Kandidat za poslanca Združene desnice Pavel Rupar Jankovića postavil na realna tla: “Pošten Slovenec ima moralo in etiko, vrne kredite in ne nadleguje farmacevtk!”

“Zadnje čase so vas polna usta, koga boste nagnali iz Ljubljane, komu boste delali škodo, da ne bi zmagal, kako boste … Kaj boste, tovariš Janković? Kaj? Veste, pošten Slovenec ima moralo in etiko, pošten Slovenec vrne kredite in vse, kar si je sposodil, ne nadleguje farmacevtk za svojo korist in veste, spoštuje sodišča, četudi odločijo po krivici, in kamorkoli pride je ponižen, poslušen in spoštuje …,” je županu Ljubljane Zoranu Jankoviću – Zokiju odprto pismo namenil nekdanji župan Tržiča in kandidat Združene desnice na prihajajočih volitvah Pavel Rupar. V njem je zapisal, naj se umiri, utihne in spoštuje tiste, ki mu dajejo kruh ter mu še za silo gledajo skozi prste. Pismo ni namenjeno širjenju sovraštva, temveč je namenjeno zgolj eni osebi, ki ne spoštuje vrednot poštenega dela in spoštovanja domovine.

Oholo in brezbrižno obnašanje ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki je z zadnjim medijskim pojavljanjem pokazal, da se izjemno boji zmage Janeza Janše na volitvah, in javno govori, da bo naredil vse, da do ponovne zmage desnice na volitvah ne bi prišlo, odpis dolgov ter nadlegovanje farmacevtke je očitno precej zmotilo tudi nekdanjega župana Tržica in nekdanjega poslanca Pavla Ruparja. Ta je na svojem Facebook profilu objavil javno pismo, namenjeno Jankoviću.

Rupar je zapisal, da so predniki številnih Slovencev, tudi Svetlane Makarovič, prišli iz vseh krajev Balkana prosit, da jih sprejmemo in nahranimo, saj so bili reveži, goli, lačni ni bosi. Tako so prišli tudi starši Zorana Jankovića. “Veste, Slovenci smo narod odprtih rok, dobrote in sprave! Nikoli niso pomislili, da bi kdo k nam prišel prosit kruha, obenem pa bi nam delal škodo, nas kradel in poniževal in se ne nazadnje ves čas smehljal kot nategnjena krota! Menda so vas tako učili, naučili pa ne,” piše Rupar.

Pravi Slovenec ima moralo in etiko
Ruparja je zmotilo, da so te dni Jankovića polna usta besed, koga bo nagnal iz Ljubljane in komu bi delal škodo, da ne bi zmagal na volitvah. Kaj boste, tovariš Janković? Kaj? Veste, pošten Slovenec ima moralo in etiko, pošten Slovenec vrne kredite in vse, kar si je sposodil, ne nadleguje farmacevtk za svojo korist in veste, spoštuje sodišča, četudi odločijo po krivici, in kamorkoli pride, je ponižen, poslušen in spoštuje … Kje ste bili, ko so vam to razlagali mati in oče? Če so sploh vam? Kje ste bili, ko bi morali svoje otroke učiti poštenega dela, odnosa do soljudi, do kraja, v katerega ste prišli prosit zavetja? In ne nazadnje: te dni bom veliko v Ljubljani! Sem nasprotnik kriminalnih združb nacizma, fašizma in komunizma! In zdaj vas čakam, da me boste zato nagnali iz mojega glavnega mesta moje Slovenije! Če si upate! Me res zanima!” 

Zoran Janković (Foto: STA)

Naš simbol je lipov list in ne zmazek od rdeče zvezde
Nekdanji župan Tržiča in poslanec Združene desnice na prihajajočih volitvah Jankoviću predlaga, naj vpraša starše, če so se kdaj šopirili in se napihovali, ko so prosili strehe nad glavo ali kruha. Hkrati mu je zabičal, da mora spoštovati red in navade kraja, v katerega kdo pride po pomoč. In povejte še Makarovićevi, da so naši predniki Slovenci, tako kot mi, in da so spoštovali LIPOV LIST, in ne zmazka v obliki rdeče zvezde, simbola povojnih morij in kriminala po vsem svetu!” Nato je zaključil: “Kot član ZDRUŽENE DESNICE vas prosim: umirite se, utihnite in spoštujte tiste, ki vam dajemo kruh in vam še za silo gledamo skozi prste. Da se ne bo nekega dne plošča, ki jo zdaj lajnate, obrnila!!

Na koncu je Rupar še poudaril, da ima mnogo prijateljev različnih narodnosti, ki se medsebojno spoštujejo, spoštujejo domovino in pošteno delajo, pismo pa ni namenjeno širjenju sovraštva, temveč je namenjeno zgolj človeku, ki ne premore teh kvalitet in vrednot.

C. Š.

 

 • Krtača 20

  Ko se že o jamah pogovarjamo, glih sam še rupa je manjkala….

  • borko

   jojj…boli a?

  • pesjanar

   Kaj je tebe tudi mafijec Zoran nategnil ,daj povej ali v rupo ali pod nos.

 • Soave

  + + + + + + + + Ho. . . .ho. . . . . .bravo ??
  Gospod Rupar je dal tov. Jankoviću malo splošnih navodil, kako se je potrebno obnašati , ko si v Sloveniji k. g. !!

 • Waltter

  Pa ni Pavel Rupar nekaj podobnega delal kot Jankovič s farmacevtko?

  • Peter

   Govoril je o pregledih mednožja nekaterih tovarišic, če se prav spomnim.
   Pdobno izsiljevanju spolnih uslug za službo? Odvisno od kriterijev.
   Je pa tudi eno leto odsedel zaradi nekih spornih 40,000 evrov. Koliko evrov je spornik pri šerifu? Koliko let bi moral torej šerif presdeti, no?

   • SIMON ROZIC

    Koliko let naj bi Janković sedel v primerjavi z Ruparjevimi
    40.000 evrov? Izračun je zelo enostaven Janković, odkar je postal
    Mercatorjev direktor in potem župan Ljubljane je skupaj dni:
    cca 22 let x 364 dni x 40.000 eur/dan=320.320.000 eur (miljon
    gor ali dol! ) Janković bi sedel s svojimi “ljubljenimi” sinovi skupaj,
    88 let !

  • dob

   Če bi Rupar ostal dolžan nekaj milijonov, zvabil žensko v posteljo z izsiljevanjem, sprejemal obvezne “donacije” od vsepovsod, bi se ti med njima dvema (Ruparjem in Jankovićem) zelo težko odločil, kdo od njiju naj ostane v politiki.
   Je težje opaziti razliko, ko ni razlike, kajne?!
   Zdaj namreč ta razlika je in je očitna!

   Imamo na eni strani kriminalca najhujše vrste, ki pa je obenem župan glavnega mesta Slovenije, in na drugi strani bivšega poslanca Ruparja, ki so ga nagnali iz parlamenta, ker je kupil prezervative za občinski denar.
   Menda je jasno, da je bilo potrebno nagnat iz politike ravno Ruparja.

   Predvidevam da je eden od pogojev, ki jih je postavil Janković farmacevtki bil, da prinese prezervativ s sabo. Da ne bi bil enak kriminalec, kot Rupar.

   • Mojca pokraculja

    Kva čmo, MOL nima denarja še za perzervative. Župan brihtna glava se pa menda ne bo dal ujet na ene perzervative, lepo prosim !

 • radames

  Ja, tovariš, druže janković, olike se naučite! Prvo in naprej to. Potem pa lahko malo poiskusite županovati.
  Še prej pa vrnite dolgove! Mi namesto vas nismo pripravljeni vračati vaših dolgov. Če dolgov ne mislite vrniti, se poberite iz Slovenije. Takega primitivca nisno dolžni gledati v naši državi.

 • Peter

  Še vedno pravim, poglejte si pričevanje miljarderja pred komisijo v USA potem pa si oglejte primitivno balkansko obnašanje tega napihnjenca pred komisijo.
  In to je župan našega glavnega mesta?
  Globoko smo padli, globoko, no.

  • FUCK COMMUNISM

   Ce vam ga pa volijo cefurji, trenirkarji in levuharji… sej je njihov clovek! Kako drugace naj se pa govno obnasa?!?!?

   • dob

    Oni ne volijo toliko za Jankovića, kot volijo PROTI nam.
    Jaz, denimo, tudi ne volim toliko za Janšo, kot volim PROTI kučanu.

    • FUCK COMMUNISM

     Sej to je tut res, ja… prasci pridejo sem, parazitirajo, kriminal zganjajo, pol se pa se proti nam obracajo. Temu se pravilno rece peta kolona in s takimi se ve kako se postopa!

     • dob

      Jaz ne bi vračal enako z enakim!
      Dovolj je, da takšnim ne dovoliš vladati.

      Skrajnosti so znak, da vmes spiš in nič ne razmišljaš, kar toleriraš milijon krivic, kot da se te ne tičejo!
      Kar prenašaš… potem pa naenkrat popizdiš in ubiješ.

      To je na nivoju tistih morilcev, ki pobijejo vso družino, pol pa po pokolu soseda novinarju opiše tega človeka takole: čist u redu je zgledal, pa zmeri me je lepo pozdravu na cest, pa špo štengah mi je pomagu nest cekar v drugi štuk, nč slabga nimam za povedat o njem, prej vse najboljše!

     • Borut Stari

      Problem je v temu, da je ta ćergar na čelu svoje čerge župan prestolnice in sramota cele države. Da bi postal PV Slovenije na srečo nima nobenih možnosti. Zaigral je vse svoje adute in izgubil nekdanje vplivne prijatelje in podpornike. Ko začnejo sodni mlini spet pravično delovati bo pometal celico in pomival hodnike v kehi na Dobu.

 • FORT WORTH

  KONCNO PRAVE BESEDE !!
  BRAVO RUPAR !!
  OFENZIVO MORA VODITI DESNICA !!!
  GREMO !!!

 • V Sloveniji se krivo sodi samo poštenim ljudem,

  KRIMINALCEM PA SE NE SME POŠTENO SODIT, KER SICER BI NAM JIH ZMANJKALO !!!

  • Peter

   Nč bat, jih sproti uvažamo, no.

  • radames

   Ja, krivo se sodi le poštenim ljudem. V Sloveniji od kočevskega procesa (1943) naprej.

  • Rožle

   .. in še malo pa nas začnejo poštene Slovence za kazen spet v jame metat …

 • Anton

  BRAVOOOO PAVEL!

 • Stajerka

  bravo……bobu bob – pošteno, odkrito, korektno in direktno!!!

 • bubamara

  Pavel, desc in pol. Kar nekaj mladenk vzdihuje za njim. Zoki je tudi desc, samo da morajo punce na kolena za protiuslugo.

  • Je pa vseeno tip tako dober, da jim še svojega odvetnika plača, da ga ženska lahko toži.
   To pa tudi nekaj velja, a ne !
   (Iz čigavega žepa gre ta denar, to pa naj nikogar ne zanima! )

  • Peter

   Desc je tud Podrožnikov Francl, pa ga naša Mici prou nč ne ne obrajta, prav, da takih descov, k se obnašajo k eni balkanski šerifi vidt ne more, de (namest no, k bl paše sm, no).

  • Rožle

   Moraš bit tako odločna kot Saška Lendero, ki zase pravi ..:
   … ♪ ♫ ♩♬ ♭ Ne grem na kolena … ♪ ♫ ♩♬ ♭

 • Coeus

  Pa zopet desnicarji pametujejo in ploskajo pravnomocno obsojenemu bivsemu SDS-ovcu Ruparju, ker je kradel kot sraka… za namecek pa je tudi verbalno in fizicno obracunaval s svojo “intimno” prijateljico. Pac vzorec “desnicarjev”.

  In taksen potem soli pamet drugim ter govori o morali in etiki?!? Priceless

  Sicer ne zagovarjam Jankovica… ampak vi, bivsi komunisti, ki se imate za desnicarje, raje najprej pometite pred svojim pragom… ne pa da ploskate lopovom, ker so “vasi”.

  • Nič ne obtožuj, ker Rupar je za vse nečednosti pošteno odslužil, nič pa ne vemo o tebi,
   ki si tule anonimen in si upaš soditi drugim .

   • Coeus

    Nic ne obtozujem in sodim… to so naredila sodisca… o tebi pa vemo to, da javno podpiras kriminalce, ker so pac “tvoji”… in glede na pregovor gliha vkup striha… verjetno nisi dalec od kriminala ;)

    • kalavnik

     Se eden smrduh komunisticni

     • Coeus

      Tipicno desnicarsko… primitivno in brez argumentov :D

    • kalavnik

     Prav rad bi te srecal, tega si gotovo ne zelis

     • Coeus

      Se en internetni silak :D

      Ce se vsi “desnicarji” zberete, verjetno res spravite skupaj 100 pik… to je pa tudi vas skrajni domet ;)

    • Fosa Stefan

     josip broz je prišel z obiska iz Amerike. Za njim pride
     prestižni CADILLAC, kot darilo Američanov. Tito ponosen na darilo in kako ga
     Američani spoštujejo. Sede se v avto, da se bo popeljal po Beogradu, a avto ne
     užge,.. nato dvignejo havbo in glej ni motorja,…?

     pokličejo previdno nv Ameriko : lepo darilo, tisočkrat hvala, a ste naredili
     majhno napako. Američani vprašajo kakšno, pa jim tito odgovori: ni motorja.
     Američani mu odgovorijo: TOVARIŠ TITO VI
     NE POTREBUJETE MOTORJA, SAJ VAŠA CESTA PELJE SAMO NAVZDOL. (tako je
     v Sloveniji še danes,…..)

 • primsek

  lepo,da ste za navodila o poštenosti citirali bivšega poslanca, kriminalca in kretenoida, ki je razburjal z mačističnimi izjavami, ki je pofulil denar občine, potvoril volitve v Tržiču in se dogovarjal s svojo podnajemnico, kdo bo prinesel kokain in kdo umetnega tiča. alfarupa, alfaprase, narkič in bebec. z eno besedo : SDS

 • Peter

  Se pa strinjam, dovolj je bilo molčanja, dovolj poniževanja.
  Naj se mu končno že pove, kar mu gre, no.

 • Peter

  Se reži k nategnjena krota, dobr, no.

  • Rožle

   Ga bo treba spet mal pošpricat … da se bo spet mal lohka cmeru .. :)

 • Prdo

  Ja pošten slovenec ob nedeljah pridiga pa otroke nateguje ?

  • viRus

   Te mučijo lastni “vetrovi” , da jih tule spuščaš ?

   • Prdo

    Pomeni da je res

 • Peter

  Desnica je dolgo molčala in požirala vse, kar so ji servirali.
  Upam, da to ni samo ena lastovka ampak, da se bo začelo vračati, verbalno seveda, no.

  • Prdo

   Ja seveda misliš da je ograja za migrante hhaha je za desnuharje da nam ne pobegnejo kot nekoč!!!!

   • Rožle

    Prle moram rečt, da si čedelje bolj izvirem z izbiro svojega imena …

    ..

    • Prdo

     A ne hvala

  • Frank Novak

   Jansa je nekoc na veliko lezel v marsalovo rit. Seveda dokler si je od tega obetal koristi. Ko se je stari sistem sesedel, sele potem je “spregledal”

   • Peter

    Tudi ti si lezel v njihovo rit, pa si baje potem spizdu v USofA.
    Torej, boš vrgu kamen al ne, no?

    • Prdo

     Peter ti si skala..

    • Prdo

     Na kateri bom sezidal..

    • Prdo

     Sekret

    • Frank Novak

     V cigavo rit sem lezel
     Edina rit v katero sem se tlacil, zlasti ko sem bil 40 let mlajsi, je rit moje zene Alexis.
     Nisem bil ne v partiji, ne v ZSMS ne v udbi. Ja, mrzli necak Kardelja in Macka, so what?

     • Steiermark

      pa saj še nisi tako star, da bi moral trpeti zaradi demence…….pozabljaš, kot je to značilno za štokholmski sindrom, na pedofila titeka, ki te pri svoji perverzni bestijalni zlorabi otrok in drugih, enostavno ni izpustil s seznama, pionirčkov….

 • Frank Novak

  Gospod Rupar, ne napihujte se… da ne bodo vas potegnili s kake farmacevtke ali kakega farmacevta.
  Kdo je ze rekel KDOR JE BREZ GREHA NAJ PRVI KAMEN VRZE NA ZUPANA?

  • Peter

   zanč sm jest reku, d vržem kamen 150 metrov delč.

   Torej, Frenk Nowack, zasračku si, ne bom tvoj fen, no.

   • Frank Novak

    no

   • Frank Novak

    sracko, no

 • Volkhv

  Rupar = Ropar, naboljši pajdaš Lopovića Popovića in Mišića Mišića Mišića Mišića.

 • Prdo

  Saj ssds podpira sm podobna golazen rupar gnoj od dreka še prdec lepše smrdi

 • Tweety Bird

  Pavel Rupar: “Pošten Slovenec ima moralo in etiko, vrne kredite in ne nadleguje farmacevtk!”

  Pa da mu jeb** mat*** belogardistično in domobransko. Ta gnoj od človeka bo govoril o morali in etiki!!!
  Proti njemu je bilo teh letih vloženih več ovadb zaradi zlorabe položaja in oškodovanja občinskega proračuna, v štirih je bil obsojen na pogojno kazen in vračilo protipravno pridobljenega premoženja, oktobra 2012 pa mu je sodišče prvič prisodilo tudi zaporno kazen. Leto kasneje je prvostopenjsko sodbo potrdilo tudi Višje sodišče v Ljubljani, s čemer je postala pravnomočna.

  • Prdo

   Ne samo mater ne boš kakšno bolezn fasu

   • Tweety Bird

    Pa naj ga potem komar napiči v rit…brez kondoma in vazelina :)

  • komar marko

   TUNKO, a se ti je odpeljalo.Ne sekiraj se.reševalno vozilo je na poti. Sicer pa ti kot spomeničar iz LAŽGOŠ bi moral danes kruliti in se iti maškarade ob kakem golažu! KAPIŠ!

  • kalavnik

   Jebem jaz mater tebi komunisticno. Pizda smrdljiva usrana in pokvarjena. Nic bat, tudi ti prides na vrsto in to pri svojih. Govedo opranoglavo komunisticno.

 • Peter

  o tumpek, je bil dober golaš?
  kje ste pa meso ukradl?

 • Peter

  tumpek, si prebral tole:

  “In povejte še Makarovićevi, da so naši predniki Slovenci, tako kot mi, in da so spoštovali LIPOV LIST, in ne zmazka v obliki rdeče zvezde, simbola povojnih morij in kriminala po vsem svetu!”

  Ti boš pa s ponosom nosil smrdečo zvezdo, no.

 • večni srb

  Tako se govori, za vrednote gre!

  Koliko smo pa že dolžni, kakšnih 40 milijard, bi rekel, kar naj začnejo odplačevat dolgove, ko bomo na nuli, bomo šli pa spet na volitve.

 • komar marko

  DRŽAVNI zbor je včeraj še ČETRTIČ potrdil, da samo RDEČKOTI kradejo. A komu še kaj ni jasno. TUNKO, tvoj MESEČNIK je takePOHAL, da so se mu še danes zjutraj režali in se norčevali iz njega? A nisi ti njegov LJUBIMEC?

  • Prdo

   Kok vas je tri ali štir ?

  • Tweety Bird

   Ti kar napiči Ruparja…si pač klerofašistični ritopik…he he :)

   • Prdo

    On bi pa nemore

    • komar marko

     lepo je, da se ljubitelji psov tako dobro razumete. ATOS vaju pomiluje.

    • Tweety Bird

     Na kitajskem mu pravijo “pimpekpau”…

     • Prdo

      Pimpekčau

 • večni srb

  Pavel, še en veliki slvoenec, po rodu iz Hrvaške,ki misli, da je Slovenija v bistvu zahodna Hrvaška in se torej njegova družina ni nikamor preselila. Od nekdaj so bili hrvati na slovenskem.

  • Peter

   kako spoznaš rasista?
   rasist je tisti, ki sodi ljudi po barvi kože (oz poreklu) in ne po dejanjih.

   • večni srb

    Preberi članek, v katerem Rupar lepo pove, da sta Makarovičeva in Jankovič migranta.
    Jaz pravim pa, da isto velja za Ruparja.

    • Peter

     Ok, se pravi je Rupar rasist.
     Kar pa ne pomeni, da jankoviću ni povedal, kar mu gre.
     končno nekdo, no.

   • Prdo

    Bravo a si si v skledo pljunu

 • Tweety Bird

  Pavel Rupar je nekoč dejal, da poslanki Majda Širca in Majda Potrata izjavljata take “grdobije” na račun tistih, ki mislijo drugače, da bi jima “odredil obvezni zakonski pregled mednožja, da bi ugotovil, katerega spola sploh sta.”… Naj on raje pregleda mednožje Janši, Grimsu in Gorenaku…saj voluharji klerofašistični sploh nimajo jajc…pa piceke tudi bolj male :)

  • Rožle

   pi pi pi pi …..

   • Prdo

    Kaj ti mojca ni dala pa si dvobrzinca nategnu

    • Rožle

     ,,, ne danes sm rajš kr tvojo …

 • komar marko

  Če bi toliko preiskovalnih komisi našlo SDS v marmeladi kot je našlo rdečkote, trdim, da bi rdečkoti ZBLAZNELI od norenja.le kako bi medijo TROBILI !

 • antimur

  Pavle, vsa čast, mislim pa, da je ta pol pečena krehajoča pleskavica ušel z vajeti tudi levakom, kajti nihče noče imeti za podpornika takšna očitnega norca. Prepričan sem, da bo Ljubljana v kratkem zopet svobodna in vredna naziva prestolnice. Čarapan bo pa v vsakem primeru, če jo ne bo prej pobrisal, odgovarjal za svoj kriminal in teror nad Slovenci. Sicer ne vem kako resna je izjava tega notoričnega lažnivca o tem da mu grozijo, toda njegovi grehi ne zastarajo, seveda računamo na drugačno sodstvo, pošteno, demokratično, pa brez sodnic in sodnikov, ki sodijo po kučanistično. Janković, ti časi so pred vrati, pa lahko pripelješ avtobuse tvojih jugovičev, lahko aktiviraš tvojo balkansko mafijo v Ljubljani, pa te ne rešijo vsi skupaj. Po moje imaš zelo nemiren spanec.

  • večni srb

   Motiš se, tudi sadistični psihopati spijo kot dojenčki, še posebej oni, ker itak ne čutijo neben tuje bolečine in stiske.
   Ta fašistična mafija igra na evgenično karto, po slehernem kraju poberejo vse najbolj zdrave, velike, močne in pametne, te podpirajo, ostale pa tlačijo in zatirajo.
   Levica je naredila prostor za desnico in ne obratno, saj zato pa imamo tako desnico, ukrojeno po antipodih levičarskih predstav.

   • večni srb

    P.S.
    Sadistični psihopati danes sami sebe razglasijo za avtiste. Prvič je to danes fancy izraz, drugič ne sliši se tako grdo kot hud duševni bolnik, kar pa je najlepše, ni se jim treba sekirat, ko ne morejo nehat mučit,zlorabljati in lagati ljudem okoli sebe, ker avtist pač neprestano ponavlja nekaj kar mu je všeč. Se pač radi izživljajo, ampak ne zato, ker bi bili navadni bolani sadisti, zaradi avtizma. Oni so žrtev.

    • Peter

     Ti me spominjaš na nekoga, ki je kakšno leto nazaj tukaj dolgovezil pa nikoli nič povedal.
     Nick je sicer drugačen, ampak stil je ostal isti, no.

     • večni srb

      A je to pomembno?
      Vojne je že zdavnaj konec, ti se pa še kar naprej boriš vidim.

     • Peter

      To, da je vojne konec, povej ti levim provokatorčkom. Ki pa na to ne bodo pristali, ker kaj drugega, kot da so sodelovali na strani zmagovalcev v 2 vojni, nimajo pokazati, no.

     • večni srb

      Se trudim po svojih najboljših močeh.
      Če že nočeš pomagat, me vsaj ne oviraj, sicer pa kakor hočeš.

     • Peter

      Ok, deal, no

     • Borut Stari

      Pa idiot tudi.

   • komar marko

    no pišeš norosti!

    • večni srb

     A res, kdaj je pa desnica porazila levico, v enopartijskem režimu?

     (enopartijski režim = absolutna vladavina ene same stranke)

  • Soave

   Pišuka. . . . . . mene pa skrbi, da ga bodo sedaj še z bolj odprtimi rokami hoteli imeti v svoji družbi.

  • Steiermark

   Kako to da ne verjameš, da mu “grozijo”? Saj pa vendar poznamo delovanje mafije, ko si dve “družini” napoveta vojno…..

 • komar marko

  Pomilujem vsakega siromaka, ki je še vedno pri PARTIZANČKIH in DOMOBRANČKIH. Namreč RDEČUHI morajo deliti, zato pa bo ZBOR za rdečo ZVEZDO V LJUBLJANI. Časti LIZALEC rdečih RITI bo naš TUMPKO.Mesečnik mu je žeizdal dekret!

 • Prdo

  Kako gre že tista

  Globoka so brezna kočevska

  • Tweety Bird

   Preveč prazna so ostala…še je prostora :)

   • Prdo

    Prostor in čas a ni meu ajnštejn neki na to foro :)

   • komar marko

    Tukne, nikoli nisi imel PAMETI. Zaradi takih ko si ti in tvoji MESEČNIKI so v svetu NOROSTI. Vi ste del problema in ne rešitve.

    • Prdo

     Vi ste bili enkrat problem dnes ste pa problemček hahaha

     • komar marko

      čudno,še šerifu se tresejo hlače,ker ve če JJ zmaga bo v ARESTU kamor spada. Si ti njegov ritoliznik?

     • Prdo

      Hahaha zmaga dobra

     • komar marko

      DOB, dve črki preveč!

 • Rožle

  Pavel je imel po naravni poti tamlado ..
  za razliko od Opankoviča, ki jo je imel na silo …

  • Prdo

   Hahaha ja

 • Tweety Bird

  A nosite danes redečo zvezdo ali ne? Jaz jo nosim…belo majčko z rdečo zvezdo. Moji napeti zizeki še jo bolj povdarijo… Tuneka prav lepo rajcam :)

  • Prdo

   Ma zizeki so zakon sm njihove babe so itak k ofce

   • komar marko

    počepače!

    • Prdo

     Pravilno je apaće

     • komar marko

      ti boš že vedel, kakšne so, vaše radodajke.

     • Prdo

      Naše so dekleta ženske gospe in gospodične vi desnuharji tak ženske zaničujete

     • komar marko

      čim dlje od vas in njih. Bolhe in uši, stenice in podobna zalega. To ni za nas GOSPODO. Vi ste tovariši, vi se radi skupaj tiščite, Ti napišem kaj iz zgodovine?

     • Prdo

      A kak se eni stiskajo po rovih a ti napišem kaj iz zgodovine

  • Sreco007

   Ponovno te vprašam: “Ali je tvoj oče bil partizan, da govoriš takšne neumnosti”. Bi rad, pa ne uspeš, nosil partizansko uniformo? Habiš se mi! !!

 • totex39

  Dobro mu je napisal, da se vidi kakšen kreten je ta balkanc, če mu že drugi tega ne upajo povedati in ravno zaradi tega še vedno misli, da je on glavni, zato pa so njegove izjave take.

  • Prdo

   On je glavni

   • totex39

    Glavni lopov se strinjam.

    • Prdo

     Lahk mu tudi tak rečeš

     • komar marko

      saj tako se sedaj baje pozdravljate med sabo ker ne veste kdo izmed vas je večji!

  • Prdo

   Glavno da ni desni

  • Prdo

   In je jasno povedal da bo janša plesal kolo

   • totex39

    On se Janšo boji, zato pa tako na glas čivka, to je že znano pri vseh teh balkancih.

    • Prdo

     Haha da janša ni kastriran bi kandidiral za župana tak pa nima jajčec

     • totex39

      Zakaj bi pa moral kandidirati za župana, če lahko za premierja države.

     • Prdo

      Ker si neumn

     • totex39

      Tako, kot ti sigurno ne, to že dokazuješ z svojim čivkanjem na tem portalu!

     • Steiermark

      prdljivec si želi za svoje rodžake “u ljubljani” , slovenskega župana in še osamosvojitelja…… ti, ti, ti, prdić, kaj bo na to porekel tvoj gospodar, prodajalec solate?

     • Borut Stari

      Zato pa je že bil PV in izvoljen za poslanca na vseh slovenskih volitvah v DZ. Edini!

 • Peter

  Nosil bom zvezdo smrdečo…pravi tumpek.
  Le daj.
  V tvojo čast in v čast smredče zvezde se bom na večer vaše maškarade odrekel carlsbergu in vam nazdravil s Heinekenom, no.

 • Tweety Bird

  A bomo za praznik dela skopali nekaj novih jam?

  Hej, brigade, hitite,
  razpodite, požgite,
  gnezda belih podgan, črnih psov!

  Vsi dobro vemo kdo so bele podgane in črni psi… SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU :)

  • komar marko

   lepo je, da se ti FUZLA v glavi. Od včeraj, jih je še več z fuzlanjem. sami RDEČI!

 • Tweety Bird

  Če Janezek zmaga bomo zapeli tole kitico iz Hej brigade:

  Hej, od naše gostije
  vrgli bomo pomije
  psom, ki danes so nam gospodar.

 • Peter

  Ob tem se upravičeno sprašujemo, kje bi bila Slovenija danes, če bi
  bančni rop stoletja preprečili. 5 milijard evrov, ki smo jih namenili za
  sanacijo bančnega sistema, predstavlja letno povprečno bruto plačo za
  kar 240.000 Slovencev, s tem da bi ti ljudje plačevali vse davke,
  prispevke pa še ustvarili dodano vrednost. Kakšen razcvet bi Slovenija
  doživljala danes, če bi ta sredstva lahko namenili v nova delovna mesta,
  ali, za ta denar bi se država lahko za pet let odpovedala pobiranju
  dohodnine. Z drugimi besedami, naša bruto plača bi za pet let lahko
  postala skoraj neto plača, z odštetimi socialnimi prispevki,” je
  jasen Logar. Po njegovih besedah bi si lahko privoščili več; več
  življenja, več storitev, več dobrin. Plačevali bi DDV in spet vračali v
  državni proračun. Vsi bi profitirali. Tako pa so bankirji zapravili
  premoženje, ne da bi državljani kaj imeli od tega, razen da smo bili
  oropani za desetletje razvoja. Upravičeno smo lahko jezni. “To
  imejte v mislih, ko odločate o tem, ali naj razpravo o odgovornih za
  bančno luknjo pustimo v preteklosti ali pa naj vendarle neumorno iščemo
  odgovorne za bančno luknjo. Verjemite mi, da lahko po treh letih
  videnega ure in ure razlagam in predstavljam posamezne primere, a naj to
  raje počno kriminalisti.”

 • Luiggi

  Kdaj bo tale cajtung nagnal rdece prasce in jim ukinil moznost komentiranja tako,kot so to storili postenim Slovencem na delo.si.Cas je,da se pocisti rdeca golazen iz tega foruma.Vse kaze,da so bili se za delo.si prevec in so jih vun sfukali!

  • Peter

   je že prav, da vsak dan vidimo nivo levih komentatorjev, no.

   • FORT WORTH

    Da ne pozabimo k’njede ??!!

    • Peter

     De?

  • Prdo

   A malo vas je vas bo orban itak ukino

 • Tweety Bird

  SDS bo morala najprej menjat vodstvo. V letu 2018 nikakor ni sprejemljivo, da stranko vodi nekdo, ki je v kazenskih postopkih zaradi zmerjanja žensk s prostitutkami, ki ima težave s pojasnjevanjem premoženja in išče nekakšne kredite v Republiki Srbski. Da ne naštevam vsega kar je bilo storjenega narobe v njihovih prejšnjih mandatih.

  Nikoli več SDS ali pa je z nami nekaj res narobe kot z narodom…ZATO VSI VOLIMO LEVICO!!!

  • FORT WORTH

   Japajade.
   Koga pa prismuknjenega Terčka ??

 • Peter

  Dons so pa velik šturm ruma talal na proslavi, kaj tumpek?
  Pa si mogu spet use požrt, k je blo džabe, no?

 • Peter

  use bom naredu, use bom naredu
  sam da ne zmaga janša

  vau, kakšen đek, no.

  • Prdo

   Ja in vsi njegovi volilci mu bodo pomagali pri temu zanimivo nje

 • Tweety Bird

  Takoj ko so se SDS-ovci speljali z oblasti je država spet začela funkcionirat… prej pa klicanje trojke.
  Je Janša mož beseda? Ni, to vrlina pravih moških…ne pa oprodarskih desničarskih klerofašistov ki bi radi razprodali Slovenijo in postavili nešteto novih domobranskih spomenikov.

  SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!

  • večni srb

   Zakaj potem nimate plebiscitno podporo, če ste tako močni, pametni, poštenjakarski in pravičniški?
   Velja za obe strani, ki se soočata s skrajnim upadom volilcev.

 • Tweety Bird

  9. december 2013. Janez Janša je v oddaji Tarča, na nacionalni televiziji, vezal svojo upokojitev na to, če bo Slovenija v dveh letih dosegla pozitivno gospodarsko rast. Ker je Janez Janša očitno malce slabšega spomina (in seveda pokvarjen), je mogoče smiselno, da ga vsake toliko časa spomnimo na dejstvo, da je Slovenija dosegla že prvo leto po njegovi izjavi 3% rast (2014) in v letu 2015 smo dosegli 2,9% rast BDP…Kapish?

  • večni srb

   Narod ve samo, da že več kot deset let živimo kot v najslabših vojaško policijskih džamaherijah, ne glede kdo je za to odgovoren.

 • Prdo

  Ka je to čefurji domobranski greemo mal bol veselo hop hop nje

 • Tweety Bird

  Si želite še kdaj takšnega odnosa do Slovencev, volite Janeza Janšo?

  Minister za gospodarstvo Andrej Vizjak je v pogovoru za Dnevnik ljudem, ki so jih podražitve življenjskih potrebščin najbolj prizadele, “svetoval”, naj jim “ne bo odveč kdaj pojesti tudi en dan star kruh”.

  Janša: “Če iz vseh smetnjakov po mestih gledajo štruce kruha, tudi ne pomeni, da je zadeva zelo alarmantna.”

  ZATO VSI VOLIMO LEVICO…LEPŠE NAM BO !!!

  • večni srb

   A ti še bereš Dnevnik? Ubogi revež…

   • Tweety Bird

    Ti se pa spravi nazaj v Republiko srpsko. Slovenija te ne potrebuje :)

    • večni srb

     Jaz sem Večni Srb, ga ni kraja na tem svetu kjer ne bi bil to kar sem.

     • Tweety Bird

      Saj…četniki ste povsod. Draže Mihajlović je vaš zgled :)

   • Peter

    Ja, Nedelski je pa za vrhunec tedna, sploh pa tofove humoristične strani, no.

    • večni srb

     A to tudi še izhaja?
     No, se vsaj norca delajo, ne pa namerno lažejo in se izživljajo.

     • Peter

      Ja, kljub vsemu prepričevanju ga ma moja mama še vedno naročenga. Ko pridem ke, mal prelistam, da vidm, kolk smo zabluzil, no.

 • Franc Šink

  Tu je pa janković res šel predaleč.Poskrbimo da ne bo slučajno on izvoljen.Vidi se da rešuje svojo rit.

  • večni srb

   Zaradi njegove riti, je polna marsikatera še večja rit.

   • Steiermark

    kaj natolcuješ, da se tudi on “puni u dupe”……..tako kot je to počel veliki vodja drug tito?

 • Peter

  Reži se kot nategnena krota.
  Si morete misliti boljšega PM ja kot tega?

 • Peter

  Glejte, ni kej debatirat.
  če hočte, da vam ponoč saj kej svet, volte mesca.
  bo oblubu lektriko za nasledno petletko, no.

 • Tweety Bird

  Čujte, a ste že slišali, da se bo SDS zavzela za enaka merila za vse in odpravila neupravičene privilegije lažnih elit ???… Verjamemo, seveda verjamemo…. V SDS so v zadnjih letih poskrbeli za položaje in državne službe več kot 20 hčera in sinov svojih funkcionarjev.

  http://www.mladina.si/183278/jansev-klan/

  • večni srb

   Niso povsod zaposlili svoje žlahte, samo tam, kjer so jim to dovolili ali pač niso nikogar nič vprašali.
   Ugani,od koga so se to naučili.

   • Tweety Bird

    Od srbskih četnikov?

    • večni srb

     To pa ne bi vedel, takrat je bilo odvisno od kralja, verjetno. Kralj je seveda nastavil svoj izbrani rod kamor je hotel, saj zato narod neguje kraljevino, ker se s tem vleče neprekinjena živa nit tradicije in nasledstva nasledstva.

     Komunisti so nastavili manj svojih, ni bilo treba, če pa nikoli niso zapustili političnih položajev. Niti po osamosvojitvi, ko naj bi denacionalizirali javne in štitudije in podjetja, naslednjega jutra so bili vsi na svojih vodilnih šihtih in opravljali iste posle, kot običajno.

 • Prdo

  Kako gre že
  Kdor visoko leta nisko v brezno pade haha nje

  • Tweety Bird

   Domobranci so visoko leteli :)

   • Prdo

    Ja no niti ne

    • Tweety Bird

     končali pa v breznih :)

 • Frank Novak

  MATEJ TONIN, NOVA SLOVENIJA…. isto sranje drugo pakovanje, tipicen Slovencelj brez samospostovanja:

  1) Istospolni živijo med nami, toda predlog ZL-ja je šel predaleč, pa je menil vodja poslanske skupine NSi-ja Matej Tonin. Pri tem “ne gre za izenačitev pravic, pač pa gre za to, da se pravice jemljejo nam”. “V čem je poanta tega, da se nam vzame možnost, da se imenujemo oče in mama,” se sprašuje Tonin. …. GRE ZA ISTOSPOLNE SLOVENIJE, IN KER SO “SAMO SLOVENCI” SO TAKOJ VREDNI MANJ KOT TUJCI. NAD NJIMI SE LAHKO IZVAJAJO MANIPULACIJE: GOSPOD TONIN SE NE BO MOGEL VEC IMENOVATI OCE, CE BOSTA DVE ZENSKI POSVOJILE OTROKA…. CE BO PRISLO DO TEGA BODO OTROCI MORALI MATEJA KLICATI KAKO? STARS STEVILKA 2?

  2) Migranti, ki bodo prišli v Slovenijo, ne bodo lačni in žejni, je po sestanku z generalnim tajnikom Slovenske karitas Imretom Jerebicem ocenil vodja poslanske skupine NSi Matej Tonin. Zaslugo za to pripisuje civilnodružbenim organizacijam, zlasti Karitas. Jerebic je potrdil pripravljenost na pomoč, saj je Karitas “v službi človekovega dostojanstva”.

  Predstavniki NSi in Slovenske karitas so si na včerajšnjem srečanju izmenjali informacije o pripravljenosti na skorajšnji sprejem večjega števila beguncev v Sloveniji. Kot je po sestanku za medije dejal Tonin, je bil sestanek izjemno koristen, na podlagi prejetih informacij pa ocenjuje, da bo za migrante v Sloveniji dobro poskrbljeno.

  Po človeški plati je seveda treba poskrbeti za migrante, obenem pa jim je treba povedati, da “naše možnosti niso brezmejne”, je ob tem opozoril Tonin.

  ZOPET ISTA FORA, MIGRANTI SO TUJCI, IN KOT TUJCE JIM NE SMEMO ODVZETI CLOVESKEGA DOSTOJANSTVA, PA CEPRAV SO MUSLIMANI KI NAM ZELIJO SMRT….

 • Peter

  tumpek, se ti tud režiš k nategnena krota, no?

 • Prdo

  Desnica desnica smrdi kot prasica. .

 • Peter

  samo za simpatićno društvo u levom ćošku
  tražili ste, slušajte…

  »Sreče človeku ne more dati niti država niti sistem niti politična
  stranka. Srečo si lahko človek ustvari samo sam. Toda ne sam kot
  posameznik, ampak samo v enakopravnih odnosih z drugimi ljudmi. V teh
  odnosih mora samoupravno in svobodno obvladati svoje posamezne in
  splošne družbene odnose ter – v ustreznih demokratičnih organizacijskih
  oblikah – tudi državo, sistem in politično stranko kot instrumente
  svojega lastnega samoupravljanja. Avantgardne sile socializma in
  socialistična družba imajo lahko potemtakem samo en cilj – da glede na
  možnost danega zgodovinskega trenutka ustvarjajo razmere, v katerih bo
  človek kar najbolj svoboden pri takšnem osebnem izražanju in
  ustvarjanju, da bo lahko – na podlagi družbene lastnine proizvajalnih
  sredstev – svobodno delal in ustvarjal za svojo srečo. To je
  samoupravljan.«

  • Prdo

   Ma jaz nemor tok brat

  • večni srb

   Temu pravijo danes “whataboutizm” ali po naše povedano, “kaj pa če-izem”, ko sredi debate začne nekdo omenjati nekaj čisto drugega, kar nima nobene veze s temo pogovora.
   Deluje pa vseeno, saj prisili misli, da spremenijo tok in začnejo zgubljati čas z nepomembnimi bedarijami.

   • Peter

    To ves čas dela tumpek, zato mu takole malo vračam.
    Sem upal, da mi tega ni treba razlagati, no.

 • Prdo

  Brez

 • Prdo

  Veze

 • Prdo

 • Prdo

  Dol

 • Prdo

  Niže

 • Prdo

  Še

 • Prdo

  En

 • Prdo

  Mau

 • Prdo

  Pa

 • Prdo

  Bo

 • Prdo

  Ok

 • Prdo

  Kje sm ostal

 • Vera

  Čeprav je bil Rupar tudi ” lumpek ” mu pri Jankoviću dam še kako prav . Bil pa je dober poslanec, zato nam je bilo kar žal za njim , toda on je svoje napake odslužil, kar za Jankovića močno dvomim , da mu bo jih treba !

  • Prdo

   Fak še tebe je mankalu

  • večni srb

   Za napake ja, svoje dvomljive morale pa ni nikoli pojasnil in tudi ni videti, da se je kdaj pokesal za grehe, za katere ga pač niso dobili in ne bo nikoli odgovarjal.

 • Peter

  Gremo stavek po stavek.
  Pri čemer seveda, prosim tovariša tumpeka, da mi kot izrazit strokovnjak ze levico pomaga pri analizi stavkov, no.
  Sreče človeku ne more dati niti država niti sistem niti politična stranka.

  No, razen, seveda, če gre za levo stranko. In to v vseh pogledih levo, a ne tumpek?

  Volite levo, levica vam bo dala srečo, no.

  • Prdo

   Je tako desnica pa kurac od breje ofce

 • Peter

  Bomo počakali na strokovno tumpkovo analizo stavka..

  Sreče človeku ne more dati niti država niti sistem niti politična stranka..

  ali gremo naprej na naslednji stavek?

  Pazite, stavčna analiza sledi, no.

  • večni srb

   Raje spij dva deci črnega vina, pa bo tudi popustilo.

   • Peter

    Odgovor je enak prejšnjemu, de.

 • Peter

  Srečo si lahko človek ustvari samo sam. Toda ne sam kot posameznik, ampak samo v enakopravnih odnosih z drugimi ljudmi.

  Hm, sam vendar ne sam.
  Enakopravni odnosi z drugimi ljudmi?
  Jaz z Edijem nisem bil nikoli enakopraven, čeprav sva živela nekaj časa skupaj v časih, ko smo bili baje vsi enakopravni, no.

 • jovan jovan

  Obsojeni Rupar in pošten Slovenec? Muahahahaha….Ste pa našli pravega! Kartičar!

 • jovan jovan

  Spoštovane tovarišice, spoštovani tovariši!

  Čestitamo Vam ob dnevu upora proti okupatorju – dnevu OF.

  Čeprav se klerofašistični režim na vse pretege trudi uničiti vrednote NOB, mu to ne bo nikoli uspelo!

  SF/SN

  • večni srb

   Vrednot ne, zakaj bi, naše komunistične nacional socialiste pa naj le izbezajo na dan in izpostavijo tudi širšemu svetu.

 • Sredina

  Ja pa glih Rupar se gre oglast, komedijant en, naj pred svojim pragom pomete najprej

  • večni srb

   Ne more več, so ga že kriminalizirali in mu uničili karijero, tudi s trači.

   • Sredina

    Pravnomočno ugotovljeno oškodovanje občinskega proračuna je trač?

    • večni srb

     Sicer je bilo pa tam vse v redu, verjetno. Pa zdaj je tudi v redu, kar ga ni več, veliko bolje živijo.
     Njega so vsaj dobili, verjetno ga ne bi, če bi imel močnejše, bolj vplivne prijatelje. Drugih recimo niso niti lovili.

   • Peter

    Ja, sredina, če se prav spomnim, si tudi pod jankovićevimi nabijanji rekel: pa lih janković bo govoru.
    Nisi biu ti?
    A pol je biu pa kšn drug, kšn mal sredinski, no.

    • večni srb

     Če mene misliš, potem si spet v maniji.

     • Peter

      Pa dobr,a ti res nč ne štekaš, no.
      Sredino mam blokirano, pa se morm tko z nim ment..

     • večni srb

      Ja, saj Disqus omogoča tudi to, odlična platforma.
      Jaz sem obupal, nikomur ne stisnem niti minusa, teh komentarjev pa je toliko, da itak nihče ne bere. Največji vpliv imajo organizirane skupine, kjer cela združba nabija isto laž ali neumnost dokler se vsem ne zdi, da je to neka prevladujoča nit teme.
      Meni gredo na k* predvsem skorumpirane barabe, nekateri imajo otroke zaposlene na policiji in kje na pravosodju, sami pravičneži in poštenjakarja. Kadar se ne da po zakonu ali bi bilo preveč očitno svinjsko, ti pa kaj namestijo in se potem norca delajo, da morajo zgolj opravljati svoje delo.
      Zato je bolje, če se enostavno vljudno ignoriramo in pazimo vsaj na osnovni bonton.

     • Peter

      Ja, zato imam blokirano večino provokatorčkov, sredina je jasno med njimi, ker več kot enovrstičnih provokacij ni sposoben spraviti skupaj. Obstajajo pa še tablice, laptopi in podobno, kjer pač luzerčki niso blokirani. In občasno pogledam, kdo je ta tako vztrajen Uporabnik je blokiran. Ponavadi je tumpek, trenutno je dežuren sredina, no.

     • večni srb

      Jaz nikogar ne ignoriram in ne stiskam minusov, vidva se kar zmenita med sabo.
      Mislim, da debata nima več smisla takrat, ko argumenti odpovedo, če se ne da razumno in logično utemeljevati svojih stališč, je itak vse brez veze.

     • Peter

      Kdaj je že kdorkoli od provokatorčkov, med katere paše tudi sredina, navedel kakšen argument med svojimi enovrstičnimi puhlicami, ki jih pušča tukaj?

 • Frank Novak

  MATEJ TONIN, NOVA SLOVENIJA…. isto sranje drugo pakovanje, tipicen Slovencelj brez samospostovanja:

  1) Istospolni živijo med nami, toda predlog ZL-ja je šel predaleč, pa je menil vodja poslanske skupine NSi-ja Matej Tonin. Pri tem “ne gre za izenačitev pravic, pač pa gre za to, da se pravice jemljejo nam”. “V čem je poanta tega, da se nam vzame možnost, da se imenujemo oče in mama,” se sprašuje Tonin. …. GRE ZA ISTOSPOLNE SLOVENIJE, IN KER SO “SAMO SLOVENCI” SO TAKOJ VREDNI MANJ KOT TUJCI. NAD NJIMI SE LAHKO IZVAJAJO MANIPULACIJE: GOSPOD TONIN SE NE BO MOGEL VEC IMENOVATI OCE, CE BOSTA DVE ZENSKI POSVOJILE OTROKA…. CE BO PRISLO DO TEGA BODO OTROCI MORALI MATEJA KLICATI KAKO? STARS STEVILKA 1?

  2) Migranti, ki bodo prišli v Slovenijo, ne bodo lačni in žejni, je po sestanku z generalnim tajnikom Slovenske karitas Imretom Jerebicem ocenil vodja poslanske skupine NSi Matej Tonin. Zaslugo za to pripisuje civilnodružbenim organizacijam, zlasti Karitas. Jerebic je potrdil pripravljenost na pomoč, saj je Karitas “v službi človekovega dostojanstva”.

  Predstavniki NSi in Slovenske karitas so si na včerajšnjem srečanju izmenjali informacije o pripravljenosti na skorajšnji sprejem večjega števila beguncev v Sloveniji. Kot je po sestanku za medije dejal Tonin, je bil sestanek izjemno koristen, na podlagi prejetih informacij pa ocenjuje, da bo za migrante v Sloveniji dobro poskrbljeno.

  Po človeški plati je seveda treba poskrbeti za migrante, obenem pa jim je treba povedati, da “naše možnosti niso brezmejne”, je ob tem opozoril Tonin.

  ZOPET ISTA FORA, MIGRANTI SO TUJCI, IN KOT TUJCE JIM NE SMEMO ODVZETI CLOVESKEGA DOSTOJANSTVA, PA CEPRAV SO MUSLIMANI KI NAM ZELIJO SMRT….

 • Peter

  Nimam problem, problem je sredina, no.

  • Sredina

   In kje maš zdej problem?

 • Frank Novak

  MATEJ TONIN, NOVA SLOVENIJA…. isto sranje drugo pakovanje, tipicen Slovencelj brez samospostovanja:

  1) Istospolni živijo med nami, toda predlog ZL-ja je šel predaleč, pa je menil vodja poslanske skupine NSi-ja Matej Tonin. Pri tem “ne gre za izenačitev pravic, pač pa gre za to, da se pravice jemljejo nam”. “V čem je poanta tega, da se nam vzame možnost, da se imenujemo oče in mama,” se sprašuje Tonin. …. GRE ZA ISTOSPOLNE SLOVENIJE, IN KER SO “SAMO SLOVENCI” SO TAKOJ VREDNI MANJ KOT TUJCI. NAD NJIMI SE LAHKO IZVAJAJO MANIPULACIJE: GOSPOD TONIN SE NE BO MOGEL VEC IMENOVATI OCE, CE BOSTA DVE ZENSKI POSVOJILE OTROKA…. CE BO PRISLO DO TEGA BODO OTROCI MORALI MATEJA KLICATI KAKO? STARS STEVILKA 1, 2 ali mogoce #?

  2) Migranti, ki bodo prišli v Slovenijo, ne bodo lačni in žejni, je po sestanku z generalnim tajnikom Slovenske karitas Imretom Jerebicem ocenil vodja poslanske skupine NSi Matej Tonin. Zaslugo za to pripisuje civilnodružbenim organizacijam, zlasti Karitas. Jerebic je potrdil pripravljenost na pomoč, saj je Karitas “v službi človekovega dostojanstva”.

  Predstavniki NSi in Slovenske karitas so si na včerajšnjem srečanju izmenjali informacije o pripravljenosti na skorajšnji sprejem večjega števila beguncev v Sloveniji. Kot je po sestanku za medije dejal Tonin, je bil sestanek izjemno koristen, na podlagi prejetih informacij pa ocenjuje, da bo za migrante v Sloveniji dobro poskrbljeno.

  Po človeški plati je seveda treba poskrbeti za migrante, obenem pa jim je treba povedati, da “naše možnosti niso brezmejne”, je ob tem opozoril Tonin.

  ZOPET ISTA FORA, MIGRANTI SO TUJCI, IN KOT TUJCE JIM NE SMEMO ODVZETI CLOVESKEGA DOSTOJANSTVA, PA CEPRAV SO MUSLIMANI KI NAM ZELIJO SMRT….

 • Primoz Papez

  Naj pa mi razlozi tale stavek..
  Posten Slovenec spoštuje sodišča, četudi odločijo po krivici, in kamorkoli pride je ponižen, poslušen in spoštuje ….
  Ko pa Primc in ostali pred sodiscem delajo zgago tudi ne spostujejo sodisca..
  Primc je tudi v tej stranki dejte se zment..
  Aja za vas sodisca ne veljajo samo za vase nasprotnike…

  • večni srb

   Tako razmišljajo pravi avtoritarni totalitaristi.

   Seveda je treba odločbe spoštovat, kaj pa naj drugega, od kdaj sodišče koga sprašuje kaj si misli o njihovih zahtevah, saj imajo za te stvari policijo in če je treba, tudi vojsko, pa razne druge paradržavne teroristične celice jih tudi ubogajo.
   Ko se spraznijo, takrat se začne pa druga vojna, za popravo krivic, odškodnine, povrnitve v prvotno stanje in pa predvsem procesi proti skorumpiranim javnim uslužbencem in predvsem sodnikom. Tako da, oboje je po svoje res in prav.

   • Peter

    In zdaj, na primer, dal si zanimiv odgovor, torej grem na tablico pogledat, ali je slučajno Papežu uspelo spraviti skupaj več kot enovrstično bedarijo, kar je bil do sedaj nejgov domet, no.

    • večni srb

     Hja, saj se počasi vse zmenimo, saj veš, ti poveš, jaz povem, potem si izmenjava par replik in se približno ve kako kdo razmišlja.

 • Sredina

  Je reku, da me ma blokiranga, ampak vid pa vse kar napišem haha

  Peter ti si idiot

 • Peter

  Sredina, ti si pa sredina, hehe, no.

 • Sredina

  Tut js se znam tko pogovarjat, in ja sm sredina, ampak bit sredina ne pomen, bit desničar…(tut levičar ne, da ne bo spet kdo besed obraču, sploh kak primitivc Kovalski)

  • Peter

   Seveda ne, sredina v dolini pomeni biti malo manj kot ultra levičar. Tisti malo desno so pa že desni ekstremisti, no.

 • Sredina

  Peter je sam priznal, da ima več računov, zdej pa Mefisto, al kdo je že ta glavn glede tega, hitr ugotovit kateri so ti računi

  • Peter

   Ne, Peter ni priznal, da ima več računov, če še nisi opazil, se da z Disqusa zelo enostavno odjaviti in takrat pač vidiš tudi tiste, ki so blokirani, ko si prijavljen.
   Spet si zamočil, sredina.
   Počasi ti to prehaja v navado, no.

 • Kotar Mihael

  Pa prav Rupar! Moralno dno!
  Proti njemu je bilo vloženih več ovadb zaradi zlorabe položaja in oškodovanja občinskega proračuna!
  V štirih je bil obsojen na pogojno kazen in vračilo protipravno pridobljenega premoženja, oktobra 2012 pa mu je sodišče prvič prisodilo tudi zaporno kazen.
  Leto kasneje je prvostopenjsko sodbo potrdilo tudi Višje sodišče v Ljubljani, s čemer je postala pravnomočna.
  Pred tem, avgusta 2013, je Rupar izstopil iz stranke SDS, vzrokov za to dejanje javno ni razkril…

  • večni srb

   In s tem se še hvalite v totalitarni greznici, ki ji Evropska sodišča po tekočem traku razveljavljajo tudi odločbe naših najvišjih sodišč, kjer smo bili prav zaradi pravosodja obsojeni za zločin democida proti človeštvu in kjer v podporo pravosodju, stavka samo deset ljudi v celi državi, pa še ti so bili verjetno v glavnem agenti v civilu in varnostniki.
   Sploh ni važno, bolj skorumpirane javne službe in pravosodje kot imamo, več ljudi bo podprlo radikalce. Že iz principa, da se bo končno kaj premaknilo, pa če vsi pocrkamo.

 • Peter

  Ne, ne znaš se.
  Ti znaš samo enovrstične podalpske zabavljivke spravit skupaj, doslej pač nisi še nikoli nič več, no.
  Hočeš, da tudi jaz tebi napišem, da si idiot?
  Ne bom, nisem na tem nizkem nivoju, no.

 • Sredina

  Sicer pa glede mojih “enovrstičnih provokacij”, na te nebuloze, ko nihče niti približno ne zna vsebinsko razpravljat, kej druzga niti ne moreš odgovorit, če pa že, pa itak takoj zamenjajo temo, te začnejo zmerjat z levim skrajnežem, ti jebejo vse po vrsti in podobno, najprej bote mogl sami kej nardit glede kulture komunikacije

  • večni srb

   Mene ne motiš, brez tebe, se ne da razumeti zablod sodobne levice in tudi ne moremo analizirati nobenih alternativ.

   • Peter

    Mene pa motijo vsebinsko razpravljalni prispevki, kot tale:

    Ja pa glih Rupar se gre oglast, komedijant en, naj pred svojim pragom pomete najprej

    Niti besedice o vsebini Ruparjevega tvita, ampak takoj in odprt direkten napad na pisca, ne glede na vsebino.

  • Peter

   Zanimiv preskok iz ednine v množino…

   kej druzga niti ne moreš odgovorit, če pa že, pa itak takoj zamenjajo temo..

   Se pogovarjaš za mano ali pa s tistimi, ki itak takoj zamenjajo temo?

 • Sredina

  Sem že marsikaj vsebinskega napisal, za razliko od tebe, ki pa res nisi še popolnoma ničesar

  • Peter

   Čakam na tvoj vsebinski prispevek, no.

   • Sredina

    Poglej pretekle komentarje, se ne hvalim sam, za razliko od nekaterih tu…dejstva govorijo sama zase

    • Peter

     Ne bom gledal za nazaj, kot pa si verjetno opazil, sem te odblokiral, torej bom lahko tvoje vsebinske prispevke v stilu

     Ja pa glih Rupar se gre oglast, komedijant en, naj pred svojim pragom pomete najprej

     lahko od zdaj naprej spremljal v živo, no.

     • Sredina

      Potem pa se ne oglašaj…

     • Peter

      No, pa ne bom, no.

     • Peter

      Ja pa glih Rupar se gre oglast, komedijant en, naj pred svojim pragom pomete najprej

 • Peter

  Marsikaj vsebinskega si napisal….
  No, boš našel in mi nalepil link, da vidim, kaj je po tvojem mnenju vsebinsko, no.

 • TOML

  Ko zadane komunističnega kretena Jankovića prava šapa,
  bo letel direkt v Saraoce in potem u kuću cveča.
  Kreten zahojen!
  Kdor prosi vedno tudi dobi.

 • plamen100

  Jankovic izgublja tla pod nogami. On sicer upa na svoje trenerkaje in Bosnjake in Kosovarje, da ga bodo na volitvah podprli, trenerkarji zato ker je njihov, Bosnjaki in Kosovarji pa zaradi Podpore pri graditvi dzamije. To pa bi bil edinstven primer v svetu, da bi muslimani podprli Srba, katerega sonarodnjaki so iz Srebrenice prisli krvavih rok do ramen!!!

 • Antišiptar

  Jaz pa upam, da ga bomo Slovenci na kakšno vrbo obesili, kamor srbjanski izeodek tudi spada. Ma samo da se ga ubije, zakolje, karkoli, saj to je srbin, torej največji sovražnik slovenskega naroda v zgodovini. Slovenci bomo morali to drhal izgnat, tudi pobit, če bo treba.srb spada na vrbo, ne med poštene, marljive Slovence.

 • RATATA

  Počas bo napočil trenutek, ko bo treba vsem v mednožja pogledat, pol bo pa bolš.
  Razčistile se bo.
  Televizije naj pa snemajo in direktno prenašajo.
  Komentar sploh ne bo potreben.

 • Antišiptar

  Samo kot infotmacijo, ali ste vedeli, da je bil Ivan Cankar umorjen? Namreč ubila sta ga dva srba, ki sta ga skoraj pred domačim pragom do smrti pretepla. Napišite v google umor ivana cankarja, vse piše. Umorjen je bil s strani srbskih lov life primitivcev.

  • Sredina

   Samo kot infoemacijo, ali ste vedeli, da je Antišiptar bedak?

   • RATATA

    Ne, pa ni!

   • Peter

    Nov vsebinski prispevek naše Sredine.
    danes jih je že toliko, da bomo vso noč študirali globoko vsebino, no.

   • Peter

    … te začnejo zmerjat z levim skrajnežem, ti jebejo vse po vrsti in
    podobno, najprej bote mogl sami kej nardit glede kulture komunikacije…

    Jp, kultura komunikacije, res bo treba neki nardit, no.

   • Antišiptar

    oo lukec, kje si pizda rdeča? A dons si pa kar žensko. Kdaj boš že crknil, da te tukaj zahojenega izrodka ne bomo več prenašali, no.

    • Miro

     hahahaha no

     • Antišiptar

      Lukec no. Pa kaj misliš da sem defekten zabit polapismen rdečkar, ker misliš, da nas boš z različnimi imeni pretental? Se ti vidi da si iz proletarske familije, tele zabito kratko.

     • Steiermark

      lumpen proletariat…..

   • Miro

    seveda, saj drugo ne more bit

   • Peter

    Hm, tako to deluje…
    Sredina nekoga nazja, da je bedak in ko mu ta vrne, se Sredina pritožuje nad nivojem komunikacije…
    Ja, sredina, tražili ste, slušajte, no.

  • RATATA

   Zato, ker je reku, da če se imenuješ Slivenec dandanes u Lublan boš tepen od ilircev, ne od nemcev.
   Tudi F.Balantič je s tistim o “Ropu, Požigu, Umoru” popolnoma pošlogal.

  • Miro

   dej bedak piši stvari ki jih navajajo viri ki so kompetentni

   • Antišiptar

    Jaja lukec,srbin je kompetenten. Pol si se pa zbudu, je pa luc gorela? Pa ne, da te resnica boli no; Ivana Cankarja so umorili srbjanci, žal….

 • Antišiptar

  Slovenci, naša največja napaka je bila, da smo jih 1991 domov pustili.to srbsko drhal bi morali takrat do zadnjega pobit, danes teh opic lopovskih ne bi bilo, če pa že bi, bi nam pa ceste pometali, tako, kot nam jih danes. S to razliko, da nam te drhali na slivenski zemlji ne bi bilo treba prenašat.

  • Miro

   kaj si ti revše pustil….. ko si se še mamice za kiklo držal

   • Antišiptar

    Lukec, fotr ti je bil rdeča izdajalska uš, pa še srbin po vrhu? Ajaj, nije ti lako parazit rdeči….no future pri nas a ? A tata že razume besedno zvezo “dober dan” ali opica še kar odgovarja z “molim”? Sam vprašam …

    • Miro

     no, kar naprej….. za tole je civilna tožba

     • Antišiptar

      Lukec, ti kar, smrduh izrojen rdeč .

     • luli

      miro, you wish….

 • žogica

  Ali ni tale Rupar vaš, včasih je bil. Ta pravi se oglaša res, s tono masla na glavi in grdim jezikom se ponovno podaja v politiko….., desnica pridobiva na moči.

  • Miro

   ja obsojeni poštenjak je to….

  • Peter

   Spet nekdo, ki se je zaletel v avtorja, ne v zapis.
   Žogica, žogica, no…

   • žogica

    Hej Peter, jaz sem samo komentirala tega obsojenega poštenega Ruparja, drugo plat zgodbe pa itak poveš ti, noo !

    • Peter

     Ja, ampak…bil je obsojen, za 40,000 evrov malverzacij, na eno leto čuze, baje.
     Koliko let je to za šerifa, če vse miljone deliš s 40,00?
     Pa btw, socjalno čuteča levičarka obsojencu po izteku kazni negira vrnitev v družbo?

     • žogica

      On se vrača v politiko, kar bi moralo biti nesprejemljivo ( nekoč sigurno bo ), sicer ga bo pa desnica izvolila ali tudi ne !

     • Peter

      Ja, moralo bi biti.
      Pa saj veš, kaj bi še vse moralo biti, kajne, no?

     • žogica

      Imaš prav, kaj vse bi še moralo biti, hmm…..

  • Peter

   Grd jezik, žogica?
   Ni že čas, da nekdo temu šerifu odgovori na edini način, ki ga on razume, no?

   • Antišiptar

    Srba na vrbo.

    • Peter

     Taki komentarji so nagravžni in niso vredni odgovora, no.

     • Antišiptar

      Sej ne rabiš odgovarjat, no. Srbin nisi tako da….na vrbo z njimi….

 • Antonius

  Kar je povsem upravičeno Pavle Rupar očital Penismančiću Jankoviću bi si morali Ljubljančani zapomniti do županskih volitvev.
  Volite SDS, ker se Penismančić do gat boji Janševe zmage na volitvah. Odvzem trajnih mandatov in prepotrebna lustracija rdečega krivosodja, bo navrglo posledico, da bo do vrata in čez zasvinjano kleptomansko barabo s sinovoma vred doletela roka pravice in dolgoletni zapor.
  Bravo Pavle Rupar!!!! Kratko, jedrnato in vrhunsko povzete kleptomanske svinjarije z izsiljenim seksom vred.
  Naj arogantni Penismančić odgovori na Ruparjev očitek, če premore še kaj neposranega v svojih spodnjicah!!!!!!!!

  • primsek

   kar bi si morali zapomniti o Ruparju, jenjegova kriminalna preteklost, kokainske afere in izrabljanje podnajemnice, v tem je Zokiju enak. si moramo pa zato zapomniti, da je Rupar SDS in da so mu ostali mentalno blizu

   • Antonius

    V zvezi s kokainom se obrnite na Jankovićevega sina Jureta, kaj več na vaše podtikanje Ruparju boste izvedeli pa od Kresalove.
    Ves Ruparjev kriminal je vezan na stanovanje, ki ga je zamolčal komisiji za nadzor premoženja politikov.
    Kar se pa očitka podnajemnice tiče ste pa precej ubog v primrerjanju položaja obeh vpletenih.
    Jankoviću je morala za redno zaposlitev dati noge narazen mati dveh otrok v stiski, Ruparjeva podnajemnica bi si pa najemno stanovanje lahko poiskala pri kom drugem, če bi jo lastnik stanovanja silil v seks, ki si ga ni želela.
    Ne skrbite za Ruparjevo mentalno zdravje, v absolutnem je bolj zaskrbljujoče Jankovićevo.
    Trenutno je njegovo mentalno zdravje na zelo trhlih nogah, ker se boji Janševe zmage na volitvah. Saj veste, zapor in vse ostale sitnosti v zvezi z njim.
    In še zastonj poduk. Mentalno je duševno, kar nima nobene zveze s stranko SDS. Razen morda v vašem osebnem primeru v odnosu z vašimi.

    • Steiermark

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ boljše nisi mogel odgovoriti temu tovarišu podtikovalcu……Bravo, Antonius!

 • Sredina

  antišiptar verjetno ne ve kaj je šiptar…

  • Antišiptar

   Je rekel srbski pritepenec. Brez skrbi, poznam jaz vso sodrgo, vključno z rdečim izdajalskim slovenskim primitivcem.

 • Sredina

  sicer pa rdeča zvezda je osamosvojila nemška taborišča, rdeča zvezda je osamosvojila SLO, ne svastika

  • Antišiptar

   Kdo pa je osvobodil komunistična taborišča za Slovence, lukec?

  • Peter

   Pred 80 leti.
   Kaj ima pa rdeča zvezda pokazati po tem?
   Zatiranje v Varšavskem paktu, malo manjše zatiranje v Jugi…
   Kdaj boste prešli v naše stoletje, sredina, no?

   Rdeča zvezda je osamosvojila SLO? A res, v borbi z JLA z rdečo zvezdo na šljemovima?
   Še en nov globinski prispevek naše sredine.
   Sredina vam globinsko očisti vse tepihe, no.

   • Sredina

    kaj ima za pokazat svastika?

    • Peter

     Kaj imam jaz s svastiko ?
     Nikoli je nisem poveličeval, kot ti poveličuješ rdečo zvezdo, draga sredina, no.

     • Sredina

      si kdaj obsodu zločine svojih političnih predhodnikov?

     • Peter

      Se tebi sploh sanja, kdo so moji politični predhodniki ali spet malo nabijaš, tko pošrek?
      Še ni bilo dovolj za en dan, sredina, se boš še kar brukal kle, no?

     • Sredina

      Torej si bil komunist?

     • si zaznal konkurenco ? :)

     • Peter

      Hehe…nč bat, me niso maral, no.

     • Sredina

      Torej? Boš obsodil zločine domobrancev?

     • Si “ugotovil”, da je Peter sodnik ?

     • Sredina

      Si že kdaj slišala za SSKJ?

     • To je nekaj, kar spada v muzej totalitarne zgodovine, vključno z vsemi spomeniki, plaketami, spomenicami, značkami in še vse drugo iz te branže pa se še vedno s tem preveč ukvarjate. Hja, denarja imate preveč – “denar je sveta vladar”.

     • Sredina

      No glede na tole, pa razumem, da ti ne razumeš razlike…LP

     • Se nič ne čudim, če ne razumeš glede na tvoj IQ.

     • Peter

      Ja, obsojam zločine domobrancev, s tem nimam nobenega problema.

     • Sredina

      Dobr

     • Peter

      In seveda sledi:
      boš obsodil zločine partizanov nad svojimi ljudmi?

     • Sredina

      Sem jih že večkrat tudi danes, spodaj

     • sumljivislon

      gravitacija – dela – skoči..!!

     • Peter

      Opravičevanje za zločine političnih predhodnikov?
      Zanimiva formulacija.
      Še otroku se ni treba opravičevati za zločine svojih staršev, na naši sredini pa pričakujejo, da se bodo ljudje opravičevali ZA ZLOČINE SVOJIH POLITIČNIH PREDHODNIKOV?

      Pejt spat, no.

     • Sredina

      Kje sm reku opravičevanje?

      reku sm obsodba

     • Peter

      Ah, blazna razlika.
      OK, greva od začetka

      Še otroku ni treba obsojati zločinov svojih staršev, na naši
      sredini pa pričakujejo, da bodo ljudje obsojali ZLOČINE SVOJIH
      POLITIČNIH PREDHODNIKOV?

     • Sredina

      Ja ogromna razlika je med opravičevati ali obsoditi

      In ja, če bi moj oče kradel bi njegovo početje obsodil, za razliko od tebe očitno…

     • Peter

      Hehe, na detajle se loviš, sredina.
      Bistvo je, da se meni ni treba prav nič opravičevati niti mi ni treba obsojati zločinov svojih političnih predhodnikov.

     • Sredina

      Nism reku da jih morš, je pa bistvo v tem, če se ti zdi pomembno da jih obsodiš

     • Peter

      Glej sredina, pušnu si kokr si doug in širok.
      Če si pametn nehi.
      Če pa nis, se gremo pa lahko še naprej, no.

     • Sredina

      Še zdaleč nism, ti samo ne dojameš bistva, s tem ko si mogu dodat, da si jih spodu obsodu, si pa samo pokazu na svojo predhodno zmoto v dojamnju..

     • Peter

      Ja, se zgodi, nihče ni popoln.

      Greva zdaj nazaj na vse tvoje faile ali raje ne?

     • Peter

      Sem ti dol povedu, da obsojam zločine. Vseh, tudi domobrancev, čeprav ne vem, zakaj so se ti zdeli ravno oni najbolj pomembni.
      Ne vadi se na nepomembne detajle, no.

    • Antišiptar

     Če ne drugega, tvoje izdajalske prednike je verjetno postavila tja, kamor spadajo. Če pa ni bila svastika, je bil pa slovenski, domobranski orel?

    • sumljivislon

     dej – umiri se – pojdi !!

     • leteči slon janšistični

      sumljiva piškica janšistična, vidim da te sramotenje tvojega in simbola tvojega domobranskega očeta še vedno prizadane. prav je tako, zvezda je zmagala in vi ste sramotni potomci bednih kolaborantov

  • sumljivislon

   ….moten si – to opažamo že dalj časa ..!!

 • Antišiptar

  Srbe na vrbe ali Bojni grom, pesem zavednega Slovenca, ki je tej drhali točno pokazal, da jim je mesto ob vrbi. Preberite si jo kdaj, prelepa slovenska pesem.

  • Krtača 20

   Za take izjave ste domobrančki odfukal v jame. Pa tud dons bi mogl.

  • Krtača 20

   Ban natlačen je tole izjavu in dobil zasluženo kazen, šus u čelo.

 • Mitja Mazini

  Le kaj na to poreče Vesna?

 • piko8

  G. Rupar zadeli ste žeblico na glavico!!!
  Zaninimivo bi bilo videti zoragutana kam mu je potegnilo tiste ohlapne žnable!!!

 • Tweety Bird

  A bomo za Praznik dela skopali kakšno novo jamo?

  Hej, brigade, hitite,
  razpodite, požgite,
  gnezda belih podgan, črnih psov!

  Vsi dobro vemo kdo so bele podgane in črni psi… SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU :)

  • Jaz pa ne vem. Povej mi, prosim !

   • primsek

    janšisti so tiste komunajzarske prikrite pičkice, ki so prej preganjali fiktivne antikomuniste, ko so bili komunisti. zdaj kradejo /Bavčar, Lovšin, Domen Zavrl, Janša/ in preganjajo fiktivne komuniste, odkar so ukradli Pučniku stranko in se zlizali s cerkvenim pedrskim lobijem /Rode, Gorenak Piškotek, Grimsek sluzko/
    vidim pa, da še marsičesa ne veš

    • Peter

     jao, primsek, že dva “komentarja” danes.
     A, piškotki bojo, primsek, no.

     • primsek

      bojo, daje ti jih Gorenak Piškotek, pedrajsek in človek,ki je presegel policijska pooblastila ob Mariborski vstaji, za kar mu bo sojeno. kot veš sam, ki se hraniš z njimi, imajo pa ostanke dlak, ker je osnova iz abrankov
      slišim, da je piškotkov zdaj manj, odkar je moral Janšari vrniti polovico svojega denarja Đurićevi

     • Peter

      Oho, ti si pa danes našpičen, primsek.
      si dobu golaš pa šturm rum na proslavi?

     • Peter

      primsek, ti si car, no.

    • Soave

     Tudi tole, kar ti ” veš ” ne drži ! Ti samo misliš, da veš.

  • Krtača 20

   Smrt janšizmu, svoboda narodu!

  • Soave

   Jankovič jih je že nekaj, za svoje drogove z ljubljeno zvezdico.
   Malo poglej v sanjsko knjigo, kaj pomeni sanjati bele podhane in črne pse.
   Ni dobro !

 • Peter

  tumpek bi kopal jame?
  Le koplji tumpek, le.
  Boš smrdečo zvezdo lahko vanjo zakopal, no.

 • Zan Marega

  tole rupar zelo dobro napisal.žal zokija in njegovih tole pismo ne bo ganilo…gre za psihopatsko osebnost, ki se obkroža s sebi podobnimi.briga jih kaj si mislimo o njih.oni razumejo samo silo…

  • primsek

   Rupar je psihopat, če misli, da smo pozabili, kako je goljufal tržiško občino, zmerjal poslanske kolegica inkako so na prisluhih prišli na dan podatki o kokainu,ki sta ga použivala s podnajemnico. zloraba nad njo ni nič manj gnusni kot Jankovićevo onegavljenje farmacevtke, samo Zorangutan ne jemlje mamil in ni prostak. Rupar je vse, kar je značilno za SDS : primitivec, mačo, kriminalec, goljuf, ki potem vpije proti goljufijam. SDS na potenco, podobno kot psihošiptar Janšari, preprodajalec orožja in pobiralec podkupnin

   • Soave

    No, pa si se izkašljal. Sej bo minila ta bolezen. Še malo potrpi !

    • Peter

     A niso luštkani?
     Sploh tale primsek je car, no.

     • Soave

      Petelinček na kupu komunističnega gnoja ?

     • primsek

      Rupar je janšistična kura na kupu komunističnega gnoja, za katerega poskrbijo bivši rdeči pirhi, ki se danes križajo in se delajo, da molijo : na gnoju sekretarji KP Grimsek, Jambrek, Janša, Brezigar, Zorn, Brejc, in ostali
      sramota je, da imamo toliko let po osamosvojitvi še vedno na čelu stranke komunista

   • caci

    kaj je pozabil besed v parlamentu o Potratovi in ostalih ženskah_nič ni boljši od Jankoviča, kar vse mu očita, pozabil tudi na poneverbe v tržiški občini

    • Peter

     Težko, da je pozabil, je zaradi njih odsedel eno leto.
     Kdaj bo pa janković kaj sedel, če ni nič slabši, no?

  • Soave

   Pa vseeno dobro dene. Samo molčati ne !

   • Zan Marega

    se strinjam.najslabše je molčati

 • Krtača 20

  Če ma kakšen domobranček željo po jamskem turizmu al pa hoji po žerjavci, naj se zglasi za prvi maj na kakem kresu. Usluge dobi zastonj.

 • Dilinger

  Janković je:Narcisoidni egoistični egocentrik z zelo slabim občutkom za sobivanje in velik čustveni zarukanec…drek na palci.

 • domovina mili dom

  Tako bi morala krožiti pisna sporočila gostujočim prebivalcem na slovenski zemlji. Dan na dan. Ob nedeljah in praznikih pa skozi mestna središča pleh muzika z evropskimi komadi na ves glas. Tako bi se gostje vedno zbudili v Sloveniji.
  Bravo g. Rupar.

  • Prdo

   Hahaha

   • Steiermark

    kislo nasmihanje balkanskih slaboumnežev….kot pri solatjeku, ko mu je dr. Logar postavil neprijetno vprašanje, ki ga je že kot vprašanje razgalilo v njegovi pokvarjenosti, se je ta začel raztegovati, napihovati, tako da sem pričakovala, da mu raznese debilno napihnjeno faco! Bravo g. Rupar, veliko korajže ste pokazal, ko ste si upal tako direktno povedati, kaj si mislite/mislimo, o tem balkanskem uničevalcu Slovenije…..

 • Tweety Bird

  A nosite danes redečo zvezdo ali ne? Jaz jo nosim…belo majčko z rdečo zvezdo. Moji napeti joški še jo bolj poudarijo… Tuneka prav lepo rajcam…picek mu stoji :)

 • Tweety Bird

  Pavel Rupar: “Pošten Slovenec ima moralo in etiko, vrne kredite in ne nadleguje farmacevtk!”

  Pa da mu jeb** mat*** prašičjo, belogardistično in domobransko. Ta gnoj od človeka bo govoril o morali in etiki!!!
  Proti njemu je bilo teh letih vloženih več ovadb zaradi zlorabe položaja in oškodovanja občinskega proračuna, v štirih je bil obsojen na pogojno kazen in vračilo protipravno pridobljenega premoženja, oktobra 2012 pa mu je sodišče prvič prisodilo tudi zaporno kazen. Leto kasneje je prvostopenjsko sodbo potrdilo tudi Višje sodišče v Ljubljani, s čemer je postala pravnomočna.

 • Peter

  tumpek nosi smrdečo zvezdo?
  vohamo, tumpek, vohamo, no.

 • Peter

  Nekam ti sape zmankuje dons tumpek?
  preveč golaša, no?

 • Tweety Bird

  Smrt janšizmu, svoboda narodu !!!

 • Prdo

  Kako kaj domobranski čefurji ste še vedno trije.

 • Tweety Bird

  Pavel Rupar: “Pošten Slovenec ima moralo in etiko, vrne kredite in ne nadleguje farmacevtk!”

  A res? Proti njemu je bilo teh letih vloženih več ovadb zaradi zlorabe položaja in oškodovanja občinskega proračuna, v štirih je bil obsojen na pogojno kazen in vračilo protipravno pridobljenega premoženja, oktobra 2012 pa mu je sodišče prvič prisodilo tudi zaporno kazen. Leto kasneje je prvostopenjsko sodbo potrdilo tudi Višje sodišče v Ljubljani, s čemer je postala pravnomočna.

  • slosin

   ampak tvojmu čobanu je pa lepo povedal, kar mu gre…

   • Sale

    Napisal .kdaj pa je kakšen slovenski vaški domosralec upal v oči povedati čefurju če ni bil številno močnejši.nikad a mozda ni tada

 • Soave

  Moj odgovor spodnji ptičici

  Tebi pa nikoli ni prav !
  Kaj pa je narobe? Saj je prav napisal. Vrnil je dolgove in odslužil kazen .
  Lahko kaj takega rečeš za žepana ?

  • Prdo

   Nabijem ja tebe i ovog tvog šupka hahah

  • Tweety Bird

   Janez Janša nikoli ni odslužil kazni…in nikoli ni vrnil ukradenega denarja. Gnilo rumeno kravatno ustavno sodišče ga je neupravičeno spustilo iz zapora. Gamad !!!

   • Prdo

    Tako je nabij ga i ti

    • Tweety Bird

     Bom ga nabila z velikim črnim dildotom…brez vazelina…in malo mivke :)

     • Prdo

      Rosfraj obvezno pa ne sme se prehitr vrtet

     • Sale

      Služis se z metodami lisbeth sjolander .Brava .podpiram te vedno

   • Soave

    Še sama ne veš o komu pisariš ???

   • Soave

    Aaaaa, si hitro spremenila temo??

 • Tweety Bird

  Pavel Rupar je nekoč dejal, da poslanki Majda Širca in Majda Potrata izjavljata take “grdobije” na račun tistih, ki mislijo drugače, da bi jima “odredil obvezni zakonski pregled mednožja, da bi ugotovil, katerega spola sploh sta.”… Naj on raje pregleda mednožje Janši, Grimsu in Gorenaku…saj voluharji klerofašistični sploh nimajo jajc…pa to…

  • cosmosjasnovidec

   Butl zarukan ali ne opaziš,da pišeš sam zase in tvoje pasjejebske levuharje.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

  • Zan Marega

   ja pa še prav je imel…to je bila ena boljših njegovih izjav…naravna selekcija bi take kot majda širca in potrata že zdavnaj potratila…

  • Sale

   Smrt moškim seksistom.ze kot otrok sem poslušal te nadute napihnjene moške krote hlapcevske .ovce v levjem brlogu.ko se pojavi resna situacija pa pohlevno poslušni zasmehovani ozmerjani hlapci.to je resnična slika današnjega moškega hhahajahaj

 • Prdo

  Da ne boste pozabil v nedeljo pedofilom otroke pokazat to bi biu greh

  • Tweety Bird

   A si lahko zamisliš, da bi farji delali v otroškem vrtcu? OMG !!!

   • Prdo

    Lahko tudi v šoli pa še radi bi da mi to kurbarijo financiramo

    • ĐĐ Style

     Zato volite levico, da nam desni nebi vzgajali otrok po svoji metodi.

   • manusaci

    twety ti si en navaden bivši nasosanec na proračun (zdaj z borčevsko penzijo), ki zagovarja balkanite in izdajalec slovenskega naroda…kako fino te bi bilo kje srečat in te dobro pregarbat…

    • Prdo

     Ma si meu srečo da s pobegnu sa smo ppstavili ogradu nema frke

     • manusaci

      prdo…idi na tečaj slovenščine…ne zastopim cirilice…

     • Sale

      Ja slovenskih desnih hlapcev novih trikov ne moreš uciti

    • Sale

     Ti boš koga haha.za ženinim hrbtom si ne upaš piva spot ti boš hahgass koga

  • cosmosjasnovidec

   Torej bi jih naj kazali tebi pedofilska nesnaga in tvojim LGBT levuharjem?
   Povej kje se boš nahajal pa ti pridem jaz pokažem tako,da ti nikoli več ne bodo spravili skupaj tvojega cigansko šiptarskega gobca nesnaga buzerantska pedofilska.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Sale

    Rožle poklic kekca

 • Prdo

  Ma on ti je pavao šupkalo

 • Peter

  Veste kaj je kuvertiran odgovor?
  To je ko napišeš:

  Nekam ti sape zmankuje dons tumpek?
  preveč golaša…
  A je biu partizanski al ste meso plačal, tumpek, no?

  Potem pa v koverto napišeš : Boš vidu, kva bo zdej navalu.

  hehe, tumpek, hop.

 • Dragan Krstič

  Ne maram Makarovičke, ki je komunistična cipa, ampak je vseeno Slovenka. Njen bratranec je Jan Makarivič desno usmerjeni sociolog predavatel na fakulteti v NG.Kako pa je bila tista ljubezenska afera med Ruparjem in novinarko Ano Jud?

  • ĐĐ Style

   Dragane spet glumiš Slovenca, naj te ne bo sram, proti Srbom nimam nič imam pa proti folirantom kot si ti.

   • Dragan Krstič

    Razloži đej đej. Prvo in prvo se že enkrat nauči kako se izgovarja v angleškem jeziku črka J. A si res toliko retardirana oseba da tega ne veš. Drugo, kako naj vem da ti ne foliraš da si Slovenec. Pojdi v cerkvene arhive in ugotovi iz katerega gnezda si. Mogoče si potomec kakšnega Napoleonovega vojaka iz Alžirije ali Maroka. Expose yourself skrita ritka pokvarjena.

    • Prdo

     J kot jajce

     • Dragan Krstič

      Ja za Đej Đeja že. Mogoče bo pa v naslednjem življenju znal kašen tuj jezik, angleščina je zanj pretežka. Bi rekel da je kot grščina za angleže.

     • ĐĐ Style

      Znam tvoj materni – Srpski

     • Dragan Krstič

      O pol si pa pravi poliglot, čestitam.

     • ĐĐ Style

      Hvala Dragane

     • Dragan Krstič

      Ni za kaj. Pa še drugič. Boš kupil Lado?

     • ĐĐ Style

      Moj Dragane, sto me zaboravljas
      moj Dragane, sto me zaboravljas
      ja ti pisem
      ti mi se ne javljas
      ja ti pisem
      ti mi se ne javljas

      Tri godine kako zito klasa
      tri godine kako zito klasa
      a od tebe
      ni traga ni glasa,
      a od tebe
      ni traga ni glasa

      Moj Dragane, moja grudo leda
      moj Dragane, moja grudo leda
      od srca se otkinuti ne da
      od srca se otkinuti ne da

     • Sale

      Poluidiot

    • ĐĐ Style

     Nima veze kaj sem , DRAGAN KRSTIĆ se piše s mehkim. Poznam 2 Krstića in oba sta Srba. Ne delaj se pametnega in prenehaj glumit

     • Dragan Krstič

      Saj me niti ne zanima. Si polpismeno govno.

     • ĐĐ Style

      Vem, da ti glumiš Slovenca, Karadžić je tudi imel SDS. Mogoče si zamenjal

   • Sale

    Jaz pa proti tebi nimam nič(učinkovitega,razen)

  • slosin

   ..če ni skrivnost, a je to tvoje pravo ime? Zadnjič je v mojem mestu nekdo spraševal po osebi s tem imenom in priimkom…šlo naj bi za nek avto…

   • Prdo

    Golf dvojka zihr

    • ĐĐ Style

     Lada

     • Dragan Krstič

      Uganil si.

     • ĐĐ Style

      E moj Dragane

    • slosin

     kdo pa je tebe kaj vprašal…?

     • Prdo

      Mi je mama prišepnila

  • Sale

   Cipa praviš.mami to kazi sa spoštovanjem do tvoje mame mama bi ti opalila samarcinu kad bi te cula ajde sretno

 • Prdo

  Ajmo bjeli kaj sa gdje su ruke

 • Krtača 20

  Dokler je arestant in orožje švercar v parlamentu se zoki nima kej bat. Lohk pa na trstenjakovi obes kako rdečo zvezdo. Ne bo noben hud.

  • ĐĐ Style

   Misliš, da je nimajo

   • Krtača 20

    Kva pa vem. A u cerkvi pol mol h rdeči zvezdi?

    • ĐĐ Style

     Samo ko so sami

     • Krtača 20

      Aja

     • ĐĐ Style

      Med štirimi stenami trese Internacionala, enkrat naš vedno naš. Rojen pod rdečo zvezdo, odrastel pod rdečo zvezdo, delal pod rdečo zvezdo.

     • Krtača 20

      A pol je cerkveni krt al udbouski krt?

     • ĐĐ Style

      Udbovski, se je pa dobro infiltriral, še mi smo skoraj nasedli

     • Krtača 20

      Matr, zdej so pa vsi v dilemi. Težka je usoda izdajalčkov, ne tič, ne miš, ne janša…. Kvizling mogoče…

  • Prdo

   Janša jaha zvezdo njemu je to in

 • manusaci

  balkanci krojijo usodo slovenije…dol so že itak vse zahebali…

  • Peter

   Žalostno, da jim pomagajo tile pod nama, no.

  • Prdo

   Tudi arđentina je šla v maloro ko ste pršli

   • manusaci

    še dobro da Venezuela in S.Koreja cveti…kamor pridete vse zhebete…

    • Prdo

     Cveti za dobrim konjem se praši

  • Goran Hvala

   En more bit kriv ce si sam neuporaben…

 • Prdo

  Godine su prosle pune muka.
  Ginulo se za slobodu nijemo.
  Ili s pjesmom umesto jauka,
  Druze Tito mi ti se kunemo.

  Veselje se siri na sve strane,
  sad slobodno po zemlji idemo.
  Al velike pamticemo dane,
  Druze Tito mi ti se kunemo.

  Praznik silazi na ulice nase,
  u oblake da letimo smjelo.
  Nase pjesme svi neka se plase,
  Druze Tito mi ti se kunemo

 • Goran Hvala

  Pravi slovenc ima moralo in etiko…ja je opazno na tem portalu med komentatorji…:-)..joj joj joj…nakladanje…

  • Soave

   No, prav. Pa ti kaj napiši.

  • Prdo

   A ne seri

  • Dragan Krstič

   To je IQ in razgledanost rdeče golazni.

   • Goran Hvala

    Tako tako…

   • Sale

    Če imaš otroke ne bi tako.ker se vse vrne tvoji Pankrti bodo plačali zakon vesolja .zato molim boga da se ljudi nikada ne sloze da deca ne trpe zbog Ludih svojih oceva procitaj malo istoriju i zbog cega koga zasto si neduzni ljudi žene deca ginuli i dali se isplati

   • Goran Hvala

    Tako tako…

 • Krtača 20

  Latoya bo postala nedolžna, Severna Koreja se je pobratila z Južno Korejo, Sava bo začela tečt prot gorenjski, vse bo drugač, sam janšisti bojo še zmer glih prfuknen.

  • Prdo

   Je tako je možgan zaribu

   • manusaci

    Kurčanisti in Džankisti….za vsako rit se šiba najde…

 • Aresnica

  HA,ha,ha_Glede na odziv tovarišijskih PRDCEV in plačancev ima očitno gospod Pavel Rupar prav oziroma je napisal resnico.

  _________
  Lep pozdrav

  • Prdo

   Je on ti je oh in sploh

 • manusaci

  rdečo zvezdo smo že enkrat z orožjem v roki nagnali iz slovenije…lahko bi ponovili vajo…

  • Prdo

   Pa povej že enkrat a vsi trije ali boš sam

   • manusaci

    takrat nas je bilo malo več kot trije….pa petokolonaše smo tudi hitro razkrinkali…sedaj pa spet dvigujete glavo…

  • Sale

   Hočeš genocid nad lastnim narodom

 • Soave

  Dost vas mam, levakarji. . . .

  https://www.youtube.com/watch?v=cHw4GER-MiE

 • Krtača 20

  Morala, ampak strašno visoka morala desnih – vzemimo kredit pri Đuđić, podpisal bo pa naš notar, ki ga bomo obtožil in vrgl u arest.

  • Prdo

   Ta kredit je bla sam natega da desni odprejo mošničke sm njim ne potegne ni s čim jebi ga

   • Krtača 20

    Đurđica je rekla da ji je Vuk dnar dal.

    • Prdo

     Za fuk to že

     • Krtača 20

      Je mogla kar par fukov pol….

  • ĐĐ Style

   Ko našega kandidata za poslanca ujamejo s otroško pornografijo, se ga bomo odrekli.

  • manusaci

   Idi Bulmastife pelji na sprehod…ko prideš nazaj pa moraliziraj…

 • Prdo

  Janša je peder sm on to še ne ve

  • ĐĐ Style

   Sedaj si jim dregnil v njihovega stvarnika, prpravi se na napad desne golazni

   • Prdo

    Njim se dvigne sam na otroke pa še to bol šfoh

   • KAPIBARA

    Dregnil je nekdo njega..- pa tebe..

  • KAPIBARA

   Kaj a ga pričakuješ v svoji sekti..

 • cosmosjasnovidec

  In kaj je na to pismo odgovoril copatarski čefutarski čobanski krotar “janković”.?
  Predpostavljam,da nič,ker je ostal brez besed saj ni pričakoval,da bo dobil resnico v njegov krotarsko raztegnjeni gobec.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Prdo

   Saj bi biu neumn da norcu odgovarja

   • Krtača 20

    Točn to. Kdo se bo pa bodel s takim.

  • KAPIBARA

   cosmo..
   A se spomniš enga lenega sluzastega ne-spermija bluzuča, ki ti je grozil z ovadbo na PP, za žaljive besede+ grožnje..

  • Sale

   Vse leto v usta črta Jakoba Urše in Janše hvala ker se serjes retard družini v ustahajjaha

 • Krtača 20

  Da janša še kdaj pride vsaj blizu oblasti, mu pomaga sam še vnebovzetje. Nej se pr papežu pozanima kako to porihtat.

  • Prdo

   Hahaha vnebovzetje on še za pekl rabi veze

   • Krtača 20

    Pol peku zmrzne če teli dol pridejo. Kr ti prim za lopato če upaš pr teh pedofilih.

    • manusaci

     od kod sta se pa vidva vzela…glupa ko točak (na cirilici si prevedita kaj to pomeni)…kr tk neki…

     • Prdo

      Ti pa si domoljub pa še v čefurčini pišeš vau zihr še truplo nosiš okol vrata

     • manusaci

      mi slovenci znamo več jezikov…vi pa po tolikih letih ko ste tu, še zmeraj samo materinega…

     • Marko Markov

      Pa se tistega na pol!

     • ĐĐ Style

      A hunsko tudi, da boste razumeli Furerja Orbana

     • Krtača 20

      Najprej se nej naučijo trugakemp ker ke bojo velik rabl hodit.

     • Peter

      Glede na “kvaliteto” humorja, bi rekel, da sta člana ekipe radiagaga, delata nadure, no.

     • slosin

      zabita ko šparkasa…

 • Prdo

  Rupa od pavla hm

 • antimur

  Žalostna resnica je ta, da je balkanskih pritepencev že čez kritično maso, zato so te volitve zadnja mirna možnost za narodov obstoj, v nasprotnem nam bo ta kučanistično balkanska golazen okupirala še tiste dele Slovenije, kjer še ne teptajo naše zemlje. Še enkrat poudarjam, da nimam popolnoma nič proti tistim priseljencem, ki sprejemajo našo kulturo, jezik in običaje, ne pa tistih, ki nam želijo vsiliti svojo primitivno in nazadnjaško balkansko sranje in dobesedno izbrisati celoten slovenski narod in vse v zločinskem interesu Kučan-Sorosove utopične pizdarije.

  • Marko Markov

   Ne samo ukopirali, tudi pokradli!

 • manusaci

  enga nabijem u prdo…drugega pa u krtačo…

  • Prdo

   Daj skoči v brezno

   • manusaci

    pred mano boš ti poletel v brezno…a greš stavit…

    • Krtača 20

     Zdejle za 1maj ti nudim zastonjhojo po žerjavici. Pridi luštn bo. Ko prideš do konca, greš še enkrat čez, pa še enkrat, pa še…

    • Sale

     Tvoji so prej leteli v dobro jamo

  • Marko Markov

   Ha, ha, ha

  • Sale

   Same obljube tipično za hlapcka

 • Krtača 20

  Desni, pa kako to da vas na vsaki laži ujamemo? A se janša u partiji ni nč nauču?

  • McBobo

   A partija je desničarska?

 • Prdo

  Sds sami kriminalci bivši zaporniki in alkoholiki

  • Prdo

   Aja pa pedri

   • Krtača 20

    Pedofili

   • Marko Markov

    Peder, ki ga ni vec je bil vas rdec!

    • Prdo

     Ja res in đoni mu jje služu

  • Krtača 20

   Najbolj priljubljena stranka na Dobu.

  • Marko Markov

   SDejevci, pa kar dalje morilci slovenskega naroda, ker ga zelijo uniciti preko islamistov, ki jih vlacijo v SLO

   • Prdo

    Ja premalo so jih a tokrat imamo ograjo ne bo bežanja

  • antimur

   Če bi bilo tako, potem kučanistične stranke ne bi imele enega samega podpornika, toda vsi ti antidomoljubi, pedri, lezbijke, dvospolniki, kriminalci, zločinci, drogeraši in še kaj bi se našlo, so v vaših vrstah, od vlade, koalicije, Levice, levaških sindikatov, levaških civilnih združenj in butastih kretenov kot si ti.

 • Prdo

  Grem na pivo jebi te se sami

  • Marko Markov

   Pa rdeco zvezdo si vtakni v Anus

  • slosin

   …ti si se že nažru rdečga klistirja, piva ne rabiš….

  • Sale

   Če mi kdo reče jebi se mu rečem hvala če mi je vsec ta oseba ki mi je izrekla želje mu rečem hvala enako če mi ni mu vseeno rečem hvala ti pa masturbiraj

  • Sale

   Aja hvala enako tudi ti se jebi in uživaj smrt Janševiki svoboda narodu

 • Joško

  Zopet nastavljeno ogledalo balkanskemu primitivcu. Me prav zanima, ali se bo pokorajžil in odgovoril na očitke. Zanimivo bo tudi, če se bo Janković pojavil na kakšnem predvolilnem soočenju in kako bo odgovoril, ko ga bodo izzvali z farmacevtko, pa z nevrnjenimi krediti, pa z osebnimi stečaji, pa z izločenimi obremenilnimi dokazi, pa z štetjem do 46, pa…..

  • Peter

   Še premišljuje, no.

   • Krtača 20

    Ni to jajo ki rab dva mesca da neki stuhta.

    • McBobo

     Al pa cmerar, ki še zmeraj razmišlja od samega začetka. Rezultata od njega ne pričakujem, ker ga je nesposoben sproducirati, pa kakršenkoli je že.

     • Krtača 20

      Vsaj janšev kredit je zmanjšal če druzga ne.

  • Grenze

   Zoki ne bo odgovoril , ker ne razume Slovensko mogoće bo Jurćek kaj napisal kakšen MATURANTSKI PROSTI SPIS ?!?!?!?

   • Sale

    Mu ni treba .bo oče Zoki vse plačal.vi hlapci se morate na vse pretege mučiti da bi dosegli Zorana ker ste nesposobni zdravega razmišljanja kdaj neposlušnosti kdaj pa ubogati.hlapci pač

 • manusaci

  prdec i krtača…zdaj grem na pir pa še kakega spohat…dans itak nimam cajta z čefurji se driblat…lepo je bilo poklepetat z pristnimi trenerkarji…se še kaj slišimo…bog pomozi junaci…

  • Krtača 20

   Ne rabiš pohat, si že natur tak.

  • Sale

   Bog ti pomogo.cudno za travckarja da si fašistično nastrojen .pri opojnih supstancah kot so alkohol travca gobice moraš imeti čisto srce in misli drugače je to dvorezni meč.

 • antimur

  Žalostna resnica je ta, da je balkanskih pritepencev že čez kritično maso, zato so te volitve zadnja mirna možnost za narodov obstoj, v nasprotnem nam bo ta kučanistično balkanska golazen okupirala še tiste dele Slovenije, kjer še ne teptajo naše zemlje. Še enkrat poudarjam, da nimam popolnoma nič proti tistim priseljencem, ki sprejemajo našo kulturo, jezik in običaje, ne pa tistih, ki nam želijo vsiliti svojo primitivno in nazadnjaško balkansko sranje in dobesedno izbrisati celoten slovenski narod in vse v zločinskem interesu Kučan-Sorosove utopične pizdarije.

  • Marko Markov

   Pride Matilda kmalu in bo naredila red!

  • Sale

   Ja veliko jih je vas zlovencev pa vse manj hajhahahha

 • Krtača 20

  Janša sprašuje Urško kaj je to morala. Urška mu odgovarja: vsak dan sem ga morala fasat, če ne s pa ceu rtv nategnu. Dons k naš mehkega pa sam še lajaš od togote.

  • Marko Markov

   Danes ni vec problema, se kupi vijagra in Urska bo porihtana !

   • Kotar Mihael

    Za viagro moraš imeti kurac. Janša ga nima. Je pička.

    • Marko Markov

     Poznamo se dosti vecje mone, Korl

   • Krtača 20

    Bo porihtana od poštarja. Zato ma jajo take fobije pred poštarji.

   • Sale

    Ja črt in Jakob jo bosta zadovoljila

  • Kotar Mihael

   Urška ga ni fasala že od leta 2008.

   • KAPIBARA

    Po sliki sodeč, tvoja tudi NE..

 • Kotar Mihael

  Jaz točno vem kateri priimki so iz moje doline!
  Če kdo nima pravega priimka, ga stolčemo ko mačka.
  V naši dolini je 14 priimkov. Ostali so prišleki in ne dobrodošli!!!!!!

 • žogica

  Jaz sem pa malo radovedna, kako ste preživeli današnji praznični dan ?

  • KAPIBARA

   Z veseljem: ignorantsko..
   pa po opazovanju okolice, nisem bil v manjšini…

   • žogica

    Samo, da si užival v svojem ignoranstvu !

  • Sale

   Uživali v zmagi naših prednikov nad vaškimi pedofilnimi domosralci.snemamo film o vaških domosralcih .naslov filma A si ti tud not padu.zivele dobre jame in Barbarin hostel

 • Krtača 20

  Zdej pa čakejmo nove dokaze od najbolj moralne sđs sranke na svetu kam bojo kako nulo prlimal, kak dokument prepopal, kak kredit pa orožje zataušal pa tko naprej in nazaj.

  • tomo

   ti pa ne rabiš nič čakat….brž v wc školjko, kamor spadaš……

   • Krtača 20

    A to maš nov janšev simbol, srp pa kladivo pa svastiko čez… Ker debil….

 • ĐĐ Style

  Kaka je razlika med izdajalcem in SDS-ovcem?

  • tomo

   enaka kot med tabo in kupom gnoja…

   • ĐĐ Style

    Napačen odgovor pedofilček, razlike med izdajalcem in SDS-ovcem ni

    • tomo

     preberi si še enkrat moj odgovor čefur, morda boš razumel…….morda….

     • ĐĐ Style

      Janši v fris povej , da je čefur. Pa mamo vprašaj kako je bilo ime vašemu poštarju pred tvojim rojstvom.

     • Krtača 20

      Mat mu je že zdavni razložila da po uni čudni žurki, še dobr da ne laja. Je pa bliz….

     • ĐĐ Style

      Evo ena naša za domobrančka tomota https://youtu.be/NA72yFr9OMM

     • Krtača 20

      Lepa. Sem pravkar stal, poslušal, pel in salutiral.

     • ĐĐ Style

      1. Maj – Rožnik

     • Krtača 20

      Definitivno. Sam še kres je treba mal bolj prot farovžu…. Sej se hecam. Nej ždijo not, ampak sam tam not.

     • tomo

      si že dojel bistvo mojega odgovora???

     • tomo

      ha,ha,ha,ha…… cepec.

     • ĐĐ Style

      Razlika med menoj in kupom gnoja je ogromna. Med teboj in kupom gnoja razlika ne obstaja. Upam ,da sem z odgovorom potešil tvojo radovednost – gnoj. https://youtu.be/v3RwFCtw5xU

     • tomo

      sicer dolgo rabiš,ampak do odgovora si pa le prišel……torej,al si ti gnoj al je pa razlika med navedenim v tvojem prispevku ogromna……..sam si si podal odgovor,kateri me je razveselil…..nazadnje boš še spregledal….ha,ha,ha

     • ĐĐ Style

      Si mamo vprašal, za tisto kar sem te prej vprašal. Če se odkrije, da si od dol ne bodi presenečen.

     • Sale

      Je razlika gnoj je koristen

     • Sale

      Janša je umrl danes si je vzel življenje

     • Sale

      Janša arnavt

     • Sale

      Zapit zmerjan zasmehovan ponižen poslušen slovenski hlapec hahaha

     • Sale

      Boš zakuril parlament Jernej hlapec

    • xtc

     Levi ste progressivni pred vami niso varni niti cucki ne otroci,baje je Šami zato ostal tukaj ,ker vas trenira še za kamele.

     • tomo

      dobra…ha,ha,ha

  • xtc

   Velika,izdajalec hodi nastavljat rit v Moskvo kot vedno,SDS razmišlja kako bi zaprl migrantski val.

   • ĐĐ Style

    SDS razmišlja, kolikšna bi bila provizija od prodaje NLB-ja in Telekoma. Boli jih kurc za migrante, to temo imajo samo za zastraševanje ovac.

    • xtc

     Nič ne razmišla zastonj jo dno samo ,da dobi lastnika,ki bo steral levake.

 • Kotar Mihael
  • ĐĐ Style

   Tovariš J

 • Kotar Mihael
  • Rožle

   Tebe pa res dobr futrajo doma … ojnk ojnk ..

   • Mogoče pa bo rodil :)

   • Kotar Mihael

    Tepček… saj veš, da to nisem jaz na sliki, kajne? In do to ni moje ime… kajne?!
    Upam, da nisi tako ekstremn o zabit…

    • Rožle

     Ne se mi zdej zgovarjat, če si ga že zajebu …

     • Kotar Mihael

      Koga sem zajebu, kretenček?

 • KAPIBARA

  ….“Zadnje čase so vas polna usta, koga boste nagnali iz Ljubljane,..
  Ko je center Lj zapru za pomet in grozil da bo tudi osebno kolesarje z koles dol vleku, sem se v pričakovanjem in z veselejm vozu skozi center, pa se me ni nikoli lotil ..
  Obojestranka škoda..

  • antimur

   Nima korajže, kajti ta krehajoča odvratna čefurska pizda ima namesto jajc razpotegnjen gobec v odurno gmoto, katera je pa očitno prav tako deformiranim tožilkam in sodnicam zelo všeč.

 • Krtača 20

  Desni raj razmišlite kje boste ceste pometal ker na naslednjih volitvah ne bo dost stolčkov za vse izdajalske riti. Pa če boste tko razmišljal se boste še med sabo potolkl.

  • tomo

   po zmagi na volitvah moramo pomest takšne kot si ti in vse ostale balkanske prišleke z rdečo zvezdo sredi čela nazaj na balkan……..

   • ĐĐ Style

    In kje bodo te volitve, kjer mislite zmagati in sestaviti vlado?

    • žogica

     V Janšistanu.

     • Krtača 20

      Če dost dolgo črtico potegnejo je čist vse možno.

   • Forex

    Izključno tiste,ki ne spoštujejo zakonov,običajev… države v katero so prišli. Takih je morda 20 odstotkov. Nekateri pa so super fantje in dekleta. Taki kot g. Jankovič,pa jim uničujejo zivljenje z scuvanjem in sovraštvom demokracije. Živel 1. Maj praznik dela. Mednarodni.

   • Sale

    Poskusite vas bomo peljali na ekskurzijo bleiburg v Barbarin hostel na skupinski samomor amen crknte Janševiki odtrajniki hahhahaha.bomo imeli dva praznika zmage hahaha

  • xtc

   Tepček,vas bodo tujci dal ceste pometat zaradi vvaše neumnosti.

   • Krtača 20

    Pometače cest globoko spoštujem. Desno golazen klerofašistično pa v dno duše sovražim. Tko da čimprej začni pometat, maš vsaj neki šans.

    • ĐĐ Style

     Pometači pošteno delajo in jim čestitam 1.Maj. Lenuharji pa bodo zopet za prvi maj iskali napake in teorije zarote. Čeprav je 1. Maj mednarodni praznik bodo privlekli neko zgodbico iz dobosralskih krogov.

     • Krtača 20

      Čestitke tudi z moje strani.

    • xtc

     He,he,he tepček,zato vas tujci idiote leve izčrpavajo.

    • xtc

     Ne,ne bebo levake bodo tujci naredil pometače,ko bom jaz pometal,bo sonce tvoje kosti ze ogolilo.

  • strelec

   Kreten LEVIČARSKI.

  • Sale

   Ti boš še daleč prišla Brava ti si prava Slovenka

 • xtc

  Rupar ni ravno posrečena rešitev,
  Definitivno pa vse več medijev ugotavlja ,da je ravno nastop Zokija in PS garant za relativno zmago SDS.

 • Božobožo

  A ni Rupar tisti SDS župan, ki ga je sodišče večkrat obsodilo zaradi korupcije in kraje denarja lastne občine. Takšen kriminalec je zadnji človek, ki bi lahko komurkoli kaj očital.

  • Forex

   Zokiju,glede na mafijsko delovanje in mafijske metode,ki jih uporablja to lahko očita vsak drzavljan slovenije. Samo za info. Povzdignjen,kot je g. Mafija ni nihče v državi in sram me je,kot slovenca,da ima prestolnica moje države za župana,ki si ne zasluži drugega kot kramp in lopato,ter z sinovi do smrti kopat jarke in čistiti greznico,da bi vrnili 1 tisocino zneska,ki so ga prek slabe banke ODPISALI veleumu ekonomije. 18 milijonov evrov. Puf družine mafijakovic pa znaša 57 milijonov. Če bi bil on bi se utopil v greznici od sramote.

 • Janez

  Rupar baraba zapri svoj umazan gobec. Slovencem si naredil že dosti škode. Raje pojasni kako boš vrnil ukraden denar lastnim sokrajanom.

  • realnost

   tvoj mafijc pa vsakodnevno naredi več škode kot jo je rupar v celem mandatu. Zaradi mene boš lahko prispeval kakšen milijon k vsem nagrabljenim milijonom ki jih je nakradel tvoj mafijozo.
   Sram vas bilo!!!

 • Rožle

  Pavle je prišel po naravni poti do tamlade ..
  za razliko od opankaviča, ki jo jo je imel na silo …

 • xtc

  Hm?
  Rupar vs. Opanković?
  No ja Rupar r babe polagal prostovoljno Opankar in levaki na silo.
  Toliko o levakih z msajhnim zičem in velikim egom.

  • Sale

   Majhnega tiča imate vi desni cerkveni pedofili smrt pedofilom svoboda otrokom

   • xtc

    A zato leve babe tako letajo rade k spovedi in “obhajanju” k župnikom in so vse blažene,ko so dobri “obhajane”?

 • xtc

  Na,ja ni čudno ,da je Šefa obupal,mjhen t++++++++++ in politika pač nista za OK,.

 • tromaž

  Neverjetno kako je dopustno, da po stoletjih tujega jarma ne vemo in ne cenimo dosežek lastne države in kot pijanec pri šanku ponižan, zmerjan, zasmehovan od oštirja še vedno čakam da nam streže še poslednji kozarec iluzorno sladkega vina, čeprav se zavedamo kot se je Prešeren zavedal da sledi pogub.
  Prešeren je velik, je največji tudi zaradi njegovega življenskega sporočila. Sporočal je, da moramo spoštovati vse narode, in sporočal je da moramo ponosno spoštovati svojo mater domovino. Smo mi to sposobni? prepojeni iluzornega idealizma, skromni, najivni in leni,
  Sedanji ljubljanski župan prav gotovo ne upodablja Prešernovega sporočila, še več po parlamentarni preiskavi, ki jo je vodil dr, Anže Logar je celo sokriv smrti obupanega podjetnika (Stožice), najbrž tudi zglednega državljana, gospodarja, delodajalca, moža in očeta. Tudi zaradi tega, za iskrene Slovence, že davno ne spada v mestno hišo bele Ljubljane.

  • Sale

   To si lepo povedal zapiti ponižan zmerjanje zasmehovan hlapec

  • Sale

   To eden manj

  • Sale

   Ubogi mali slovenac zgleden gospodar delodajalec mož oče sin brat dedek na koncu obupan.prasec kapitalistični koliko družin živi na robu ne preživetja na pragu izumrtja pa duplo nista.prasec Rupar pa žaluje za kapitalističnim imperialističnim prascem.kakor mi reveži pravimo živi ali pa crkni.bog prosim te naj pocrkajo retard familija Janša.zelim jim kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte Janševi amen

 • Borut Stari

  Pismo ima na samem začetku eno samo grozno napako. V začetku piše: Spoštovani Zoran Janković- Zoki !!
  Z vsebino pisma se ne ujema v nobenem primeru. Kdor spoštuje Jankovića ni nič drugačen od njega.

  • marker

   Spoštovanje je lahko samo diplomatska uglajenost. Misliš pa si lahko svoje…

   • Borut Stari

    Bejž no! Diplomatska uglajenost? Bi rekel, da je prej navadna ironija. Janković je pristni Balkanec in se diplomacija tu neha.

  • Sale

   Bravo že dojemas

   • Borut Stari

    Ni potrebna v tem primeru posebna pamet. Dovolj je poznati balkansko narav. Začetek pisma s spoštovani Zoran Janković je navadna ironija. Kdo je pisatelj ni pomembeno.

 • Stric iz ozadja

  Pavle bo farmacevtki raje pregledal mednozje.

  • Sale

   Samo pregledal drugega sposoben ni

   • xtc

    Ti še zato nisi tebe bolj mikajo JJ jevi in drugi otroci in cucki.

 • desmosedici

  Odlično g. Rupar!

 • sunday

  tako se govori, s takimi izkoriščevalci slovenije!!!

  • Sale

   Tiho bodi ponižen poslušen HLAPEC

  • Sale

   Ponižnost poslušnost hlapcevstvo

 • Dajejno

  Pa ravno on bo govoril, ki je bil tudi sam v arestu. Taki imajo vedno najbolj polna usta besed o slovenstvu in etiki. To so t.i. kvazi domoljubi, tako kot vsa sds, vedno vpleteni v korupcijske afere…

 • joza joza13

  Bravo Pavle!

  • Sale

   Jemlješ tablete si jih pozabil ali eno prevec

   • joza joza13

    In to me sprašuje nekdo, ki je na psihiatriji – zasvojen od rdeče zvezde in odvisen od mafijnkoviča… za sebe se brigaj in objokuj svojo usodo.

 • črnaovca

  Pavel ima vse kvalifikacije da razlaga o morali in poštenosti

  • sprehajalec

   Če so to nekoč počeli major Mitja, pa Semič Daki, pa Maček matija, potem lahko tudi Pavel kakšno kdaj reče.

   • lili pili

    ostali imenovani pa so narodni heroji, pavle pa bo ostal narodni loj

    • zokispoki

     Hoces reci, da so bili omenjeni, zlocinci in hudodelci, in najvecji podn od podna, kenede ???

     • lili pili

      Ne heroji, pavle pa obsojen kriminalec to je

    • Marko Markov

     Narodni heroji totalitarnega rezima!

     • lili pili

      Kakorkoli heroji so heroji, ta beli jih nimate…

     • lili pili

      Heroj ostane heroj, vse ostalo so malenkosti, ki z leti zbledijo..

    • sprehajalec

     če za pobijanje Slovencev dobiš naziv narodnega heroja, potem je tale družba obrnjena na glavo….

     • Marko Markov

      In hudo bolana druzba!

     • lili pili

      Trenutno se veljajo za narodne heroje, ce pa za sodelovnjaz okupatorjem in prisego hitlerju dobis naziv domoljub je pa vse normalno ane

     • sprehajalec

      V tvoji osovraženi Ameriki imajo Južnjaki, konfederalna stran v državljanski vojni naziv Domoljubi.

      Tako pravijo Amerkanci, oboji so se borili za domovino. vendar čas še ni zrel Pile, takšen kot ti bo morala matilda vzeti, potem se bo kaj premaknilo…

     • lili pili

      Ja drzi, samo pri nas so eni prisegli tujemu okupatorju, in mu vodili ljudi, ki jih je tacpotem pobijal. V ameriki ni bilo okupatorjev v casu drzavljanske vojne..

  • Peter

   Podobno, kot če precednik CK ZKS uči in razlaga demokracijo, no.

 • Sale

  kamorkoli pride, je ponižen, poslušen HLAPEC

  • sprehajalec

   Imaš to Zokija v mislih?

 • Vojteh Dovč

  kaj blodi ta ???? tapravi

  • xtc

   Nič ne blodi le resnico je povedal.

 • komar marko

  ha,ha,ha Pavle je res pravi car.

 • Ana Job

  Bravo Pavle! Upam, da kadar boš v težavah, te ta nova stranka ne bo zapustila in te bodo, če boš kdaj v arestu, vsaj obiskali, od esds te namreč ni obiskal nihče nikoli. Napisala sem samo to, kar si povedal sam. Srečno!

 • Rotar Jakob

  Kurcanov opankar z vsemi rdecimi pritepenci bo kot krote v suhi mlaki crknil!

 • Kosobrin

  Se strinjam s tem človekom, vendar z grenkim priokusom, da se oglaša ravno ta, ki je nekoč poslanke pozival na pregled “mednožja” … in še marsikaj je bilo slišati. Toliko o spoštovanju ….

  • Korenjak

   Vzeto iz konteksta, govoriš pa o famoznem referendumu za osemenjevanje samskih žensk na davkoplačevalske stroške izpred cca. 15 let…

 • moat

  “Kandidat za poslanca Združene desnice Pavel Rupar Jankovića postavil na realna tla: “Pošten Slovenec ima moralo in etiko, vrne kredite in ne nadleguje farmacevtk!””
  Heh Rupar, glej, ti govoriš o morali, pa si brez nje in še obsojenec povrhu zaradi storitve kaznivega dejanja zlorabe položaja. C.Š. Pa kaj se gre ta C.Š. in piše bedarije, ki samo škodijo SDS. Pa se sploh ne motim, res.

 • Franc Šink

  Sem pa tja morale prinesti viagro drugače ništa od toga.

 • Novakec1

  In kaj ima to veze z čefurjem iz naslova.

 • Zgornji

  AAAAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • Olga_10

  Čestitke gospod Rupar! Resnica je resnica! Sramotno je, kako tisti, ki so prišli z vrečkami, poskušajo komandirati in učiti Slovence!

 • Bonifacij

  Pa kaj vas je povsem zapustila pamet???

  Tale lopov Rupar je eden zadnjih, ki bi lahko govorili o poštenosti in morali. Obsojeni kriminalec, primitivec z dolgimi prsti in IQ na ravni Jureta Opankovića.

  Nova TV, zreli ste za psihiatrijo!

  • Routar

   No ja, povedaj je pa tako kot je ! Psihiatrija? Si pa kr strokovnjak za napotnice pisat :)

   • Goran Hvala

    Nekak tako kot vecina jansevikov tukaj gor…sami eksperti na vseh podrocjih..:-)…

    • Tom Žnidarčič

     Ma čak mau no. A ni Tito bil ekspert za vse, vključno s pedofilijo in zaradi tega izvoljen za dosmrtnega predsednika? In ti bi zdaj te iste kvalitete naprtil kar celemu tropu ljudi? Ma saj bankrotiramo en dva tri, ne da bi zraven dodali še Židana in Erjavca.

     • Goran Hvala

      Cak no mau…a niso vei muslimani teroristi?..a niso vsi crnci opice?..vi ne da bi ampak ze kar naprtite vse vsem…sam da ste vi izvzeti prav iz vsega…al bos reku da ni res in zanikal vse napisano na tem blogecu…sej si lahko vsak prebere..:-)

  • McBobo

   Rupar je res kradel in zato bil zaprt, ok, povej pa mi, zakaj so razni jankovici, kucani itd se kar na prostosti.

 • lili pili

  Rupar to je po slovensko luknja, luknjo pa ima v mozganih, pa saj ga je se jansa nagnal…

  • Marko Markov

   In avtor komentarja in luknja v mozganih?

   • lili pili

    Ti pa mozgane, kje ze..

 • herman

  Rupar in Zoki bi bila idealen tandem! Rupar bi kandidatkam pregledoval mednožja, Zoki pa bi izvajal sprejemni izpit in delil službe.

 • janko

  Bravo, Pavle Rupar, odlično! TAKO JE, resnično!!

 • hribovc

  kaj naj rečem? narbol’ da se strinjam s klenim slovencem ruparjem… lahko pa dodam še besede po krivosodniku masleši; tega mafijankovića je treba sfukat, do konca ga je treba sfukat !!!

  • primsek

   to je neprecenljivo, da nas je hribouski runkelj spomnil na eno najgrših podtikanj SDs in njihovega psihošiptarja Janše : zakonca Marvin,ki sta slišala Maslešo, sta imela zamere do sodstva, ker ju je obsodilo za nasilje nad hčerjo. tolkla sta jo s kladivom za zrezke. notar, ki ju je zaprisegel, je medtem zaradi kriminalnih dejanj, med drugim overovljanjem kredita Đurićeve, izgubil licenco. sami lažnivci in luzerji, kot hribouc, sami lažnivci. prav je rekel Kučan : tej opciji so dovoljena vsa sredstva, najprej diskreditacija, potem likvidacija

 • črnaovca

  Jim gra za nohte. da vlečejo takele iz naftalina?

 • luckyss

  Jankovič si vsekakor zasluži kritiko, zame je le mafijaš kot mnogo “gospodarstvenikov” in politikov…
  Toda način komuniciranja, izrazi, morbidne pripombe, itd. Ruparja, razvrednotijo vso poanto tega pisma in neopredeljenega bralca postavijo na stran Jankoviča…
  Škoda za zamujeno priložnost zaradi pisanja na nivoju konjskih mešetarjev…
  Na desnici vam pač manjka kulture, poznavanje etikete in omike, pa tudi splošne razgledanosti in IQja…
  Stalno nekaj plačujete zaradi predolgih in nesramnih gobcev…ste za v “štalo” in ne za v parlament, čeprav je obe zadevi včasih težko ločiti :))

  • Kapodistrias

   Mona!

   • luckyss

    Lepo da si se predstavila, sedaj pa še kaj napiši…

 • Kapodistrias

  Četudi je Pavle kdaj pa kdaj skrenil na krivo pot, pa je vse, kar je napisal, čista resnica! Zato razpravljajte o tem, kar je napisal. Levaki tako ne znate drugega, kot pljuvati

 • tomaž muhič

  …iN TO GOVORI NEKDO, KI JE V PARLAMENTU ZGANJAL SEKSIZEM…med drugim je dejal, da bi morali vsem poslankam pregledati mednožje…jao, blagor ubogim na duhu…

  • Aurelius

   Ja, in kaj je narobe s tem ? Ne more Slovenk in Slovencev v parlamentu predstavljati nekdo, ki sam pri sebi ni razčistil, ali je Slovenec ali Slovenka, ali pa zgolj slovencelj …

   • tomaž muhič

    a bejž, bejž. a res? o čem pa je govora? o nacionalni pripadnosti nekoga, ali o tem kako se moreš obnašat, če si parlamentarec in javno nastopaš? dost omejeno ispade vse skupi, če vsako stvar zreducirate na to, od kod kdo prihaja. mata pa oba dost masla na glavi

 • Aurelius

  Jankovič si vsekakor zasluži kritiko, dejansko je le mafijaš kot mnogo “gospodarstvenikov” in politikov…
  Toda njegov način komuniciranja, izrazi, morbidne pripombe, itd. razvrednotijo vso poanto vsega skupaj in neopredeljenega bralca postavijo pred dilemo: koga voliti…
  Prav zato je sedaj pravi čas za objavo navodil za cincarje:
  Navodila za zavedne Slovence:
  1. Nikoli na katerihkoli volitvah ne voli kandidatov z levice – preverjeno in splošno znano dejstvo je, da v vseh državah sveta, kjer vlada levica, narod živi na pragu revščine ali celo pod njim – vse to pa zaradi vladajočih kaviarkomunajzarjev.
  2. Nikoli, ampak zares nikoli ne verjemi nabijanjem državnih medijev. Vedeti moraš, da poročajo vedno in vselej po nareku stričkov, ki so nam ukradli „drugo Švico“!
  3. Zavedaj se, da levičarji na vseh javnih nastopih mlatijo zgolj prazno slamo, ker so jim tako naročili njihovi politkomisarji – jasno jim povej, da se od prazne slame ne da živeti!
  4. Zavedaj se, da je sistem, ki ga imamo v Sloveniji dejansko kvazidemokracija – beseda „demokracija“ pomeni namreč vladanje naroda, pri nas pa narod vlada samo en dan vsake štiri leta – na volitvah, že naslednji dan pa za prihodnja štiri leta vajeti vladanja prevzamejo levakarji, ki jih nevedni Slovenci izvolite, in ki seveda naredijo vse, da njihovim gospodarjem spet veselo kapljajo evrčki iz državne blagajne v privat žepe, za narod pa se kriza nikakor noče posloviti.
  4. Vedno se zavedaj, da nobena od strank levega političnega pola ni samostojna in neodvisna – so zgolj umetno ustvarjene nove stranke, vse pa delajo po navodilih iz Centralnega komiteja!
  5. Če te kljub vsemu, kar sem zgoraj zapisal, kdaj prime, da bi na volitvah obkrožil številko pred imenom in priimkom kateregakoli levega kandidata, se ravnaj po navodilu št. 1 !

  Zamujene priložnosti na naši strani seveda ni, saj kaviarkomunajzarska klika pred neizbežnim koncem svoje vladaine opleta s svojim strupenim repom na vse strani in sedaj imamo edinstveno priložnost, da žlehtnobo levakarjev kaznujemo z dodelitvijo svojega glasu desnici…

  Na levici vam pač manjka kulture, poznavanja etikete in omike, pa tudi splošne razgledanosti in IQja…
  Stalno nekaj plačujete zaradi predolgih in nesramnih gobcev…ste za v “štalo” in ne za v parlament, čeprav je obe zadevi včasih težko ločiti, še posebej z ozirom na to, da vašo volilno bazo predstavljajo poleg zavedenih (ne: zavednih oz. poštenih) Slovencev še vsi pedri in lezbače po vrsti. Prav zaradi tega imamo na teh prihajajočih volitvah edinstveno priložnost, da iz državnih jasli naženemo vso to izrojeno svojat …

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!