fbpx

Kakšno norčevanje Tanje in Đurota! Marsikateri covidni bolnik se drži za glavo zaradi njunega neodgovornega početja!

Igralca Đurić in Ribičeva na letališču brez zaščitne maske. (Foto: Instagram)

Slovenski estradniški par – Tanja Ribič in Branko Đurić – Đuro spet dokazujeta, da spadata med prvorazredne, ki zanemarjajo pravila za vse. Tokrat sta na letalu objavila fotografijo brez zaščitnih mask, medtem ko jih preostali nosijo. Takšno javno dokazovanje pa ni stvar poguma, temveč izjemno nevarno in neumno početje, ki ga marsikatera letalska družba kaznuje.

Znana slovenska anticepilca Branko Đurić Đuro in njegova partnerica Tanja Ribič znova dokazujeta, da sta nad pravili, ki naj bi veljala za vse. Prvorazredni par si je tokrat privoščil čakanje na letališču Franja Tuđmana v Zagrebu in polet kar brez zaščitne maske, medtem ko je s fotografij razvidno, da preostali potniki pravilo spoštujejo.

Ribičeva se je že lansko leto znašla v skupini t. i. anticovid vplivnežev, ki se pojavljajo na družabnih omrežjih in javnost spodbujajo k neuporabi mask. Med njimi so tudi: pevec Werner z ženo Andrejo Brozović, televizijski novinar Marko Potrč, Dejan Bojič. Na nedavnih protestih smo lahko zasledili pevko Sašo Lendero, podpirala jih je Špela Grošelj.

Podpirata nasilne proteste
Tudi na Facebooku lahko zasledimo, da se med seboj spodbujajo in drug drugemu pomagajo, ko delijo objave. Sicer gre pri Ribičevi za ponovitev lanskoletnega podviga, ko se je znašla “pod žarometi” zaradi fotografiranja na letališču v Manchestru brez maske. Kot zanimivost lahko spomnimo še na nedavni Đurićev zapis, ki razkriva, koliko mu splošna pravila pomenijo: “Včeraj nas je bilo 100.001 na ulicah. Bravo Ljubljana!” Izjava naj bi se nanašala na enega izmed neprijavljenih shodov.

Estradnika Branko Đurić in Tanja Ribič sta si privoščila polet brez maske. V marsikateri letalski družbi bi ju pospremili iz letala. (Foto: Instagram)

Sproščeno dojemanje pravil pa je potrdil v še enem zapisu, ki je dejansko odziv na kritične komentarje na njegov zgornji zapis: “Torej še enkrat – nisem proti, nisem za, nikogar ne prepričujem, samo svoboda izbire in samo svoboda sploh in samo sproščeni ljudje. Ne jemlji si vsega k srcu in ne opeči se. Vsi smo na istem in vsi smo enaki. Izberi, kar želiš, in delaj, kar ljubiš, in živi tako, kot želiš, in pusti drugim, da storijo enako. Vsi ne morejo imeti istega mnenja, dolgočasno bi bilo.”

Domen Mezeg