fbpx

Koalicija “Za otroke gre!”: Podpisov ne bomo več zbirali. Posvetimo se referendumu!

Za otroke gre!

V Koaliciji “Za otroke gre!” sporočajo, da je bilo za družinski referendum oddanih 48.146 podpisov. S tem je izpolnjen ustavni pogoj za referendum, zato podpisov ne bodo več zbirali. Vsem, ki so oddali podpis, se zahvaljujejo in čestitajo. Prav tako tudi več stotisočim, ki v samo štirih dneh podpisa žal niso utegnili oddati. Koalicija vabi, da se sedaj posvetimo referendumu.

V Koaliciji “Za otroke gre!” so se odločili, da podpisov za referendum ne bodo več zbirali.

Predsednik Državnega zbora RS je obvestil medije in Koalicijo “Za otroke gre!”, da se s torkom 27. 10. 2015 ponovno začenja zbiranje podpisov za družinski referendum. Podpisov ne bomo več zbirali, ker jih je bilo marca v samo štirih dneh oddanih dovolj in je sedaj potrebno vse moči usmeriti v referendum za zaščito pravic otrok, staršev in starih staršev.

V izjavi za javnost so zapisali:

Metka Zevnik (foto V.V.)

Metka Zevnik (Foto: V. V.)

Pripravimo najlepšo kampanjo na svetu! Zgodbo o lepoti materinstva in očetovstva, ljubezni otroka do mame in očeta, do stare mame in starega očeta ter o čudoviti lepoti ljubezni in spolnosti med žensko in moškim, ki poganja svet.

To bo kampanja za naše otroke, našo srečo, našo svobodo in prihodnost. Otroci bi izbrali očeta in mamo!

Vabljeni, da sedaj vsak po svoji možnosti delamo, da bo ena od decembrskih nedelj praznik družine, ljubezni in spoštovanja.

Metka in Aleš, sovoditelja Koalicije “Za otroke gre!”

V. V.