fbpx

[Foto] Tako se k jeklenim strastem nastavlja prijatelj Katarine Kresal in Mira Senice, ki naj bi bil v igri za Telekom!

Foto: Škandal24

Ljudje iz bližine razvpitega odvetnika Mira Senice pravijo, da je Andrej Vizjak, ki naj bi bil po nekaterih informacijah kandidat za nadzornika, in to celo prvega, državnega operaterja Telekom Slovenije, sodi med top 10 ljudi iz Seničevega poslovno-zasebnega kroga. Partnerstvo naj bi trajalo še iz časa poslov s Hypom.

Da mu je razvpiti odvetnik blizu, je Vizjak razkazoval sam, ko je najel agencijo za fotografiranje poroke, potem pa so bile fotografije celo naprodaj na spletni strani agencije. Tudi tista, na kateri sta ob Vizjaku in nevesti tudi Senica in njegova razvpita partnerka, propadla političarka in padla notranja ministrica Katarina Kresal. Razvpitemu paru sicer rožice ne cvetijo niti danes, tožilstvo in sodišče vztrajata pri postopku, v katerem imata že od leta 2016 blokirana svoja lastniška deleža v odvetniški pisarni, ki nosi njegovo ime. Do 11. novembra letos velja zadnje podaljšanje začasnega zavarovanja zahtevka za odvzem protipravne premoženjske koristi  in prepoved odtujitve ali obremenitve njunih poslovnih deležev.

Vizjak pa se očitno rad predaja tudi jeklenim strastem. Pa ne kakršnimkoli, Vizjak stavi na maserati, ferarri … Poglejte fotogalerijo spodaj, vrednost vseh vozil, s katerimi je na slikah, nedvomno presega vrednost blokiranega premoženja Senice in Kresalove (vsak 542.089,60 evrov).

Na svojega moža ali pa na jeklene konjičke, s katerimi se fotografira, je ponosna njegova zadnja žena Sonja. (Foto: Facebook)

Foto: Škandal24

Foto: Škandal24

Foto: Škandal24

Foto: Škandal24

Andrej Žitnik