fbpx

Logar že prvi dan zbral neverjetno število podpisov

Kandidat za predsednika države je že prvi dan zbral skoraj 5 tisoč podpisov. (Foto: Twitter)

Hvala #ZAsodelovanje! Danes smo zbrali 4800 podpisov. Jutri nadaljujemo, se vidimo v NG ob 8h. SODELUJMO #ZAprihodnostje kandidat za predsednika države dr. Anže Logar zapisal po koncu prvega dne zbiranja podpisov.

Predsedniški kandidat dr. Anže Logar je skupaj z ostalimi protikandidati v ponedeljek pričel z akcijo zbiranja podpisov pred slovenskimi upravnimi enotami. Kot je zapisal ob koncu dneva, so že prvi dan zbrali 4800 podpisov, kar je le 200 podpisov manj, kot jih je potrebnih za vložitev kandidature s podporo volivcev. Ob tolikšnem navalu na njegove stojnice ne dvomimo, da bo potrebno število podpisov zbral že danes ob zaprtju upravnih enot.

Zanimivi bodo podatki o zbranih podpisih njegovih protikandidatov. Kot smo že poročali, je imela Logarjeva glavna tekmica Nataša Pirc Musar bolj klavrn obisk na stojnicah, njena “kotacija” v anketah pa je rezultat medijskega inženiringa in ne dejanske podpore med ljudmi.

Logarja boste lahko danes srečali na naslednjih lokacijah:

Morda je slika naslednjega: 1 oseba in besedilo, ki pravi »ZBIRANJE PODPISOV PODPORE KANDIDATURI NA UPRAVNIH ENOTAH PO SLOVENIJI Obrazec podpore lahko oddate na stojnici pred Upravnimi enotami SREČANJE z DR. LOGARJEM NA STOJNICI PRED UPRAVNIMI ENOTAMI PONEDELJEK, 22. 8. TOREK, 23. 8. 8:00 UE LJ Linhartova 8:30 UB Tobačna 10:15 UE Celje 11:15 UE Slovenska Bistrica 12:15 UE Maribor 8:00 UE Nova Gorica 9:00 UE Ajdovščina 10:15 |UE Postojna 12:15 |UE Novo mesto 13:30 UE Brežice DR. ANŽE >LOGAR SODELUJMO APREDSEDN«

Sara Kovač