Hude obtožbe nekdanjega šefa Sove: Sobotni levi protestniki so kolaborantje

Foto: STA

“Slovenija in EU sta žrtev poskusa invazije, okupacije. Sodelovanju ali pomoči pri tem pa se je svoj čas reklo kolaboracija in narodna izdaja,” je o aktualnem dogajanju zapisal nekdanji direktor Sove Damir Črnčec, ki posebej opozoraja na sobotne protestnike, ki se jim je pridružil tudi Milan Kučan: “Kako se lahko imenuje drugače pozdravljanje nezakonitih migrantov v centru Ljubljane?”

Damir Črnčec je poleg pozdravljanja migrantov na shodih za kolaboracijo s sovražnikom označil tudi vabljenje “band, katerih namen je radikalno islamizirati našo domovino. Band, katerih namen je ogrožanje naših družin, žena in otrok?”

In še totalitarni simboli
To pa po njegovih besedah še ni bilo vse, čemur smo bili priča v soboto: “Kako se lahko drugače imenuje shod s simboli, ki so napad na demokratično Republiko Slovenijo?”

To je narodna izdaja
“Sodelovanju z okupatorjem se je vedno reklo kolaboracija in narodna izdaja,” je še zapisal nekdanji direktor Sove.

Črnčec je svoje besede oprl tudi na ugotovitve vrhovnega poveljnika Nata generala Philipa M. Breedlova, ki je med pričanjem pred senatom dejal, da se ISIS širi kot rak. Na poti v Evropo so med nezakonitimi migranti zanesljivo pomešani tudi teroristi, kriminalci in tuji teroristični bojevniki. Te namreč zavračata tako Nemčija in Avstrija, v Sloveniji pa jih prijazno sprejmemo in jih nastanimo v neposredno bližino šol ter vrtcev.

M. P.