Novinarsko dno: Pisunka Carlova se skupaj s skrajnežem Savičem norčuje iz ugrabitve 79-letnega Belokranjca in lažno trdi, kako naj bi ta kot državljan XY le odigral vlogo po osnovnošolskem scenariju

Foto: ekoper.si

Novinarka RTV Eugenija Carl se je drznila preko družabnega omrežja Facebook norčevati iz nesreče 79-letnega Belokranjca, ki so ga ugrabili in zvezali nezakoniti migranti. Na družabnem omrežju Facebook je namreč zapisala: “Meni ta zgodba o ugrabitvi niti pod razno ne drži vode.” Daleč od tega, da se je ustavila le pri tem, saj ga je žaljivo označila za državljana XY. To je torej “profesionalno novinarstvo”, ki sedaj še bolj razgalja dno novinarskega ceha in še bolj potrjuje teorije o družbenopolitičnih propagandistih – presstitutkah. Njeni teoriji zarote se je pridružil tudi levičarski radikalec Domen Savič.

Pod objavo, kjer se je razvila debata, je Carlova zapisala, da po njenem mnenju ni nobene logike, da bi “trije mulci ugrabili enega XY belokranjskega noniča”, če so hoteli samo avto in čim prej do meje. V nadaljevanju je še zapisala: “Potem, za tako starega človeka bi bila to izjemno travmatična izkušnja, zagotovo ne bi par ur po dogodku naokoli dajal intervjuje medijem, dalje, povsem hladna in neprizadeta izjava hčerke …” Po njeno se je scenarija nekdo lotil povsem po osnovnošolsko.

Poleg tega je Carlova v komentarjih zapisala: Kot da je težko dati trem prebežnikom dva solda ali jim kaj obljubiti, da nekaj izpeljejo … pol jih pa zafrknit … in potem beseda proti besedi. Nekdo v SLO pač ni filmski režiser Martin Scorsese.” Ko je ena izmed njenih somišljenic komentirala, da lahko migrant, če želi odtujiti avto, lastnika preprosto zaklene v klet in zbeži, ne pa da ga ugrabi, Carlova ni mogla iz svoje kože, da ne bi ob tem namignila, da je do ugrabitve prišlo zaradi prihajajočih evropskih volitev. “Ker migrant ve, da so volitve. Obvladajo pač,” je zapisala posmehljivo in v svojem stilu nadaljevala: Znano je, da lepilni trak prave širine za lepljenje ust migranti nosijo v nahrbtnikih. Al je tam med trtami kakšna Tedi štacuna?”

 

Savič se je usklajeno pridružil Carlovi
Glede na to, da je znano, da je Carlova ljubiteljica migrantov, ne čudijo zapisi, ki kažejo na to, da ji nikakor ni všeč, da je 79-letni Mirko Moravec iz Bele krajine spregovoril na ves glas in zgodbo spravil v medije. Isto pa velja tudi za zagovornika skrajno levičarskih idej Domna Saviča, saj se ni zmogel zadržati pod objavo Carlove. Nanizal je namreč vrsto komentarjev, s katerimi je dal jasno vedeti, da tako kot Carlova meni, da gre za načrtovan scenarij: Najbolj mi je zabavno, da je bil človek zvezan pod deko v prtljažniku in je vseeno videl smerokaze.” “Pa šest ur vožnje – ga je glih s pumpe pripeljal al kako?” “Recimo, da bi ga ugrabili zato, ker niso hoteli, da bi prehitro poklical na pomoč – ampak lej, itak ni blo frke, ker so ga ugrabili za čas kosila, do šestih zvečer ni noben od družine videl v tem nikakršnega problema.”

Foto: Nova24TV

S komentarji, kot so ti, nekdanji član programskega sveta RTV Slovenija Savič samo dokazuje, da še naprej ostaja sovražnik vseh tistih z drugačnimi pogledi na življenje. Glede na to, da nasprotuje prenosu svetih maš preko nacionalne televizije in radia, katolike pa žaljivo označuje s “klerofašisti”, ne čudi, da na družabnem omrežju Twitter izraža sovraštvo tudi do ostarelih, ki postanejo žrtve migrantov. Savič po eni strani velja za zagovornika kulturnega marksizma, preko Twitterja pa izraža izrazito podporo istospolno usmerjenim in migrantom, pri čemer izrazito zagovarja njihovo naseljevanje. Ker je Moravec na ves glas razgalil naravo migrantov, se je Savič pridružil Carlovi in oblatil gospoda, ki ima za seboj travmatično izkušnjo.

Domen Savič – Državljan D (Foto: FB)

Povsem jasno je, da Carlova in Savič ne zmoreta preseči svojega sovraštva do vseh, ki opozarjajo na negativne posledice nezakonitih migracij. Veliko bolj jima je pri srcu, da se o njih molči in spreneveda o dejstvih. Dejstvo pa je, da je policija dogodek uradno potrdila in da se število nezakonitih migracij iz dneva v dan povečuje, sorazmerno s tem pa se povečuje tudi stopnja kaznivih dejanj. Ugrabitev, ki se je na srečo končala srečno, bi morala vklopiti vse alarme, saj nakazuje, da je varnostni sistem v razsulu, varnost državljanov pa ogrožena. Namesto tega pa smo deležni sprenevedanja s strani predsednika vlade, novinarjev javne televizije in kandidata za poslanca v Evropski parlament. Resnično žalostno.

H. M.

 • Jože Novak

  Tej opici očitno ni razumljivo, da so njeni sorodniki ugrabili gospoda zato, da ne bi poklical policije.
  Kaj vse hodi po zemlji. Žalostno.

  • moon

   A ni ona pametovala, da bi ga migrant zaklenil v klet in ne vozil naokrog? Pa ne vem, zakaj bi ga vlekel do kleti in zaklepal, najbolj simple varianta je noz med rebra. To tile prihajajoci dobro obvladajo!

  • radames

   Taka je tovarišica Carlova, ki jo imenujem ropotalo. Daleč je od vseh novinarskih standardov. In ker se “novinarji” na RTV zavedajo, kakšni hlapci režima so, udrihajo po drugih medijih in po forumih, češ, kako so primitivni.
   Aktiv novinarjev na RTV bi se pod nujno moral distancirati od takih ropotal, ker bomo začeli te novinarje imenovati poprašičene novinarje.

 • samotoje

  Sem mislil, da sta Carl in Savić že dosegla svoje moralno in umsko dno. Ej, nista. Globinomer kaže, da lahko gresta še globlje.Hvala, Twitter, ljudje lahko sami vidijo, kaj vse se plazi po slovenski zemlji.

 • Antonius

  Scenarij Carlove je, da svojo drisko *proda* kot tatarsko omako.
  Domina Savić si pa zasluži srečanje z nekom, ki zna postavljati in prestavljat domine.

  • VERZIFIKATOR

   Nehaj že, Antonius, predragi,
   v smeh dodobra si me zjutraj spravil,
   kaj bi še naprej o tem ti pravil,
   dobro dal oznako si nesnagi.

  • DEATH TO COMMUNISM

   Ne skrbi, če ga kje srečam, bo imel žnable napihnjene kot Miša Molk!

  • sodnikisozločinci

   A je savič morda carlova domina?

 • hle

  In kaj zaj tukaj cvilite oba prijavit zaradi sovražnega govora ker mislim da norčevanje iz žrtve kaznivega dejanja to tudi je in pika jim je pa uspelo na družabnih omrežjih zasejati precej dvomov v to zgodbo čeprav je uradno potrjena se mi pa v tej zgodbi zastavljajo druga vprašanja kako lahko modeli ki so bili teden prej vrnjeni na Hrvaško pridejo spet v Slovenijo kako so se lahko nekontrolirano prepeljali z avtom na Hrvaško in nazaj v Slovenijo in ali so sploh napravili popolno forenzično preiskavo vozila glede na slike ki smo jih videli bi rekel da ne z prstnimi odtisi bi se gotovo dalo najti tudi četrtega udeleženca in ali policija išče tudi tista dva arheologa ki sta raziskovala kje najti nemočno žrtev kajti če bi bila res to za kar sta se izdajala bi se policiji javila že sama

  • Dragan Krstič

   S prstnimi odtisi bi se dalo najti četrtega ugrabitelja? A se hecaš? Najprej ga je treba najti šele potem se lahko primerjajo odtisi iz avta z njegovimi prstnimi odtisi. Kje imaš ti logiko?

   • hle

    Če je bil tako kot ostali že izgnan iz naše države jih naša policija že ima in lahko razpiše tiralico zanj

   • SIMON ROZIC

    ..če bi polovili vse prstne odtise beguncev in migrantov bi bili že na
    “konju” in bi molili k Allahu!

  • Nata

   Naši forenziki imajo sijajen laboratorij, znanja pa premalo !!

 • VERZIFIKATOR

  Carla Eugenia Imigranti

  NEUSLIŠANA UGRABITEV

  Geni spet se nam je oglasila,
  z morja, kjer pomembnih ni dogodkov,
  tudi ni kaj proda več dohodkov,
  klavrna od tam so poročila.

  Vse dogaja v krajini se beli,
  ki je daleč stran, poroča Geni,
  žal vpleteni niso tamkaj njeni,
  v Kopru tega niso prav veseli.

  Ugrabitve so na dnevnem redu,
  toda kaj ko Geni ni na vrsti,
  jezik jo srbi močno in prsti,
  kdaj že ona da bo na sporedu.

  Ni plačljiva vrste te storitev,
  da le kdo za hip jo vsaj ugrabi,
  Geni se ponuja, tujce vabi,
  je pripravljena na ugrabitev.

  Kje ste ugrabitelji pošteni,
  vi ne veste, kakšno reportažo
  bom spisala za kilometražo,
  takšni kriki so vabljivi njeni.

  V avtu, kombiju ali pa v busu,
  ur bi najmanj šest, še več zdržala,
  kaj bi za dogodek takšen dala,
  pa žal ni po njihovem okusu.

 • Joško

  Zakaj moram jaz to blesavo žensko gledati in jo plačevati???

  • SIMON ROZIC

   Ne vem!; po moje iz navade!

 • MEFISTO MODRI

  Ker je bila ocenjena na 30 Evrov, bi morala biti pametnejša.

  • sodnikisozločinci

   Ne bomo vendar gledali na cent ali dva, še Stanovnik je tako rekel.

 • Joža

  Kako je to butasta baba! Saj so slovenski nevladni levičarski pomagači pri ugrabitvi, ki so možaka obiskali pod krinko arheologov, vendar videli, da ga obiskuje njegova hči, torej ga niso mogli samo zakleniti v klet, ker bi ga hči hitro našla. Potrebovali so čas, zato so ustvarili vtis, da se je možak nekam odpeljal.
  Potem govorijo, da iz prtljažnika ni mogel nič videti, četudi je mož pokazal, da je imel glavo na stranski polički, in ima zato premaknjeno prvo vratno vretence, ker je potrdila bioresnonanca.

  Levičarski umazanci, nič ne bo pomagalo, danes je shod v Črnomlju, potem pa se začne resno samoobrambno organiziranje. Kot na Gorskem Kotarju. Prekleta je ta vlada lažnivcev in hinavcev.

 • janko

  Možaku niso nič naredili, samo uporabili so njegov avto in mu ga vrnili. Lažji prestopek,

  • Stajerka

   oprosti, to pa ni samo sposoja avta……to je ugrabitev, ne glede na to kako se je končala……kar se tiče sklica sveta, če so ga sklicali za POP TV, kar je nedopustno in zloraba…… potem sploh ni vprašanje ali so takšni dohodki varnostno vprašanje ali ne……

 • sloustava

  Carlova je itak Carlova, zato z njo ne mislim izgubljati besed. Zalostno dejstvo namrec je, da je ves sistem tak, definitivno usmerjen proti slovenatvu! Zakaj samo Kucan ploska?! Zakaj, volivec, ne volis slovenske pomladi. In ja, Carlovi ob bok lahko das Golobica in Tauferja. To so titpi, ki nikoli ne bi smeli biti pod zarometi in pred mikrofoni. Ti, volivec, ti in jaz, mi, ki smo ZA Slovenijo, spremenimo to. In ja, Carlova, nismo vsi grdi…v dusi. Kako se telesno prenasas je pa tvoj problem!

 • Duhec

  Provokacija ni uspela. Jah, volitve bojo.

  • von Rhein

   Tvoje ne uspevajo,so volitve ali niso.

   • Duhec

    A se ti zdi, da provociram?!

    • von Rhein

     Niti ne.Zdi se mi,tak vtis daješ,da ti je dolgčas in se oglasiš zato,da dobiš odziv in s tem potrditev,da si le opažena.

     • Duhec

      Ne. Na k mi grejo bleferji, tud med komentatorji, ki manipulirajo z ljudmi, jim lažejo z jasnim ciljem. Tle jih je malo morje. Dolgčas mi pa niti najmanj ni, v bistvu mam zelo malo časa. Je pa res, da si ga vseeno vzamem. Jst mam slabo mnenje, grozljivo mnenje o politikih in o njihovih hlapcih, ki jih zagovarjajo in ovce peljejo v zakol. Oboji so za… ja.

     • von Rhein

      Ostalo izpustim,odzovem se le na tvoje slabo mnenje o politikih.Če stopnjujem…ti imaš slabo,jast nimam slabega niti najslabšega.O večini slo politikov imam še za stopnjo višje( ali nižje) zato pogosto napišem…banditi.

 • von Rhein

  Babja kreatura zakompleksana je prav usmerila,samo vseeno zgrešila. Zgodba ne drži vode.Zelo razločno bi morala povedati,da njene “dihtunge” ne držijo vode.

  • Duhec

   Prej začnejo moške spuščat. A tvoje že???

 • Anton

  če bi ta dva bebca kdo ugrabil, bi verjamem za marsikaterega od nas bil to praznik dneva

  sarkazem press

 • Mitja Mazini

  Podobne scenarije zna napisat Njofra.

 • lili pili

  Tale ugrabitev mi izgleda kot prdec v kahli, ki ga ne mores zagrabiti…

  • Duhec

   Normaln človek v to zgodbico najmanj dvomi.

   • antimur

    Ti verjetno verjameš bolj v potrebo Möderndorferjeve komisije (butast podrepnik, ki ni sposoben ugotoviti, če je kahlo izpraznil do konca), po odličnem Logarjevem poročilu, ki je do dna razgalil kučanistični banditizem.

   • Jan Kovalski

    Res, normalen je tisti ki v to ugrabitev najmanj dvomi, nenormalni pa je tisti ki najbolj dvomi.

  • mojadezela

   Kot prdec ki še dolgo ostane v zraku mi pa izgledaš ti.

   • lili pili

    Prdec lahko pojes, prijeti pa ga ne mores, zato jedi prdce naprej….

  • tohuvabohu

   Če se rdečkarju nekaj dozdeva, je zanesljivo res …

   • lili pili

    Nobenih modric, avto cel, stric nic preplasen…..lepa ugrabitev…

 • Montana

  Carlova naj se najprej pogleda v ogledalo in šele nato dela norca iz drugih ljudi.

 • Duhec

  SDS je rabla tako zgodbico. Zverini na soočenjih ne gre in ne gre.

  • Montana

   Imaš pravi nick….tako nakladaš, da že imaš en pokvarjen duh.

   • Duhec

    Ne. Teb tvoji politiki. Pa si tolk zabit, da tega ne vidiš.

    • Montana

     Eh, ne razburjaj se, samo preverjam, če si v službi….hahaha.

  • Amerikanc

   No, Zver je kolikor toliko dobro odgovoril na vsa vprašanja, Jojova jih pa kar malo spušča. Odgovarja samo na teme lačnih afriških otrok, na temo tekoče vode in na teme o blondinkah, vsa ostala vprašanja izpušča – nikoli slišala, oz. nikoli naučila; partijska butara.

 • Franc Šink

  Zgodba g.Moraveca je mnogim odprla oči in jim dala misliti.

 • piko8

  carlovo je narava že kaznovala, saj zaradi njenega vdeza se ji migranti izogibajo v velikem loku!

 • Matija Mataja

  Zdaj, če je zgodba o ugrabitvi resnična prosim vpletene za tožbo proti tema dvema novinarjema, saj sta ugrabljenega in vse vpletene javno proglasila za lažnivce.

  • SIMON ROZIC

   Se boš pošteno načakal….

 • Nšo-či

  Je Carlovi končno odvzeta vloga preiskovalne novinarke in svoje dvome lahko izraža samo še s posmehovanjem običajnim ljudem preko fb-ja? Usmiljenja vredno.

 • Amerikanc

  Ta mala se je tako ustrašila slike Carlove, da še kar joka !

 • Stajerka

  “trije mulci ugrabili enega XY belokranjskega noniča”

  ……nikoli, ampak res nikoli, ne žalim ljudi na osnovi njihove bolezni ali izgleda……… ampak tokrat moram Carlovo vprašat, KDAJ SE JE NAZADNJE POGLEDALA V ŠPEGL?!
  ….o tem kar trdi, pa naj stopi na najbližjo postajo policije in k preiskovalnemu sodniku ter preda dokaze…..mogoče celo dobi piškotek…….mimogrede še to: KOLIKO migrantov ima na LASTNE stroške v lastni nepremičnini (če jo sploh ima)……

  • rabbit

   Ne ona in njej podobni bi tebi in nam vsem vsilila migrante sama bi pa lepo in mirno živela. Kdaj se bo našel kakšen medij šel na mejo vzel par migrantov in začel le te razvažati od Kučana do Carlove. In vse to lepo posnel in javno predvajal.

   • Stajerka

    …to bi prej storil kakšen Šiško, mogoče Jelinčič…..drugi nimajo obraza, samo goflje polne gnojnega izcedka…..

    ..jaz javno priznam……. da vsakega migranta napotim v najlepše mesto na svetu – navsezadnje si to tudi zaslužijo…….

    • rabbit

     Če bomo čakali na Šiška in Jelinčiča se nam nič dobrega ne piše.

 • antimur

  Kakor se meni dozdeva, Carlovi ne zdrži voda v mehurju, inkontinenca pa to, izgleda že tako spizdnjeno. Takšne lažnive pizdunke kot je Carlova ter čefurski velikosrb kot je Savić, mora Moravec za klevete in ogabne laži tožiti, prav tako SDS, ki jih obtožujejo, da
  naj bi to režirala. Ker je pa naše sodstvo povsem zafurano in kučanistično podrepniško, pa za takšen gnoj obstoja bolj primerna kazen, ki ga zagovarja Brglezovo pravo.

 • if

  Niz dogodkov tega tipa je v teku tudi v RS, ni jih mogoče neobravnavati, kot je nedemokracija počela doslej. Zato so sile nedemokracije aktivirale banalnosti skozi ljudi tipa Carl in Savić.

  Tudi to ne bo delovalo, ker realnost stopa na sceno.To dokazuje tudi razkritje problemov na Viču.

  Realnost?
  Zdravstvo je oblast diletatnsko usmerila v propad, državno mejo je naklepno prepustila kriminalu, vojsko in policijo je nakepno kastrirala z antislovenstvom, nestrokovnostjo in feminizmom …

 • Nata

  Sramotno je pravzaprav ravnanje in izjave policije !!
  Se lepo vidi, čigavi služabniki so ! Da jih ni sram .
  Pripenjam pa eno dobro razmišljanje o novinarstvu. . .
  https://jinovsvet.blog/2019/05/10/vi-niste-bogovi-ki-boste-odlocali-o-cem-bomo-vsi-preostali-mislili-in-govorili/

  s pripombo, da sem nad tekstom bila kar malo začudena.
  Saj Jin drugače piše zelo ostro predvsem o Janševi stranki in njenem ravnanju.
  Se razločno vidi čigavega drevesa listek je.
  Tudi o primeru g.Moravca zelo omaloževalno piše, v nekem drugem članku.
  Žalostno pa je, da veliko ljudi podobno misli. Saj so odzivi neverjetni !!

  • rabbit

   Policija je naprej nesposobna zavarovati slovensko in schengensko mejo, potem niso videli, da so ugrabitelji vozili malo po naši strani malo po hrvaški strani in medtem prečkali mejo potem, so ugrabitelje ujeli Italijani, hvalili so se pa kako so oni oh in sploh. Nesposobni so ali pa ne smejo biti sposobni, samo to dvoje je možno.

  • Felikss_AH

   Zahvaljujoč tvojem linku prebral oba njegova posta na temo… in zaključek je da se trudi pisati razumsko, a mu odpove pri razumevanju teh imigracij v Evropo. Tudi njega čaka prebujanje

   • Nata

    Pravzaprav je takih ljudi škoda, da ne razumejo, ali pa nočejo razumeti te naše stvarnosti.

    Včasih zelo dobro napiše. A ga hitro zanese na stari tir.

 • milanček

  poševnoustnica bi se dala sama ugrabiti pod pogojem, da bi jo vsi štirje tudi posilili, no ja, saj bi sama z velikim veseljem dala, saj jo noben drug ne mara take gravže pokvarjene!

  • SIMON ROZIC

   Kakšen avto pa ima?

   • Luiggi

    Forda!

  • mojadezela

   mislim da je tudi tile cigani nebi posilili ali ugrabili…..tele grdobe bi se tudi medved ustrašil. Bila pa bi dobra za odganjat ilegalce. Patruljirala bi ob meji in odganjala ilegalce in živali s svojim gnusnim videzom. Ali pa bi jo postavili sredi njive da bi odganjala vrane. Bila bi odlično strašilo!

   • sem dokaj

    Dober, pravzaprav odličen predlog !

 • SIMON ROZIC

  Do kam le sega njuna pamet,
  dragocena kakor rdeči žamet,
  z njim lahko pokriješ svojo krsto,
  če kmalu prideš sam na vrsto!

 • Stajerka

  …….iz spleta med komentarji na javnem mediju…….pa verjamem, da so to dogodki, ki se dogajajo dnevno…..

  MISTERIJ1234 / 09.05.2019. OB 18:44
  Dne 6.5.2019 ob 13,25 uri na avtobusu št.7 za Nove Jarše se nabijeta dva črnca na sredino avtobusa in na glas navijeta glasbo iz njihovih logov,na zadnjih sedežih pa sedijo še trije temnopolti in se na glas derejo in na to glasbo črncev.In to od Bavarca do rdeče stavbe ,nekdanje Emone,kjer izstopijo in se napotijo proti tej stavbi.Terozirali so nas potnike.

  ….pa mislim, da je glede na podatke ta podatek 100% preverljiv…..če bodo uradne osebe lahko spregovorile, je pa že drugo vprašanje……

 • rubec

  Ena sama tako zverižena Endivija posajena med krompir je dovolj, in boste na lastne oči videli, da za obliko samomora koloradski hrošči najraje izbirajo obešanje. Jaz jim na njivi vedno pustim troje. Pištolo, kilogram Nalgesina in kolut cvirna. Po sezoni, pištolo in tablete najdem vedno nedotaknjene.

  • Felikss_AH

   He he … a si ji dal namig da ne bo v dilemi

  • Zgornji

   ;-)) ;-D :-)
   Heh ;-)

 • Slovenec 33

  Spet je na površje izplaval rezultat usmerjenega izobraževanja v obliki topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma s pikami na nivoju številke čevljev.
  Ta sodrga ima za drugorazredne drugačna merila kot za prvorazredne, ki se zazidavajo.

  • Zgornji

   AMENNNNNNN !!! ! !!!

  • Slovenka

   To o usmerjenem izobraževanju govori v svojem imenu. Bila sem druga generacija usmerjenega izobraževanja, ampak mi nič ne manjka. Kdor pa je hotel biti len in neveden, je seveda imel priložnost. Je pa res, da usmerjeno izobraževanje ni bilo noben presežek, da še česa ne dodamo.

   • Luiggi

    Mi nismo slisali za to besedo,je bila samo petletka!

 • Felikss_AH

  Psihopata Asocialis Savić in Gravža Ostudis Carli… a se je sploh čemu čuditi pri teh dveh degenerikih. Pa ta dva sta šolska primera Levičarske “posebnosti”. Neštetokrat je bilo že potrjeno da če se delaš norca iz nečesa te lahko že za prvim ovinkom čaka zdravilno presenečenje. Za ta dva extrema upam da sta že čisto blizu svojim ovinkom… kot se je zgodilo “rahlo” razposajeni Elin Krantz

 • sem dokaj

  Seveda je 80 letni možakar zelo primeren za takšen podvig, ja super scenarij degeneriranih možganov. Pokvarjena smrdi kot razpadajoča riba.

  • Zgornji

   IN SMRDI NA SVETLOBNA LETA DALEČ , NE SAMO NA KILOMETRE !!! ! !!! :-)) :-P

 • Margu501

  Tako pač delajo oni in mislijo, da tudi ta preprost možak iz Belekrajine zaigra prizor ugrabitve. Carlova pressistutka je v Gorici uprizorila napad na novinarje, posledica podrta kamera, ki ji pa kakšno čudo po padcu z 1,5m+, odleti samo pokrovček leče. Ona pa teden dni trobi o grobem napadu na navonarstvo. “Baba” je pokvarjena do svoje obisti, Bog jo je že kaznoval, usta ji je močno potegnilo na eno stran.

 • Janez Kepic-Kern

  RESNA INFO !
  Meni osebno dobro poznani
  19 letni , VELIK, DELOVEN, OK FANT
  vnuk gospe T.P.
  JE
  VČERAJ REKEL, DA VE ZA PRIMER

  – K R A J E – AVTA

  AVTA IZPRED NEKE TRGOVINE PRI LJUBLJANI..
  LASTNIKU,
  KI JE PO NERODNOSTI PUSTIL KLJUČE V AVTU
  SO STORILCI ZLOŽILI NJEGOVO ROBO IZ AVTA
  NLOŽILI SEBE IN SVOJO ROBO – V TA AVTO – IN – ODPELJALI.
  Takih
  primerov – JE BAJE VELIKO.
  Povem
  kot sem slišal. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • pajot

  mene pa zanima,kje je Evgen dobu lasuljo.

  • Zgornji

   :-)) ;-) :-))

  • Prle

   Tam kjer je Ivan Janez Janša ni.

   • JANEZ GUS

    Drži se teme.Govora je o Evgenu.

   • Rožle

    Bodi to kar si ….

 • Franc Šink

  Le kako se je Carlovi uspelo fotografirati za biometrične dokumente ?

  • JANEZ GUS

   Ta pa je bil mojster slike.

   • Franc Šink

    Domala umetnik. Ne skoraj za gotovo.

  • KAPIBARA

   Leftardi znajo delat “čudeže”..

  • tomnidari

   Pri njej je biometrična slika nepotrebna.

 • xtc

  Že včeraj je enako pričela ekipa Kur24 izkati po vasi vaške pijančke,ki so razpredali o prenapihnjeni zgodbi,vse bi še nekako štimalo,če ob njih nebi bile lepo vidne flaše Jaegermeistra in Badel Travarice in še prazna vinska steklenica.
  Seveda je ugrabitev Belokranjca hd torpedo levici,ne nazadnje je včeraj to tulil tudi Korošec Top News in jadikovak ,da bo ravno JJ najbolj profitiral.
  Carlova in Savič pa enako skušata zadevo,ki je levici odgnala znatno zmanjšati škodo z lažmi tudi drugi levi mediji poizkušajo isto a ke težava v tem ker je policija to že potrdila,da bo pa še huje,so bili taisti,že pred dnevi izgnani in zopet nazaj,da pa bo smola še večja se to dogaja pred EU volitvamiSeveda pa Savič in Carlova hodita po zelo nevarni poti,saj že tako nesrečnega Belokranjca skušata obdolžiti krivega pričanja,laži in kriveizpovedi,kar je lahko podlaga za kazensko ovadbo in odškodninsko tožbo.
  Zelo nevarno je enako vmešavati SDS in še koga,če ni trdnih dokazov saj gre za krivo obdolžbo,ki je kazensko in odškodninsko pregonljiva to pa morata “novinarja” Carlocva in Savić vedeti.
  Je pa dejstvo ,da pa Carlove tudi ,če bi prez spodnjic in krila ter z porschejem in njega ključi čakal na ugrabitelja nebi nihče ugrabil ampak bi raje šel peš mimo. napreje.

  • Luiggi

   Ce bos to tipko in tega tipa sel tozit,se ze naprej ve,da bos sodbo izgubil,ker sodisca so na njihovi strani.To bi pa zer lahko vedel!

 • to_mi_delaj

  carlova in tomicka , taprave za na njivo namesto strasila, se bolje bi pa bilo da se postavijo na mejo z hr, migrantom niti na pamet ne bi prislo da bi vstopili v slo

  • Zgornji

   :-)) AMENNN !!! ! !!! :-))

 • Zan Marega

  a mi zna kdo, ki osebno pozna to lepotico eugenijo odgovoriti na nekaj ,kar me že dlje časa zanima in zato ne morem spati. torej: ali je njo zadela možganska kap ali pa je njen obraz tako spačen, ker ga fafa ves čas samo z ene strani? hvala za odgovor…

  • JANEZ GUS

   V glavo ji je prdnil lev.

  • Prle

   Tvoj obraz je verjetno pravilne oblike,ker ga fafaš z obeh strani. Potem tudi pogoltneš?

   • Zan Marega

    prle seronja.javi se mi na facebook. rabim enga , da ga obesim namesto boksarske vreče.

    • Prle

     marega magarčina, ko boš vedel,kaj sploh je boksarska vreča,pa se mi zopet javi.

     • lokec

      Mate Prlev se je ekrat zmotil pa te je pomotoma vžgal namesto boksarske vreče. Od takrat naprej si Prle.

     • Prle

      Človek pa ti si jasnovidec, ali pa si bil takrat zraven. Sam ne vem,a si ga takrat pofafal meni ali Mateju.

     • Zgornji

      KOOOLK SI PA TI PEDERSKO POKVARJEN … TO PA NI VEČ ZA V SLOVENIJO , … KAJ ČE BI ŠEL NAZAJ TJA OD KODER SI SE PRIVLEKEL ??? NO, ČE SI PA BIL SLUČAJNO TUDI ROJEN TUKAJ, POTEM PA POJDI TJA, KER SO BILI TVOJI STARŠI ROJENI. !!! ! !!! NAREDIL BOŠ NAJVEČJO POZITIVNO STVAR V SLOVENIJI !!! ! !!! VSI TI BOMO HVALEŽNI !!! ! !!! PA TUDI TVOJI SORODNIKI TE BODO SIGURNO VESELI !!! ! !!!

     • Prle

      Človek, kako si pa ti polpismen,raje pojdi v prvi razred šole. Posebne.

     • Zgornji

      IN KAKO DOBRO ZNAŠ SPREMINJATI TEMATIKO , … TAKIH STVARI BODO SIGURNO VESELI TVOJI SORODNIKI TAMO DOLE NEGDJE … I ZATO NAJBOLJE, DA ODEŠ DOLE – ŠTO DALJE – TO BOLJE, I ŠTO PRIJE – JOŠ TOLIKO BOLJE !!! ! !!! AAAMEEENNN !!! ! !!!

     • Prle

      Zdaj vidim,da tebe ne bodo sprejeli v prvi razred šole- posebne, ampak za takšne osebke obstajajo institucije,ki vam nudijo vso udobje,torej Begunje na Gorenjskem ali pa Ljubljana Polje. Izbira je tvoja.

     • lokec

      Za take kot si ti imamo posebne prostore pri nas v

      Šentrupertu 14, 8232 Šentrupert

     • Prle

      No super,potem si pa že nastanjen na pravem mestu.

     • lokec

      Ravnokar v opekarni izdelujemo cigle zate. Zelo se te veselimo. Verjemi mi da boš v kratkem tam kjer sem napisal zgoraj.

     • Prle

      No,no ,no,nikar ne delaj reklame.

     • lokec

      Vsak dan bor moral vohati posteljo od Janeza.

     • Prle

      Dokler lahko voham ni problem,,a ti še lahko?

     • lokec

      Ko vidim Prle mi mi začne po mrhovini zaudarjati.

     • Prle

      Imaš probleme z vidom?

     • Luiggi

      So mi rekli,zate je pa Idrija!

     • Prle

      Jasno,da so ti rekli,saj si sam nesposoben razmišljati,ha,ha,ha.

     • Zgornji

      EVO, ZOPET SPREMINJANJE TEMATIKE !!! ! !!! TO ZNAJO NAJBOLJE DELATI … NO, SAJ DOBRO VEMO KDO : LEVUHARJI, KI SO POKVARJENE – ZLOBNE DUŠE !!! ! !!!

     • lokec

      Tisi precej “poseben” verjetno je za to kriva tvoja izobrazba.

     • Prle

      Posebnež si pravzaprav ti za kar so krivi tvoji starši,ki so iz tebe naredili, ne boš verjel; posebneža,ha,ha,ha.

     • lokec

      Iz tebe bi bilo pa potrebno narediti salamo ki ni posebno dobra reče se ji POSEBNA

     • Prle

      Ampak otroci jo radi jedo.

     • lokec

      Saj se jim bo priskutila

     • Prle

      Ha,ha,ha,taki kot ti jim tudi tega ne privoščite. Tipično za Ivanove ovce.

     • lokec

      Saj jo bodo potem pojedli migranti, kar bodo pa zavrgli v gozdu pa lisice.

     • Luiggi

      Pojedli jo bojo samo,ko bodo sigurni,da je narejena iz perleta in ne iz prasicjega mesa,Kapish?

     • lokec

      Ne nisem bil zraven. Udarec, ki si ga dobil je bil pa tako močan z desne strani, da ti deluje samo še leva stran možganov. V glavi tipa sedaj odmevajo zvonovi Prle- Parlov- Prlje Parlov Prle- Parlov- Prlje Parlov

     • Prle

      Tebi ne deluje več niti desna stran,kaj šele leva,ha,ha,ha.

     • Zan Marega

      lolek. še zadnjič.javi se mi na FB

     • Luiggi

      Zan je reku,da bos ti za boksarsko vreco,druge ne rabi!

     • Prle

      Sklepam,da si maregin partner, pa me zanima,kdo je ata in kdo mama.

   • Zgornji
   • Luiggi

    Proklet kurc komunisticni,ze Preseren je zapisal,da je to za zenske medicina,ti se pa kle delas smart ass!

    • Prle

     Lupiži,ko ga boš imel kam vtakniti boš pa povedal.Še bolj pa.če sam sprobaš to medicino.

  • alojz

   Lepotni kirurg ji je zategnil kožo le na levi strani. Ko bo še na desni bo lahko kandidirala za miss presstitutk.

 • JANEZ GUS

  Vsi ti pokvarjeni režimski hlapci 571 nimajo najmanjše morale,svojega jaza.Zdresirani komunistično boljševistični objekti,brez trohice sramu.To je banda,ki se GNUSI VSAKEMU NORMALNEMU ČLOVEKU.Vse to izvira iz boljševističnega partizanskega novinarstva gangsterja ,ZLOČINCA Zupana.Ta spaka Carlova,Savič spadajo v kasto Zdenke Kidrič.Da to prasico tu nebi tolmačil.

 • Janez Kepic-Kern

  TUDI TU.
  VSI,
  KI UTEGNETE IN MORETE PRITI
  – DANES OB 17 H – V ČRNOMELJ !
  OB 17 H – POD GRADOM – ČRNOMELJ.
  ZELO
  RESNA – INFORMACIJA !
  ŠE TU.
  AKTUALNA INFO.

  ŠTEVILO – KRAJ AVTOV
  SE JE BAJE
  – V ZADNJIH DNEH MOČNO POVEČALO ! To je seveda stvar organov MNZ !
  Povem
  le
  ZA PRIMER, KI SEM GA SLIŠAL OD MLADEGA FANTA,
  KI
  JE DEL KROGA LJUDI – MOJIH VSAKODNEVNIH ZNANCEV.

  ŠE TU.
  RESNA INFO !
  Meni osebno dobro poznani
  19 letni , VELIK, DELOVEN, OK FANT
  vnuk gospe T.P.
  JE
  VČERAJ REKEL, DA VE ZA PRIMER

  – K R A J E – AVTA

  AVTA IZPRED NEKE TRGOVINE PRI LJUBLJANI..
  LASTNIKU,
  KI JE PO NERODNOSTI PUSTIL KLJUČE V AVTU
  SO STORILCI ZLOŽILI NJEGOVO ROBO IZ AVTA
  NALOŽILI SEBE IN SVOJO ROBO – V TA AVTO – IN – ODPELJALI.
  Takih
  primerov – JE BAJE VELIKO.
  Povem
  kot sem slišal. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  BAJE
  JE BILO TAKIH KRAJ – AVTOV
  NA OBMOČJU NOVEGA MESTA – NAD 10 KRAJ AVTOV . ! ?

 • Jan Kovalski

  Tile migranti, ki jih je aretirala policija so se pred preiskovalnim sodnikom zagovarjali z molkom, so navedli mediji.
  Očitno se Eugenija Carl ni uspela dokopati do teh zaprtih migrantov, da bi jih podkupila z 20 evri in jih podučila kako se morajo zagovarjati, npr. da je scenarij ugrabitve zrežiral sam JJ ali pa vsaj Grims. Zato so se branili z molkom, ker čakajo na inštrukcije Eugenije.

  https://www.youtube.com/watch?v=4GHeS6_PYVo

 • Jan Kovalski

  Eden izmed argumentov Carlove, da je šlo za scenarij je bil tudi to, le od kod “noniču” toliko denarja, da je imel v avtu toliko bencina, da so se lahko z njim vozili kar 6 ur. :)

 • Jan Kovalski

  Zdaj veste:
  Za Domena Savića (sa mekim) in Eugenijo Carl je starejši človek z Bele Krajine, ki ne sodi v njun ideološki okvir levičarskega fedevejevskega supremacizma:
  1) Državljan xy
  2) “nonič”
  3) Revež, ki nima denarja za bencin svojega avtomobila, če že ima avto

  • sodnikisozločinci

   Razmišljanje pedra in lezbače.

 • Morala

  Potem, po njuninem pisanju, tudi policija sodeluje pri tem scenariju?! Cjoj..

 • Občasni Komentator

  Carlove videt ne morem, ampak tokrat ne tolče mimo. Ta zgodba s to ugrabitvijo je skrajnje čudna, in moraš biti preveč naiven, da kar verjameš vsemu, kar prebereš. Enkrat mu je zvezal roke spredaj, drugič zadaj, iz položaja, ki ga opisuje, pokrit z dekico ne more videti prav nobenega znaka. Poizkusite sami v lastnem vozilu, čeprav je Ford kar prostoren. Preveč je nedoslednosti, da bi kar verjel. Ta zgodba seveda nima nič z migrantskim problemom, ki pa je prisoten.

  • sodnikisozločinci

   Kolikšen procent starih 79 let ni dementen?

 • Prle

  Žalostno,da mora ženska razrešiti takšno uganko,ko je bila zaigrana ugrabitev. Ha,ha,ha,v zgodbico ste verjeli samo vi desničarji,zato vas ne kličejo zastonj ovce.

 • Franjo Trojner

  Naj gre tožit, pa od vsakega pokasira 7000€ pa bo že dovolj € za kak drug avto.

 • Zgornji

  OD KJE SMO DOBILI TAKE POKVARJENE LJUDI V SLOVENIJO ??? SAMO OD SLABE VZGOJE – NEVZGOJE NAŠIH POKVARJENIH BREZBRIŽNIH NAIVNIH ZLOBNIH STARŠEV !!! ! !!!

  • Prle

   Ne mi govorit,da so tvoji starši rojeni tukaj.

   • Zgornji

    ZAKAJ NE ??? SE NAJ TI MAR ZLAŽEM DA NISO ???!!!???

 • Sonce

  Veliko jih je ki ne verjamejo tej zgodbi o ugrabitvi.

  • antimur

   Ne verjamejo predvsem tisti, ki verjamejo v uspešno slovensko zdravstvo, uspešno sodstvo, v uspešno monetarno politiko, sploh pa briljantno delo vlade, tisti, ki še zdaj verjamejo, da so zverinsko pobiti po WWII sami poskakali v brezna, tisti ,ki verjamejo v zločinski kučanizem in rdečezvezdaštvo, torej ves slovenski gnoj.

   • Sonce

    Presenečen bi bil če bi vedel koliko ljudi ni padlo na to zgodbo.

    • Nata

     Zgodbo ?
     Prosim razloži.

     • Sonce

      Zgodbo o ugrabitvi, ki ji marsikdo ne verjame.

     • Nata

      Kako torej ? Ugrabitve sploh ni bilo ? Koga potem zaslišuje policija v N. m ?

      Ga je Janša zapeljal v prtljažniku na Primorsko ?

     • Prle

      Policija mora glede na prijavo opraviti zaslišanje. Verjetno ob poplavi migrantov ni bilo težko najti 3 reveže. Naivna Nataša.

     • Nata

      Dej, dej, Prle. Reveže? Kje pa hodiš ? Ko bi bili vsi taki kot jaz, bi nam bilo kar lepo. . .

     • Prle

      Ti pa nisi ravno vzorna krščanka.

     • Nata

      Kaj bi pa rad ? Da se stalno umikamo ?

      Postavim se pred komunjaro, ga strmo pogledam v oči in rečem. . . . . .spelji se nevernik !!
      Neverjetne reve, prestrašene reve smo, da veš !!
      Tukajle pisarimo – s teboj vred – drugače si pa nič ne upamo. . . . .

     • Sonce

      Ne vem kaj je v tej zgodbi res in kaj ne. Mogoče vse, mogoče nič.

      In ne bi me čudilo da je cela stvar nastavljena

     • Nata

      Hm. . . In, kdo so potem te trije mandelci, ki so jih dobili v njegovem avtomobilu ?

     • Sonce

      Jedrski fiziki in inženirji ki jih je nekdo izkoristil, ali pa so preprosto neumni

    • tomnidari

     Zakaj presenečen? A te lahko neumnost slovenskega povprečja sploh lahko preseneti? Avantgarda delavskega razreda je še zmerom v številčni premoči.

   • sodnikisozločinci

    Kretena imam blokiranega, priporačam enako. Z banditi se ne pogaja, bandite se strelja, to je vedel že Hitler.

  • xtc

   Večinoma so po umobolnicah in levičarji,ki še danes trdijo ,da je v bistvu policaj kriv svoje smrti,potem ,ko miu je takšen revček kot tile trije odsekal glavo pred dvemi leti.

 • Nomen Glavič

  Haha, pa saj Domen Savič je kandidat za EU volitve celo! Na listi Povežimo se!

  https://www.povezimo.se/

  Raje ga preiščite – tule ima v članku objavljeno sliko, ki je objavljena tudi v cajtengu Harvard Biznis Review – jo je kupil od njih?!

  https://www.dsavic.net/2019/04/30/delo-na-poziv/

  • alojz

   Ta novinarček ima nekaj paglavskega v očeh. Ni čist diht.

 • Joško

  In ta ženska se ima za novinarko!

  • Nata

   Jo imajo. . . . . . ker jo krvavo potrebujejo !

 • lokec

  Saj se gospodu vidi, da je korajžen vitalen dedec, ki ne jamra kot Cerar.

 • lokec

  Do sedaj sem mislil voliti neko obrobno stranko, ko pa vidim kakšna grožnja so migranti sem se

  odločil za Ljudsko…. SDS kompanijo.

 • Franci Kindlhofer

  Milo rečeno, zelo nenavadno je, da poskuša poklicna novinarka ovrednotiti nek dogodek pred končano preiskavo. Poleg tega zlorablja opisani dogodek za prezentiranje svojega osebnega pogleda na neko problematiko, Realna, nepristranska obveščenost bralcev jo ne zanima.

  • Sonce

   ovrednotiti nek dogodek pred končano preiskavo…

   To počnejo vsi mediji ki poročajo o tej zadevi

  • učko

   Pa koga dons še zanima “nepristranska obveščenost”? Vsak nabija svoje, pa kar je pa je !

 • Stajerka

  Novogoriški policisti so pred dnevi na počivališču v Šempasu ustavili 35-letnega voznika kombija. V postopku so ugotovili, da se je v kombiju na treh kvadratnih metrih in pol gnetlo kar 29 državljanov Pakistana. Polovica je med postopkom pobegnila, preostali so zaprosili za azil. Preiskovalni sodnik je za 35-letnega državljana BiH odredil pripor.

  • Luiggi

   Pazi Stajrka,bodo se tebe osinfali,da lazes!!!

 • učko

  Jah, tale stari, ki so ga ugrabili je bil milo rečeno neprepričljiv. Tud celotna zgodba je nekoliko slabo odigrana gluma. Tud režija se ni izkazala. No, bomo še videli, če bomo.

  • bubamara

   Res. ITA in SLO policija tudi nista prepričljivi.

 • trumpet2018

  Low IQ levaki dobesedno tekmujejo med seboj , kdo bo dal neumnejšo izjavo ali še bolj kretensko teorijo zarote, ta komunistična krastaća carlova bo na tv do smrti, ker na tv slo je služba dosmrtno, podobno v javni upravi, potem pa otroci prevzamejo delovno mesto, tako da levftardov se nikakor ne moreš znebiti, so kot herpes, ko ga dobiš, se ga ne znebiš več nikoli

  • Prle

   Pozabil si omeniti samega vrlega junaka Ivana Janeza Janšo,ki je tudi dosmrtni vladar sds, njegovi otroci pa imajo zagotovljene odlično plačane državne službe.

 • Olga101

  Ovadba prestitutke s strani svojcev in prizadetega gospoda! Za tovarišico Carl bi bila takšna izkušnja mogoče odlična šola, saj ne premore niti trohice empatije za žrtve nezakonitih divjakov!

 • alojz

  Je Evgenija jezna na nonota ker pri 80-tih bolje zgleda kot ona. On ne rabi lepotnih kirurgov ker dela.

 • marjan podlogar

  Neverjetno, kako se ta spaka lahko spusti, tako nizko, da globje ni mogoče ?

 • sodnikisozločinci

  Koliko je bil Evgen star, ko so mu odrezali jajca?

  • Prle

   Saj veš, koliko si bil ti star,ko si ostal brez.

  • šmentanamuha

   Dobra:)

 • JANEZ GUS

  Gospod naj zahteva,da se mu ta nakaza-zombij javno opraviči,ali pa naj jo sodno preganja skupaj z čefurskim pisunom.

 • Slovenka

  Fletna dečva, ni kaj. Le kako je mogel Janša to lepotico v cvetu mladosti in telesne in umske moči označiti za ostarelo prostitutko! Jej, jej.
  Čudno se mi zdi samo to, da Mojca Pašek Šetinc še ni zinila česa nepozabnega na temo ugrabitve. Le kaj čaka? Murgle jo bodo po prstih.

 • Luiggi

  Pazite mozje in fantje,tista grda baba vas bo tozila,ker jo zmirjate s prostitutko.Da bi njo kdo hotel nategnt,bi si morala navlec zakelj cez fris se poprej preden sku prideta!

  • Luiggi

   Med nogami so pa itaq vse enake!

   • Prle

    Nimaš prav, Eva Irgl ima obrito.

    • xtc

     A bejžno,a si iz WC školjke špegal?

 • Rožle

  Neka temačna sila mi prekriva pogled na žaluzije ….

 • skorpijon93

  zgledujte se po češki, pa muslimane vreči iz države !

 • Slovenka

  Je na tem podstrešju vse pospravljeno?

  • Prle

   Na tvojem očitno ni.

 • skorpijon93

  zgledujte se po Češki

 • centurion

  Ampak ta KURBA JE RES GRDA!
  Še bulmastif je neb poscal.
  Morebiti ji liže smrdljivo plastično
  mednožje le še SaviĆĆĆĆĆ.

 • xtc

  Baje domačini pravijo ,da carlovka piše tole iz čiste zlobe,tam po Primorskem se nastavlja ,da bi jo kdo ugrabil in to z avtom vred,pa še zainteresiranih ugrabiteljev ni,raje pobegnejo iz previdnosti.
  Sicer pa ubogi begunci,so naredili novo s************** karambol na AC Ljubljana Maribor.

 • mapu

  Savić in Carlova sta lahko vesela, da zunanje temperature naraščajo, tako da bo tudi njun IQ malce višji, ampak do 30 stopinj bosta morala še malo počakati….

 • SALZ

  Seveda je logično da so ga ugrabili drugače se ne bi mogli pripeljati tako daleč ker bi gospod takoj poklical policijo.

 • ljubinica

  A je Videmsek z “drhaljo” mislil Eugenijo in njene somisljenike?
  Rdeca drhal.

 • Janez Kepic-Kern

  TAKE ZLONAMERNE DEZINFO – SO TUDI TOŽLJIVE,
  – SEVEDA
  SE STARI GOSPOD – NE BO TOŽIL S ŠIRITELJI TAKIH GOVORIC
  – SO PA TAKE GOVORICE

  – ETIČNO ZAVRŽENO DEJANJE !
  L.R.JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  JE BILO TO REČENO NA DANAŠNJEM SHODU V ČRNOMLJU.

 • JastrebTunek

  Carlova ima prav…in pika !!!

  • šmentanamuha

   Kaj so te spet dol fliknili?

 • Slovenec

  Sramota, bolj verjame migrantom kot preprostemu domačinu Slovencu.

 • mare

  Zato ima pa skisan fris, nesnaga babja.

  • Get Smart

   Karkšnokoli sklicevanje na podobo »frisa«, je škodljivo za tistega, ki utemeljuje karkoli na podlagi frisa, razen če predstavi neizpodbitne dokaze o VZROKU takega frisa.

   Eugenio je transić. Fris je torej posledica totalne predanosti satanu (vsi kaviaržidokominternistični oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI watchdogi
   NISO SVOG TELA GOSPODAR = so z dušo in telesom predani gazdi, gazda je dejansko lastnik njihove riti = čez noč jih naredi za premierja in čez noč jih ugasne).
   Torej, iz frisa transića žari SOVRAŠTVO DO LJUDI in pa trpljenje za vseživljenjskim pupmanjem s hormoni nasprotnega spola.

   V glavnem se sklicujte na NJIHOVA ZLOČINSKA DELA, ne na izgled.
   Eugenio LAŽE, zavaja, blati ljudi, kozla po ljudeh, laja na ljudi … kot se pač spodobi za WATCHDOGA MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • xtc

  HM?
  Po zaslišanju parih znance v kaj bi raje izbrali sexualno potešitev Evglenije ali dosmrtni zapor,je jasno kajbi rajeizbrali-ne dvomite.
  Ni čudno ,da le levo retrdirano babše žleht.

 • Kapodistrias

  Savić je navadno teslo, Carlova pa beda od človeka, ki onesnažuje naše obmorsko okolje (pa ne zaradi grimase, ampak značaja!)

  • Get Smart

   Savić ni navadno teslo, karkoli naj bi to pomenilo. Je za SERBUSA rojen SERBUS, biča vajen in željan, je ritardina MURGL-srbo-rvacka-JUGOKOMUISTIČNA pussika, dete kao vojnog lica nje, je član in navijač MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
   Enako velja za Eugeniota, ki je le malce drugače namešan kaviaržidokominternistični bizantinsko-turški-SERBUS in je transić.
   Oba sta, prosto po MILANU KUćANU, »vojaka revolucije«, watchdoga, ki z vsemi štirimi delata za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   Kako veš, da MESSI igra za BARCELONO?
   Kako veš, da RONALDO igra za JUVENTUS?

   Tako zveš tudi, da Savić in Ćarli igrata za MURGL KOMUNISTIČKO JUGOSLAVIJO.

 • Get Smart

  MILAN KUćAN:
  “Družbenopolitični delavec je namreč VOJAK REVOLUCIJE.”
  ––––
  družbenopolitični delavec je uradna JUGOKOMUNISTIČNA oznaka za
  učitelje, psevdonovinarje (=kaonovinarje=fejknovinarje=
  pisunćije z dvema petkoma KUMROVAČKO-MURGALJSKIH
  marksističko-lenjinističkih nauka nje).

  Sami pa si ti vojaki revolucije radi pravijo WATCHDOGI.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   * – watchdog je watchdog, ni novinar. Novinar je tisti, ki ima primerno izobrazbo in
   opravlja poklic prinašalca NOVIN = NOVIC = torej tistega, kar resnično je na tem svetu, ne
   tistega, kar MURGL JUGOKOMUNISTIČNI CENTRALNI KOMITE določi v svoji obkrožnici, ki jo potem psi raznašajo okrog.
   So: FEJKnovinarji, kvazinovinarji, psevdonovinarji, LAŽNInovinarji …
   Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Po delih jih spoznavamo.

  Čistilka na kirurgiji ni kirurginja,
  “kulturno napredno bogati” muslićkultiji režejo ljudi, a zato še niso kirurgi …
  Sledimo?
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  Če
  nekdo laja na ljudi in si sam pravi WATCHDOG, mu tako po delih kot po
  samoimenovanju upravičeno pravimo WATCHDOG, kar pomeni PES ČUVAJ.
  Sicer gre v glavnem za MURGL JUGOKOMUNISTIČNE pudlice, ki pa vseeno z vsemi štirimi
  praskajo za svojo GAZDO = MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO in/ali KOMINTERNO.
  Če nekdo laže, kot pes teče, mu pravimo?
  WATCHDOGIć nje, “vojak revolucije”, pes čuvaj tekovina revolucije”,
  uradno JUGOKOMUNISTIČNI “družbenopolitični delavec”.

  • Get Smart

   POLITIKA = delo za POLIS = za POLITEJO = za DRŽAVO =
   = za katero DRŽAVO?
   Za PRAVNO PRAVIČNO RESNICOLJUBNO SVOBODNO Slovenijo
   ali
   za MURGL JUGOKOMUNISTIČKO tepihovalsko, sfukovalsko,
   serbusno SRBO RVACKO MUSLIćKULTI ZLOČINSKO JUGOSLAVIJO?
   .
   Če pa ljudje zaradi pranja možgančijev čutite odpor do “Reči bobu bob”,
   lahko tem kreaturicam še vedno lepo in skladno z DEJSTVI=RESNICO rečete:
   – psevdonovinar,
   – kvazinovinar,
   – kakornovinar,
   – lažninovinar,
   – fejknovinar … MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE oz. KOMINTERNE.

 • Get Smart

  RAZLIKA med NOVINARJI in “WATCHDOGOVI” =
  = razlika med NOVINARJI in JUGOKOMI “družbenopoličnimi delavci”,
  = razlika med NOVINARJI in MURGL JUGOKOMI “vojaki revolucije”.
  .
  WATCHDOGOVSTVO = je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI oz. kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO
  “družbenopolitično delavstvo” (uradni naziv za dela in naloge teh lutk),
  je zločinsko početje za potrebe zločinske MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
  Novinarstvo pa je nekaj povsem drugega.
  Poleg izobrazbe, dva petka murglskega šnelkurska seveda ne štejemo za izobrazbo,
  predvideva poklic novinarja še dosledno spoštovanje
  NOVINARSKEGA KODEKSA.
  Govorimo
  seveda o “SPJ Code of Ethics”. A vendar imamo v Sloveniji poleg
  slednjega še KNS (Kodeks novinarjev Slovenije (katerega je pripravil
  Forum 571 & tov., to je pododdelek Foruma 21)), tj. c/p omenjenega
  kodeksa, ki pa so si ga titovi pionirji malce preuredili.

  • Get Smart

   oda tudi po tej MURGL različici MURGL JUGOKOMUNISTIČKI “družbenopolitični delavci”
   NE IZPOLNJUJEJO kriterijev za oznako novinar,
   pač pa le kriterije DRUŽBENOPOLITIČNEGA DELAVCA
   MURGL kaviar socialistične KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
   Nekaj točk iz KNS (Kodeks novinarjev Slovenije):

   “Kodeks vsebuje etične standarde kot usmeritve in ZAVEZO za delo
   novinarjev in drugih ustvarjalcev vsebin, ki so objavljene v slovenskih
   medijih, ne glede na oblike njihovega razširjanja.”
   Razumete,
   usmeritve in ZAVEZO za delo novinarjev (za lažje razumevanje: tudi
   čistilka dela v kirurgiji, pa zato še ni kirurginja.
   – “Novinarsko delo:
   – novinar mora preverjati točnost zbranih informacij …
   – novinar se mora izogibati nekorektnemu, osebno žaljivemu predstavljanju podatkov in dejstev
   – novinar mora pri objavljanju informacij, ki vsebujejo hude obtožbe, pridobiti odziv tistih, ki jih te informacije zadevajo …
   – novinar ne sme zamolčati informacij, ključnih za razumevanje obravnavane teme …
   – montaža, napovedi, naslovi in podnapisi ne smejo potvarjati vsebine …”

   • Get Smart

    Ker družbenopolitični delavci FORUMA 21 in foruma 571 ne izpolnjuje ZAVEZ,
    pravzaprav niti ene same samcate zaveze,
    seveda niso upravičeni do imenovanja novinar,
    kakor čistilka v kirurgiji ni upravičena do imenovanja kirurginja.
    Je pa vsaka MURGL JUGOKOMUNISTIČKA kreatura, ki je bila od CK-ja postavljena na mesto družbenopolitične delavke, še kako
    upravičena do imenovanja “WATCHDOGIć”, kot so vsi ti bastardi skupaj
    upravičeni do “URADNEGA IMENOVANJA”:
    »DRUŽBENOPOLITIČNI delavci MURGL JUGO KOMUNISTIČNE zločinske JUGOSLAVIJE«.
    Pamet v glavo.

 • AIRWAYS

  Sramotno za “resno” novinarko.

 • Janez Kepic-Kern

  VSA – ČAST CENJEMU GOSPODU TONETU K.
  IN – HVALA MU – ZA VSE DOBRO, KI GA JE STORIL ZA NAS SLOVENCE
  IN ZA NAŠO R. SLOVENIJO

  DANAŠNJI SHOD – V ČRNOMLJU
  JE BIL
  LEP,VSEBINSKI
  IN
  DOBRO OBISKAN – PREKO 500 LJUDI.

  TUDI TU
  IZREKAM SOČUTJE IN RAZUMEVANJE – STRAHOTNE NEGATIVNOSTI,
  KI SE JE ZGODILA,
  PO KRIVDI SLABE POKOMUNISTIČNE SKOVENSKE POLITIKE
  – SEVEDA
  TAKO STAREMU, POŠTENEMU SLOVENSKEMU ČLOVEKU – GOSPODU MORAVCU !
  iN
  MU ČESTITAM,
  KER
  JE TAKO DOBRO PRENESEL – TA ZA VSAKOGAR NEVARNI – DOGODEK,
  , NAPAD ISLAMISTOV – NANJ.
  Take napade je treba – odločno – PREPREČITI !
  DOLŽNOST
  NAŠE DRŽAVE, POLITIKE – JE TO !

  Absolutno podpiram-o
  pokonćnega, cenjega gospoda , vodjo SDS Janeza JANŠO.
  Se oprosti
  “žal” premirju M. ŠARCU – NEODZIV – NA TA GROZLJIVI DOGODEK,
  ker ga trenutno – ni v SLOVENIJI. !
  NA
  UGRABITEV DOMAČINA, 78 LETNEGA GOSPODA IZ Bele Krajine.
  Vsaj
  meni osebno pa se zdi – SRAMOTEN – neodziv
  “žal”
  preds. B. PAHORJA !
  Njegov ugled – je že takointako – NIZEK: z nereagiranjem
  na
  TAKO POMEMBNE DOGODKE – pa si “žal” preds. B. PAHOR
  sam
  ZAPRAVLJA
  ŠE ZADNJE KANČKE ZAUPANJA, UPOŠTEVANJA OSEBE,
  KI
  GA PRI DELU NAS SLOVENCEV – le še, v zelo majhni meri – ima.
  Vedno
  bolj ga dojemamo kot zelo praznega, samovsiljenega nastopača,
  ki
  v odločilnih, težjih situacijah in pod
  PRITISKI LJUDI, KI JIH IMA
  ON ZA VPLIVNE – ZACINCA IN POKLEKNE.
  In si ne upa zastopati interesov – nas državljanov,
  Slovencev, ki se po nas ta dežela in
  naša država SLOVENIJA – imenuje ! L.r. JANEZ K KERN KOMENDA
  P.S.
  SDS
  NAJ ČIMVEČ DELA Z LJUDMI, Z NAVADNIMI LJUDMI.