[VIDEO] Tretjerazredna igralka, danes poslanka Violeta Tomić bi na RTV Slovenija delala red: Šarec še dobro ustoličen ni bil, pa bi že izvajala čistke

O minimalcu, za katerega je Tomićeva protestirala v smislu: "Poslance na minimalce", ne duha ne sluha. Se pa na njeni roki blešči drag prstan. Foto: printscreen / youtube

Na petkovi izredni seji državnega zbora je do svojih pet minut slave prišla Violeta Tomić, ki se ji je s stranko Levica uspelo v DZ prebiti že drugič. Violeta ob tem ni izpustila priložnosti in je udarila po Nova24TV, češ da je nedopustno, da novinarji delajo hkrati tako za nacionalno televizijo kot za Nova24TV, medtem ko je ne motijo mudžahedinke, ki v službi globoke države delajo pod novinarsko krinko na javni televiziji. Seveda pa je to le izgovor, s pomočjo katerega Levica izsiljuje, da bi prišlo do spremembe zakona o RTV Slovenija.

Violeta Tomić, ki se je spomnimo predvsem kot tretjerazredne igralke, recimo ko je igrala ciganko v Kursadžijah, je v svojem govoru na izredni seji v DZ lezla Marjanu Šarcu tja, kamor sonce ne posije, in ga označevala, da je “iz kulturnih sfer”. Če je Šarčev alter ego Ivan Serpentinšek slovenska kultura, potem smo res nizko padli. No, Tomićeva je potem nadaljevala, da upa, “da bomo končno tudi medijski zakon lahko prenovili in našo ubogo RTV zaščitili pred politikanti in ga ‘odgrimsali'” . 

Violeta Tomić kot ciganka Karmen. (Foto: printscreen)

Tomićeva je prepričana, da javna televizija “ko sem še jaz delala na njej, ni dovolila politične opredeljenosti, danes pa se novinarji celo hvalijo, da so lahko zaposleni celo na Nova tv in hkrati na javni televiziji”. A to očitno ne drži, saj je Tomićeva poslanka ekstremistične leve stranke, do svojih levih prepričanj pa verjetno ni prišla čez noč. Ob tem je še zagrozila: “Kakor v zdravstvu ločujemo dvoživke, tako jih bomo tudi v medijih.” S tem je dokazala, kakšen je njen intelektualni domet – dvoživk se namreč ne ločuje, ampak pač so (kako bi pa vi ločili, recimo, žabo?!), pa tudi zdravstvo jih ne obravnava, temveč biologija.

Posnetek si lahko pogledate tukaj:

Medtem ko se nekateri novinarji izpostavljajo z imenom in priimkom, za katere medije vse delajo, saj je, roko na srce, večini težko preživeti le s honorarjem za en medij, pa so še posebej strah in trepet javne televizije tisti, ki se pretvarjajo, da so neopredeljeni in hkrati delujejo v prid globoke države. Na RTV je kar nekaj takšnih novinarjev, ki za globoko državo opravljajo storitve pristranskih člankov in reportaž. Tri izmed teh so tudi t. i. RTV-mudžahedinke, ki v svojem “štabu”, javni hiši, terorizirajo vse, kar ne diši po skrajno levi ideologiji – Mojca Pašek Šetinc, Eugenija Carl in Jelena Aščić. Njihova taktika je že dobro znana – najprej udarijo na družbenih omrežjih, kot sta Twitter ali Facebook, sledijo opravljanja po hodnikih in pisarnah stavbe RTVS, potem se – kot na komando – vklopijo vedno isti mediji, najprej Mladina, Večer in Dnevnik, nato sledi obračun na programskem svetu ali znotraj vodstva RTVS.

Poleg tega omenjena trojica mudžahedink po pisanju portala Požareport predstavlja tri vodilne uslužbenke RTV, ki sodijo med trdo levico in v svojih prispevkih nikoli ne obravnavajo nečednosti vplivnih ljudi na politični levici, razen ko gre za frakcijske obračune, in sledijo navodilom iz ozadja. Pašek Šetinčeva je sicer znana kot žena lobista in vplivneža Mileta Šetinca, je pa tudi tista, ki je naredila sluzav in neuravnotežen prispevek o Milanu Kučanu mimo vseh pravil in standardov novinarske in poklicne etike, pa ji kljub temu ni bilo potrebno odstopiti. A prikrito delovanje Pašek Šetinčeve, Carlove in Aščićeve Tomičeve ne moti (le zakaj?), motijo pa jo novinarji, ki delajo tako za nacionalno televizijo kot za Nova24TV, pa čeprav profesionalno.

Tomićeva že začela uresničevati program Levice, Šarec očitno le marioneta v njenih rokah
Seveda je Tomićeva s svojim govorom apelirala predvsem na spremembo medijskega zakona o RTV Slovenija. Levica je že v predvolilni program za leto 2018 z naslovom Blaginja za vse, ne le za peščico zapisala, da “mediji, še zlasti komercialni, vlagajo vse manj sredstev v kakovostno novinarstvo. Ker je to v vitalnem interesu javnosti, mora država z javnimi sredstvi podpirati novinarstvo ter zagotoviti demokratičen in transparenten sistem razdeljevanja sredstev, pri katerem ne bo možnosti za politične zlorabe in ki bo okrepil avtonomnost novinarjev v odnosu do lastnikov”, zato so dodali, da se bodo zavzemali za “demokratizacijo upravljanja RTV SLO s krepitvijo vloge zaposlenih in javnosti”. Levica se sicer močno zavzema za RTV-prispevek še naprej. Tako so za STA letošnjega maja odgovorili, da “obvezne RTV naročnine ne bi ukinili, so pa za razmislek o uvedbi progresije, pri čemer bi prebivalci z višjimi dohodki plačevali več, ostali pa manj kot doslej”.

Jasno je, da je Tomićeva na petkovi izredni seji, ko so šele potrjevali Šarca za premierja, že začela uresničevati predvolilni program Levice. “Kulturnik” Serpentinšek pa je tako postal le marioneta v rokah Levice, ki bo moral očitno, če mu bo tudi uspelo sestaviti vlado, delati točno to in tako, kot ga bo Violeta & co. vodila.

J. G.

 • montyamp

  Če bo bo levica samo blizu vlade , bo med drugimi retrogradacijami družbenih normativov , na žalost tudi dejstvo , da se pod novo vlado eksekucije udbomafijskih sodnih krokarjev lahko nemoteno nadaljujejo :

  internetnega pedofila” A. Magajno – brez dokazov, ,,
  morilko lastne hčerke” D. Jalševec – brez dokazov, ,,
  roparja lastnega 35 let starega traktorja” F. Kanglerja – brez dokazov, ,,
  morilca onemoglih starčkov” dr. I. Radana – brez dokazov, ,,
  eksekutorja nedolžnega (s!)lovenca – izdajalca -pilota v helikopterju JLA – brez dokazov, ,,
  opravljivca fašista-komunista Pierazzija” Boštjana M. Turka – brez dokazov,
  dr. Milka Novič-a domnevnega morilca Jamnika – brez dokazov , ……………………..

  A Balkanski bojevniki in njihovi tranzicijski botri mirno in na prostosti pijejo vsako dopoldne svoj zasluženi kapučin na Tromostovju, med tem ko trgovina z mamili na debelo cveti in se razvija – z vsemi dokazi!

  • KAPIBARA

   Pogojevanje službe, s seksom, dokazi sodno uničeni, pije se kafica dalje..

 • montyamp

  In to je zaj na novo preluftana Violeta ?????????????
  Madona , saj je še bolj ftrgana kot prej .
  Ja pa kdo voli levičarski novi bankrot in smrt države ???????????
  Avstrijci pravijo :
  Slovenci najbolj zabit narod v EU , med prvimi tremi na svetu .
  Švicarji in Nemci se pridružujejo mnenju , čefurji so se vzdržali .

  • Novakec1

   Čefurji vladajo v slolandiji zato so tiho.

 • samotoje

  Torej se strinjamo, da je Njihova presvetla gnida Tomićka tretjerazredna igralka. Šarec pa je nič več in nič manj kot na njenem nivoju. Torej bomo lahko opazovali pretresljiv primer tretjerazredne simbioze. Zabave bo dovolj, le draga bo, draga.

  • tiovv

   in slovenski pošten, kot hrast trden in delaven človek, bo v tej tragikomediji najšibkejši člen. :(

   • Fosa Stefan

    – Kakšno je vaše stališče do ubijanja nerojenih
    dečkov in deklic?

    – Zakaj Slovenci izumiramo?

    – Kdo je oropal naše banke?

    – Zakaj nihče ni odgovarjal za pokole in genocid
    nad Slovenci med in po vojni? KAKO LAHKO NEKI DOLNIČAR MORILEC SVOJEGA BRATA, KUČANOV ODLIKOVANEC ODLOČA, KAJ JE RESNICA IN KAJ NI?????? ČE BI DOLNIČAR BIL POŠTEN, BI RESNICO SPREJEL Z ODPRTIMI ROKAMI, KER PA GA JE SVOJIH DEJANJ SRAM NMORA RTV PA IZLOČATI RESNICO IN LAGATI O JUNAŠKIH DOLNIČARJIH IN KUČANIH

    – Zakaj koroška dečka ne smeta bivati pri babici
    in dedku?

    – Zakaj ilegalnim migrantom zagotavljate 2500
    evrov na mesec, mnogi upokojenci pa ne preživijo brez paketov Karitas?

    – itd.

    2. Razkrivajte levičarske finančne vire:

    – organizirajte se,

    – razkrinkanje radikalnih levičarjev in njihovih virov,

    – razkrinkajte njihove organizacije in financiranje,

    – tako delujte na lokalni kot tudi na
    državni ravni.

    3. V svoji okolici aktivno
    problematizirajte ureditev, ki Slovenijo uvršča med države na svetu, ki so
    najbolj sovražne do nerojenih deklic in dečkov:

    – v šolah in javnosti se odločno zoperstavite teoriji spola,

    – opozarjajte na homo-lezbično-bi-trans-queer
    seksualno socialno agendo, katere cilj je en sam: vse večji razpad družin,

    – drogiranje mladine, BALKANSKI BOJEVNIK NE JEMLJE MAMIL, MARVEČ KRADE DENAR IN PONEUMLJA MLADINO

    • samotoje

     Ni pravi naslov za tvoja vprašanja in zahteve. Čeprav imaš prav.

   • samotoje

    Če pustiva ob strani poštenega, delovnega človeka, nama ostane Slovenec, ki med razgreto debato o migracijah zine:” Mene politika ne zanima”. Zdaj mi pa povej, ali si taki ljudje zaslužijo svojo državo.

 • VERRZIFIKATOR

  Tomo Viola

  CIGANKA, CIGANKA

  Ciganka, Ciganka, ki nam prerokuješ,
  ki vedeš nebrzdano se in prevzetno,
  prihodnost oriši nam ti violetno,
  kaj stara si Romkinja napoveduješ?

  Ciganka, Ciganka, mar sebi neznanka
  ostajaš, ne upaš si prerokovati,
  prihodnosti lastne ne drzneš priznati,
  ki misliš, nekogaršnja da si poslanka?

  Poslana od sile demonov hudiča,
  te strah je resnico, Ciganka, sprejeti,
  bojiš se v zrcalu prikazen uzreti,
  mar strah te, Ciganka, je lastnega niča?

  Da vedeževalka si tretjerazredna,
  zgovarjati si se, Ciganka, začela,
  da ne bi na lastnem se niču ujela,
  izdala se, da do obisti si bedna?

  Ciganka, mar videla si že resnico,
  da javno popljuvana boš kakor svinja,
  demonov ki legiji vsa se udinja,
  ko ljudstvo bo terjalo končno pravico?

 • šmentanamuha

  Tako je, če rediš kačo na prsih. Tretjekategornica pač nadaljuje svojo igralsko kariero v parlamentu, ker drugih vlog ne dobiva. Toliko o tujcih, ki jih sprejmeš pod streho.

  • Steiermark

   vendar, mislim, da je za “kurbo” prestara in preveč zdelana…….nebo “odjemalcev”…..

 • dk

  Razuzdana alkoholičarka bi rada da na javni RTV katero vsi prisilno plačujemo naredila red. Njen red bi bil, vse tiste kateri ne vidijo svet samo v rdeči barvi odpustit, na njihovo mesto pa postavit novinarje tipa severna Koreja ali Venezuela. Tomička; očitno ti možgani plavajo v alkoholu, manj hodi po gostilnah z migranti, ne dajaj se toliko dol z njimi in se ti bo svet zdel takoj bolj raznobarvni in ne samo rdeči.

  • Fosa Stefan

   TOMIČKA JO LUFTA IN PONUJA MIGRANTOM, VENDAR NI USPEŠNA, ZATO JO POTEM NAMAKA V ALKOHOLU

 • rubec

  Če bi ta sliva tako kot neki dan uboga angležinja padla s trajekta bi smrt nastopila prej kot v 10 urah. Kar je rib v morju mislim.

 • resnicaboli

  Ciganko pa res njej ni potrebno igrati.

 • totex39

  Slovenija, prihajamo v težko obdobje, kjer nam bodo vladali tretjerazredni komedijanti, ki se bodo učili od lopovskih komedijantov in združitev takih bo propad države.

  • sloustava

   Ce bomo to dovolili! Jaz zaradi sebe in mojih naslednikov ne bom! Ne dovolim, da se sopiri in serje po Parlamentu Ciganka iz Kursadzij, da pamzi cistokrvnega mesanca vozijo BMWje, da Kucan vlada, da moja prelepa Slovenija tone in drvi v pogubo, da mudzahedinke kot kure brez glave furajo RTV SLO (ob podpori starih bobovnikov…), da se slovenski Stalin izzivlja nad delavcem, kmetom, intelektualcem, da chef-dont nid tajm, vi nid mani-Bratuskova serje po Parlamentu, celo v Vladi, pa jo je volivec zavrnil, …da…Dovolj materiala in jeze, da zaustavimo idiotske poteze Kucanovega klana!

   • mona lisa

    Res ne bi smeli dovolit tega kar se dogaja in bi morali že zdavnaj na ceste preden bo prepozno.

    • merim

     Kaj vam brani da ne greste? Ni poguma?

     • david23

      Noben normalen človek in državljan si ne želi ljudi na ulicah in cestah! In tudi noben normalen človek in državljan ne provocira s takimi izjavami kot je tvoja, ker se zaveda morebitnih posledic!

   • totex39

    Težka bo, kajti še vedno je tričetrt ljudi v Sloveniji drugače mislečih, zato pa imamo pri nas tako situacijo, kajti ljudje so še vedno nezainteresirani in jim je vseeno, dokler jih bodo šopali z razno socialo bodo tiho in jim je vseeno kdo je na vladi.

 • Zzzzzz

  SDS oz. kdorkoli iz desnice. Vprašanje, imate namen zbiranja peticije za referendum o ukinitvi obvezne RTV naročnine, in migrantih ???hvala Vaš volilec

  • domovina mili dom

   Po zakonu o davčnih obveznostih, kar RTV je, tako so komiji to klasificirali, ne more biti nikakršnega glasovanja (referenduma). Možno je samo sprememba zakona, kar komunisti nočejo, v parlamentu. zadnja možnost demokracije je ulica. Kar pa komiji seveda veda, da je še daleč od tega.

   • Zzzzzz

    Verjetno je potem možen referendum o spremembi zakona? Sigurno. Zakaj to na desnici nihče ne omenja

    • domovina mili dom

     Kar se tiče davčnih zakonov, referendum ni možen. Samo parlament na pobudo vlade lahko to spreminja. Samo v to smer. Grožnja z referendumom iz strani desnice je brezpredmetna. Samo tema za komunistični pljuvalnik. Lahko pa desne stranke dajo predlog vladi o spremembi zakona. Pa smo spet pri tomićki. Vse poti vodijo Murglje. Komunisti ne bodo dali svojega trobila na dražbo. Kar se tiče nepokorščine zaradi neplačevanja RTV, pa ima davkarija vse pristojnosti, da ti zaplenijo premoženje. Torej, kaj ostane narodu? Nič. Kajti komunisti so se “zazihrali “. Glede na, piš me v uh butastega naroda, pa si aktivna desnica lahko zatakne ta , piš me v uh, za uho.
     Torej požrimo to, kar smo si zakuhali s pasivnostjo. Komiji to dobro vedo, zato nas jebejo , dobesedno, v glavo.

     • Zzzzzz

      Ok hvala..kaj pa glede migrantov?

     • domovina mili dom

      Migranti ali tako imenovani ekonomski turisti, pa so stvar hitrih odločitev vlade in ukazov ministrov na delujoči resor. Opozicija trenutna in v prejšnjem mandatu lahko samo predlaga, realizacija je pa v rokah bodoče prejšnje vlade.
      Tako, da slovenstvo je zopet v rokah komunistov. Sicer komunisti skušajo z novimi spini demonizirati in prevaliti krivdo na desnico , naval emituristov v Slo , z izjavo, da se je desnica strinjala za kvote. vendar to ne vpliva na ilegalce, ki vdirajo nekontrolirano v Slo in te komunisti ščitijo, s tem, da ne pustijo evropskih enot za zaščito Šengena.

     • Zzzzzz

      Ma klinc pol lohk pa edino molimo za predcasne volitve hvala za odgovore

     • domovina mili dom

      Tudi predčasne volitve ne bodo pomagale. Kućanu je uspelo pasivizirat narod, da ne hodi volit. Tako lahko s sateliti vedno sestavi vlado.
      Dokler ne bo večinskaega volilnega sistema, ne bo nič. Ker pa desne stranke ne pridejo na oblast, ne bo novega vol. sistema. Torej smo pogubljeni toliko, koliko sami hočemo.

     • KAPIBARA

      .. hočemo… ali so tako speljali..da ne moremo..

 • Vladimir

  kadar to ….vidim se spomnem srbske nadaljevanje ” kursadžije “

 • Olga2345

  Šarca bodo vodili “babe”? Tomićka in tašča?

  • mona lisa

   Ja ampak zanj so babe žabe.

   • Olga2345

    Saj je žaba in to krastača…

 • merim

  Desnicarji tomicka vam bo dala kruheka papat.

  • sloustava

   Butl! Tudi tebi! Tudi tebi, ne pozabi!

   • merim

    Lukec ti bo pa marmelado namazu. Butl!

    • mona lisa

     Saj nisi kriv če si prizadet.

  • mona lisa

   Če bi imel malo soli v glavi se ne bi norčeval ampak zamislil saj boš tudi ti totalno v riti ko ti lopovi in butalci prevzamejo krmilo države. Še kolcalo se ti bo po desnih.

 • merim

  Vidite desnicarji da ste bureki. Komedijant in ciganka sta vas premagala

  • Tanja Gre

   Ne drži. Prvič: Komediantska in ciganska stranka skupaj, sta dobili manj glasov kot zmagovalna stranka. Drugič: bureki ste tisti, ki volite komediante in ciganke.
   PS Zaradi vas, burekov, imamo na Kolpi vedno več kebabov

   • merim

    Zmagovalec je tisti ki sestavi vlado. Torej je janez popusil, kot vsake volitve

    • Darth Vader

     bomo videli, koliko kratkoročnih zmag boste v Sloveniji še vknjižili :)

     • merim

      Veliko? Vsake volitve so zmaga? Ob takem nasprotniku ni skrbi

  • lokec

   Ti si pa durek.

  • Republic Commando

   Levuharji ste bureki, da komedijanta in ciganko podpirate ;)

 • mona lisa

  Če taki vodijo državo potem se bomo potopili hitreje kot Titanik.

 • KAPIBARA

  Kje ste vsi zagovorniki shamija- frizerja, koliko se zalagajo v primeru plsalcev in plačila kazni..?

  Koliko ilegano ilegalnim ilegalcem prestopnikom SLO nudi standar, med tem, ko druge RES kulturnike terorizira..??

  • merim

   Ti si siptar?

   • KAPIBARA

    .. shiptar.. ?
    NE !!

    • merim

     Pises ze tako

     • KAPIBARA

      Čitaj, boš vsaj načitan, Vuka
      Ti si pa …? napaka človeštva ??

 • KAPIBARA

  Ivan Cankar: “UJEDINJENJE PO SRBSKO bo imelo za Slovence katastrofalne posledice.”
  “Imenuj se dandanes v Ljubljani Slovenca, pa boš tepen, ne od nemških,temveč od ilirskih šovinistov.”
  “Prepričani smo, da zdrav slovenski razum zmaga, da se Slovenci končnooprimejo zopet z vso dušo svojega narodnega ideala, in upamo, da je današnjeilirsko gibanje na Slovenskem sicer res žalostna ali vendarle prehodnaepizoda v slovenskem javnem življenju.”
  “Nevarno je, dandanašnji take banalne resnice očitno povedati
  – Na glavi je imel (IVAN CANKAR namreč) pet razčepljenih ran, razbito
  arkado in zlomljeno ličnico. Oblast, ki je pripadala projugoslovanskim
  narodnoizdajalskim privržencem ilirjanskega in prosrbskega kroga, o atentatu,
  ali (kakor je sama razglasila), nesreči, ni dovolila preiskave!

 • WatsonForus
  • čopkovseved

   Juga in multikultura s poudarkom na asimimaciji Slovencev je intimna opcija RTV!

 • Poštenje velja

  jalova bosanska kuzla ki se je pretepla v slovenijo .

  • Svele

   Jalova črt in Jakob .kastrirana za pedofilskega igre Janeza in njegove cerkve hahhhahahha

 • Joško

  Mislim,da je skrajni čas, da se Tomićevi kupi enosmerno karto in se jo pošlje tja, od koder je prišla z malo culo!

  • merim

   Ne bo slo

   • Joško

    Na žalost; take vladajo Slovencem; res smo nizko padli.

  • Poštenje velja

   RAUS

  • Steiermark

   Bolj praktično in ceneje, če se ji zbaše vse njeno, posteno pridobljeno imetje (ki ga pa ni…) kar v polovinilasto vrečko in marš nazaj, od kod se je pritepla….

 • Gr Enze

  KUUUURRRRRRBBBBAAAAAAA NACELI ČRTI KURBA RDEĆA NI KAJ !

  • merim

   Irglca??

  • Janez Drča

   Res je da lahko napišeš kar hočeš samo s takim besediščem si pa neandertalec. Dej uporavi vsaj kulturno besedišče. Če pa ne znaš pa pejt v šolo.

  • Svele

   Črt in Jakob se kurbata za nuteloN hajhahha Janez jima namaze hahhaha

 • Darth Vader

  kot državljanu EU se ti ni potrebno strinjati z nobenim sprejetim zakonom s strani radikalne levice…taka je pač narava demokratične evropske družbe…..lahko rečeš ne vsemu in vsakomur…..pa tudi če v parlamentu sprejmejo to z absolutno večino :)

  • merim

   Strinjat se ne rabis, uposteval jih pa bos

 • Nšo-či

  Violeta bi torej zaposlenim na RTVS rada odvzela volilno pravico.. Ker dokler jo imajo, so politično opredeljeni. Na volitvah vsak glas šteje. Pri srcu so ji diktature. če se spomnim Najšibkejšega člena, me kar zmrazi brrrrrr. Pisan ji je bil na kožo. Nov prtstan ima? Dragocen? Z briljanti? Zaročena je torej. Lepo. Mogoče bo pa priajznesljivejša do nas in bo delila svojo srečo.

 • Marjan Šarac

  To je ena boljših poslank.

 • slosin

  bog se nas usmil, kdo vse je spet prilezel v naš parlament. Jest bi predlagal, da našo ‘hišo demokracije’ dozidamo in postavimo na vrh kupolasto streho. Zakaj? Ja, vsak cirkus jo ima……

 • domovina mili dom

  To je kriv volilni sistem, ker se sedanji seveda izvaja proti ustavno. Kajti po večinskem, bi SDS imela sedaj 80 poslancev v parlamentu. Kar pa ni intimna opcija komsomolcev.

 • karpelec

  Sedaj, ko bodo igralske visokosti na oblasti, se bodo cedili samo med in mleko, mati Zemlja se bo vrtela v drugo smer, skratka vse bo drugače.

 • antimur

  Ta pritepenka ima od vseh bivših in sedanjih poslancev najgrši, predvsem pa najbolj pokvarjen gobec. Takšno drhal podpirajo kučanisti, ZZB, veliko bivših policajev, uslužnencev vojske, civilne zaščite in obrambe. Nekateri med njimi strašijo po raznih krajih in mestih oblečeni v črno, sovražijo vse, ki niso za bivši sistem, katolike, predvsem pa domoljubne Slovence. Še en dokaz več, da je fažizem in levi fašizem eno in isto zločinsko sranje. Podobnost je skorajda že neverjetna, pohod na magistrat, oblačenje v črno, po možnosti z rdečo zvezdo, divjaškimi zborovanji, grožnje z brezni, primitivnostjo in aroganco.

 • Stajerka

  to so strpneži, ki nestrpneže učijo strpnosti…….ta še v rodni domovini ne prišla v parlament, pa pravijo, da Bosanci ne znajo razmišljat :))

 • zoltan

  Le kako je ta gnida čefurska sploh dobila dovoljenje za vstop v Slovenski parlament.

  • Svele

   Golazen slovenska dojenčica zadnjič ni dobila dovoljenja za življenje hauhahhahau.dojenckinvam umirajo hahhajahha golazen hlapcevska umira hahhahha

 • Steiermark

  tale jugočistilka, bi bila dober “komični duet” z amaterskim , tujerodnim igralcem, ki mu gredo dobro od rok, le takšni skeči, ki jih , po balkansko, “obvlada v nulo”, ne zaveda pa se, da v teatru, kjer hoče za vsako ceno prevzeti vodilno vlogo, nas lahko popelje, s svojimi jugobalkanskimi čistilci in čistilkami, ki ga sestavljajo, v pogubo oz. dokončno “tepihovanje” Slovencev in vseh avtohtonih v Sloveniji, seveda v prid njegove islamske “rodbine”

 • Vera

  Tovarišici rojeni v Bosni , bi samo napisala , da se naj spomni življenja tam doli in življenja pri nas v Sloveniji . Namesto, da bi bila hvaležna za vse ( če je kaj dosegla uradno potrjeno – diploma ) , ker mnogim našim otrokom in vnukom ni dosegljivo , mnogo staršev zasluži premalo za preživetje , kaj šele , da bi ostalo za kaj drugega .
  Naj se tudi spomni, kako je pred leti dejala : ” Poslance na minimalce ” , zdaj je sama poslanka , zato pričakujemo, da si bo dala plačo vsaj znižati , razlika naj gre revežem, ki si takšnega razkošnega življenja ( potovanja v tujino ), kot si ga ona privošči , oni ne morejo .
  Poslanske plače so visoke , toda na njenih poslancih , se to ne opazi . Kam dajejo denar ? Tudi olike jim manjka( Kordež je imel na zadnji seji noge dane križem na stolu ) .Kamera vidi vse ! Ne Violeta , ne njeni poslanci in simpatizertji , nam nimajo kaj urejat na RTV SLO , saj je zato vodstvo , ki mora poskrbeti, da bo narod seznanjen samo z resničnimi informacijami , ne z lažmi in potvorbami , saj plačujemo 12,75 evrov na mesec , če gledamo RTV SLO ali ne . Naši teritorialci se niso leta 1991 borili zato, da nam bo Violeta in njeni delali red !

  • Slovenec

   Tako je.

  • lokec

   Sram me je, da taka pritepenka uči kozjih moltvic nas Staroslovence. Gravžajo se mi tisti državljani ki jo podpirajo.
   https://www.zurnal24.si/slovenija/ko-se-na-trajektu-srecata-violeta-tomic-in-branko-grims-295096

   • Svele

    Hahhaha pritepenci boste vi hlapci v avstrijski hlev hahhahhaha dojenčki vam umirajo.hahhahhaha samo milijon vas je hahhahha

  • samotoje

   Verjetno imaš v mislih Kordiša, faliranega študenta in praznega gobezdača in pobalina. Kordež je pa zaprt na Dobu. Elita, da dol padeš.

 • bednick

  Za krepitev domoljubja ni bolj prikladnega objekta kot je Tomićka.
  Merci, hvala ker si.

 • Slovenec

  Še enkrat jo vprašajmo, če pozna in loci slovenske praznike.

 • Lustrator

  Se samo meni zdi ali je naslednja poteza naše novoustoličene totalitarne vlade ustnovitev t.i. Ministrstva za Resnico? Po analogijah z Orwellovo 1984, je to edini naslednji logični korak, če se želijo utrditi na oblasti še za nadaljnjih 70 let. Sicer pa, če dobro premislim, to funkcijo zaenkrat že zgledno opravlja RTVSlo, le da se mu ne reče ministrstvo in je “navidez” apolitično. Pravzaprav še bolj premeteno od Orwellove variante…

  Narod, zbudi se!!

  • šmentanamuha

   Mislim, da so te ideje že v ponudbi, spletna policija pa to …

 • ĐĐ Style

  Naj nam Mesec sveti, gnoj domobranski-izdajalski naj bo tiho. Prihajajo drugi časi, konec klerofašizma.

  • totex39

   Aha, za vas migracijski časi, tega se tako veselite.

  • Morala

   Ti si še vedno v času 2.svet. vojne? Kje pa vidiš domobrance? Imam raje, da mi Sonce sveti kot Mesec….Prihajajo časi, ki tudi zate ne bodo lepi…

   • Osti jarej

    …ti si pa že v peti dimenziji….vsak dan sestopiš zato,da nekaj komentov nakleplješ…..če je kdo v letu 45,ste to absolutno vi…petnajst capljačev za nekdanjim pohodnikom po poti komunistov …v jajce

    • Morala

     Kdo je tebe kaj vprašal, ki ne znaš druga kot copy – paste? Sem podpornica SNS…

  • Lustrator

   Kakšen klerofašizem neki? Ta pojem v praksi ni nikjer in nikoli obstjal na evropskih tleh, ker so imeli fašisti do katoliške Cerkve in duhovnikov (kelra) podobno sovražen odnos kot nacisti in komunisti. Pojma ne da nimata nikakršnih skupnih točk, ampak sta si celo v nasprotju.

   Obstaja pa družbeni sistem, kjer ta dva pojma pogosto soobstajata, to pa je ISLAM. In glede na politiko tebi predragih komijev, se kar pripravi na ZAČETEK klerofašizma, a ne takega kot si ga umišljate stalinisti, ampak takega, ki z vami ne bo imel nikakršne milosti (za razliko od npr. “klerofašista” škofa Rožmana, ki je na stotine komunistov rešil pred gotovo smrtjo iz rok okupatorjev).

   • Republic Commando

    Saj sploh ne ve kaj piše :))

 • Rožle

  Tomićka na razgovoru u mestnem gledališču Koper.
  Direktorca jo je vprašala, če ima kaj izkušenj, če je bila že kdaj na odru ?
  Je rekla, da en mesec, ko so fasado delali doma v Bosni …

  • Vera

   Dobra in resnična fora ! :) :) :)

 • lado

  VOLILI STE ĆEFURJE , PA JIH FUTRITE , DOKLKER VAS NE POHALAJO , ZATO SE UGASNITE , KRETENI NORI , DEBILNI !!!!!!!!!!!!NE KAPNE VAM V PRAZNO GLAVO , DA JE SKRAJNI ČAS , ZA OROŽJE IN IZTREBITEV TE ČEFURIJE IN HALALCEV BREEEEEZ MILOOOSTIIIIIIIII ANE !!!!!!!!????????????????? AL BOTE KAR ČAKALI NA VAŠ KONEC GNOJI LENI ??????????!!!!!!!!!!!

  • župnik cefizelj

   še en satanov vlačugar amon. že hujska naivno slovensko dušo, da zabrede v svoj konec. po naravi strahopetec in slabič, satanov vlačugar amon je najhujši med vsemi. zate zveličar nima odpuščanja! dočakal boš svoj bridki konec v tisočletnih mukah! podoživel boš vse tegobe in bolečine, ki jih je slovenskemu narodu prizadejal lažniv prerok skupaj s rakavim izrastkom rkc! pripravi se sodni dan prihaja!

   • šmentanamuha

    S tabo se lahko strinjam samo v tem, da je rkc bolj v službi Satana kot Boga, tako kot tudi levičarski brezbožniki. Zato najprej izprašaj svojo dušo, komu služi.

  • Svele

   Za iztrebitev slovenceljne ste sami Slovenci poskrbeli umirajo vam dojenčice hajhahha zbiratelji zamaške hahhahhahha špica voda hrana strupena hahjajjJevolucija ubira svojo pot hvala bogu na mešanih hahhahhaha smrt avtohtonosti incestu pedofiliji.hahhhahha

 • Morala

  To je bilo za pričakovati, da ji bodo zrasla peruti in da bo Šarec le uboga lutka na papirju. Za vsako figo bo letel prositi Levico….

  • xtc

   Po svoje ste naivni,igre bo hitro konec,ko bodo prišle direktive iz EU,ki jih bo treba izpolniti,tam levica lahko nagaja ampak bodo ukrepi,ki bodo udarili finance,Levica lahko izsiljuje finančne koristi a bod sleje kot preje ponovno ukiunjene zaradi krize in ker država nebo imela denarja ter pod drobnogledom EU.
   Grki so poizkušalio podobno a ni zneslo.

 • xtc

  Težava Levih bebčkov je ta,da jih bo na realna tla kmalu pribila tujina in kriza.
  Seveda pa se nad posvjenčkom v tujini že zgrinjajo temni oblaki podobno nad Cerarjem,daj so se pričeli v tujini spraševati,kakšna vlada je to, saj jo tvorijo domala iste stranke in ljudje,ki so pred par meseci razsuli podobno vlado sedaj pa so zopet skupaj.
  Še huje pa je op opozorilu JJ tujine,da je v koaliciji tudi stranka ,ki zahteva nacionalizacijo tujih firm ,revizijo denacionalizacijo,višje obdavčevanje tujih firm in venezuelizacijo Slovenije,kar je pri EU politikih in gospodarstvenikih že pričelo dvigovanje obrvi še dodatna težava pa je da levičarji netijo spore domala z vsemi sosednjimi državami in ,da Cerar,ki je prodajall NLB sedi v novi vladi,ki NLB nebi prodala ampak bi še nacionalizirala kaj-skratka tale hoja po minah v tujini očitno ne bo šla ravno gladko,še posebej ker je JJ opozoril ,da bi bili vladajoči kar pozicija in opozizicija-primer ZL ,ki ima koalicijsko pogodbo z vlado a bi bili opozicija skratka tole bo še veselo.

  • župnik cefizelj

   poglej ga svinjo izdajalsko, kako je pripravljen ugonobiti slovenski narod in ga prodati tujcem. satanov vlačugar mamon zavaja naivni narod in ga pelje v propad. zveličar vse vidi, božji srd po počistil z lažnimi preroki in njihovimi služabniki. demon mamon v vorteksu laži uspeva ampak so mu dnevi šteti. zveličar vse vidi, njega ni moč pretentati! sodni dan se bliža, gorel boš v peklu na veke vekov!

   • xtc

    Tepček to vreščanje pred neizbežnim ti ne koristi nič le smejemo se vam ubožcem zabitim,ki boste kmalu na kolenih in v d***** do vratu.,”zmaga” vam nič ne koristi,saj je to neizbežno.

    • župnik cefizelj

     molči satanov vlačugar mamon. dovolj dolgo si tlačil slovensko dušo, ampak zveličar prihaja! dnevi so ti šteti!

     • xtc

      Levi tepči lahko tulite kar hočete,tako kot tale Bosanka,vendar je to za butaste SLO ovce,mednarodno,bo pač zadeve hitro konev,ne privatizacija in podržavljanje,lahko hitro prinese gospodarske ukrepe proti državi,kriza,ki prihaja pa bo zaustavila tretji poizkus kučanove privatizacije,dsaj bo morala država,ki je že prezadolžena začeti prodajo tako SŽ.Luke itd,ker nebo denarja izvoz pa upadel in kupa zaprtih firm.
      Vsake vaše sanje o izhodu iz Nata so le mokre,saj je bilo našim politikom že davno povedano,da iz njega NE moremo ali pa bo hudo-žal so tu drugi interesi proti katerim SLO levaki ne morejo nič.
      Ista pesmica je z EU,kjer ne moremo ven brez ,da bi plačali 30 miljard-ki jih nimamo.
      Skratka Lunatikom in Šarcu so ure štete saj jih bo dotolkla tujina,ekonomska logika in kriza ,ki že trka na vrata,ko bo udarila,se bo dejansko videla realna moč SLO ekonomije-zelo presenečeni boste nad tisim kar boste videli in tistim kar vas trenutno slepijo levičarji.
      Deragi bebček dretje tebe in podobnih ekonomskih imcecilov je le vpitnje obupanih v puščavi,ko nimajo kam več.

     • Svele

      Mi bomo tulili vam bodo dojenčki umirali hahhahahah

     • dob

      Ne veš kaj govoriš.

   • šmentanamuha

    Beda usrana levičarska brezbožna.

    • Svele

     Zbiram zamaške za tvoje otroke hahhahhah

  • Svele

   Posvojencem je živ zadnjič je umrla SLO dojencica

 • Dillinger

  Njo imajo v stranki za mešanje dreka.

  • rrrrr

   Dvomim. Tam je bil drek premešan še preden je njihove strice pošteno zašraufalo.

 • mona lisa

  Bolše da bi ostala tretjerazredna igralka kot uničevalka kar je še ostalo od Slovenije. I ntudi Šarec bolje da bi ostal slab komendijant kot premier ki ne ve zakaj se gre.

  • totex39

   Točno tako, ampak ravno taki se štulijo v politiko, bedasti volivci pa jih še volijo.

 • Cicada 3301

  S solzo v očeh vam sporočam, da našega vrlega komentatorja @sprehajalec ni več med nami.

  To se zgodi, ko nekdo prestopi mejo.
  Bog odpušča, jaz ne!

  • Duhec

   A ni škoda, da svoje znanje ne usmeriš v kaj bolj koristnega?!

  • šmentanamuha

   Saj vemo, da si Satanov brat.

  • učko

   Ja kwa smu pa naredu, porka madona ! As ga poškodvau ?!!!!

  • Republic Commando

   Si ga vrgel v jamo?

  • Pravica

   Kaj pa ti? Z vsakim svojim komentarjem močno prestopiš mejo dobrega okusa, ko brutalno žališ vse povprek in počez. Se kdaj pogledaš v ogledalo? Se kdaj vprašaš, kaj je narobe s tabo?
   Zato ne sodi drugih, sicer boš sojen sam.

 • Franjo Trojner

  Poslance na minimalce je vreščala tota Tomićka, ko je bila z Kordišem vred še izven parlameta v ilegali. Da so poslanske plače prevelike in da jo bo ona Tomićka, če bo izvoljena v parlament pol namenila za revne. Zdaj, ko je slabo plačana v SLO prostoru nepoznana komedijantka postala poslanka v DZ in zavohala denar, pa si je premislila in se nič več ne dere poslance na minimalce.
  Kakšni ljudje so to, ko tako čez noč menjajo svoja prepričanja in kot za šalo požrejo dano obljubo? In šele kakšni naivneži morajo biti vsi ti, ki jim na volitvah nasedejo in glasujejo zanje!

 • xtc

  Težava teh levih norčkov je,da bodo sleje kot preje nasedli na mednarodnih in finančnih ter kriznih čereh,tam pa tudi Kučan ne more nič.

  • šmentanamuha

   Naša težava je, da se vozimo na tej ladji, ki jo šofirajo norci. Upam, da imamo tudi rešilne pasove.

   • Soave

    Le teh ni več. So zmanjkali. Oni migranti jih pa kar stran mečejo.

  • Svele

   Retard slo dojenčki umirajo hahhajahha zbiram zamaške za slovenske dojenčke hajhahha

 • tohuvabohu

  Šarec bo najšibkejši člen svoje vlade.

  • ŽilberBeko

   Motiš se.On bo najboljši.In to nekatere skrbi.

   • tohuvabohu

    Dober bo tako kot konj, ki je na dirki vse druge konje spustil naprej.

   • tohuvabohu

    Meni je vseeno. Itak od tega ne bom imel nič.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Barabe levosučne.

  • Duhec

   In Janša je njihov človek. Zoprno a ne?!

   • šmentanamuha

    Po čem to sklepaš?

   • Soave

    Razloži. Hvala.

    • Duhec

     Ne prepričujem prepričanih. Vsak naj ma svoje mnenje. Me ne moti in tudi ne vpliva name.

     • Soave

      Saj mene ni potrebno prepričevati. Rada bi samo vedela od kje izvira tvoje prepričanje.

     • macon

      Zateka se v vsegliharstvo kot zadnje zatočišče pohabljene etike in morale.

      Obstaja eksplicitni dokaz, da Janša ni njihov človek in zadostuje vsakomur s kančkom razuma. To, da je bil zaradi Patrie v zaporu. Komu še lahko prodajo, da je to da mediji serjejo po njemu 24/7 dvajset let del oblastne igre (čeprav ne verjamem, da bi to komurkoli lahko prijetno), vendar je jemanje osebne svobode še korak dlje.

      Zidar je bil sigurno njihov človek ,zakaj pa on ni šel v zapor, če je to samo kraj za oddih in nič ne pomeni? Zakaj ljubljanski vožd niti pred sodnika ne pride? Sigurno zato, ker si lahko njihov človek pa greš v zapor kot da ni nič.

     • Duhec

      Ma dej ne seri. Kot prvo, je neumno da kot računalničar pametuješ o slo politikih, moj mož raje služi denar, dela in ne stoka. Kot drugo pa, sm bla vsem tem ljudem zelo blizu in jih zelo dobro poznam, zlasti njihovo delo oz nedelo in vlogo, ki jo imajo. In ne odg na te neumne replike, ker je pomembno od kje veš, zakaj in ne ali drži. Niste sposobni kritičnega razmišljanja. Ja, mejte jih , vse.

     • macon

      Njihov človek ne bi šel v zapor, ker je to najmanj osebno neudobno. To je povsem logičen sklep in nima zveze, koga in kako si ti poznala.

     • Duhec

      Neumnost. Raje se vprašaj zakaj je šel in kaj so oboji s tem dosegli?!

     • Osti jarej

      …zato,da je “z lufta” knjigo snel…no,napisal ?

     • macon

      Povsem jasno je, kaj so hoteli levi doseči: utišati in umakniti neprijetni element. Janša je imel samo neprijetnosti in ne mi o pozi mučenika, ker so to fore za otroke za katere smo vsi prestari.

      Tvoj problem je, da izražaš odkrito zavist do politične kaste. Seveda guncajo afne in malo znajo in delajo ter so dobro plačani, ampak to jih ne dela same po sebi kriminalce, ker je del sistema voliti in biti voljen.

   • macon

    Če si od strani videla, da sedijo za isto mizo in govorijo, ne pomeni, da je njihov človek. Politiki imajo v opisu del in nalog, da se pogovarjajo. Si bila za isto mizo ali nevidna mušica na lustru in jih poslušala?

    Zoprno je, da si plehka in ne znaš misliti. Tvoje mnenje je ničvredno.

   • Republic Commando

    Najbolj smešni ste pa levuharji, ki trdite ,da je Janša levi, hkrati pa po njem pljuvate 200 na uro :)) Potem pljuvate po svojem?. Pa saj ste čisto zmešani :)))

 • trumpet2018

  radikalni levičarji kot je Violeta, na levičarskem portalu 24 ur že delajo red, tam ne morem več nič pisati, ker levi fašisti,soroševi hlapci, ki hočejo umoriti svobodo govora, vse brišejo in drakonsko cenzurirajo vse drugače misleče, to sovpada s šarčevim prevzemom oblasti. Levičarski izdajalci nas bodo preplavili z migranti, spotoma pa bodo zatrli svobodo govora, takšne metode je uporabljal samo še Hitler. Medtem na internetu soroševe kriminalne organizacije sodelujejo s tehnološkimi velikani (FB, google, twiter), s ciljem cenzurirati vse konseravtivne medije, npr. vrgli so infowars iz youtuba in facebooka, twitter se jih ne upa blokirati, ker so že fasali veliko tožbo zaradi blokade konservativnih medijev (blokade, shadow banning in podobne levičarske svinjarije….

  • Soave

   + + + + ++ + hja , svoboda do cenzure, pred svobodo govora !?

 • Soave

  Trapa neumna !! Ženska ima zgrešene pojme.
  Če je novinar povabljen v oddajo druge Tv hiše, še menda ja , ni rečeno, da dela za njih.
  Seveda ! Saj ostale delajo po njeni logiki.
  Ta bo s svojimi neumnostmi še daleč prilezla.

 • ŽilberBeko

  Dobra je ta Tomičeva-sado mazo.Brez nje bi se parlament v otroški vrtec spremenil.https://www.youtube.com/watch?v=UqOL7LOR6ko

 • dob

  Najbolj zlorabljena fraza je: “Kultura je nas Slovence ohranila!”

  Ta Kultura je jugoslovenarska in ohranja jugoslovenarje, ne pa Slovencev!
  Poneumlja, izkorišča, parazitira, služi diktaturi. Umetnost kot služkinja!

  Ni bolj bedne umetnosti, kot je tista, ki je v službi sužnjelastnika medtem ko ta opravlja svoje umazano, nečloveško, raznarodovalno delo!!!
  Kaj morda srbska umetnost služi raznarodovanju Srbov?
  Kaj hrvaška umetnost služi raznarodovanju in poniževanju Hrvatov?
  Kaj črnogorska, makedonska in umetnosti drugih narodov služijo njihovem uničenju in jih ti narodi za to početje še plačujejo?
  To mi namreč počnemo.

  Jugoslovenarska kultura gradi Jugoslavijo!

  • tohuvabohu

   Pravilno se reče: “Slovenci smo ohranili kulturo” (ki smo jo podedovali od naših prednikov, pa tudi od ostalega sveta). Rdeči prevratniki vsako stvar obrnejo na glavo.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Sem proti Janši, ampak se strinjam z Nova24TV. Ta stara vešča(glej-kurva) nima kaj iskati v Slovenski politiki. :)

  PS: Če ti državo vodijo klovni pričakuj cirkus(velja za vse politike, tudi za Janšo). :)

  • Duhec

   Res je.

   • rrrrr

    Tito(udba), je ni bolj raumne pohvale, kadar se Duhec s tabo strinja.

  • if

   Prvič!

   Biti proti JJ je norost.
   Pomebno je biti za tisto, kar dobrega dela, predlaga …
   V naboru JJ je slednjega mnogo v odnosu na tisto, kar je slebega.
   Drugič!

   Če menite, da imte vedno prav, je tudi tako stališče norost, oziroma, tudi vi ste tvorjeni in dobrega in slabega! Pomembno je kakšen je odnos med vašim dobrim in slabim.

   • macon

    Briga me, kakšen je JJ kot človek, ker ga ne poznam. Poslušal sem ga, kako govori, in se mi je zdel konsistenten, medtem, ko se mi večina v slovenski politiki ni.

    Poleg tega mi je bistven program in SDS ima program od katerega bi imeli kaj tudi sleherniki (prav tako NSI). O makroekonomiji ne vem veliko in lahko samo površno sodim ter se pustim poučiti, torej bom predvsem sodil po svoji mikroekonomiji.

    • tohuvabohu

     Kakorkoli, o makroekonomiji veš neprimerljivo več kot Levičarji.

  • Svele

   Kurba se tvoj otrok za nuteloN hajjHha

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Še eden primitivec. :)

    PS: Niste duhoviti, niti zanimivi s takimi “posti”. :)

    • Svele

     Črt in Jakob se zbujata posrana in poscana zaradi noriške pravljice in murgeljnaa kukata pod pojstlo če je Milan tam hauhahhaha

     • slosin

      teslo primitivno…

    • Osti jarej

     ….ajme…tudi ti nisi glih en nageljček…ups…angelček……vsevprek zmerjaš s kurbami….a si ji kdaj plačal…če ne,drži kljun

    • Svele

     Novorojenčki umirajo a psi lajajao hahhaha

  • Svele

   Zbiramo zamaške za črta in Jakoba sta pozitivna na HIV desni hahhaha

  • samotoje

   Glavno je, da si proti Janši. Tako imaš modus vivendi. Država pa maršira v brezno.

 • Duhec

  Več jih je, ki so sramota, da sedijo v parlamentu. Violeta je le ena, ki je neprimerna. Ampak, ljudje so odločili.

 • učko

  Tale slabo pofukana čefurka ma polno nakita, vozi se z motorjem, ma čas, ker ji ni treba delat in denar, ker jo glupavi Zlovenci podpirate s svojim davkoplačevalskim denarjem. Prav je, vsake volitve, ki jih desnuharji zgubite, so voda na mlin levuharjem in njihovi konsolidaciji oblasti !!!!

  • Svele

   Nikoli nepopularna incestno pedofilno hlapčevska slovenska dojenčica je umrla v moji lepi deželi kjer hlapci zbirajo zamaške za otroke .Bog prosim pobij vse retard šlo dojencke da ne bodo taki kot starši amen hajhahha umrla je slovenska dojenčica hahhahhHhHH golazen umira

  • Svele

   Hočemo članke o umirajočih dojencicah hajhahahh

  • Lustrator

   Heheheh bravo genij – po novem je zdaj Janša kriv celo za to, da jugoslovenclji že 7 desetletij zdresirano volijo komije?

 • althar

  V bistvu se nahajamo v situaciji, ko s sionističnim kapitalom podprta levica po svetu in pri nas podpira parazite na oblasti. Zdaj, zdaj se bo uprlo delavstvo (in davkoplačevalstvo) in takrat bodo spet goreli gradovi. Le da tokrat rdeči.

  • Lustrator

   Za začetek se bodo morali davkoplačevalci najprej zbuditi iz omame, se začeti zanimati še za kaj drugega kot za svoje izolirane usode in delovne pogoje in pričeti vzroke iskati v SISTEMU, ne zgolj lastnih mikrosvetovih v katerih se jim zdi , da enostavno “nimajo sreče”.

 • tohuvabohu

  Učiteljica: “Marjanček, kaj boš, ko boš velik?”
  Marjanček: “Če bom dober, bom igralec.”
  Učiteljica: “Kaj pa, če ne boš dober?”
  Marjanček: “Potem bom predsednik vlade.”

  • ŽilberBeko

   Učiteljica: “Marjanček, kaj boš, ko boš velik?”
   Marjanček: “Če bo Bog hotel, bom Sveta vladar.”
   Učiteljica: “Kaj pa, če ne bo hotel?”
   Marjanček: “Potem bom pa Kralj živali.”

 • Svele

  Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot Janez vem to mi je že brat Jakob povedal hahhahhahha

  • Osti jarej

   …svele….dej ne palamudi idiotizmov….da sem janša,te poiščem…majkemi

   • Svele

    Zbiramo zamaške za slovenske dojenčke hahhahhaha vam umirajo mladi hlapci

 • Duhec

  Janša je v politiki skoraj 30 let, Janša je bil 2x pred vlade, Janša je mel svojega notranjega ministra, Janša je mel svojega človeka na čelu obveščevalne službe in ja, pokradli so več kot 70 milijard in Janša ni nič kriv, nič ne ve, nima dokazov za nič. Lol. Pravljice za otroke. Janša je vedno bil in bo eden izmed njih in niti najmanj opozicija ali sovražnik. Vsi imajo koristi. In kaj je Janša??? Navaden lažnjivec, blefer in človek, politik, ki nateguje svojo volilno bazo. Lopovski levaki je ne, lepo poskrbijo za svoje. Kdo je slabši???

  • Svele

   Brava .medtem pa zbiramo zamaške žalostno.ti si se kar v redu duhec vidiš širšo sliko.janso itek CIA drži za muda od orozja hajjah

   • Duhec

    Ma ne drži ga CIA, njej dol maha. Držijo ga drugi, ker si on noče umazat imena, priznat.

  • tohuvabohu

   Uff, za tale umotvor si pa gotovo do konca postrgala vse možganske kapacitete, prismoda. Torej vsi rdečkarji blefirajo, ko pljuvajo po njem, ga zmerjajo in blatijo po medijih, ga preganjajo, ga obtožujejo, ga zapirajo, ga izganjajo iz parlamenta, se spozabljajo nad njegovo družino, da ne naštevam naprej. Ali so samo tako slabo informirani, ker jim udbomafija ne pove vsega?

  • tramal

   Še ena komunistična kura ,ki se ti je popolnoma zmešalo.Žal mi je da s tem žalim kure

   • slosin

    ta zagotovo nosi torbico z dvema predaloma. Enega ima za koruzo, v drugem pa nosi potrdilo, da ni kura…

 • Antonius

  Ena igralsko podpovprečna Violeta Tomić gor ali dol, njeni dosežki sploh niso vred nekih posebnih obravnav. Ves njen igralski domet, ki jo postavlja na vzvišeni piedestal kleptomanskih je ukradena Kurba Vedrane Rudan.
  Vprašanje ni Tomićeva, vprašanje so volivci, ki v državni parlament izvolijo neko marginalno kurbo, nališpano s tujim perjem Vedrane Rudan.
  Kaj je, kje je tista meja vseslovenskega volilnega nezanimanja, kjer onkraj moralno nesprejemljivega, okradena NLB postane kriminal.
  Med ukradeno Kurbo Vedrane Rudan, Cerarjevo dvakrat zaračunano eno pot, Tešem 6, okradeno zdravstveno blagajno in dvema kraterjema v NLB ni nobene razlike, ker gre v vseh izpostavljenih primerih za kriminalnih in povsem enako kriminalno zlodelo.
  Žal v Ljubljani ne poznamo reke Rubikon, ki je Gaju Juliusu Cezarju postavila mejo, od kje naprej je nesprejemljivo.
  Pri nas teče po vrhniškem požaru zastrupljena Ljubljanica, ki ne zmore razmejiti ničesar, pa če bi jo speljali v sam parlament.
  V osnovnih šolah bi morali več učnih ur posvetiti reki Rubikon namesto eNOBe in zvezi borcev, da bi kasneje v življenju mladi volivci vsaj vedeli, kaj je in zakaj je Gaj Julij Cezar na svetovni zemljevid zavedanja, postavil reko Rubikon.
  Slovenci, Slovenija in svetovni zemljevid?! Še kakšen Serpentinšek in s Tomićevo primerljiva zasedba v državnem parlamentu, pa nas na zemljevidu sveta ne bo več.

  • tohuvabohu

   Rimljani so konja postavili za konzula, Slovenci pa za premierja.

  • slosin

   upam, da se bo tudi pri nas pojavil nekdo, ki bo na Kolpi rekel ‘alea iacta est’….

   • rrrrr

    Saj so vpili vrli Belokranjci: ,,ograja iacta est”

 • Tomira Breluga

  Globoka država? ??
  A Kučan, Udba, strici iz ozadja…… niso več moderni?

  • Lustrator

   Globoka država je širši pojem, ki zajema vse naštete. Komiji si namreč stvari radi predstavljate po otroško in ko nekdo od nas omeni Kučana ali Murgle, si dejansko predstavljate, da govorimo o Milanu, ne pa lobiju, ki ga ta obvladuje in mu pravzaprav ni potrebno več niti prdniti, da mašina steče v želeno smer.

   • Tomira Breluga

    Aha, kot Jezus torej. Sicer je Jezus že mrtev in obvladuje desnico že 2000 let. A misliš, da bo Kučan po svoji smrti kot pravljično bitje obvladoval komuniste tudi par sto let po njegovi smrti?
    Kako pa je sicer v opoziciji, vse ok luzerji?

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Zelo škoda, ker na je komentator “SPREHAJALEC” zapustil. Če to bereš, sem danes imela, pripravljeno eno presenečenje zate. :)

  PS: Upam, da se še kdaj slišimo, PEDO. :)

  • ŽilberBeko
  • Pravica

   Zanimivo. Pod nickom Ciada se predstavljaš kot moški, pod tem pa kot ženska. Si tranvestit? Nekateri nismo neumni, da ne bi prepoznali eno in isto osebo, ki komentira pod večimi nicki.
   Specialna ustanova za duševno bolne te pričakuje.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    To je moj edini račun. Pišem v obeh spolih, da ne razkrijem svoje prave identitete. Vam pa svetujem, da zaprete umazana usta, da ne boste česa obžalovali. :)

    PS: We Are Legion, We don’t Forget, We don’t Forgive, Expect us. :)

    • Pravica

     Da ne boš ti česa obžaloval. Le pazi na svoj jezik, da ne boš ostal brez njega. Nikoli ne veš, kdo se skriva za katerim nickom.
     Hodiš po zelo spolzkih tleh. Pazi se, da ne spodrsneš.

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Svetujem vam, da mi več ne odgovarjate na “poste”. Eden uporabnik “FUCK COMMUNISM” je po moji zaslugi bil ovaden s strani policije. Revček čaka na obravnavo:)

      PS: Catch me if you can!!! :)

     • Osti jarej

      …tožibaba,torej

    • Osti jarej

     …lahko pišeš v tretjem spolu….če te bodo želeli najti,te bodo…

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Kdo me bo našel? Najde me edino lahko NASA, če me vzamejo na piko. :)

      PS: Ne veste, o čemu govorite. Nismo vsi računalniški “nobi”. :)

     • Osti jarej

      ….ne ga no lomt…..saj menda nisi snovden .-)

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Snowdna so odkrili, you fucking retard! :)

      PS: Dolgočasni ste. Adijo! :)

     • Osti jarej

      ….snovdna so izdali…..you fuckihg idiot :-)

    • samotoje

     Seveda, še en trotl, ki ima preveč časa in premalo v glavi. P.S. vse pove.

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Ja, sigurno napišem PS, zato ker se nekaj pozabila dodati. :)

      PS: Človeška glupost, res nima meja. :)

     • samotoje

      Greš med blokirane. Ne znaš postavljati vejic.

  • Osti jarej

   …a je umrl

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Če vam po pravici povem – NEVEM. Vprašanje uporabnika “Cicada 3301”. Z njim je imel konflikt. :)

    PS: Upam, da ni. :)

    • slosin

     kakšna UDBA pa si, če tega ne veš….ma tud udba ni več tisto, kar je bla…

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Jaz sem taka UDBA, zaradi katere ne morete zaspati ponoči. :)

      PS: Če vas jaz obiščem, boste zaspali. For ever. :) #joke

     • Pravica

      Eh, ti si navaden internetni nastopač, ki išče pozornost, ker ti je v real life primanjkuje. Si pač nepomemben osebek, ki se nihče ne zmeni zate.

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Ste me morali tako prizadeti? Jokam,……. :(

      PS: Za vas bo bolje, da se jaz, ne začnem zanimati za vas. :)

     • Goran Hvala

      neki tazga kot razni janseviski cosmosijasnovidci in podobno. hardcore tough model…za tipkovnco…:-)…otroc pac.

   • Cicada 3301

    @fanivab:disqus, ne skrbi, še brca. Samo ne po tipkovnici.

    • Osti jarej

     …kuga si mu pa naredil….a si ga nalomil,ali samo dosegel blokado

     • Cicada 3301

      Daljinsko.

 • plavi-mil

  A ni ona nekje ob Kolpi doma, jo ni še nobeden migrant srečal, da bi jo nagačil.

 • Osti jarej

  Na parlamentarnih hodnikih še naprej ugibajo, kateri poslanec je na petkovi seji državnega zbora prispeval 55. glas, da je prvak LMŠ Marjan Šarec postal predsednik vlade. Brez devetih glasov poslancev Levice in zgolj s podporo obeh manjšinskih poslancev bi bil namreč omenjeni glas za Šarca izjemno pomemben, saj bi s 46 glasovi podpore za las prestal glasovanje za mandatarja.

  Iskanje neznanega 55. glasu, s katerim je Marjana Šarca kot kandidata za mandatarja podprl tudi eden od poslancev iz desnega političnega pola, torej iz strank SDS, NSi ali SNS, še vedno ni obrodilo sadov, so poročali v oddaji Planet Danes na Planet TV.

  **********************************************************************************************************

  …vprašajte janeza,če upate…kdo je dal glas za šarca

  • slosin

   …Janez, kdo je dal glas za Šarca….še kej?

   • Osti jarej

    ….v mislih sem imela šokića,al pa intervju z marjanco…pa tudi svetina bi ga lahko zaslišal….da ne bomo gledali eno leto starih ponovitev

 • Osti jarej
 • dr Janez Sveti

  Tovarišica Tomić, dol mi visi kaj vi menite.
  DR Janez SVeti genij

  • slosin

   vsakem, ki jo zagleda, dol visi…

   • Goran Hvala

    cisti zakon. ..

    • učko

     gravitacije

     • KAPIBARA

      Ne Ne Ne , tu pa nastopi psiha !

      Predstavljajte si jo v fačuziju.. ma ne rabi človek 14 dnevne bilniščnične diete..

  • Rožle

   Moraš potem stojo narest :) …

   • dr Janez Sveti

    Mi potem kri v glavo stopi.
    DR Janez SVeti glavonja

  • večni srb

   Zakaj, saj je javno izpostavila svoje mnenje, kogar te stvari zanimajo, lahko kritično komentira njena stališča.

   • dr Janez Sveti

    Kdo je tebe kaj vprašal? Saj ni govora o Srbiji in njenih težavah. Še manj pa o težavah Srbov v Bosni od koder pravzaprav prihaja omenjena tovarišica.

    DR Janez SVeti vojvoda

 • tramal

  No ,pa imamo cel komunistični teater v vladi .Sami tretje razredni klovni.

  • Goran Hvala

   nimas kaj. ce je pa prvorazredni drzavljan janez jansa cist neuporaben za sestavo vlade. . pa se 3/4 prebivalcev slovenije ga ne mara. :-)

   • tohuvabohu

    A Serpentinšek, ki ga “ne mara” 9/10 Slovencev, bo pa dober? Po tvoji kretenski logiki bi bila najboljša Kahl pa Brajduškova.

 • Osti jarej

  ….janko je s svojo stranko elegantno pristal v opoziciji…..njegovi poslanci bodo lahko zmerjali,kritizirali,interpelirali,vodili komisije,brez epilogov….skratka brbljali po 16 ur na sejo……gospoda bomo v poslanskih klopeh bolj malo videli….morda bo jesen izkoristil za turo v himalajo…khm…..torej;da so popušili ,kljub relativni zmagi na volitvah,je kriv izključno sam,kajti nihče ni hotel v koalicijo z njim….ali je bilo tako “naredženo”,ali pa ga res ne marajo,jaz ne vem…zato bomo spet gledali iste ogabne frise….kahla,katićićke,počivavnka primitivnega,lenče obračalke po vetru,ermanijevke smejalke,cecvača cmerota………ampak kaj,ko mu tega nihče njegovih ne upa povedati……dober dan poglobljena globoka država vukojebina mafijastan…..o,le zakaj niste v koalicijo povabili še znanstvenika dr.dr. modeldolfka in mu ponudili ministrstva za zdravstvo…….on bi ga poštimal v enem tednu……z vsemi operacijami vred….

 • Boco

  Da ne pozabimo na njeno največjo laž … “Poslance na minimalce”. Amapak ta laž, ji sploh ne škodi, seveda
  imajo tu veliko vlogo mediji, ki ne izspostavljajo lažnivost te osebe.
  Ko jo vidim ta njen agresiven nastop, se spomnim onih AFŽ revolucionark, zaslepljenih fanatičark, ki so naredile nepopravljivo škodo Sloveniji. Ker nismo obsodili komunizma so se začele vračat! Strah nas je lahko. Takih osebnosti se moramo čimprej znebiti, ne moremo jim reči ženske, ker na njej ni nič ženstvenega. Treba jih je umaknit iz javnega življenja.

  • merim

   Sds ni bil za.

   • Goran Hvala

    jasno da sds ni bil za minimalca…kak bodo pa prezvel potem? :-) :-)…je pa fino brat te njihove blogce…se polovica dortmunda smeji ko jim pokazem te novice v imenu resnice…..:-)..no do zdej je se vsak spraseval ce so to res novice al zajebancija…pa jim obrazlozim da cisto resne novice sam za doloceno sekto….:-)…

 • Amerikanc

  Luftarca bi luftala po RTV – ju. Ni problema. Začne naj pri nekdanjih udbovcih (verjetno so še danes plačani za “dobra dela”.

 • montyamp

  Levico bomo odvioletali , edino upanje za Slovenijo je , da damo Kordiša za precednika vlade , Hanžleka pa za ministra na ministrstvo za SAMODANISDS .

 • tomven

  Domačin iz Komiže mi je povedal, da ni več rib okoli Visa, odkar si jo je ogabnica luftala na Hektoroviću in jo kasneje tudi namakala v morju… Res pa je, da tudi vetra ni bilo več normalnega in smo morali tja motorirati.

 • Cicada 3301

  Žal je poleg Tomićke v slovenskem parlamentu še precej ljudi s pomanjkljivo izobrazbo in prepričanjem, da so praktično od Boga poklicani.
  Tako na levi, kot na desni. Predvsem pa na sredini.

  Je pa zanimivo, da skozi cel mandat slišimo le za 10-20 parlamentarcev, ki kaj povedo ali imajo mnenje. Ne vem pa, kaj dela ostalih 70-80 “predstavnikov ljudstva”. Verjetno po ukazu pritiskajo na gumbe.

  • učko

   Dejte enkrat tle gor tistga pofukanga klovna Hribarja iz gagarije, k ma tut velik za povedat grdga o tistih, ki majo izobrazbo, on jo namreč nima. Menda sam kumrovško, pa še to je preplonkou !

  • Osti jarej

   ….janez spada k ostalim 70-80

   • montyamp

    Zemljarić

    • Osti jarej

     …..matilda išče janeza z.

  • antimur

   Tokrat ti moram dati prav, tudi to je demokracija, da se kdaj pa kdaj v razmišljanju poenotimo.

   • Cicada 3301

    @antimur:disqus to cenim. Zelo.
    Pa ne samo dejstva, da se strinjava, ampak komunikacijski nivo.

 • Osti jarej
 • črnaovca

  A je komu stopila na žulj. Očitno

  • učko

   Očitno se je rajš nekomu usedla na kurac !

 • piko8

  luftarca naj jo lufta v Bosni odkoder je prluftala v Slovenijo!!!
  Tukaj je naletela na komunistična tla in se prijela!!!!!!!!
  Jo bo treba ODLUFTAT nazaj!!!!!!!

 • belibeli labodek

  ampak pofukal bi jo pa vsak desni z vašim firerjem bi imeli veselico ;)

  • garfi

   črničrni prismodek

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Slovenija je edina država na svetu, kjer lahko klovni vodijo državo, izobraženi in pametni ljudje pa nimajo možnosti zmagati na volitvah. :)

  PS: Violeta Tomić je tip ženske, katera si zasluži biti tepena vsaki dan. :) #referendumRTV

  • garfi

   Vsem “ta levim” uporabnikom svetujem, da pazijo kaj pišejo. Se spomnite uporabnika “Fogloff Tumpek”. :)
   PS: Naj vam namignem → KZ-1, člen 297. :)
   Ovaden je bil s strani policije. :)
   PS: Moten osebek. Čaka na obravnavo. :)
   Josip Broz Tito(UDBA) press

  • učko

   Jah, ona je batinana, sam z mlahavim in mejhnim !

 • garfi

  čistilka na rtv je pametnejša od nje
  po njenih čistkah bo rtv 100% radikalno leva in politično nevtralna javna hiša
  odgrimsati jo je potrebno nazaj v balkanski kotel nazaj med tretjerazredne

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Edini stvar, s katero se strinjam, z Novo24TV je, da se ukine plačevanje RTV prispevka. Brez vsebine, politično opredeljena, najbolj pa me je zmotilo to, da nisi namenili več časa ne-parlamentarnim strankam(s tem so tudi kršili ustavo SLO). Kako naj se izboljša stanje v Sloveniji, če medijo “forsirajo” stranke, katere so dokazale, da so nesposobne. :)

  PS: Referendum o RTV Televiziji. :)

  • garfi

   PS: Josip Broz Tito je humanitarec in (UDBA) je humanitarna organizacija. (:
   Referendum o titoistih. :(

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Namesto, da se združimo in poizkusimo nekaj spremeni, vi ustvarjate težavo, katera ne obstaja. :)

    PS: Vedno bo več podpornikov Tita, kot podpornikov Hitlerja. :)

    • garfi

     PS: primerjaš drek z drisko. :(

    • učko

     Ti in teb podobni ste golazen, ne glede na to na koga prisegate. Tako da si ne obetaj druzga od nas kot batine !!!!

    • večni srb

     Ponujaš isto kar sam zavračaš, nekdo mora odločiti, vendar se ne smemo združevati v skupno zlo, to pa samo zato, da bi imeli vsaj neko gnilo državo.

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Slovenije je že gnjila. :)

      PS: To še ptički na drevesu vejo. :)

     • večni srb

      Državo pa le imamo?

  • tiovv

   V trenutni vladi so vse razen Šarčeve, stranke in njihovi predsedniki, ki so že dokazali, da so ne le nesposobni pač pa škodljivi za našo Ljubo Slovenijo – žal – volivci imajo vedno prav.
   In te stranke so izločile iz sestavljanja koalicije stranko, ki je ZMAGALA na VOLITVAH.
   Nekaj takšnega je možno samo še v Venezueli in pa mogoče v SK.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Slovenija bo propadla tako ali tako. Vseeno je, če jo v prepad pahne, Janša ali pa Šarec. :)

    PS: Pametni so to barko že zapustili. Upam, da ste med njimi. :)

    • tiovv

     Nimaš razčiščenih pojmov. Škoda.
     Slovenija bo obstala kljub cunamijem, ker stoji na SKALI

     https://www.youtube.com/watch?v=9xdtUSa0Vyw

    • učko

     Jah, še zmir si ti prkloplen na državne vime, te voham do sem !!!! Če ta država propade sit ti mrtu !!!!

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Verjemite mi, da nisem priklopljen na državne jasli, kot Janša(že celo življenje). :)

      PS: Ko bo kriza udarila, boste vi zgubi denar, jaz pa bom ogromno zaslužil. :)

    • večni srb

     Zakaj je pa propadla, verjetno nihče noče, da bi šli teroristi zraven.

 • Tweety Bird

  Bravo Violeta, tako se govori !!!

 • Tweety Bird

  Violeta bi se morala včlanit v SDS za kakšen mesec ali dva, da tudi tam naredi red. Klero fašistično homofobo in ksenofobo falango ven zmetat in spremeniti SDS v normalno desno stranko…brez novodobnih domobrančkov !!!

  • učko

   A ti si pa “lastno-rito-branka”, al te lahko usak napiči?!! Če je to slednje, pol bom kar navalil, pa še ene par kolegov bo zraun, da bo posel zihr narjen, LOL !!!!

 • večni srb

  Ciganko je zadela u nulo, poznam eno iz našega kraja, zgleda in obnaša se popolnoma isto.

 • tiovv

  Oh, Violeta………………… a ti je tega treba ?

  https://www.youtube.com/watch?v=TCY45D8Ja-A

  Tukaj je Slovenija !!!

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Dobila sem informacijo, da za uporabniškim računom “Tweety Bird” stoji sama Violeta Tomić. :)

  PS: Stranka Levica polna ljudi, kateri nimajo enega dneva delovne doba, ampak ukazujejo, kako se bo delil denar oz. profit. :)

  • Tweety Bird

   Daj tiho bodi voluhar desničarski. Violeto osebno poznam… je čudovita in inteligentna ženska. Poznava se iz študentskih dni… Kapish?

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Prvo nisem “desničar”. Če tako izgleda čudovita in inteligentna ženska, mislim da je človeška civilizacija propadla. :)

    PS: Ste se skupaj zadevale z “crack”, gleda na to, da ima zobe kot odvisnica? :)

    • Tweety Bird

     Si desničar…100%… Edina prava leva stranka pri nas je moja LEVICA. Naj nam MESEC sveti !!!

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Mesec vam bo svetil, ko vaša plača oz. zaslužek, obdavčen z 80%. :)

      PS: Upam, da služite miljone, da boste lahko preživeli. :)

     • Tweety Bird

      Ajd priznaj, koga podpiraš…SDS, NSi ali SNS? Ali morda skupino Blood & Honour…ali Novo slovensko zavezo???

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Nobenega. Sem član ene od strank, katere niso prišle v parlament. Nažalost. :(

      PS: Brez zamere. :)

     • Tweety Bird

      Ajd povej če si upaš? Jaz sem volila LEVICO…in jo vedno bom :)

     • večni srb

      Nič hudega, če nisi prišel v parlament, boš vsaj videl kako komplicirana in razvejana je v resnici nacionalna politika.

   • večni srb

    Kdo so bili pa njeni sošolci iz osnovne šole, s katerimi je preživela 8 čudovitih let?

    • Tweety Bird

     Ne vem…sem ti že povedala, da se poznava kot študentki…

     • večni srb

      Bežno poznanstvo verjetno, študentke si med seboj vse zaupajo, zgleda da ti nisi bila za prvo ligo.

 • večni srb

  Javni interes ni noben ideal ampak kvalitetna, dostopna storitev. Nihče ni naročil zraven še fake madijev, sovražna vojaška propaganda, skatero si je nacionalka kmalu po osamosvojitvi zapravila ves ugled, pa je zaželjena enako kot lobotomija.
  Nacionalka ni poročala o korupciji, ne o državljanih tretjega razreda, ni vedela nič o ekonomski krizi ter ni razložila na desetine milijardn povečane zadolžitve, ni kritizirala brutalnih ukrepov in abominalnega prometnega zakonika, pravzaprav so nam prali možgane z vsem drugim, marsikaj pa sploh ni bilo res. Smo socialna država, ki je uspela kljub uagotovljeni pravni varnosti ustvariti brezdomce, tega se po nobeni logiki ne, da, razen če se zakon ne izvaja ali je sodbna praksa zločinska, v vsakem primeru se da razložiti usodo tisočev slovencev, pa nacionalka tega ne dela. DOdanes ni jasno kakosmolahko izgubili meje,ki sojih nekočikupirali ustaši, kakšne soposledice vračanja državnega ozemlja verski državi, na podlagi nekih zakonov iz časov fevdalizma,zakaj si edini delimo objekt nekdanje Jugoslavije na našem ozemlju. Odkopali sona tisočečloveških kosti, borci molčijo kotgrobovi, čepra vso jih morii njihovi pripadniki, zakaj molčijo, če se ničesar ne sramujejo in je že vse jasno, dolžnost nacuionalnega medija je pojasniti te tragične zgodbe oziroma povedati kar borci nočejo več premlevati, kot da jim narod avtomatsko dolguje neko solidarnost za nekaj, o čemer skoraj nihče nič ne ve. Ne počutim se dobroobveščen, čedalje več je skrivanja za višjimi avtoritetami ter teh čudnih neznank, o katerih nacionalni mediji ne vedo nič, čeprav že vrabci na veji čivkajo. Nekateri prispevki in članiki so pa zelo solidni, ampak, kvalitetno zapakiran kup dreka pač izstopa na vrhu sadne kupe in naredi celo zadevo precej neužitno.
  Vs ijavni uslužbenci so pri svojem delu samostojni in sami zase odgovorni, delajo pavsi za narod, zaradi ene gnilobe, so torej koletkivno vsi drek, ker nihče ne sme kritizirati psihopatov, če so pripadniki njihovega ceha ali kaj točno to pomeni.
  Nacionalka torej dela vse za državni aparat, nič proti državnem aparatu, vse pa ostane znotraj državnega aparata, fašistični gnoj pa res ne mislim plačevat.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Vse stranke na parlamentarnih soočanjih so bile za zmanjšanje davkov v Sloveniji. Edino stranka Levica je bila proti. :)

  PS: Upam, da se Slovenijo ekonomsko zlomi. Mogoče se bo takrat narod zbudil. :)

  • večni srb

   Bogati si lahko privoščijo več, naročijo se na uasebne in globalne medije, ki bolje pokrivajo našo državo od nacionalke.

 • Duhec

  A ni to tista poslanka, ki je tožila Novo in tožbo dobila?! Koliko evrčkov ji je padlo v žep in ali je to razlog, da je ne prenesete?!

  • Tweety Bird

   Čuj Duhec, voli LEVICO al pa ćuti…kapish?

   • Duhec

    Sori, ko bo nekdo vreden zaupanja, ga bom podprla, volila. Dokler ga pa ni, pa ne bom neki hinavila. Naj se j* vsi po vrsti.

    • Tweety Bird

     Voli LEVICO in boš postala naša varovanka. Boš tudi osebno spoznala mojega Tuneka in mene…sva namreč oba člana LEVICE :)

     • Duhec

      Nimam časa in nism tip za umazane igrice. Fer play al pa nič.

     • večni srb

      Vidiš, zato za šankom ni žensk, kjer se delavčki in kmetavzarji največ družijo med sabo in so ženske kvote tako (ne)pomembne.
      Še najbolje se v politiki obnesejo kelnerce.

  • Olga2345

   Naj vas ne skrbi! Sodba še ni pravnomočna….

   • Duhec

    Ni, pa še bo. Zalezovanje, bv šikaniranje ni nikoli nagrajeno.

    • Olga2345

     Nastavljanje?

     • Duhec

      Dejte se že naučit, da si s primitivizmom kopljete jamo.

     • Olga2345

      Mislite levičarje? Sami primitivci!

   • Tweety Bird

    Tudi ti boš plačala…zaradi gnilih SDS gobcev…kapish?

    • Olga2345

     Da ne boste bankrotirala, totovariš-ica…

     • večni srb

      Raje pazi, morda je bila punca od kakega takega strica, ki ti lahko naredi probleme.

     • pupa

      Ono ni tovarišica običajno so taki TIČI DVOSPOLNIKI.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Olga, pusti take zadeve, izobraženim ljudem. :)

    PS: Primi se metle. :)

    • Olga2345

     V udbi ste težki “izobraženci”….s kumrovška šolo…

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Na koncu meseca je važna samo plačilna lista. In zagotovim vam, da je moja občutno večja od vaše. :)

      PS: Izobražujte se! :)

     • Olga2345

      Udbomafija dobro plača ….verjamem…

     • Slovenec

      So brez znanja, razen tega kako pumpati in lagati ljudem.

 • Artur
 • Republic Commando

  Kaj imajo falirani igralci, nesposobni tišlerji in agresivni aktivisti sploh za delati v parlamentu? Pa kdo to voli??

  • večni srb

   Jaz ne, ampak saj onih prej tudi nisem, tile bodo mogoče vsaj razgnali kakšno priviligirano fašistično bando oziroma se bodo pridružili močnejšim, ki jih ne morejo premagati.

   • Republic Commando

    Katero fašistično bando? Misliš Antifo???

 • merim

  Violeta tomic in pa lukec sta popapala janeza in desne

  • Duhec

   No ja, na tej požrtiji jih je blo velik več. Kakorkoli, nažrli so se do nezavesti.

   • merim

    Serpentinsek je pa nastopu

  • Tweety Bird

   …in jih potem pokakala…

 • luckyss

  Ne razumem, kako lahko že vnaprej jamrate, ko se v bistvu še nič ne dogaja..
  Normalen človek kritično komentira šele takrat.,ko gre kaj narobe..
  Totalno se boste zagabili normalnim Slovencem…adijo…

  • Tweety Bird

   …hov hov hov …

   • luckyss

    Spizdi kura blesava..

    • Tweety Bird

     …čiv čiv čiv…

     • luckyss

      Naj ti migrant nadomesti Tunneka..

     • Tweety Bird

      Moj Tunek me vsak dan ljubi…ne potrebujem migranta…kapish?

     • luckyss

      Nekoč bo emšo znižal frekvenco ..

     • Tweety Bird

      Sva oba fit s Tunekom…popoldan na fitness…zvečer pa spet fitness…v postelji :)

     • luckyss

      On si zamišlja Urško, ti pa Janeza…,)

     • Tweety Bird

      Urško bi vzela medse…Janeza nikoli !!!

     • luckyss

      Janez bi itak le gledal in twital..

     • Tweety Bird

      Jok brate odpade…

  • Tweety Bird

   Vsak dogovor te koalicije je sol na preveliko in svežo rano velikih zmagovalcev zadnjih volitev, kateri so dejansko veliki poraženci. Zato pa rana toliko bolj boli. Celo tako, da so izgubili razum. Tako je tudi prav.

  • večni srb

   Verjetno se volilci ne prepoznajo v delu in razmišljanju Tomčeve, nekako se jim ni uspela priljubiti, pa tudi ne vem s čim točno bi se naj slovenci identificirali. Jaz njenih prispevkov ne poznam, tako le nekaj izvem o njeni politiki, in potem kritizitam očitne nesmisle.

   • luckyss

    Ona in Luka nista nek cvet inteligence, sta bolj blizu ministru za napačno umeščanje phralnih sthrojev ..

    • večni srb

     Ne razumem od kod prihajajo ti ljudje v politiko, kot da ne bi preživeli pri nas otroštva in ne bi imeli slovensko dušo, sicer bi govorili o stvareh, ki jih vsi slovenci čutimo enako..

     • luckyss

      Pametni “liderji” zbirajo okrog sebe največje idiote, zato, da “tron” nikoli ni ogrožen..
      Zato pa imamo Rjavce, Tonine, Grimse, Židane, Mahniče in podobne bumbarje….

     • večni srb

      Verjetno se je res lažje izpostavljati, če prideš od drugod in te domačini ne poznajo, ne vedo nič o preteklem delu in razmišljanju, potem ne razumejo metamorfoze zavesti politika in nemorejo vedeti, če od nekdaj tako razmišlja ali je samo v maniji, ker ga je ponesla neka lepa ideja.

 • Olga2345

  Na sliki se Tomićka verjetno prestavlja Šarcu kot: “Jaz žaba….”

  • merim

   Ti s tut zaba. Stara zaba

   • Olga2345

    Imate smolo…

    • merim

     Vpras serpentinska

     • Olga2345

      Cvekarjev nimam kaj spraševati!

 • marker

  A je oprala lase? Sam prašam….

 • Tweety Bird

  Šarec še naj ustanovi resor oz. ministrstvo za odvoz vsega desničarskega govna… ki ga bodo nasrali SDS nakladaći….

  • večni srb

   Tega govna bo vsaj dvakrat več kot njegovega drekeca, ker ima pol manj volilcev.

   • Tweety Bird

    Folk je hotel levico…in levico smo dobili !!!… Konec debate !!!

    • večni srb

     Toje pa tudi dejstvo, zgleda so volitve samo zato, da ločimo leve in desne riti, imamo bipolarno demokracijo tako rekoč.

     • stajerc5

      A ves, da imas prav, tu si pa zadel v crno! Resno mislim.

     • Tweety Bird

      Morda je res zadel v črno… a je kljub temu lepo, da je levica zmagala :)

    • tramal

     Prostitutka ,a veš katera stranka je dobila daleč največ glasov ? Vprašam te za eno ne pa za šest skupaj .

     • Tweety Bird

      Folk je hotel levico…in levico smo dobili !!!… Konec debate !!!

  • Slovenec

   Da so tako oprani možgani. To je višek in dediščina 70 let komunizma.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Stranka Levica ima v programu 80% obdavčitev plače oz. zaslužka. Neverjetno! :(

  PS: Ljudje, to kar ste si skuhali, boste pojedli :(

  • večni srb

   Težko, ker ekonomska logika ne znese, ne moreš kar tako prestavljati neke procente in pričakovati, da se že malenkost ne bi poznala na življenju slehernega slovenca.

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Spomnite se na soočenje, kako bi Mesec odločal, kako bodo vodilni člani podjetja delili profit. :)

    PS: Smrkavec, kateri v življenju ni delal, postavlja pravila, kako se bo delil denar. :)

    • večni srb

     Hja, saj zato je čudno, da ima relativno močan glas,mogočestojijo zanjim kakšni vplivni nekdanji upravljalci družbenega premoženja, ki bi radi porinili neko skupno agendo. Državne firme verjetno, ki se jim z odlivanjem posla tujcem in čedalje večjim državnim dolgom, počasi krčijo monopoli. Ne zaslužijo več toliko kot prej, nekdo mora financirati vse tiste verige ljudi, odvisne od njihove tradicionalne podpore oziroma lokal patriotizma.

  • Ljurko

   Kaj to tebe skrbi, tebe in tvojega sosolca ivana janso, s katerim sta se skupaj solala na univerzi dzerzinskega, ne bo nihce obdavcil, nimajo kaj

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Nisem podpornik Janše. :)

    PS: Ne podpiran, niti ene trenutne stranke v parlamentu. :)

    • Ljurko

     Je le sosolec

    • večni srb

     Ne razumeš tudi, da je bila udba policijska služba, podrejena republiškim zvezam komunistov, ne Titovi državni zvezi, ki jo je povezovala skupna armija.
     Vsaka repubika je imela pri notranjih zadevah poenotene standarde, vendar načelno proste roke, nad njihovim postopanjem pa je neprestano bdel vojaški KOS.

   • tramal

    Čudno, ko pa pravite koliko miljard je Janša nakradu.Saj ne veste kaj bluzite zabiti komunajzerji.

    • luckyss

     Ne pretiravaj…gre le za nekaj sto milijonov takratnih DM…
     Sedaj pa oper to, če lahko…
     Sicer lahko kupiš tri klaftre svojih knjig na Amazonu , ampak to ni to..to je še vedno drobiž..

    • Ljurko

     To kar je skril, se ne da obdavciti

  • slosin

   to niso skuhal ljudje, to ste skuhal levuharji…

 • Tweety Bird

  Ljubljeni SDS vodja je leta 2014 izjavil: “Leta 2015 bodo predčasne volitve”… leta 2015 pa tole: “Leta 2016 bodo predčasne volitve”…, leta 2016 pa tole: “Leta 2017 bodo predčasne volitve”… leta 2018 pravi tole: “Leta 2019 bodo predčasne volitve”!!!… Ni kaj, sposoben možakar, ki gleda v prihodnost. ROFL!!!!!

  • merim

   Ja lj mogoc bo pa enkrat zadel

 • Tweety Bird

  Torej, trop SDS hijen je izbran….naj se začne lov na Šarca.

  • večni srb

   Le kaj bo njegov prvi predsedniški dekret, morda bo za žabe zahteval človekove pravice.

  • luckyss

   Te “hijene” so prebutaste za Šarca..
   Že ob njegovem priimku jih srh spreleti..(šarec- partizanski mitraljez) ;))

   • večni srb

    Kako sta se pisala pa njegova prava starša oziroma oče?

    • merim

     Sarc je pa car kaj ti goflas

     • večni srb

      Pri nas oligarhije še vedno izbirajo nastavljene ljudi po priimku, en razlog je, da se ljudje že ob njihovemi menu asocirajo z njihovim poslanstvom, drugi izvirapaiz hlapčevske tradicije, ko so polpismne slovanske opice klicali po njihovem obnašanju ali sposebnostih, iz česar naj bi nastali pristni slovenski priimki.

     • merim

      Zakaj ma veze kak priimek ma? Zoki je tut jankovic pa je car

     • večni srb

      Saj sem ti razložil, zato sem pa repliciral luckyasov komentar, pod katerim se meniva.
      Meni osebno priimek ne pomeni nič, ker itak vem kdo sem.

     • učko

      Šaro je đukec, ne car !

     • WISKY 1000

      a se ti blede,tvoj car ti bo davke nabil,potem boš pa ti car,bolek levi opran od ciganke

    • luckyss

     Pojma nimam…mogoče je bil v priimku tudi kakšen x tako kot pri “Janezu”..da ne omenjam “Srečka prijatelja” in podobno govno..

     • večni srb

      Žižek pravi, da x pomeni odrekanje koreninam, ampak on bi bil verjetno zelo jezen, če bi ga kdo fuknil ven iz bajte ,nekam sredi kakšne gozdne jase,skupaj z vsemi njegovimi knjigami in naslanjačem, zato mu vsega ravno ni za verjet.

    • WISKY 1000

     šarac,šarec misli,da bolj slovensko zveni,ampak je sve jedno šareni.

   • tiovv

    Res si ubogii pasji butec…..

   • branči

    pasja zvestoba! ni kaj dodati!

   • macon

    Šarec- partizansko ime za MG 42, ki so jih partizani imeli par za vzorec, Nemci pa stokrat več in še stokrat več municije za vsakega.

    Srhi so spreletavali pretežno partizane, ko so podirali svetovne rekorde v teku čez drn in strn pri ritenskem napredovanju proč od okupatorjev. :)

    Kake neverjetne športne dosežke so dosegali pa jih nihče ni nikdar zabeležil. :))

   • WISKY 1000

    kaj je mujo,hov,hov

   • Den456

    Ampak ta Šarec strelja predvsem kozle.

  • branči

   a si že izračunala, koliko boš po novem plačevala nepremičninskega davka? boš imela primerno dolg kljun po prvi polžnici!

   • žogica

    Nepremičninski davek bo nadomestil sedajšnji “Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča”, ki ga že od nekdaj plačujemo. Nepremičninski davek bo temeljil tudi na vrednosti stavbe (hiše) in bo bolj pravičen…..Bojite se ga lahko tisti, ki danes plačujete par eur ali pa nič….Nepremičninski davek pozna cela Evropa!!!!!!!!!!!

  • WISKY 1000

   trapa leva komunajzarska,kak je ta stvor zahojen

  • Slovenec

   Misli s svojo glavo, samo to ti svetujem.

 • merim

  A ze kdo ve kdo so jenazovi ministri v vladi v senci?

  • Krtača 20

   Jest vem. To so senčni ministri. Ministri iz sence.

  • Republic Commando

   Teb se že tolko blede od Janeza, da ne znaš niti imena več prav napisati :) hahahahah

   • WISKY 1000

    tota kura gor ga non stop žre ne pije

    • Republic Commando

     to vsak večer preden gre spat pod posteljo pogleda , če je Janez spodaj :)))))

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  DDV v Sloveniji → primer: Pištola Glock, proizvedena v Avstriji. Cena v USA 450€. Cena v Sloveniji 700€.

  PS: Da o dražjih oz. luksuznih avtomobilih ne govorim. :)

  • večni srb

   Pri nas je vse dražje, najprej zato, ker smo majhen in razmeroma nerazvit narod, ampak to še ni glavni razlog. Najhuje je za ekonomijo, če ne obstajajo veliki mestni centri, kjer lahko absorbirajo na milijone proizvodov dnevno, na zelo majhnem in logistično visoko organiziranem prostoru. Mesta so odvisna od primerstnega podeželja in širše regije, kjer živijo ljudje v majhnih, skoraj nepovezanih skupnostih, tam pa ni dovolj posameznikov, ki bi se ukvarjali z različnimi dejavnostmi in torej tudi ni določenih proizvodov oziroma znanja in vplivov, brez katerih nobena ekonomija ne more biti dovolj razvejana in uspešna.

   • Tweety Bird

    “ker smo majhen in razmeroma nerazvit narod” ?????

    Ne razumem…če pa Srbi trdite, da ste veliki in razviti narod???

    • Den456

     Seveda ne razumeš. Kanarčkovi možgani so majhni. Tvoji pa še okuženi z levo ptičjo gripo.

   • učko

    Kje ti vlečeš ven svojo “nelogično-logiko” ?!

  • učko

   Pust pištole pa drage avte na miru, k niso zate, b’si lahko kej naredu al pa zaletu. Kup si matiko pa pejt njivo okopavat, boš kej koristenga naredu, pa še na zdravju boš pršparau !

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Mi pove “seljak”, kateri je v celem življenju, vozil samo traktor. :)

    PS: Svetujem vam, da se začnete ukvarjati z jamarstvom. :)

  • WISKY 1000

   titek,kar kupi,boš rabil.vprašanje če znaš streljat

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Jo že imam. Mi komunisti imamo streljanje v krvi. :)

    PS: Glej leto 1945. :)

    • Slovenec

     Vse se vrača, vse se plača.

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Seveda. Plačali boste za ubijanje nedolžnih Slovencev. :(

      PS: Sram vas je lahko. :)

 • tiovv
 • Ljurko
 • žogica

  A še kar jokcate, pa jamrate….., ja res je hudo v naši Sloveniji živeti… Po cele dneve sedite pred računalniki, pa nabijate, ukvarjate se z neumnostmi…., dajte naredite kaj zase, za druge…. Vsaka zadeva ima vedno dve plati, nikoli ni samo slaba, ali samo dobra, ampak iz tistega, kar je slabo, je vedno treba potegnit nekaj dobrega…. Nova24 vam prikazuje virtualni svet v katerem je vse slabo (razen Janše), zasužnila vas je, postali ste odvisniki od njenih (lažnjivih) novic…., postali ste zaslepljeni, omejeni, nestrpni…….., bolj, kot se sploh zavedate…

  • tiovv

   O, ti revež prismuknjen. Te je koza zapustila ? Prav je storila.

  • slosin

   žogica, drž se otrok, politika ni za tebe….

   • WISKY 1000

    pa večerjo kuhat

  • Olga2345

   Govorite o sebi in svojih udbaših?

   • žogica

    O tebi in tvojih zaslepljenih lažnjivcih, fuj!

  • KP

   V vaši Sloveniji? Od čefurčkov? Zaenkrat še ni,in upam,da tudi nikoli ne bo.

   • žogica

    Ja, živim v MOJI Sloveniji in rada jo imam!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti bebec čefurski se pa spelji.

    • KP

     Daj,bebec. Slovenija je od vas čefutarjev? Pozabi,piki.

     • žogica

      Slovenija je od nas Slovencev, ti si pa slabši, kot čefutar!

     • KP

      Ti si Slovenec,itak,jaz pa Švicar. Šteje,kaj si po duši,ne po papirčku…Tega ste itak vsi izbrisani in nabrisani dobili…

     • žogica

      Ja, jaz sem Slovenka po duši, brez papirčka, ti si pa en velik niče!

     • KP

      Misliš,da si že zato slovenka,če ti je nekdo v rit nabil žogico??? Bolnik!

     • žogica

      Želim ti, da čimprej okrevaš in se vrneš iz Begunj!

 • Primoz Papez

  Kako lahko deseto razredni novinar ki se niti z imenom in priimkom ne zna podpisat sodi o drugih???

  • Duhec

   Je pa res, da je skrajno nenavadno, da je ženska pr njenih letih samska in brez otrok.

   • WISKY 1000

    to ni nič čudno,samo poslušaj jo,groza,če pa jo kdo obdeluje mu pa ni pomoči.

    • xtc

     Vonj po gnilih ribah,in luftanje osnovnih sredstev.

   • žogica

    Violeta je srečna mamica hčeri Petri!

    • učko

     Jah, hčerka zgleda še bolj čefursko. Ampak najbolj čefursko pa zgleda ta starejša hči od Ribičke, prava “hrrrrr” Bosanka. Praujo da ena kapelca umazanga olja onesnaži 1 kubični meter čiste vode, da ni več pitna !

     • žogica

      Tvoj primitivizem je brezmejen, Ribičeva Zala je čudovita punca!

     • Prle

      Učko ima raje fantke.

     • žogica

      A to bo, jaa!

     • KP

      Ahaha,itak. Sam da je čefutarka,je že super. Kot tudi ti,papak zahojeni.

     • xtc

      Jep!
      Definitivno prava Balkanka ĐuriĆ,saj se strinjaš ,a ne?

     • žogica

      A zato, ker je Đurićeva, je zate slaba oseba? Ker me že ravno izzivaš: jaz delim ljudi samo na dobre in slabe! Zame ni pomembno, ali je bel ali črn, ali je levi ali desni, ali je čefur ali Slovenec……, pri meni šteje samo, da je ČLOVEK!!!!!!!!! Ti vsekakor ne spadaš med dobre ljudi, ampak si zahojen, pokvarjen človeček, ki še sam sebe nimaš rad, ne, da bi še imel koga drugega!

    • KP

     In grda kot spaka za povrh!

   • xtc

    Otroke je že fasala,kak norc bi jo pa pobral pa ne vem,mogoče Srpentinček?

  • KP

   Pa ti pizdun,podpiši se!

 • No saj ne bo tako hudo s tem “serpentinškam”. Vsaj vladne seje bodo za nasmejat se: https://www.youtube.com/watch?v=ffTDbPYzmSo
  https://www.youtube.com/watch?v=ccZGmaWS2t0

  • WISKY 1000

   škoda, ker nebo dolgo

   • A si predstavlaš serpentinška pa violeto-kurbo v duelu :-))
    Ne ravno mono-drama, ampak duo-tragedija :-)))

 • WISKY 1000

  zdaj bomo pa ta ciganski fris morali gledat,sami klovni,groza,še sreča da bo kratkega veka.

 • Duhec

  Katičeva bo pa kandidatka za pravosodno ministrico. Če so vojaki goli in bosi, bojo vsaj tajkuni siti. Ta ne bo nardila nič.

  • učko

   Edina dobra plat te “ministrice” je ta, da je zelo “fukogenična” !

   • xtc

    Jep!
    Rt ma pa vlko.

    • učko

     Za mojga taman taprava !

     • xtc

      Pazi ,da ne boš not padu.

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Nova24TV, zakaj ne pišete o največjem Muslimanskem prazniku Bajramu. :)

  PS: Želim lep praznik vsem pravim Muslimanom(to niso poturčeni srbi-“bosanci”). :)

  • učko

   O, ti musloguzac, nabijem ti Alaha na kolac ! Nisi ti vreden te slike, ki jo imaš v avatarju !

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    Povejte to pravemu Muslimanu, pa bo on vas, nabil na kol. :)

    PS: Bili ste opozorjeni. :)

    • Schemva Miro

     Moji predniki so musliče nagnali nazaj do Bosne in to se bo še enkrat zgodilo,ko pride čas,opozorjeni ste bili.

   • KP

    Je vreden. Oba sta ista prasca!

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  V Ljubljani je župan Janković razglasil vojno stanje, zato ker so migranti, zaradi praznovanja praznika, zavzeli center mesta. :)

  PS: Vir Nova24TV. Novinarka Marjanca Kurba. :)

  • Republic Commando

   zeeeeeeeeeeh

   • Josip Broz Tito(UDBA)

    “Pussy” desničar, kateri se boji žepnega noža. :)

    PS: Če bi bil na vašem mestu, bi se obesil. :)

    • macon

     … ki se boji, ki se boji. Pa vejica spredaj.

     PS: Če bi bil na vašem mestu, bi šel na osnovni tečaj opismenjevanja.

     Kanibal Lektor

     • Josip Broz Tito(UDBA)

      Bravo. Našli ste napako. :)

      PS: Počasi se izobražuje. One step at the time. :)

     • macon

      No, no, saj znaš. Pohvaljen. :)

      PS: Kaj je bolj patetično kot komunajzar-levajzar, ki si sam deli pluse? :)

     • KP

      Čefutar pa pravopis…..

  • učko

   Bumbar “svinjskoglavi” !!!!

 • Josip Broz Tito(UDBA)

  Bajram Šerif Mubarek Olsun, vsem pravim Muslimanom tega sveta!!! :)

  PS: To ne velja za poturčene srbe- bosance. :) #AllahuAkbar

  • Schemva Miro

   Jebov vas šerif Mohamed pedofilski v glavo.

  • KP

   Saj res,a ni danes kurbirski bujram? To kurbe praznujete,al kaj je to?

 • črnaovca

  Od kdaj pa desničarji zagovarjate in branite RTV, kolikor vem je Janez sploh ne mara in iz protesta ne plačuje prispebka

  • učko

   Janez je privilegiran, pa mu ni treba plačvat naročnine, k je pa tolk priden in režimu zelo pomaga, da vlada.

 • tetka z ozadja

  desničarji, saj, če vam kaj ne paše je v Švici in Belgiji uzakonjena evtanazija, ali pa vas mi zmečemo (mi že vemo kam). Tako, da izvolite.

  • xtc

   To o čemur sanjaš hittro lahko postane realnost za take ,ki to priporočajo drugim.

  • učko

   O, tetko, kjes pa biu tolk časa? Sbiu vrejtno že na parah, pas dol ušu, kujon levuharski, ti, ti !!!

  • Den456

   Tetka, ki ga ima v ozadju, take kot si ti čaka sodba ljudstva (ne v imenu ljudstva, kot to zdaj prakticirajo udbimafijski sodniki) Takrat bo pa pestro za vas leve kriminalce. Bomo kar po vašem vzgledu opravili z vami.

   • VIKTORE

    Kako boste opravili pa z desnimi kriminalci, ki hodijo igrati golf v eksotične kraje, doma pa umirajo bolni otročki, ker zanje ni pomoči ! Ali pa se njihoe soproge ponašajo z dragimi toaletami, mnogim otrokom pa obupane matere ne morejo kupiti niti kruha po zaslugi politike njihovih imenitnih mož…

    • VIKTORE

     V Mariboru so te dni pokopali mladeniča z zlatim srcem, k je zbiral pomoč za revne in ponižane. To je počel brez elitnih plesov na elitnem Bledu v elitni družbi, kjer bi naj zbirali milodare za potrebne-pa ni prišlo v javnost nikoli, koliko so ti elitneži zbrali in še več zapravili na naš račun. Ta fantič, ki se je razdajal ni rabil fraka, je pa njegov vložek znan UPORnikom prof. Krabonje, ki dela to, kar bi bila prva naloga teh prenažrtih dam in gospodov, ki trošijo naš denar….

  • KP

   Kar čimprej se vrzi v sekret,pa vodo potegni za sabo,čefutar nehvaležni. A nisi že leta 91 zbežal nazaj v deželo Čefurijo?

  • KP

   Kdo to mi? Čefurčki? Kot leta 91?

  • tetkazozadja why

 • xtc

  Prvi direkten PORAZ Srpentinčkarjev-morali so priznati laganje, da je Levica opozicija ni vžgalo.
  Lagali so ,da so pač popustili ampak resnica je boleča, zaradi mnenja Pravne službe so spušili,saj so s pogodbo dejancko člani koalicije in podobno bodo obravnavani v tujini.
  Seveda pa niso “popustili” dejansko so bili v kotu lahko bi vztrajali,opozicija bi se umaknila in težko bi bilo pred EU javnost ,da nadzorujejo sami sebe zelo verjetno pa bi spor pristal še na US-HUD PORAZ Srpentinčkarjev-začenja se.

  • učko

   Jah, skrajni levuharji bojo nardil Šarota kmau za idiota, kar dejansko tud je ! Sam kučomafija že vzgaja nouga Šarota, nč bat !!!

   • xtc

    Tud to ne pomaga več,kot so v Yugi vedno iznašli nekaj “novega” je na koncu crknilo.

 • Rožle

  V lokalu sedita Alenka Bratušek in Violeta Tomić in se pogovarjata:
  – Ej, včeraj sem delala test za nosečnost.
  – Ja? Pa so vprašanja bla težka ? …

  • Nšo-či

   Ha..ha

  • Prle

   Ktera je pa delala test, nisi jasen.

   • Rožle

    Kukr kol ubrneš je OK …

    • Prle

     Ne vem ali naj se režim Alenki ali Violeti.

     • Rožle

      Ja, dej se obema .. to ti govorim …

     • Prle

      Ena od njiju bi lahko delala test, torej katera?

     • Rožle

      Ti si spet zaćel s tem,
      da maš vprašanje na vsak odgovor ..

     • Prle

      Drugič bodi bolj razumljiv.

     • Nšo-či

      A te skrbi?

     • Prle

      Skrbi me, da bi katera od njiju v drugem stanju morala prenašati Ivanove nebuloze.

     • Nšo-či

      se vedno tko zgovarjaš

     • Rožle

      Vsak butast odgovor je neki vreden :) …

     • Prle

      Kadar sem intimen predem.

     • Nšo-či

      a vodljiv si? lepo.

     • pupa

      Morda si pa ti v strahu da boš postal ati? Zato tako vstrajaš pri preciznem rezultatu novice.

 • Rožle

  Ah, če ne druzga jo bo Serpentinškov Šarec za šporgett ponucal …

 • Prle

  Sedita Luka in Violeta v lokalu in si veselo maneta roke,ha,ha,ha,dobro sva zjebala Ivana Janeza Luzerja, zaradi naju je spet padel v opozicijo. Komaj sva vstopila v politiko, že sva porazila starega mladinca in starega nesposobnega politika Ivana,ha,ha,ha.

  • Schemva Miro

   To pomeni,da sta onadva sposobna politika?

   • Prle

    Iz nič, do zvezd to je sposobnost, ki je Ivan nima več.

    • KP

     Do krvavo rdečih zvezd? Čaka jih samo še globok padec. Lahko verjameš,Prde.

     • Prle

      Tako nizko, kot pada Ivan, onadva ne moreta.

  • sloven

   Kako dober stos, ti si bedak ni vazno al si levi ali desni to je samo slabo za skupno dobro za drzavo v kateri tudi ti zivis

 • Prle

  Če je Violeta tretjerazredna igralka je logično, da je Ivan tretjerazredni politik, navsezadnje je ona skoraj v vladi, Luzer je pa spet popušil. Pa ga še kar podpirate, tako je samo v sekti.

  • xtc

   He,he,he tik-tak levi.

   • Prle

    Ha,ha,ha, tik.tak,sekta je out.

    • xtc

     Tik,tak,tik tak kmalu ura resnice za vas.

     • Prle

      Ha.ha.ha, vi ste jo imeli že in ne enkrat,ha,ha,ha.

     • xtc

      Vas dohaja Yugoslovanska-Tik-Tak.

     • Prle

      Končno vam je ostalo samo še tik-takanje.

     • xtc

      Vam pa Yuga.
      Kje je že?

  • slosin

   začni zbirat zamaške-za enosmerno karto…

   • Prle

    Z zamaški bi kupovali vi, če bi se Ivan dokopal oblasti,ha,ha,ha.

    • KAPIBARA

     ..kupovali vi,..
     Sedaj pa oni.. !!

 • KP

  Če kdo mene vpraša,niti tretjerazredna igralka ni. Sploh ni igralka. Ona je nič,luft,luftarca! Skret od človeka. Pač,komolčarska Čefutarka. Ciganka!

  • Prle

   Ona vas bo 4 dolga leta jebala v glavo.

   • slosin

    kam bo pa tebe, ker si brez glave?

    • Prle

     Prijateljev ne jebe,bebo.

     • Zgornji

      JA, SE MI JE ZDELO DA SI ISTI POKVARJENEC KOT TA BABJI SKRET !!! ! !!!

     • VIKTORE

      Ne vem, zakaj jo tako sovražiš? Res je, da je igralka in kaj je narobe? Vsak si služi kruh, kakor ve in zna. Meni tudi SDSove ženske niso všeč, ne morem pa o njih govoriti tako vulgarno, kakor to počnete na “partijski” desnici. Vsak človek je vreden spoštovanja. Najmanj pa žalitev zaradi ideološke različnosti. Kje so vas vzgajali in v kakšno šolo ste hodili, da se tako grdo obnašate, ne mislim samo na vas , temveč na vse, ki avojih frustracij ne zmorejo obvladovati drugače, kot z nasiljem v besedi ali pesteh.

     • Zgornji

      Ovajjj, dragi naš Viktoreee , …. zar se samo praviš glupega, ili si stvarno glup ? Zar još ne znaš , da je Svaki koji se ovako Parazitira kao što se ova Parazitkinja parazitira , samo još jedan Zlobni Parazit više ??? Još nisi znao ovo ?? No, e pa sada to znaš . Prijatno još posle. Bog .

     • KAPIBARA

      …Prijateljev ne jebe..
      v gkavo, ker jo nimajo..

 • KP

  Še nikoli me ni bilo tako sram,da živim v Sloveniji,kot sedaj. Sram pa predvsem zato,ker si to zaslužimo. Menda smo sami izvolili ta gnoj. Pa smo ga čist res. Težko verjamem,da bi kdo lahko volil tako gnusobo.

  • Prle

   Kupi enosmerno karto za Argentino,jasno za vlak,da boš potoval čim daljši čas.

   • xtc

    Kmalu boste kopuvali enosmerne za venezueelo in afriko.

    • Prle

     Tale kmalu vam ne pali več, predolgo že obljubljate,punca bi se že zdavnaj naveličala tvojih obljub. Naj dejanja govorijo, ne besede.

     • xtc

      No ne bit razočaran,bo pa tudi verjetno kot kažejo stvari tudi EKO varianta,tako da bo ponudba z 5*

   • KP

    Čefutar mi bo predlagal potovanje? 91 ste moral it,Papki,pa zna se ponovit,glede na vaše obnašanje. Je to za zahvalo,ker vas prenašamo??

    • Prle

     Če vam je tako hudo v Sloveniji pač pojdite, nova vlada vam bo še kupila enosmerne vozovnice.

     • KP

      Butast si,kot vsi čefutarji.

     • Rožle

      Ufff… še bolj je

     • Prle

      Ti pa si naiven, tako kot vse Ivanove ovce.

 • Rožle

  @žogica … se to sama brišeš

  in kdo mislš da ti bo na mikstona kliknu .. razen lewaka?

  • KP

   nop sorry

 • KP

  Pederček žogica me je dal na block. Zabolela te je resnica,a neda? Te spet tangice žulijo in praskajo po jajčkih?

 • Cicada 3301

  Sem zelo liberalen, kar je verjetno razvidno iz mojih prejšnjih komentarjev.
  Vendar je Levica ena od večjih napak slovenske politike. Ljudje, ki so v tej stranki enostavno nimajo pojma, kaj pomeni delati in zaslužiti denar. Mislim, da tam ni nikogar, ki bi en dan delal v resni službi v realnem sektorju. In takšni totalitaristični izpadi, kot je ta, nas lahko stanejo stabilne vlade.

  RTVSLO je že pred časom praktično vse sodelavce »odpustila« in jim svetovala, naj odprejo s.p. To pomeni, da so vse pogodbe in konkurenčne klavzule, ki so jih ti ljudje imeli kot zaposleni nične.
  Če si torej nekdo želi delati še za koga drugega je to pač cena, s katero se mora RTVSLO sprijazniti. Ti ljudje so pač postali »le« poslovni partnerji.
  Ni mi jasno, kako lahko kdorkoli novinarju, ki je samostojni podjetnik diktira, kje in za koga mora delati.

 • Rožle

  a se mal matraš loptica z linkom ..

  • tiovv

   Nestala je loptica.

 • Zgornji

  NOOOOOOO, … TALE KUP BABJEGA DREKA SATANSKEGA , JE DOBER PRIKAZ DUHOVNEGA STANJA NAŠIH BEJB V SLOVENISTANU !!! ! !!! Žaaaaaaal.

  • Friderik Peršič

   In tvoj komentar je dober prikaz stanja duha med potomci belčkov …povsod vidite satana , pa kupe dreka itd …

   • Zgornji

    Razlika je med nekom ki NEKAJ vidi, in med nekom ki nekaj NEZMORE VIDETI . Žal.

 • Tweety Bird

  SPAT….gamad desničarska !!!

 • djoka bolime

  Levica ni ne koalicija ne opozicija. Oni so eni navadni smrdljivi dreki. Razen Trčeka, on je drekožerec.

 • Delta

  S teto Violeto Tomić se nam sploh ni treba ukvarjati. To je pač osebnost z določenimi primanjkljaji. Da bi ji kdo strokovno lahko pomagal, je pa že doooolgo prepozno.

  • djoka bolime

   Luftarca igra svojo najboljšo vlogo v življenju in tudi najbolje plačano, Mogoče ji tekste piše Trček (če mu ga dobro potegne, npr.). Demokracija pač, In tako je prav.

   • Hubert Pomladni

    Vprasanje je, na koga se tukaj nanasa “mu”, bojim se namrec, da se prevec zanasas na tisto koncnico -a v imenu in pa dolge lase in potem prides kar do zakljucka, da je eden od njiju zenska.

 • xtc

  Poraz Srpentinčkov danes je večji ,kot si upajo priznati,definitivno niso mogli tvegati zaradi EU in USA ter US zaradi odločitve Parlamentarne pravne skupine,ki je Leve Fašiste pač umestila v levo koalicio.
  Seveda nisolevaki mogli tvegati tega ,da bi nadzirali sami sebe-težav a-EU -ZDA.
  Nadalje z umestitvijo Levih fašistov v koalicijo si tudi mednarodno pravno padle maske o sredinski in manjšinski vladi,gere za levičarsk(ostro) vlado,ki ima 52 poslancev(torej večino) in definitivno se pred EU in ZDA ne bo dalo skrivati da gre za ultra levo vlado z partnerjem ultralevim fašistom,kar pa utegne biti za Šarca uničujoče.
  Definitivno se levičarji NE morejo več mednarodno sprenevedati ,da ni več manjšinske ampak ultra leva vlada.
  Tole bo še zanimivo.

 • Slo hunter

  Kdor je na ić je zanič!

 • tiovv

  Daj Violeta umiri se !
  Menda ne misliš začet vzgajat Slovence – so drugi še bolj vzgoje potrebni pa še bližje so ti.

 • Domen

  Prvič brskam po vašem mediju, ravnokar sem prebral neko predstavitev, kjer ste se oklicali za korektni in zanesljiv medij. Potem pa preberem naslov tega članka in takoj videl da korektni zagotovo niste. Kako se lahko vtikate v igralsko preteklost ppolitičarke? Kaj ima pa to veze kakšna političarka je? Tudi sam se ne strinjam z točkami Levice pa še ne pomeni da imam proti njim kaj osebno, sploh pa nimam namena kritizirati stvari na katere se ne spoznam. In tako kot bi rekel naš največji pesnik “LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR” .

  • Friderik Peršič

   Dobrodošel med največjimi lažnivci na slovenski zemljici …

 • Kosobrin

  Tretjerazredna igralka je samo za Noro24, ker verjetno še nikoli niste prestopili praga kakšnega gledališča in si ogledali njene predstave, vloge! Odlična igralka, tretjerazredni je pa vaš medij, pa še to je prelepa beseda za vas!

 • Kosobrin

  Bravo, Violeta!