fbpx

Glavni obraz antikapitalizma RTV Slovenije, Marcela Štefančiča, lastniki elektro priključkov plačujemo 8 tisoč evrov!

Marcel Štefančič mlajši je v enem dnevu v januarju prejel 8000 evrov od RTV Slovenije. (Foto: Posnetek zaslona/ Twitter)

Največji “borec” za najrevnejše, zatirane delavce in promotor levičarskih ideologij na nacionalni televiziji, voditelj Studia City Marcel Štefančič mlajši, je za svoje delo na RTV Slovenija bogato nagrajen. V aplikaciji Erar je razvidno, da mu je dne 17. januarja 2020 RTV Slovenija za pet izdanih računov plačala skupaj 8000 evrov. V enem mesecu je prejel za osem minimalnih bruto slovenskih plač. Z RTV Slovenije so nam posredovali odgovore na naša vprašanja. Ob koncu članka si lahko ogledate graf zaslužka Štefančiča iz aplikacije Erar.

Marcel Štefančič mlajši v svoji oddaji Studio City s svojimi marksističnimi gosti širi dekadentno antikapitalistično ideologijo kulturnega marksizma. Njegova oddaja pa je postala televizijska verzija časnika Mladine. “Ja, življenje antikapitalistov je res težko. Si predstavljate, da morate 17.1.2020 izdati RTV kar 5 računov v znesku 8.000 eur naenkrat? In vsi morajo biti pod 2.000 eur,” se je odzvala jezna uporabnica na razkritje finančnih zneskov voditelja Marcela Štefančiča mlajšega. V aplikaciji Erar je razvidno, da mu je dne 17. januarja 2020 RTV Slovenija za pet izdanih računov plačala skupaj 8000 evrov. V enem dnevu je prejel za osem minimalnih bruto slovenskih plač.

Glede njegovega zavzemanja za slovenskega delavca, ranljivih socialnih skupin bi pričakovali, da bo tudi njegov honorar toliko bolj finančno čuteč do vseh najrevnejših v Sloveniji. Vendar se je izkazal kot mnogi drugi čuteči levičarji, da so jih polna usta o socialnih krivicah slovenskih državljanov, sami pa si pridno polnijo svoje žepe z davkoplačevalskim denarjem.

Marcel Štefančič mlajši pogosto gosti neodvisne profesorje s seznama 75 izbranih
Marcel Štefančič mlajši velja za sodobnega kulturnega marksista. Kapital je zloben in nevaren, kot velikokrat poudari v svojih tekstih v Mladini ali kot voditelj Studio City na RTV Slovenija. Vendar bi vsak slovenski državljan takoj podpisal sanjsko pogodbo, da čez teden udrihaš čez grde kapitaliste, sam pa v žep dobiš 8000 evrov na mesec. V pismu 75 levih akademikov smo razkrili njihove dodatke in ugodnosti, ki jih prejemajo kot profesorji na svojih fakultetah. Razkrili smo tudi hobotnico Rudija Rizmana in dolgoletno davkoplačevalsko plačevanje Mirovnega inštituta. Veliko teh akademikov pa je med osrednjimi gosti v Štefančičevi oddaji.

Bivša direktorica Mirovnega inštituta Neža Kogovšek Šalamon je pogosta gostja v oddajah Studio City (foto: STA).

Nevladne organizacije, ki stanejo slovenske davkoplačevalce milijardo evrov, nastopajo vsak teden s svojim kulturnim marksizmom v Studio City
V preteklosti pa smo razkrili tudi mrežo nevladnih organizacij, ki se imajo večinoma za neodvisne, kljub temu, da so podpornice radikalnih levih gibanj. Letno stanejo slovenske davkoplačevalce nad milijardo evrov, medijski prostor jim zagotavlja njihov največji navijač Štefančič v svoji oddaji. Tam lahko predstavljajo svoja pravljična stališča o migrantih, LGBT skupnosti in zločinskem kapitalu. Sami pa bi ob prvi priložnosti uvedli zlati jugoslovanski sistem samoupravljanja in multikulturalizma. Naj razume tisti, kdor more.

Marcel Štefančič ml. za štiri oddaje Studia City prejel 8000 evrov. (Foto: Erar)

Na RTV Slovenija pa smo poslali dve sledeči vprašanji:

1. Zakaj je v enem dnevu v januarju Marcel Štefančič mlajši prejel 8000 evrov?
ODGOVOR: RTV Slovenija je Marcelu Štefančiču januarja 2020 izplačala honorar v znesku 8.000 evrov za vodenje oddaje Studio City za pet mesecev preteklega leta (junij, september, oktober, november, december). Zaradi objektivnih osebnih razlogov je prišlo do zamika pri izstavljanju računov.

2. Ali ima Marcel Štefančič mlajši status zaposlenega za nedoločen ali določen čas na RTV Slovenijo?
ODGOVOR: Marcel Štefančič je pogodbeni sodelavec RTV Slovenija.

Luka Perš