Logar: Množično se udeležimo volitev in omogočimo zmago koncepta “sodelujmo za prihodnost”

Naredimo torej skupaj še finalno, največjo stvar. Množično se udeležimo volitev in omogočimo zmago koncepta sodelujmo za prihodnost. Dragi prijatelji, Vam kličem: Gremo na zmago,” je zadnja izjava predsedniškega kandidata dr. Anžeta Logarja pred nedeljskimi volitvami.

Predsedniški kandidat dr. Anže Logar je pred nedeljskimi volitvami še zadnjič nagovoril javnost. Sicer utrujen, a srečen od kampanje, je priznal, da je storil vse, kar je bilo v njegovi moči. Pri tem je prepotoval celotno Slovenijo, se srečeval z župani različnih političnih opcij.

Priznam, to so bili najlepši trenutki v moji dolgoletni politični karieri. Tekel sem na treh maratonih, kolesaril na enem. Obiskal 20 vrhov Slovenije. Po 30 letih sem spet poprijel za violončelo. In odigral Perfect. Sheeranovega …” je strnil Logar.

A kot je še dodal, boste za politični Perfect (popolnost) poskrbeli volivke in volivci z udeležbo na volitvah. “Prihodnost Slovenije je v vaših rokah. Naredimo to državo – državo zmagovalcev. Bodimo vsi skupaj del te zgodbe o uspehu.

Na koncu se je še zahvalil svoji požrtvovalni ekipi in družini, ki je bila prikrajšana za moža in očeta v zadnjih štirih mesecih, a so ga vseskozi spodbujali in prenašali njegovo odsotnost.

Sara Kovač