fbpx

Ena je partnerka zadolženega Jankovića, druga je hči ministra Erjavca – obe pa furata imidž bogatih deklet

Ursula Gawish iz dinastije Janković in prijateljica Eva Erjavec, hčerka Karla Erjavca. (Foto: Instagram)

“Potem pa so plastične slamice problem,” je k fotografiji lepotno dodelanih ljubljanskih starlet Ursule Gawish in Eve Erjavec pripisal vir, ki nas je opozoril na fotografijo, ki jo je prva, partnerka do grla zadolženega Damjana Jankovića, sina ljubljanskega župana Zorana Jankovića, objavila na Instagramu.

Druga je hči predsednika DeSUS Karla Erjavca, ki je pri razvpiti dekanji ljubljanske Ekonomske fakultete Metki Tekavčič, vidni političarki stranke SD, ki ji sodijo zaradi suma nezakonitega izplačevanja proračunskega denarja, v sumljivih okoliščinah dobila službo, o čemer smo poročali na povezavi. Ni znano, da bi bili ženski, ki sta si vse bolj podobni, v sorodu.

In medtem ko obe živita na račun davkoplačevalcev, Erjavec pa že debelo desetletje upokojencem obljublja boljše življenje, je tviterašica Nuša pogledala, kakšen imidž bogatašice skuša ustvarjati partnerica Jankovićevega zadolženega sina.

Image

Ali je torbica, ki jo nosi Jankovićeva, original, ne vemo. So pa pred slabim mesecem Slovenske novice opozorile na ponaredek, s katerim se je pojavila druga, sicer že bivša Jankovićeva snaha Vesna Janković, ki je bila poročena z njegovim sinom Juretom.

Andrej Žitnik