fbpx

Jankovićeva snaha uživa v luksuzu bogatašev: Zdaj je bolj jasno, kako je bilo porabljenih 16 milijonov evrov odpisanih obveznosti družine Janković!

Ursula Gawish (foto: Instagram)

Se še spomnite, kako so Electi Inženiring, družinskemu podjetju družine Janković, ki je bila več let na robu bankrota, odpisali kar 16 milijonov evrov obveznosti, medtem ko nekatere izselijo zaradi minimalnih zneskov neporavnanih obveznosti? Zdaj je jasno, kam je odšel denar dinastije Janković. Žena Jankovićevega starejšega sina Damijana, Ursula Gawish, pa živi brezskrbno in razkošno življenje z najdražjimi kosi dizajnerskih oblačil, kateri dosežejo ceno tudi preko 3 tisoč evrov.

Lepotica libanonskega rodu živi življenje na visoki nogi, ki je polno potovanj, prestižnih hotelov, božanskih počitnic in dizajnerskih kosov, za katere je treba odšteti vrtoglavo visoke zneske. Svoj način življenja Jankovićeva snaha s ponosom deli prek družbenega omrežja Instagram, kjer je mogoče videti, kam potuje na prestižna potovanja, kako se prehranjuje, kakšne kose oblačil nosi. Med njimi je mogoče najti Valentinove torbice (stanejo 2.000-3.000 evrov), Louboutin in Valentino čevlje (zanje je potrebno odšteti tudi več kot 1.000 evrov), Balmainove suknjiče (stanejo tudi preko 2.000 evrov) in torbice Louis Vuitton (dosežejo ceno preko 3.000 evrov).

Družinsko podjetje Jankovića Electa Inženiring je v začetku prejšnjega meseca ponovno zadihala, saj so njeni največji upniki potrdili poenostavljeno prisilno poravnavo, ki jo je predlagal direktor Damijan Janković in je predvidela 90-odstotni odpis dolgov. S tem se je Electa rešila več kot 16 milijonov evrov obveznosti, malo manj kot dva milijona evrov pa bo morala vrniti šele konec leta 2020. Kot lahko vidimo v praksi, imamo državo, kjer je prvorazrednim lepo. Ni kaj, res ni težko življenje, če si član družine Janković, ki si je podredila najlepše mesto na svetu.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

H. M.