fbpx

[Foto] Tako pa “fajtajo” v Levici: Poslanka Nataša Sukič med sejo o blažitvi energetske draginje igrala igrice na računalniku

Poslanka Levice Nataša Sukič (foto: sta)

Na sejah odborov DZ poslanci praviloma razpravljajo o določenih temah, odločajo o predlogih, skratka sledijo dnevnemu redu seje. A ne poslanka Levice Nataša Sukič. Očitno so za njo predlogi stranke SDS o blažitvi energetske draginje prenaporni ali pa je to enostavno ne zanima, saj so jo med sejo zasačili pri igranju šaha.

Namesto da bi se Nataša Sukič aktivno vključila v problematiko, ki jo je potrebno nemudoma rešiti, se poslanka Levice raje sprošča ob igranju igric. Kaj bi se zgodilo običajnemu delavcu, če bi ga delodajalec med delovnim časom zasačil pri takšnemu početju? Marsikje ga zagotovo ne bi pustili brez posledic. Da pa si to dovoli poslanec na tako pomembnih sejah, kjer se odloča o prihodnosti vseh Slovenk in Slovencev, je to nedopustna napaka, izkaz nespoštovanja in izigravanje vseh državljanov.

Seje odborov DZ, kjer stranka SDS predlaga ukrepe za blažitev energetske draginje za vse državljane, so hudo naporna zadeva za koalicijsko poslanko Natašo Sukič. Raje se sprošča ob igranju šaha,” je na Twitterju zapisala poslanka Jelka Godec in priložilo sliko, na kateri je razvidno, kako Sukičeva namesto opravljanja svojega dela igra šah. Kakšne sankcije bodo doletele poslanko ob takšni kršitvi med delovnim časom, smo povprašali tudi stranko Levico, a odgovora še nismo prejeli.

Nataša Sukič med sejo igra šah. (Foto: tw)

Nataša Sukič iz skrajne Levice je sicer znana po agresivnih izpadih. Spomnimo se pričevanja predsednice odbora DZ za izobraževanje Ive Dimic o nedopustnem obnašanju poslanke Levice. Sukičeva je namreč prišla do Dimičeve, ji grozila in ji govorila, da je nesposobna, da ne pozna pravilnika, da je seja nelegitimna. Sukičeva pogosto sodeluje pri anarhističnih in Antifa okroglih mizah. Več kot očitno je, da torej sodeluje s teroristično skupino Antifa.

Sara Kovač