Intervju, vreden ogleda: Iraška kristjanka in begunka svari Evropo, naj ne bo naivna in kratkovidna pri sprejemanju muslimanov!

Foto: Posnetek zaslona

Na RTV Slovenija so kljub številnim spornostim očitno še svetle izjeme in novinarji, ki tvegajo kariero, da bi gledalkam in gledalcem prikazali resnico. Dr. Jože Možina je v nedavni oddaji Intervju tako gostil Saro Bevc Jonan, inženirko fizike in kristjanko, ki je bila skupaj z družino prisiljena pobegniti iz Iraka po grožnjah s smrtjo. Je aktivno vključena v slovensko skupnost, v intervjuju pa je nazorno opisala, v kakšnih razmerah so živeli kristjani v večinsko muslimanski državi. V intervjuju gostja med drugim predstavi tudi svoj pogled na množične nelegalne migracije, prav tako pa opozarja na težek položaj kristjanov na Bližnjem vzhodu.

Begunka iz Bagdada Sara Bevc Jonan pripada skoraj dva tisoč let stari Kaldejsko babilonski cerkvi z Bližnjega vzhoda, ki v zadnjih letih pod udarom islamskih skrajnežev doživlja svoje najtežje trenutke in je dejansko na pragu izumrtja, razberemo iz opisa nedavne oddaje Intervju, ki je bila v nedeljo zvečer na sporedu prvega programa TV Slovenija. Gostjo je v studiu gostil dr. Jože Možina. Sarina družina je sodila v višji, izobraženi sloj iraške družbe in je dobro živela, dokler ni prevladal radikalni islam. S svojega doma so bili prisiljeni zbežati potem, ko so jim začeli groziti s smrtjo, češ da jim ni mesta v muslimanski družbi. Kristjani so tako postali dvojne žrtve, ki jih ne ščiti nihče.

Sarina družina se je podala na tvegano pot begunstva. Iz Iraka so prek Sirije in Turčije ilegalno prispeli na Balkan in od tam v Slovenijo. Družino so februarja 2003, nekaj mesecev pred napadom Združenih držav Amerike in Velike Britanije, tihotapci ljudi, katerim so morali plačati več tisoč evrov, pustili v Novi Gorici in jim rekli, da so v Italiji. V prispevku pred začetkom intervjuja navedejo, da je leta 2003 v Iraku še živelo milijon in pol kristjanov, danes pa jih je le še približno 250 tisoč.

Foto: Posnetek zaslona

Gostja opozarja, da ima migrantski pritisk tudi politično ozadje in da se migranti mnogokrat ne želijo integrirati
Po izobrazbi je inženirka fizike in pri 28 letih je postala asistentka na univerzi, kjer je pripravljala magisterij iz laserske fizike. Na fakulteti se je odločila dati odpoved, ko so se pričeli stopnjevati pritiski, da bi se aktivno vključila v Husseinovo stranko ter da bi sodelovala v vojaških projektih s področja laserske tehnologije. Situacija je bila vse slabša, pritiski na kristjane so se stopnjevali, prav tako pa so družino k izselitvi iz Iraka spodbujali sorodniki, ki so se pred tem že preselili. Tudi muslimanska večina je kristjanom velikokrat kar eksplicitno rekla, da ne sodijo v Irak. V Evropo so nameravali vstopiti legalno in s prodajo premoženja so pričeli že leta prej. A po 11. septembru so se razmere na Zahodu zaostrile in vizo je bilo nemogoče pridobiti – po več tisoč evrih plačila so pridobili le turško vizo.

Družina se je na poti, ki je potekala po balkanski poti, bala za svoje življenje, prečkali so države, kot so Kosovo, Srbija in Hrvaška, za vsak korak poti pa so morali dodatno plačati. Na koncu so jih tihotapci pustili v Novi Gorici in šele, ko so želeli kupiti karto za vlak proti Vidmu, so ugotovili, da se nahajajo v Sloveniji. Končna destinacija je bila zanje sicer Nemčija ali Švedska, a to, da so ostali v Sloveniji, Sara Bevc Jonan ocenjuje kot dober razplet.

V okviru svojega dela z migranti jo preseneča, da med vsemi migranti ni srečala niti enega kristjana, in žalosti jo, da velikokrat sploh ne morejo oditi, novinar Možina pa je navedel možnost, da jih zadržujejo turške oblasti. Kar je po njenih besedah najbolj čudno, je to, da nobena izmed bogatih arabskih držav ne sprejema beguncev, ki so iste kulture in iste vere kot domače prebivalstvo in bi se tam tudi najlažje integrirali. Opozarja pa, da se nekateri sploh ne želijo prilagoditi slovenski kulturi, kot kristjanka pa ima negativne izkušnje tako s strani Slovencev kot s strani beguncev, ki jim skuša pomagati.

Foto: Posnetek zaslona

Rada pomaga, a obenem je kritična do evropske migrantske politike!
V Sloveniji dela z begunci, ki potrebujejo mednarodno zaščito, ter poučuje arabščino. Rada pomaga ljudem v stiski, posebej beguncem, a obenem ocenjuje, da je politika Evrope do tega vprašanja naivna in kratkovidna, saj bogate muslimanske države nočejo sprejemati svojih bratov po veri, tako da ima migrantski pritisk na Evropo tudi politično ozadje. Priseljenci z drugačno kulturo, vero in tradicijo so ljudje v stiski. Pogosto imajo težave z integracijo v evropskih državah, med njimi pa so tudi taki, ki se kulturnemu okolju države gostiteljice niti nočejo prilagoditi. Opozorila je tudi, da bi se morala evropska politika bolj osredotočiti na ohranjanje identitete.

Sara, ki se je zelo dobro naučila slovenskega jezika in težav z integracijo ni imela, pravi: “Če smo prišli sem, normalno, da spoštujemo našo novo deželo in prvi korak je, da se naučimo jezika. Če hočem biti del družbe, če hočem biti Slovenka, moram govoriti slovensko.” Ob tem, da spoštuje slovenske navade in kulturo, poudarja, da je obenem ponosna tudi na svoje iraško poreklo, ki ga ohranja. Posebej zanimivo je, ko nam med pogovorom v aramejščini, kaldejskem obrednem jeziku, ki so ga je govoril v Jezusovih časih, prebere molitev. Sara Bevc Jonan je aktivno vključena v slovensko skupnost, Slovenija je zanjo kot druga domovina.

Zelo zanimiv je njen pogled na svet, posebej na Evropo, za katero meni, da izgublja svojo moralo in vrednote. Glede svoje druge domovine pa pravi: “Moji ljubi Sloveniji želim mir, da bi vedno živeli v miru. In da bomo Slovenci, kamor se štejem, ohranili svojo kulturo in skrb za državo. Da ne bomo mi potem izgubili vsega. Res ne želim, da bi se zgodilo kot z nami, Kaldejci, Aramejci. Mogoče nismo znali dovolj skrbeti za svojo domovino. Ne želim, da bi Slovenci to izgubili.”

Javnost nad intervjujem navdušena
Glede na odzive na družbenih omrežjih je bila javnost tokrat navdušena nad intervjujem, povsem drugače kot en teden prej, ko je režimska novinarka Ksenija Horvat v svoji oddaji gostila ruskega terorista Zaharja Prilepina.

J. Ž.

 • skorpijon93

  vidite, učite se , žalostno da mora nek tujec , priseljenec v Sloveniji to povedati kar bi morali vedeti sami, sram me je ! beguncev pa pri nas ni ! pomaga se jim na prvem varnem območju in ne z multikulturnim priseljevanjem !

  • BlackOpsSystem

   sej mi, narod to vemo, samo so političari skorumpirani in se delajo glupe, čeprav se nerabijo…….ampak podkupnine so pač tako visoke, da jih enostavno nemorejo zavrniti!!!

 • šmentanamuha

  Še en zanimiv pogled na polpreteklo zgodovino. Nič ni tako kot se zdi. Komunisti in fašisti – prijatelji. Tako to gre …
  SRBI I JEZUITI – Kurc, Merkel, Makron i migranti (za vse Srbe in polsrbe in tiste, ki jih zanima, kaj je za zaveso) Zelo zanimivo.
  https://www.youtube.com/watch?v=V5d3afW7peU

  • Hunyađi

   Smrdula ce mas jezuite v Sloveniji.
   Lovro Sturm je v malteskem redu,
   Srbi so pravoslavci.
   Lazniva psica.

   • šmentanamuha

    Kaj pa ate je tako zabolelo? Izbruh besa zato, ker si videl senco in zdaj lajaš nanjo.

    • Hunyađi

     Neumnost bi morala Slovenija davno obdavct.

     Ni hujsega kot neumen clovek, sam ne trpi, obolevajo ljudje okol njega.

     • šmentanamuha

      Zgleda da res lajaš na lastno senco.

     • Hunyađi

      Psica

     • šmentanamuha

      Ah, še en jebotepasmater levičar …

  • FORT WORTH

   Poslusal ampak samo par min.
   Niti brati ne zna.
   Kot bi poslusal Serpentinska.
   Srbi mislijo, da bodo resili svet in v vsem vidijo zarote.
   In za vse jim je nekdo drugi kriv.
   Oklenili so se tega, kot gluhonem telefona…
   Smeskotov nihce ne jemlje resno.
   Aja, v germanskih dezelah niso bili nikoli in se vedno niso dobrodosli.

   • šmentanamuha

    Ma, poslušaj vse, potem komentiraj. Ne, kr apriori stvari zavračat.

    • FORT WORTH

     Kar je srbskega zavracam.
     Ni mogoce dobiti ene same uporabne misli.

     • šmentanamuha

      Pusti te slovenske srbe, ti so zakompleksani sto na uro. Ker se v svoji domovini niso mogli uveljaviti, so prišli sem. Tu pa se preseravajo, še jezika se ne morejo ali nočejo naučiti (poglej ono Slapšak), a radi bi nam pamet solili. Radi bi se šli ene hude srbe, pa jih še uni domači nočjo, ker niso ne tič miš.

 • šmentanamuha

  Seveda pa je Sara Bevc Jonan redek primer begunke, ki se je vključila v našo družbo tako, kot se pričakuje, s tem, da ji tega ni bilo treba posebej povedati. Zelo sem vesela, da je pri nas našla svoj drugi dom, pa še doktorica fizike je.
  Zanima me samo, ali so naši strokovnjaki znali ponudit primerno službo, kjer bo lahko koristila s svojim znanjem in ga še razvijala naprej. Očitno mora priti begunka iz Iraka, da naivnežem razloži, da se v resnici dogaja islamska invazija.

  • večni srb

   Saj nemce tudi zanima laserska navigacija raketnih projektilov.

  • rabbit

   Ne niso ji ponudili, ker ne dela v svojem poklicu ampak dela kot prevajlaka in uči arabščino.

 • večni srb

  Srečno pot, đermani je zdaj tako rekoč čez planke, to bodo pa že še zmogli.

 • Lojz

  Aha ilegalna migrantka iz arabske države je ok, medtem ko so drugi njeni sodržavljani slabi.

  • BlackOpsSystem

   Ufff Lojz, hud argument…..dej se raj štamprleta nazaj prim!!!

  • Common Sense

   Lojz, ne samo, da imaš plašnice na očeh, tudi “štofelce” v ušesih imaš. A si sploh poslušal intervju in kaj ti je “begunka” povedala o svojih muslimanskih sorojakih? Ker če si, potem si usekan do amena in ti ni pomoči. Funkcionalno dojemanje = 0.

   • pajot

    tale lojz je kerlc in pol. Ne samo,da ima IQ pod lediščem,še navadnega članka ne zna prebrat. In sam sebi pritiska pluse,he,he,he…

 • Pero

  Natovorit na avijon in poslati nazaj skupaj z vsemi drugimi izbeglicami.

  • Gr Enze

   Tebe cigo

  • pajot

   Tebe pa na tovorni vlak in nazaj v srbijo.

  • šmentanamuha

   Ja, s tabo bi morali tako postopati, govnač.

 • BlackOpsSystem

  Jz pravim, da je od človeka odvisno kje si želi umreti……..

 • Amerikanc

  Ta Možinin intervju z Iraško Kaldejko, ki se je lepo ( a kot je povedala, težko integrirala pri naših delodajalcih ), bi lahko predvajali na Evropskem svetu in EU parlamentu, kot opozorilo, vsem neumnim bučam, ki podobno razmišljajo kot razmišlja naša sedanja vlada ali kot je razmišljala že prejšnja vlada; in po vseh ostalih krščanskih državah sveta. Gospa je res odprla dušo in srce in se izpovedala o vseh grozotah islamizma. Kljub temu, da jo je “bivanje” z Islamom skoraj stalo življenja, še vedno pomaga tako beguncem kot migrantom (pretežno islamskim), a hkrati opozarja Evropo, da bo svojo kulturo, vero in sociološke ter ostale navade, verjetno zavozila.

  • večni srb

   Ni krščanov manj in muslimanov več, obojih je manj ,samo ateistov je čedalje več.

   • Andrej

    Če nimaš kaj povedt je bolje, da si tiho.

 • Novakec1

  Ja, butastim sloovcam je treba to na široko razlagat, še boljš bi blo narisat.

 • if

  Gospa Sara Jonan je zapustila Irak skladno definiciji begunstva.

  S svojega doma so bili prisiljeni zbežati potem, ko jim je radikalni islam začeli groziti s smrtjo, češ da jim ni mesta v muslimanski družbi.

  Islam!

 • Caetano

  Bravo Nova24! Take clanke se z veseljem prebere. Javnosti odpirajo oci o problemu islamizacije, kar je ena izredno vaznih tem.

  Cestitke tudi pogumnemu dr. Mozini in naj kar vztraja, ceprav dobro vemo kako ga podli komunisti in levicarji sovrazijo.

 • opazovalec

  A ni to bilo objavljeno na HANZA TV in kot vem člani sekte te postaje gledajo in ne plačujjo naročnine in če ne gledajo, tudi ne morejo vedeti kakšna je bila oddaja v nedeljo zvečer. (No, obstaja možnost da samo blebetajo v tri dni). Če se že intervju tako hvali, res je bil zanimiv, zakaj kaj takega ne naredi najboljša TV, za ljudi s posebnimi potrebami?

  • šmentanamuha

   Povedal si samo, da si navaden tumast levičarski degen.

  • if

   Normalni osebi je smiselno plačevati vstopnino za demokratične vsebine. Omenejni intervju je taka vsebina.
   Vsebine nedemokratičnega tipa, takih je naklepno mnogo mnogo na RTV SLO, normalna oseba ne bo plačala.
   RTV SLO mesečnina je naklepno in trajno posiljevanje ljudi demokratičnega tipa.

   • opazovalec

    In kako ti izvedeš plačilo za demokratično vsebino? Moram pa priznat da nisem vedel da je lahko kulturni, izobraževalni ali športni program nedemokratična vsebina, no o dnevnih novicah in mnenjskih oddajah se da razpravljat, toda mislim, da si TV Slovenija še preveč prizadeva za uravnoteženost z neuraunoteženimi

 • sanguis sacrum

  odličen intervju… to bi morali nujno predvajat tudi v šolah, v vseh, tudi z našim denarjem financiranih nevladnih organizacijah… eu parlamentu…
  mogoče kdo ve, kako bi se dalo dobit tekst molitve v aramejščini..?

  • SIMON ROZIC

   Ne, v šolah predvajajo še vedno “Bitko na Neretvi”….hvala večnemu, da je reka
   Neretva res obstojala….za bitko pa….

 • rabbit

  Največja tragika te zgodba je da je gospa in njen oče in mati hoteli priti v Evropo legalno z vizami in vsem potrebnim pa jih niso uslišali, medtem, ko ta ista Evropa v države spušča na milijon t.i. beguncev muslimanov ne ve pa niti ne kdo so.

  • šmentanamuha

   Ja, to je prava tragedija, zato je še toliko bolj jasno, da pri teh muslimanskih čredah ne gre za begunce.

   • FUCK COMMUNISM

    Med to svojatjo je redkokateri pravi begunec. Kaj delajo tukaj Pakistanci, Afganistanci (tam ni vec vojne), Bangladesarji, Nigerijci, Marocani, Tunizijci…?!?!?! Kaksne vojne divjajo tam?!?! Kje so vsi starci, otroci in zenske?!? Samo zabiti in zaslepljeni liberalni levuharji in komunajzli sami sebe prepricujejo, da v Evropo derejo “begunci”! Kurac so to begunci!

 • Diktator brani kristjane

  Pa najdi Sirske kristjane? Jih ne moreš, ker so pri Asadu. Pri diktatorju se počutijo varne. V Evropi bi bili varni samo pri Orbanu. Ugotovitev katolike branijo samo diktatorji.

  • Caetano

   Gospa je dozivela preganjanje ze pod diktatorjem Huseinom. Kaj pa Poljska?! Orban ni diktator tako ga slika samo levicarska srenja. Seveda pa ni za islamizacijo Evrope.

  • pajot

   Imaš prav. Tudi pri kućanu bojo varni.

  • Andrej

   Z diktaturo ne boš nikogar ubranil, ampak povzročil še večje zlo. Zamenjaj nick.

 • Diktator brani kristjane

  Kdo brani Sirske kristjane pred vahabiti?
  Putin in Asad.

  • šmentanamuha

   Ergo, torej diktator ni nujno, da je slab.

   • Lustrator

    Tunnek, si to ti?

    • Vahabit

     Asad je za ubit in katoliki tudi.

  • Lustrator

   Narobe. Asad brani edino svoje neskončno podržavljeno premoženje in interese svojih ruskih gospodarjev in ostalih dioktatorskih prijateljčkov. Če bi se mu izplačalo narediti genocid nad tamkajšnjimi kristjani, da si utrdi diktatorski položaj, ne bi pomišljal niti za sekundo.

   Enako seveda velja za Putina.

 • Diktator brani kristjane

  Kdo bo branil Evropske pred istimi vahabiti?
  Mogoče, če kloniramo Drakulo. Drugače smo gotofi.

  • SIMON ROZIC

   …po moje Šarac, on je dvotirnik…

 • Silos

  Odlični intervju dr.Možine prav tako,kot vse oddaje Pričevalci,katere predlagam,
  da jih dajo na spored takoj po dnevniku,da bo morda še kdo spregledal
  vojne in povojne svinjarije

  • večni srb

   Predvsem pa, punce, ne se poročat v Irak.

  • SIMON ROZIC

   In kaj bojo tovarišice zaplankanice iz RTV S 1 rekle? One imajo svojo resnico, ki se nahaja
   točno na sredini, med njihovimi nogami ! (naravna blagajna)

 • večni srb

  Zakaj se je tak problem švercat v Evropo, samo do prve krščanske cerkve se morajo prebiti, tam se bodo pa že zmenili kako naprej, saj so potke.

 • Franc Šink

  Ona je tipičen primer prave begunke. Nje ni treba skrivati po parlamentu.

  • Andrej

   Ona se zaveda, kaj pomeni: imeti rad domovino. Ali se mi?

  • FUCK COMMUNISM

   Samija je treba samo dobr pretepst… bo sam sel!

   • Franc Šink

    Potem bo pobegnil k Kordišu v golobnjak Sveti duh pri Škofji loki.
    Tam ga bo mačka snidla.

    • FUCK COMMUNISM

     A tam je pizdun Kordis?! Dobr da vem!

 • bednick

  “Opozorila je tudi, da bi se morala evropska politika bolj osredotočiti na ohranjanje identitete.”
  —————————
  Kakšne identitete?
  Evropska identiteta je vendar denar.
  Denar in samo denar.
  A ponovim?

  • Lustrator

   Govori zase. Je pa res, da vas je žal vedno več takih, zato pa Evrope kot močne povezane enote praktično več ni.

   Očitno bo potrebno obnoviti veliko Zahodnorimsko cesarstvo na osnovi edine stične točke, ki jo imamo – krščanstvo. Če tega ne naredimo, adijo Evropa.

   • bednick

    Samo potrdil si mojo ugotovitev.
    Nehaj blefirat, ker te kupim za 10.000 € – z obleko vred !

    • FUCK COMMUNISM

     Ti lahko kupis samo burek. Enega. Zase. Ostalo so pa samo tvoje izrojene sanje!

     • bednick

      V prvem mojem komentarju so bli mišljeni politiki!
      Zdaj pa drž gobec!
      Pouhn kufr te mam!!!!

    • Lustrator

     Misliš, da te bo teh 10.000 € obvarovalo pred ateistično-islamistično invazijo, ki so ji že priča po vsem zahodu, Slovenija pa je naslednja?

     Zavedaj se, da NOBENA družba na tem planetu ne preživi kot enota, če nima v svojem osrčju trdnih vrednot, ki povezuje vse njene člane. Družba katere osrednji združevalec je denar, hitro postane plen družb, ki so identitarno močnejše, pa tudi če so finančno/vojaško/organizacijsko še tako obubožani. Zgodovinskih primerov imaš malo morje od rimskega cesarstva do SZ in Juge.

     • bednick

      Ga kupi kdo za 15000 €?
      15000 prvič
      15000 drugič
      Da kdo 150000, tako poceni ga ne boste dobili.
      Ne.
      15000 tretjič!
      Lustrator prodan za 10000 €.

 • Van Der Waals

  ZA EVROPO BREZ MUSLIMANOV!!!!

 • althar

  Na, pa smo našli enega izobraženega med soroševci! (*levica navdušeno poskakuje*)

  Samo tej ni plačal poti Soros, ampak si jo je morala sama.
  In ni muslimanka, ampak kristjanka.
  In ni prišla 2015, ampak 2002.

 • Grega

  Odličen intervju. Zgled za vse begunce, kaj pomeni resnična integracija.

 • Caetano

  Danes je Irak razen kurdskih obmocij, kjer so kristjani zasciteni v glavnem pod vplivom iranskih islamistov. V veliki meri zaradi politike Huseina Obame, ki je sklepal dogovore enkrat s temi drugic z drugimi islamisti.

 • Andrej

  Bravo, Sara. Škoda, da vaše izkušnje ne naredijo prav nobenega vtisa na naše vodstvo. Morda zato, ker ne skrivate, da ste kristjani. Muslimanom je bistveno bolje. Za njih naša vlada dobro poskrbi.
  V tem delu sveta nisi tretjerazreden zato, ker si slab, ker nočeš delati, ker delaš škodo, ker netiš sovraštvo. Tretjerazreden si smo zato, ker si kristjan.

 • FUCK COMMUNISM

  Ljudje, oborozite se! Resno mislim!

  • Nesporni luzer 2018

   Sem ze oborozen..Da se zascitim pred domosralsko sodrgo. Najbolj svetlec primerek moje zbirke je revolver taurus v kalibru .454 casull. Poguglaj koliko KJ ima en soliden 454 hollow point. Prav ponosen sem nanj. 6″ stainless steel. Mi, stara sola levicarjev smo vsi oborozeni. Tudi Zemljaric ima kar solidno zbirko. Ja nc, moramo bit pripravljeni da se ubranimo neuravnovesenih jansistov. Nikdar ne ves kdaj se jim sname.

   • FUCK COMMUNISM

    Se razume! Od nekdaj ste vi levuharski pizduni raje morili politicno drugace mislece sonarodnjake, kot tujce. Drugac mi gre pa od tvoje pokalice na smeh. Nabavi si orozje, ne igrack, ker skoraj neoborozenih men ni fajn hinrihtat. Mi je vsec, ce se bebec lahko vsaj brani.

    • Nesporni luzer 2018

     Hahah cepec neumni. Vidim da nimas pojma o orozju. Ce ni puska, se ne pomeni da ni orozje. KJ so bolj pomembni kot m/s na kratke razdalje. Si ze videl kaj naredi omenjeni kaliber? Medveda lahko polozi. Le zakaj ga imajo krvosledci tako radi za glavno orozje? Sicer pa ne skrbi, imam tudi dolgocevke.

     • FUCK COMMUNISM

      Ej, nihce se te ne boji! Vcepi si to v beton, katerega imas v trdi betici namesto mozganov! Nihce – se – te – ne – boji!!! Glede na to, da si levuhar, je to znak, da si zabit. Cesa naj bi se potem clovek glede tebe bal?!?!?

     • Nesporni luzer 2018

      Zakaj bi se me kdorkoli bal oz zakaj bi sploh patil za tem? Orozje imam za zascito pred neuravnovesenci in to je to. Ga nimam za ustrahovanje, kakor vi, sdsovci, ki sminkirate z baretti na vasih vso strelskih vajah.

     • FUCK COMMUNISM

      Spet dokaz, da si zabit! Kje sem kdajkoli napisal, da sem sdsovc?!?!?!? Ker nisem usran pokvarjen izdajalski levuhar, ti debil pac zabito sklepas, da sem sdsovc?! Ti gre pamet res samo tako dalec?!?

     • Nesporni luzer 2018

      Glede na tvoj prostaski besednjak, bi kar rekel da si simpatizer sekte ivana pristinskega. Ali pa si vsaj bil. Sedaj pa ko vidis da so svetovni luzerji, ter da se jim jebe za lastne ovce, pa vas je postalo sram da ste imeli kdajkoli opravit s to “stranko”. Poznam vas v dno duse, pretenderji.

     • FUCK COMMUNISM

      Z vsakim postom kazes, da si se bolj zabit, kot bi clovek najprej mislil. Zabit in nadut! Tipicno, ker kadar nekdo ni prav brihten, vedno misli, da vse ve. Nisem nikoli bil njegov volilec, ampak zate in tebi podobnim drekacem, je ivan pristinski Gospod Janez Jansa! Njemu je do Slovenije in Slovencev 1000x vec, kot vam levuharskim izdajalskim pizdunom. Zajebaval se boste tolk casa, da se bomo res zacel spet med sabo pobijat. In ti nimas orozja za ustrahovanje?!?!? Zakaj pa potem omenjas tukaj gor kaj kao imas doma?!? Sem jaz napisal, kaj imam doma?!? Ce bi ti vedel kaj imam doma, bi bil tiho glede tvoje pokalice!

     • Nesporni luzer 2018

      Kdo je z postom pozival na splosno oborozitev? Jaz ali ti? Jaz sem samo povedal da smo tudi levicarji ze oborozeni, bolj kot si vi desnjaki kdajkoli mislite. Taurus .454 je le moj najljubsi kos. Zraven jih je se cela zbirka, tudi dolgocevnih (za kmetavze kot si ti, ki mislijo da ce ni puska, ni nic) In zagotovo precej bolj nevarna stvarca kot igracka od FNja v NATO kalibru, brez vsake zaustavne moci.
      O luzerju prustinskemu pa kar tiho, je dovolj skode ze naredil Sloveniji.

     • FUCK COMMUNISM

      Jaz! In se vedno pozivam, da se Slovenci oborozijo, ker se horde teh kozjejebskih prislekov oborozujejo! Jim bodo Slovenci na lastni zemlji nasproti stali z vilami, kosami, krampi in lopatami?!?!?!? Se enkrat, pizda ti materina pokvarjena, zate je to Gospod Janez Jansa! In skodo, da je naredil?!?! Kaksno pa?!?

     • Nesporni luzer 2018

      Ko in ce se bodo pri nas dogajala posilstva, ropi in umori iz strani migrantov, bom zagotovo eden prvih priskocil na pomoc svojim sodrzavljanom. Poudarek je na sodrzavljane, saj je vsak ki je drzavljan enako vreden, ne glede na to ali je Slovenec ali ne. Ampak tega filma na sreco (in na vaso zalost) ne bomo videli. Slovenija je premajhna da bi pri nas lahko poceli pizdarije. Pri nas se prdnit ne mores, ne da ti takoj policija diha za vrat. Ker smo majhni. O JJ pa ne bi zdaj razpravljal, dovolj korupcije in razdora je ustvaril med narodom.

     • FUCK COMMUNISM

      Posilstva se ze dogajajo, pa tvoji levuharski mediji o tem ne porocajo. Pejt mal v Kocevje ali v Crnomelj, pa tam mal vprasaj kaj se dogaja. In zakaj bi cakali, da se zgodijo umori s strani migrantov?!?! Ali se iz tujih izkusenj ti nic ne naucis?!?! Ni treba, da so tukaj!!! Pika! Se to: velika pretezna vecina cefurjev v Sloveniji bi v primeru konflikta stopila na stran njihove drzave. Za Slovenijo se nihce ne bi boril. Ker kri ni voda! Torej imamo ogromno peto kolono v drzavi. Vecina se iz Slovencev dela norca in nas zanicuje. Vsem tistim, ki so tukaj dobili drzavljanstvo in delajo pizdarije, bi jim ga bilo treba vzet in jih deportirat. Ce je bilo drzavljanstvo dano, je lahko tudi odvzeto. Vso zlahto, vse do prvih, ki so sem prisli. Ce niso znali spodobno vzgojit svoje zalege, naj spizdijo tja od koder so prisli! Nihce ni Slovencev vprasal, ali si zelijo skoraj 40% tujcev v drzavi!!! Najvecji razdor delate vi levuharji z orgijami pod rdecim petokrakim drekom!

     • Nesporni luzer 2018

      A mislis tako kot tisto “posilstvo” v rogu, o katerem je pisala nora tv in se je kasneje izkazalo za fake news? Ce bi se pri nas res zgodilo ze kaj taksnega iz strani migrantov, bi tale medijska greznica to z najvecjim veseljem lajnala na veliko. Ves kaj, poln k…c te mam, grem na svez zrak. S taksnim nestrpnezem ki sovrazi vse, kar se ne strinja z njim in kar je drugacno, se ne splaca razpravljat.

     • FUCK COMMUNISM

      Super! Zgin da te ne vidim! In drugic ne repliciraj mojih postov! Jebo ti pas mater – to bos ziher razumel, prihaja od tvoje rdece svojati!

     • Lustrator

      Fake news? Ker so tako rekli mugrantoljubci Rogovci ali migrantoljubci iz MNZ?

      Kaj ko bi ENKRAT SAMKRAT uporabil zdravo pamet in kritično pretresel laži, ki ti jih v pomiritev dnevno servirajo režimski mainstream mediji?

     • FUCK COMMUNISM

      Ti levi tepci razmisljajo po kopitu “ce so pa na TV povedal, pol je pa ziher res”…

     • Franc Vidrih

      Saj ste bili 91tega tudi močno oboroženi in ste propadli, da še po osemindvajsetih letih ne morete preboleti in se pobrati. Ostale so vam levičarjem samo še nesramne in podle zmerljivke naših modrih in pogumnih osvoboditeljev Slovenije.

     • Štalmajster

      A tak to zgleda, ko se neuravnovešeni psihopati hvalite z orožjem ……………… nadležni organi pa …… nič!

     • Nesporni luzer 2018

      Imam ga legalno, razlog- sportno strelstvo. Torej nisem neuravnovesen.

     • FUCK COMMUNISM

      Neuravnovesen si glede ljubezni do lastnega naroda in njegovega prezivetja, do slovenske kulture, zgodovine in tradicij. Tebi to dol maha in zato si po karakterju izdajalska pizda!

     • Nesporni luzer 2018

      Jaz imam ta narod rad bolj kakor si vi desnjaki mislite. Ker s tem ker ne sovrazim vseh drugacnih (kateri so tudi del tega naroda) sem precej vecji domoljub kot vsak desnjak. Vi ste domoljuPi. Je ogromna razlika

     • FUCK COMMUNISM

      Ti nimas niti najmanjsega pojma, kaj domoljubje pomeni, da sva si na jasnem! Kateri pa so ti “drugacni”, ki so tudi del tega naroda?!?!? Tole bi pa res rad prebral…

     • Štalmajster

      Ja, ja, kajpak …….. “športno”. In za “šport” bi ti streljal ….. po tvoje …. “domosrance”.
      In kot dober “športnik” imaš verjetno cel arzenal avtomatskega orožja …… tak kot oni “uravnovešeni” “športnik” iz Domžal, ko je partnerico kuharico fental ….. seveda za “šport” kar v vrtcu.

      P.S. Eni so uravnovešeni …….. eni pa potrebujete … potrdilo za to ;-

     • Nesporni luzer 2018

      Orozja A kategorije nimam. Ce te ze zanima. Imam pa AR-15 polavtomat .223 remington

   • Matt von Glanz

    Morilsko budalo! To je pravi hatespeech

    • FUCK COMMUNISM

     Ko ga jebe! Nihce se ga ne boji, vsak lahko po njem hodi… zato pa kvaka o posedovanju orozja. Da sebi dvigne pomembnost. Katere pa tako ali tako ni.

   • lokec

    Saj ni pomembno kaj imaš. Važno je kdo hitreje potegne, dobro nacilja in sproži.

  • pajot

   nekateri smo že.

 • skorpijon93

  najbolj varne in stabilne evropske države so ; slovaška,poljska,češka in madžarska

  • Nesporni luzer 2018

   A se zdej utrujas s to cesko? Kaj pa poreces na standard Madzarske? Si xe bil kdaj na periferiji vzhodne Madzarske? In to mislim v kratkem, ne nekdaj. Beda taka da mislis da si sredi severne koreje. Bdp, minimalna placa, clovekove svoboscine so glavni pokazatelj stanja. In to je porazno v casu Orbana. Zakaj protestirajo sindikati delavcev? Ker jih orbanov rezim sili v delovne sobote in 400 nadur letno. Da o prostituciji, klosarstvu in narkomaniji v Budimpesti sploh ne govorim. Ampak tega v centru seveda ne bos videl. Jih je orban popokal na obrobje, da turisti ne vidijo “svobodnih” ljudi. Da o tem kaj se z madzarskimi romi pocne, sploh ne govorim. V4 ni noben vzor, se najmanj pa Madzarska. Se najmanj pa za malega cloveka. Orbanov rezim je poskrbel dobro samo za premozne podjetnike, ki so pokorni fideszu. Proletarc je zanj le poceni delovna sila.

   • FUCK COMMUNISM

    Kaj pa se pocne z “Romi” na Madzarskem!? Najbrz mislis brezdelne cigane, ki delajo pizdarije, povrhu pa cuzajo davkoplacevalski denar. Take je treba jebat! Pravilno!

    • Nesporni luzer 2018

     No s tem si vse povedal o sebi. A kaj se pocne? Malo glej yt. Nimajo niti osnovne zdravstvene oskrbe.

     • FUCK COMMUNISM

      Naj si jo preskrbijo in jo placajo, tako kot si jo moramo vsi! Zakaj bi bilo nekaj za nekoga zastonj, za druge pa ne?!?!?!?

     • Nesporni luzer 2018

      Aja? Madzarska ima po ustavi zagotovljeno javno zdravstvo za vse drzavljane (kar so tudi romi) in po tvojem bi si morali romi, ker so pac romi, le-tega placat? Tipicno razmisljanje orto nestrpnezev

     • FUCK COMMUNISM

      Poslus pezde, mi imamo tudi “zagotovljeno” javno zdravstvo, pa ga vsi placujemo 2x! Naj ga se cigani!

     • skorpijon93

      poglej sebe in svojo domovino, šele nato kritiziraj sosedov prag ! niti ne razumeš poante zakaj sem napisal da so to najbolj varne in stabilne države, vem da si iz lune ! zbudi se , medtem ko se v sloveniji dogajajo še hujše stvari pa se nihče od vas ne obregne, pač država dvojih meril !

     • exposingthetruth1111

      poznam dve vrsti rasizma.
      prvo je zaradi arogance hohštaplerstva, da neka oseba zaradi barve kože misli da je nekaj več, večkrat je v takih primerih oseba pod vplivom kakšne propagande ali pa je slišala oz želela slišati samo dobre lastnosti svoje rase, nacionalnosti in samo slabe glede druge.
      Nobena rasa ali nacionalnost nima pravice da izkorišča druge, ker nobena nima pravice, da se ima za večvredno in lahko zaradi tega zajebava brez spoštovanja druge.
      —————————————————————————————————–
      drugi razlog za rasizem je pa največkrat dvojna merila v sistemu, da smo obravnavani neenako, nimamo enakih dolžnosti in ne enakih pravic. Zakaj bi nekdo ker je drugačne rase bil privilegiran, da ne bi rabil hoditi v službo in dobival vse ugodnosti socialnih trandferjev v najvišji ravni in bi imel vse zastojn ? zakaj bi pol ostali morali delati, če hočemo nekaj imeti in plačevati višje davke, da se drugi ima lepo fino in ima ves prosti čas in vse ugodnosti zase na račun ostalih.
      enako tudi pred sodiščem ne moremo nekomu tolerirati zločina in mu pripisati manjšo kazen samo zato ker je druge rase ali nacionalnosti, pol je sploh brezveze da imamo sodišča, s tem kot nekomu dajemo potuho dajemo samo motivacijo in podporo novim potencialnim kriminalcem ali zločincem, češ jaz sem te rase/nacionalnosti in meni bodo mogli to tolerairat.

      ta drugi razlog je zelo pogost, to sem opazil v Sloveniji ( ne samo v svojem ožjem domačem okolju ampak veliko veliko širše – isti vzorec se ponavlja ves čas) enako sem opazil v Avstriji, na Madžarskem in še kje. Ne mi nakladat da tega ni, ker mi ni moč vzeti izkušenj ki sem jih osebno videl in doživel.

      Ta drugi razlog je krivda politike, katera NAMERNO dela te neenakosti, navječ so krivi socialisti, ampak tudi desnica ni nič boljša, isto ne odpravi teh anomalij – izgovori me ne zanimajo, oni dobro vedo kaj počnejo.

      politika to dela namerno, da lahko pol namerno kažejo s prstom, da smo vsi rasisti in da tudi lažje vladajo.

      Ta drugi razlog se da dejansko odpraviti, samo si pač vsi zatiskati oči, tudi romi bi lahko delali, samo odvzeti jim je treba privilegije in jim naložiti ENAKE DOLŽNOSTI in temu primerno jim dati ENAKE PRAVICE.

      prvo razlog je pa bolj kompleksen, in vsekakor obsojam in sam osebno ne maram hohštaplerjev ki mislijo da so nekaj več kot ostali pa naj si bo razlog njihova nacionalost, rasa, uspešni starši/družina/rod, ali pa kaj drugega, takih ljudi resnično ne maram in sem bom vedno raje postavil na stran tistega ki je žrtev take osebe oz oseb.

     • Stene

      Romi niso avtohtoni. So pritepenci,lopovi in vecina brezdelnezi(80%). To je enako kot pri radikalnem islamzmu.
      Saj so bratje po krvi in obnasanju.
      Zakaj bi neprilagodljivi imeli iste pravice kot avtohtoni narod?
      Avtohtoni narod prispeva v drzavno blagajno,cigani nic.
      To ti vse pove.To,o cem pa ti sanjas se dogaja v SLO,ki resuje Afriko in ves muslimanski(radikalni)svet,pojasnjuje Pahor kako smo majhni,da moramo podpisati Marakesko listino,sicer bodo za SLO politiko posledice. To se vidi,kako je on kot predsednik drzave,neverodostojen,nima drze predsednika drzave,licemeren,hinavski,potuhnjen in laznjivi izmecek-izdajalec,ki ne uposteva voljo ljudstva,ki ga je ustoliciv za predsednika,mu verjel in zaupal. Izrabil oz. Zlorabil je to zaupanje. Se vec,njegova ignoranca in lazno pojasnjevanje je brez mejno.

     • Stene

      Majhnost,drzave,ki on omenja,je prislo iz majhne,slaboumne njegove glave in pameti,kakor tudi vladnikov.

     • pajot

      Zelo dobro. To je človek,ki je zadnji,da bi bil predsednik katerekoli države.

     • exposingthetruth1111

      detected as spam:
      poznam dve vrsti rasizma.
      prvo je zaradi arogance hohštaplerstva, da neka oseba zaradi barve kože misli da je nekaj več, večkrat je v takih primerih oseba pod vplivom kakšne propagande ali pa je slišala oz želela slišati samo dobre lastnosti svoje rase, nacionalnosti in samo slabe glede druge.
      Nobena rasa ali nacionalnost nima pravice da izkorišča druge, ker nobena nima pravice, da se ima za večvredno in lahko zaradi tega zajebava brez spoštovanja druge.
      —————————————————————————————————–
      drugi razlog za rasizem je pa največkrat dvojna merila v sistemu, da smo obravnavani neenako, nimamo enakih dolžnosti in ne enakih pravic. Zakaj bi nekdo ker je drugačne rase bil privilegiran, da ne bi rabil hoditi v službo in dobival vse ugodnosti socialnih trandferjev v najvišji ravni in bi imel vse zastojn ? zakaj bi pol ostali morali delati, če hočemo nekaj imeti in plačevati višje davke, da se drugi ima lepo fino in ima ves prosti čas in vse ugodnosti zase na račun ostalih.
      enako tudi pred sodiščem ne moremo nekomu tolerirati zločina in mu pripisati manjšo kazen samo zato ker je druge rase ali nacionalnosti, pol je sploh brezveze da imamo sodišča, s tem kot nekomu dajemo potuho dajemo samo motivacijo in podporo novim potencialnim kriminalcem ali zločincem, češ jaz sem te rase/nacionalnosti in meni bodo mogli to tolerairat.

      ta drugi razlog je zelo pogost, to sem opazil v Sloveniji ( ne samo v svojem ožjem domačem okolju ampak veliko veliko širše – isti vzorec se ponavlja ves čas) enako sem opazil v Avstriji, na Madžarskem in še kje. Ne mi nakladat da tega ni, ker mi ni moč vzeti izkušenj ki sem jih osebno videl in doživel.

      Ta drugi razlog je krivda politike, katera NAMERNO dela te neenakosti, navječ so krivi socialisti, ampak tudi desnica ni nič boljša, isto ne odpravi teh anomalij – izgovori me ne zanimajo, oni dobro vedo kaj počnejo.

      politika to dela namerno, da lahko pol namerno kažejo s prstom, da smo vsi rasisti in da tudi lažje vladajo.

      Ta drugi razlog se da dejansko odpraviti, samo si pač vsi zatiskati oči, tudi romi bi lahko delali, samo odvzeti jim je treba privilegije in jim naložiti ENAKE DOLŽNOSTI in temu primerno jim dati ENAKE PRAVICE.

      prvo razlog je pa bolj kompleksen, in vsekakor obsojam in sam osebno ne maram hohštaplerjev ki mislijo da so nekaj več kot ostali pa naj si bo razlog njihova nacionalost, rasa, uspešni starši/družina/rod, ali pa kaj drugega, takih ljudi resnično ne maram in sem bom vedno raje postavil na stran tistega ki je žrtev take osebe oz oseb.

   • Stene

    Varnost na Madzarskem je na visoki ravni! O tem je govora. Ne mesaj jabolke in slive-hruske in se kaj. Ce pa ze omenjas, izkoriscanje delodajalcev delavcev,je pa tudi pri nas enako. Varnost je pa pri nas okrnjena,se slabse bo.

  • Silos

   Najbolj nestabilna in nevarna pa bo žal kmalu Slovenija

  • kraljica vesolja

   Fašisti so, če se ti ponavlaš, se bom jst tud.

   • FUCK COMMUNISM

    Ti pojma nimas kaj fasizem je. Tipicno levuharsko si to nekje slisala in zdaj kvakas levuharske floskule! Bedni ste levaki, podn od podna!

    • kraljica vesolja

     Fakju, ponavlaš lahk sam ti, jst od petnajstga vem zakva se gre, se prav že 23 let, k še ni blo neta pa tega pranja mozga. Tko da men ne morš pametvat. Sorči. In še neki ti bom povedala, jst nisem ne leva in ne desna, ker sem samo svoja in nikomur ne verjemem. Zabij si to v svojo lepo glavco.

     • FUCK COMMUNISM

      Nic me ne bos fukala… nisi moj tip. To je prvo. Drugo pa tvoji posti nazorno kazejo na kateri strani si, pa ce ti to priznas ali pa ne. In to ziher ni na slovenski strani. Torej. Kam si ti to lahko zabijes, pa rajs nam rekel. Je prevec nagravzn!

     • Stene

      Ce nikomur ne zaupas,ne vem zakaj si na tem portalu?
      S takimi nejevernimi tomazkami se je zelo tezko pogovarjati oz. Nemogoce.
      Taki ljudje, so pripravljeni samo na prepir!.

   • Stene

    FASIST je tisti,ki je “prodajalec”drzave SLO,ki spravlja narodRS v nevarnost oz.povzroca njegov propad, tudi z bratomorno vojno.Butaste levake s zlocinci komun.ni tezko. So ze navajeni in imajo mentorje,ki zlocinsko razmisljajo.

    • exposingthetruth1111

     to so kulturni marksisti.

 • kraljica vesolja

  Ilegalna migrantka fizičarka iz Iraka. Fizičarka iz Iraka, nemogoče.

  • exposingthetruth1111

   zakaj bi bilo to nemogoče ? a si ji fauš ? a si rasistka ?
   zakaj neki osebi iz Iraka nebi moglo uspeti biti fizičarka ? a je to samo rezervirano za Evropejce ?
   predlagam eno da se ti z njo pomeriš v znanju fizike, pa da razčistimo njeno znanje, če dvomiš v to. Kdor obvlada, ne rabi skrivat svojega znanja, če je izzivan.

   • Stene

    Kako so Arabske drzaveoz.ljudje pametni,z razliko od Ebropskih vlad,se pa vidi. Niti enega metka niso ispalili,nadzorujejo pa celo Evropo in sirse. To velja tudi za podsaharske negroide,ki imajo vse preracunano,do najmanjse podrobnosti. Na Svedskem, ne smejo praznovati miklavza,Bozicka,Bozica,Novega leta,da ne bi uzalili muslimanov.
    Kaj se pa nam pripravlja,ker je vlada kilava,narod pa tudi? Raje ne pomislim.

    • Stene

     Ps. Cerkveni zvonovi na Svedskem,so utihnili,kriz ni dovoljen. Kaksne dokaze se zelite tisti,ki ste slaboumni in pretirano zaljubljeni v pasivne(za delo) negroidne izmecke cloveske druzbe?

     • exposingthetruth1111

      Ta izraz negoridni izmečki mi ni všeč, vem da si proti masovnim migracijam, tako kot jaz, ampak to ne pomeni da lahko tako napišeš kot da so zdaj vsi temnopolti ljudje manjvredna rasa, to je aroganca. Spodaj sem napisal dve vrsti rasizma oz dva razloga zakaj se trenja med rasami in nacionalnostmi v največji meri.

      Tudi temnopolti so ljudje tako kot ti in vsi niso slabi, je pa res da to ne pomeni da lahko vsakega spustimo v svojo dražavo brez da se preveri kdo, kdaj je in zakaj je prišel k nam. Masovne in politično motivirane mogracije ki jih izvajajo zaradi agende so nedoborošle pri nas. Ni pa ti treba pisati takih izjav kot jih ti tukaj, ker pol imajo izdajalski socialisti razlog da s prstom kažejo da smo zgolj mi neumni nerazumljiv rasisti.
      Veliko od nas tukaj ne sovražimo drugih ras ali nacionalnosti, želimo le ohraniti ravnovesje na Zemlji, kjer ima vsaka rasa na zemlji svoj prosto in svoje poštene možnosti za razvoj brez da ena ali druga na kekršnkoli način izkorišča ali izkoreninja drugo, neglede ali uporabljajo direktni nasilni način ali priktiri zviti nasilni način – hard way ali light way, je nespremeljivo in se je treba točno takšnim ki to izvajajo upreti in ne zdaj apriori žalit vse ostale rase.
      Vsaka rasa ima svoje prednosti in je bila z namenom naseljena in prilagojena svojemu podnebju.

     • Stene

      Ne bom dolgovezil. Mislim,radikalne osebke ni potrebno se posebej imenovati. Vsak pameten ve,da je 80%,ki pride v Evropo radikalnih. Misljeni so bili taki. Ostalim vsaka cast.
      Ne mecem vseh v isti kos.
      To bi bilo nepravicno in neposteno.
      Same radikalce,bom pac imenoval tako, kot si taki osebki zasluzijo.Normalnemu migrantu bi pomagal tudi sam,radikalcu,samo sus v glavo,sicer bo po meni. To dokazujejo tudi sami.
      Upam,da si me razumel.

  • Stene

   Zakaj nemogoce?
   Priimek Bevc,je Slovenski priimek.
   V Sloveniji je kar nekaj ljudi s tem priimkom.
   Lahko,da so njeni stari starsi ali se prej prisli v Irak. Scasoma so pozabli SLO jezik. Sedaj se ga je pa naucila brez problemov. To lahko pomeni,da ima SLO gene. Ni pa glih neumna,kot nekateri tukaj.
   Ker je zivela med radikalci,jih bolje pozna,kot tisti,je od njih oddaljen na tisoce km.
   Ja,res se postavlja vprasanje zakaj jih bogaye drzave,ki so v blizini,enake vere ne sprejmejo? Odg.je na dlani. Narod s katerim je ona zivela , je zrediciran iz 1.5MIO na 250.000. Po tem se vidi,kaj delajo radikalni muslimani v EU in SLO. Po kaj so sploh prisli. Neumni Pahor je rekel: ce bo potrebno bomo ukrepali. Ni pa povedal s cim! Vojska je v razsulu-podhranjena,policija tudi. Marakeska deklaracija prepoveduje kakrsnokoli kaznovanje teh divjakov(80% je takih). Kako bo ukrepal,ce pa je drzavi SLO odvzet nadzor nad lastnim ozemljem. Neumni Pahor in slaboumna vlada misli resevati tezavo Afrike in Arabcev tako,da jim ponudi ozemlje RS in ,da mi kot suznji delamo zanje. Zgreseno,to povdarja tudi gospa BEVC.

   • samotoje

    Govora je o Sari Jonan, poročeni Bevc, ki je Kaldejka, torej članica starodavne krščanske skupnosti. Na koncu oddaje je celo zmolila Očenaš v aramejščini, Kristusovem jeziku. Izredna osebnost, tale gospa.

 • Lustrator

  Zelo jasno in preprosto: z zahodno civilizacijo, ki je utemeljena na krščanskih vrednotah so lahko ZARES kompatibilni (torej integrabilni) edino tisti, ki z nami delijo te vrednote – torej kristjani vsega sveta. Vsi ostali poskusi resničnega sprejemanja in asimilacije še posebej z muslimani, so vnaprej obsojeni na propad. Evropo že slabo stoletje znotraj močno razjeda vdor nekompatibilnega ateizma, prav tako smo v zahodnih državah priča temu, da se tudi hindujci in budisti lahko le delno asimilirajo v družbo, medtem ko nimamo niti enega semega primera zares uspešne integracije muslimanov v zahodno civilizacijo. Niti enega.

  • exposingthetruth1111

   Glej to da imamo enake vrednote se strinjam popolnoma, krščanstvo je Evropo skozi stoletja najbolj povezovalo, ker če ne bi bilo tega bi bilo vojn povsej verjetnosti več, ampak celo kljub skupnemu krščanstvu smo imeli še vedno preveč vojn v Evropi, ki so pa bile največkrat motivirane iz vplivnih skupin iz ozadja, zato so se te skupine še bolj ubogatele, danes nam njihovi potomci vsiljujejo globalizem .
   Tista izjava da ne poznaš nobenega primera muslimana, je pa res preranjenana in nepremišlena izjava, mogoče pa je kaka samcata, saj nisi cele slovenije skozi dal ali cele Evrope da lahko tako 100% rečeš. Osebno poznam muslimane ki so čisto ok, pa ne samo bosanske in albanske, je pa res da je takih primerov res zelo zelo zelo malo, ker včasih neka oseba deluje vredu, pol pa seveda jaz kot jaz sem radoven, če je res temu tako, pol pridem do informacij bodisi direktno od te osebe ali od kod drugod da je ta oseba že bila v zaporu zaradi kriminalnih dejanj v preteklosti. Ampak poznam muslimane ki so dejansko čisti kot sauza, je pa res, da zelo zelo zelo redko. Edino kar me pa najbolj skrbi je pol kako bo naslednja generacija, ker mi vemo da recimo zdaj če sta starša ok, še ne pomeni da kasneje ko njuni otroci odrastejo ne bodo padli pod vplivom tega da so nekaj več in bodo kršili pravila, zakone in delali sranje, ampak to je druga zgodba.

   • Stene

    Zelo “preprosto”;izogibanje radikalizmu. Tukaj igra mocno vlogo vpliv starsev,od malih nog naprej.

   • Lustrator

    Vsekakor. Če bi zares natančno prebral komentar, bi sicer ugotovil, da nikjer nisem napisal, da “ne poznam nobenega muslimana”, ampak da na zahodu (in pravzaprav tudi drugje po svetu) ne poznamo enega samega primera uspešne asimilacije musliman-OV, torej celotne verske skupnosti v družbo. Izjeme so seveda vedno in povsod, a to je pač premalo. Ne glede na čas in kraj (naj gre za prve muslimane v 8. stoletju ali pa tiste v 21.), ostajajo muslimani (vsaj tisti pravi) v svojem odnosu do okolja osupljivo zacementirani, dosledni če želiš. Zakaj? Zato ker je njihova sveta knjiga, po kateri se ravnajo na vseh nivojih družbenega življenja, obravnavana kot NEPOSREDNA Božja beseda in je torej kot taka za vse večne čase nespremenljiva oziroma ne dopušča niti diskusije o interpretaciji – za razliko od Biblije, ki praktično vsako leto doživi nekaj prevodov, da o interpretacijah niti ne govorim. Kdor je torej PRAVI musliman, je fundamentalen in kdor je fundamentalen, se drži osnovnih navodil iz Korana, ki so zelo jasna in ostra kar se tiče odnosa do nemuslimanov, kakor tudi nepravovernih muslimanov. Kar nekaj časa sem se poglabljal v njihovo teologijo, sociologijo in zgodovino in zato se mi želodec obrača, ko jih pokroviteljsko s floskulami branijo zapriseženi marksisti in ateisti, ki nimajo niti najmanjšega pojma o njihovi lastni doktrini – vsaj toliko spoštovanja do sebe in njih bi lahko imeli, da bi vedeli KOGA formalno zagovarjajo – zakaj to delajo, pa nam je itak jasno. Če ne drugega, bi delovali manj shizofreno, protislovno in patetično.

    • exposingthetruth1111

     Glede nekaterih ateistov sploh se ne bi čudil. Kako si lahko samooklican razgledan in razumljiv ateist, če si obseden z religijo bolj ko verni ljudje. Primer, katerega že nekaj časa opazujem je da na Zahodu t.i. ateisti izključno samo pljuvajo po krščanstvu in kristjanih in po nobeni drugi religiji, v isti sapi trdijo da ne marajo vse religije, ampak izlivajo samo izključno in apriori po kristjanih in krščanstvu – kar samo dokazuje da gre na Zahodu za agendo za uničenje krščanstva.

     Tudi to mi ni jasno, da če si ateist se toliko brigaš o veri in predvsem na Zahodu je zaslediti veliki ateističnih komikov, pevcev, igralcev ki se če se le da norčujejo iz Jezusa in Boga in nonstop provocirajo kristjane, njihova obsedenost s krščanstvom je kar zastrašujoča. Pol na koncu pa ti ateisti pravijo da je krščanstvo nevarno in da jih v nekaj sili….ahh daj no lepo prosim ??!! kdo je ves čas sovražno nastrojen, zliva nonstop gnojnico in je obseden s krščanstvom ?

     Je pa res da če bi se ti komikim toliko delali norca iz Mohameda kot se delajo iz krščanstva in Jezusa, bi že zdavnaj pokasirali porcije kot so to dobili v Franciji in na Danskem takrat.

     To je samo dokaz za ateisti, da lahko obstajajo pod vejo krščanstva, saj jim nobeden ni nič naredil, kljub žaljenju in zaničevanju z njihove strani.

     Meni osebno niti na pamet ne bi prišlo da bi si vzel pravico, da bi se norčeval iz tujih religijih, lahko pa kontruktivno debatiram.

     • Lustrator

      Vse napisano drži.

      Sam sem ponosen kristjan in katolik, a se zavedam, da je naša vera izmed vseh svetovnih do človeka najbolj zahtevna prav zato, ker ne le priporoča, ampak celo ZAPOVEDUJE ljubezen do sovražnika, kar v praksi seveda pomeni, da bomo za vse večne čase najpriročnejša tarča za vse sovražnike Boga, saj imamo sami pravico le do osnovne samoobrambe. Osebno (kot človek) zelo težko pristanem na takšno logiko sploh na nivoju družbe, a je Jezusov zgled tisti, ki mu moram slediti, ne pa primitivna samoohranitvena logika živali, ki živi izključno zato, da njen gen preživi.

     • Hunyađi

      Avganistanci imajo enak verski zakon. Da mora tujca zascitit in pogostit.

      https://youtu.be/1gYyurUdy7Y

 • skorpijon93

  Madžarska vlada nudi zaščito kristijanom vsega sveta, ki so preganjani , madžari niso poceni narod, imajo veliko mero spoštovanja, brez marksizma, vsa čast državam višegrajske skupine, Slovenija je tukaj še daleč zadaj, pojdite pa se prepričajte

  • Stene

   Nemci in Francozi se priseljujejo na Madzarsko. Kam pa mi? Verjetno na Svedsko prodajati “pamet”. Po komunisticno.

 • skorpijon93

  češka,slovaška,poljska zgled Soveniji

 • Ladka Sladič

  Vsega spostovanja vredna zenska!

 • xtc

  Dajmo razumeti bistvo kaj je ženska povedala;”Islam se ne prilagaja ne integrira in se nikoli ne bo”.
  Povprečen nivo SLO levaka ;Fajonke,Golobiča,Kučana ipd idotov pa je,da mislijo ,da bodo obvladovali Islam in terali komunizem v njemu če prevlada.
  Narobe,v Islamu je treba LGTBQ jevce, ateiste(brezverce) pobiti najpreje,ker so slabši kot psi in neverniki kafirji.
  Teh temelnih navodil SLO levaki namreč svojim ovcam ne povedo in da komunizma,Jožeka,Marxa,NOB itd tam ne bo,ker bo prepovedano,vsaka taka propaganda pa bo peljala do zaklanja.
  Skratka SLo ovce ne vedo nič,vprašajte se ,kaj se ti zgodi v SA,Dubaiu,ZAE,Omanu,Bahreinu,če te dobijo z komunistično propagando-popoldne že iščeš glavo po stadionu enako v Iranu.

  • lokec

   Prav imaš. Že v JLA sem se pogovarjal z vernim muslimanom iz Bosne. Okoli Božiča Novega leta in tudi muslimaskih praznikov, je večkrat načenjal pogovor o veri. Priznal sem mu, da ne vem skoraj nič o muslimaih in njihoih praznikih. Nekaj sem vedel le o pravoslavju.
   Na njegovo vprašanje ali mislim, da obstaja bog, sem mu dejal, da skoraj zagotovo in da tudi obiskujem verske obrede v Sloveniji. Odgovoril mi je “e Slovenac ti si dobar čovek najviše mrzim one pederčine i bezvernike, majke mi.”

  • Stene

   SLO debili,tega ne vedo,zato so-smo zapisani izginotju.
   Upam,da bodo nasi SLO izdajalci dobili kazen kakrsno si izdajalci z ogromnimi posledicami za narod,zasluzijo.

 • Stajerka

  domoljubi, samo upamo lahko in dotični gospe pomagamo, da sedaj ne bo deležna stampeda lewakov…….al še kaj hujšega…..upam, da dobi še dodatno zaščito pred “slovenskimi” volkovi!!!

 • PORK Amashina

  Nobena od bogatih muslimanskih držav jih ne sprejema ker jih sami usmerjajo in pošiljajo v Evropo.Glavne finančne vire bi morali iskati v skrajnih muslimanskih državah Savdska Arabija,Iran,Katar pa še kakšna podobna.Upam stavit da je Soroš samo posrednik in ne da izgublja denar temveč ga kot posrednik islamistov najbrž še na veliko služi.

  • MižekFiga

   Odkar so jih Rusi podkrepili z atomi, so postali arogantno nadležni!

 • Dado

  Zelo lep intervju, čeprav je Možina dal “triki question”, pa je lepo odgovorila, da Slovenija in Evropa izgublja prave krščanske vrednoste in da se zato boji za SLO in Evropo. To je verski vidik. . Pokazala je tudi na težave “nesprejemanja” beguncev s strani Slovencev ( kakor kdo je omenila), in je NAIVNO mislila, da bo kot kristjanka sprejeta, še toliko bolj, ker je izobražena in se pripravljena integrirati. Možina ni dobil odgovora, ki ga je iskal in ki ga desničar čaka. Intervju mi je bil všeč. sploh ker Možina ni intervjual disidenta iz Avstralije ali Argentine…..

  • FRANC3

   No, nekaj pametnega si pa spravil skupaj, kajti ostali prispevki so en sam sovražni govor do Slovencev in kristjanov.

 • Ladi Kirn

  Zdaj bi treba Saro zascitit pred “naso” “demokratsko” “izvoljeno” vlado da jo ne bi deportirali. Sarec & Co bi ja da bi Ahmad bil najboljsi; vse v skladu z makareskim PAKTOM.

  • Stene

   Napisano je bilo,da je v drustvu Slovencev. To dokazuje,da je Sara Bevk Slovenka. Vsaka ji cast,

   • Ladi Kirn

    Obstajajo 2 vrsti migrantov. Integrirani (vsaka cast, in Sari naklon) in INVAZIVNA TUJERODNA VRSTA katro tako radi imajo podpisniki marakeske pakta in IZDAJE evropejcev.
    ps. nisem pa dojel kaj je Stene hotel povedat.

  • Stene

   Prikritem radikalcu v roke???

 • Dado

  Cenim gospo, da s eje integrirala, poročila s Slovencem, vendar ni “vedela” ali hotela vedeti, da je evropska krščanska kultura povezana; 4oo let cerkevene inkvizicije, z nešteto vojnami na evropskih tleh, najbolj znana je trideset-letna vojna, da so se bojevali nasproti krščanski monarhi, v I svetovni vojni so se bojevali med seboj bratranci, da so se na poziv cerkve ( Papež IUrban II), šli vojskovat v Palestino, da so evropski
  krščanski monarhi, kolonializirali svet, da so evropski monarhi v Afriki zasužnjili in odpeljali 1o milijonov ljudi, da so jih sicer še dva milijona pobili ali so ti umrli med transportom… ZAKAJ. so tako ravnali. Ker so se imeli za “večvredne”, s eveda je bil največji morilec Hitler, ki se je namenil iztrebiti, Rome, Jude, večji del Slovanov..-..druge asimilirati, … To naredi vera. saj so se v vojne spuščali krščanski evropski monarhi, voditelji, ki so uveljavljali “svoj prav” nad drugimi živimi ljudmi.

  • Stene

   Pusti zgodovino,ki je mracna za vse narode.
   Smo v sedanjem casu in prostoru. Razmisljajmo o sedanjosti in kaj in kako bo jutri.
   Prepotencirana zgodovina skoduje in pripelje do vojn.
   Ni zastonj izrek: zgodovine se ponavlja.

 • MižekFiga

  Obstajajo Osebna porepričanja nasproti Svetovnim. Zakaj so Komunisti vsaj delno uspeli spremeniti komunizem v socializem? To ne pije vodo, ker ni res. Za hec navržem, da bi ljubljanski FDV imel svoja predavanja na stadionih v Stožicah zaradi popularnosti te goljufivne doktrine. FUJ!

 • bubamara

  Draga Sara. Prišli ste v deželo posejano z grobovi pomorov nad lastnim narodom. Prišli ste v deželo rdeče zvezde, ki je simbol komunistične revolucije. Imate srečo, da ste imeli kontakte z manjšino te družbe, ki ne zavrača drugače misleče oziroma ni nasilna do evropske in slovenske kulture. Večina Slovencev je sovražna do krščanov kar ste tudi sami doživeli na delovnih mestih. Upam, da ste spoznali, da tudi Slovenija izgublja boj z Antifo, ki jadra na valovih islamizacije Evrope.

  • šmentanamuha

   Sara, je zvezda danica.

  • Pritepenec v Slo

   beeeee…eeeeee
   Lastnim narodom?
   aja ti si ustaško/četniško seme potem drži ja
   kaj pa delaš med slovenci … pikapolonica no pardon bubamara ?

   • bubamara

    Komunisti res nimajo Slovence za svoj narod. Komunisti so breznarodna rasa. Brez vesti, verniki laži in potvarjanja resnice.

    • xtc

     Kamelo in pasje hebci .

   • FRANC3

    Zmedenec.

    • samotoje

     Tale je zelo resno prizadet.

   • šmentanamuha

    Kaj ti nimaš svojega naroda?

 • NOVA in DEJSTVA? HAHA

  ??????
  Nova dajte se ODLOČIT al boste hvalil vaše aktualne gospodarje, ki so tudi ustanovitelji IS, al kaide…

  al pa preklopili na RUSE in Assada recimo, ki edini čistijo IS in VARUJEJO KRŠČANE na tem področju
  in mimogrede
  ko je bil grozen Sadam šef v Iraku so Kristijani tam bili VARNI tudi ta ni bežala takrat ampak sedaj ko imajo demokracijo

  • Valter BraniSlav

   Tariq Aziz je bil katolik in clan Sadamovega kabineta…

   • FRANC3

    Zato pa so ga ubili.

    • Valter BraniSlav

     Potem ko je Irak po rusitvi Sadama po zaslugi Busha postal “demokraticen”.

 • koza

  poglejte še Bujico od včeraj, gost Marin Vlahović, ko se pretrga veriga tihotapcev, gredo po denar v Avstrijo in Nemčijo

 • Artur

  Vsak ji čast, bolje govori slovenski jezik kot marsikateri “izbrisani-ubrisani” čefur .

 • Marija

  Čuteča, pametna gospa bi morala biti vzgled ostalim slovenskim ženskam. Slovenska država bi morala pomagati njeni kulturni skupnosti. Dve stari kulturni skupnosti bi se zlahka ujeli. Mi pa redimo svetlane in podobne primitivne lenuhe iz samega dna človeške rase. Na samo dno civilizacije nas ti levi primitivneži peljejo že od leta 45.

  • Djuro Sumar

   Tale čuteča gospa naj se obrne na Karitas.

   • FRANC3

    Ti ji zagotovo ne želiš pomagat.

    • Djuro Sumar

     Točno toliko kot ona meni.

  • hladnokrvni desnicarski prasec

   Čuteča v Huseinovi stranki razvijala tehnologijo za morijo prava muslimanka škoda da ni utonila v reki Reki

 • matjaž

  Punca se ni nič naučila.Pravi, da je Slovenka. Očitno še ne ve, da je pri nas greh biti ponosen Slovenec in kristjan.Žalostno a resnično.

  • Djuro Sumar

   Greh ni, lepo pa tudi ni.

   • šmentanamuha

    Zakaj to ne bi bilo lepo? Kaj pa si ti?

    • Djuro Sumar

     Zakaj pa je lepo? Morda gospa laže.

  • FRANC3

   Ja, žalostno. V lastni deželi smo tujci. Levičarji, komunisti in muslimani nam kradejo lastno domovino.

 • Olga2345

  Takšni ljudje kot je tatgospa, si zaslužijo podporo in azil in ne islamski divjaki, ki nasilno vdirajo v državo, živijo v breme davkoplačevalcev, se ne integrirajo in nikoli ne delajo! Njihov cilj je islamska država! Islamizem=komunizem=nacizem=fašizem! To so zločinske ideologije, ki jih je treba zbrisati z obličja zemlje!

  • Dado

   Olgica, kje si pa naštete srečala ?. Nisi, vendar v bolnih glavah obstajajo in odžirajo denar pridnim slovenskim delavcem kot si ti, pa g. Grims in vsi podobni zabiteži….

  • Kapodistrias

   Tako je!!!

 • jovan jovan

  Sektaši gledate nacionalko, plačevali pa ne bi?! Po vaše so VSI, ki prihajajo iz arabskih dežel nevredni pomoči. Včasih, do uvajanja zahodne demokracije, so muslimani in kristjani v Siriji živeli v miru in prijateljskem razumevanju. Zato se je tudi ohranila aramejščina. Ampak vam je to vseeno, dokler nekdo ne zabrenka vsaj na eno vašo struno! Kristjani pa taki! Menda je bil Kristus otrok beguncev!

  • ZatonMesecnikov

   jovane, proti kristjanom nimamo nič, saj gre za edine prave begunce. ki jih mohamedanci pobijajo tam….

   • Hunyađi

    Kaj pa RTV prispevek.

    • ZatonMesecnikov

     Ko bo RTV uravnotežena, da bo 50% levičarskih oddaj in 50% desničarskih, se pa lahko pogovarjamo o prispevku, ob hkratnem zmanjšanju 2500 članskega kolektiva in reklam na TV. Nekje na ravni programa, kot ga ima naprimer ORF ali HTV.

     Dokler pa 90% razpoložljivega programa obvladujejo levičarji tipa Marcel Jr, za pravovernost pa skrbi rdeči džihadist pred vrati, ki bedi nad sejami programskega sveta, je pa plačevanje vsaj 50% slovencem za tak program diskriminatorno.

     • Hunyađi

      Pretiravas k Marcel, k mi je vedno bol bedn kokr se staram.
      Njegov narcisoid EGO stil,filodolgovezenenja vprasanj…goste pa pregana, da na kratk odgovorijo in gleda vs nervozn na uro, da v kratki oddaji cim vec sam lamprda.
      Jst bi mu vzgojno prslonu sebicnezu, k se osnovnega bontona nima, da predgostom gledas na uro.

   • jovan jovan

    Muslimanov pa ne pobijajo? Muslimani niso ljudje?! Danes bi Kristusa pustili pred bodečo žico. V imenu slovenstva! Hinavci!

    • ZatonMesecnikov

     Muslimani so vaša, levičarska domena Jovane. Oni so vaši zavezniki, pa jih sem vozite.

     Tako pravi stara slovenska. tudi snega si vesel, če ga je nekaj centimetrov. če ga pa pade 2 metra, ga pa nisi več vesel….

    • FRANC3

     Muslimani se pobijajo med sabo: Jemen, Irak, Sirija, Egipt, Libija, Nigerija Kongo, …

 • Hunyađi

  Tvega karero? Dj prosm vs samooklicana ogrozena vrsta.

 • Imperial Commando

  Kva bote pa za njo gnoji retardirani levićarski rekli?? Je tudi fašistka, domobranka, Hitler?? Jebite se retardi.

 • Djuro Sumar

  Gospa je pač kristjanka in s sovraštvom gleda na pripadnike drugih ver.

 • šmentanamuha

  Bujica je spet aktualen in v prvih bojnih vrstah.

  BUJICA 10.12.2018. MARIN VLAHOVIĆ: KAKO SAM RAZOTKRIO MEĐUNARODNI ŠVERCERSKI LANAC MIGRANATA…
  https://www.youtube.com/watch?v=j6_ut3TDp2Y

 • hladnokrvni desnicarski prasec

  Laze kurba Huseinova muslimanska naj poze obrezano pizdo.

  • janko

   Da ti jebo PM, pa da bi vas vse levuharje čimprej pobral aids!

   • hladnokrvni desnicarski prasec

    Tebe bo pobralo od Adisa

 • Krtača 20

  A ste desničarji od jajota dobil bone da ste lahko pogledal to oddajo na rtv?

  • Kapodistrias

   Da, pamet na ravni sirkove krtače.

 • Get Smart

  Razen redkih izjem in novih članov, so vsi kaviaržido kominternistični MURGL JUGOKOMUNISTIČNI nastavljenčki (narejene lutke) transići.

  VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem = MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH transićev. VSI.

  Ti psi (watchdogi si celo sami pravijo) so morilci, roparji, lažnivci, uničevalci vsega,
  kar je delo poštenih ČLOVEŠKIH rok.
  .
  Prosto po Pavelu:

  “Pazite se psov v službi zla, teh pohabljalcev telesa.”

  • Get Smart

   Jih pa LUZRSKE MURGL JUGOKOMI pse, najso LUZR tunfek obliterator oto đinius ali katerakoli MURGL JUGOKOMI MONO-pasma s SKRTAČENIM DUPETOM (za gazdo spremean nje)
   kar berite, saj se ti psi – watchdogi si pravijo – vedno spovedujejo.

   Poglejte samo tega LUZR-ritarda otić–tunfića nje, kaj pravi:
   –da je opranoglav,
   –da je govno
   –da ima štiri petke šnelkurska
   –da je od natepavanja v tazadno že pujsoglav
   –da ko ga gazda u dupe, on natepava ovco
   –da si raztureno dupe zdravi s svečko (u dupe, kakopak)
   –da je primitiven pes, ki ga gazda enkrat sa desankom, drugič sa levankom
   –da je garaža greznica, ampak on bo tam do konca svojih pasjih dni
   –da jih pse v garažah zavajajo z lažmi o dežurnem krivcu JJ-ju
   –da jih ostudno natepavajo z lesenimi palicami
   –da je v rito pičen transićiran ritard
   –da mu je pas jebo mater
   –da pa danes njega pas še ni pojebo, zato drka na portalu in sere=pripravlja dupe za gazdo nje=za MURGL JUGOKOMI gazdu spremni nje
   –da je gnida … ubogo pseto, psa so degradirali na pasjo gnido …

   Vse to so spovedi ubogega psička, watchdoga, kot si sam pravi.

   Saj ni lahka tem MURGL JUGOKOMUNISTIČNIM SOCIALISTIČNIM ZARES LDS BRATUŠKO SHOLTES DeSUS LEVI ŠARAC psom, toda garaže po lastni volji ne bodo zapustili, zato jih pač ljudje ne moremo pomilovati nje

   Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
   =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

   transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
   kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
   ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
   poznate PODTIKANJA o fovšiji =
   fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
   ženskih bolečin in užitkov,
   fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

   pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
   potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   =
   enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   =
   “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
   2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije
   3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
   oz.
   z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

   Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
   seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
   .
   Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
   so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM=MURGL-JUGOKOMUNIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
    =FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
    ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

    =SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21
    =
    FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik je pa MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik
    PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
    =
    ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

    • Get Smart

     Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
     = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

     in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

     kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

     = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

     (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
     pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
     gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
     i tako dalje do tokija …)

     vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
     delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
     =
     “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

     1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
     2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
     psi čuvaji tekovina revolucije
     3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
     oz.
     z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

     Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
     seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
     .
     Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
     so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
     .
     .
     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Dado

  Baje desničarji ne gledajo TV slo,,,,, zdaj je polno komentarjev…. Tale gospa je kristjanka, zelo je razočarana , ker je Slovenija krščanska država. 1. ker je mislila, da kristjani sprejemajo kristjane in 2. ker so slovenski kristjani samo krščeni, niso pa pa prevzeli vrednot krščanstva.

 • Djuro Sumar

  Danes sem gledal ponovitev tega intervjuja in sem bil popolnoma razočaran. Nič od nič. Ni vredno komentarja.

  • nevtrino

   Seveda, bi morala hvaliti Huseina, Broza in neuvrščene, potem bi pa bilo nekaj, ne ?

   • Djuro Sumar

    Saj ni nikogar hvalila. Dejala je, da je ponosna, da je Slovenka, prej pa tega ni vedela, dokler ji ni bilo treba zbežati od tam.

  • Kapodistrias

   Pričakovati, da se bo kreten navduševal nad intervjujem, bi bilo pa res preveč.

 • Aresnica

  Sem gledal-_- Gospa Saro Bevc Jonan – odlično-kar je res , je res.- žalostna zgodba-srečni zaključek-_- hvala bogu.
  ________________
  Lep pozdrav

 • Kapodistrias

  Kako prav so imeli voditelji držav višegrajske skupine z izjavo, da bi morali od migrantov dajati azil samo izpričanim kristjanom, ki so se edini sposobni integrirati.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!