fbpx

Golobičev influencer Roni Kordiš izkoristil medijski umor Mojce Vočko, v katerega je vpleten predsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani Marjan Pogačnik

Foto: Škandal24.si, posnetek zaslona, sodisce.si

“Mojim argumentiranim odgovorom je pariral z neustavljivim blatenjem in obrekovanjem, pri čemer je v nameri, da me pred vesoljnim Twiterjem čim bolj diskreditira, degradira, osmeši in izniči moč, kredibilnost moje besede, vame metal tudi segmente iz medijskega linča, ko so me ‘prvoligaški’ slovenski mediji pred vso državo kartelno ubijali z lažmi v morju (po vetru) obrekljivih, izmišljenih člankov, TV-prispevkov,” se je na žaljiv odnos Golobičevega influencerja Ronija Kordiša odzvala samostojna novinarka Mojca Vočko.

Roni Kordiš, v slovenski javnosti znan pod vzdevkom Had, je zopet pokazal svojo dvolično naravo. V svojih javnih zapisih se kakor zavzema za pravice in enakovredno obravnavanje žensk. Predsedniku vlade Janezu Janši je večkrat v svojih zapisih očital, da žali predstavnice medijev. Levičarski influencer pa je javno dokazal, da volk hitro menja dlako. To je dokazal z nizkotnim napadom na samostojno novinarko Mojco Vočko, ki je doživela krut medijski umor s strani levih tranzicijskih sil politike in medijev.

Vočkova si je Kordiševo poniževanje zaslužila zaradi pomena besede janšizem. Ta je trdil, da je na spletni strani Fran zapisano, da “gre za politično usmeritev, kot jo zastopa Janez Janša.” Mojca Vočko je v burni debati priznala napako, da ni našla gesla takoj na omenjeni spletni strani, kar pa je izkoristil Kordiš in se jo je nesramno lotil. Svoj del resnice je tako samostojna novinarka Mojca Vočko prikazala v našem mediju, kjer je razkrila umazano obrekovanje Hada na socialnih omrežjih.

Levičarski influencer zlorabil medijski umor Vočkove in jo javno obrekoval ter poniževal
Mojco Vočko je ekstremistični influencer Had napadel enostransko z medijskim umorom, ki ga je v preteklosti doživela Vočkova kot novinarka informativnega programa RTV Slovenija. Kordiš se je novinarke lotil z neustavljivim blatenjem in obrekovanjem. Vočkovo je javno diskreditiral, degradiral, v njo pa metal predvsem segmente iz medijskega linča, ki ga je trenutno samostojna novinarka doživela s strani “prvoligaških” slovenskih medijev. Vse to je doživela zaradi izmišljenih, obrekljivih časopisnih člankov in televizijskih prispevkov tranzicijskih medijev, predvsem Dela.

Kordiševo obračunavanje z Mojco Vočko, ki je doživela krut medijski umor zaradi svojih razkritij v aferi Unicef. (Foto: posnetek zaslona/Twitter)

“No, to si je lahko privoščil, zahvaljujoč sodni mafiji Okrožnega sodišča v Ljubljani na čelu z Marjanom Pogačnikom, ki kot predsednik sodišča ščiti in goji sodno korupcijo, sodni kriminal, na vse kriplje in preko trupel pa se s feminizirano falango pravdnega oddelka trudi nezakonito “utišati” moje medijske odškodninske tožbe, pred več kot petimi leti vložene zoper akterje mojega linča in lastnike (nedotakljivih) medijev, ter mene kot tožnico,” nam je zaupala Vočkova.

Influencer Had žal ne ve, kako je, ko padeš v roke t.i. globoke države, kot je to  z medijskim umorom doživela Mojca Vočko. (Foto: posnetek zaslona)

Povod za medijski umor je bilo raziskovanje korupcije v Unicefu, v katero se je ujela privilegirana elita leve politike, gospodarstva in kulture. A sile ozadja so bile močnejše in so Vočkovo popolnoma diskvalificirale in uničile kariero novinarke s podtaknjeno afero o golobih v njenem najemniškem stanovanju, kjer že dolgo ni več bivala. Sama je vložila odškodninske tožbe, a po njenih besedah je predsednik sodišča Pogačnik s svojimi silami preprečil uspešno sojenje. Sama še vedno čaka honorar RTV Slovenija za tri prispevke, ko je o aferi Unicef poročala za Odmeve in Dnevnik.

Še eno neprimerno sporočilo Ronija Kordiša samostojni novinarki Mojci Vočko. (Foto: posnetek zaslona/Twitter)

Roni Kordiš je prvorazredni državljan, ki se norčuje iz tragičnih zgodb drugorazrednih državljanov
Ker je Roni Kordiš ljubitelj slovenskega sodnega sistema, žal ne vidi storjenih napak, ki jih je sodni sistem naredil slovenskim državljanom, ki nimajo prvorazredne zaščite. Golobičev vplivni influencer žal ne ve, da se je Pogačnikovo vodenje ljubljanskega okrožnega sodišča že večkrat znašlo pod drobnogledom slovenske javnosti zaradi nepravilnosti. Vodstvo sodišča in njen predsednik Marjan Pogačnik že več let nezakonito preprečujeta sojenje v njenih tožbah, zaradi česar se uvršča med hude sodne zaostanke.

Vočkova pa v svoji kritiki do Pogačnika razkriva tudi osebne povezave v vrhu vodstva Okrožnega sodišča v Ljubljani. V svoji tožbi proti RTV Slovenija razkriva, da zdaj že zakonske zamudne obresti presegajo glavnico, sodnica Martina Zidar pa še vedno ni razpisala prvega naroka od vložitve tožbe Vočkove junija 2016.

Marjan Pogačnik. (Foto: STA)

Tako njena tožba za tri honorarje še vedno ždi pri Pogačnikovi pomagačici sodnici Zidar. “Ta nezaslišan sodni kriminal bo kmalu pricurljal v javnost in še kam, četudi je boter Pogačnik nedotakljiv – podobno kot je izprijena sodnica Jasminka Jaša Trklja, ki deli posteljo s predsednikom Višjega sodišča v Ljubljani,” razkriva intimne povezave Vočkova.

Edvard Kadič opisal Hada kot aktivacijskega vojaka za diskreditiranje nasprotnikov trde levice
Mojca Vočko se je strinjala z izjavami Edvarda Kadiča v oddaji Kdo vam laže na Nova24TV, da je Roni Kordiš- Had s svojim vplivom lahko zelo uporaben za aktivacijo v politične namene. Samostojna novinarka se zaveda, da Kordiš obračuna z vsakim, ki si drzne podvomiti v čistost tranzicijske levice.

Edvard Kadič je v oddaji Kdo vam laže povedal smisel delovanja Golobičevega influencerja Ronja Kordiša-Hada. (Foto: posnetek zaslona)

“Eden od presežkov pa je, da je bil Had v okviru volilne kampanje Evropske komisije za poslance Evropskega parlamenta lani izbran med ‘elitne influencerje’, ki jih je med drugim – menda na davkoplačevalske stroške – gostil Bruselj, kjer so se sestali tudi z evropskim poslancem Igorjem Šoltesom in evropsko poslanko Tanjo Fajon,” ne pozabi zastonjkarskih izletov Kordiša omeniti Mojca Vočko. “Nekateri so torej krepko ali sistemsko podprti, da sejejo kazniva dejanja zoper čast in dobro ime ali kršijo javni red in mir,” je o javnem obnašanju Hada zaključila samostojna novinarka Mojca Vočko.

Luka Perš