fbpx

[FOTO] Poglejte muslimanko v burki v trgovini v Logatcu!

“No, pa se je začelo že v Logatcu. V trgovino ne smeš z masko, a s tem pa lahko,” je zapisala Darja Dix Diona in objavila slike muslimanke, oblečene v burko v trgovini v Logatcu.

“Logatec. Mana trgovina. Jaz osebno sem proti temu, da zakrite hodijo po trgovinah, poštah, bankah … itd. Ko je pust, ne smeš voziti, ne moreš ne v pošto ne v trgovino, torej??? 1 plus 1 je kolk??? Ne bit naivni, lepo prosim. Če gre naša bjonda v Arabijo, mora dat ruto na glavo, tukaj mora pa obraz pokazati ali pa naj ostane doma,” se je glasil drug zapis na Facebooku.

Foto: Facebook

Rjuharice so se razpasle že tako rekoč po celi Sloveniji. Ogromno prahu so dvignile na bazenih, predvsem na kopališču Domžale in v Termah Vivat, kjer se je tamkajšnji direktor Metod Grah spustil pod vsak nivo in celo zatrjeval, da so rjuharice bolj čiste kot pa ostale ženske, ki se kopajo v normalnih kopalkah, saj od nas odpadajo lasje in koža v njihov bazen. Res neprecenljive besede, ki jih ne bomo nikoli pozabili.

Foto: Škandal24

Slovenijo preplavljajo rjuharice, družbena omrežja pa se zgražajo nad tem, kako veliko “zadekanih” muslimank ljudje srečujejo med sprehodom po mestu. Zgornja fotografija je iz Ljubljane, spodnja pa iz Maribora. Čeprav bi marsikdo sklepal, da je posneta v kakšnem Istanbulu, pa se pošteno moti – avtor fotografije je namreč zapisal, da je s Partizanske ceste v Mariboru!

Vir: Facebook

Sedaj pa se rjuharice selijo že na podeželje in se brez sramu, zamotane od glave do peta, sprehajajo po lokalnih trgovinah in strašijo prebivalce. No, glede na to, da so to rjuharico ujeli v trgovini z oblačili v Logatcu, pa morda zanjo še obstaja upanje.

Foto: facebook

M. S.