fbpx

Kranjski mestni svetnik Stevanović: Če bi ljudje, ki se pišejo na ić, vedeli, kakšno škodo jim povzroča Janković, ga ne bi volili!

Zoran Stevanović (Foto: Facebook)

Po aferi v zvezi z odpisom 29-milijonskega dolga sinu ljubljanskega župana Zorana Jankovića se je oglasil tudi kranjski mestni svetnik Zoran Stevanović, ki je opozoril, da ljudje, ki se pišejo na ić, nikoli ne bi volili Jankovića, če bi vedeli, kakšno škodo jim ta povzroča!

Po aferi v zvezi z odpisom dolga sinu ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Damijanu Jankoviću, v višini 29 milijonov evrov, se je oglasil tudi kranjski mestni svetnik Zoran Stevanović, ki je na družbenem omrežju Facebook zapisal: “Če bi ljudje, ki se pišejo na ić in volijo za Jankovića iz principa, ker se piše na ić, vedeli, kolikšno škodo povzroča nam vsem, ki se pišemo na ić, ga ne bi nikoli volili.” Stevanović je bil sicer tudi sam kandidat za župana v Mestni občini Kranj na lanskih lokalnih volitvah, uspel pa se je uvrstiti v drugi krog.

Janković politično najmočnejši v priseljenskih naseljih
Da je Janković resnično priljubljen med priseljenci, lahko nazorno vidimo v primeru rezultatov državnozborskih volitev leta 2014, ko je Jankovićeva stranka Pozitivna Slovenija, ki se sicer ni uvrstila v državni zbor, najboljše rezultate dosegala prav v priseljenskih naseljih. V volilnem okraju Ljubljana Moste – Polje II je prejela kar 10,78 odstotka glasov volivcev, v volilnem okraju Ljubljana Moste – Polje III pa 8,19 odstotka. Ni treba poudarjati, da Janković kot župan območja “slovenskih” volilnih okrajev kronično zanemarja, osredotoča se namreč zgolj na središče mesta, ki ga je spremenil v nefunkcionalen muzej.

Zoran Janković (Foto: STA)

Rok Krajnc