Licemerstvo “kaviar” feministk: Medtem, ko protestnice v Iranu slačijo burke, se feministke pri nas oblačijo vanje

Primerjava med feministkami na Zahodu ter Iranu. Iranka je svojo burko obesila na palico (vir: Twitter)

V teh dneh lahko spremljamo protivladne proteste v Iranu. Ljudem je počasi dovolj. Vedno več je glasov, ki se jim zdi krivično, da država porabi ogromne zneske za financiranje terorizma v tujini, namesto, da bi ta denar šel za dobro lastnih državljanov. Kar pa še bolj preseneča in obenem postavlja na laž zahodne feministke, so protesti žensk, ki s sebe trgajo burke in s tem jasno kažejo svetu, da nošenje le teh ni nikakršen simbol svobodne volje, ampak znak podreditve in zatiranja žensk v islamskem svetu. Slovenske “kaviar” feministke tako kot vedno ob takšnih priložnostih samo molčijo.

Že dolgo je znano, da moderni feminizem, kakršnega se igrajo te dni v zahodnih demokracijah, ni politično gibanje za enakopravnost moških in žensk, temveč sovražno nastrojena ideologija proti neki namišljeni patriarhiji – slamnati mož, ki feministkam omogoča nenehno igranje žrtev. Da je temu res tako, zadostuje že preprost pogled, proti čemu se feministično gibanje bori te dni. Začuda jih ni slišati, ko je govora o zatiranju žensk v islamskem svetu, upajo si celo trditi, da ženske v državah, kjer nad njimi stalno visi Damoklejev meč šeriatskega prava, svobodno izberejo, da v vročini, ki pogosto presega 40 stopinj Celzija, hodijo po cesti bolj zadelane od Eskimov. Po drugi strani pa so jih polna usta raznoraznih kvot, pravil, odredb in ostalih ukazov. Večje totalitariste lahko najdem samo še v Severni Koreji in Iranu.

Slovenske feministke niso nič boljše. Resnici na ljubo so samo podaljšek levičarske ideologije, zavezništva med marksističnim in feminističnim gibanjem. Tako lahko obrazložimo, kako so jih polna usta, ko je treba širiti homoseksualno agendo, s katero želijo razbiti vrednost tradicionalne nuklearne družine, ki jo sestavljajo oče, mati in njuni otroci. Tako lahko tudi razložimo, kako znajo kar najhitreje umolkniti, ko se je res treba postaviti za pravice zlorabljene ženske. Modernemu feminizmu ni mar za ženske, mar jim je samo za širjenje svoje strupene ideologije. Njihov glavni cilj je sprevračanje vsega zdravega, dobrega in koristnega v bolno, sprevrženo in neuporabno.

Razlog je preprost, potem ko so marksisti s propadom Sovjetske zveze dokončno izgubili ekonomski argument, so se preusmerili na družbeni. Po njihovem razmišljanju za propad Sovjetske zveze ni bil kriv komunizem, temveč ljudje, ki tej najbolj morilski ideologiji 20. stoletja niso dorasli.  Rešitev so videli v sistematičnem razvrednotenju civilizirane družbe, kjer je treba njihovega “idealnega” človeka zgraditi na novo, vse stare navade, tradicije in običaje pa je treba zavreči ter pozabiti. Feministke so se izkazale za uporabne tepke, potem ko jim je ob koncu devetdesetih let prejšnjega stoletja zmanjkalo resničnih težav.

Visoka predstavnica EU Federica Mogherini in komisarka za promet Violeta Bulc na obisku v Iranu. (Foto: Twitter/Facebook)

Vprašamo se lahko, kakšen je sploh smisel raznih feminističnih gibanj, če se javno pritožujejo le nad tistimi, ki se ne strinjajo z njimi, medtem ko ob resnih kršitvah pravic zlorabljene ženske obmolknejo? Prav tako se ne odzove ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Anja Kopač Mrak, ki je sicer na svojem Twitter profilu aktivna, a na vprašanja in pobude, kdaj se bo odzvala v povezavi z zlorabo Jankovića, niti ne trzne. Soroseva plačanka, evroposlanka Tanja Fajon, je glasno navijala za prihod migrantov, o katastrofalnih posledicah za ženske v Evropi pa ne izusti niti besedice. Vedno glasne zagovornice ženskih pravic ob pogledu na stanje v Iranu niti ne čivknejo. Kako le, ko pa se realnost ne ujema z njihovimi željami? Navsezadnje, ko je slovenska komisarka za promet Violeta Bulc skupaj z visoko zunanjo predstavnico EU Federico Mogherini leta 2016 obiskala Iran, sta se pridno zagrnili v burko.

Švedska feministična vlada na obisku v Iranu. (vir: Twitter)

Stanje po svetu ni nič boljše, feministična švedska vlada se je tako ob obisku Irana ravno tako zavila v burko. Odločitev je sprožila zgražanje na družbenih omrežjih nad licemerstvom švedske vlade, ki je pred tem kritizirala ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Za razliko, ko je ameriški predsednik Trump obiskal Savdsko Arabijo, Melania in Ivanka Trump nista nosili burke.

Ivan Šokić

 • šmentanamuha

  Evo, Trumpove punce, so ta prave babe. Melanija ima očitno dober vpliv.

 • Traveler

  Sem slišal,da jih nekatere nosijo,ker so za to plačane.

  • šmentanamuha

   Res je.

   • stajerc5

    100% je res! Poznam osebno, in to ne samo v Bosni ampak po celi Evropi!!!

  • RATATA

   To je za reklamo.
   Par let nazaj je Pivovarna Union naštancala registrske tablici uni za reklamo. To je glih taku!

 • Zima prihaja

  Sama hudobija in požrešnost je v vsem tem .

 • Ana Job

  Feministke so usmiljenja vredna, deformirana bitja, ki ne ljubijo moških.

  Zakaj se feministke ne zavzemajo za zlorabljen, muslimanski ženski svet???

  • Sadako

   Ker jim ni mar, da jim tam doli odrežejo ščegija in da jih prodajo (predvsem Jazidinje).

 • Stajerka

  te so sramota za pravice žensk…….manjka samo še njihova podpora fizičnemu in psihičnemu nasilju, predvsem pa načelu, da je ženska za šporhet in zadovoljitev fizičnih potreb moškega…….pa da ne boste mislili, pri nas jih je ogromno…..
  že glede na podporo Ahmedu, ki je za sabo v vojni pustil ves del ženske družine, pove več kot dovolj…….pove to, da je v očeh naših lewakov heroj, ker je njihove sorte tič…..dolg gobec, pa rep med noge za lastno rit…….

  • čips

   Glede na to, da se nikoli ali kakorkoli ne oglasijo na posilstva,mladoletne poroke,obrezovanje deklic in se je svinjarij je zame kot,da se strinjajo,podpirajo…skratka tako hinavska bitja kot so te kvazi feministke clovek tezko prebavi.

 • Olga_10

  Vsem feminističnim organizacijam je treba zapreti pipo, saj za zatirane, posiljene in zlorabljene ženske ne naredijo NIČ!
  Dalaj lama je lepo povedal, da “bo zahodna ženska osvobodila” zatirane ženske na vzhodu, vendar ne z raznimi skorumpiranimi levičarkami, kot sta šamanka Bulčeva in Fajonka, Sorosova plačanka!
  Zato je treba s pomočjo Orbana, Kurza in Višegrajcev, ohraniti zahodno civilizacijo, našo kulturo, obicaje, narode, jezik, družine in vsem, ki prihajajo, povedati, da je tu Evropa! Kdor naše kulture ne sprejema, lahko gre, vključno s feministkami in skorumpiranimi politiki, kot je Tanja Fajon!!

  • luckyss

   Torej se strinjaš, da so edine sprejemljive migrantske kvote za Slovenijo NIČ !!!
   Ali deliš Janševo mnenje, da “je treba breme pravično porazdeliti”
   ?!

   • luckyss

    Hja, ko pa ni moč odgovoriti z bebavimi parolami…se nekateri delajo “gluhe” ;))

    • sprehajalec

     Če bi bila kvota Ivana janeza sprejeta in spoštovana, se danes ne bi pasli Ahmadi po Sloveniji in ne bi bilo več vprašanja enega več pa 10 več, pa 100 več itd…

   • xtc

    Seveda se strinjam z JJ ,da je treba probleme pravično porazdeliti islamiste in vas levake zdeportirat na BV in Azijo in zadeva je pravično rešena.

    • luckyss

     Pustiva levake, ker s tem zajemaš tudi vrh SDSa…
     Islamiste pa naj si delijo tisti, ki imajo koristi od vojn v Afriki in na bližnjem vzhodu…

  • tarantela

   Fritzl je tud kulturen, saj izvira iz kulturne Avstrije, ki je del kulturne EU.

 • Franc Šink

  Imamo kar dve dražestne Violete !

  • sodnikisozločinci

   Ena zna celo metlo šofirat!

   • Franc Šink

    Ne vem na katero misliš ? Za eno vem da jo občasno lufta. Običajno na trajektih.

  • samsara

   Ena je Violeta Fikreta Bulc.
   Katera je pa ta druga?
   PS
   Aha, sem v nadaljnjem branju ogotovil, da si imel v mislih Violeto Latifo Tomić.

 • upam da oblast čimbolje počisti s temi islamističnimi fanatiki, da čimmanj pljuskne sem, pol pa bojo spet levičarji krivi

 • xtc

  Levaki in islamisti so eno in isto,oboji razglašajo ,da ljudi osvobajajo v resnici pa zasužnjujejo.

 • Štalmajster

  Who’s behind ? Who’ benefit ? Temeljno vprašanje !
  Za komunizem, Marxizem, se danes ve ! Glavni so bili Judje Trotsky, Kaganovich, Lenin, Sverdlov, Ehrenburg, Jagoda,……….ideologi: Marx, Hess…………….Moša Pijade, Kardelj………………………
  https://www.youtube.com/results?search_query=the+secret+behind+communism+dr+david+duke

  Feminizem:
  https://www.youtube.com/watch?v=T4421MEyJQo

 • tarantela

  Hm, zakaj si ženske, ki imajo možnost obiskati papeža, nadenejo ruto ali vsaj tančico na glavo?

  • Sadako

   Kaj k tistemu izdajalcu naj bi šla? Jureta Francetića so zaradi kolaboracije s SS HANDŽARJEM kmetice napičile na vile.

  • luckyss

   Da ne pride do erekcije…

  • Zgornji

   Prava Bozja Zenska Nikoli ne gre k takim vatikanskim blodnezem pokvarjenim parazitskim zlobnim !!! ! !!!

  • joza joza13

   Ja, s to tančico se pokrijejo pred papežem samo nekultivirane kure, ki nimajo pojma o pojmu.

  • stajerc5

   A se ti javljas iz 19-tega stoletja ali iz kaksne moseje!??

 • Sadako

  Hočejo nove ministrante (bača dečki)
  http://reporter.si/clanek/svet/karitas-bo-ilegalne-migrante-integriral-z-ucenjem-boksa-608790
  http://www.karitas.si/karitas-zacenja-z-zbiranjem-denarne-pomoci-za-migrante-in-begunce/

  Feministke pa mislijo, da imajo črnci večje kurce. Ker slamnati možje jih ne morejo več zadovoljiti.

  • Zgornji

   Moja prijateljica je bila razocarana, ker crnec z katerim je sla sploh ni imel velikega, …
   In, od sexa je bilo vedno samo zlo v vsej zgodovini clovestva !!! ! !!!

 • Zgornji

  JA, EVO JIH NASE BOLNICE ZBLOJENE POKVARJENE ZABITE ZLOBNE GNILE SMRDLJIVE SATANSKE ZAVOZENE ZAHOJENE LENE CRNE HUDICEVSKE !!! ! !!!

 • Franjo Trojner

  Če jaz prav razumem novodobne
  feministke in njihov današnji, novodobni boj, se danes feministke v samem bistvu z vsemi sredstvi in silami borijo za ponovno prevlado naravnega zgodnjega patrijahata, da bi se po njegovi popolni vzpostavitvi postavile v vlogo žrtve in se znova začele zares boriti za pravice žensk in tako znova opravičile obstoj feminističnih gibanj v zahodni civilizaciji.
  Če feministke v naši družbi niso glasno in jasno proti in energično ne protestirajo proti očitnim kršitvam vseh osnovnih pravic in svoboščin žensk in otrok, ki jih uveljavja ves skrajni islamski svet, torej lahko upravičeno sklepamo, da se se torej po tihem strinjajo z širijatom. In, kot jaz razumem nekatera njihova javno izražena stališča, se celo borijo za nošenje hijabov, burk, nikabov postane vse skupaj za feminizem in feministke zelo sporno dejanje.
  Naše kaviar feministke javno ne obsodijo in se ne borijo proti pedofiliji ( starci poročajo še ne 10 letne deklice), proti polagimiji, proti nekaznovanim množičnim posilstvom iz verskih in rasnih vzgibov, proti prepovedi prostega gibanja ženske v javnosti brez moškega spremljevalca, proti popolni prepovedi delovanja žensk v politiki in prepovedi volilne pravice, proti manjvrednosti žensk in otrok v islamski družbi, proti kamenjanju prešuštnic itd., pa se marsikaj od tega dogaja tudi v EU, kar je nesporno totalno civilizacijsko, moralno, etično in pravno nesprejemljivo.

  Da bo ironija še večja, naše kavair feministke niso javno podprle boj žensk za enakopravnost in svobodo žensk v Iranu in se tudi ne oglašajo niti danes, ko s se za svobodo in spoštovanje vseh človekovih pravic in svoboščin borijo možje in žene skupaj, z vsemi silami in za ceno svojih živlenj v Iranu.
  Te pa zdaj razumi boj naših kaviar femenistke, če lahko? Proti komu in za kaj se te borijo naše kavair femenistke?

 • sodnikisozločinci

  Kdaj bodo feministke končno uvedle ženske pisoarje? Ta diskriminacija se mora enkrat nehat! A smo enaki ali nismo?

  • Meho

   JNA je bila v tem pogledu najmanj dva koraka pred časom. Ženske in moški smo bili vsi enakopravni. Ni bilo nobenega pisoarja, za vse je bil štrbunk.

 • sodnikisozločinci

  A bi bil kdo od poslancev tako dober in predlagal amandma k družinskemu zakoniku, da se lahko feministke in druge grde babe poročijo z vibratorjem in to tudi proti njegovi volji.

  • Meho

   Nak. Kaj takega pa vibratorju niti poslanci ne privoščijo.
   .
   To je pa že mal preveč. Kaj, a naslednjič boš pa hotu, da imata še otroke, al kaj? Mali vibratorčki.
   .

 • Anton

  jap, predlagam vsem našim “feministkam”(beri pod narekovaj sem dal besedo feministke, ker to pač niso),naj si “nabrusijo pete” in gredo v Iran, tudi letalsko karto častim kaki, sam da jo več ne vidim več v Sloveniji

  sarkazem press

 • indijanka

  Sama tem arabkam, ki trgajo s sebe burke prav nič ne zaupam. Z lahkoto si jih predstavljam tudi kot teroristke. Niti v sanjah jih ne zmorem povezati z žensko energijo in ljubeznijo. Ko se bodo začele žrtvovati za svoje otroke, se jim bom pa poklonila. Verjamem, da so tiste “prave iranske ženske” doma, sprejele so svoje življenje in skušajo ljudem okoli sebe pokloniti ljubezen. Tako je tudi pri nas. Je pri nas ženskam lahko?

  • MEFISTO

   Je!

   Naše levičarke ne čepijo doma, čeprav bi se za marsikatero spodobilo, da bi se skrila, in ne poklanjajo ljubezni, ker je ne poznajo, razen do istega spola.

 • TOML

  Socialistična drhal je čist zblojena…..
  Če se dva socialista parita med sabo dobiš dvojnega kretena,
  in to so slovenske feministke, ki kar nage letajo po ulici,
  pa LGBT odtrganci in seveda socialisti, ki natepavajo pse po garažah.
  In ta rdeči polpismen gnoj bi rad vodil svet?
  Ne ga srat!

 • protestnice v Iranu slačijo burke.. vidim samo eno.

 • MEFISTO

  Prav je, da se slovenske levičarke skrivajo za rutami in pokrivajo.

  Res ni treba, da vsi vidijo, kako grde levičarke imamo.

 • MEFISTO

  Violeta Bulc je upravičeno zagrnjena.

  Mar ni že brez nje preveč grdega za gledati in prenašati.

 • Boris_j

  Hijab gor, hijab dol. Ženske naj se same odločijo. Zahodne ali vzhodne. Dajte se malo skulirat. Sicer je pa tudi Melania imela na sebi nekaj hijabu podobnega, ko je obiskala Frančiška, pa se nihče ni kaj dosti razburjal, mnogim se je zdelo še zelo primerno.

 • Boris_j

  Grims sicer ni enoceličar, ampak tegale ne bo dojel: hijab nima le enega pomena. Lahko je znak spoštovanja v kulturi in do kulture, lahko pa pomeni tudi zatiranje.

  Za zatiralske lahko razglasimo tudi kravate, ker jih je pod nekimi pogoji “treba” nositi. Za zatiralski bi pravzaprav lahko razglasili vsak trden oblačilni kodeks. Najbolje, da smo kar nagi.

 • antimur

  To ni licemerstvo, ampak kretenizem slovenskih kučanističnih kuzl, ki bi se rade zamaskirale v feministke, so pa samo ogabne lezbične kučanistke.

 • Grenze

  To so nekako malo podobne ljudem ampak so brez HRBTENICE kako gre tista Šifrerjeva pesmica ( bodi hladen ali vroč če si mlačen te ispljunem proč )

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!