fbpx

[Ekskluzivno] Razkrivamo moža iz NLB, ki obvladuje sestri Kerčmar

Foto: FB/Škandal24

Grafika prikazuje, kako je poslovala njena Hiša lepote.

V salonu je spoznala uslužbenca NLB, nato se je zavihtela na mesto generalne direktorice
Nina Kerčmar
je svoj kozmetični posel odprla 12. oktobra 2016. Pomagala ji je tudi slavna sestra Petra, na profilu salona na Facebooku vidimo, da je v salon pripeljala tudi znane obraze s Pop TV. 
26. oktobra 2016 je član uprave NLB, pristojen je za področje operativnega poslovanja, kamor poleg IT-področja in nabave spadajo tudi zaledni deli banke, postal Madžar László Pelle.

Potem je Kerčmarjevi steklo kot po maslu, naši viri pripovedujejo: “Lepa in  mlada kozmetičarka iz Ljubljane, imetnica ‘ta hitre’ diplome iz računalništva, se je nedavno, na zahtevo člana uprave NLB, sicer Madžara, ki mu je ime László Pelle, in s pomočjo spretne kadrovske režiserke v NLB Vesne Vodopivec, zavihtela na mesto generalne direktorice za ravoj informacijskih tehnologij v NLB, d.d., in NLB skupini. Po dveh mesecih, odkar je sestra poznane TV-voditeljice – prav tako Kerčmarjeve – zaposlena v največji NLB, je med drugim zadolžena za to, da največjo banko v državi in za denar davkoplačevalcev popelje v sfero digitalnega poslovanja in nadgradi tudi mehanizme varnega poslovanja.”

Škandal24