Grozljiv izpad novinarja RTV v oddaji Centrifuga: Prostovoljce, ki branijo južno mejo, zmerja s pivskimi trebuhi, pošilja jih na psihiatrijo, Štajerce pa zmerja s pijanci

Gorazd Rečnik si je v oddaji Centrifuga na Valu 202 privoščil nekaj, kar popolnoma krši vse kodekse novinarske etike in je celo zrelo za kazensko ovadbo, je prepričan bralec Nove24TV. Foto: Twitter.

Novinar radijske postaje Val 202 Gorazd Rečnik razburja slovensko javnost svojim petkovim prispevkom v radijski oddaji Centrifuga, v kateri se je ostro spravil na pripadnike Štajerske varde, ki varujejo slovensko južno mejo, primerjal jih je namreč kar s prašiči, ki bi se morali zdraviti v psihiatrični kliniki. Še več, pripadnike varde je obtožil, da bi lahko bili posredno krivi za bodoče smrti ilegalnih migrantov, za katere je vztrajno uporabljal izraz prebežniki, ki zmotno daje slutiti, da so ti mladi moški na begu, čeprav v resnici ne gre za begunce. Rečnik se je v redko videnem brutalnem obračunu z delom slovenske populacije, ki ne pripada ideološki levici (v zadnjem času se je zanje na spletu pojavil celo izraz “našisti”), obregnil tudi ob praznik Martinovega, ki so si ga Štajerci vzeli za svojega in posplošeno prebivalce te regije primerjal s “pijanci”.

“Ob meji patruljira Štarjerska varda, lovi prebežnike in meni, da s vojim početjem pomaga represivnim organom. Člani in članice imajo v rokah zračne puške in replike kalašnikov, gredo se maškerado, kar razkriva svojevrstno patalogijo,” začne Gorazd Rečnik v svoji “centrifugi” z naslovom Maškarada v blatu, priložena je fotografija prašičev, obračun z vsemi drugačno mislečimi.

Rečnik se nadalje sprašuje, “kaj žene nekoga, da začuti poklicanost, da bi v prostem času lovil ljudi, ki v naših rekah in gozdovih med begom tudi umirajo? Da se ne vprašajo, kdo je odgovoren za to in kakšen bo njegov prispevek k tem smrtim, da se ne zavedajo, da njegovo početje ne pripomore k nič drugemu kot k širjenju kulture terorja?”

Potem, ko je Slovence z “drhaljo” zmerjal Boštjan Videmšek z Dela, zdaj celo novinar javne RTV Štajerce zmerja s pijanci, člane vaških straž in varde pa s psihičnimi bolniki. Foto: Twitter.

Naj spomnimo, kot ugotavljajo strokovnjaki za varnost, med njimi v prvi vrsti Boštjan Perne, so vaške straže in varde na slovenski južni meji predvsem posledica odsotnosti vsakršne kontrole ilegalnih migracij. Kot smo na Nova24TV letos poročali, se dnevno dogajajo ilegalni prehodi meje, ilegalci vdirajo v domove in vikende, napadajo verske simbole, kamenjajo otroke, kradejo avtomobile – in ugrabljajo domačine. Če država ni sposobna zaščititi svojih lastnih državljanov, potemtakem se slej koprej zgodi, da ljudje vzamejo stvari v svoje roke.

Ekipa Drugorazredni septembra na terenu z belokranjsko vaško stražo. Foto: Nova24TV.

Ekipa Drugorazredni preverila, da vaške straže niso nasilne in zgolj pomagajo varovati mejo
Kot je ekipa Drugorazredni letos septembra ugotavljala na terenu, sicer nikakor ne gre za nasilne skupine, temveč prostovoljce, ki patruljirajo slovensko-hrvaško mejo in varnostne organe opozarjajo na ilegalne prehode meje, oziroma policiji sporočajo, kje se nahajajo ilegalni migranti. Doslej naj bi sicer prišlo do enega incidenta, kot naj bi eden izmed pripadnikov vaške straže z rafalom v zrak z lovskem opazovalnice “pregnal migrante nazaj na Hrvaško stran meje”.

Gorazd Rečnik gre v svojem obračunu s Štajersko vardo celo tako daleč, da pove, da se del odgovora na njegova vprašanja skriva v izjavi štajerske državljanke, ki jo je podala za oddajo Svet na Kanalu A, in sicer, da je Martinovo t.i. Štajersko novo leto, “edino, kar nam Ljubljančani ne morejo vzeti”. Rečnik pravi, da Štajerka ne omenja migrantov, ampak Ljubljančane, po njegovem mnenju pa se je Štajerka dotaknila točke, ki odraža resnične strukturne probleme desetletja zavoženih poti, ki so pripeljale do tega, da je jedro identitete določenega dela populacije postalo pitje vina.

Štajerska varda v akciji. Foto: STA.

Kultura … Posilstev psov?
“Je to kultura, ki bi jo radi branili pripadniki štajerske varde? Gotovo ne predstavljajo branike kulture odprtosti in dialoga, kulture ki širi obzorja in bogati ter od katere smo še daleč. Sicer se ne bi dogajale take stvari,”
se sprašuje Rečnik, ki pozablja na kulturo, ki jo s seboj prinašajo nekontrolirane ilegalne migracije. Vzoren zgled so namreč države, kjer so se ilegalni migranti že tako namnožili, da policija ne more več nadzorovati vztrajno naraščajočega nasilja. Denimo v Nemčiji in na Švedskem. V Demokraciji je urednik Jože Biščak ta pojav brez dlake na jeziku poimenoval za “kulturo ropa in posilstev”.

Spregledali so očitno tudi Bošnjaki, po veroizpovedi muslimani, ki so bili novo prišlekom dolgo časa pripravljeni priskočiti na pomoč, zdaj pa so se jim dokončno zaradi zlorabe njihove gostoljubnosti odpovedali. Zadnji izmed incidentov, ko so varnostne kamere ilegalnega migranta posnele na dvorišču hiše, kako je posilil psa, je šokiral Bosno in Hercegovino.

Migrant je posiljeval psa v Bihaću, kar so posnele varnostne kamere. Nekaj dni zatem je bila za “prebežnike”, kot jim pravijo novinarji RTV, uvedena policijska ura. Foto: Nova24TV.

Begunci niso krivi, da Slovenci nimajo za jesti
Nič od tega Rečnika ne ustavi, da ne bi še naprej forsiral svojo levičarsko ideologijo. Za orodje si v “Centrifugi” izposodi še izjavo Nine Kozorog iz štajerskega društva “Humanitarček”: “Mi smo začeli opažati, da si ljudje pripravljajo testenine s pogreto mačjo hrano, to je takšen alarm …” Rečnik nadaljuje, da za to niso krivi begunci, Romi, LGBT osebe, niti muslimani, Judi, “niti katera koli druga skupina, ki se ne prilega v stereotipne okvire ljudi, ki sovražijo, do tega da so tako omejeni in da ne vidijo druge poti, kot sovraštvo”.

Žal se tukaj novinar Vala 202 še ne ustavi. Za svojo levičarsko propagando izrablja tudi zadnjo akcijo slovenskih policistov, ki so zasegli 730 kilogramov heroina in tovornjak z drogo pospremili do meje z Madžarsko. Pravi, da so policisti kadrovsko podhranjeni, a da ne bi dovolili, da jim kdo pomaga pri odkrivanju tihotapcev, medtem ko dovolijo, da varda patruljira ob južni meji. Rečnika zanima tudi, če bi patruljiranje varde dovolili tudi v Ljubljani.

Kot smo že poročali, so policisti že izvedli uradne postopke z namenom pravočasnega preprečevanja in odkrivanja kaznivih dejanj in prekrškov. Pri tem niso ugotovili dejstev ali okoliščin, ki bi kazale na elemente prekrškov ali sume kaznivih dejanj ter kršitev drugih veljavnih predpisov pri urjenju Štajerske varde.

Tisti, ki varujejo nevarovano mejo … Naj pomoč poiščejo v psihiatrični ustanovi?
Rečnik sicer delovanje varde primerja z navadno maškarado. “Kaj če bi se zaradi kadrovske podhranjenosti inšpektorjev nekdo zamasikiran postavil pred trgovino? Hitro bi prišla policija. Če ne drugo, bi tako dejanje razumeli kot glasen klic na pomoč, ki zahteva nujno obravnavo v najbližji psihiatrični ustanovi. Zakaj torej nihč ne prepozna klica na pomoč, ko se posameznik pridruži paravojaški skupini in si z zračno puško na rami domišlja, da pomaga vojski in policiji? Vsak normalen sistem bi se moral takoj ustrezno odzvati, pri nas pa se zatakne pri leporečenju politikov,” zaključuje Rečnik.

Sporočilo centrifuge za konec je, ali si res želimo živeti v državi, kjer bosta policija in vojska zaposlovala tak profil ljudi, kot ga imajo pripadniki varde? Po Rečnikovo, ki se na koncu popolnoma neprofesionalno spravi na osebno raven, namreč “ne gre samo za vprašanje pivskih trebuhov in psihičnih kompetenc, ampak predvsem vprašanje, kakšne želje bi ti ljudje še radi izživeli in na kakšen način”. Ob tem nam na Valu 202, državnem servisu, sporočajo, da je uporaba konoplje na nezakonit način nekaj normalnega in da so policisti “hudobni”, ker ljudi zaradi kršenja zakonov kaznujejo.

Boštjan Videmšek, ki zaničuje velik del slovenske populacije. Foto: STA.

Na naše uredništvo se je sicer obrnil besni plačnik prisilnega RTV prispevka Beno Eles, kot se je sam poimenoval, ki želi, da bi javna televizija pojasnila svojim gledalcem, kako je mogoče, da svojemu novinarju dopustijo, da na tako nizkoten in oseben način obračunava z velikim delom slovenske populacije.

Ob tem je vredno dodati, da je Boštjan Rečnik skupaj z novinarjem Dela Boštjanom Videmškom že leta 2009 s strani Društva novinarjev Slovenije, ki ga je pred osamosvojitvijo kontrolirala partija, še danes pa deluje pod vplivom starih struktur, prejela nagrado za najboljša novinarska prispevka na temo revščine in socialne izključenosti. Skupna pa jima je še ena stvar; tudi Videmšek je letos v Odmevih na nacionalni televiziji vse uporabnike Facebooka, ki se ne strinjajo z levičarsko multi kulti ideologijo odprtih meja, označil za “neizobraženo drhal”.

T. F.

 • rubec

  V nekaj sem pa stoprocentno prepričan. Če bi videmška pripeljali v psihiatrično ustanovo, bi tamkajšnja glavna sestra, ki bi čez dva dni izpolnila pogoje za polni penzion, zaprosila za predčasno upokojitev.

  • KAPIBARA

   Svetoven komentar.. pa še duhovit po vrhu.. :-) :-)

  • Rožle

   in vsi njegovi psihijatri bi pa že čez par tednov na štriku končali ..

  • Felikss_AH

   ROFLOL *****

  • Andrej

   Za vsak slučaj bi bilo dobro , da se mu obleče prisilni jopič in natakne na….bčnik ! Rubec kakšna sestra , plečat možakar bi ga spravil v red ob sprejemu v tozadevno ustanovo !

 • rubec

  Dvomim da videmšek sploh kaj videmšek.

 • Poštenjakar

  To so naši hlapci, ki za sendvič pišejo takšne svinjarije

 • Unikatna

  Kakšne neumnosti strelja! Morda je sam tisti, ki pijančuje. Ni čudno, da se ne maramo, če ima Štajerce za pijance. Fuj!

  • Steiermark

   Mene nemore užaliti ali kakorkoli prizadeti, lajanje takšnih počefurčenih idiotov!

  • Milan Onič

   ALI PA JE NA ČEM DRUGEM, IN JA, IMATE PRAV!

 • Laž ima kratke noge.

  Kolk se me bojijo naši sužnji, sploh nisem dal takšnega ukaza, oni samo inciativno

  • Vrhovni sodnik

   Članstvo pa imate lewaki, po zadnjem merjenju imate več, kot 40 % neandertalskega gena

   • SIMON ROZIC

    …nisi dobro obveščen o merjenju; celih 75% neandertalskega gena je v
    levem članstvu in še se povečuje!!!

 • est

  V Banja Loki v Kostelu, stoji nagrobnik z napisom:”Oče svojim otrokom, nikoli ne pozabite, da ste Slovenci”. Vs(a)i tele(ta)le novinarji bi morali najprej romati na to pokopališče, da se zavedo svojih korenin, seveda, če so sploh Slovenci!

 • rubec

  Tale Rečnik je kot vidim tudi malček arhitekta. Na sliki se vidi, kako vizira koliko je še oddaljen od pasje riti.

  • Felikss_AH

   Kaj pa če je prav on bil na tistem pasjejebnem posnetku iz Bosne

   • rubec

    Kakopak. Rečnik in piši, razbil sem si monitor.

 • xtc

  Ko pride njegova ura bo cvilil kot pujček-kar tudi je.

 • KAPIBARA

  Nebi imel službe na rtv, če nebi bil retardirani leftard..

 • terminalar

  Rečnik, ja, nomen est omen. Deli etikete ljudem, ki mislijo dobro.
  In pa panelna ograjca. Ne zadrži niti vsiljivega soseda, kaj šele tisoče one-way-ticket pritepencev.

 • Artur

  Nizkotno žalil poštene državljane in ostal cel? Še zdaj ne morem verjeti! To se lahko dogaja smo ob pohlevnih pičkicah, ki so pripravljene prenest zaradi ljubega miru tudi, če jim kdo kot je tale dobesedno serje po glavi nekoč so takšni seratorji zaradi tega obvezno šli skozi “kmečko šakapošnofliinbutari obel mašino” in kadar je moral iti slučajno po tem mimo tistih, ki jih je užalil se niti prdnit ni upal.

 • Skrajno Desni

  Idiot Gorazd Rečnik, Boštjan Videmšek, in vaši idiotski somišljeniki hitro se obesite da vas ne bomo mi.

 • Olga101

  Je tudi on na plačilni listi Sorosa, tako kot Fajonka&tovariši? Jim pada promet od trgovine z ljudmi in jih zato Varda moti?

 • Antonius

  Pijandure?! Rečnik naj se na Rugljevem nabrežju po svojih ozre in jih pokomentira. Pijanko smo imeli priložnost v živo opazovati kar na večernih poročilih RtvS.

  • VERZIFIKATOR

   Karast Podpovrečnik

   NAUK JE ZGODBE

   Včeraj bil sem radiu prisluhnil,
   kratki zdeli so se mi valovi,
   škrtalo je, da so se zidovi
   tresli, kot da bo vulkan izbruhnil.

   Sem ujel, da varda martinuje,
   da je Štajerska na meji južni,
   tam potikajo ljudje se kužni,
   vedno bolj hreščanje se stopnjuje.

   Hotel sem zamenjati postajo,
   pa hreščanje se je stopnjevalo,
   je besnelo, vse bolj ropotalo,
   mar za »Mars napada« gre oddajo?

   Rečni kot da vrgli so bregovi
   se raz sebe, tolklo je vulgarno,
   rečni kot da jez prebil nevarno
   sam je sebe, vodni z njim plazovi.

   Kar opazim, da za stvar gre drugo,
   rečni kot da je kanal ta zgaga,
   teče iz kopalnice nesnaga,
   je razgnalo staro centrifugo.

   Nauk je zgodbe, dvesto dva valova
   vso umazanijo sta izlila,
   zamenjavo res je zaslužila
   centrifuga, z njo mašina znova.

   Šele ko ta stara pločevina
   najde mesto v kakšni strugi rečni,
   končno bomo varni, malce srečni,
   mirna pred izlivi domovina.

 • lena

  Prodana dusa

 • Aresnica

  Take imamo na RTV – in za take uničevalce SLOvenije moramo plačevati RTV prispevek.-_- resnično nam vla.. g……
  ______________
  Lep pozdrav

 • centurion

  Gorazd Rečnik, poglejte ga no, s špegli, grd,
  slep.
  Nevreden, da se reproducira in gensko
  smradi Slovenski narod.
  Če ni neploden, potreba po fizični kastraciji nujna.
  Ker bo sicer spočel, po vsem kar je, kakšne rečnikmastife.
  Pesojebi levakar.

 • Olga101

  Očitno se tovariš Rečnik zaveda, da so on in njegovi krivi za smrti nezakonitih migrantov in Evropejcev (celo slovenskega policista) in zato poskušajo prevaliti krivdo na nedolžne ljudi? Čisto po komunistično!
  Samo še en razlog več, da prenehamo plačevati murglsko kloako!

 • Lisjak

  Nič drugo ne kaže,kot da se začnemo več z rokami menit.Po kratki in silni debati je še vsak spremenil svoje mnenje.

 • Slovenec 33

  Slovenija je okupirana država, v kateri vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda.

  Nasledniki rdečih verskih blaznežev, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji in so po koncu vojne izvedli največjo veleizdajo slovenskega naroda, ker so v Slovenijo pripeljali nove okupatorje , se jim udinjali in z njimi sodelovali kot VELEIZDAJALCI.
  Zato so po slovenski zemlji hodili oboroženi tuji vojaki, govorili tuj jezik in še s pisavo so nas posiljevali
  Njihovi nasledniki in potomci, združeni V “naprednih strankah” so rdeči klerikalci, ki so se nekajkrat preimenovali (ZKS, ZKS-SDP,ZLSD,SD) in ustanovili nove “napredne” stranke (DESUS, SMC, SAB, LMŠ) še sedaj vladajo v Sloveniji.
  Njihovo delo ima namen, ropati in zatirati slovenski narod.
  Podpirajo jih pa taki takoimenovani topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki svoje debilizme publicirajo v mainstream medijih.

  Res je žalostno, da niste šli na volitve !

 • samsara

  So takšni časi dandanes, da prosperirajo tisti, ki promovirajo, poveličujejo, slavijo in častijo vsakovrstne neumnosti, deviantnosti, idiotizme, norosti. Skratka, delujejo zoper vse kar je dobrega, zdravega, razumnega…, doslej ustvarilo človeštvo. Delujejo zoper evolucijo človeške zavesti, so avtodestruktivni izrodki človeške vrste, katerih cilj je ustvarjanje in širjenje kaosa in strahu, degradacija kulture, morale, civilizacije. So demonični obsedenci, zelo dobro hierarhično organizirani in podprti z neomejenim virom denarja (tiskanega na osnovi zraka), z vrha njihove posvetne hierarhije. Ko bodo širše prepoznain kot taki, bo hitro marsikaj zelo drugače. Odločitev je na strani dobromislečih ljudi, ki nujno morajo po svojih močeh jasno in javno izraziti svojo voljo. To, je svodobna volja, dana vsakomur. Čas odločitve je tu. Prihodnost bo (ne)delovanju primerna.

  • Kapodistrias

   Drži, zadeli ste bistvo!

 • piko8

  Pudelj z oražmove že ve katremu oblastniku se priklanja!

 • Stajerka

  ….in takim izmečkom jaz dajem kruh in plačo??……ma goni se nekam primitivec, ki misliš, da dnar raste na drevesu in se kregaš s kruhom……bote še tenko piskali……pa ni več daleč, ko bo temu tako!….
  …. pa še nekaj – vinjen se strezni, bedak pa ostane bedak…….

 • tonite falco

  Čuješ ti pezde pridi na Štajersko. Pa te vidimo koliko te je v hlačah in se s to tvojo retoriko izpostavi na Štajerskem koncu !!! Govno od novinarja takle pezde, ki nima pojma o zgodovini naroda !!!

 • slo apac

  Kaze da jim gori pod ritjo in ko se politicne moci na mizi obracajo na desno se dogaja panika na levci ki uporabija navodila partije ali tovarisev, sokantno je da to pod okriljem javne ustanove. Sramota tega novinarja recnika da zali domoljube in hkrati se stajerce ne pozabimo prisel bo cas ko bodo morali za taka dejanja odgovarjati in upam, da ga posebno stajerci dobesedno sprejmejo “odprtih rok”.
  Za tega z brado pa ze videz veliko pove, kot seriski mo….. charles manson.

 • Common Sense

  Pride cas, ko bo obvezni prispevek RTV ukinjen. In takrat bodo Recniki tenko piskali. Ali pa ne. A jih bo vsaj placeval le tisti, ki hoce njegove bolane umotvore poslusati. Ostali pac ne. Tudi to je demokracija.

  • Mademoiselle

   Me zanima, če bom doživela ta moment. Ker bo takoj štrajk pa kocke v parlament. Štrukelj in ostali borci z vsemi štirimi.
   Videno in predvideno.

   • Common Sense

    Slovenc ima eno sibko tocko. Denar;) Povej mu, da bo prihranil 12 Eur mesecno in ga vprasaj, ce je ZA, pa glej rezultat;) Saj to bi se dalo izvesti malo bolj pametno. Recimo, da bi eno zdruzenje za “svobodno televizijo” predlagalo referendum. Povsem slucajno pa bi nekatere organizacije to podprle. Nobenih kock, volja ljudtsva. Kot pravim, Slovenc ima eno sibko tocko.

    • Mademoiselle

     To je res, ja. Imaš prav. Samo kaj, ko tako naredijo, da ljudje sploh svoje volje uveljaviti ne morejo. Takega referenduma ne bo nikoli.

    • SIMON ROZIC

     …pretiravaš! Gre samo za 6,5 eura! Upam, da bo Bruselj zvedel za
     razkošnost , ki jo nudi tale “država” in kaznoval lovce na “mrtve” glasove
     volivcev!

 • Slovenka

  Če povzamem izvajanje spoštovanega Kapibare nekoliko bolj spodaj: pogoj za delo na RTV je preplet zlobe in bebavosti z dodatkom sovraštva proti Sloveniji, Slovencem in slovenstvu.

 • Andrej, Miha ali Jure

  Pozabil je še povedati: zaostali ne-obrezanćki.

 • Hephaestus

  Potem, ko je Slovence z “drhaljo” zmerjal Boštjan Videmšek z Dela, zdaj celo novinar javne RTV Gorazd Rečnik Štajerce zmerja s pijanci, člane vaških straž in varde pa s psihičnimi bolniki.

  Videmšek in Rečnik pa nista nič drugega, kot psihopatska drhal, ki bi ju bilo potrebno čimprej spravit v kliniko za mentalno in duševno bolne osebke. Jasno, na zaprti oddelek.

  • tonite falco

   Ma ne v umobolnico. Prihaja čas, ko s takimi še samo na štrik in poteg za za noge za vsaki slučaj. Ziher je sugurno za vsak slučaj, da ne bi se preveč mučil !!!!!!!!!!!!!!! Ha ha ha … e da vas jebe narod. Saj samo to si zaslužite.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Ni kaj, Videmšek in Rečnik sta genija med butalci. Njuna genijalnost nad butalci je očitno. superiorna.
  Butale RTV je pa seveda edina merodajna RTV med butalci.

 • samotoje

  Ker gre za eklatanten primer sovražnega govora (lumpek je totalno nevzgojen!), pričakujem, da bodo tovarišice Fajon, Tomić, Slapšak, pa ona histerična reč z mirovnega inštituta, Milica Antić Gaber, skratka celoten trop ozaveščenih, zavednih tovarišic takojci vložil kazensko ovadbo proti Rečniku in Videmšku (za nazaj in za naprej) zaradi sovražnega govora, spodbujanja nestrpnosti do drugače mislečih in zaradi nespodobnega razkazovanja pomanjkanja zdrave pameti.

 • if
 • Jernej

  Vsi novinarji niso neodvisni ampak del Kucanovega stroja v Sloveniji. Le dav tega ljudje ne vejo.

 • SIMON ROZIC

  Ah kaj, Videmška na mejo in se bojo migranti od smradu in groze obrnili nazaj !

 • črnogled

  Naj ta pizda od rečnika malo pride na Štajersko,da dobi eno pohorko ikebano,pa ene dve okol kepe.O unem psihopatu videmšku,pa tak ni vredno izgubljati besed.Ti pizduni pozabljajo,da jih tudi mi plačujemo.

 • francelj3

  Prosim, da nehate objavljati tole sliko Videmška, ker potem porabim preveč Sanvala in Helexa (to so namreč uspavala). Prosim tudi, da končno že umaknete tisti članek o SS (partizansko ime Svetlana Slapšak, ne vem, kako se v resnici piše), ker me njena slika udari po glavi, kadarkoli odprem Novo24tv.

 • pesjanar

  Nisem 100%ampak vsaj zdi se mi da sem na nedavnem prisilnem obisku muslimansko srbske enklave ljubljane v bližini zoo videl tipa indentičnega videmšku v ljubezenskem položaju z kozo …..

 • pesjanar

  Tega rečnika popolnoma razumem,naj se nekdo od normalnih stlači v centrifugo,me prav zanima kakšen bo prilezel iz nje????

 • Van Der Waals

  FDVJEVCI BREZ NEVLADNIH ORGANIZACIJ SPLOH NE BI IMELI KJE DELATI! KRUHO BORCI ZA PRORAČUNSKI DENAR! MOJ VAŠ DAVKOPLAČEVALSKI DENAR! ZMANJŠATI JE POTREBNO DAVKE!

 • Marija

  Tudi taki dobijo plačilo

  • rabbit

   Iz naših žepov.

 • slosin

  …..a ta dva Rečnik pa Videmšek, da sta novinarja…hudo….

 • Kapodistrias

  Jaz pa se bojim živeti v deželi, kakršno si želi in nam obeta brezvezni pisun (novinar, dajte no?) Boštjan Rečnik. In džihadist Videmšek. Sram naj ju bo! (Ojej, sem se prenaglil: takšnih ljudi brez dostojanstva in vesti ni nikoli sram).

 • markobarko

  Pa naj si jih pelje domov, da ga v r.. pokajo.

 • Ljopa Brena

  Pozabil je napisat, da so mongoloidni pijančki, potomci zapitih prednikov in incesta z žegnom farškega pedofilčića.

  • stajerc5

   Iz katere garaze si pa ti NOB pasjejebcem zbezal!???

 • rabbit

  Tale pajac sodi po sebi in se je kar dobro opisal.

 • Minovak

  Vsak normalen človek se z temi rdečimi virusi ne bi ubadal, če bi bili ti do konca nori. Ampak oni so izumili norost tudi po koncu…sicer pa to vidimo vsak trenutek, tole je samo ena od prispodob rdečih virusov.

 • Milan Onič

  Saj če ju dobro pogledaš, sta opisovala, samega sebe!!!

 • Branko Jadran

  Taksne novinarje ne smemo jemati resno, je pa res, da neke zenicke in dedki pri devetdesetih, takim foram nasedejo, enostavno, bili so navajeni poslusat lazi od leta 1945 dalje, potem to nekako clovek vse verjame, vcasih celo malo v strahu

 • Felikss_AH

  Tale ultra-levičarski spaček je še en lep dokaz kako omejeni so Levičarji… niti smiselne prispodobe si ne more omisliti, ker njegovo super-“bistroumno” enačenje obrambe meje z “obrambo” “kadrovsko podhranjenih inšpektorjev”… (ki najraje lovijo kakšno prodajalko na tržnici ko za SVOJ doma PRIDELANI peteršilj ni izdala računa)… je patetično in blesavo da bolj ne more biti. Sicer pa a se je sploh čuditi naravnanosti teh brezkoristnih L-lojev ki nebi preživeli niti en dan brez državnih jasli.

  Tudi tale mu je močna – “Paravojaška skupina z Zračnimi Puškami” – in ta se ima za novinarja. Naj odide kot “Vojni Dopisnik” nekam na svetovna bojišča kjer res obstajajo prave Paravojaške Skupine… da si malo razmasti vozlišča mentalnega loja v prostoru kjer bi mu morala domovati kolikor toliko funkcionalna možganovina. Mogoče bi celo uspel dojeti kaj tam pomeni prebežati in kaj so sovražnosti. Nekdo bi mu moral pojasniti osnove pojma obramba… da obramba (samoobramba) pred vsiljivci kot tudi vlomilci, ni izraz sovražnosti ampak nuje.

  Postavlja vprašanje da “kakšne želje in doživetja še imajo in na kak način pripadniki Varde…”… jaz bi mu pa postavil vprašanje – kakšne želje in doživetja ima pa on od njemu tako dragocenih “prebežnikov”… koliko si ih je pripeljal domov… a si vse deli z njimi. No ja… podobne reakcije smo že videli na Ulicah Pariza ko so enako navdušeni nad “prebežniki” v nanosekundi izgubili vsako navdušenje ko ih je PRAVI novinar vprašal za naslove kamor bi se im dostavilo kakšnega “prebežnika”… v hipu so zgroženi prebežali stran od “norega” novinarja.

  Tale SJW (Social Justice “Warior”) je še mlad… čez kakšno desetletje ali dva bo ob nezadržnem navalu “prebežnikov” tudi on po sili razmer soočen s posledicami Levičarskega “prebežnik” idiotizma… in kot je to lepo povedal Jury Bezmenov… take šele brca v zadnjico zdrami iz avto-inducirane komatozne dogme – “prebežniki”… samo takrat je že prepozno. Popolno razodetje bodo vsi ti modeli, ki se navdušujejo tudi nad LGBTQP deviacijami, sprejemali šele ko ali če bodo skupaj s kolegi Homosi “vzgojno poletali” z Šarija ali ISIS nebotičnikov. Paradoxi se dogajajo in Levo-blaznost… če ne bo prej zaustavljena… bi lahko tu in tam doletela prav taka “Paradoxalna Pravica”

 • spartan

  Njune slike povedo več kot besede!

 • Andrej

  Vsak normalen sistem bi se moral že zdavnaj odzvati in Boštjana Videmška nagnati.

 • Mirko

  ……….da začuti poklicanost, da bi v prostem času lovil ljudi, ki v naših rekah in gozdovih med begom tudi umirajo?…………..

  Turški vpadi na slovensko ozemlje so potekali od 15. do 16. stoletja, ko je vojska Osmanskega imperija večkrat vdrla in oplenila habsburške dežele. Današnja Slovenija je bila takrat razdeljena na dežele Prvič so Turki vpadli na ozemlje današnje Slovenije 9. oktobra leta 1408 ko so vpadli v Belo krajino in izropali okolico Metlike. Zdaj pa je Erdogan 607 let kasneje (2015) začel z operacijo “Novo osmansko cesarstvo” saj so Bosno že osvojili (kupili) in ne sledi samo takratnim željam (do Dunaja) ampak novim do norveških naftnih polj. pomaga mu seveda geli, ki bi z osmanskimi vojščaki rada napadla in osvojila Rusijo in njihova naravna bogastva. Multimiljarderjem tipa Soroš pa gre zato, da izpraznijo afriške države, pokupijo ta zemljišča, ki še niso okužena z umetnimi gnojili in škropivi in to tako, da financirajo migracije, migranti pa jim dajo svoja zemljišča kot garancijo, da bodo posojen denar vrnili, kar ne bo mogoče, če se jim ne ljubi delati, saj je na Švedskem od 100 delovno sposobnih migrantov zaposleno samo pet (5) pa še ti ne vtrajajo, saj dobijo isto plačilo, kot da so na sociali. Potem so raje na sociali, za ostalo pa “pridelajo” s kriminalnimi aktivnostmi

 • Andrej Žalec

  O Vardi imam svoje osebno mnenje, ki ga ne bom zapisal. Morate se zavedat, da bo Organizacija, ki obvladuje Slovenijo storila VSE, kar je potrebno, da prepove in uniči tudi najmanjši poskus “nepooblaščenih”, za dosego ciljev, ki niso v njihovo korist. Glede novinarjev. A vi mislite, da mi imeli tako lagodne službe, da ne pišejo tako kot jim je naročeno? Jaz njihov propagandni prispevek sestavim v nekaj minutah in če za to dobim službo, kjer tako skrpucalo spišem v 5 minutah in to samo nekaj na mesec? Super služba. Morate se zavedat, da so eni novinarji že po rodu in vzgoji tudi prepričani, da je treba vse kar je desnega pometat v jame in požgat. To so ljudje, ki bi ob prvi priložnosti podpisali spisek za streljanje nekaj sto ali več ljudi brez, da bi trenili z očesom. Za izvajanje, pa sem prepričan, da imajo že spisek psihopatov, ki bi ti izvajali.

 • bojan

  S tem si pa je nabral sovraštva … gotov se bo najdu ker ki ga bo nakletstu

 • lauraas

  Joj joj joj, vsaj enkrat dobiti tega levičarskega izdajalskega mehkužca v roke, bože mili…

 • mare

  Levičarji ljubijo tujce, desničarji pa domačine, razlika je očitna, ne.