fbpx

[Foto] Poglejte, kako Miha Kordiš “izvaža revolucijo” v Veliko Britanijo – kljub njegovi “pomoči socialistom” so le-ti grdo pogoreli na volitvah

Ga prepoznate na desni? (foto: facebook)

Čeprav smo lahko doslej iz vrst strank vladajoče koalicije kar nekajkrat slišali tarnanje in celo žuganje drugim državam, naj se nikar ne drznejo vmešavati v naše notranjepolitične razmere, pa to očitno ne velja za slovenske ljubitelje revolucije.

Tomaž Štih, slovenski poslovnež, ki živi v Londonu, je namreč objavil fotografijo, ki zagotovo ne laže: na njej je namreč nihče drug kot razvpiti poslanec Levice Miha Kordiš, ki je šel v akcijo kar v London. Kajpak protestirat proti Borisu Johnsonu in njegovim konservativcem. Očitno se Kordiš dosledno drži znanega gesla “Proletarci vseh dežel, združite se” in s svojimi prijatelji pomaga socialistom drugod po svetu. Kdo mu je pri tem finančno pomagal in plačal pot v London in nazaj, lahko samo ugibamo.

Po nekaterih podatkih je London obiskal tudi Jernej Štromajer (SD), ki je poraz laburistov, ki jih vodi Jeremy Corbyn, dočakal v njihovem volilnem štabu. Seveda pa je bila Kordiševa pomoč zaman – britanski socialistični laboristi so na volitvah doživeli strahoten poraz.

P.G.