Kot v Sovjetski zvezi: sodišča strankam grozijo z odvzemom poslovne sposobnosti, med izvedenci pa celo sodelavci udbe!

Foto: Printscreen

Razkrivamo, kako psihiatrični sodni izvedenci za poslovno nesposobno skušajo razglasiti nekdanjo novinarko RTV Slovenija in ji tako želijo onemogočiti z ustavo zagotovljeno enakost pred sodiščem. Medtem, ko se postopek pred sodiščem s tem za stranke lahko sprevrže v najhujšo nočno moro, pa si režimski psihiatrični izvedenci lepo polnijo žepe. Prav tako sodnica Jasminka Jaša Trklja s svojim nezakonitim ravnanjem dodatno škodi Vočkovi. 

Samostojna novinarka Mojca Vočko, ki je vložila tožbo proti nekdanji odgovorni urednici Dela Mateji Babič Stermecki, novinarju Dela Juretu Predaniču ter družbi Delo, se pri tem sooča s številnimi ovirami, zato je že podala tudi zahtevo za izločitev sodnice Jasminke Jaše Trklja. Kot je v Sloveniji to pogosto, se je Vočkova znašla v navzkrižju s slovenskim sodstvom po tem, ko je kot novinarka TV Slovenija dregnila v osje gnezdo korupcije. Razkrila je namreč korupcijo v Unicefu Slovenija, prav tako pa je preiskovala domnevne posle z drogo s strani Katarine Kresal. Kmalu potem so nasilno vdrli v stanovanje, v katerem že nekaj časa ni več bivala, in stanje stanovanja prikazali, kot da je v njem načrtno gostovala golobe, in da naj bi s tem povzročila pravo razdejanje. Prav tako so ji očitali, da je enako storila v še neki drugi hiši, kjer je bila najemnica.

V zrežiranem sodnem procesu so takrat režimski psihiatrični izvedenci Vočkovo napotili na obvezno psihiatrično zdravljenje, enako kot so z nasprotniki režima počeli v stalinistični Sovjetski zvezi. O zgodbi so takoj začela pričakovano in povsem nekritično poročati vsa režimska trobila, vključno z omenjenim Delom.

Sodniki polnijo žepe režimskim psihiatričnim sodnim izvedencem – ti so Vočkovo že večkrat razglasili za neprištevno
Skrb vzbujajoče pa so izbire sodnih izvedencev s strani sodnice. Višja sodnica Okrožnega sodišča v Ljubljani Jasminka Jaša Trklja za izvedenska mnenja očitno izbira le najbolj zloglasna imena psihiatrične stroke. Njena prva izbira je bil tako mag. Vanja F. Rejec, po njegovi upokojitvi pa dr. Martina Breda Žmuc Tomori. Žmuc Tomorijeva je bila pod registrsko številko 84.899 pri Udbi registrirana kot sodelavka, Udbo pa je tudi Vrhovno sodišče Republike Slovenije leta 2002 registriralo kot zločinsko organizacijo. Zdaj že upokojeni psihiatrični sodni izvedenec Rejec, ki je avtor številnih izvedenskih mnenj, pa je po trditvah Vočkove ob neki priložnosti rekel, da je “človek zdrav, dokler ga ne pogleda izvedenec”.

Mojca Vočko je morda najbolj znan primer medijskega umora v Sloveniji. (Foto: Nova24TV)

Psihiater Rejec je sicer deloval tudi v okviru Zdravstvenega doma za študente v Ljubljani, kjer pa prav tako niso bili zadovoljni z njegovim delom. Na spletnem forumu zdravniki.org tako lahko naletimo na sama negativna mnenja. Nekdanji pacienti mu tako očitajo, da jim je že po nekaj minutah pogovora o njihovih težavah predpisal psihiatrična zdravila, ki so sicer znana po številnih stranskih učinkih. V enem primeru je tako pacientki, ki se je nanj obrnila zaradi nasilja v službi in v družini, predpisal kar močna zdravila za shizofrenijo. V nekem drugem primeru je pacientka, ki je že slišala za govorice, zavrnila zdravljenje z zdravili in Rejec jo je napotil na svoje skupinske terapije, ki pa so bile vse prej kot to. Ko bi moral voditi terapijo, naj bi namreč dremal, večkrat pa naj bi celo zapustil prostor in odšel telefonirat. Lahko se le vprašamo – so bili tudi tukaj osebni finančni apetiti razlog za pretirano predpisovanje močnih zdravil, ki mu ga očitajo pacienti?

Bodo o zahtevi Vočkove po izločitvi sodnice Trklje odločali kar pri njej doma?!
Kot so pred letom poročale Slovenske novice, je sodnica Trklja sicer kar trikrat obravnavala tožbo mag. Branka Grimsa zoper glasilo ekstremne levice Mladino. Prvič je njegov zahtevek kar v celoti zavrnila, saj je očitno menila, da Grimsu ne pripada odškodnina in je Mladina ravnala prav. Drugič pa mu je prisodila 5.000 evrov odškodnine in tudi tretjič je razsodila, da denarna odškodnina 5.000 evrov predstavlja ustrezno moralno zadoščenje za vse pretrpljene duševne bolečine tožnika zaradi objave spornih fotografij. Poslanec je sicer zahteval 40.000, žena pa 79.000 evrov. Zadeva je bila sicer tipična za to trobilo, Grimsa in njegovo družino so prikazali kar ob Goebbelsu z družino.

Jasminka Jaša Trklja (Foto: STA)

Višja sodnica Jasminka Jaša Trklja pa je po mnenju Vočkove sporna tudi iz drugih razlogov. Naziv višje sodnice je namreč pridobila na podlagi ocene sodniške službe, ki jo je izdelal personalni svet Višjega sodišča v Ljubljani, član katerega je tudi njen zunajzakonski partner, višji sodnik Anton Panjan, predsednik tega sodišča. Ta se je kot predsednik tega sodišča iz glasovanja sicer izločil, vendar bi bilo nesmiselno pričakovati, da bi bila ocena personalnega sveta drugačna, saj gre za oceno dela partnerja enega od njegovih članov. Sredstev in načina za dosego privilegijev na višjem sodišču sploh ne skrivajo. Ob tem se lahko upravičeno vprašamo, kako se na sodišču rešujejo pritožbe strank v sodnih postopkih zoper sklepe in sodbe sodnice Trklje? Se to dogaja kar doma, pri Panjanu in Trklji?

J. Ž.

 • tarantela

  Predlagam, da ženski pomagate s tem, da ji v brezplačno uporabo daste svoje stanovanje. kmalu boste ozdravljeni!

  • Boy

   A migranti te pa ne motijo!!!

   • Novakec1

    So nedotakljivi, zaščiteni bolj kot kočevski medvedi.

    • šmentanamuha

     Kočevski medvedi niso tako zaščiteni.

  • učko

   Ko bomo prišli mi na oblast, ji bomo, po stari komunistični maniri, dali tvoje stanovanje in si pripeli zasluge za humanost, tebe pa vrgli ven !

   • tarantela

    Ta ženska je resnično bolna in potrebuje nekoga, ki bo skrbel zanjo. Zasmilila se je že neki lastnici stanovanja, verjela je, da se ji dela krivica, zato ji je odstopila svoje prazno stanovanje. Žal ga je novinarka uničila s svojimi golobi. Če nekdo ni sposoben sam skrbeti zase, ji pač država priskrbi skrbnika. Nič ne obsojam, samo tudi taki so med nami.

    • tarantela, ne čudim se več tvojim neprimernim in žaljivim komentarjem, saj že tvoj nick name pove veliko o tebi.
     MOJCA – POGUM !
     NE SEKIRAJ SE ZA KOMENTAR TE STARE ŽENSKE – napisala je tako, kot si misli, da je res – “teta roza” jo zasleduje.

    • večni srb

     ne verjamem, sosedje opazijo vsako malenkost, ne moreš rediti maso golobov v bloku ne da bi kdo kaj opazil. Pa tudi, če bi, so what, verjetno se da te stvari reševati še kako drugače.

 • Miro Jereb

  Tole z izvedenci je pa čisto točno…to so odsluženi, nekateri že psihično silno utrujeni da ne morejo niti lastne ocene zagovarjati na sodišču…s takim bebotom imam izkušnje saj nam je na razpravi vsem šlo na žalosten smeh…zahojeno je vse v sodstvu…adijo pamet.

  • zokispoki

   Lahko potrdim.

  • KAPIBARA

   Jest sem jih tudi poslušal..

 • večni srb

  Kakšna sovjetska zveza neki, to je severna Koreja.
  Evropsko sodišče vabi, če ima enega samega dobrega prijatelja, ji bo zagotovo uspelo.

 • Ros

  Spodaj na strani je obrazec Contact CIA: https://www.cia.gov/
  https://www.interpol.int/Forms/Corruption_StAR_Initiative
  To se očitno masovno dogaja v Sloveniji. To ni sprejemljivo na nobenem nivoju. Ni le kratenje svobode govora, kršenje pravne države, preganjanje posameznikov zaradi demokratičnih političnih stališč. Je udbaška gonja in jasno dejanje vojaške agresije. Slovenski komunisti bojujejo vojno z vsemi možnimi sredstvi proti podpronikom svobode in demkracije v Sloveniji. Slovenski komunisti (in udba) bojujejo zahrbtno vojno proti EU in zvezi Nato. Slovenski komunisti so pripravljeni mučiti in umoriti vsakorgar, če jim to koristi. Brez kakršne koli sankcije za njih. Še raje mučijo ljudi, tako, da jih šikanirajo, označijo za neprištevne in preganjajo preko pravosodja, jih odpustijo, jim vzamejo otroke, jim zadorgirajo (mladoletne) otroke, ali jih kar umorijo, jih preganjao v šoli in družbi. To je škandal brez primere in ena največjih (če ne največja) katastrofa slovenskega naroda. O tem ne more biti en članek, ki se bere; ali je sedaj neka novinarka, ki je skoraj nihče ne pozna, nora ali ne. Naslov bi moral biti; Demokratična republika Slovenija se že 27 let brani pred nasilnjem komunistov. Slovenija je de facto v vojni že 77 let. Ali; Slovenija v vojni. Izgleda, kot da še sami sebi ne verjamete. Še en naslov; Kriminalna oblast izrablja “strokovnjake”, ki so prišli do izobrazbe in naziva le zato ker so komunisti, ki so prodali dušo hudiču. In to je za vsem tem; Komunisti so nasilni zahrbtni satanisti. Takšni ljudje v normalni družbi niso “strokovnjaki”, ampak ločujejo odpadke na smetišču, preprodajajo drogo, se bavijo z umori in nimajo dokončane osnovne šole. Te vaši “strokovnjaki” so do izobrazbe in položajev prišli nepravično in preko komunističnih zvez.
  V glavnem; to se bo za vas, prekleti komunisti, končalo še mnogo slabše, kot smo vam že napovedali. In prav je tako. Vsi, ves razviti svet vas gleda. Sedaj še “z lupo”. Kar mislite si, koga pa zanima neka Slovenija; In kako zahodne demokracije zanima le vaš denar. Motite se. Denar si oni kar sami natisnejo, kolikor ga želijo. Oni rabijo zaveznike. Poštene, dobre, izobražene in inteligentne ljudi, ki imajo visoka moralna načela. Slovenija ima ogromno takšnih ljudi, a so povsem zatrti, zlorabljeni in preglasovani, ker komunisti stalno tako kričite vaše neumnosti. Nič od tega niste slovenski komunisti.

  V gavnem; Vojna v Sloveniji 2019. Vsaj 20 let prepozno. V resnici pa 25 let prepozno.
  Kar zbirajte stave, ker vam bo zmaga ob porazu zelo pomagala. Milan Kučan gre v zapor za 30 let. + nekaj 1000.

 • Boy

  Komunisti znajo vladati samo tako, da v gnojnici stojijo na glavah drugih!

  Ste vedeli, da je v Sloveniji po letu 2001 več tisoč izbrisanih Slovencev, ki so ostali brez stalnega prebivališča? Ti ljudje ne morejo voliti, ne dobivajo pokojnine, socialne podpore, niso zdravstveno zavarovani, skratka izbrisani. Tak človek se @tarantela prijavi na naslovu, ki mu ga pač nekdo ponudi, četudi stavba sploh ni primerna za bivanje.

  Razumem, da so uradniki po osamosvojitvi brisali več sto ljudi, ki so živeli v bratskih republikah, a ne razumem, kako lahko režim v teh časih izbriše Slovence iz državljanstva in se vsem to zdi popolnoma normalno.

  Komunistični reźim tiho maltretira in uničuje ljudi skozi sodišča, psitiatrijo, brisanje državljanstva, kronično nezaposljivost, odklonitev socialne podpore, nižanjem pokojnin, odvzemom varstvenega dodatka, morilskimi čakalnimi vrstami v zdravstvu in še kaj bi se našlo.

  Slovenci tiho molčimo in osramočeni sklanjami glave. Do kdaj še!!!

  • učko

   Dokler ne bomo imeli najprej političnega gibanja in političnih sil oziroma v končni fazi političnih strank, ki bojo sposobne dojemat te probleme in jih tudi reševat. Režim skrbi za “njihove” ljudi. Za ostale pa nihče ! JaJo kot veliki populista pa vidiš kaj dela. NIČ !!!!!!

  • učko

   TOTALNO TOTALNO TOTALNO TOTALNO TOTALNO NESPOSOBNA OPOZICIJA !!! Poleg tega pa še neznansko lena !!!!!! POFUKANI LUZERJI !!!!

   • šmentanamuha

    koga si volil, učko?

  • šmentanamuha

   Tega o izbrisih Slovencev sploh nisem vedela. Lahko poveš kaj več? Sicer pa se strinjam z vsem, kar si napisal.

   • Andrej

    Boy navaja link, na katerem dobiš odgovor:
    Napaka 404
    Zahtevana stran ne obstaja.

    • Boy

     Zakaj ste TAKOJ brisali moj link, če zahtevana stran ne obstaja?

     • Andrej

      Ne da bi vedel da sem kaj zbrisal. Namerno že ne. Morda kaj v zvezi s:
      You cannot reply to a post that is not active.

     • Boy

      Ne delaj se neumnega in nikar ne misli, da smo bralci bebci.

      Kje je moj link, če ga nisi izbrisal?

     • Andrej

      Dobro, kako pa naj jaz tvoj link pobrišem? Ko sem te hotel opozoriti, da tistega linka ni (napaka 404), sem dobil odgovor:

      You cannot reply to a post that is not active. Edino možnost sem imel preklicat svoje sporočilo tebi in nič drugega.
      Če se je pa potem še kaj drugega pobrisalo se bo pa treba obrniti na administratorja sistema. To pa nisem jaz.
      Če ne verjameš mi je žal.

 • VERRZIFIKATOR

  Ella Taranto

  TARANTIZEM

  Tarantizem je nevarno stanje,
  bojda pik da pajkov ga povzroča,
  glava je zblodela in vsa vroča
  in rešitev ménda le divjanje.

  Divji ples rešitev da prinaša,
  resda so nekoč ljudje verjeli,
  toda ko so pajka le ujeli,
  videli, da sebe sam prekaša.

  Pajek, ki prenaša tarantizem,
  redko avtoimuno ima bolezen,
  daje vtis, da sploh še ni bil trezen,
  še ponoči sanja socializem.

  Pajka daje vse noči nespečnost,
  se že zjutraj besen ves huduje,
  kaj se ne bi, vsako noč je huje,
  ubijalska je zares nesrečnost.

 • Pika

  Ajde najte človeka ki bi tej zmešanki dal stanovanje v najem. Čez pol leta bi imel še golobnjak. Case closed.

  • Roman

   Pišeš in ponavljaš laži!

  • pupa

   A se ti ta naštimana zgodba z golobi zdi verodostojna, pa ti in vsi, ki v to zgodbo verjamete ste res prfuknjeni. če bi mi rekli, da je v svojem stanovanje redila mačke ali pse to še razumem o golobih je pa za lase privlečeno. Golobi se zadržujejo v bližini človeka manj kot kokoši in ne prihajajo v stanovanje, če živi v njem človek. Edino s hrano ga lahko zvabiš za trenutek dokler pokljuva hrano in takoj ko se pojavi človek v bližini odleti. Potrebujem razlago kakšna vrsta golobov živi v simbiozi s človekom?

   • večni srb

    Z drugimi besedami, ne veš tega.

    • pupa

     Ne nevem, lahko mi ti razložiš, pa v naprej hvala za tvojo razlago.

  • antimur

   Najdi ti človeka, ki bi zaupal sodbo takšni režimski sodnici kot je antipatična Trklja, verjetno gre v komplet s sodnimi psihiatri, po mojem so vsi premaknjeni.

  • večni srb

   Če ima moč nad golobi, zakaj ji niso sodili zaradi čarovništva?

  • Mojca Vočko

   ”Tej zmešanki” – razložite, no, lepo prosim, to psovko, spoštovana Pika. Pišete in žaljivo krementirate, ne da bi sploh imeli kanček pojma o zadevi ali o resnici.

 • učko

  Jah, lejte, sodstvo obladujejo stare komunistične sile iz ozadja, njihovi hlapčki na položajih pa izpolnjujejo želje teh mafijskih sil.

  • Mojca Vočko

   – točno tako.

 • učko

  TOTALNO TOTALNO TOTALNO TOTALNO TOTALNO NESPOSOBNA OPOZICIJA !!! Poleg tega pa še neznansko lena !!!!!!

 • Grog

  Zakaj je imela 2 stanovanja??

  • večni srb

   Tebi zgleda kot nekdo, ki si lahko kupi dva stanovanja?

 • domovina mili dom

  Komu še ni jasno, da nam vladajo udbovci.

 • pupa

  Povedati moramo tem sodnim podganam, da obstajajo institucije za merjenje opravilne sposobnosti-nesposobnosti tudi izven Ljubljane predvsem pa izven Slovenije in prav to smo dolžni pomagati kot LJUDJE Mojci. Nova tv naj prične akcijo in veliko nas je, ki ji bomo tudi finančno priskočili na pomoč če bo rabila.

  • šmentanamuha

   Dober predlog.

  • Mojca Vočko

   Spoštovana Pupa, srčna vam hvala za te plemenite besede. Sicer pa, ker so navedbe v članku rahlo nerodne in netočne: meni NIHČE nikoli ni odvzel poslovne ali opravilne sposobnosti. Z vsemi silami pa si je za to nezakonito prizadevala ljubljanska sodna falanga, vendar neuspešno. Duševno sem zdrava – in nihče me niti sekunde ni psihiatrično zdravil, ne glede na vse nezakonite ali mafijske sodne ”rabote”.

 • Zgornji

  ZLOBNI LEVUHARJI SE POSLUŽUJEJO VSEH MOŽNIH ZLOBNIH UKREPOV … !!! ! !!!

  • Mojca Vočko

   – res je.

   • Zgornji

    In Ravno Zaradi takih Zlobnih Pokvarjenih duš Bo Konec Sveta Pospešeno približan Človeštvu v Naslednjem Desetletju . Samo manj pokvarjeni bodo preživeli . Se vidimo do tedaj, ko bo ta planet očiščen od tega “slabega semena” , da bomo lahko zopet v miru in sreči zaživeli :-)

 • Simon Novak

  Ne poznam nje, ne poznam natančno zadeve, samo če je tisto z golobi res, potem se je treba vprašati o njenem mentalnem zdravju

  • if

   .. nadaljujem vaše razmišljanje.
   Ali poznate psihiatre, sodstvo, ne poznate točno zadeve, samo, če je tisto s psihiatri in sodstvom res, potem se treba vprašati o zdravju slovenske demokracije.

   • Simon Novak

    To tudi verjetno drži, a sodstvo in psihiatrija sta samo reakcija na njeno akcijo

    • večni srb

     Ampak kako to zanesljivo vemo, verjetno si jim pokvarjeni in zmešani ljudje tako povedali.

     • Simon Novak

      Sem napisal v mojem uvodnem komentarju, da če to z golobi drži, potem se je treba res vprašati o njenem mentalnem zdravju

     • večni srb

      Se strinjam, vprašajmo se o duševnem zdravju čudakov, dokler ne trpijo in ne delajo nič slabega drugim, to ni naš problem.
      Jaz pa ne verjamem dokazom tožilstva, mene niso prepričali.

     • Mojca Vočko

      Ne, to ”o golobih” ne drži in ni res. Moje mentalno ali duševno zdravje pa je povsem OK, brez skrbi.

    • Mojca Vočko

     Ah, kje pa, brcate v hudo temo. S pomočjo kriminalne psiho oprode, ki sem jo na koncu kazensko ovadila, je izprijeno režimsko sodstvo nameravalo pod rušo nezakonito pomesti moje medijske odškodninske tožbe zoper MSM, ki so nedotakljivi, ne da bi te moje tožbe sploh obravnavalo …

  • večni srb

   Kaj pa, če ni res, potem se moramo spraševati o duševnem zdravju sodne psihiatrije, tožilca in sodnice.

   • Simon Novak

    To pa je druga plat, ja

    • večni srb

     Ampak zakaj zmeraj ponižujemo žrtve vojaško policijskega režima, nikoli fašiste.

  • Mojca Vočko

   Ne, to ”o golobih” ne drži in ni res. Moje mentalno ali duševno zdravje pa je povsem OK, brez skrbi.

   • Simon Novak

    Ne vem, saj sem napisal

 • šmentanamuha

  Tole s psihiatri je resna zadeva. Pa ne za to, ker bi bili verodostojni v dajanju svojih diagnoz, ampak prav nasprotno, zaradi zlorab, ki jih izvajajo proti plačilu. Ti ljudje so najbolj nevarno orožje v rokah politike, ker lahko s sodbo o neprištevnosti onemogočijo kakršen koli proti ukrep, povozijo vsako izjavo ali dokaz. Človeka preprosto trajno izločijo iz družbe. Verjetno je udbaška eksekucija s strelom v glavo bolj milostna kot vegetiranje za zaprtimi vrati psihiatrije do konca življenja. Kaj vse počnejo potem z ljudmi, se nam niti sanja ne. Skratka, psihiatrija v službi politike je horor.
  Spomnite se, kako so diskvalificirali babico in dedka koroških dečkov. Najprej sta bila prestara, potem sta imela premajhno stanovanje, ko pa se je javnost dvignila proti takim absurdnim argumentom, so na sceno stopili psihiatri in zadeva je bila zaključena.
  Zato je treba novinarki Mojci Vočko pomagati z vsemi sredstvi, ki so na razpolago. Ne vem sicer, kaj lahko mi kot posamezniki tu naredimo, razen da napišemo svoje mnenje, vendar bo morda kakšna organizacija ali stranka našla načine, da ji pomaga. To, kar je v tem trenutku dobro je, da je zadeva že prišla v javnost. Scenarij v maniri zloglasnih komunističnih režimov pa je viden z aviona.

  Gospa Mojca, ohranite svoj notranji fokus.

  Pa še en nasvet vsem ostalim. Kolikor je mogoče, si pomagajte sami in ne iščite nasvetov pri psihiatrih.

  • Nocoment20.04

   Nasvet lahko poiscete pri smentanamuhi.

   • šmentanamuha

    Prej kot pri tebi ali psihiatrih, o katerih je govora.

    • Nocoment20.04

     psica, ki laja ….

 • Antonius

  Psihiatrični sodni *izvedenci* so posebej izbrani strokovnjaki, ki od Kučanovega krivosodja taprvi *zvedo*, kaj od njih za svoje potrebe tožilstvo potrebuje.

  • šmentanamuha

   Tako nekako.

  • Mojca Vočko

   Ja, sveta resnica.

 • Olga2345

  Komunistični režim se je vedno posluževal laži in diskreditacije političnih nasprotnikov in nasprotnikov režima, preko skorumpiranega sodstva in psihoatrije!
  Evropski poslanci iz SDS sprožiti problem pritiska na novinarje in njim nenaklonjene medije v Sloveniji v luči napadov in zločinov!

  • Mojca Vočko

   – se strinjam.

 • Andrej

  A nimamo enih pisateljev, ki so se takoj dvignili, ko starši za otroke hočejo domoljubne pravljice? Pa novinarji so tudi takoj poskočili.
  Ko pa njihova kolegica potrebuje pomoč, so vsi tiho. Aja, dregnila je v nedotakljive.
  Ne potrebujemo niti takih novinarjev niti takih pisateljev.

 • if

  Dr. Martina Breda Žmuc Tomori je bila sodelavka UDBE številčena s številko 84.899.

  Vrhovno sodišče Republike Slovenije je s sodbo http://www.sodisce.si/vsrs/odlocitve/24307/ povedalo, da je UDBA “organizirala razne kriminalne aktivnosti, jih načrtno izzivala, konstruirala obstoj kaznivih dejanj in odgovornost zanje, v ta namen falsificirala, fabricirala ali podtikala obremenilne dokaze, pri čemer žrtve
  (politični nasprotniki, drugače misleči) niso imele možnosti razkritja konstruktov UDBE in posledično logične rehabilitacije.

  Dr. martina Breda Žmuc je entiteta nabora sodnih izvedencev RS (spodnja vrsta). https://spvt.mp.gov.si/izvedenci/medicina-psihiatrija.html

 • Jože Novak

  Sovjetske zveze že dolgo ni več. Je pa Savdska arabija, ki je pred par dnevi novinarja, ki je pisal proti režimu, v Turčiji na Savdski ambasadi mučila, ubila in razkosala.
  Trump bi uvedel sankcije, samo kaj, ko bi s tem ogrozil vlaganja Savdijcev v ZDA. Tega pa ne želi. Še en dokaz, da so ZDA največja demokracija na svetu.

 • večni srb

  Fašisti so fašisti, od razčlovečenih zveri ne moremo pričakovati drugo kot, da so brutalno podivjani in hudobni.
  Ampak kaj bodo naredili njeni kolegi novinarji, razni varuhi, neodvisni mediji, pravičneži in poštenjakarji, narod kanibalov je pač snedel še enega svojega, zdaj pa čakajo, da bo umrla, ko jo bodo lahko nekrofili posiljevali še po smrti.

  Ta ženska je zdaj sama in popolnoma uničena, čeprav je novinarka, so jo vsi izdali, nima nikogar in si sama ne more čisto nič več pomagati. Zato je pri nas tako kot je, ker dobri ljudje ne storimo ničesar, da bi zaustavili fašistični drek. Kaj je sploh naredila narobe?

  • Štalmajster

   Mene ob takih zmeraj razjeda en dvom. A so fašisti res bili “fašisti” al so jih pa le večji … globalni ……. fašisti premagali ??
   Novinarjev se podobno lotevajo v demoNkratičnem svetu.

  • Mojca Vočko

   Ne, ne, brez skrbi: ta ženska – jaz torej – sploh ni popolnoma uničena niti ni sama. V članku se je kolegom nehote zapisala napaka, namreč: meni NIHČE NI odvzel poslovne ali opravilne sposobnosti.

   • večni srb

    No, to sem pa res vesel.
    Ko bodo postopki končani, ti svetujem, da zahtevaš odstranitev napotnice na psihiatrijo, iz medicinske kartoteke pri izbranem osebnem zdravniku. Ker to jim lahko še vse prav pride, ne moreš vedeti kaj jih je v resnici zanimalo.

    • Mojca Vočko

     Srčna hvala za ta dobronameren nasvet, k sreči pa je povsem odveč: v svojem zdravstvenem kartonu NIMAM nikakršne napotnice za psihiatra – noben zdravnik niti moja osebna zdravnica me NIKOLI ni napotil k psihiatru – NISEM DUŠEVNO BOLNA – NIHČE ME NITI SEKUNDE ni psihiatrično zdravil … Tozadevne ”rabote” so izključno nezakonite ali mafijske sodne ”rabote” z višjim ali ”posvečenim ciljem”, ki pa se vse bolj drobijo … Še marsikaj boste izvedeli.

     • svoboda sloveniji

      BRAVO MOJCA !
      SAMO NAPREJ !!!
      BREZ VSEH TEH “DOBRONAMERNEŽEV” !
      PUSTIMO JIH ZA SEBOJ !!!
      OSTANI SVOBODNA

     • Mojca Vočko

      Hvala vam za to dragoceno vzpodbudo, podporo …

 • Mojca Vočko

  Vsa čast, Nova24 TV, za ta članek o sodnem kriminalu na Okrožnem sodišču v Ljubljani. Ob tem vljudna opomba, da se je v tem članku – zagotovo nehote – zapisala neresnica, namreč: MENI NIHČE NI odvzel poslovne ali opravilne sposobnosti. Pa čeprav je ljubljanska sodna falanga napela vse (nezakonite) sile, da bi mi jo sodno odvzeli, ter izvajala nezakonite tozadevne pritiske, pri čemer je posebej bleste predsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani, višji sodnik Marjan Pogačnik. Mojca Vočko, novinarka

  • šmentanamuha

   Hvala za to informacijo, Mojca. Vse dobro vam želim.

 • Gr Enze

  NAŠE SODNE PERSONE SO VELIKO SLABŠE KOT ŽIVALI !

  • Mojca Vočko

   – res je.

 • večni srb

  Za kakšne bomo razglasili pa tiste, ki redijo male miške?

 • rebula7

  KUCANOVA MAFIJA SKORUMPIRANEGA GNILEGA SISTEMA SLOVENIJE 27 LET KI BO PROPADEL V 10 LETIH.LEP POZDRAV 2 SVICA LEPO SO NATEGNILI SLOVENSKI NAROD

 • rebula7

  TO NI SOVRAZEN GOVOR KUCANOVE BUDALE NA FB TO JE POPOLNA REALNOST SLOVENIJE 27 LET.HVALA VAM NOVA 24 TV DA SE BORIMO SKUPAJ PROTI KUCANOVI MAFIJI UDBI KI NAZALOST SE DELUJE.NAJ ODJEBEJO

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Spet ta Golobarka. :)

  PS: Koga vi branite. Neverjetno! :)

  • Mojca Vočko

   No, jaz pa imam za vas iskreno prošnjo, da izčrpno pojasnite, argumentirate in utemeljite te svoje psovke ali žalitve mene. Kar pogumno z besedo na dan. /Nerodno je le to, da se vam o resnici in resničnem dogajanju očitno sanja ne./

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!