu, kajti pomoč nujno potrebuješ.

   • Broni

    Hvala za razumevanje. Mnogo ti hvala, Djuro.

    • Djuro Sumar

     Prosim, čeprav ti nisem veliko pomagal, ker ne poznam teh dohtarjev.

  • Warrior princess

   Prvič vodeb ni psihiater, ampak samo kvazi psiholog in to je velika razlika, če si doktor ali pa to kar je on. Izhaja pa iz rdeče družine, kjer so bili starši večina po partijskih sestankih, kjer so ovajali sodelavce. Vodeb je za zaprisežen komunist in danes smo imeli čast videti jako desnica čudovito sodeluje z levico, kadar je potrebno diskreditirati tretjega, ki sta ga oba smešila, opazili pa smo nevarno simbiozo desnice in levice, kar dokazuje tisto kar je povedal Granda zadnjič. Da Slovenija desnice v bistvu nima.

   • Mimoidoči

    Oni kar naj diskreditirajo. Janši itak nikol ne bo uspelo zmagat na volitvah, ker če ga drugi ne potunkajo (Patria), pa kar sam poskrbi za to (Đuđić) in sabotira desnico, ki kot praviš je tako ali tako ni. Je še danes eden tule objavil sliko Eve Irgl z onim pevcem, ki poje bandiero rosso…sami levičarji v SDS.

    • Warrior princess

     Točno tako. Volilce se vleče za nos. Kar težko je verjeti da se nikakor ne more ustvariti prava desna stranka po vzoru evropske ljudske stranke.

     • Mimoidoči

      Še bolje po vzoru ZDA ustave, ki ljudem zagotavlja tudi pravico do nošnje orožja in ustanavljanje milic (teritorialne obrambe, vaških straž, gard, vard,…) za samo-obrambo.

     • Warrior princess

      Do orožja lahko prideš kot športni strelec včlanjen v strelsko društvo. Nekateri imajo doma cele orožarne. Ljudje so bolj oboroženi, kot si mi mislimo.

      Je pa Šiško zdaj stvari malo zapletel. Orožje bodo ravno zaradi takšnih neumnosti pobrali in bo do njega še težje priti. Zaostrili bodo zakone, kar je težnja eu. Zato je treba iz te tvorbe.

     • Broni

      Sem že utrujen, pa še kar prebiram. Zelo fino se mi zdi, da ste zapisali, kar se meni že zelo dolgo motovili po stari buči. Slovenija rabi, pravzaprav kakor arcnije za bolezen, še eno pravšnjo desno, mislim da krščansko stranko. Zelo sem bil razočaran, da ob odhodu gospoda Hojsa iz NSI ni s sabo odpeljal somišljenike, ki bi bili jedro take stranke. Brez agenture in prikritih komunistov. Morda se motim, vendar mislim, da imamo na Slovenskem dvorišču zelo dobrega petelina, le še jarkice mora vkup spraviti.

     • Warrior princess

      Prav imate, v tem času muslimanizacije bi bila krščanska stranka dobra in obetavna. Je pa problem pri tej stranki F. Rodee, ki paktira s komunisti in je politično najmočneje vpet v vse kar je krščanskega. Mogoče se bodo stvari kdaj skristalizirale na tem področju in se bodo najmočnejše sive eminence kot so zemljariič, roode in še kdo iz stare garde umaknile. Večno ne bodo živeli. Krščanska stranka preprosto nima možnosti, da bi kot taka prišla do izraza, bi pa bila zelo zaželena.

   • Broni

    Zelo zanimivo. Tako bi dejala naša rajnka mati. Iz zapisanega je videti, da imate zelo dober vpogled v rodoslovje, saj ste zapisali skoraj delno “preverko”. Pred tem prebiranjem pojma nisem imel o tem človeku. Moram pa priznati, da je zelo dobro kaj izvedete in potem to vedeti, kakor bi rekel oni iz Kamnika. Gospod Granda pa po mojem spominu in tudi iz osebnih bežnih srečanj, ne ustreli kar tako mimo. Ocena nevarnega sožitja pa predstavlja kar resno grožnjo in je vaš sklep tudi po mojem prepričanju povsem na mestu. Hvala za vaš zapis.

    • Warrior princess

     Malenkost, hvala vam. Na vsak način lahko zdaj pričakujemo zaradi varde zaostritev zakonov na področju oboroževanja in sedaj bomo do orožja za lastno varnost bistveno težje prišli, ker so trenutni evropski trendi v škodo oboroževanja, v kolikor ga imajo priseljenci nezakonito doma, kolikor hočete.

     Naj malo spomnim na pretekle dogodke… Orožen je 1600 ostrostrelcev uril in so se komunisti lagali da se urijo za bosansko vojno… So hoteli dati Orožnu (nekdanjemu šefu policije) še odlikovanje v bistvu je pa imel pa paravojsko, ki je hotela pobiti teritorialno obrambo. Šiško je naredil nehote klik, ki ga bodo levičarji obrnili v svoj prid. Dnevnik na pop je bil precej neobetaven. Lp

  • Mimoidoči

   Mah, ko bodo tu džihadisti razsajali boste vi še kar upali, da bo Janša nekoč davnega leta 2134 dobil celih 26% na volitvah in postavil nazaj na noge Slovensko vojsko. Do takrat pa bo tukaj že trikrat vsega konec. Folk se je naveličal čakat in vzel stvari v svoje roke.

   • Lustrator

    Bolje 300.000 državljanov, ki natančno ve proti komu se brani in katere vrednote brani, kot pa 100 obupanih Štajercev, ki ne ločijo med levim in desnim (zanje je vse isto) in pravzaprav niti še ne vedo ali se bodo branili pred natom, EU-jem, migranti ali pa preostalimi Slovenci – glede na to, da je beseda Štajerska ponovljena večkrat kot Slovenija.

    • Mimoidoči

     Ti si tako ubog, da ne vidiš, da je EU komi tvorba. Potem boš pa ti govoru o obupanih Štajercih.

     • Lustrator

      Evropska unija POSTAJA birokratska trdnja va levičarstva in kulturnega marksizma, to nam je nekaterim že leta jasno, a poznamo tudi daljšo zgodovino unije, razloge za njeno ustanovitev in skupne vrednote. Birokracija in odtujenost od resničnih problemov nacionalnih držav je rak rana trenutne sestave EU, a verjamem, da je to le faza, ki pa bo minila v trenutku, ko se bodisi Nemci ali Francozi končno vzamejo v svoje roke in izvolijo odločno vlado ponosno na krščanstvo in evropske vrednote. A tudi če se to ne zgodi, je za Slovenijo 100x bolje ostati članica EU (dokler nas sploh hočejo), kot pa odcepitev v novo Jugo, kar je v interesu celotnemu vladnemu šesterčku in seveda Šišku.

     • Mimoidoči

      Razlog za njeno ustanovitev je vedno bil isti oz. namen je bil skrit. Najprej se je noter države zvabilo pod pretvezo lažjega trgovanja, končni cilj pa je vedno bil isti.

      Ne vem no, če nam vzamejo v enem letu 800 milijonov, dajo pa 400 milijonov eur, potem nam je res v interesu ja, da nas še ti oropajo, vkolikor nas še “naši” niso zadosti.

      Od vsakega po njegovih zmožnostih, vsakemu po njegovih potrebah, je tudi moto EU. Vzamem 2, dam 1 nazaj, potem me pa še po rami trepljajo ker sem jim dal “evropska sredstva.”

     • Lustrator

      Razlog za njeno ustanovitev je bil, da se Evropa stabilizira, medsebojno gospodarsko poveže in tako postane skupno močnejši akter na globalnem zemljevidu – vse to zaenkrat še uspeva, a se zaradi raznih Junckerju podobnih likov že kažejo zaskrbljujoče razpoke. Brez EU in Nata sem prepričan, da bi že v 20. stoletju 2. svetovni vojni sledila vsaj še ena, prav tako tudi v teh 2 desetletjih enaindvajsetega.

      Kar pa se tiče evropskih milijonov – trditev, da EU postaja komunistična tvorba izhaja prav od višjerazvitih držav, ki v blagajno vplačujejo nesorazmerno več kot iz nje potegnejo (podobno kot mi in hrvati v Jugi). Če bi lahko kdo imel od tega ogromne koristi, je to prav Slovenija. Zakaj pa nima? Ker ima nesposobne zločince na čelu države in pa seveda dovolj nore in naivne rdeče državljane, ki te vlade volijo. Slovenija bi letno lahko (oziroma bi MORALA) pridobila nekaj desetkrat več sredstev kot jih, a je očitno Cmerarjevi vladi bilo v interesu, da državne posle pelje “po svoje” torej brez evropskega nadzora in seveda iz davkoplačevalskih denarnic;

      “Podatki kažejo, da je bilo do konca novembra 2016 izplačanih zgolj 87,2
      milijona evrov od skupaj 3,2 milijarde evrov, ki so Sloveniji na voljo
      iz naslova črpanja. V poročilu pa so načrtovana plačila v višini 200
      milijonov evrov do konca leta 2016. Če primerjamo te podatke o črpanju s
      prejšnjim večletnim finančnim obdobjem, je bilo Sloveniji v prvih dveh
      letih finančne perspektive 2007–2013 izplačanih za kar 10 krat več
      sredstev. To so številke, se jih da pogledati in preveriti.”

    • Mimoidoči

     Mimogrede, kje je teh 300.000 državljanov? Večina je ostarelih, ostali pa tule na netu.

     • Lustrator

      SDS je po članih daleč največja stranka v Sloveniji – sestavljamo jo vsi slovenski demokrati in domoljubi ne glede na starost – glede na to, da je večina volilnega telesa SDS-a tako ali drugače sodelovala pri osramotitvi JLA vojske leta 91, je kristalno jasno, da v Sloveniji ni primerljive sile, pa če se med sabo povežejo vsi Šiški in Turnški skupaj.

     • Mimoidoči

      OK, samo vojska je v razsulu, ljudje pa živčni, narod se uničuje, ropa, dela se počasen rodomor in zamenjava avtohtonega naroda, čas pa teče nič ne reče…Janša je pa spet pušnil na volitvah (beri: ni dobil 51%) ….potem se pa čudite, ko se zgodi Šiško.

   • Broni

    Z vami se povsem strinjam, da bi moraj gospod Janša postaviti našo vojsko na raven, da ne bo nas očete vojakov sram. V času njegovega ministrovanja in tudi sicer so bili fantje in dekleta bistveno v boljšem položaju, kakor so sedaj, ko se po Cerarju cedi med in mleko. Malo ste ga pihnili mimo, če mislite, da bodo ljudje kar tako naenkrat zopet Petri Klepci, pa Martini Krpani. Morda smo pa resnično prepoceni dobili samostojnost?

  • Lustrator

   Se kar strinjam z oceno – a za razliko od tebe, sem v oddaji užival. Pertinač je vlogo voditelja opravil odlično glede na gosta, ki sta bila (hvala Bogu!) brez dlake na jeziku, a žal rahlo nekompatibilna s formatom oddaje, ki bi morala biti za njun dvoboj vsaj še enkrat daljša.
   Užival sem zato, ker sem gledal soočenje dveh rdečkarjev s popolnoma različnimi kamuflažnimi barvami , ki pa sta v svoji argumentaciji drug o drugem (kajpak) povedala tudi marsikaj s čimer se kot demokrat lahko le strinjam. Me je pa rahlo presenetila ostrina s katero se je Vodeb lotil Šiška, čeprav mu je na začetku celo kazal simpatije.Tudi jaz mislim, da je šel predalaeč, je bila pa zato oddaja toliko bolj zanimiva. Ko bi le na mainstream medijih končno dočakali kaj podobnega, ne pa samo povprečniku všečno mlatenje prazne slame brez kakršnihkoli konkretnih soočenj mnenj brez rokavic.

   • Broni

    Naj povem, da sem kar nestrpno čakal na to oddajo, saj sem redno pred TV-em, ko je na sporedu. Kakor se reče, imajo vsake oči svojega malarja. Po vašem zapisu, me je spomin odnesel precej nazaj, ko sem z veseljem gledal oddaje na ORF ali ZDF itd., kjer se bile razprave z dobrim uvodom ali napovednikom, nato pa prepuščene sogovornikom brez pogostih prekinitev, bile pa so tematske in vsebinsko zelo močne. Sem namreč človek, ki je v življenju vajen, da akciji sledi reakcija…le v naši deželi je tak odziv precej meglen…meni se je tako vsaj zahotelo napisati….

 • Marija

  Po vseh vaših komentarjih Slovenskemu narodu res ni pomoči. Sami sebi smo najhujši sovražniki. Žal. V 70 tih letih se ni nič spremenilo.

 • merim

  Slovensko domobranstvo (nemško Slowenische Landwehr; kratica SD) je bila policijska-paravojaška organizacija, ki jo je na pobudo predstavnikov slovenskih predvojnih političnih strank septembra 1943 ustanovila in z orožjem in ostalo opremo oskrbovala nemška uprava na področju bivše Ljubljanske pokrajine (to so Nemci zasedli po kapitulaciji Italije).

  • Mimoidoči

   Levičarji so oborožili Slovence, da so se lahko branili pred drugimi levičarji. Vse je bilo skrbno načrtovano po celi Evropi in celem preostalem svetu, da so se tako znebili željenih ciljanih populacij v stotinah milijonov. Deli in vladaj.

  • Warrior princess

   Orožen je 1600 ostrostrelcev uril in so se komunisti lagali, da se urijo za bosansko vojno… Komunisti so hoteli dati Orožnu celo odlikovanje, bil je šef policije v bistvu je pa imel paravojsko, ki je hotela pobiti teritorialno obrambo.

   Šiškota bodo vsak čas odstranili, trenutno pa levici in desnici ustreza.

  • Lustrator

   Drži – slovensko domobranstvo ima za razliko od partizanstva tako legalno kakor legitimno podlago za svojo ustanovitev, saj za njo stoji ves DEMOKRATIČNO IZVOLJEN politični vrh, medtem ko partija, ki vodi partizane ni prišla niti v parlament in je bila v kraljevini označena celo za teroristično organizacijo – kar je tudi ostala.

   Pozabil si (“naključno” najbrž) pripisati le še sam VZROK za ustanovitev in njihove nasprotnike – kar je pravzaprav ključno, ko govorimo o vojaških enotah, se ti ne zdi, komi?

   • merim

    …ustanovila in z orožjem in ostalo opremo oskrbovala nemška uprava

    • Lustrator

     Ne razumem kaj je tu spornega. Bi bilo drugače, če bi bilo orožje in ostala oprema sponzorirani s strani Zelenortskih otokov? Vzrok za ustanovitev, cilj in uporabljene metode so tiste, ki so relevantne.

     Za razliko od domobrancev, so partizani svoje orožje večinoma pokradli iz kraljevih vojašnic, ostalo pa so dobili od angležev in sovjetov – in?

     • merim

      No vidis ne razumes. Torej ne lazi ce ne razumes

 • merim

  Ko je pred casom hrvaški nogometaš Šimunić na stadionu v Zagrebu pozival navijače k ustaškemu pozdravu, so se, poleg večine ogorčenih državljanov, dobesedno naslednji dan urgentno odzvali organi pregona in hrvašk sodstvo, ter Šimuniču izrekli najvišjo predvideno denarno kazen za nacionalističen izpad poveličevanja ustaških kolaborantov nacizma/fašizma.

  Takoj so zagrmeli tudi praktično vsi mediji po Evropi, najprej celov Nemčiji, Šimuniča pa čaka še nekaj kazni zaradi tega dejanja.

  Pri nas pa….Hja, pri nas pa se dogajajo celo vsem na očeh svete maše potomcev domobranskih klavcev in to kar v domobranskih uniformah in opremi, kot v času, ko so klali slovenstvo med NOB. Naši organi pregona, kljub jasni EU zakonodaji, pa nič…

  • Lustrator

   1. Za dom spremni je pozdrav, ki je nekaj stoletij starejši od ustaštva
   2. Kdor je ob tem pozdravu zgrožen, je bodisi nepismeno tele ali komunajzar, ki se mu začnejo hlače tresti, čim na drugi strani ni neoborožen civilist ampak potencialno oborožen pripadnik druge socialistične frakcije
   3. Glede na to, da so pozdrav “smrt fašizmu – svoboda narodu” uporabljali samo komunisti, bi moralo ta hip biti ob službe več kot polovica slovencljev, ki jim sem ter tja še vedno uide ta totalitarni izbljuvek rdečega režima – to pa te ne moti?
   4. Kako pri zdravi pameti se drzneš nekoga, ki BRANI domovino označiti za klavca, tistega, ki med vojno izvaja bratomorno revolucijo v imenu sovjetske internacionale, pa označiš za “slovenstvo”??? Je tebi sploh jasno, da smo po tem triumfu “slovenstva” izgubili lastno državo, beseda narod je bila kratkomalo prepovedana, prav tako domoljubje in slovenski jezik v zveznih uradih – v Jugi je imelo slovenstvo manjšo veljavo kot v avstroogrski – tam so slovenski narod vsaj priznavali, v komunizmu je bil prepovedan že sam KONCEPT narodov.

   Admin, ne bi bil že čas da bannaš tega vztrajnega trola, ki s svojimi neumnostmi uniči prav vsako temo, ki jo kot virus zapopade? Hvala.

   • merim

    Poglej lahko lazes in si izmisljujes 5000 izgovorov kar je resnica je resnica. Tebe boli kr si mel v zlahti verjetno domobrance

    • Warrior princess

     Ljudi boli, ker so tvoji somišljeniki zverinsko pobijali in razredčili narod za polovico, da je več ljudi umrlo po vojni, kot prej vojno.

     • merim

      Kaznovali lubica za zlocine proti lastnemu narodu. Tudi danes te kaznujejo za kaj taksnega? Kaj ti ni jasno?

     • Warrior princess

      Ti razmišljaš nečloveško kot rdeča zver. Komunistom človeško življenje ni bilo nikoli sveto, ker ste strahopetci in se znate samo pobijati in ustrahovati. Res balkanski način razmišljanja. Ni čudno, da možgani odhajajo iz te greznice.

     • merim

      Torej ti razmisljas izdajalsko? Tvoji predniki so se pac usteli ker so mislili da bo hitler zmagal, izdajali in pobijali lasten narod zato jih je doletela pac bozja kazen

     • Warrior princess

      Moji predniki ljubček so bili partizani. Borili so se na fronti, v zahvalo pa so bili odstranjeni od Udbe, ker so šli nekateri raje k maši kot na partijski sestanek in so prezirali povojne poboje. Moji predniki so bili častni ljudje.

     • merim

      Potem si tako na pravi strani

     • Warrior princess

      Ne preziram NOB, preziram povojne poboje, strahovlado in intrige s katerimi se ohranja komunistična oblast že 72 let. Nimam nič proti cerkvi in veri.

     • merim

      Kdo pa ne prezira pobojev? Samo moras razumet? postavi se v tisti cas, vojna, domobranci izdajajo in pobijajo narod le kaj mislis da se bo zgodilo po vojni? Da jim bodo kosilo skuhali pa postlo postlali? Tistim ki so jih med vojno klali in izdajali svabom da so jih posiljali v taborisca?

     • Warrior princess

      Ali res nimamo kaj boljšega počet kot, da grejemo staro pregreto juho. Bil je čas, ko bi se lahko zgodila lustracija, pa se ni. Čas, ko bi se komuniste odstavilo… Levica rabi desnico, če jo ne bi bilo, bi jo pa ustvarila.

     • merim

      Povej to novi in njihovim vsakodnevnim clankom o partizanih in domobrancih

     • Warrior princess

      Naslovi so res izven normale.

     • šmentanamuha

      Problem je, ker ti nisi, pička izdajalska.

     • merim

      To so verjetno bili tvoji predniki zato prizadetost ko te nekdo sooci z resnico

     • šmentanamuha

      Zdajle skozi tvoje odgovore čutim, kdo is v resnici. Greznica od človeka. Moji predniki so bili v partizanih, tako mimogrede, kar pa ne pomeni, da sprejemam zverinstev, ki so jih partizani-komunisti počeli po vojni. Moji pri tem početju niso bili zraven, upam, vsaj nikoli nihče ni tega omenil. Sem pa jasno povedala svoje mnenje, ko sem dojela, kaj se je dogajalo in jim, seveda, ni prav,

    • Lustrator

     Vse kar sem zgoraj napisal, so preverljiva dejstva – odgovoril nisi niti na ENEGA SAMEGA – in seveda v svojem odgovoru vsem že spisanim lažem dodal še eno – v žlahti žal nisem imel nobenega domobranca. če pa bi ga imel, bi potreboval zares veliko vere, da bi laži kakršne širiš na tem portalu tako mirno toleriral. Razlika med tabo in povprečnim slovencljem, ki nima pojma o 2. svetovni vojni in njenih posledicah na današnji in jutrišnji dan je v tem, da se povprečen slovencelj zaveda da o tem nima pojma in rajemolči, ti pa NEMENOMA tule javno širiš laži – za kar bi moral tudi odgovarjati.

     • merim

      Pokazi kje je napisana kaksna laz

     • Lustrator

      Zgoraj sem ti nanizal 4 točke, ki povozijo celoten tvoj komunističen konstrukt tako o Šimuniču, kot o domobranstvu in partizanih. Prav vsi stavki, ki si jih zapisal, so čista manipulacija ne glede na to ali si jih spisal sam ali pa jih prilepil od kakšnega drugega manipulativnega vira.

     • merim

      Tvoje tocke so zavajanje in lazi. Poglej zgodovine ne mores spremeniti saj to razumes?

     • Lustrator

      Ne spreminjam je jaz – to o čemer pišem so DEJSTVA. Spremenila pa jih je partija, da lahko ene in iste pravljice o svoji pravičnosti in osvobodilnosti prodaja že 4. zaporedni generaciji socialističnim sužnjem medtem ko države okoli nas brstijo v demokraciji in kapitalizmu. Tvoje lajanje tule me spominja na Turnškovo tuljenje po intervjuju Možine z Dežmanom -demantiral ni niti enega samega stavka, tako kot celotna komunistična srenja, vseeno pa želi, da se oddaja ukine – izprijeno do konca.

     • merim

      Se enkrat zgodovine ne bos spremenil razen ce imas casovni stroj

     • šmentanamuha

      Celotna Yugo zgodovina je ena sama velika laž, ampak si prebutast, da bi to zakapiral.

     • merim

      Svetovna zgodovina je laz edina resnica je domobranska resnica?

     • šmentanamuha

      Sluz levičarski, zaman se sprenevedaš, resnica najde pot, četudi ste si jo prizadevali prikriti na vse načine. Gnus en, da si upaš takole takole lahkotno zamahnit z roko nad grozodejstvi, ki jih nič ne more opravičiti.

 • merim

  Domobranci so izdajalci, z ukazom jih je 24. septembra 1943 ustanovil nemški SS general Erwin Rosener kot pomožne policijske enote SS, neposredno podrejene njemu. Na Gorenjskem je bil njihov komandant SS oberscharfuhrer Erich Dichtl. Nemci so jih oblekli, oborožili, plačevali, odlikovali in denarno nagrajevali za vsakega ubitega Slovenca ali zavezniškega vojaka. Kot je zapisal duhovnik in pisatelj Franc Saleški Finžgar: »Rajši so sprejeli orožje, obleko in denar od okupatorjev za boj zoper lastne brate Slovence. To je v slovenski zgodovini najbridkejši črni madež, ki ga noben izgovor ne more izbrisati. Razumljivo je trdo krščansko prepričanje, razumljiva kapitalistična usmerjenost, nerazumljiva in po vesoljnem svetu obsojena pa je drznost, da sežeš po orožju smrtnega narodnega sovražnika za boj zoper lastne brate. To je bolečina vseh bolečin.«

  • Warrior princess

   Citiram : “nerazumljiva in po vesoljnem svetu obsojena pa je drznost, da sežeš po orožju smrtnega narodnega sovražnika za boj zoper lastne brate. To je bolečina vseh bolečin.« Točno to ste naredili komunisti, ko ste pobijali lasten narod in ga metali v jame.

   • merim

    Citiras duhovnika franca saleskega finzgarja.

    • Warrior princess

     Všeč mi je ta citat. Res žalostno, da ne priznate kako ste razredčili slovenski narod. Vaša genocidna politika je še vedno prisotna v vaših glavah, a tokrat nas ne boste metali v jami ampak nas boste razredčili z muslimanizacijo.

     • merim

      Izdajalce pac doleti kazen. Se danes je tako. Preberi kz

     • Warrior princess

      Danes se otrok zahrbtno ne meče živih v jame. Ko pride pa drhal na oblast pa drugega ne moreš pričakovati. Nesrečen je ta slovenski narod, ko nima svojega srčnega voditelja, ampak ljudi, ki se tepejo za oblast.

     • merim

      Danes so kazni drugacne kot pred 100 ali 1000 leti

     • Warrior princess

      Danes ti Udba prisluškuje in te zalezuje do državne meje, ti posluša telefon in odpira pošto. Onemogoča te na vseh javnih funkcijah in poskrbi tudi za tvoje otroke. Ja, poznam vse vaše intrige. Tako ohranjate oblast. Evropa pa vašemu zlaganemu sodstvu piše kazni, ki jih tajite v javnosti.

     • merim

      Zakaj ne prijavis ce ti prisluskujejo?

     • Warrior princess

      Komu pa? Hahaha. Res si šaljivec. Tistemu, ki to počne? Talci smo v lastni državi.

     • merim

      Obrni se na eu institucije ce ne zaupas slovenskim organom pregona

     • Warrior princess

      Brigam se zase in stvari urejam na najboljši možen način, hvala.

     • merim

      Pol pa ne jamraj da ti prislusjujejo.

     • Warrior princess

      Danes se pomembne stvari ne govori več po telefonu, ampak v naravi, na golfu ali kje drugje.

     • šmentanamuha

      Torej bo slika zdaj obrnjena.

     • merim

      Pri cem?

     • šmentanamuha

      Sam si rekel, izdajalce doleti kazen in levi ste izdajalci.

     • merim

      Izdajalci cesa?

     • šmentanamuha

      Samo poglej se, kako se sprenevedaš, prasica izdajalska.

     • merim

      Zakaj si izpustila prvi del:

      Rajši so sprejeli orožje, obleko in denar od okupatorjev za boj zoper lastne brate Slovence. To je v slovenski zgodovini najbridkejši črni madež, ki ga noben izgovor ne more izbrisati.

     • Warrior princess

      Daj že mir. Pobijali so vse kar jim je prišlo pod roke. Zdenka Kidrič stane dolanc, Ribičič…so bili bili šolski primer klavcev in psihopatov.

     • merim

      Domobrance je po vojni doletela bozja kazen, ker so v vojni zaprisegli v imenu boga in pobijali v imenu boga. Bog je pravicen pise v svetem pismu

     • Warrior princess

      Tudi tebe bo Alah potipal za jajca po smrti ali pa že prej.

     • merim

      Alah ne obstaja pa tudi bog ne

     • Warrior princess

      Vest pa, če si človek.

     • merim

      Potomci domobrancev je zgleda nimajo

     • Warrior princess

      Beseda domobranec mi gre na živce. Enako me moti na slovenskih tleh omenjanje in poveličevanje ustašev. Brigajmo se raje za prihodnost, da se ne ponovi preteklost.

     • merim

      Ja potem pa uporabljaj sopomenko izdajalci

 • xtc

  Zanimivo.
  Hale “heroj” Šiško ima kar znaten dosje kriminalnih(ne političnih) deliktov,zanimivo ga levi tule branijo,še bolj smešno pa je,ko ga je kučanova druščina kot FAKE nacionalista in večkrat obsojenega zaradi deliktov,skušala na vsak način spevcati,z nikoli obsojenim JJ in JJ-u obesiti večkratnega obsojenca za vrat,pa še z fake fasado in z povezavo z NOB pleničarji ,ki so Kučanova druščina.
  Seveda je šlo za načrten komplot,komromitiranja JJ,ki se je izjalovil,sedaj pa bo zanimivo gledati “organe pregona” pri delu sevveda bodo zadevo,ki je sramota za Kučanove operativce,ki so pripravljali teren za aretacije ljudi iz SDS in NSi tole,hud polom zato bodo skušali tole čimprje umakniti iz javnosti,saj zadeva kaže na levico-zagotovo bo tole utihnilo v parih dneeh,ker ni bilo učinka zoper JJ niti dokazov,so pa ti vodili do ZZB,ki je pozivala k podpori ŠiŠka na volitvah.Torej STREL v koleno levi.

  • Lustrator

   Drži, a rdeče ovce so vajene nategov in kakor kaže, bodo mirno sprejele še eno v nebo vpijoče posilstvo resnice. Bolj pa boli, ko tule berem nekatere relativno resne komentatorje, ko ne spregledajo tako očitne igrice, kot da bi včeraj prilezli izpod kamna.

  • merim

   A ni ta sisko desni?

   Kaj je blo res takrat ko je tistmu bombo nastavlu za kaj se je slo?

 • Borut Stari

  Moje vprašanje temu kekcu Andreju je. Od kdaj je ruska zastava postala slovenska narodna. Rusko zastavo nosite pri postroju paravojaške horde.

  • merim

   To je drugace slovenska narodna zastava

   • Jovo Jamnica

    Slovenska??? My ass…

    • merim

     Ja lej tako je

     • Jovo Jamnica

      Zastava je simbol, s katerim se identificira ves rod in ljudstvo neke države. Če temu ni tako, potlej ne služi svojemu namenu.

     • merim

      Vlada.si

      Geometrijsko in likovno pravilo za oblikovanje slovenske narodne zastave
      Razmerje med širino in dolžino zastave je ena proti dve. Barve zastave se vrste po temle vrstnem redu: bela, modra, rdeča. Vsaka barva zavzema po širini tretjino prostora zastave.

      Širina zastave je 1/2 dolžine.

   • Kosobrin

    To je oskrunjenje slovenske zastave. Vemo, kakšno imamo!

 • Igor Kavalar

  Cifre vstopov ilegalnih migrantov so za nekaj sto % poskočile naseljenih ilegalcev imamo več kot kadarkoli prej v zgodovini te države, stroški se večajo, družba se vedno bolj prilagaja kulturi, ki ni naredila premika v 21 stoletje in je še vedno daleč v 7 stoletju.

  Jaz ne razumem, kako lahko vojska in policija požreta od politikov, da jim ukažejo, da naj kršijo zakon in da so le taksi služba in spremljevalci kršiteljev suverenosti rep. Slovenije?

  • merim

   Eh teh 320 migrantov bomo pa ze prevzgojili da ne bodo vec v kameni dobi. Ostali pa itak samo preckajo naso slovenijo

   • Igor Kavalar

    Ti se kar tolaži z temi ciframi in prevzgojami.

 • merim

  Kdaj bomo v sloveniji dobili eno desno stranko in enega Kurza? Ta sds samo meglo mesa

  • Lustrator

   Uf kako bi komiji vriskali in piskali šele, ko bi dobili Kurtza. V državi, ki je večino svoje zgodovine komuniste pobijala, ne pa hranila, seveda pokončni demokrati z domoljubno noto slej ko prej pridejo na oblast, pri nas bi ga že pred prvim TV soočenjem medijsko linčali, ga razglasili za neonacista in pravnuka Adolfa Hitlerja križanega z Godzillo.

   V družbi, kjer radikalkomunisti sredinsko stranko SDS označujete za skrajno desno fašistično, bi Kurtzev OVP označili za skrajno-desni-super-ultra-turbo-Gestapov oddelek NSDAP-a in preplašena javnost (beee, beee) bi mu na volitvah namenila med 0,2 in 0,3% po tem ko bi ga vsi mainstream mediji zblokirali iz soočenj, po njem pa1x tedensko zlili še nekaj greznice – samo za vsak slučaj, kot pri Požarju.

   • merim

    A ti js povem eno velikoooo skrivnost kako pride sds na oblast? Ker zgleda sami tega ne boste nikol zmogli.
    Logarja za predsednika, janez je lahko stric iz ozadja in to je vsa umetnost.
    Lahko bi meli ze tri mesce vlado ne da sedaj tukaj jocete.

    • Igor Kavalar

     25 strank je bilo na volitvah, SDS ni bila edina izbira na desnem polu. Če bi poslušal vsebino in ti Janša ni pri srcu, bi volil drugo stranko. Samo vi samo govorite, kako bi volili SDS. Janša bo tako in tako enkrat odšel v penzijo, in takrat boste imeli spet nov razlog zakaj ne boste SDS volili. Mogoče zato, ker vam niso dali rumene mikice al pa porcije golaža?

     • merim

      Ja zato vidis kako so neumni. Golaz ni drag

     • Igor Kavalar

      Butasti so tisti, ki padejo na golaž za glas na volitvah, kot včasih na ozimnico krompirja. Raje naj se poveča plače, in to tako, da se zniža davke, da ne bo požrešna država vse požrla po 40-50% pa si bo vsak lahko kupil kar mu paše!

     • Jovo Jamnica

      Ni tako enostavno. Spomnim se časa predsedniških volitev, ko sta se dajala dr. Pučnik in Kučan. Dr Pučnik je izgubil samo zaradi enega stavka, ki ga je javno dahnil v mikrofon. rekel je namreč: “Jaz sem ateist.” Naslednji hip so jele vse verne mamke viti z rokami in gledati Kučanu v modre očke, saj se je isti diplomatsko izvil iz primeža z izjavo, da pri njih doma pa praznujejo božič.

     • Igor Kavalar

      Jaz mislim, da krščanov sploh ni v Sloveniji toliko kot nekateri mislijo. Veliko je krščanov samo za določene praznike (Božič, Velika Noč, Marijino Vnebovzetje), sam to so zame fake krščani. To, da so izvolili Kučana prepisujem oblasti, ki je uporabila Persil in 50 let uspešno prala možgane populaciji.

     • sevenx

      Volilni golaž.
      Vse zastonj stvari v življenju plačaš tako ali drugače.
      Lahko bi bili pošteni in napisali:
      Golaž za 10.000 eurov.

      Jej zdaj, boš plačal kasneje.

    • Lustrator

     Slovenski mainstream mediji lahko zaradi splošne apatije slovencljev glede politike, gospodarstva, varnosti, zgodovine,… praktično KOGARKOLI postavijo na čelo države in praktično kogarkoli tudi onemogočijo v enaki meri. Če se torej režim odloči, da uniči Logarja, bo to tudi storil na identičen način kot so to naredili z janšo. A Janša je v minulih 30 letih dokazal, da je nezlomljiv in še vedno kljub vsemu izbruhanemu ognju, še vedno zmožen dobiti volitve, medtem ko za Logarja to močno dvomim. Ne ker ne bi bil inteligenten ali sposoben, ampak zato ker preprosto še nima takih izkušenj s partijo in udbomafijskim lobijem kot Janša in je preprosto en ogromen vprašaj ali je tudi sam narejen iz titana.

   • Jovo Jamnica

    Pa glih Požara si našel. Tip je še vedno polpismen, navkljub kilometerskemu stažu v medijih. Perspektivni kader CK Slovenije v projektu Evropa zdaj. Na parlamentarnih volitvah zbral manj glasov, kot ima sledilcev na twitteru…

    • Warrior princess

     Govori se, da je rdeč saj razpolaga z informacijami zaradi katerih bi moral sedeti.

    • Lustrator

     Polpismen? Komije vas je v soočenjih z argumenti kosil kot muhe enodnevnice vse dokler se ni partija odločila za ukrep omejevanja škode in ga na svojih medijih prenehala vabiti med “prvoligaše” – enako so po ukazu zaodrja naredili tudi anketarji.

     Kar pa se tiče zbranih glasov – to ti pove vse o poštenosti volitev oziroma Vučkovega štetja glasovnic. Že osebno poznam kar nekaj ljudi, ki ga je volilo, tudi sam sem ga, saj sem bil (in sem še!) prepričan, da bo dobil vsaj nekje med 6 in 10% – že če sodim po podpori, ki jo ima v prestolnici, na štajerskem najbrž še precej več.

     • Jovo Jamnica

      Na Štajerskem je za tega kverulanta in blefera glasovala sam familija pa nekaj starih frendof s tenis placa Branik…

     • Lustrator

      Kako to veš? Udba povedala?

      Mi znaš našteti 3 točke iz njegovega programa, ki se ti zdijo slabe?

     • Jovo Jamnica

      Niti pod razno. Za mene je on to, kar sem zapisal in se z njim ne ukvarjam…

     • Lustrator

      S tem si povedal vse o sebi, ne o njemu in to sem pravzaprav že vedel. Ni več kaj komentirati.

     • Jovo Jamnica

      Be my guest…

  • Zgornji
 • xtc

  No nekaj velja opomnito kriminalcci tipa Šiško,so bili iz Yuge ven znani po obiskih zaporov,da so sodelovali nato z UDBO in zanjo opravljali umazana dela in likvidacije,očitno tale primerek zelo dobro pooseblja staro yugo komunistično prakso,ki jo vse skozi vsiljuje Kučan.

 • črnaovca

  S kom kolaboreirajo Šiškovi, a so kolaboranti ker niso prisegli veliokemu vodji. Za domobrance se ve da so prisegli zvestobo Hitlerju takrat ko veljal za okupatorja in vojnega zločinca ter se je proti njemu boril svobodni svet. Komunisti so so nekaj časa po vojni oboževali ruse a ljubezen ni dolgo trajala. Malo imate pomešane pojme ali pa vam zgodovino prodajajo sprevrženci ki so včasih sodelovali z drugo stranjo in Bog vedi kakšne tajne naloge imajo.

  • Jernej Ferenc

   Ti mas bolj pomesane pojme boljseviki so podpisali sporazum o nenapadanju z nacisti taka ne brodi neke o cem nimas pojma

 • Mihael Ankh

  Slovenčki, v kratkem boste jokali za rdečo ZVEZDO.

  • Zgornji

   Možno, ja, možno pa da tudi Ne ..

 • Tom Slayer

  Ja saj ko se pa VSO oblači v ustaške uniforme in hodi na Thompsonove koncerte je pa božje in sveto. Pač nasledniki izdajalcev ki so prisegli Hitlerju.

 • sodnikisozločinci

  Himna Šiškove “vojske”: https://www.youtube.com/watch?v=qdWlTAKxI28

  • Tom Slayer

   Eto ti ga na, to je pa himna VSO https://www.youtube.com/watch?v=vS4DVy5TCBY

   • sodnikisozločinci

    VSO nima nič z nacizmom, medtem ko je Šiškova vojska navadna otročarija. To vaše napadanje VSO kaže na to da je Zedinjena Slovenija nekakšen podaljšek nasprotnikov slovenske neodvisnosti, kateri so slovensko ozemlje predali Hrvaški v zameno za njihov molk glede zločinskih pobojev hrvaških vojnih ujetnikov in civilnih beguncev po koncu druge svetovne vojne in naklepnem nepregonu in nekaznovanju njihovih morilcev.

    • Tom Slayer

     Saj domobranci so bili nacisti in hlapci RKC.

 • Felikss_AH

  Za res bo šele ko bo takole –

 • dob

  Šiško Kid

 • Zgornji

  HMMMMMMM … POTEM MORA BITI PA TALE ŠIŠKO NEKAKŠEN PRIKRITI ZLOBNEŽ … HMMM, … MOŽNO … IN TUDI LOGIČNO … IN TUDI NJEGOVI PODPORNIKI ISTO … !!! ! !!!

 • samotoje

  Pri zgornji sliki se vidi, da še niso dobili pasulja s klobaso, pa bi že radi jedli (potem pa še malo paradiranja za boljšo prebavo, pri vardah je pa jasno, da so pasulj že dobili ( trije v prvi vrsti verjetno repete), ampak brez klobase in oni s sekiro zdaj čaka na prvo svinjo, ki se bo prikazala. Tako nekako to gre.
  Pošteno in fer pa bi bilo, da bi se Šarec tudi s temi brez klobase slikal. Ne sme se delati razlik.

 • cosmosjasnovidec

  Naj me koklja brcne,če vse tole zadnje čase razumem pravilno.
  Na eno stran je Šiško apsoluten protivnik sedanje na novo izvoljene vlade katero ima za izdajalce Slovenije,lopove,barabe itd.kar je sicer tudi res.
  Na drugo stran pa naj bi bil privrženec NOB-jevcev.
  Torej katerih?
  To povsem ni točno pojasnjeno v vseh teh člankih.Kolikor ga jaz razumem bi lahko bil pristaš partizanov NOB tistih kateri so se za Slovenijo ter svobodo slovencev borili in dali svoja življenja torej za dobre partizane in ne za te današnje komunajzarske pristaše rdeče boljševistične bagre katera je bila pod diktaturo “tita”in katere poveljnik je sedanji komunajzerski pasjejebec tovariš “milan kurćan”.
  Verjetno se motim ampak sem Šiška takole razumel.
  Šarca,tovariša “kurčana,pahorja”ter vse ostale levake v parlamentu ima za izdajalce Slovenije z katerimi se mora obračunati ter jih strmoglaviti,ker so na škodo Sloveniji.
  Vsi ti omenjeni so pristaši povojne komunajzarske morilske drhali proti kateri bi se pa on zoperstavil.
  Torej kam pripada on oziroma k kateri NOB?
  Tukaj pa več ne vidim nikakršne razumljive logike razen,če se mu je popolnoma speljalo in več sam nima pojma kaj bi rad vendar dvomim,da bi se mu bledlo.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec