fbpx

Je direktor agencije za varnost prometa Velov razbil avto in pobegnil?

Igor Velov

V javnost so prišle informacije, da je direktor agencije za varnost prometa Igor Velov v Kranju povzročil prometno nesrečo in nato pobegnil. Na naše klice se Velov za pojasnila ne odziva, na policiji pa identitete niso direktno potrdili, hkrati pa so dodali, da gre za obravnavo dogodka in ne za nesrečo.

Na Nova24TV smo dobili informacije, da je bil direktor agencije za varnost prometa (AVP) Igor Velov danes v Kranju udeležen v prometni nesreči, pri tem pa je na parkirišču pustil parkiran avtomobil.

Velov se na naše klice ni odzval, so pa na kranjski policiji zaradi velikega zanimanja medijev podali informacijo v okviru varstva osebnih podatkov.

Šlo je za službeni avtomobil
Kot so izjavili, so policisti danes preverjali informacijo o nastanku materialne škode na enem od vozil v okolici Kranja. Vozilo je bilo dobljeno parkirano na parkirišču, zaklenjeno in brez voznika. Z uporabnikom vozila so policisti že govorili. Preverjali so nastanek dveh poškodb na vozilu. V poškodbi na zadnjem delu vozila gre po trenutno zbranih obvestilih za staro poškodbo, poškodba na pnevmatiki (spredaj) pa naj bi nastala danes. “Glede na trenutno znane okoliščine poškodbo pnevmatike policisti obravnavajo kot dogodek in ne kot prometno nesrečo. Policisti o zadevi še vodijo postopek in zbirajo obvestila,” so še zapisali v izjavi.

Na AVP so v zvezi z domnevno nesrečo za STA navedli, da s podatki o dogodku ne razpolagajo. Po njihovem pojasnilu je Velov danes na dopustu. So pa potrdili, da je poškodovano vozilo v lasti agencije in v stalni, tako službeni kot zasebni uporabi direktorja.

Po poročanju spletnega Dnevnika je sicer ena od novinark z Velovim prišla v stik, ko ga je povprašala za stališče glede neke druge teme, povezane z državnim svetom. V približno minuto dolgem pogovoru ji je dejal le, da je pri zdravniku in da komaj stoji.

H. M.