[FOTO] Islam v vsem svojem sijaju: Medtem ko na TV SLO učijo slovenske otroke moliti k Alahu, pa v Gazi v Hamasovem poletnem taboru učijo 120 tisoč otrok streljati in napadati z nožem!

Foto: Twitter

Poletje je čas počitnic, ko otroci uživajo na morju in se udeležujejo organiziranih poletnih taborov. Ko pomislimo na poletne tabore, si verjetno zamislimo otroke, ki uživajo s prijatelji, se igrajo, so aktivni v športu, naravi ali pa umetniško ustvarjajo. Na žalost pa nimajo vsi otroci te sreče. Hamas je namreč v Gazi organiziral bizaren poletni tabor za njihove otroke, na katerem so jih učili nasilja, trenirali, kako ugrabiti človeka, imeli so parade v čast posameznim teroristom, ki so se razstrelili med Izraelce, organizirali so tečaje, kako pravilno z nožem zabosti drugega, in jih učili streljati, za tarče pa so imeli kar izraelske zastave in izraelskega premierja Benjamina Netanyahua. Imeli so tudi predavanja iz Korana. Na kratko: trenirali so jih, kako postati teroristi. Na naši politični levici pa pripadniki Hamasa veljajo za borce svojega naroda in bi jim njihov največji podpornik, prvak DeSUS-a Karl Erjavec, ki bi bil zopet rad v koaliciji in bi zopet rad soustvarjal “dobrobit” za Slovenijo, podelil državno suverenost in priznal Palestino.

120 tisoč otrok in najstnikov se je udeležilo poletnega tabora, ki ga je julija letos organiziral Hamas. To je že tretje leto zapored, da omenjeno vojaško krilo organizira tovrstne tabore. Vodilo oziroma naslov letošnjega kampa je bil: “Pionirji osvoboditve – prevzeti Jeruzalem”, cilj pa – naučiti to generacijo, kako zavzeti Jeruzalem in osvoboditi Palestino.

Pri učenju streljanja je tarča izraelski premier
Zgodba je tako bizarna in neverjetna, da če ne bi po spletu zaokrožile fotografije, bi se morda zdela neresnična. A žal ni. Otrokom že od malih nog vsiljujejo sovraštvo do Izraela in jih učijo, da so njegovi sovražniki. To dokazujejo že sama imena “aktivnosti” na taboru: “tečaj z nožem”, kjer so jih učili, kako pravilno zabosti, “postati vojak” je naslednja aktivnost, tretja pa je poimenovana “Baha ‘Aliyan”, in sicer po znanem teroristu, ki je bil vpleten v teroristični napad na avtobus v Jeruzalemu 13. oktobra 2015.

Otroke učijo streljati – tarče pa so izraelska zastava in izraelski premier (Foto: Twitter)

Otroci se učijo o teroristu Bahi ‘Aliyanu, ki je izvedel teroristični napad v Jeruzalemu. (Foto: Twitter)

“Tečaj z nožem” (Foto: Twitter)

Vodja poletnega tabora Zaki Al-Sharif je pojasnil, da je njihov cilj vzgajati “posebno in zavestno generacijo, ki bo vodila odločilno osvobodilno akcijo proti Izraelu”. Dodal je, da se vse veje Hamasa strinjajo, da so vzgoja otrok v islamsko vero, vojaško učenje in utrditev temeljnih palestinskih načel ključni za palestinsko osvoboditev. Zato v ta namen tako učijo svoje otroke. “Za osvoboditev je potrebno trenirati to generacijo. Vzgajamo jo na podlagi Korana, tako da lahko razširijo našo misijo in vrnejo ‘naš’ Jeruzalem,” je dejal.

Ure učenja streljanja. (Foto: Twitter)

Otroci gledajo, kako “pravilno” zabosti človeka. (Foto: Twitter)

Vemo, da je Hamas skrajna organizacija, ki ubija nedolžne ljudi. Muslimane, žide, kristjane, pogane, ateiste. Njeno vojaško krilo je že izvedlo številne teroristične napade na Izrael kot tudi samomorilske bombne napade. Njen cilj pa je genocid nad Židi in vzpostavitev islamskega kalifata, po sunitski verski tradiciji. A vseeno v levičarskih krogih veljajo za borce, ki se borijo za pravice svojega naroda. A dejanja kažejo drugačno sliko – svojim lastnim otrokom perejo možgane, jim od malih nog vsiljujejo nasilje in sovraštvo ter jih ob tem ropajo brezskrbnega otroštva.

A. G.

 • pajot

  Ko so partizanci po drugi vojni klali Slovence,jih ni tega nihče učil. So kar sami znali.

  • bubamara

   Res je moralo biti takrat divje v naših krajih. Pa med vojno tudi. Groza, kakšen narod smo Slovenci.

  • Marijan Tončić

   Mislim, da moramo dodati k temu, da je odgovornost poveljniškega kadra bila vsaj 99,899% ker so jim za zajtrk dali najprej spiti vsaj pol litra žganja in na to dodali še vsaj toliko šmarnice.

   • Steiermark

    balkanci so tudi brez “droge” bili divjaški koljači, ni jim bil še potreben alkohol, za klanje, na normo…..Oni imajo imaj že v genih vso to divjaštvo in željo po krvi!

  • Steiermark

   So pa zato oni bili inštruktorji islamskim klavcem – celo samemu gadafiju! Dobro znano pa je tudi dejstvo, da so največji klavci v Sloveniji, bili jugobalkanci – predvsem srbi in črnogorci!

 • dr Janez Sveti

  Tudi Izraelci niso nič boljši!
  “Kar seješ, to žanješ” Ljudska modrost

  DR Janez Sveti

  • AboMir

   DR Janez Sveti – modrec

  • janko

   Sejali so vedno muslići in še sejejo, poglejmo si zgodovino tam. Večno samorazstreljevanje musličev med Izraelci, ki pa so seveda bojeviti, kot vsi v vročih krajih.

  • Nšo-či

   A si tole že nabavil?
   https://youtu.be/8UqqH5JWJYg

 • janko

  Islam, da bi bil religija miru? Če bi jaz živel med Izraeci, bi bil najbrž vsaj toliko jezen na musliće kot so oni.

 • Aron

  Palestinci se imajo legitimno pravico upreti okupaciji z vsemi sredstvi.

  • janko

   Pravico in dolžnost se imajo CIVILIZIRATI!

   • KP

    Organiziraj se in spokaj nazaj dol. K svojim.

  • macon

   Ja, samo glede na to, da imajo samo goro civilnih žrtev in to traja že več generacij, bi lahko modificirali taktiko. Predvsem čim manj javnih performansov, s katerimi dajejo izgovor Izraelu, vendar predmoderne polpismene družbe potrebujejo ravno javne performanse, da se zberejo okoli njih.

   V bistvu so vsi v Gazi v peklenski situaciji, ko je brez smisla vse kar počnejo in je hkrati smisel v tem, da karkoli počnejo.

   • Aron

    In kaj predlagaš? Mirne proteste? Čakati na pomoč mednarodne skupnosti? Se vdati v usodo in pocrkati?

    Vse so poskušali, brez učinka. Edini zgodovinsko uspešen način je oborožen upor. In do tega imajo Palestinci vso pravico.

    • macon

     Ja, seveda. Pišem samo, da so v peklenski situaciji. Izrael s tehniko zlahka nadzira majhno področje Gaze.

     Po mojem se bodo enkrat morali vsi zmeniti na miren način in najboljše sredstvo za to je, da ves svet prime za vrat tako Izrael kot Palestince.

  • KP

   Zanimajmo se raje za naše probleme. In se že enkrat znebimo rdečekožcev in črnokožcev. Zame so oboji nelegitimni. No.hotel sem rečt rdečuhov in musličev.

  • xtc

   Palestincev NI-so le arabci za katere je čas ,da izrael z njimi opravi za trajno in dokončno.

  • Dragan Krstič

   Od vsega prebivalstva Izraela je 20% Palestincev in imajo enake pravice kot židje, enake plače, enake možnosti, celo vojaki in oficirji so lahko. Omejitev je le da ne smejo biti vojaški piloti. Pa nikomur od teh ljudi ne pride na pamet da bi se odselil v Palestino. Velika je tudi dnevna migracija deloven sile iz Palestine v I>zrael saj dobijo cca 3 krat višje plače. Preden gofljaš bedarije se malo izobrazi kako je tam. Kar je bistvenega je dejstvo da se hočejo cigani polastiti del pogače, ki jo ustvarjajo sposobni in delavni židje.

   • Aron

    Ne zavajaj in ne laži, Knesset je ravnokar sprejel nov zakon, ki uzakonja apartheid in smatra palestinske državljane še formalno kot drugorazredne: https://www.theguardian.com/world/2018/jul/19/israel-adopts-controversial-jewish-nation-state-law

    In ravno obratno je- Izrael se polašča vsega, kar so zgradili Palestinci- zradirali so njihove vasi, njihova polja, kradejo njihove vodne vire… In potem naj bi bili Palestinci hvaležni, ker jim Izraelec pusti delati za mizerne plače?

    • Dragan Krstič

     Kakšen apartheid? Knesset je samo uzakonil da je hebrejščina edini uradni jezik v Izraelu.Drži samo tisto kar sem napisal. Palestinci ne morejo živeti brez židov v soseščini, ki jim dajejo zaposlitev in plače. Palestina ne more preživeti brez mednarodne pomoči kot Romii pri nas ne morejo.

     • Aron

      Ne samo to. Da imajo lahko naselja samo za Žide, da nežidovski prebivalci nimajo pravice do samoodločbe,da država spodbuja židovska naselja.
      Palestinci so lahko živeli brez Židov, imeli so razvejano ekonomijo, kmetijstvo. Palestina ni nastala 1948. Poduči se.

     • Caetano

      In? To velja za območje mednarodno priznane države Izrael z Jeruzalemom. Tudi Katalonci nimajo pravico do samoodločbe pa niso teroristi in jihadisti, ki bi hoteli uničiti Španijo. Kar je posebno dobro v tem je, da so pokopane sanje levičarjev, da bi iz Izraela naredili multi-kulti državo. Dejansko sicer to pomeni, da bi ga prepustili jihadistom.

    • sprehajalec

     #Ne zavajaj in ne laži, Knesset je ravnokar sprejel nov zakon, ki
     uzakonja apartheid in smatra palestinske državljane še formalno kot
     drugorazredne#

     EU bi se morala učiti od Izraela, če noče, da se Europa spremeni v džunglo tipa pariška predmestja. In se zmago francije slavi z alžirskimi zastavami ter uničevanjem imovine francozov.

  • sprehajalec

   ne gre za okupacijo, ker Izraelci niso nikogar okupirali. tam ni bilo leta 1947 nobene državne tvorbe.

   palestinci so izmišljen pojem in se nanaša v resnici na biblično ozemlje pod Rimljani poseljenim z Judi.

   Vse osnovne šole v Jugoslaviji so učile, da gre za Arabski narod, ki so ga Imperialisti razdelili z ravnili.

   • Aron

    Bila je privatna lastnina Palestincev. Bila so podjetja, banke, palestinski športni klubi. Bili so Palestinci, več kot 750.000 so jih izraelski teroristi pregnali iz lastnih domov in ozemelj.

    • sprehajalec

     Judovskih pa praviš ni bilo ali kaj?

     Danes je na palestinskih območjih ciganarija, ampak ne, 70 let nazaj je bil pa idilični raj na zemlji….

     • Aron

      Seveda so bile tudi židovske, pač kolikor so jih imeli z 10.000 židovskimi prebivalci Palestine.

     • sprehajalec

      levičarsko palestinska laž. Leta 1931 je imelo biblično ozemlje palestine 175.000 Judov. Leta 1947 650.000.

      Ko so levičarji in komunisti na vzhodu Europe po končani vojne začeli s pogromi nad judi, so le ti Europo zapustili.

     • Aron

      Konec 19. stoletja jih je bilo cca. 10.000. Ostali so ilegalni naseljenci.

     • sprehajalec

      43.000.

      Praviš tudi bosanci pa ostali v Sloveniji ilegalni naseljenci?

      zanimiva trditev za levičarja.

  • Marijan Tončić

   Kakšni okupaciji? tam živi dvoje ljudi, tisti, ki so okupirali Izral in so prišli iz Arabije in kdo ve še od kod in tisti, ki izvirajo od tu in so se spreobrnili, ker se jim ni dalo delati. To nas uči zgodovina, namreč judovska vera izhaja iz naroda, ki je tam bil pred našim štetjem, kristijani so se pojavili kot stranski produkt te vere in Muslimani se pojavijo šele 700 let kasneje. Kdo je tukaj okupator? Kdo je tukaj lopov?

   • Aron

    Lej, pametnjakovič. Večina današnjih Izraelcev nima veze s semitskim ljudstvom izpred tisočletij in jim pripadajo tako Židje kot Muslimani in Kristjani. Današnji Izraelci so večinoma bledi evropejski konvertiti.

  • Marijan Tončić

   Po letu 45 sos Izraelci vozili ladje in ladje zamlje, ki so jo na roke mešali s peskom, da so ustvarili sodobno poljedelstvo Izraela in zdaj bi nkedo nekaj let obiral in kaj potem? Spet bi prepustil delovnim ljudem, da se spet pojavijo in pokradejo pridelek? Spominja me na nekoga pri nas.

 • Domus Lubus

  Palestinskim otrokom znanje rokovanja z orožjem ne bo kaj dosti pomagalo, ko jim bo Izrael poslal svoja letala, drone, helikopterje, tanke in vodene iztrelke. Hvala bogu, krščanskemu in judovskemu. Ko bo Janša premier, bo stkal še tesnejše vezi med Slovenijo in Izraelom. In štirje veliki in razsvetljeni voditelji Janša, Trump, Orban in Netanjahu bodo svet očistili in ga naredili lepšega.

  • xtc

   Če Judje te drhali in Gaze NE bodi oizbrisali za trajno,ne bo miru tam.

  • sprehajalec

   Domus Lupus, Slovenija ima trgovanje z Izraelom, 52 milijonov izvoza. S palestinci nima ničesar, razen da je enega vzdrževala v Parlamentu.

   denar se ne znajde sam na TRR, kot vas družboslovce učijo. ga je treba zaslužiti.

 • Slovenec 33

  Logično, da islam vdira v Slovenijo, ker slovensko usmerjeno izobraževanje producira topoumne produkte, ki so idioti in o patriotizmu, domovinski vzgoji, slovenskem narodnem ponosu, slovenski kulturi pojma nimajo in jim nihče o teh bistvenih pojmih, ki so važni v življenju posameznika nihče nič ne pove.
  Zato pasje dojilje dobivajo državne nagrade, kvazi umetniki pa se gredo umetnost iz zasmehovanja slovenstva ter poveličevanja zoofilije, kretenizma in debilizma.
  Ker je Slovenija okupirana država, ki jo vodi največji veleizdajalec slovenskega naroda v tretjem tisočletju, se stanje pred končanjem te okupacije in veleizdaje ne more in ne bo spremenilo.

 • xtc

  Dejstvo je,da bo moral Izrael sleje kot preje zaradi miru sprejeti zradiranje Gaze z obličja zemlje.

 • Dragan Krstič

  Palestincev ni kot je povedal spodaj xtc. Poglejte video: Hamas minister of interior; we are Arabs not Palestinians.

  • Aron

   Tudi Izraelcev ni. Gre za umetno tvorbo. Kaj pa zdej?

   • Dragan Krstič

    Tudi Jugoslovanov ni bilo ker je bila umetna tvorba. Imel pa si jugoslovansko državljanstvo.
    Tudi Američanov ni po tvoje. Torej Američani so lahko samo indijanci.

    • Aron

     Ampak problem so samo Palestinci?

     • Dragan Krstič

      A ni dovolj v videu povedal Hamasov minister.A znaš angleško? Na ozemlje Palestine so se začeli po začetku kultivizacije ozemlja današnjega Izraela naseljevati beduini iz Arabskih držav, prvotnih prebivalcev pa zelo malo.

     • Aron

      Hmmm, kako pa to, da genske analize kažejo, da imajo Židje in Arabci skupne prednike, da so vsi semiti? Pa da gre pri sedanjih židovskih prebivalcih Izraela za naseljence po letu 1900? Pa da je bilo konec 19. stoletja Židov v Jeruzalemu in celotni Palestini samo nekaj tisoč?

     • Dragan Krstič

      Poglej video: Arab Israelis: do you want to destroy Israel. Na kocu videa se ti bo odprlo še mnogo video intervjujev z Arabci in Palestinci, ki živijo v Izraelu in to mnogo boljše kot v Palestini. Niti na misel jim ne pride odselitev. Le zakaj.

     • Aron

      Tudi Slovencem na avstrijskem koroškem ne pade na misel selitev v Slovenijo. Pa kaj? Vsak ima pravico do samoodločbe, kje in pod kakšno oblastjo bo živel. In to je point.

     • Dragan Krstič

      S tem si povedal vse. Živiš tam kjer ti je bolje. Enako velja za Palestince in Arabce. Rinejo tam kjer jim je bolje.Če bi bil v Izraelu apartheid bi se odseljevali v prelepo njihovo. Razumeš?

     • Aron

      palestinci nikamor ne rinejo, hočejo samo vrnitev na svojo zemljo, ki so si jo prisvojili židje. kako ne razumeš tega?

     • Steiermark

      Zakaj pa potemtakem ni bila dana pravica do samoodločbe in izbire, pod kakšno in katro oblastjo bi radi živeli? Danes je ponovno nimamo in komu se naj zahvalimo za vse to?

     • Steiermark

      No, potem pa morajo bolj dosledno, izvajati svojo politiko čiščenja tistih, ki so problem – palestincev in to boddo najboljše opravili prav Izraelci!

   • Steiermark

    umetna tvorba so musliji, po svojem pedofilsko klavskem preroku, mohamedu!

 • Ani Bidar

  S podpisom Lizbonske pogodbe smo izgubili suverenost in sedaj nam EU prevaranti postavljajo pravila igre.

  • sprehajalec

   Od kod boš pa denar dobila Ani? Fotr pa mama?

 • Anja M.

  Nekdo mora počistiti z židovsko nesnago. Če evropejčki zaradi svoje zaljubljenosti v njihovo čudovito vero in druge fantasične dosežke človeštva nismo potem pa naj bodo pa to muslimani.

  • usimoncic

   Židovska “nesnaga” predstavlja manj kot 1% prebivalstva, zaslužna pa je za 20% vseh Nobelovih nagrad. Arabska kultura predstavlja skoraj 20% prebivalstva, zaslužna je pa za manj kot 1% Nobelovih nagrad. Pa še te so večinoma dobili njihovi teroristi, ko so obljubili mir.

   • Dragan Krstič

    Samo 2 sta bila, Arafat nagrado za mir in Pakistanka ki so jo ekstremisti ustrelili v glavo.

    • usimoncic

     Pa Sadat, Baradej in Tunizijski četvorček.

   • Aron

    Židovstvo ni enako Izrael, čeprav bi nas radi prepričali v to, Več kot miljon židovskih intelektualcev je v zadnjih desetletjih zapustilo to nelegitimno in genocidno tvorbo, ker niso mogli več prenašati terorja.

    • Dragan Krstič

     Terorja Palestincev, seveda.

     • Aron

      ne pozabi, da je bila država Izrael zgrajena na terorizmu Irguna in ostalih židovskih terorističnih organizacij. Ne pozabi, da se je Begin oklical za prvega svetovnega terorista.

     • Dragan Krstič

      To ne spremeni dejstva da so židje začeli konec 19. stoletja obdelovati in namakati puščavo okoli Jordana in da so se Arabci začeli naseljevati tam ko so zavohali da je mogoče bolje živeti tam kot pa biti beduin v puščavi. .

     • Aron

      Spet zgrešil bistvo. In pa če so tako oh in sploh sposobni, zakaj kradejo vodne vire Palestincem? Naj si uredijo v svojih ilegalnih naseljih svoje namakalne sisteme….

    • usimoncic

     Zgornji post se nanaša na Žide, ne na Izrael. Sicer pa tudi Izrael ni tehnološko in znanstveno zaostala država, prej nasprotno. Pa tudi edini arabski dobitnik Nobelove za znanost ni delal v arabskem svetu.

   • Anja M.

    Nobelove nagrade dokazujejo samo, da so dobri v etničnem nepotizmu. Ne da se mi sicer delat analize ampak prepričana sem, da jih je večina podeljenih za uspehe na področju socialnega inžiniringa.

    • sprehajalec

     Ha, ha, FDV nebuloze in izrazoslovje.

     Sramota, da se v državnih izobraževalnih inštitucijah republike slovenije leta 2018 poučuje in širi antisemitizem in sovraštvo do Judov.

     Anja, Lenoba. Einstein ni dobil nagrade za socialni inženiring.

     So pa tvoji Arabci dobili le enkrat nagrado za Mir. Sadat, se mi zdi.

     • Anja M.

      O Einsteinu se v akademskih ustanovah praktično ne govori več. To pa zato, ker se vedno bolj odkriva, da je bil prevarant. Njegova izjemnost je bila predvsem v temu, da si je znal prilastiti perspektivna odkritja. Nekaj podobnega smo lahko videli z facebookom in zukerbergom. Večina dosežkov, ki so dejansko plod židovske domišljije so tipa komunizem, multikulturalizem in globalizem. Ne trdim, da niso sposobni inovacij, vendar pa pri temu niso nič boljši od evropejcev. Imajo pa znatno prednost pri raziskovalnem delu zaradi etničnega nepotizma pri financiranju.

     • sprehajalec

      Kje jih jemlješ?

      kot bi bral ne srpski forum. Teorija zarote pa da je Einstein Milevi ukradel formule….

     • Anja M.

      Resnica bo prišla na dan.

     • sprehajalec

      kaj pa tista o Teslini brezplačni energiji, pa kako so ga ubili na koncu?

      Pa ali so Piramide res zgradili nezemljani? In nam to prikrivajo?

     • šmentanamuha

      Všeč mi je, ker se potrudiš z vsebinskimi odgovori. Naj te v dobro našega slovenskega jezika opomnim samo na eno slovnično napako, ki jo delaš in jo delajo mnogi, tudi novinarji in celo tisti, ki bi morali skrbeti za pravilno rabo jezika.

      “V temu” in “Pri temu” je 5. sklon in se pravilno zapiše “V tem” in “Pri tem”. Tvoj zapis pa je v 3. sklonu.

      Vidim, da si načitana in izobražena, pa ti bo mogoče še koristilo. Ne vem, kaj delajo naši slavisti po šolah???? Še lepše bi znal povedati @tasilo. To samo kot medklic, ker se mi zdi, da se lahko na ta način vsi kaj naučimo.

    • usimoncic

     Fizika, kemija, fiziologija in medicina niso nikakršen socialni inženiring. Ekonomija mogoče, literatura in mirovništvo pa verjetno res.

     Ni ti treba nič analizirati, samo poglej tole: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates

  • Dragan Krstič

   A to ti pišeš iz Roga ali Metelkove?

  • sprehajalec

   levičarji ste rasisti in morilci judov (Judenmörder) kot je to počel vaš ideološki levičarski kolega delavec in socialist Adolf Hitler.

   14 milijonov Judov je na svetu in kao vlada 7 milijardam ostalih? Samo bolna levičarska ideologija lahko ustvari takšno misel.

   • Anja M.

    Svetu vlada še mnogo manjša peščica ljudi kot 14 miljonov. Če Trumpova agenda uspe bomo kaj kmalu videli, da jih je v bistvu zelo malo in počnejo stvari mnogo hujše, kot si večina ljudi predstavlja. In skoraj vsi med njimi so židje.

    Večina Judov je pravzaprav nedolžnih in pri vsemu skupaj samo sledijo strategiji za preživetje, ki je za žide delovala že v preteklosti. To vseeno ne spremeni dejstva, da je njihova prisotnost med nami toksična za nas.

    • sprehajalec

     Če bi v življenju kaj delala konkretnega, bi videla, da je zelo težko voditi in upravljati že manjšo skupino populacije. kaj šele 7 milijard.

     • Anja M.

      Smo videli kako slabo je šlo Adolfu.

     • sprehajalec

      Adolf je bil slab vodja. Državo je zapustil v ruševinah, poleg milijonov mrtvih svojih državljanov.

     • Anja M.

      A pri tehle pa misliš, da bo rezultat kaj drugačen?

    • šmentanamuha

     Imaš poanto.

 • Caetano

  Tako je, ko jihadisti enkrat osvojijo en kos zemlje si ga lastijo za vedno in svoje otroke učijo že od rane mladosti teh norosti.

 • Felikss_AH

  Ko je lani na Madžarskem bila kampanja proti Sorosu je Izraelski Ambasador izjavil – “… to zbuja žalostne spomine in seje sovraštvo in strah” – Takoj zatem pa je Izraelski Zunanji Minister izjavil – “Soros je legitimna tarča”.

  Soros je sovražnik Evrope s tem tudi Slovenije, a je moralna spaka sovražnik tudi Izraela… s čimer je Izrael na neki način naš zaveznik po tisti stari – “Sovražnik mojega sovražnika je moj zaveznik”. Židje gor ali dol, tudi pri njih so trenja in razlike a Izrael na srečo ima Netanyahu-a. Čeprav njegov Likud nikoli nima odločujoče večine, vsaj ostali Izraelci ki volijo druge stranke niso tako usekani da bi s tem vzdrževali kolonijo Levičarskih manijakov kot je to praksa tu.

  Izrael si ne pusti da mu pamet solijo ne UN, ne neki Amnestiji, še manj pa svetovna pro-Muslimanska Levuharija, seveda mu pri tem bistveno pomaga obstoj AIPAC-a v ZDA. Pravi užitek je občasno spremljati ko IDF brezkompromisno obračunava z podivjano Palestinsko pankrtarijo, še posebej takrat ko je golazen zažigala gore gum da se je kadilo čez celi Bližnji Vzhod. IDF ih je potamanil kot ščurke, Euro-Levuharstvo pa kuku-lele. Vsaj nekdo dela s temi kot se spodobi, tu se ih pa sprejema skoraj kot bogove. Domnevno bodo enkrat tudi Islamo-bogovi padli na glave Levim blaznežem… in Lekadoli im ne bodo prav nič koristili

  • Aron

   Dobro so ti sprali možgane :) Izrael je ustanovil Hamas, Izrael podpira več kot 15 skrajnih islamističnih frakcij v Siriji, cca. miljardno v orožju je šlo iz Izraela do ISISa, izraelski zdravniki zdravijo islamske teroriste na Golanski planoti, a ti še vedno misliš, da so IDF good guys… spranec :)))

   • Caetano

    Človek je napisal točno resnico! Soros je tudi sovražnik Izraela. Ti pa si očitno očaran z iransko propagando. Zakaj pa potem tvoji Iranci podpirajo Hamas na vse načine, če ga je ustanovil Izrael?! Izrael v Siriji podpira Kurde in SDF enako, kot Trump. Če bi res podpirali koga drugega bi se to videlo na terenu. Tako pa islamističnih milic v Siriji skoraj ni več, razen, kar jih je vzela pod zaščito na severu države Muslimanska bratovščina preko Erdoganove vojske.

   • Felikss_AH

    Glej “kolega”… ti si homič, ni ti pa treba tudi razmišljati z ritjo… če bi bral z glavo bi mogoče opazil – da sem zapisal – “Sovražnik mojega sovražnika je moj zaveznik” – zavezništva pa niso vedno odraz simpatij… vzame se tisti del ki odgovarja, ostalo pa pusti tako kot je. Ritkarji ste preveč enosmerni… a se kdaj tudi sperete?

    • Aron

     Verjamem, da nastaviš ritko prvemu IDFjevcu, ki ga vidiš :*

     • Caetano

      Sorosove organizacije z ognjem in žveplom napadajo najnovejši ustavni zakon, ki opredeljuje Izrael, kot judovsko državo. Dokazi govorijo sami zase!

     • Felikss_AH

      A si kdaj sliša že – “Kontra vic ne pali… moj se ti u usta svali” – namreč takle odgovor je za tebe edini primeren

     • Aron

      Z zagovornikom genocidnih manijakov drugačen pogovor ne pali, muci buc buc :****

     • sprehajalec

      Ni večjih genocidnežev od levičarjev Aron. Sadam, Adolf hitler, broz, Mao, Che, castro, Boumediene, Asadi…

     • Aron

      Še tebi poljubček :*

     • sprehajalec

      To ga daj svojemu LGBT partnerju na ritko… kosmato.

     • Felikss_AH

      Mislim da sem ti že enkrat zdavnaj odgovoril z – Adolf NI bil Levičar – in pojasnil da NACIONAL Socializem ni Levičarstvo že zaradi osnovne komponente NACIONALIZMA… poleg tega pa je Adolfova Nemčija bila Kapitalistična. Po tvoji logiki bi torej Socializem in Kapitalizem bila isto

     • sprehajalec

      Skoncentriraj se na socializem.

      Tudi juga je bila zelo nacionalna in sovražna do tujcev.

      Ti bi desničarstvo “oplemenitil” z desperadosom tipa Adolf Hitler? Napaka. Vsi levičarji bi ti ploskali, Če bi ti to uspelo. Vendar že ime samo pove, da so Delavski socialisti so bili Levičarji. zato ne boš nikjer našel naprimer Sovjetskega filma ali jugo filma, ki bi uporabljal njihovo polno ime. Ker je bila socialistična zadrega.

      V današnjo Slovenijo so leta 1941 uvedli socialistične termine kot;

      – zakonsko garantirana minimalna plača
      – delavski domovi in stanovanja
      – praznovanje Prvega maja
      – izgon Župnikov in omejitev cervenega delovanja.

     • Felikss_AH

      Ja vem… tole se lahko rasteguje v nedogled po vzorcu – A jest, jest že ne… kdo pa … ti… jest že ne … Desnica po svetu SLAVI Dolfeja, ne pa Levica.

      Juga ni bila Nacionalna ampak Več-Nacionalna kar pa so Komi-Internacionalisti skušali to “globalizirati” v Jugose

      Zakonsko garantirana je urna postavka tudi v ZDA
      Ameriški HUD (za Črne) je verzija Socijalistčnih stannovanj
      Pri dolfeju se 1 Maj NI praznoval
      Dolfe ni izganjal župnikov

     • sprehajalec

      #Pri dolfeju se 1 Maj NI praznoval#

      https://de.wikipedia.org/wiki/Tag_der_nationalen_Arbeit

      #Dolfe ni izganjal župnikov#

      Dolfe je podpisal Konkordat z Vatikanom 1933, ki je v Nemčiji zelo omejil pristojnosti župnikov in cerkve. Levičarji, ki ga niso prebrali in ne vedo vsebine to danes slavijo kot “kolaboracijo”.

      Pri nas pa kot piše Božo repe;

      Sovražen nacistični odnos do vere je v slovenskih razmerah imel še
      dodatno nacionalno konotacijo. Nemci so na Gorenjskem in Štajerskem
      cerkveno premoženje zaplenili, duhovnike skoraj brez izjeme izgnali,
      nekaj pa zaradi sodelovanja z OF tudi pobili oz. odgnali v
      koncentracijska taborišča. S Štajerske je bilo pregnanih 284 duhovnikov
      in 81 redovnikov, z Gorenjske in Zasavja pa 205. Že maja 1941 je bilo v
      taboriščih na slovenskem Štajerskem med 1300 Slovenci, večinoma narodno
      zavednimi intelektualci, ki so jih Nemci prve določili za izgon, tudi
      okrog 130 duhovnikov.

      #Desnica po svetu SLAVI Dolfeja, ne pa Levica.#

      Ni res, samoproglašena desnica. V angleškem parlamentu desnica NE slavi Dolfeta. Slavi ga nekaj samoproglašenih desničarjev, skinhedov. Ki pa niso desničarji, saj ne marajo cerkve.

      #Juga ni bila Nacionalna ampak Več-Nacionalna kar pa so Komi-Internacionalisti skušali to “globalizirati” v Jugose#

      Komijem je šlo za ozemlje in centralno vodenje iz moskve. Delavskim socialistom je šlo za ozemlje in centralno vodenje iz berlina.

     • Felikss_AH

      USA so CENTRALNO vodene iz Washingtona skupaj s še pol sveta in še kako se im gre za ozemlje, doma in na tujem. Doma – Bundy Standoff na primer… in to je samo eden

      V NDH ni bilo nobenih omejitev za RKC in ni bilo nobenega preganjanja… razen seveda onih drugih… sovražnih

      “V angleškem parlamentu desnica NE slavi Dolfeta” – Desnica v Britanskem Parlamentu – ??? … da mi je vedeti kje si tole pobral. UK je LEVIČARSKA pa naj gre za Laburiste ali pa Torijce… pa še Muslimanska je

      Kaj ti je to “samoproglašena” … Alt Right resda ni uradno registrirano gibanje tudi Alt Light ni… a so le Desničarji in Levičarji. Si tisto za kar se imaš in čemu slediš, tudi če nisi registriran uradno. A če se imam za Desničarja potem se moram še registrirati v obstoječih Levičarskih institucijah

      Za mene in milijone po svetu Dolfe je Ultra Desničar… tvoj problem če za tebe ni… tole si lahko podajava do ponovnega nastanka istega vesolja… pa do konca in spet nazaj

     • sprehajalec

      Za mene in milijone po svetu Dolfe je Ultra Desničar.

      Za milijone levičarjev in nekaj skinhedov.

      poslušaj, skinhedi niso desnica. Gre za občudovalce lika in dela pokojnega Adolfa ki so ga kominterna in levičarji razvrstili v desnico. Zato so se tudi skinhedi začeli šteti za desnico.

      napaka. kominterna je tudi socialdemokrate, anrahiste in vse ostale RAZEN komunistov razvrstila na desnico.

      Klasifikacija Kominterne iz leta 1930 je napačna. To ti hočem dopovedati.

     • Felikss_AH

      Vprašaj Levičarje tu če je Dolfe njihov?
      Poglej malo po Anglofonskih blogih in portalih…
      Jaz največ komentiram na Russia Insider (RENOMIRAN Ameriški news-portal)
      Še živ dan nisem niti govoril s kakšnim Skin-Headom… na forumih ih pa itak ni… saj jaz ne vem da so… Skin-Heads so pač ena rulja… za mene niti ne obstajajo… lahko pa postanejo uporabno meso če bi jih nekdo spravil v red in …

      Kominternisti in Globalisti so tvorba samo ene in edine – Kosher Nostre!

     • sprehajalec

      Sedaj ti pravim, da sem nekje bral neko knjigo, ko je leta 1945 nastala zadrega v Moskvi. zaradi imena nemških delavskih socialistov. takrat je bilo odločeno, da se uporablja strogo izraz fašisti. In pa deloma nacisti na zahodu. kar pomisli nazaj, velika večina niti ne ve, kaj NSDAP pomeni.

      Adolfa Hitlerja je Komunistična Kominterna razvrstila na desno.

      Ali pa je pač tako, da nekateri socialisti so levi, nekateri socialisti pa desni. Odloča pa kdo je kdo tisti na oblasti ali pa zmagovalec. Oziroma kakor ti ustreza. Vprašaj Vzhodne Europejce, kam bi ga razvrstili. Poznajo oboje. Ne zahodnjake, katerim so filali kominternino zgodbo.

     • Jurko

      Na axis forumih lahko čekiraš na temo kako je pravica do samoodločbe vplivala na polet OF. Tu so bili glavni eni drugi socialisti namreč krščanski ;)

     • sprehajalec

      ker izhajam iz te veje krščanskih socialistov, ti sedajle povem, da so bili nategnjeni in daleč od tega da bi bili glavni. Zafrustrirani, ko so videli kaj je prišlo na oblast so bili zagrenjeni do konca življenja.

      res pa je, da so si s tem leta 1941 kupili življenje. Drugače bi jih komunisti likvidirali.

     • Felikss_AH

      No s temle kar si napisal bi kar šlo. Evo glede NSDAP… nikjer ne piše da je vso delavstvo Socialistično naravnano… vzemimo Trumpove volivce… polovica Amerike, v glavnem delavstvo ki je glasovalo za “Socialista” Trumpa. Na koncu niso samo dve skrajnosti Levo-Desno… tudi desna roka gre čez center da doseže levo in obratno… veliko je sivine v teh revirjih, zato so zadeve zakomplicirane

      Najlepši primer kako se to prepleta in dopolnjuje so dobre stare USA in EU vs SSSR in Rusija. Kar je bila (miselno) Amerika v 50-tih je zdaj Rusija… seveda ne povsem identično ampak v mnogih parametrih. USA Globalizem izgleda kot adoptiran Sovjetski Kominterna sistem, medtem se pa Rusija spreminja nekako v tisto kar je nekoč bila Amerika. Kar pa ni nič čudnega ker SSSR je ustvarila in mu vladala takratna Rdeča Kosher Nostra ki je zapustila zavožen projekt in se lotila novega, kar im je povsem uspelo. Današnje US so v popolni lasti Modernizirane Kosher Nostra Kontinuitete. A ni Slovenija lep primer kako se Rdeča Kontinuiteta levi v Kapitalistično, a sorodstveno-nasledno gre za iste družine.

      EU kot vazal Washingtona in Goldmana pa itak nima svoje samostojne identitete

     • Felikss_AH

      DODATEK

      Vsi, ampak skoraj dobesedno vsi ki vedrijo in oblačijo danes v US so imigranti is SSSR, Poljske, Nemčije, Ukrajine (dokaz so imena)… med vojni in povojni in ne veš kateri so bolj ali manj “zamerljivi” do… evo samo poglej Sorosa… in taki so skoraj vsi… od Dna proti Vrhu in Obratno, pa naj gre za Politike, Administracijo, Goldmana, Lobije, MSM, Hollywood, Akademijo, Zabavništvo – pravi Weimar-remake … pa naj kdo reče da se zgodovina ne ponavlja

     • šmentanamuha

      Mislim, da te Aron žica:)

     • Felikss_AH

      Ja tisti njegov – “muci buc buc” – mi je vzel sapo. S kom sem grem jaz “dopisovati”. Sprva nisem niti registriral ker razum ne dojema take “bisere” takoj… perkoti majo pač svojo šatro in folkloro in zato smo si tako NEKOMPATIBILNI

     • Goran Hvala

      pa vi janseviki se se med sabo napadate.. ta je huda. :-)

     • šmentanamuha

      Tepec.

     • Felikss_AH

      Za popizdit – “muci buc buc” – in s takim se jaz spuščam v debato.

     • Aron

      V kakšno debato, prosim lepo? Zmazek. primeren za policijsko obravnavo pač ni debata. Jasno?

     • Felikss_AH

      Kliči policijo ko ali če boš čez približno dvajset let kot ikarus “poletel” s kakšne stolpnice …

     • Felikss_AH

      Nastavim tebe – za tarčo… ampak ne se veseliti prezgodaj… ne bo te zadelo v zadnjico, ampak direkt v betico

     • rubec

      hihihi

    • šmentanamuha

     Delim tvoje mnenje.

    • Jovo Jamnica

     Malokdo ve, da je reklo: “Ljubim izdajo, izdajalca sovražim!” – zraslo na zelniku Augusta Oktaviana, ko je slišal za hvalo opitega tračanskega kralja Rhometalkusa, ker je skočil v hrbet Marku Antoniju…

     • Felikss_AH

      Ja ta je dobra, hvala za tip. In dobri stari Oktavian je bil najuspešnejši Rimski Vladar-Imperator… 40 let je Rim uspeval… kar pove dosti tudi o slabostih Demokracije… dober sposoben autoritarni vladar je boljši kot parlamentarni senat poln parlamentarnih seratorjev od kateri večina služi sama sebi… danes Homo-bratovščini in problematični “imigraciji”

 • Miro Jereb

  Na kozlanje mi gre…

  • Krtača 20

   Kar naj ti gre. Pa fajn naj ti gre. Taka je kruta realnost ker morajo zdaj že otroci braniti svoj dom pred izrahellom.

   • sprehajalec

    Ko Boško Buha a?

    kako pravijo danes Srbi? Zaverbovali ga crveni skotovi sirotinju, pa slali jadnika na bunkere…

 • Olga2345

  Samo še en dokaz, da je islam divjaska ideologija, enaka komunizmu (v Sloveniji prebarvana v levico)!

  • sprehajalec

   Ne gre pozabiti vseh ikon preteklosti Olga (Boško Buha, Tinček Kurirček) in da so samoupravni socialisti zelo zgodaj novačili otroke po šolah za vojaške dejavnosti. Vse v skladu z zakonom o splošni ljudski obrambi in družbeni zaščiti iz leta 1976.

  • Goran Hvala

   a ni super.?

 • sprehajalec

  Če desničar in kapitalist novači otroke za takšna dejanja, je to zločin proti človečnosti, če to dela levičar ali palestinec, gre za obrambo civilizacijskih vrednot.

  Luka Polmesec, predvolilna soočenja, POP TV 31.05.2018.

  • šmentanamuha

   Kaj res je to izjavu? Omg …

 • Matko

  Na drugi strani židje isto učijo svoje otroke.

  • sprehajalec

   daj kakšne slike Matko. kako streljajo v fotografije glav palestinskih vodij….

  • goldhorn

   Res si pravi mato…..

 • УДБА

  Te ljudi so “teroristi”, zato ker se branijo pred okupacijo satanističnega in zločinskega Izraela. Ne morem verjeti, temu, kar sem zdaj prebrala. :(

  PS: Vi “ta desni” podpirate Izrael in ZDA pri ubijanju nedolžnih ljudi, samo vedite, da se te ljudje sedaj v Evropi in slabo sem vam piše. :)

  • sprehajalec

   kako kaže Jovanović, Gradonačelnik Beograda godine 1942 ponosito?

   Beograd, prvi Judenfrei grad u Europi.

   • УДБА

    Normalno, kad je bilo grad pod okupacijom nacističke Njemačke. :(

    PS: Oni koji započnu rat, zbog profita, trebaju biti streljani. :)

    • sprehajalec

     Pa Obrenović? Limitirao upis judovskih učenika po školama?

     Srbija bila korak ispred trećeg raicha.

     • УДБА

      Ajde navedi neke dokumente, da možeš, da potvrdiš te laži. :)

      PS: Vi “ta desni” samo lažete. :)

     • sprehajalec

      Antisemitizam i “Jevrejsko pitanje” Jaše Tomića

      šele berlinski kongres 1878 je formalno prisilil Srbijo, da je izenačila državljanske pravice Judov v Srbiji s svojimi državljani. Na veliko negodovanje srpskega prebivalstva.

     • Jovo Jamnica

      In pol se za kazen v Srbiji rodi Moša Pijade… :-)

     • sprehajalec

      Da, vendar študira v münchnu in parizu. Izgleda da doma ni bilo možno….

     • Jovo Jamnica

      No ja. Jas sn pa mislo, da je študiro v Moskvi…

     • sprehajalec

      Nihče v tistih časih ne bi poslal otroka na študij v moskvo. moskovsko šolo je absolviral mali Moša kasneje.

     • УДБА

      Ne , nije to antisemitska politika. Ovo je samo posledica priče o zahtevima da se imovina ”vrati” Jevrejima. Srbiji je predato oko 5 000 zahtjeva za vračanje imovine Jevrejima, koje su Turci naselili na okupiranoj Srpskoj teritoriji!

      PS: Nemoj, da napamet pričas. :)

     • sprehajalec

      Pa koga nisu sve Turci naselili u Srbiju? Šiptare, Jevreje, Mađare, Hrvate, Bošnjake, Sanđaklije, Švabe, Bugare, Vlase.

      Zapravo što više se Srbin širio po principu Srbi svi i svuda, sve više onih, koje naselio Turčin….

  • šmentanamuha

   A ti imaš tudi težave z identiteto? Vsak dan si drugega spola …

   • samotoje

    Ono je načeto zaradi teorije spola.

 • Dragan Krstič

  Levakarji pustite pri miru žide in Izrael. Kruh ki ga jeste je posledica tudi kreditov iz bank katerih lastniki so židje.Enako kot Palestinci, ki živijo na poddlagi blagostanja židovske države Izrael. Raje si oglejte video kjer
  iranska mlada begunka pove resnico o islamu. Pripoveduje v angleškem jeziku, zelo razločno tako da ji lahko sledi tudi človek z manj znanja tega jezika. Video: Anni Cyrus video: the solution to stop islam.
  In za božjo voljo, levakarji ter feministke iz Metelkove ter FDV, nehajte že z ubogimi begunci.

  • Anja M.

   Ja res hvala za kredite, ane. Ampak vsak puf se enkrat plača. Me zanima, če boš takrat izbrano ljudstvo še tako častil.

   • Steiermark

    Ja, odd kod pa prihajaš, gotovo ne iz naših krajev – srednje Evrope, če pričakuješ, da boš najprej denar vzel, nato pa kreditodajalca “nategnil”, ter mu pokazal sredinca, ko bo to treba odplačati…… Bolano. Bolj primerno bi bilo, če bi se vprašala, kam je šel ves ta silni denar “izposojen” in vračan od Slovencev, v čigavi žep in pod katerimi “oblastniki”! Levaki so poznani po tem, da znajo ropati, krasti in potem dolgove obesiti za vrat izropanim, ljudstvu!

  • večni srb

   Predlagam ti ogleddokumentarca Path of blood, kjer so prikazani resnični posnetki iz življenja samomorilskih muslimanskih teroristov, cel film lahko najdeš na torentih: – https://youtu.be/342Im907gQ4

 • Rožle

  Naj se tovrstni učitelji in učiteljice sami naučijo veščine Harakira …

 • Peter+

  Zato pa lahko muslimani in levi vsiljujejo islam po skoraj celi evropi
  in tudi pri nas, ker je pač vsem vseeno kaj se dogaja okoli nas.
  Če
  bi imeli kaj jajc in hrbtenice bi se jim uprli šli pred RTV protestirat
  in kaj razbit pol bi nas slišali enako pred parlament in džamijo.

 • garfi

  POZIV MLADIM, REVNIM, NEOPREDELJENIM, UPOKOJENCEM… za nove volitve !!!
  POJDITE NA VOLITVE IN PODPRITE SLOVENSKO SDS !!!
  MULTIKULTI JE NATEG LEWIČĆARJEV-GLOBALISTOV-VELEIZDAJALCEV !!!
  NE BOSTE DOBILI BUREKA AMPAK BURKE !!!
  NAMESTO VAM GREDO STOTINE MILIJONOV € ISLAMISTOM !!!
  protiSlovenske stranke šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!
  primer Opic v multikulti franciji-World Cup 2018 Victory Riots (RIP France)
  https://www.youtube.com/watch?v=vJOrwDuU3Cc

  • večni srb

   Že prvič vam ni uspelo s tako propagando, drugič bo še veliko slabše, slovenci očitno nismo madžari, hrvati in ostala zavožena višegrajska horda.

   • garfi

    VEČNI leWiČĆar

    • večni srb

     Za levičarje, imam pa druge levite, v stranki nevolilcev se borimo proti vsem bedakom enako.

     • garfi

      GOTOF SI jovo

     • Jovo Jamnica

      Zakaj???

   • Bozz

    …ja potem pa preostane samo še druga opcija. Da boste zavožena Francija, Anglija, Nemčija, Nizozemska, Švedska, Južno Afriška republika, itd.

    Vemo kaj se je pred kratkim zgodilo v severno Nemškem mestu Lübeck, mar ne?

  • mona lisa

   Se strinjam. Upam da spregledajo to tudi tisti bedaki ki so volili Šarca, Cmerota, Židana in ostalo levičarsko.kloako.

 • večni srb

  Zahodni fašizem v vsem svojem sijaju, namesto samomorilskih mudžamidov, želijo zgleda ustvariti celo generacijo sadističnih psihopatov, podobnih svojim večnim sovražnikom judo.
  Cela regija je pa pod protektoratom mednarodnih sil, ki so jim skuhale vso to godljo in jih učijo nesprejemljive zahodne vojaške policijskih doktrine, kmalu se ne bodo eni in drugi v ničemer več ločili od klerotalibanov.

  • garfi

   večni srb je VEČNI leWiČĆar

   • večni srb

    Izraelci in palestinci sopraktično en narod, na podobne način so nekoč hrvati urili določene otroke, ki sojih pripravljali za sveto vojno proti lastnim državljanom, ki so bili po rodu srbi, zato sem rekel katolibani, ker na isti način se je širil že rimski imperij.

    • Jovo Jamnica

     Razmišlanje kar tak, za kratek čas…
     Če se omejim samo na Sredozemle in trdim, da so Judje in pozneje Rimlani
     častili kult dela, ga Grki, Feničani, Egipčani in tudi Arabci… niso.
     Med “brezdelneže” štejem tudi Etruščane. Omenjenim je predstavlalo delo
     nekaj sramotnega, nevrednega višjega stanu, zato so tamkaj delali
     predvsem sužni. Kult dela ohrani obraz le v zahodni polovici Rimskega
     imperija in kmalu po njega padcu, se ustanovi prvi Benediktinski
     samostan (529) čigar geslo Ora et labora… in Bog ti bode takoj
     pomagal… poneso misionarji med poganske Karantace. V bistvu se moremo
     danes vsi zahvaljevat tako Judom, Rimlanom in Benediktincem, za
     neverjeten razvoj znanosti v svetu.

     • Steiermark

      Malo več razgledanosti in logičnega sklepanja bi pričakovala od nekoga ki tako vešče izpisuje in prepisuje pomembnejše podatke , tako o rimljanih, kot o Karantancih, ki so pa , po tvojih in nekaterih drugih navedbah bili na tem območju, tudi pred 3. stoletjem, in kjer so odkrili, najprej na avstrijskem koroškem, izkopanine iz 3. stoletja, ca. 2.000 m2 veikega škofijskega objekta, v Emoni pravtako, trenutno odkrivajo zgodnjo krščansko prisotnost, ki pravtako sega v 3. stoletje…. Kaj ti to pove? Upam, da znaš zaključiti sam, da potemtakem ni bilo nobenega “prisilnega pokristjanjevanja”, še najmanj pa krvavega, kot nas fopajo tile rdeči in novodobni proslovanski “raziskovalci oz. zgodovinarji” ter , da po logičnem sklepanju, če so v 3. stoletju na koroškem in tudi Lublani, odkrili takšne mega objekte, krščanskega značaja, potem je to, kar so nas učili in v kar nas še hočejo prepričevati, navaden larifari!

     • Jovo Jamnica

      Gab es bei den Südslawen Widerstand gegen die Christianisierung?

      Ali je prišlo pri južnih Slovanih do uporov proti pokristjanjevanju?

      Andrej Pleterski

      V zgodovini vzhodnoalpskih Slovanov sta dva dogodka, ki bi ju bilo morda mogoče razumeti za poganski odpor pokristjanjevanju. Prvi so nemiri v času od 763 do 772 v Karantaniji, ko po besedah stoletje mlajšega opisa v deželi nekaj let ni bilo nobenih duhovnikov. Gre za potujoče misijonarje, ki si očitno niso upali v neurejene razmere. Ali se prav na te dogodke in kraje navezuje pismo nekega Clemensa, ki spodbuja bajuvarskega kneza Tasila k boju s pogani, lahko zgolj ugibamo. Enako je z domnevno mučeniško smrtjo pokrajinskega škofa Modesta. Kako in kje je umrl, njemu sodobni viri ne poročajo. Ali je istoveten z relikvijami »mučenca« Modesta, ki so jih odkrili 1223
      v Štandražu v Labotski dolini, ne vemo…

      https://www.dlib.si/stream/URN:NBN:SI:DOC-E2Y4S3PM/68530929-996e-4335-89c0-c721ecd722c3/PDF

     • Steiermark

      Glej malo, kdo je “pisal zgodovino” in vpliv na pisanje, od koga je imel….. Papir prenese vse, drugo pa so konkretni dokazi – materialni, ki ne lažejo, tako kot nemore lagati najdišče 2000 m2 škofijskega objekta na Koroškem, ali to kar pravkar izkopavajo v <lublani, oboje pa naj bi izhajalo iz 3 . stoletja, po čemer lahko logično sklepamo, da je krščanstvo v srednji Evropi obstajalo in se razvijalo, takoj po prihodu Kristusovih apostolov v Evropo……

     • Jovo Jamnica

      Gdo pa pravi, da ni???

    • garfi

     srb jovo

  • Bozz

   Podobnih judom? Pokaži mi kje judi učijo svoje otroke to prek televizijskih programov, prek takihle kampov, itd.?

   Veš, da je kralj Jordanije, Hussein, v t.i. črnem septembru leta 1970, pobil več “palestincev” kot pa Izrael v vsem svojem modernem obstoju?

 • garfi

  večni srb je VEČNI leWiČĆar
  – večni srb • 9 minut nazaj
  Najbolje bi bilo, če razglasimo religijo za nepomembno in obelodanimo, da Boga ni, potem pa naj Vatikan prevzame čez globalno religijo, ker včasih je pa res lepo videti kakšne ljudske šege in običaje.
  – večni srb > garfi • 11 minut nazaj
  Če te prav razumem, je Jehova edini Garfildov bog, vse ostalo je pa izmišljotina primitivnih, levičarskih ljudstev in zavedenih desničarjev.
  – večni srb > garfi • 8 minut nazaj
  Narod je subjektivna kategorija, zato jih pišem z malo, samo imena držav in korporacijskih blagovnih znamk pišem z veliko.
  – večni srb > garfi • 4 minute nazaj
  Bog je dobra ideja, škoda bi jo bilo povsem zavreči in utoniti v pozabo. Če ga slučajno ni, ga bomo pa mi izdelali.
  – večni srb • eno uro nazaj
  Kaj pa, če Bog sploh ne obstaja?

  • večni srb

   Za kazen, napiši to še 50-krat.

   • garfi

    brez skrbi

 • Slovenc

  Ljudje se morejo braniti pred zidovskimi barbari. Tudi jaz bi ucil svoje otroke samoobrambe, ce bi me neka zidovska podgana bombardirala za dobro jutro…

  • Republic Commando

   Potem naj islamske podgane nehajo izzivati in nato špilati žrtev!

  • Slovenski štor

   Normalnemu človeku gre na bruhanje takšno učenje in vzgoja OTROK.
   O bombardiranju za dobro jutro, si si izmislil.Nič pa ne poveš,da imajo taisti arabci(zgodovinsko gledano to niso Palestinci,ve se kdo so bili Palestinci) lastne otroke za ščit,ko izzivajo Izraelce.Ti tudi nočeš vedeti,kdo je sprejel odločitev o ustanovitvi dveh držav judovske in arabske 1947,ti nočeš vedeti,da arabci niso hoteli ustanoviti države,ampak so po 14.5.1948 nekatere arabske države raje družno napadle Izrael.In to ni bilo zadnjič….In kdo se zdaj brani?
   Arabci bi radi živeli “mukte”(ne trdim,da vsi).Imeli vse,zato nič ne naredili.
   Bistveno:kdo je bil “prej” na tem ozemlju ?Ali niso arabska plemena “zgazila” Palestino?
   In kaj zdaj?,po tvoje je potrebno Žide vrečt v morje ali jih spet strpat v koncentracijska taborišča?
   Ne,ti nisi Slovenc!Ti si eden tistih,ki se skriva pod imenom naroda,ki ga je treba “jebavat” in prisiljevat proti drugim,v tem primeru proti Judom.

 • mona lisa

  To je islam. Otroke že v zgodnji mladosti učijo klanja in sovraštva proti vsakem ki ni musliman. To prihaja k nam. Gorje nam…………………….