Režimski mediji ga kujejo v zvezde: Doktor Trampuž najprej ni mogel prehvaliti Šarčevega neukrepanja, zdaj pa udriha po Janši in kliče k ostrejšim ukrepom!

Andrej Trampuž (Foto: Facebook)

V zadnjem času se v medijih pogosto pojavlja infektolog Andrej Trampuž, ki ga režimski mediji kujejo v zvezde. A Trampuževe izjave ne odražajo strokovnosti, pač pa vsiljevanje skrajno levičarske agende. Gledalce ima dobesedno za norca, s svojimi izjavami pa prihaja v nasprotje s samim seboj. Še v začetku marca kar ni mogel prehvaliti neodzivnosti in ignorance Šarčeve vlade, novi koronavirus pa je primerjal, celo v primeru najhujših možnih posledic, kar s sezonsko gripo. Ko je vlado prevzel Janez Janša, je Trampuž pričel ustvarjati paniko in klicati k ostrejšim ukrepom, v ponedeljek pa je odprl še Twitter račun, ki ga bo očitno uporabljal izključno za obračunavanje z vlado, pri čemer se poslužuje celo grdih podtikanj. Trampuž je sicer januarja v Mladini strašil, da je privatizacija pot v pekel, nato pa kot ideal ponudil švicarski sistem z velikim deležem zasebnega zdravstva. Kot se je izkazalo, je Trampuž doktor smrti, ki bi režimu prepustil odločanje o tem, kdo umre in kdo živi, Švica pa mu je všeč, ker je tam dovoljena evtanazija!

V zadnjih mesecih in tednih se v medijih pogosto pojavlja infektolog Andrej Trampuž. Režimski mediji ga dobesedno kujejo v zvezde, med drugim zato, ker deluje v okviru berlinske državne bolnišnice Charité, ki med poznavalci sicer velja za navadno socialistično greznico. Z vsakim njegovim nastopom pa postaja bolj jasno, da njegovi komentarji niso strokovne narave, pač pa na najbolj pritlehen možen način izkorišča krizo ob izbruhu novega koronavirusa za širjenje skrajno levičarske agende. Državljane ima dobesedno za norca, kot boste lahko prebrali v nadaljevanju, pa s svojimi izjavami prihaja v nasprotje s samim seboj.

Trampuž še v začetku marca kar ni mogel prehvaliti neodzivnosti in ignorance Šarčeve vlade
Še v začetku marca Trampuž kar ni mogel prehvaliti ravnanja vlade pod vodstvom Marjana Šarca, ki je do zadnjega odlašala s kakršnimikoli ukrepi, ob tem pa je ignorirala vsa opozorila in pobude opozicije, med drugim so več tednov odlašali tudi s sklicem Sveta za nacionalno varnost. Med drugim je Trampuž še 6. marca za Večer v lasti rdečega tajkuna Uroša Hakla poudaril, da je Slovenija ena izmed držav, ki so se vzorno pripravile na izbruh virusa, kot izhaja iz članka, pa je tudi najhujše možne posledice okužbe z novim koronavirusom primerjal kar s sezonsko gripo. “Veste, da sem bil vedno kritik, če kaj ni bilo v redu, ampak tokrat pa je treba to res pohvaliti. Če bodo tako naprej delali, bo Slovenija res lahko vzor drugim državam, kar me kot Slovenca zelo veseli,” je zaključil. Podobno je bil do režima Trampuž servilen v svojih nastopih za TV Slovenija, ki smo jo prisiljeni financirati z RTV prispevkom.

Foto: posnetek zaslona

Ko je vlado prevzel Janša, je Trampuž pričel ustvarjati paniko in klicati k ostrejšim ukrepom
Že v četrtek, 19. marca, torej po nastopu vlade pod vodstvom Janeza Janše je Trampuž popolnoma obrnil ploščo, med drugim je poudaril pomembnost zaščite starejših prebivalcev Slovenije. “Pri večini to ne bo pomembno, vendar v tem kritičnem času moramo poskrbeti, da tega ne bomo prenesli na starejše ljudi. To je glavna naloga, ki jo moramo v naslednjih tednih uvesti. Pripravljamo se na to, da bomo imeli vsaj en mesec vedno hujše in ostrejše ukrepe. Maske, ko bodo prišle, pa bodo zmanjšale le prenos. Zadeva je resna, debata o testih je nesmiselna, predvsem za eno Slovenijo,” je še povedal za Tarčo na TV Slovenija.

Andrej Trampuž (Foto: posnetek zaslona)

Trampuž v ponedeljek odprl Twitter račun, samo zato, da lahko napada Janševo vlado
V ponedeljek, 23. marca je Trampuž odprl račun na družbenem omrežju Twitter, kjer je pokazal svoj pravi obraz. Očitno je to storil samo zato, da bi napadal Janševo vlado, objavil je namreč le eno sporočilo: “Vlada RS se je fotografirala z maskami FFP2, ki jih primanjkuje za zascito zdravstvenih delavcev pri delu s COVID-19 bolniki. Poleg tega manjka fizicni razmik 2 metrov, najpomembnejsi ukrep proti sirjenju koronavirusa. S cim so si zasluzili visje place?”

Pri svojem napadu si je privoščil več laži. Vlada si namreč ni povišala plač, le ministre so razvrstili v ustrezne plačne razrede, kot to stori vsaka vlada z nastopom mandata. Še več, v času objave njegovega sporočila je bilo prav tako že napovedano znižanje plač vsem vladnim funkcionarjem za 30 odstotkov v času trajanja krize.

Prav tako Trampuž skuša krivdo za pomanjkanje mask in zaščitne opreme podtakniti Janševi vladi. Pri tem seveda pozabi omeniti, da so Janševo vlado pričakala prazna skladišča, za kar je kriva prav njemu tako ljuba Šarčeva vlada.

Trampuž v Mladini strašil, da je privatizacija pot v pekel, nato pa kot ideal ponudil švicarski sistem z velikim deležem zasebnega zdravstva
Kako skrajen levičar je Trampuž postane jasno ob pogledu na intervju z njim, ki je bil januarja objavljen v skrajno levičarski Mladini, kjer je neumorno zagovarjal sovjetski model zdravstvenega sistema, v katerem ima monopol država: “Privatizacija zdravstva je pot v pekel!” Novinar Borut Mekina ga tekom intervjuja nato vpraša, v katerem od okolij se je medicina po njegovem mnenju najbolj približala idealu, na kar Trampuž postreže s povsem nepričakovanim odgovorom. Ni odgovoril, da je ideal zdravstvenega sistema Severna Koreja ali Kuba, pač pa je to po njegovem mnenju Švica. Ta ima, ironično, velik delež zasebnega zdravstva, kljub temu pa ohranja univerzalno dostopnost.

“V Švici zasebno zdravstvo spodbuja konkurenco, javne bolnišnice zato niso nič slabše, temveč le boljše. To je to, kar v Sloveniji manjka, ker ni zasebnikov, javno zdravstvo nima konkurence in zato stvari ne delujejo,” pa je pred časom po petih letih dela v švicarskem zdravstvu iz prve roke za Siol.net povedala Petra Urh.

V javnih bolnišnicah v Švici sicer zdravstveno oskrbo zagotavljajo zavarovancem, ki plačujejo le osnovno zavarovanje, kdor pa prostovoljno plačuje še dodatno zavarovanje, lahko računa na zdravstvene storitve tudi v zasebnih bolnišnicah. Po zakonu pa imajo zasebne bolnišnice nekatere oddelke, kjer sprejemajo tudi paciente, ki imajo le osnovno zavarovanje, še navaja Siol.net.

Foto: posnetek zaslona

Trampuž bi režimu prepustil odločanje o tem, kdo umre in kdo živi
Razlog, zakaj je izbral švicarski zdravstveni sistem, vas bo šokiral. “V Švici se denimo poskušajo izogniti nepotrebnim preiskavam ter izbirati načine zdravljenja, ki so smiselni. Nekoga, ki je 90 let star in tako bolan, da mu povsem očitno nikoli več ne bomo mogli povrniti normalnega življenja, lahko danes zelo dolgo vzdržujemo na aparatih. Je pa vprašanje, kako smiselno je takšno početje, ki je tudi izredno drago,” je med drugim povedal o švicarskem zdravstvenem sistemu, kjer je dovoljena evtanazija oz. samomor s pomočjo. A kot izhaja iz Trampuževega odgovora, ta ne zagovarja prostovoljne evtanazije, pač pa bi režimu prepustil vlogo Boga in presojo o tem, kdo umre in živi!

Evtanazija je postala legalna tudi izven Evrope. Legalizirala jo je tudi komunistična Venezuela. (Foto: epa)

Rok Krajnc

 • Peter

  Saj ni treba tople vode izumljati.

  Če ga objavljajo na Poop in Hanzi, potem vemo, koliko je ura, kajne?

  • Zgornji

   Jaaa, samo Vseeno ga je Treba takole Razkrivati in Razkrinkavati !!! ! !!!

   • novaknovak

    verjetno isti pizdek, saj ne da ni strokovnjak, kot nasledniki komunistov, hvalijo na vse pretege, ko pa zagusti pa na operacije in zdravljenje v tujino, in kdo to plača? če zavarovalnica, zakaj drugim državljanom ne, če pa sami, od kje jim tolk denarja, ko pa so le upokojenci?! še enonogi bi se jih sramoval, on je šel v UKC Lj,

 • mali plavooki

  Glede evtanazije. Znan rek pravi “Revolucija žre lastne otroke.” Komunistični režimi so in še vedno pobijejo več lasnih ljudi kot jih je padlo v vojnah ali so jih pomirile epidemije.

  • Maria23

   Iščem seks brez obveznosti. Pripravljeni na kakršen koli poskus, čakajo vas na http://trim4.me/NVj

   • rubec

    Daj se skini s kurca majmun blesavi. Grdobe kot jih ponujaš, bi morale še plačat.

   • Zgornji

    TAKIH POSKUSOV SMO IMELI ŽE PREVEČ, IN SO SE VSI ŽALOSTNO KONČALI, ZATO IMAMO ZDAJ KJAJ BOLJ PAMETNEJŠEGA ZA POČETI KOT PA TAKELE KOZLARIJE !!!

   • borko

    moderator, halo,,

   • xx-ktu

    Jebi se budala!

 • althar

  Tako klovni so pač edino primerni za klovnovsko bando kučanovega klovna.

  • Zgornji

   Ja, si že Ampak, Vseeno Premalokrat !!! ! !!! Ker ta Zabiti Slovenski narod tega Žal še Ne dojema !!! ! !!!

 • trumpet2018

  ni treba gledati RTV slo, ker vam lahko poškoduje možgane :) ne poznam tega doktorja, niti me ne zanima kaj ima za povedati, niti me ne zanima ali je na twiterju ali ne

  • Zgornji

   Gledanje/ poslušanje rtv lahko Vsakemu Uniči dušo ( Če nima Že uničene) !!! ! !!! Amennn !!! ! !!!

 • rabbit

  Ne vem koliko ste stari jaz sem dovolj, da se spomnim tega dr. Trampuža, ki je v času ptičje gripe iz Švice strašil Slovence kako je to huda bolezen, da v Sloveniji nimamo podtlačnih sob v bolnišnicah, da nimamo zdravil tistega zajebanega TAMIFLUJA, ki smo ga potem nabavili v enormnih količinah in ga na koncu vrgli stran. To je bilo v oddaji Pogledi Slovenije, ki jih je vodil Uroš Slak a se spomnite. Slovence je strašil še enkrat prej pa se ne morem spomniti kaj smo imeli takrat.

  • šmentanamuha

   A že takrat je dajal strokovne nasvete? Mislim, da smo prišli na sled še enemu zdravniškemu prevarantu.

   • rabbit

    Zaradi njega je šla takrat vlada v nabavo Tamifluja se spomniš potem smo ga pa uničili.

    • šmentanamuha

     Js se spomnim iz tistega časa, da mi je zdravnik rekel “Samo ne se dat cepi, ker ne veste, kaj vse je notri”. To pravilo še danes upoštevam.

 • rabbit

  Pa še nekaj dr. Trampuž je zelo oster kritik zasebnega zdravstva zato bi me zanimalo zakaj za boga ne dela v kakšni Venezueli ali Kubi ali na vse zadnje ne v Sloveniji meki javnega zdravstva ampka raje po kapitalističnih državah in celo v izrazito zasebnih klinikah. Poglejmo kje je vse bil: Andrej Trampuž je eden od v tujini najbolj prepoznavnih slovenskih zdravnikov. Kmalu po specializaciji v Ljubljani je 15 let delal v Švici, nato je bil tri leta zaposlen na kliniki Mayo v ZDA, zadnja leta pa vodi infekcijski oddelek v največji in najprestižnejši evropski bolnišnici Charité v Berlinu.
  Vir: Mladina

  • šmentanamuha

   Ja, evo, takole Mladinini pisuni zavajajo. Tip, ki se šeta iz ene zasebne klinike v drugo, Slovencem prodaja socialistično zdravstvo, in levuharski novinarji nimajo niti toliko logike, da bi opazili kontradiktornost.

   • rabbit

    Veš kaj mene najbolj moti, da nekdo ljudem soli pamet, sam pa dela ravno obratno. Bi rekla uredu dober si, če bi zdravnik delal v eni javni zdravstveni ustanovi in rekel to je pa za ljudi najboljše pa vidimo, ko gre pa za lasten žep in lastno rit pa ponavadi ravno obratno.

    • šmentanamuha

     Tak je tudi novinarski primer tovariša Štefančiča. So sicer še drugi, ampak on lajaj na nas s TV ekranov in nas pita s socializmom. In zarukane leve ovce tega sploh ne opazijo.

   • Peter

    Niso oni za to, da logično razmišljajo, oni so za to, da ideje avantgarde delovnega ljudstva posredujejo ljudstvu, no.

  • zokispoki

   Tocno tako. Tovaris pridiga vodo in pije vino ! Taksni modeli so mi najbolj vsec. Ni sicer jasno , zakaj se celo zivljenje klati po grdem kapitalizmu, istocasno pa zagovarja tekovine nase revolucije in politizira. Ze samo dejstvo, da hvali Sarcevo nedelo, istocasno pa kritizira delo nove vlade, pove vse o njegovi kredibilnosti !

  • Andrej

   Potrebno je poiskati koliko mu RTV ali kdo drug v njihovem imenu plačuje. Od višine računa je pri nekaterih odvisno, na katero stran je obrnjena plošča.

  • novaknovak

   pač še en ki hvali socialzem in levake, sam pa spizdil v kapitalistično in konzervativno državo.. bljak

 • totex39

  Seveda ko sam ne ve, če bi vedel bi že v Nemčiji ukrepal, ne pa da imajo toliko okuženih.

 • MarjanG

  “… Charité, ki med poznavalci sicer velja za navadno socialistično greznico.”
  Med katerimi poznavalci, g. Rok Krajnc?

  • rubec

   Mene recimo. Razen če ne misliš, da je ta na sliki prava nemka.
   https://www.charite.de/en/international_relations/about_charite_international/

  • Peter

   Zanimivo. V vsem članku te moti samo ta citat. Se pravi vse ostalo drži, no?

   • MarjanG

    Med profesionalnimi novinarji velja, da se svojih trditev ne podpira s “poznavalci”, ki se jih ne navaja. Tako ravnanje vrže sum na vse zapisano.
    Človeka sesuvate pretežno iz ideoloških predpostavk: npr. ni za privatizacijo zdravstva. Poglejte po svetu – sama privatizirana zdravstva in kaj … zaenkrat kaže, da naš toliko popljuvani zdravstveni sitem (sam sem nad mnogimi zadevami razočaran: vrste, okoriščanje dobaviteljev …) funkcionira enako in bolje od ameriškega, italijanskega, švicarskega ,da ne naštevam. Sesuvate ga,ker je povedal, kar je o maskah na prvi seji nove vlade, ker je povedal kar je o uvrstitvi ministrov in sekretarjev v višje plačne razrede. Vsak ideološko neobremenjen bo ocenil oboje kot piarovska spodrsljaja. Večina drugega, kar ta vlada dela je v teh okoliščinah zelo dobro.

    • Peter

     Sem bral do: “Človeka sesuvate”, pa sem končal. Očitno tudi intelektualci ne znate več normalno komunicirati. Ostanite zdrav.

     • MarjanG

      Malo poglejte NOVA 24 portal in ga primerjajte z “režimskimi”: tu same ideološke teme na najbolj udarnih mestih, tam bolj ali manj spremljanje dogajanja v zvezi s problemom, ki ga vsi imamo. Da intelektualci ne znamo več normalno komunicirati? Spoštovani Peter, ja kje pa piše, kaj je normalno komuniciranje?
      Nisem kak poseben intelektualec. Vem pa, da pravi intelektualci tudi razmišljajo.
      Hvala bogu si Janša, da bi dobil 2 + 4 ne bo mogel dolgo privoščiti tako nizkega nivoja v “svojih” medijih. Ne grejo samo opredeljeni na volitve, tja gremo tudi tisti, ki mislimo in se potem odločimo. Če bodo “desni” in sedaj tudi “režimski” mediji še naslednji dve leti funkcionirali na način vulgarnega pogromaštva, se bom težko odločil za desnico, čeprav osebno mislim, da je čas zanjo, ker so levi preveč razglašeni, da bi lahko dobro vladali v korist države. Zdravja tudi Vam.

     • šmentanamuha

      Nakladač.

     • MarjanG

      Ne bo šlo. Nisem se prijavil sem, da bi se s kom zmerjal ali koga omlovaževal.

    • Peter

     Sem šel nazaj in prebral do konca. Kar mi dvigne pokrov je to, da komunicirate z menoj, ne z Novo. Zato ta o sesuvanju ne more biti naslovljena name, nikjer ga ne sesuvam. Velikokrat se ne strinjamo z načinom pisanja Nove, še posebej z njihovimi “rumenimi bombizmi”, kot jim sam pravim. Po drugi strani se zavedamo, da nimajo dohodkov od žilnih opornic, niti ne pobirajo harača od elektičnih priključkov. So pa protiutež enoumju, ki vlada v “osrednjih” medijih in kot taki zelo dobrodošli.
     Ostanite zdrav.

     • MarjanG

      Zdi se mi normalno, da se pogovarjam z drugimi na forumu. Z Novo se pač ne da pogovarjati. Z ostalim, kar pišete se pa pravzaprav precej strinjam. “Enoumje” je na obeh straneh in bil bi vesel, če bi se nivo komunikacije vendarle nekoliko kultiviral. Bojim se, da je komunikacija na tej strani (NOVA), tako v prispevkih kot v diskusijah, le presurova in si ne predstavljam in ne želim, da se javna TV sprivatizira in postane v času desne vlade zgolj še eno trobilo uradne politike. Potem pa, po nekih naslednjih volitvah, spet nazaj trobilo morebitne druge opcije. Če hočem danes kaj izvedeti imam vedno odprte portale z leve in desne.

     • Peter

      Največji problem je, kar se foruma tiče, da ni admina, ki bi brisal provokatorje. Ne vem, koliko časa spremljate ta forum, vendar je bil v času, ko je deloval admin, povsem na nivoju. Mislim, da si vsi želimo osrednji medij, ki ga vsi plačujemo, ki bi bil, kolikor je le možno, nevtralen. Poglejva primer s tisto aktivistko iz nekega študenskega sindikata, ki je pozivala na cesto! V oddaji na osrednji tv si privoščijo pozive na cesto, k strmoglavljanju vlade!
      Pa ko bi na koncu vsaj povedali, koliko je prejšnja vlada nakazala na račun njenega “sindikata”….To bi tudi malo postavilo zadevo v pravilnejšo luč…
      Skratka, RTV Slo ne izpolnjuje svoje naloge v tem času, kaj šele, da bi se novinarji držali Kodeksa.

     • MarjanG

      Vidim, da se da pogovarjati. To me veseli. Za moderatorja nisem prepričan. Mislim, da se moramo sami spoprijeti z našimi “demoni”. Na koncu ti noben moderator nič ne pomaga. Tisti, ki se bomo lahko, se bomo že (skupaj) dokopali do česa smiselnega.

      Tista punca je povzela najbolj vroča in še nepredelana razmišljanja velikega dela že tako prestrašenega prebivalstva.

      Še vedno pa mislim, da Janša tu ni dovolj premislil: mislim, ni sporno, kar je naredil z uvrstitvijo v višje plačne razrede. Ampak za večino ljudi v prvem trenutku je to sofizem in šok. Bolje bi bilo, ko bi to naredil v kontekstu, ki se je pozneje vzpostavil in ga podpiram: oblast je pripravljena deliti usodo svojih ljudi in obenem nagraditi tiste, ki so od njih še bolj direktno izpostavljeni (zdravstvo in drugi podporni podsistemi). Skratka: če nastopiš na osrednji javni TV, ne gre govoriti nerefleksirano in zgolj z mislijo na državljane v njihovi največji prizadetosti. Žal ta populizem ni privilegij RTVja. Upam, da bomo znali od vlade navzdol tudi iz tega kaj potegnit, kar bo v prid rešitve te krize.

     • Peter

      Se strinjam, to je bila napaka. Čeprav, kakor sem razumel zadevo, mora vsak PV ob nastopu uvrstiti svoje ministre v plačne razrede. PV se je zavedal, da jih čaka veliko dela in jih je dal v višje razrede, kot so bili Šarčevi. Upravičeno, če se mene vpraša. So pa pozabili, da mediji, ki so izrazito protivladno razpoloženi, čakajo na vsako kost, da jo bodo glodali.
      Kar se tiče nastopanja na osrednji tv. Hm, na oko bom rekel, da 25 let pljuvajo po njem, si zmišljujejo neke fašizme, orbanizme, afere take in drugačne. Še dobro se je držal, predstavljajte si šarca v takem položaju…
      Skratka, upajmo, da se tega virusa rešimo in da gremo naprej. Ja, pa še tole. Meni osebno je čisto vseeno, katera opcija vlada. Rad pa bi, da končno zavlada opcija, ki bo , kot prvo poskrbela, da se kaznuje VSE tajkune, da se dobi nazaj čim več nakradenega denarja, da uredi zdravstvo, socialo, šolstvo. skratka, da naredi Slovenijo pošteno. Pa mi je vseeno ali je leva desna zgornja ali spodnja ali pa kje vmes. Lep pozdrav.

     • MarjanG

      Ja, tu smo. Lp

     • Simon Rožič

      …če ti je vseeno, boš dolgo čakal, saj so rdečkoti vsaj čistih 23 let na oblasti ,
      pa kaj so naredili; menjali so se kot jaz gate in – kradli, kradli ali pa podpirali
      krajo in gledali vstran!!!!

    • šmentanamuha

     Človek je javno po TV govoril, da mask ne potrebujemo, ker so neučinkovite. Problem so njegove kontradiktorne izjave, ki smo jih nekaj nanizali tudi v komentarjih. Zato poskušaj tudi le-te neideološko ocenjevati. In ne nalagaj o profesionalnosti, ker smo dovolj pismeni, da ločimo zrno od plevela. Ti pa več kot očitno iščeš opravičila za nedopustno zdravnikovo in novinarsko zavajanje..

     • MarjanG

      Mimo brcaš. S pandemijo zaradi neznanega in težko obvladljivega virusa se še najbolj razvita znanost težko kosa, potem pridejo zdravniki, ki vendarle tudi nekaj vedo in tam nekje so potem politiki in potem šele mi “navadni” smrtniki. Pomembno je, da se vsi učimo iz čimveč virov in zlasti sproti na podlagi dogajanja okrog nas.
      Ni mi prav, da se ti procesi učenja zvajajo na ideološke prafaktorje in prerivanje pretendentov na oblast. Če Trampuža kritiziramo z namenom, da se pride do resnice, še bolje, do pravih rešitev … nimam problema. Ampak v tej debati je to preveč v drugem planu. V ospredju so ideološke diskvalifikacije.
      Trampuža ne morem opravičevati, ker o vsem skupaj premalo vem. Žal se vse preveč dogaja v kontekstu “Janša je boljši od Šarca”, “ta je nastopil v režimskem mediju zato je njegova strokovnost sporna” itd.
      Vsaj kar zadeva to, da Janševi bolje vodijo boj z KV od prejšnje oblasti, smo si precej edini. Da pa se to še vedno vlači kot izhodišče za interpretacijo za vse kar se dogaja – to je pa kontraproduktivno in bi lahko vsi skupaj s tem že enkrat nehali.
      Zrelost nacije v tem trenutku ni le, da ostanemo doma, je tudi v tem, da se ne zmerjamo kot pijana drhal v vaški beznici.

      Saj se tudi jaz strinjam, da ni lahko biti general, potem ko se je general pred tabo slabo vojskoval. Ampak aktualni general ne bi smel tratiti časa s pretiranim sklicevanjem na napake prejšnjega.

      lp

 • šmentanamuha

  Tale Trampuž je res en čuden tič. Večkrat sem ga poslušala, ko se je javljal na RTV Slo. Najbolj mi je ostalo v spominu, da mask sploh ne rabimo, ker nič ne pomagajo, samo roke si moramo razkuževat. Pa kaj je to za en model? Potem pa se neki zgraža nad vlado, ki sedi v maskah in na ta način opozarja na resnost položaja. Mislim, da je to z maskami, ki jih po njegovo ne potrebujemo, kot kaže namerno plasiral v javnost zato, ker Slovenija zaradi malomarnosti Šarčeve vlade ni imela na razpolago nobenih mask.
  Potem se še spomnim, da je govoril, da je to kapljična okužba, kar pomeni, da se širi prav z govorjenjem in dihanjem in po moji laični logiki so maske prav zato NUJNO POTREBNE za vsakega od nas.

  Tale Trampuž je očitno prikriti dr. Mengele. Pravilno, da ste ga izpostavili in opozorili na njegove “strokovne” izjave, v katerih si je v nasprotju celo sam s seboj. Ljudje, js vam rečem, vklopite svoj razum in poskrbite za svoje zdravje v največji meri sami, ker taki zdravniki, kot je tale Trampuž, ki bi evtanazijo prepustili oblasti, da jo izvaja po svoji presoji, so mnogo hujši kot vsak virus. To so Orewllove ideje. Kr srh me spreletava in tega tipa vrtijo (vklapljajo v program) na RTV skoraj vsak dan.

  • rabbit

   Veš na koga mene spominja tale dr. Trampuž na dr. Mencingerja, kar je on napovedal si obrnil na glavo in si zmagal, pri njemu pa enako. Kar predlaga on narediš obratno in si zmagal.

  • maček ivan

   Program ki ga plačuje velika večina Slovencev, da jim kažejo takšne in drugačne majmune.

 • branči

  prepustite se v njegove roke, pa po smrti 5x na noč z vsemi ostali duhovi poizkušajte najti njegovo moralno osebnost!

 • rabbit

  Sem šla na tole spletno stran, kjer so razvrščene najboljše klinike v Evropi in te klinike ne najdeš na tem spisku razen, če spada pod kakšen drug kompleks. Sem odtipkala in nemški naslov klinike in naš pa ga računalnik ni našel.https://hospitals.webometrics.info/en/Ranking_Europe
  Je pa na tej strani več kot 6000 klinik po celi Evropi.

  • Unikatna

   Včeraj so jo odprli…imajo 300 novih postelj…zato naj neha kokodakati…

   • rabbit

    Ne sem šla pogledat njihov zgodovino je res impresivna imajo veliko Nobelovih nagrajencev ampak ,kar mi je padlo v oči je, da zadnja dva pa sta iz leta 1953, zato ne vem ali je bilo to mogoče, da je bila ta bolnica v vzhodnem Berlinu.

 • lukec

  Njegove izjave o nevarnosti pa o nekih simulacijah brez številk je klasično zavajanje, ne glede nato da je zdravnik. V naši občini so Trampuži znani revolucionarji, zaradi svoje lastne riti.
  Pokaže naj simulacije do 1400 okuženih, pa bomo videli kaj in kako. Pripoveduje o stroki pa navaja 15 % kot minimum in 25% povečanje kot maksimum. Če je seznanjen z stvarnim stanjem je pri 400 40 bolnikov na dan več 10%. torej kje je simulacija za 10%. Če bi bil strokovno neodvisen bi predstavil 10% simulacijo potem pa bi komentiral.
  Žal se v takem stanju družbe pojavljajo lažni preroki, ki uživajo v pripovedovanju legend. Tudi pri nas imamo specialista za namizni nogomet, ki rad poskakuje ven iz steklenice, ker mu paše.
  Državljanke in državljani, samo tako naprej, organizirano samozaščitno po zdravi kmečki pameti in zdravje so bo povrnilo v to lepo deželico, tako fizično kot duševno.
  Lažni preroki bodo utihnili sami po sebi.
  Če ne bi Janša (pa nisem njegov fan) prišel z ukrepi in jasno postavljenimi ukrepi bi bilo po Šarčevo pri nas podobno kot v Italiji. Ali pa so na tak način želeli rešiti pokojninsko blagajno? Kdo ve? Bolezenske izjave sedanje opozicije prav nakazujejo, da so jim upokojenci odveč! Klasična levičarska prevara!

  • Simon Rožič

   …samo Breclja še čakam, da slišim, kako na pa on prešteva?
   -in po kom ta hip “diskretno” pljuva!?

 • lokec

  Ker je v Berllinu bi bil primeren, da bi zdravil Angelo M. Baje je v caranteni zaradi korona virusa. Curc jo gleda. Če ni psihiater je pa mogoče ps…… –

  • Peter

   Saj ni psihiater, no.

  • zaslosds

   Ne bi dolgo živela

 • Olga101

  Uporabljajmo zdravo pamet! Ne želimo si italijanskega, španskega ali francoskega scenarija! Ne želimo si zalitih pljuč!
  Ukrepi vlade delajo za nas in našo varnost!

  • Slovenec

   Tako je.

  • šmentanamuha

   Tako je, Olga.

  • ukrepi vlade so se sprejeli brez kakršnihkoli realnih podlag v številkah….realnih številkah :) in sicer na podlagi medijsko inducirane panike zaradi enega od koronavirusov….za katerega je najbrž povprečn zemljan slišal prvič v življenju…..isto so vse ukrepe sprejeli v omenjenih državah….brez kakršnekoli realne podlage v številkah :) in to bo precej boleče spoznanje čez nekaj dni :) predvsem za tiste, ki so varnostno in eksistenčno odvisni od državnih sistemov :)

   • šmentanamuha

    Lahko se strinjam s teboj. Vendar, se ti zdi možno, da bi se Slovenija v vsesplošni karanteni obnašala drugače? Si predstavljaš, kaj šele bi se zgodilo potem, kako šele bi potem raztrgali Janševo vlado, če so že zaradi testov začeli delati tako paniko, čeprav smo v samem vrhu testiranih?

   • Peter

    Si se malce razpizdil?
    Saj greš lahko nazaj pa zbrišeš tiste glupe ovce, zaradi katerih ti je zdaj že malo nerodno, no.

  • Simon Rožič

   Glej .iz daljave slišim glas,
   daj, Matilda, prid po nas,
   vzemi vzorčno kakšne tri,
   in pa potem, če se ti zdi,
   vzem’ nas vse, milijon ljudi!

   …da boš bebcu zadostila,
   da bi prerokba se lažniva
   domišljavcu ne izpolnila,
   pomahaj mu lepo v slovo,
   in pošlji virus mu lepo!

 • est

  Meni se je zdel sumljiv. Zdravniki po navadi umirajo situacijo in ne širijo panike med laično javnost.

  • šmentanamuha

   Mhm, Žnidaršičeva ga je najavila kot svetovno znanega vrhunskega strokovnjaka, Dodajam: v socialističnih glavah levuharjev na sončni strani Alp, ki so previsoke, da bi videli na drugo stran.

  • Slovenka

   Čudno, tudi jaz sem razmišljala isto. Je smiselno delati tako paniko? Ne bi raje ljudi spodbujali, da ostanejo mirni in jih poučili, kaj lahko oni storijo, da epidemija ne bo tako silovito naraščala: In tisto glede testiranja, da Slovenija testira manj kot Nemčija in da je zato v Sloveniji manj okuženih! Če pa drugi govorijo, da je glede testiranja Slovenija v samem vrhu! Kdo si zmišljuje?

   • Vana

    Eh. . . . možakar je dobro plačan za širjenje panike !!

    • Slovenka

     Hm, če je to res, je to krvavi denar. Se model tega zaveda?

     • Vana

      Ko denar zamegli razum, je vsako zavedanje brez učinka.
      Je pa v tem primeru še posebno žalostno, saj gre za življenja, ne samo za imovino. . .

     • Zgornji

      Amennn !!!

     • Zgornji

      Itak da se NE zaveda te svoje Zlobe !!! ! !!!

 • resnicaboli

  Nima pojma da primerja Nemčijo z Slovenijo Slovenija ima ukrepe ki jih še v Nemčiji ni tako da samo naklada.

  • Zgornji

   Itak je Hinavski Lažnivec !!! ! !!!

   • Simon Rožič

    …cela družina, kot vem!

    • Zgornji

     Ja, povsem možno ! :-(

 • zaslosds

  Ta kekec iz Nemčije kar v naprej napoveduje koliko ljudi bo še umrlo,bi ga bilo potrebno bolj pod lupo pregledat,mu gre nekako kar na smeh ko to prognozira.

 • Andrej

  Blagor se Nemcem, ko imajo takega strokovnjaka. Še ena taka, kot smo jo mi imeli na NIJZ na začetku, pa so pečeni.

  • rubec

   hehe

   • Zgornji

    Hja, samo je res !!! :-)

 • tule imate lep dokaz, da tudi če je nekdo Dr. ga to ne naredi inteligentnega, ne vljudnega, niti ni zaradi tega dober človek….jasen dokaz, da zdrava kmečka pamet in klasična logika predstavljata zanj nedosegljiv nivo….sistemski kešpiček….sistemski v smislu, da dela za globalni farmacevtski korporativni kartel ter da je suženj centralnobančnega sistema

  • šmentanamuha

   Všeč mi je tvoj jedrnat in udaren zapis.

 • Tomaz Gasperlin

  Sam da je bavčar zunaj.

  • Peter

   Ne vem, če je sam, no.

   • rubec

    Ta mu privošči, da je zunaj, da bi ja kaj staknil.

    • Peter

     Čakam, da se še kaj javi, imam nekaj dobrih pripravljenih zanj….

     • rubec

      Boš še nekaj časa čakal. Zdaj si pumpa invalidski voziček, da bo za cel dan.

   • rubec

    hehe

  • šmentanamuha

   Ej, model, si ta pravi levi zahojenec. S takimi je res preprosto manipulirati.

 • rubec

  Tudi naš ministrant za zdravje se je včeraj pred njim posr ah pokakal. Imamo mi poleg kozlovičeve sploh kakega ministra z jajci?

  • Peter

   Brezjajčna kvota ni izpopolnjena. Takoj po virusu, ko bo spet zavladala demokracija, ko nagnusni fašizem in orbanizem zavržemo tja, kamor spada, takrat bomo dosledno uveljavili tudi to kvoto. Hočeš bit minister? Jajca stran, no.

 • xtc

  Zanimivo je zakaj ta “strokovnjak” ne dela v Švici ampak v neki socialistični greznici javnega zdravstva v Nemčiji.
  Trampuž je navaden rdeči bebec,ki uspeva ,kot “strokovnjak ” le tam kjer je kaj državnega drugje pa ne.

 • mapu

  Trampuž je dokaz, kako lahko poceni zapraviš dobro ime..

 • Unikatna

  Nisem mogla verjeti, ko sem ga slišala, da bo pač treba nekatere pustiti umreti…ojoj…in to je morala in etika…če bi čutil domovino in jo imel rad, bi zapustil Berlin in prišel pomagati v SLO…na daljavo je lahko pljuvati…

  • rabbit

   Ta bi sedaj prav pasal v španski zdravstveni sistem.

  • Stajerka

   …žal, to je tisto kar corono ločuje od običajne gripe……problem je potek bolezni in zagotovitev intenzivne terapije, v primeru nekarantene NI države, ki bi imela zdravstveni sistem s takšnimi kapacitetami……zato je primerjava z navadno gripo absurdna ravno zaradi tega……

  • šmentanamuha

   A to je tudi izjavil? Omg, torej je res nekaj mengelejevskega v njem.

   • Unikatna

    Če imaš možnost, si oglej sredin 24UR zvečer na POP-u…

  • maček ivan

   A nimajo zdravniki nekega kodeksa ali prisege???
   Ta je pa malo v temo brcnil. Boljše da bi bil šlosar ali pa mizar, lahko bi bil tudi pravnik ali pa šivilja, mogoče bi pa lahko skrbel tudi za pingvine.

   • Unikatna

    Hipokratova prisega ostaja spoštovan dokument, a žal mnogokrat se je ne držijo…

 • rubec

  Zato sem si pa navlekel dolge zimske gate gor, čez pa deko, s katero ponavadi konja pokrivam, ko je mraz.

 • Slovenec

  Kaj pa Hipokratova prisega zdravnikov? Nekateri so pa res satani na zemlji.

 • Realist

  Trampuž zagovarja določeno politično agendo, o tem ni dvoma. Ampak, samo zaradi tega, ker v neki bolnišnicii službuje zdravnik, ki je hkrati politično trobilo, ta bolnišnica še ni slaba. Nasprotno, kolikor je meni znano velja Charite med poznavalci za zelo kvalitetno ustanovo, eno najboljših v Evropi. Seveda to iz Trampuža ne naredi bolj poštenega komentatorja trenutnih razmer ali bolj politično nevtralnega.

  Vaš članek pa dokazuje samo, da poštenega poročanja, kaj šele komentiranja tudi sami niste sposobni. Pljuvati po ustanovi, samo da bi poudarili slabe lastnosti nekega posameznika, ki slučajno tam službuje, je precej pritleho.

  • rabbit

   Na lestvici 6000 najboljših v Evropi je ni sem preverila. Je pa zanimivo Onkološki inštitut. in to celo med prvih 100.

   • Peter

    Dobivali so neke nagrade za najboljšo bolnico….
    Sicer pa, tudi v dobri konjušnici za vleko voza za smeti uporabljajo konje, no.

    • rabbit

     No sedaj sem našla ta nemška bolnišnica je bila v DDR slavo je imela samo pred koncem druge svetovne vojne. Bila je res znamenita, pa so jo komunisti uničili tako kot vse česa so se dotaknili.

     • šmentanamuha

      Lepo, da nas takole informiraš.

     • rabbit

      Ni zakaj. Malo pobrskaš po netu pa še kaj novega se naučiš, kot to da imamo kar dobro onkološko kliniko to pa res nisem vedela.

     • Realist

      Mogoče. Lani so jo nekateri uvrstili med 10 najboljših bolnišnic na svetu.

   • Waltter

    Tukaj se ne gre za neke lestvice iz lastnih izkusenj in izkusenj mojih kolegov ti pravim da je podn ki se je moras v velikem loku izognit.. Tudi ce bi bila prva na lestvici bi glede tega kako delajo se vedno podn. Lahko se pa spremeni seveda ce taki kot tale Trampuz momentalno zapustijo delovno mesto ter pride kader ki jim zdravstvo nekaj pomeni..

    • rabbit

     Lepo da si nas informiral iz lastnih izkušenj. Najbolj me moti, da naši mediji, kar nekaj govorijo, ne preverijo pa najbolj osnovnih podatkov, samo nekaj klikov in veš da ta bolnišnica ni nobena referenca. Bila je do leta 1953 potem je šlo pa vse v poden.

  • Waltter

   Charité je navaden podn, nekompetentnost zdravnikov, umazana v povprecju veliko bolj kakor ostale po nemciji. To bolnico se moras izognit v velikem krogu. Notri je zdravstveno osebje obleceno kakor da bi bil v Avganistanu. In ja velja med poznavalci za zelo kvalitetno bolnico od podna navzgor … In Rok ima prav gre za socialisticno greznico. Ne vem pa kaj blebece Trampuz naj se raje briga za nemcijo ker jim kot kaze polzijo stvari iz rok… in bo poknilo konec naslednjega tedna kakor v spaniji in italiji.

 • šmentanamuha

  Pa še to. Trampuž je tudi rekel, da testiranje ni potrebno v eni taki državi kot je Slovenija. To je povedal v isti oddaji, ko je Široka na pune htela iz Lenarčiča zvabit odgovor, da Janša dela vse narobe in da se je on osebno odločil (njegova vlada, seveda), da ne bodo več testirali, čeprav smo še vedno v samem vrhu po številu testiranj.

  • Slovenec

   Zanimivo Trampuž in NIJZ so kot dogovorjeni in plačani, da udarijo po Slovencih.

   • šmentanamuha

    Ja, prav fascinantno je, kako nasprotujoče izjave dajejo. Kot da namerno vnašajo zmešnjavo.

 • mtb

  Tista pohvala o pripravljenosti Slovenije, ko smo imeli uradno 6 okuženih, je bila res nenavadna. Pa nikjer nobene pripravljenosti ali ukrepov. Temu sem bolj pripisoval njegovi naivnosti oziroma pomanjkljivi seznanjenosti z dejanskim stanjem ali pač optimizmu. Samo v taki situaciji je optimizem bolj škodljiv kot ne. Tako da tudi kritike, ki jih morda usmerja proti sedanji vladi, niso tako nedobrodošle. Bode pa seveda v oči nesorazmeren odnos. Pri prejšnji je malo manjkalo pa bi imeli veliko štalo zaradi koncerta Andree Bocellija, če ga – zaradi pritiskov javnosti ! – ne bi na dan samega koncerta odpovedali. .

  • rabbit

   Ki ga ni bilo zaradi dr. Mravljeta in njemu podobnih, ki je mimo grede kirurg in ne infektolog ali virolog pa je imel vsaj toliko v glavi, da je že pred 2 mesecema opozarjal kaj se nam zna zgoditi, pa so ga isti kot sedaj kričijo oklicali za paničarja.

 • Ježek Teka Teka

  Komunistični proizvod za širjenje laži …

 • Stajerka

  ……ne vem zakaj, ampak imam občutek, da to “svetovanje” ni probono…..

  • Waltter

   tip je zdrahar in so ga ze iz UKC nagnali, sedaj gre za golo mascevanje in kontriranje. Vprasanje je pa kdo je bil v ozadju da so ga vrgli iz UKC LJ ven. Katera vlada???

 • Garbage man

  DR. Vet.med. ????

 • Jani Steiner

  Tele svoje nasvete naj deli tam, kjerkoli že je, nas Slovence naj pa pusti na miru. Ne moreš verjeti kakšno je njihovo sprenevedanje, teh trampužev……

 • totex39

  Trampuž naj dela zgago v Nemčiji, ne pa pri nas.

 • šmentanamuha

  Dr. Mengele pardon dr. Trampuž bi torej reševal prezasedenost zdravniških kapacitet z evtanazijo. Upam, da se mu uresniči želja v primeru, ko bo zbolel.

  • Slovenec

   Ja, sem se tudi jaz spomnil nacista Mengeleja. Saj velja nacisti, fašisti in komunisti za Slovence vsi isti.

 • v roku 48ur bo “”Dr.” Trampuž s strani svojih cehovskih kolegov, ki imajo za razliko od njega tudi kaj za pokazati od svojega dela, razglašen za abervezniškega bleferja…..kot bodo tudi obelodanjena dejstva, da so se vse politične odločitve glede “virusa kitajske komunistične partije” sprejemale popolnoma brez vseh podlag v podatkih….realnih podatkih….kot je recimo tale (malce za povohat)….ko klasičen koronavirus prehlada ali gripe zaide v domove za ostarele je stopnja smrtnosti med ostarelimi tudi do 8%……ali pa recimo tale…..francija in španija in taiwan in italija in hongkong so države, kjer je potekal največji upor proti globalizmu in političnemu establišmentu….tam imajo sedaj najbolj močne ukrepe za izolacijo posameznikov :)….ali pa italija ima največje število prebivalcev v evropi z dvema ali pa celo tremi kroničnimi boleznimi, hkrati pa ima najstarejšo populacijo v evropi…..in radikalno levo vlado klovna Conteja..Lombardija v Italiji ima najslabši zrak v celi evropi…ali pa…leta 2009 je svet evrope blokiral preiskavo konflikta interesov pri reševanju epidemije prašičje gripe…konflik interesov je nastopil med določenimi politiki in določenimi proizvajalci cepiv in podobne zadeve…..

  • Peter

   Torej si ti prepričan, da ta virus ni nič drugega, kot navadna gripca.
   Nimam problema s tem. Zanima me, kaj je, po tvojem mnenju, v ozadju.

  • šmentanamuha

   Tega “dr” šarlatana bo resnično treba dati pod drobnogled. Tel njegove izjave, ki si jih napisal, so skrb zbujajoče, da morda z njim ni vse v redu.

 • Artur

  “Komunajzlske podgane streljajo z vsemi topovi izvožene in tukaj pri nas zažrte pripravljene so na vse ne samo z granitnimi kockami. Bo treba že razmišljat o okopih in protiofenzivi da to izrojeno gamd enkrat za vselej pregazimo”.

  • šmentanamuha

   Potrebujemo dober narčrt, levi ga imajo.

   • MarjanG

    Super. A kar klali se bomo? Eh, saj ni vredno.

 • AGA

  LEVIČAR +ZDRAVNIK=EVTANAZIJA

 • Franc Šink

  Pravijo da naj bil eden od vodilnih strokovnjakov v Evropi! Tako je pisalo na več portalih

 • Ivan Ivanovič

  Slovenceljni spet prevzeamjo stvari v svoje roke. Prvi šok koronavirusa je pač mimo. Dajmo, udri! Nije ti brat.

 • Vana

  + + + + + NO, VENDAR STE SE OGLASILI !! Hvala !
  Ta človek je nekaj nemogočega. Le kako si ga Pop-tv lahko privošči ??

  • Slovenka

   Zdrahar.

   • šmentanamuha

    Mislim, da je več kot to. Ker za svoj ščit nosi naziv “dr.” se mi zdi še posebej nevaren. Deluje mi kot skriti agent.

 • Slovenka

  Komentarji na kurah Trampuža dajejo v nič, z redkimi izjemami, tako da se ne morem načuditi. https://www.24ur.com/novice/slovenija/trampuz-vrha-epidemije-ne-bo-se-stiri-ted.html

  In ko je včeraj prišla novica o češki pomoči, so bili komentatorji (več kot dve tretjini) navdušeni nad Češko in Janševo vlado. AntiJanša miselnost očitno izgublja zagon ne samo v politiki, ampak tudi v javnosti.

  • šmentanamuha

   Super, da vsak nekaj spremlja, saj je nemogoče, da bi vsi vsemu sledili. Hvala za info.

 • Ivan Ivanovič

  Meni se zdi, da je to slovenceljski napad na nekoga zaradi ideoloških razlogov. Človek je politično karkoli hoče, a to še vedno ne pomeni, da ni strokovnjak in da ne pošteno dela. Če bomo začeli tudi zdravnike in gasilce ocenjevati po tem, kam sodijo politično-ideološko, nam res ni pomoči. Ta članek je izpod nivoja.

  • macon

   Ne, ker naslavlja konkretne izjave konkretnega človeka in te so milo rečeno zblojene.

 • Simon Rožič

  Mislim, da je Trampuž doktor, ki bi te za eno večjo vsoto denarja tudi
  iz razpiratorja mirne duše izključil….in še vprašanje?Kaj nima nič dela,
  da se ukvarja z zastraševanjem in to z nasmehom na ustih; ne zdi se mi
  čisto “čist” – sorry, odloči se že enkrat “dotore” za ali proti zastraševanju
  ljudi! Pridi domov in delaj za svoje ljudi, če te je kaj v – srcu!!!!

  • Zgornji

   V takem Zlobnem srcu je Samo Zmeda in Tema !!! ! !!!

 • Zgornji

  Ja, Takelih Duhovno Zmedenih “doktorjev smrti” je dandanes vse preveč na tem planetu, v Sloveniji je pa že Samo Eden tak PREVEČ, pa jih je sigurno še veliko !!! ! !!!

 • Liberalec

  Kar propagirajo režimski mediji, za Slovenijo ni koristno in dobro. VEDNO.
  Raziskovalni novinarji, poiščite njegove starše, njegove profesorje in mogoče kakšno povezavo z naročili zdravstvene mafije (SD, LMŠ, Zares, LDS, DeSus,….). Iz družinske vzgoje izhaja skoraj vse.
  Sledite poti denarja.

 • Borut Stari

  Preveč babic kilav otrok. Še dobro, da razen nakladanja v antijanša medijih nima vpliva pri resnih zadevah.

 • Zvjezdan Srbić

  A tale Trampuž je na kontra bregu kot twiter doktor Mrevlje?

 • Peter

  Dej tumpek, spel se, no.

 • Ferlič Milan

  Če je tako brihten ,pa naj pride v Slovenijo kot pravi patriot pa da ga vidimo , “ko to kaže ko to laže”….

 • macon

  Tipičen brezčuten komunist, ki se dela humanista in se požvižga na ljudi. Režimska korifeja.

 • Beli Sneg

  Režimski “strokovnjaki”. Bo nadomestil Rajkota Kendo.

 • Silos

  Ali za to dobi plačilo??Kaj pa zdravniška etika,če se res obrača po vetru oziroma
  po političnih nazorih?Takih sejalcev panike pa res ne rabimo!!!

 • marta

  Ali je ta g. Andrej Trampuž infektolog, ki ni nikoli slišal za Hipokratovo prisego ?
  Hipokratovo prisego, ki jo izrečejo mladi zdravniki ob koncu izobraževanja.
  Z njo baje vsak zdravnik “pri bogovih zdravja” priseže , da bo branil številne etične standarde
  svojega poklica.
  Je g. Andrej Trampuž infektolog to napravil s figo v žepu ?

 • Ivo Žbogar

  Zdaj se je pokazalo kako ima dr. Trampuž prav. Samo javno zdravstvo lahko zajezi in rešuje bolnike. Malo počakajte, da boste videli kaj se bo zgodilo v ZDA v naslednjih dneh. New York z okolico šteje 20 mio ljudi in tam imajo vse bolnišnice skupaj 2000 respiratorjev in 50.000 mask.

 • skorpijon93

  trampuž lulek bulek

 • Peter Janšič

  Kaj ta Trampuz twit doktorju Mrevljetu leze v zelje?!

 • novaknovak

  pač še en ki hvali socialzem in levake, sam pa spizdil v kapitalistično in konzervativno državo.. bljak

 • Ivan Ivanovič

  Dr. Trampuž bo kmalu spoznal kot Boscarol, da slovenskim medijem ni za dajat nobenih izjav, ker potem si lahko samo popljuvan in zasramovan.

 • Peter Janšič

  Nerazumno potezo je izvedel ta znanstvek, ker mu godi popularnost očitno, da je kritiziral trenutno vlado saj je v momentu od dela laičnega ljudstva napaden in nizkotno žaljen.

 • Meni se zdi zelo strokoven in dobro razloži situacijo.

 • Simon Kovac

  Ja, vedno manj mi je ta Trampuž všečen. Naj tam ostane kjer je. Tu takšnih mazacev ne rabimo.

 • Simon Kovac

  Na žalost je še evtanazija pri nas tabu tema kot se marsikaj drugo.

 • Bojan Tavcar

  Sej ne morem verjeti, saj samo še vaša lažna trobila dobim na spletu… to pa je “prava” demokracija…

 • stajerc5

  A je kdo preveril, ce je se sploh v sluzbi v Berlinu? V najvecji krizi ima prekleto veliko casa, da se ukvarja z nasimi problemi!
  Mater, kako je pokvarjena dusa, groza!!!