fbpx

Obsedeni skrajnež Domen Savič je kaviar levičar. Dobesedno!

Domen Savič ob petičnih vinih in kaviarju.

Ekskluzivno objavljamo podrobnosti dekadentnega življenjskega sloga znanega skrajnega levičarja Domena Saviča, ki mu lahko dobesedno pripišemo oznako kaviar levičarja. Savič je sicer nekdanji programski svetnik RTV Slovenija, poročali pa smo tudi že o njegovem nepoznavanju ekonomije, ob tem pa ne moremo ugotoviti, kdo in kako mu pomaga financirati življenjski slog, ki je tipičen za bogataše.

Odkrili smo blog zasebne spremljevalke aktivista Domna Saviča, Barbare Kvas, ki podrobno opisuje njun življenjski slog, kakršnega običajno uživajo le tisti z debelejšo denarnico. Obiskujeta namreč ekskluzivne restavracije, s čimer pa se rada tudi javno pohvalita na svojem blogu. Kako je jesti kaviar, najboljše opišejo kar besede njegove partnerke: “V raviolu je bilo veliko ribjega polnila, kar me je res prijetno presenetilo. Fino! Juhca je bila okrašena še z nekaj kaviarja. Poskusila sem ga prvič in … nič posebnega, a v juhco je fino pasal.” Savič je torej dobesedno kaviar levičar, kljub temu, da se dobro počuti v salonih, pa se temu primerno očitno ne zna obnašati. Hvaljenje z naročanjem drage buteljke vina Kvasova slikovito podkrepi z besedami: “Z Domnom (ki tukajle prav prisrčno pozira: aka ne miga z rokami in se ne spakuje) sva naročila odlični sivi pinot. Ravno prav ohlajen. Ravno prave arome. Ravno pravega okusa in pookusa. Odlično je sodil k hrani. Pred hrano pa še dve fotki interierja.”

Izredno sovražen do katolikov, drugače mislečih in zagovornikov svobode izražanja
Kot je že znano, ima Domen Savič skrajno levičarske ideje. S svojo komunikacijo prek Twitterja izkazuje sovraštvo do drugače mislečih uporabnikov tega družbenega omrežja, prav tako pa izraža svoje sovraštvo do katoličanov. Nasprotuje namreč prenosu svetih maš prek nacionalne televizije ter radia, katoliške vernike pa naziva kar z žaljivko “klerofašisti”. Po drugi strani je pa precej vnet zagovornik idej kulturnega marksizma. Tako prek Twitterja pogosto javno podpira naseljevanje nelegalnih migrantov, prav tako pa nebrzdano izraža svojo podporo istospolno usmerjenim.

Juha s kaviarjem (foto: posnetek zaslona)

Ni jasno, kdo financira njegove aktivnosti
Domen Savič, diplomirani novinar, za katerega niti najboljši novinarji ne moremo ugotoviti, od česa pravzaprav v resnici živi, je na svojem Linkedin profilu bahaško naveden kot “CEO” oziroma izvršni direktor zavoda Inštitut Državljan D. Inštitut Državljan D je v času svojega delovanja po podatkih Erarja prejel vsega 700 evrov prihodkov iz državnih virov, kakršnihkoli finančnih podatkov in drugih informacij o tem zavodu pa ne moremo pridobiti. Verjetno prav veliko prihodkov glede na svoje nepoznavanje ekonomije niti ni sposoben ustvariti, pa tudi sicer mu, kot bomo prikazali v nadaljevanju, levičarski aktivizem vzame preveč časa, da bi lahko opravljal kakršnokoli resno službo. Po zaprtju Twitter profila s svojim imenom pa se je kmalu pojavil Twitter račun na ime Državljan D, preko katerega Savič skupaj s spremljevalko Mojco Kvas zdaj izraža svojo nestrpnost in straši druge uporabnike tega družbenega omrežja.

Sladica, kakršno si običajni državljani težko privoščimo (foto: posnetek zaslona)

Obseden z idejo, da bi škodoval Nova24TV
Prav bizarna pa je njegova obsedenost z Nova24TV. Pred dnevi ga je namreč zmotilo gostovanje mag. Bernarda Brščiča v oddaji Dialog pri voditelju Akesandru Rantu, kjer je Brščič spregovoril prav o nevarnostih, ki jih za družbo predstavlja kulturni marksizem. Saviča je to tako zmotilo, da je nemudoma prek elektronske pošte pisal upravi podjetja Telekom Slovenije, d.d., in jo pozval, naj neha oglaševati na Nova24TV, ter tako želel pritiskati na uredniško politiko našega medija. Po tem, ko je bil s svojo akcijo pričakovano neuspešen, je enako poskusil še z javnimi pismi upravi Telekoma Slovenije, pri čemer je pričakovano podporo dobil v režimskih trobilih Delo in Večer. Ko tudi to ni zaleglo, pa je začel s svojega Twitter profila večkrat dnevno pozivati Telekom Slovenije, da preneha oglaševati na Nova24TV. Pri tem se sramoti tako, da v objave lepi posnetke zaslona različnih člankov, ki naj bi bili po njegovem mnenju sporni. Glede na opisano se lahko le vprašamo, kdo financira njegove skrajno levičarske aktivnosti in pogrom nad Nova24TV. Največje koristi od njegovega morebitnega uspeha bi imela ravno globoka država.

J. Ž.