Kaj pa svoboda govora?! Na Facebooku dovoljeno vse, le poročanje o nasilnih LGBT aktivistih ne

Foto: iStock

Facebook preži na objave Nova24TV kot pes na kost in blokira vsebine vsakega članka, v katerem kakorkoli opozarjamo na dogajanje okoli LGBT skupnosti, ki ga med ljudi širijo pripadniki homoseksualnega lobija. Cenzurirajo se članki, ki nikakor niso sovražni, niti žaljivi, so pa resnični. 

Nova24tv ni le iz meseca v mesec bolj bran spletni portal, temveč tudi vse bolj nadzorovan. Ne, v uredništvu našega spletnega portala se ne dogaja nikakršna (samo)cenzura, temveč nas želijo utišati na družabnem omrežju Facebook. Motijo jih predvsem naši članki, v katerih opozarjamo, da gejevski lobi še zdaleč ni tako prijazen, širokosrčen in dobrodušen, za kakršnega se izdajajo LGBT pripadniki ne le v Sloveniji, temveč širom sveta, ter da izvajajo tako psihične kot fizične oblike nasilja nad vsemi, ki opozorijo na kakšno od njihovih “pomanjkljivosti”, šibkih točk ali celo določenega tveganja, povezanega z njimi – kot recimo igralka v erotičnih filmčkih, ki je zavrnila igranje v sceni z gej igralci, to pa je opravičila z besedami, da ne ve, kaj geji počnejo v svoji zasebnosti in da se noče okužiti s spolno prenosljivimi boleznimi. Rezultat našega članka pa je bila seveda blokada na omenjenem družabnem omrežju, čeprav smo zgolj povzeli poročanje tujih medijev o vzroku smrti mlade ženske.

“Moška princesa” v otroškem programu nikakor ni primerna
Pisali smo tudi o tem, da Disney odkrito promovira homoseksualnost kot nekaj najbolj zaželenega in normalnega. V svojih šovih namreč predstavlja spogledovanje s homoseksualnostjo in težave s sprejemanjem svojega spola kot zabavno in privlačno. Na Disneyjevem kanalu so pred kratkim predstavili zgodbi, ki sta šokirali občinstvo po vsem svetu. V nedavni epizodi šova Andi Mack 13-letnica nenadoma “spozna”, da je homoseksualka in se razkrije svojim prijateljem. Njeni prijatelji navdušeno sprejemajo in potrjujejo njeno homoseksualnost in ji čestitajo zaradi izražanja svojega “resničnega sebe”. Druga Disneyjeva oddaja, Star vs The Force of Evil, na kanalu Disney XD, pa je promovirala “istospolni poljub” in moško princeso.  Poudarili smo, da te teme niso primerne za televizijske oddaje, ki so načeloma namenjene mladim in družinam. Pogovori o iskanju svoje identitete in kakršnihkoli težavah se morajo zgoditi doma, v varnem okolju, ko se staršem zdi primerno, še bolj pomembno pa je, da se o njih pogovarjamo v skladu z vrednotami družine. Vendar pa je za Facebook naše poudarjanje družinskih in moralnih vrednot preveč, spet je sledila blokada. Kaj pa menite vi, je ta objava res tako žaljiva?

Prepovedane tudi objave o spodletelih plastičnih operacijah
Na Nova24tv pišemo tudi o temah, ki v svetu naletijo na ogromen odziv. Kaj se zgodi, če imaš preveliko željo biti podoben svoji najljubši zvezdnici in se poslužuješ nepotrebnih plastičnih operacij, pa smo zapisali v članku, kjer smo razkrili, kako je svoje telo, predvsem pa obraz, iznakazila sicer pred tem popolnoma lepa 19-letnica. Nadvse si je želela postati kot Angelina Jolie, a ji to ni uspelo. Imela je kar 50 plastičnih operacij, rezultat pa vsekakor ni tak, kot si ga je zamišljala. Previdno torej punce, ki s plastičnimi operacijami svojemu lepemu obrazu naredite vse prej kot uslugo!

Želeli smo prikazati, kako škodljive so lepotne operacije, a je ob tem Facebook prižgal rdeč alarm in nas blokiral.

Prepovedano tudi citiranje politikov, ki razkrivajo šokantno resnico o gejih
S tem pa se seznam blokad spletnih člankov Nova24tv na Facebooku še ni končal. V nos jim je šel namreč tudi naš članek o srbskem politiku Bošku Obradoviću, ki je že v prvi točki svojega govora v tamkajšnjem parlamentu poudaril, da ni nobene potrebe, da se govori o domnevnem nasilju nad homoseksualci v Srbiji, saj imajo veliko več pomembnejših tem, o katerih bi morali govoriti, med drugim o beli kugi. Dejal je, da sam nima nič proti homoseksualcem in se nikakor ne vtika v njihovo življenje in zasebnost, vendar preprosto ne razume, kaj bi Srbija kot država zanje še lahko naredila, da bi jim ustregla. “Gej klubi cvetijo, cvetijo parade po celi Srbiji, imate vse, kar hočete. Lahko se poročate, v medijih ste. Lahko počnete, kar hočete v tej državi, v vladi imate gej lobiste, imate celo gej premierko. Kaj več še hočete od te države?” je vprašal v svojem govoru, poudaril pa je tudi, da taka miselnost ni v skladu z njihovo vero in tradicijo. No, Facebook je tudi zaradi tega članka blokiral Nova24tv na družabnem omrežju, čeprav smo poročali zgolj resnico.

Facebook obvladuje LGBT lobi, se boji njihovega udarca?!
Na Nova24tv sledimo našemu vodilu Prvi v službi resnice, pri tem pa poročamo tudi o temah, ki jih drugi namerno oziroma iz določenih interesov zamolčijo. Ena izmed takih je nasilje s strani LGBT lobija, ki pa očitno obvladuje celo družabno omrežje Facebook. Namesto, da bi slednji spoštoval svobodo govora, uvaja vse bolj poostrena interna pravila, kjer ne dovoli nobenih objav v zvezi z nasiljem, tako psihičnim kot fizičnim, ki ga povzročajo homoseksualni homofobični aktivisti. Svoboda govora se torej “reže” tudi tam, kjer naj bi veljalo, da lahko vsak pove svoje mnenje. No, mogoče pa se tudi vodstvo Facebooka boji “batin”, predvsem verbalnih, s strani sprevrženih posameznikov.

Marjanca Scheicher

 

 • Vrhovni sodnik
  • Artur

   Če bi pisal Noriške pravljice bi ga njegovi že zdavnaj deložirali iz parlamenta .

 • Valter BraniSlav

  Marjanca, to je Francijeva tema… on in njegova Danka brez homoseksa ne moreta ziveti…

  • xtc

   Se ti vidi ,da si homo,očitno ne zmoreš brez mokrih sanj z Donkom.

   • Valter BraniSlav

    Francija in njegovo Danko podarjam tebi. Uzivajta….

 • čips

  A ni zanimivo, da najbolj kršijo pravice do svobode govora etc tisti, ki najbolj glasno opozarjajo , na kršitve raznih pravic?

  • Soave

   + + + + + + napad je najboljša obramba – tako pravijo, no ?

 • Olga_10

  Za informacije o homoseksualnost bi morali vprašati Vinka Gorenaka. Baje da se on močno spozna na take stvari!

  • Soave

   Kaj je ti ponaredek ? Od kje pa to veš ? Kako to, da si tako informiran ??

   • Steiermark

    tale ponaredek še to dobro pozna iz časov, ko je bil titov pionirček in deležen pedofilske obdelave! Tile kradljivci nickov so pa bolniki, ker enostavno nimajo moči in pameti, da bi , po svoji, čeprav zelo skromni, napisali kaj, kar bi ovrglo komentar, ki je nasproten njihovemu razmišljanju…..Isto počne več takšnih modelov, tukaj na portalu, ena izmed njih je ana job, ki sem jo tudi blokirala, zaradi njene primitivne prostaškosti in groženj.

    • Soave

     Se strinjam !!
     Le glede Ane ne bi rekla, no ? Je lepa mlada ženska, ki jo moški obrajtajo in zagovarjajo.
     Drugače pa veliko ve in ima korajžo napisati.
     Le včasih jo nekaj piči. . . . . .tako , kot vse nas – občasno.Le da ona kar ” zine “, potem pa popravlja.
     Tudi meni bi včasih pasalo , da bi koga, ki mi dvigne pokrov, poslala nekam . A vseeno poizkušam z vsemi ravnati enako. Saj pravzaprav ne vem pravega vzroka za marsikatero pisanje. Denar ? Sovraštvo ? Zaplankanost ?
     Veš, tudi jaz sem že blokirala, pa spremenila nick. A vse skupaj ne pomaga.Ker zelo rada čivkam. Čas imam, saj sem v penziji in le še malo delam – tako, za dušo in malo za mojega financ ministra, ki je vedno suh, revček !!
     Saj tu – končno – nisem zato, da bi pljuvala po komentatorjih , ampak napisala kaj v zvezi s člankom.
     Na, pa sem malo naložila. Ne morem iz svoje kože. . . . .

     • Steiermark

      Soave, razumem te. Ne vem pa, če si zasledovala oz. zasledila celo zgodbo o maltretiranju in žaljenju ter “ukazovanju” in gorožnjam, da mi je vkradla nick in se v mojem imenu predstavljala na prostaški način in govorila o meni, kot prvi os. ednine….To so bolniki, to ni več nedolžno gobcanje. Kar se pa tiče njene lepote, ali ti res verjameš, da je fotka njena? Pa četudi bi bila, mene ženske kot ženske ne zanimajo, (ona je tudi direktno pisarila, me žalila, češ, da sem si jo jaz “nagledala” in da me je ona odklonila ipd. idiotarije. Potem sta si družno z jovico izmislila, da sem jaz moški, ki ima rad moške itd. in vse to iz hudobije, ker sem jaz vztrajala pri svojem, da sem , tako, kot je tudi res, Štajerka , avtohtona in kot vsi avtohtoni štajerci, nemškega porekla……Ta dva tipa si dovoljujeta vsemogoče žalitve, grožnje in rada bi se posmehovala, samo zaradi tega, ker sta sama pač drugačna in ne dovljujeta ničesar drugega, kot to kar onadva poznata – primitivnost in nasilje – tudi verbalno, in grožnje – čisto po balkansko, kaj bi onadva meni storila……Za takšne primerke , pa je najmanj, kar lahko oseba stori, da se obvaruje pred njimi – jih blokira. Jaz se nebo eliminirala s tega portala, ker nikomur nič slabega nočem in ne želim, tisti ki pa imajo potrebo po komandiranju, maltretiranju in nasilju nasplošno, pa tukaj nimajo kaj iskati!
      No, saj tudi jaz nisem tukaj, da bi pljuvala po komentatorjih – to kar sem napisala je resnica – pa ne moja ali njihova ampak edina resnica. Nebom dovolila nikomur, da tako postopa z mano……
      No, pa lep pozdrav in lahko noč in želim ti še dolgo uživanje tvoje penzije….

     • Soave

      Ne, tega pisanja, ki ga omenjaš pa nisem videla.
      In imaš prav. Komu in zakaj bi se pa umikala ? Pa tudi dobro pišeš. Te rada berem.

      Ljudje so pravzaprav res radi provokativni, pa včasih človek res ne ve, s čim hudirja, jih je spodbudil ? Jaz se večkrat vprašam, s čem sem mu pa stopila na žulj.Tudi jaz sem že imela nekaj prav čudnih ” trkov “, ampak, se požvižgam !

      Pa še nekaj je značilno. Ko jih z argumenti spraviš v kot, postanejo besni in potem samo še zmerjajo in žalijo.
      Vendar nikogar nimam blokiranega. Je vseeno zanimivo.
      Uh, glede penzije. . . . . . hvala za lepe želje !!
      Lep dan – deževen – pa vseeno, no !

   • Steiermark

    verjetno to sam počne z drugimi in si govori: jaz sem Vinko…. kot oni trije tragični primerki bolanih, ki so si vsi trije prilastili ime JJ – bojda takim “pride” samo, če se zamišljajo v koži drugega, pa naj bo to JJ ali Vinko Gorenak. Od njih samih ni bilo nikoli nič in nič nebo! Umetniki, pač…

    • Soave

     Hi. . . . hi. . . . . . po navadi se kar strinjam s teboj. V tem primeru pa ne !
     To so ” umetniki ” sprenevedanja, nabiranju denarja. . . . . itn. . .
     Torej bodo ostali v narekovajih. Barabe !

  • KAPIBARA

   Za kaj, pa ima hčer ??
   Po tvoje za blef ??

   • Olga_10

    Če imaš otroka, to še ne pomeni, da nisi homoseksualec! Sicer pa je Gorenak sam priznal, da je peder.

  • Olga_10

   Zloraba Nicka! Antifa kažejo, da so tu…zlorabljajo tuj Nick za diskreditiranje cenjenega dr. Gorenaka!

   Zakaj moramo opraviti s komunisti? Zaradi zločinov! Kraja, podtikanje, laži, zlorabe, diskreditacije, likvidacije…to je zločinski komunizem!

   • Olga_10

    Zloraba Nicka! Antifa kažejo, da so tu…zlorabljajo tuj Nick za diskreditiranje cenjenega dr. Gorenaka!

    Zakaj moramo opraviti s komunisti? Zaradi zločinov! Kraja, podtikanje, laži, zlorabe, diskreditacije, likvidacije…eden od njih je tudi Gorenak!

 • VERRZIFIKATOR

  Oto – Otina Cicibančič

  CICIBAN, DOBER DAN

  “Ciciban teče v zeleni dan,
  ptičica znanka v goščavi,
  se vsak dan drugače predstavi,
  “Ciciban, ciciban, dober dan!”

  Enkrat je mala sinica,
  ptičica mu zatrjuje,
  drugič se v vrabca obuje,
  ptič je, nikakor več ptica.

  Ciciban teče v zeleni dan,
  nič mu čez dan ni več jasno,
  zdaj se sprašuje polglasno:
  “Mar je ta ptič ves zbezljan?”

  Ptiča dva gnezdece delata, glej,
  vrabec in škorec tam prožno,
  njuno početje ni složno,
  v glavo ostanke si mečeta vej.

  “Ciciban, ciciban, dober dan!”
  Mar bi postal najin sinček?
  Glej, podariva ti slinček,
  dom ti mehkó bo postlan.”

  Misli si ciciban končno tako:
  “Kaj pa je danes v goščavi
  mar ptiči niso več zdravi?
  Nekaj je z njimi narobe hudo.”

  On ne naseda več ptičem,
  medije spremlja pazljivo,
  ve, da je to nalezljivo,
  kar se zgodilo je s tičem.

 • Olga_10

  Čestitke Obradović, čestitke zdrava pamet! Čestitke Nova 24!
  Moramo zaradi nekaj pijancev vsi piti, da se bodo oni počutili sprejete? Kako se počutijo ljudje na vozičku? Bomo šli vsi na voziček, da jim bo lažje?
  Svet je treba postaviti nazaj na noge in vrniti resnico in zdravo pamet!

  • Steiermark

   Olga, oni brez pameti nočejo, da se dela po pameti, ker so brez nje in se enostavno zaradi tega počutijo “stigmatizirane”….

   • Olga_10

    Vem, vendar tudi nedoraslemu otroku ne dovoliš za krmilo volana, pa čeprav se čuti “stigmatiziranega”….

 • Soave

  Žalostno je predvsem to, da ima ta lobi tako velio moč.Denarno moč ?

  Veliko jih je. Imajo svoje sorodnike, znance, prijatelje. . . . . . .pa vendar vsi ti nikoli ne rečejo kakšne kritične besede na svoj račun. Saj imajo v svojih vrstah čudake vseh vrst. Toda ne . . . . raje napadajo drugače misleče- Tudi take, ki poizkušajo pač svoje prepričanje kulturno povedati, napisati.

 • Citizen of Kekistan

  Suckerberg je itak SJW aktivist, tko da ne se cudit. Glede pornoigralke pa sem videl post od Paul Josepha Watsona in ni bil cenzuriran.

 • Anton

  kej veste al je parlament mogoče odpihnil?

  sarkazem press

  • KAPIBARA

   Žal ne !!

 • Cucurbita Pepo

  Veliko več smrti povzročajo homofobni ljudje, ki so krivi za katastrofalno statistiko samomorov, zlorabe drog in psihičnih motenj med LGBT najstniki. Grozno da ima skrajna desnica toliko skupnega z islamom.

  • domovina mili dom

   Zdaj bi pa lgtb radi zastrupljali z vzgojo v vrtcih in šolah. Otroke bodo tako pohabili, da ne bodo vedeli kaj so. Iz tega psiho pohabljanja potem zafrustriranci obesijo problem na štrik.

   • Cucurbita Pepo

    Torej trdite da je spolna usmerjenost samostojna odločitev in je odvisna od vzgoje ? Ali to velja tudi za vas ?

    • domovina mili dom

     Če si bolan, ni potrebno, da okužiš zdrave, posebno občutljive populacije.

     • Cucurbita Pepo

      Homosexualnost ni bolezen in ni nalezljiva

     • Steiermark

      Malo se ažuriraj in preberi, kaj so ugotovitve pravih strokovnajakov oz. znanstvenikov, ki vedno znova opozarjajo , da je homoseksualnost bolezen. Če imaš to bolezen, je to lahko posledica kakšne zlorabe , ki si jo morda doživel doma, v družinskem krogu, v šoli, pri športu od trenerja itd. Če se zavedaš tega, potem se ti lahko tudi pomaga s terapijami pri kvalitetnem strokovnjaku…..Poskusi in videl boš, da se izplača, potruditi, da ozdraviš….

  • nevtrino

   Malo ste pomešali. Motnje med LGBT najstniki izhajajo primarno že iz tega stanja samega.

  • Pesjan

   Jaz nisem desni še manj muslič pa me ni sram priznati da ne bi vzdignil tace in se poh…po pedru.

 • domovina mili dom

  Levosučni skupaj s homo lobijem organizirano ribarijo po spletu. Z dobro organizirano selektivno množico pritožb prisilijo družabna omrežja v cenzuro.
  Torej, kaj storiti? Zagovarjati svobodno mišljenje in govor. Ali proti pedrom in levičarjem organizirati enako orožje, kot ga oni uporabljajo.
  Torej v boju so dovoljena vsa orožja?

 • Anton
 • tarantela

  Tega o škodljivih lepotnih operacijah pa niste objavili, zato vas niso mogli blokirati.

  • RATATA

   Jebi se!

  • nevtrino

   Eh, in vi to zanesljivo veste, a ?

 • RATATA

  Fotka me spomni na Sumbo, Rambo, Copacabano in Baseball palco.

 • Cucurbita Pepo

  Imate srečo da se v Evropo selijo muslimani, ki imajo moralne vrednote skrajnega desničarja. Lahko začnete z javnim obgljavljanjem homosexualcev,… A vas ni sram da ste pri gejih prišli do istega zaključka kot pol pismeni, v srednjem veku ujeti verski blazneži iz bližnjega vzhoda ??

  • nevtrino

   Zaključek ni isti, malo bolj si preberite. Lepo pa je, da napišete, da je pač osnovna normalnost doma na desni strani, nasproti sprevrženosti …

  • Pesjan

   Kaj tebe tudi srbi tam pod trtico,pokliči Kunstelja na pomoč……

  • garfi

   kako kaj vaša svinjarija Gašper TiĆ ?
   kdo ga je obglavil ?

  • Soave

   Kakšne moralne vrednote imajo muslimani ??

 • Artur

  Kmalu bomo takšne nakranclane retardirance trpeli tudi pri nas kakor stvar poteka pri nas zdaj ko je na facebooku cenzura njim v prid bodo dobili še “večja nakranclana krila” pa tudi rogovi bodo prišli v upoštev , gori čez lužo se celo z nakranclanimi tiči sprehajajo vsem na očeh kar bodo naša leva gamad oznanila kar s svobodo “kulturnega izražanja ” in civilizacijskimi pridobitvami moderne dobe , eni retardirani Slovenčki jim bodo navdušeno ploskali drugi bodo za zapečkom bentili nad takšno perverzijo tretji ……..
  Vse to globalno indoktrinatorsko sranje z debiliziranjem populacije s to svojo LGBT agenturo in njihovimi narodno izdajalskimi hlapci tako drugod kot pri nas pa je pripisati ti isti NWO satanistični cionistični zločinski bandi katere modus operandi je tudi tole :
  https://www.youtube.com/watch?v=kkkDnEZ_EZo

 • Mitja Kunstelj

  Marjanca, kaj pa na to pravijo pedri iz vaših vrst? Gorenak, Ornig, Mahnič, Virant, But, Pogorevc, Tomašič …

  • sumljivislon

   halfcivil – gravitacija je odličen izhod ……..če stojiš na robu / kunst.

  • Pesjan

   Tebe pa vprašam kaj počne tvoja ženska žlahta,združena v ligo rdečih kur….če morda kaj zaslužiš na njihov račun nič hudega samo sramnih uši se naj znebijo,Židan se že dva dni praska po riti……

  • Steiermark

   razmišljanje in sranje psihičnega bolnika….Ali tudi tiste uboge zlorabljene cucke prištevaš v vrste desnih, da ti bo lažje? Drži se svojih in tam ostani, ne trositi kužnosti, še po tem portalu in po normalnih ljudeh……

 • Franjo Trojner

  Svoboda govora pri nas pomeni dovoljen sovražen govor uperjen proti verujočim KRISTJANOM IN RKC. Žaljivo je, da nas KRISTJANE levičarji ljubkovalno označujete za katolibane, ovce in nas zmerjate z fašisti in nacisti, kar posebno skrbi ker se približujejo parlamentarne volitve, zato levičarji še bolj mobilizirate svoje volilno telo s tem, da brezsramno udrihate po RKC in kristjanih, ta kristjanofobična dejanja se bodo do dneva volitev samo še stopnjevala. Vedno, ob vsaki obravnavani temi še posebej, če se razprava vodi okoli interesov LGBT ali bivšega totalitarnega režima se začne se z kristjanofobičnimi izjavami v medijih, nato se pričnejo skrunitve naših cerkva z raznoraznimi gnusnimi grafiti in samim fizičnim poškodovanjem cerkvenih objektov in na koncu še pride kakšen grafit v stilu:” Kristjani, klali smo vas 1945, klali vas bomo 2013″.To je napis na steni ene od diskontnih trgovin na Zaloški cesti v Ljubljani. Žalostno toda resnično je dejstvo, da se leva politična opcija z vsemi svojimi civilnimi gibanji in aktivisti spusti na tako nizek nivo obračunavanja z ideoliškimi tekmeci. Še posebej če vemo, da se je leta 1991 ob popisu prebivalstva 1369873 državljanov opredelilo za kristjane in 84586 za ateiste, o čem se mi torej danes pogovarjamo? Če je v tej državi kdo diskriminiran smo zagotovo to kristjani! Diskriminacija kristjanov se najpogosteje kaže v naslednjih oblikah:
  a)– zavrnitev človekovih pravic kristjanov
  – kršitev svobode izražanja
  – kršitev svobode vesti
  – kršenje pravic staršev glede vzgoje otrok
  – kršitev institucionalne ali kolektivne razsežnosti verske svobode
  – diskriminatorna politika “enakih možnosti”.

  b) Nestrpnost se kaže v obliki naslednjih dejanj:
  – marginalizacija kristjanov
  – onemogočanje enakega dostopa do služb
  – onemogočanje enakega dostopa pri sklepanju poslov
  – izključitev kristjanov iz javnega življenja
  – izključitev krščanskih simbolov iz javnosti
  – družbena depriviligiranost kristjanov
  – žalitve ali napeljevanje k žalitvam kristjanov
  – zavajajoče predstavljanje kristjanov v medijih preko negativne stereotipizacije.

  c) Sovražna dejanja so navzoča v naslednjih kristjanofobičnih dejanjih:
  – zločini iz sovraštva proti kristjanom
  – sovražna dejanja kot odrekanje storitev
  – vandalizem in onečaščanje verskih objektov.

 • xtc

  Definitivno sem proti člankom,ki bi pozivali k nasilju ali še čem hujšem nad istospolnimi.
  Sem pa definitivno proti,da se izvaja cenzura na kritike njih ravnanj ali opisu kaj počnejo in njihovih izpadih.Svoboda govorsa je nad njihovimi željami inzahtevami.

  • garfi

   istospolni so nasilni že dolgo

 • Olga_10

  Različnost sprejemam! Zatiranja svobode mišljenja in govora, ter vsiljevanje načina življenja manjšine večini, ne bom dovolila nikoli!

  • garfi

   to ni različnost ampak perverznost

 • garfi

  svinjarija Gašper TiĆ je že pod preprogo
  ljubezen NI “ljubezen”

 • cosmosjasnovidec

  Jasno,da,če je tam zbirališče LGBT ne bodo buziči in lezbače dovolile pisanja resnice o njih.