Huda sramota Reporterjevega novinarja: Hčerka Jožeta Zagožna ob šesti obletnici očetove smrti na Facebooku objavila čustven zapis, Igor Kršinar pa jo je tri dni pozneje takole oklevetal na naslovnici

Igor Kršinar levo, pokojni Jože Zagožen s hčerko Ano desno. Foto: Facebook.

“Kadarkoli izgubimo ljubljeno osebo, je težko. In priznati bolečino ni šibkost, ampak veličina. Nikoli nismo dovolj ‘stari’ za to življenjsko izkušnjo. In lahko mine ogromno let, a se nam zdi, kot da smo bili z njo še včeraj. Tudi meni se 6 let zdi kot včeraj. Ampak to je del življenja, ki je kratko in minljivo, zato pa nam ostanejo lepi spomini. Meni je sreča to, da sem sploh imela v življenju tako ljubo osebo, pa četudi samo 26 let, a so ta bila čudovita. Je pa ostal moj ponos, moj vzor in dejansko vedno znova spoznavam, da prava ljubezen ne mine nikoli,” je ob šesti obletnici očetove smrti na Facebooku zapisala Ana Zagožen. Jože Zagožen je umrl 13. septembra 2013 za posledicami kratke, a hude bolezni, s katero se je soočil ob pritiskih zaradi zrežirane afere Patria.

Ana Zagožen smrti svojega očeta, na katerega je bila zelo navezana, nikoli ni prebolela, in da se jo dva dni po obletnici očetove smrti novinar tednika Reporter Igor Kršinar brez preverjenih dokazov, na podlagi lastnih predpostavk odloči poskusiti osramotiti in diskreditirati, je samo še en dokaz, kako nizko je padel nivo novinarstva pri nekoč uglednem tedniku, odkar ga je prevzel propadajoči tajkun Martin Odlazek.

“Enigma Janševe kraljice instagrama: hčerka pokojnega Jožeta Zagožna ponosno razkazuje svoje čare in luksuzno življenje. Od kod ji denar,” se v zadnjem od svojih novinarskih zmazkov sprašuje Igor Kršinar, ki se je na Reporterju v zadnjem času specializiral za obračunavanje s SDS, njenim predsednikom Janezom Janšo, televizijo Nova24TV, zdaj pa še s nič hudega slutečo hčerko pokojnega politika, ki še vedno žaluje za svojim očetom.

Čustven zapis Ane Zagožen ob šesti obletnici očetove smrti na Facebooku. (Foto: FB)

Ana svojega očeta po pripovedovanju prijateljev nikoli ni prebolela. Medijem ne more oprostiti, kako so se družine lotili v času afere Patrija. (Foto: FB)

Kršinar frustriran, ker je Ana dopustovala v Dalmaciji in ker je organizirala zabavo za rojstni dan!?
Kršinarjev prispevek gre nekako takole: “Ana Zagožen, 32-letna hčerka pokojnega Jožeta Zagožna in ljubljanska mestna svetnica SDS, na družbenih omrežjih ponosno razkazuje svoje čare in luksuzen način življenja. Spomladi je obiskala veliko evropskih prestolnic, poleti letela na počitnice v Dalmacijo, organizirala zabavo z živo glasbo in se sprehajala po Sloveniji z razkošnimi oblekami in torbicami.”

Kršinarjev zmazek, ki je sicer napoved izdaje nove številke revije Reporter, v kateri so Ano Zagožen postavili kar na naslovnico, je na socialnem omrežju Twitter naletel na burne odzive. Tviteraši Kršinarju očitajo, da za Odlazkov denar razprodaja svoj novinarski ugled, da nima več nikakršnega občutka za moralo. Oglasila se je tudi skupina Generacija identite, ki se sprašuje, “če je to luksuz, če se odpraviš na počitnice v Dalmacijo, se prehranjuješ z zdravo prehrano in praznuješ svoj rojstni dan?”. Ana Zagožen je namreč v začetku septembra praznovala svoj 32. rojstni dan na vikendu v slovenski Istri, od koder je doma njena mama, in ne njen oče. Prav tako obiskovanje evropskih prestolnic danes ni več nedostopno mladim, Instagram-influencerji, tudi Zagožnova je med njimi, to pogosto počnejo na stroške turističnih agencij, saj jim delajo reklamo. S torbicami se na Instagramu rada pohvali marsikatera mlada Slovenka, kar tudi ni nič posebnega.

Reporter se ukvarja z 32-letno Ano Zagožen, ker se je Igorju Kršinarju zamerila zaradi objav na Instagramu. Sodeč po njegovih odzivih ji preprosto zavida. (Foto: Twitter)

Aktivno sodelovala tudi v Logarjevi županski tekmi
32-letnica ljubljanska svetnica SDS je javnosti najbolj poznana kot aktivna članica lanskoletne kampanje Anžeta Logarja za župana Ljubljane, sicer pa bratu in mami pomaga voditi družinsko nepremičninsko agencijo. Ana Zagožen po naših zanesljivih informacijah ne živi razkošnega življenja, saj živi v manjšem stanovanjcu na Topniški ulici v Ljubljani, skrbi za dva kunca in se ukvarja z zdravo prehrano. Svoje dneve rada preživlja v naravi, velikokrat se peš odpravi na Šmarno goro, poleti pa je dopustovala v Dubrovniku – na sosednjem Hrvaškem, tako kot še več kot milijon drugih Slovencev.

Ana Zagožen je torej čisto normalno  mlado dekle. Kaj neki je zmotilo Igorja Kršinarja, da se jo je odločil sprevrženo diskreditirati in objaviti kar na naslovnici, samo zato, ker tako kot drugi mladi ljudje, aktivni na socialnih omrežjih, z drugimi rada deli, kje je dopustovala, kaj je jedla in kaj je še počela (in to v državi, kjer so Jankovićem, družini na oblasti v glavnem mestu, odpisali 29 milijonov evrov dolgov), ni popolnoma jasno.

Morda lastne frustracije. Kot je zapisal v odgovoru enemu izmed jeznih tviterašev, bi rad vedel, zakaj že pri 32-ih lahko živi tako razkošno, medtem ko on bojda še pri 52-ih životari. Glede na nivo novinarstva na Reporterju je vse več takšnih, ki upravičeno pričakujejo, da bo šel omenjeni tednik po poteh Maga. Potemtakem bi se lahko Kršinar, ki že zdaj mladim puncam zavida, da uživajo življenje, znašel še v večjih težavah.

Tibor Ferk

 • Miro Jereb

  Zadnjič vidu kršinarja ko je jedel pasulj in CELO klobaso v njem. Le od kod mu denar ?

  • von Rhein

   To je hrana za partizanske proslave zato je na sporedu vsak teden najmanj ena.Če gre še po “repete” občutno prihrani na svojem računu.Še posebej,če v zahvalo napiše kakšno neumnost iz repertoarja debat na tržnici.

  • sodnikisozločinci

   Še malo pa bo imel samo še za burek.

   • antimur

    Če bo nadaljeval po izdajalski poti, še bureka ne bo potreboval.

   • SIMON ROZIC

    …upam! Potem pa na pašo za smetišče Kemis!…

  • ROMAN Naprudnik

   kuča je častila!

  • Steiermark

   Ali je bila klobasa kranjska – iz mesa prašiča?

   • SIMON ROZIC

    ….misliš Židanova? Kje pa, Židan bi jo sam požrl!

  • SIMON ROZIC

   …potni stroški, de ? Okoli pravih tem vozi velike ovinke, pa se nabere, de?

  • zokispoki

   A zato tako nemarno kaka po nasih glavah ? Bog ve, ce ima Odlazkov oproda orozni list ?? Pasulj je lahko namrec sila nevarna zadeva !

 • Beli Sneg

  Reporter rumeni tisk. Na naslovnicah: zaljubljena v župnika, harekrišna… Tema kradljivca opankarja, vazala Serpentinška v Rusiji tudi pod razno ni dobila naslovnice. Bolj nizko ne gre. Kaj ko bi Kršinar pisal o tem kje in kako Opankarjev sinovi in njune izbranke dopustujejo in kako? Pa sam opankar.

  • zokispoki

   Kdo pa se bere ta udbovski casopis ?!?

   • SIMON ROZIC

    …moram ga brat, da lažje ločim užitno od plevela!
    Upam, da tudi ostalim “rata”!

  • pupa

   Povabim Kršinarja v Trsek, da si ogleda “razkošni” vikend družine Zagožen. Sem bila že v notranjosti nič posebnega nikjer nobenih pozlačenih kljuk le okusno urejena istrska hiška sredi vasi noter je pokojni Zagožen dodal malo koroškega pridiha, ker je uporabil veliko lesa. Kolikor vem je večina delal sam in celo vinograd je obdeloval. Pridna in delovna celotna družina. Škoda, da ga ni več med nami.

 • jedro

  Eh, tam se že nekaj časa trudijo uničiti Pепортер. Bralcev je vedno manj.
  Najbolj vnet je Игорь Прашинар, takoj za njim ga želi prehitevat po desni Игорь Гошт , ostali ju skušajo dohiteti, ampak je še premalo gasa.

 • if

  So posatli žajfnica, pri Reporterju seveda, neuporabna seveda.

 • janko

  Zagožnovi so dolga leta trpeli pod komunističnim trpičenjem v Samostojni Sloveniji; skoraj kot Janez Janša!!
  Odstavimo že končno te potuhnjene pošasti! VSI VEDNO NA VOLITVE, POTRUDIMO VSE, TU JE NAŠA MOČ!!

  • črnaovca

   Ja res je trpel ubogi se mu je poznalo na zdravju

   • janko

    Kaj vse so počeli rdečuhi Janši, Zagožnu, pa Kanglerju, če je kdo morebiti dobil kak nefer evro od kje! Kaj pa danes, odpis 45 milijonov Zokiju, čeprav ima milijone v davčni oazi – pa nič?! In rdeči imajo milijarde v tujini, doma pa ne vračajo kreditov – pa nič. Res, TO JE KONTINUITETA!

    • črnaovca

     A vsi ti so že pod rdečuhi pridno služili denar, seveda so bili nezadovoljni ker so si želeli več. rdečuhi so znani po tem da tistih ki jih zapustijo ne marajo najbolj.

   • Aurelius

    Ja, tebi pa se že branje naših komentarjev pozna na zdravju in to na mentalnem …

 • Janez Novak

  O mrtvih samo dobro. O živih pa, kar je res…

  • samotoje

   Tvoj prvi stavek, žal, ne drži. Če malo pomisliš.

 • terminalar

  Ok, če že, je pred njo še mnooogo drugih, ki niso pojasnili, od kod jim denar in bogastvo.

 • karpelec

  Čudna bolezen se je lotila Kršinarja in kar ne spusti. Šurla bi skorajda že moglo skrbeti, ker že prehaja v kronično fazo.

  • Slovenka

   Ja, ja. Janšitis je huda reč.

 • Skrajno Desni

  Če so si ti naši politiki in poslanci levi in desni v čem enotni je to kraja državne blagajne, edina panoga ki jo obvladajo.

 • antimur

  Temu nosatemu, grdemu in hudobnemu Kršinarju, ki je enako dno kot novinarji Mladine, Večera, Dela, ali pa še hujše, saj se predstavlja v imenu desnice in pomladi, kar je nizkotno izdajstvo v rangu Novačke, Tonina in podobnih izdajalcev slovenskega naroda, mora kdo naložiti po gobcu. Da bo zadetek popoln, naj si vzame za orientir njegov čepur(nos), potem zanesljivo ne bo zgrešil.

  • pupa

   Še prej ko bo par let naokoli, bo Kršinar iskal službo, s takim pisunstvom jo bo težko našel.

   • Ehnaton

    Ravno zaradi takega pisunstva jo bo sploh dobil.

    • pupa

     Imajo že preveč svojih piškotkarjev. Potrebo po branju časopisov spodrivajo novice v elektronski obliki.

   • antimur

    Po pomoti sem zamenjal Kršinarja s Šurlo, sicer sta pa tako oba zahrbtna kučanistična izdajalca.

 • Anton

  od kdaj pa je Kršinar postal presstitut?

  sarkazem press

 • FORT WORTH

  Krsinar je veljal za dobrega novinarja.
  Zgleda pa, da gre po poti brezhrbtenicnega Mar-keša…

  • jedro

   Očitno pokvarljiva roba.

   • FORT WORTH

    Ja, ocitno.
    Je pa tudi res, da štab na desnici misli, da bodo taki kalibri delali za 1.000 – 1.500€ mesecno.

  • tohuvabohu

   Za moje pojme Kršinarju veliko manjka do dobrega novinarja. Manjka mu tudi do povprečnega.

 • Anton

  dost mam teh bebavih levičarjev, čas je za musko, čas je za

  https://www.youtube.com/watch?v=fcaIamIU8U0

  sarkazem press

 • sodnikisozločinci

  Čisto v redu punca, le namesto dva kunca, bi lahko imela dva …, pardon, eno črko je treba zamenjati, pa se trenutno ne morem spomniti katero.

  • diler resnice

   Če mislite javno natolcevati in krniti ugled kakega dekleta, potem je bolje da oddajate komentarje v kaki porno reviji..tam so možnosti za “PERVERZNOST!?

   • sodnikisozločinci

    No, no, pišem o domačih živalih, “namesto dva kunca, bi lahko imela dva junca”. Kje vidiš tu perverznost?

 • lokec

  Nekoč sem rad kupoval Mag in Reporter.

  • JANEZ GUS

   Bilo je nekoč…

  • Slovenka

   S poudarkom na NEKOČ.

 • GverilaStyle

  požarju naj nekdo pove, kdo mu ženo prtiska!!! Ampak sej verjetno že ve.

  • JANEZ GUS

   Lepe stvari moraš pokazat.Ko pa jih pokažeš,se rado zgodi kaj takega.

  • KAPIBARA

   Naj se raj un vpraša, kdo jo njemu.. kolo sreče- se okreče..

 • JANEZ GUS

  Je tega kršinarja Odlazek kupil.

 • soc

  Kršinar postaja vredni naslednik Janeza Markeša. Mar-cashu se je splačalo, se bo tudi njemu?

 • Vera

  Zanima me,zakaj ne morem priti do vsebine članka, kjer je opisano kako je Tonin odvzel poslancu Brezniku glede ” digitalizacije ” ? Na TV sem videla Tonina,kako se je prevažal z nekim električnim skirojem,dva dni pred tem sem pa brala, da se stranka SDS trudi okrog digitalizacije.Kdo nam laže ? Preričana sem,da NSI s Toninom vred !

  • Nata

   Tudi jaz sen iskala, na Novi in drugih portalih. . . . .
   prilagam tole. Eden od komentatorjev omenja, da je SDS na Celjskem obrtnem sejmu predstavila svojo vizijo o digitalizaciji .
   Včasih pa kakšni članki res čudežno izginejo , tako da človek podvomi v vse in vsakega. . . .

   https://www.domovina.je/tam-kjer-je-vlada-zaspala-je-vskocila-opozicija/

   • Vera

    Zjutraj nimam časa,zato na net pogledam malo kasneje ,toda danes sem takoj na NOVA24 TV, našla članek,ki pa je bil v trenutku izbrisan,ko sem želela dati komentar. Naslov je bil:Tonin poslancu Brezniku ukradel načrte za digitilizacijo.”Kdor laže,ta tudi ….. ” !

    • Nata

     Ja, se spominjam tega članka.
     Morda pa le ni bilo tako, kot trdi Nova, pa so raje umaknili .??

   • Andre Frass

    Se spomniš članka o najdražjih objektih na svetu? So kar na veliko izpuščali cdu/ csu objekte pri katerih so si angela in ostali napolnili žepe

 • Anton Zgaga

  Hvala Nova za Reporter. Članek tam korekten. Se strinjam s Kršinar. Pogledal na Instagram.

  • xtc

   Tud Komunist je bil KOREKTEN za svoje ovce.

   • Anton Zgaga

    Čital Janša brezplačniki, čital komunist, isto.

    • xtc

     A ti to o Kučanu & Co?

    • pupa

     Še eden ki ne zna brati, piše pa kot da bi sam sebe prevajal iz afganistanščine.

  • Kapodistrias

   Pač v skladu s priimkom.

  • rabbit

   In kaj si videl ?

   • Anton Zgaga

    Photoshop baby od 32 let brez moški. Mogoče LGBT

    • rabbit

     A to si sebe v ogledalo pogledal?

 • Ryuk

  Zdaj je še Pezdir odšel iz reporterja na Požareport. V tej reviji ni ostalo več nič berljivega. Ostali, ki pa hočejo brati mladino, ne kupujejo reporterja.

 • montyamp

  Kršinar ima taki fris verjetno zaradi udbovskih prijemov , njegova dejanja mi pa privlečejo v spomin tale zapis :
  – – – – – – – – IZDAJALEC – – – – – – – –

  Narod lahko preživi svoje norce, celo ambiciozne. Ampak ne more pa preživeti IZDAJE od znotraj. Sovražnik na vratih je pomemben ampak je znan in nosi svoj prapor javno. Toda IZDAJALEC se prosto giblje med vrati, njegov potuhnjeni šepet šumi po vseh ulicah in slišati ga je tudi v dvoranah vlade same. IZDAJALEC ne izgleda kot IZDAJALEC , govori s tonom, ki je domač žrtvam, nosi njihov obraz in njihove argumente, pritožuje se nad podlostjo, ki jo kakor opaža. Razkraja dušo naroda in dela tajno, v noči ogrozi stebre na katerih sloni moč mesta. Okuži politično telo, da se ne more več upreti.
  Morilcev se je manj bati kot izdajalcev. (Markus Tilius CICERO leto 50 pred n.š.)
  Se pravi , bati se je treba temnordečih murglosrbskih IZDAJALSKIH EXEKUTORJEV IN PIROMANOV .
  Nevretančarje in krš – inarje še partijski fosili lahko vrtijo , še dobro da imamo že nekaj klenih Slovencev , ki ne klonijo komunističnim retardom , kot bogi Odlazkov podrepnik .

 • Anton Zgaga

  Čital tudi super članek na Domovina.

  Kako gre opoziciji?

  Obenem so komentatorji ocenili tudi uspešnost posameznih opozicijskih strank. Najvišjo povprečno oceno, 3.3, je dobila NSi, uspešnost SNS so ocenili z 2.7 in SDS z 2.4.

  “Razen nekaj precej brezplodnih razprav, SDS kot največja opozicijska stranka v DZ ni uspela postaviti svoje alternativne politike, za razliko od NSi, ki se s tem izrazito trudi in išče svoj profil na sredini političnega spektra,”

 • Avrelij

  Ne vem, kaj je narobe s tem, če se novinar ukvarja s tem, od kje mladi frčafeli denar, da živi izjemno razkošno, glede na to, da ji sedanji prihodki očitno ne omogočajo takšnega razkošja, da o potovanjih po celem svetu sploh ne govorim? Znano pa je, da je bil njen pokojni oče vpleten v številne zelo sumljive posle …

 • Kapodistrias

  Kršinar, da te ni sram! Nizko si padel! Odlazkov hlapec? Verjetno. Pa si včasih kot novinar le nekaj pomenil. Danes ne pomeniš več nič, absolutno nič. In s tabo Reporter. Do konca leta imam poravnano naročnino – potem pa ODLAZI!, z Odlazkom vred. In to je že ali pa še bo storilo mnogo mojih kolegov. Pa mi je vseeno žal Reporterja. Še vedno mi je žal nekaj solidnih sodelavcev, Puca, Glücka, Žužka in Medveščka. Storite tako, kot je Biščak. Ja, Odlazek je prišel z mafijaškim denarjem, da ga uniči, da ga odpelje celo iz nevtralne pozicije v levo, kjer z nakradenim udbomafijskim denarjem kraljujejo levosučni režimski mediji. Odvratno!

  • Anton Zgaga

   Če nebi Reporter, za čitat nebi bilo v Slovenija nič. Tako realno.

   • pupa

    Karkoli že vedno berem in bom brala ti pa še vedno ČITAŠ, koliko pa RAZUMEŠ tega kar PREČITAŠ pa je všrašanje.

    • Anton Zgaga

     Ko bil otrok, mama mi kupila za šolo prvo Čitanko. Ko naučil čitati, prečital na platnica PrvaČitanka. Risal in opremil Tone Kralj

 • tohuvabohu

  Kršinar bi bil rad Požar, a nima predpogojev.

  • FORT WORTH

   Najbolje bi bilo, ko bi se preizkusil sam na trgu…
   Ampak to je za nekatere se vedno pretezko.
   Vcasih sem kaj njegovega prebral.
   Zdel se mi je objektiven.

   • tohuvabohu

    Meni se je od vedno zdel rumen. Požar je tudi precej rumen, vendar je dobro obveščen, njegovi zapisi imajo velikokrat hude učinke. Kršinar pa vedno izpade bedak.

    • Anton Zgaga

     Učinek Požar za zdaj velika popularnost vlada.

 • Celcar Mojca

  Reporter nima kaj napisati, nima idej.. potem pač pišejo bedarije..

 • Anton Zgaga

  Walter Wolf in Jože zagožen velika prijatelja v biznis bila. Provizija od Patria za celi biznis v žep tudi Zagožen. Zmenili v Maribor.

  • rabbit

   Zakaj pa nisi šel na sodišče in dal dokaze ko je bilo čas a ne to ti je zelo dober prijatelj povedal ki vse vse zakaj pa on ni šel na sodišče, ja mu je en dober prijatelj povedal in tako naprej. Bla bla

   • Anton Zgaga

    Sodišče v Avstrija dosti povedalo. Slovenija resnico skrivala še danes.

    • rabbit

     Kaj pa je povedalo?

    • pupa

     Pri vsakem poslu če pade provizija v žep pade podpisniku pogodbe oziroma lobistu. Lobist je to dolžan prikazati kot dohodek dočim podpisnik pogodbe običajno, če kasira je to kot se temu reče “pod mizo”. In kdo je bil podpisnik pogodbe pri nabavi patrijinih oklepnikov? Ali ni to bil morda ERJAVC? In glej ga zlomka Erjavec “čist ko suza”.

 • Solo

  Igor je razočaran, ker mu Milan nikoli – čeprav mu že leta zvesto liže rit – ne plača dopusta v Dalmaciji.

  Še na kremšnito v Zvezdo ga ne povabi.
  Se je za to boril? Je zato odvrgel masko “novinarja” in se prodal Rdeči mafiji? Vse za prazen nič.

 • xtc

  Kršinar je le še eden v vrsti levih dripcev,ki je dokaj uspešno skrival svojo nrav in to ,da doma pri njih nosi hlače žena sodnica na LJ sodišču,kako kotira večina SLO sodstva pa vemo.Nivo,Masleš,Rakočevćk,Pivkovih,Pogačnikov ,Klajnšc pdd “profesionalnih” sodnikov.Sicer pa glede ,da gre za LJ mestno svetnico in da imajo še skupaj agencijo,ji očitno ne gre slabo.
  Bi pa bilo bolj smiselno ,če bi Kršinar vsaj približno tudi objavil vse njene dohodke-če sumi ,da je kaj narobe,pa naj zadevo prijavi davkariji-ne vem čemu težava.
  Kot je tudi ptrecej raztegljiv pojm kaj je luxus. treba se je umestiti v neke številke in nato govoriti,kot je treba poznati vse osebne prihodke in bilance,drugače te lahko doleti tožba zaradi krive obdolžbe in blatenja.
  Skratka Kršinar je že večkrat nakazal kam se gible in Vinko mu je lepo napisal.
  To,da pa če ga daje foušija je pač osebna travma in če pač doma mora gledati staro in žleht in še kako babo od sodnice,ki nosi hlače-nenazadnje sam si jo je izbral.
  Sicerpa mogoče Igor bi………………… ampak ne more,potem pa zamere pa to.

 • Anton

  Kršinar je še en od tistih fake katoličanov, ki v Nedeljah hodi poslušat pridigo o skromnosti in pokori, po maši na spoved k palčku smuku v Murglje. Take ma palček smu še posebno rad!

  sarkazem press

 • Vlado77

  Bi še “razumel” če bi šlo za Mladino ,ki je po osamosvojitvi skrajno leva revija- prej pa obratno. No Reporter se spreminja v sovražno do SDS in JJ in to na podlagi obrokovanj. Kršinar- mene bi bilo naravnost sram, da se pustiš za ljubi kruhek take pisat. Odpovedal Reporter prav zaradi teh transformacij. Neki Zgaga ( v komentarju) napeljuje na Patrio in Wolfa. Na to je seveda upal Kršinar, da se debata razširi v blatenje družine Zagožen. Kao jasno mi je zakaj se Ana afna na instragamu- keš od Patrie !!. Zanimivo pa , da največji sršeni do JJ in Zagožna posledično nikoli niso teh trditev uporabili ko je bil čas Patrie- in ta čas se je vlekel leta. Pisuni zamislite se

 • črnaovca

  Pa saj je Jože delal in ni bil revež da je lahko tudi kaj zapustil hčerki

 • Olga101

  Kršinar in ostala levičarska svojat (po Trčku) ni vredna niti besede novinar! So le plačanci “poštenjakov” iz Murgel, katerih naloga je varovanje privilegijev, ki so jih podedovali od komunističnih morilcev! Z lažmi, diskreditacijami in političnimi procesi proti drugače mislecim želijo še naprej parazitirali!
  Če bi bil tovaris novinar, bi začel raziskovati komunistične zločine in ukradeno premoženje, od druge svetovne vojne do danes!!
  Raziskoval bi tudi, od kod neki Stefaniji Kučan iz Slovenije na računu pri HSBC 200 MILJONOV DOLARJEV!
  Vloga novinarjev, kar tovariš Kršinar ni, je nadzor vladajočih in ne laži o opoziciji! Prozorno!

 • Slovenka

  Prosto po Župančiču: venomer Reporter pada, pada, pada.

 • mapu

  Tale kršič je pa res en smrdljivi drek od človeka…

 • Franci Pušenjak

  Škoda za Reporter, kako hitro se iz dobrega da narediti pritlehno, rumeno in žajfasto? Izgubili smo MAG, izgubljamo Reporter….. dobro nas komunisti tepejo!! Priča smo še enemu kruhoborstvu, žal!!! Reporterjev zvesti bralec se poslavlja! Želim pa okrevanje!!

  • Lustrator

   Pozno, pozno ti je kapnilo kdo je postal lastnik reporterja, a še vedno bolje enkrat, kot nikoli.

 • rabbit

  Preberite si novo jokanje Kršinarja. Piše da je imela Ana Zagožen celo kuharje, ki so pekli hobotnice pa me je firbec matral pa sem šla gledat te kuharje in kaj vidim enega mladeniča, v beli majici in kavbojkah, ki drži hobotnico in naslednja slika pečena hobotnica na zelenjavi pa nikjer nobenega kuharja. Sem pregledala njen instagram in moram reči nič posebnega nobenega pretiravanja navadna punca nobenih ekstravagantnih in dragih oblek ali ostalih dodatkov gospod Kršinar za malo denarja se dobi v Primarku, Top Shopu, H&M, čisto običajno.
  Pa še glede potovanj gospod Kršinar veste svet je ena velika vas in samo nekaj klikov in čisto poceni pridete v vse evropske prestolnice. Zadnji namig v Berlin za 90 evrov tja in nazaj iz Benetk.

 • Nata

  No. . . .no. . . . a vi na Novi pa nikoli ne pretirtavate? Ampak potem članek umaknete, mi se pa sprašujemo, kaj je narobe .
  Dajte no. Saj smo vsi skupaj, kot mali otroci, ki najraje sošolca potunkamo, da mi izpademo lepše .

  Slovenija pa še naprej plove v globoke vode, ki jih ne bo zmogla !!

 • antimur

  Kako lahko takšen pokvarjen idiot kot je Kršinar in Reporter sploh funkcionirata, če jim ni jasna temeljna vrednota vsakega normalnega človeka, to je odnos do pietete. Brez te osnovne vrednote so bili nacistični zločinci v uničevalnih taboriščih, Stalinova zločinska NKVD, Titova zločinska Udba. Sramota za odraslega človeka, klub temu, da sta Kršinar in celotna Reporterjeva ekipa samo ogabna izdajalska kučanistična podrepnika.

 • Borut Zabret

  Krsinar bravo!Koliko bojsih in bolj postenih ljudi vec ni,tudi zaradi taksnih.

 • freedomfighter

  Po 6ih letih pa se vedno take custvene objave…in to na facebooku…eni ljudje so pa res obcutljivi

 • Dragan Krstič

  Jože Zagožen je pred leti ko je bil član nadzornega sveta Gorenja ob tarnanju delavcev Gorenja zaradi majhnih plač delavkam povedal naj malo manj denarja zapravljajo za cunjice pa ga bo več ostalo za življenje. Od takrat se mi je ta član SDS zagabil.

 • Dragan Krstič

  PREBERITE: LAHOVNIK KRITIČEN DO NADZORNIKOV IN UPRAVE GORENJA
  Njadete na googlu kako socialen je bil Zagožen.

 • Janez Kepic-Kern

  Pošteni upokojenci,
  ki smo prizadevno delali – polnih 40 let
  smo že resno zaskrbljeni – nad zelo slabim stanjem v naši R. Sloveniji – na večini področij.

  BOLJ NAJ SE AKTIVIRA – PARLAMENT – naše R. Slovenije.
  Samo medijske objave – niso dovolj, da se kaj – izboljša.
  To vemo vsi.

  In kakšen – mislite, da bo – EPILOG
  ali kot se zdaj moderno reče – IZPLEN
  teh
  medijskih objav, pobud, protestov.?
  PO MOJEM OSEBNEM MNENJU – BO ENAK – NIČLI, NULI.

  ŠALA
  Kak
  cca 80 let star , verjetno ex KP, ZK – VSEGA NAVELIČAN EX KP, ZK “SISTEMČEK”
  bo morda
  ali zelo verjetno – potelefoniral – kakemu staremu verjetno ex KP, ZK KAMERADU=TOVARIŠU
  Z
  verjetnim vplivom na medije ter na t.i. INSTITUCIJE PRAVA v “naši” R. Sloveniji
  in bo – verjetno – rekel?
  “veš kaj – ex kolega – JAZ SEM ZDAJ – STAR.
  Sem, kot se reče – V GLOBOKI PENZIJI. Rad imam – moj ljubi – mir.
  Daj prosim te – uredi,
  da se v medijih o teh zoprnih stvareh – NE BO NIČ GLASNO GOVORILO,
  V INSTITUCIJAH PRAVA – pa nič – raziskovalo”
  Nek občutek, ki me ponavadi
  NE VARA – mi tako – potiho šepeta. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  “DRMALA SE GORA – RODIO SE – MIŠ”
  pravi star pregovor iz ex YU

  KONEC ŠALE

  Za človeka, ki je imel nad 10 let izjemno dobre plače npr. cca 20.000 eu – 800.000 sploh ni tako “grozno” visok prihranek,
  Sploh pa obstojijo t.i. FORENZIČNE RAČUNOVODSKE PREISKAVE.
  Hrup okrog denarja družine Zagožen – se mi zdi precej odveč, politizacija stanja z denarjem pokojnika, o katerem otroka pokojnega – ne moreta vedeti – nič?!

 • Aton

  J bi bil lahko previden. V (vsaki) stranki in okoli so priskledniki, ki se prodajajo za majhen denar. (nekoč) pa mi je zameril dobronamerni nasvet. Ljudje, ki samo kimajo so pač najslabši. To nkegovo šibko točko pridno izkoriščajo.

 • Branko Jadran

  Reporter si dela reklmo z taksnimi traci, nic resnega, komu je zanimivo listanje traca, rumeni tisk, pa se ta nic prepripriclivo npisan

 • jan Gedli

  Sicer pa bi jaz v pocestniškem žargonu dejal, da je pojavljanje na instagramu preseravanje.

 • jan Gedli

  Kako pa se je končal TOŽILSKI POGROM NA PREMOŽENJE – dediščino pokojnega Jožeta Zagožna? Se mi zdi, da Zagožnovih niso obravnavali na način kot Jankoviće.

 • Tomaž Mlakar

  Sej tudi vi kljukci na Nova24tv niste ravno jagodni izbor novinarstva. Toliko laži, ukradenih člankov in ko vas kaj kdo vpraša, ste tiho kot riti.
  Pač pa uživate ko netite nesoglasja in prepire.