Preberite, pred katera dejstva je dr. Žiga Turk postavil levičarje na panelu programskega sveta RTV, da so se ti lahko le držali za glave!

V ponedeljek se je na RTV Slovenije odvil panel programskega sveta, kjer so udeleženci razpravljali o svobodi govora, lažnih novicah in sovražnem govoru. Ko je sodelujoči dr. Žiga Turk v svojem uvodnem nagovoru, ki ga objavljamo v celoti, levičarje predstavil pred nekatera izmed dejstev so se ti le držali za glavo, nadaljevali pa s praznimi ideološkimi floskulami. Svetlana Slapšak je tako izjavila, da je sovražni govor št. 1 že samo uporaba besedne zveze “nelegalni ekonomski migrant”, Sandra Bašić Hrvatin je kot enega hujših primerov sovražnega govora izpostavila kar opis statusa nadkoalicijske skrajne Levice s strani predsednika Janeza Janše, na panelu pa ni manjkal niti skrajnež Domen Savič, tudi sam avtor nekaterih izmed hujših žaljivk drugače mislečih, ki pa jih v teh dneh aktivno skuša utišati kar s pritiskom na podjetja, ki oglašujejo na Nova24TV.

Prva točka uvodnega nagovora dr. Žige Turka je govoril o problemu lažnih novic in sovražnega govora, ki je pretiran in zlorabljan. O tem je povedal sledeče: “Najbolj pogoste lažne novice v zvezi z lažnimi novicami so npr. da imajo državljani pravico do resnične informacije. Ne, državljani imajo pravico razširjati in sprejemati informacije, ne glede na to ali je resnična ali ne.” Pri tem je izpostavil mnenje nekega vrhovnega sodnika v ZDA, ki je o tem napisal: “Neresničnost ne more biti razlog za poseganje v svobodo govora”. Da obstajajo lažne in resnične novice ne drži, kot je v nadaljevanju argumentiral dr. Turk: “Obstajajo le neresnične stopnje resnicoljubnosti – od popolnih laži, preko spinov, pristranskih novic, načinov uokvirjanja novice, do povsem objektivnega poročanja. Lažne novice da so odločile predsedniške volive v ZDA in Brexita? Ne, citiram znanstveni članek, vpliv je bil na stotinki percenta. Lažne novice, da so grožnja demokraciji? Ne, so manjša grožnja za demokracijo, kot so lažne novice o lažnih novicah. Če so Rusi res pomagali izvoliti Donalda Trumpa, ali pa če je to samo domneva ali obtožba, to manjša Trumpovo legitimnost, kar je v skupnem interesu v tem primeru Rusov in demokratov. Internet, da povzroča nastanek skupin somišljenikov, t. i. echochambers? Ne, znanstveno je dokazano, da so uporabniki družbenih omrežij bolj izpostavljeni novicam nasprotne strani, kot bralci dominantnih medijev. Enoumje, groupthinking se oblikuje, ko je 95 odstotkov novinarjev praktično istega političnega preprčanja, je bolj nevarno kot grupiranje nekih bralcev na internetu.”

Pretiravanje z lažnimi novicami ustreza starim medijem in starim političnim strankam, da bi ohranili tržne in volilne deleže
Drugo točko svojega nagovora je Turk pojasnil sledeče: “Pretiravanje ustreza starim strankam in starim medijem, dejstvo je namreč, da se medijska krajina spreminja. Še 15 let nazaj so obstajale koalicije medijev in politike, vsaka veja politike je imela svoje medije, npr. v Franciji ste imeli Figaro, komunistični L’Humanité, Le Monde. Velike stranke so na svojem polu nadzorovale komunikacijo, to pa zato, ker je obstajalo tehnološko pogojeno ozko grlo. Vse objavljeno je šlo skozi urednika, tiskarno in potem v trafiko oz. na oddajnik, kjer je bilo mogoče vzpostaviti formalno urejanje ali pa formalno urejanje ali pa formalno in neformalno cenzuro. Na internetu teh ozkih grl ni, vsak lahko ureja, objavlja, komentira in priporoča te novice, distribucija in komunikacija sta enostavni za vzpostavitev novega medija ali stranke. Posledici sta umiranje starih medijev in zmanjševanje vpliva starih velikih strank v političnem prostoru. Druga posledica je nastajanje novih medijev in nastajanje novih političnih strank, zato si koalicija starih političnih strank in starih medijev želi omejiti konkurenco. Ker konvencije o človekovih pravicah ožijo manevrski prostor državam, da bi kontrolirali govor, politika skuša pripraviti internetne korporacije, da bi zanje opravljali to umazano delo. Pri tem so uspešni, ker se te ne želijo zameriti politiki z davčnimi in inšpekcijskimi vzvodi in drugič, ker so nekateri zaposleni v teh korporacijah močno politično opredeljeni. Oženje svobode govora na družabnih omrežjih gre zato predvsem na račun desnega govora. Ravno včeraj smo izvedeli, da je Facebook cenzuriral predavanje dr. Klemna Jakliča, kako ukinjajo desne račune pred novembrskimi volitvami v ZDA, je bogato dokumentirano. Tudi taka dejanja zmanjšujejo legitimnost volitev in zmanjšujejo zaupanje v demokracijo. Dajati moč za usmerjanje javnega dialoga že itak izjemno močnim podjetjem, kot sta GOOGLE in FB, je kratkovidno in nevarno. Po mojem mnenju so ta podjetja nevarnejša od Rusije, da o zasebnih avtorjih ali spletnih medijih iz garaže niti ne govorimo. Zakonodajalec bi naredil pametno, če bi nasprotno spletnim velikanom naložil, da vse vsebine obravnavajo enako, podobno, kot je že z omrežno nevtralnostjo naložil upravljavcem interneta, da ves promet obravnavajo enako.”

Sandri Bašić Hrvatin med Turkovim nagovorom zmanjkalo protiargumentov (Foto: posnetek zaslona)

Zloraba sovražnega govora ustreza dominantni strani v spopadu idej, saj jih odvezuje od diskusije z drugače mislečimi, jim omogoča diskvalifikacijo, patologizacijo ali celo fizično utišanje drugačnih
Zloraba pojma sovražni govor ustreza samooklicano “napredni” strani v borbi idej, je glede tretje točke uvodoma pojasnil dr. Turk in nadaljeval: “Povsem jasno je treba povedati, da svoboda govora ni absolutna. Ne sme kredibilno napeljevati na kazniva dejanja s posledicami v snovnem svetu. Prav tako jo omejuje pravica do dostojanstva, ki jo ima vsak posameznik. V zvezi s prvim, napeljevanja na kazniva dejanja je problem lažji, saj so posledice kaznivih dejanj v snovnem svetu objektivno merljive, če nekdo poziva, da bi se drhal zbrala tam in tam ter razbila občinsko stavbo ali zapacala dom ustavnega sodnika, je škoda objektivno merljiva. V zvezi z drugim pa je problem težji, če za njegovega preroka ali pa nadškofa rečeš, da je pedofil, je težko vprašanje, ki ga je treba reševati od primera od primera na pobudo prizadetega in ne avtomatično. Država namreč ne more vedeti, v kolikšni meri je prizadeto dostojanstvo konkretne osebe. Če meni nek napreden kulturni delavec vpije, da sem smrad, država ne more vedeti koliko sem prizadet.” Kljub temu pa svoboda govora ni absolutna, je pojasnil dr. Turk in dodal, da tudi pravica ne biti užaljen ni absolutna, saj svoboda od neprijetnega govora ne obstaja, kot tudi ne pravica do intelektualno udobnega okolja, kjer nihče ne bi nasprotoval prepričanju nekoga ne obstaja. “Med pravico do svobode govora in pravico do dostojanstva mora seveda tehtati sodišče. Prvo nevarnost za zdrav spopad idej predstavlja premikanje definicije sovražnega govora zato, da bi se izognili, utišali ali pa celo prepovedali ideje, ki nekomu niso všeč in se jim ne more s svojo besedo zoperstavit. Veliko tega vidimo na progresivni levici, ker jim naravoslovje sesuva neke dogme, ki se jih drži vsaj od Rousseauja naprej. Pomanjkanje protiargumentov nadomestijo z etiketiranjem, da gre za sovražni govor ali pa, da se s “fašisti” sploh ne pogovarja. Tako na primer ne pustijo do besede znanstveniku, ki dokaže, da je med geniji več moških. Ne pomaga, da pove, da je tudi med bedaki več moških, iz istega razloga Google odpusti programerja. Niti ni dopustno zagovarjati stališča, npr. da Evropa pripada Evropejcem ali so državne meje namenjene temu, da jih ne more kjerkoli kdorkoli prestopiti ali pa, da je potrebno brodolomce voziti nazaj v Afriko, od koder so prišli. Drugo nevarnost za zdrav spopad idej ne predstavlja toliko državna cenzura, kot pa voluntersko redarstvo in razpršena cenzura. Tako je na primer neka knjižnica zaradi pritiska samooklicane javnosti prepovedala predstavitev neke knjige, kar se je zgodilo včeraj oz. danes. To se lahko zgodi zaradi zlorabljanja ali razvlečene definicije sovražnega govora in enoumnega javnega prostora,” je še pojasnil dr. Turk.

Dr. Žiga Turk (Foto: Twitter)

Lažne novice in sovražni govor imajo manjši vpliv tam, kjer obstaja zaupanja vreden pluralen medijski prostor: naloga javne RTV je zato zagotavljanje takega prostora
Vlogo RTV Slovenije dr. Turk v vsej zgodbi vidi v tem, da se kot javno financiran medij postavi za svobodo govora in ne, da bi kaznoval novinarje, ki ohranjajo širino javnega dialoga, kot so npr. dr. Jože Možina, Igor Pirkovič, dr. Valentin Areh in še nekateri. “Še pomembnejše: raziskave so pokazale, da je dovzetnost za lažne novice najmanjša v državah, kjer imajo močne, pluralne in profesionalne medije. RTV Slovenja bi s tem, ko bi več delala na svoji pluralnosti, dala velikanski prispevek k zmanjšanju vpliva lažnih novic v Sloveniji. Če bi se ljudje lahko zanesli, da bodo s strani RTV Slovenija vsestransko informirani, ne bi iskali informacij v medijih, ki jih nekateri zmerjajo, da so lažni,” je svoje mnenje podkrepil dr. Turk.

Svetlana Slapšak (Foto: posnetek zaslona)

Za Setlano Slapšak je že poimenovanje nelegalnih ekonomskih migrantov za to, kar so, sovražni govor!
Svetlana Slapšak se je polomljeni srboslovenščini pohvalila, da se s sovražnim govorom ukvarja že od leta 1983, posebno pa med letoma 1986 in 1989, ko so bile vse peticije, ki jih je predložila Srbskemu združenju pisateljev, kar soglasno sprejete. Resen problem naj bi bil vpad sovražnega govora, ki naj bi bil zaščiten z razsvetljensko tradicijo Evrope in konvencijami mednarodnih organizacij, ki pred sovražnim govorom večine ščitijo manjšine, kar naj bi bila osnovna pravila. Lažni govor naj bi bil osnova, sovražni govor pa kar “skranja” posledica lažnih novic, čemur je v svojem nagovoru tudi največ pozornosti. Povedala je še, da jo resnicoljubnost bolj spominja na religiozen termin, kot pa na strokoven termin.

In kaj so lažne novice po mnenju Slapšakove?! Lažna novica številka ena je po njenem mnenju zgolj uporaba besedne zveze “ilegalen ekonomski migrant”, saj naj to ne bi obstajalo, besedna zveza pa naj bi bila le skovanka v okviru “birokratskega slanga”. Po veljavnih dokumentih in mnenjih levičarskih mednarodnih organizacij, kot so Združeni narodi naj noben človek ne bi bil ilegalen, kot primer pa navedla kar migrantsko karavano, financirano s strani Venezuele, v kateri so tudi islamski teroristi, pri čemer naj bi po njenih besedah šlo za ljudi, ki jim grozi preživetje. V polomljeni slovenščini je nadalje poveličevala tudi partizane, pozabila pa seveda omeniti povojne poboje.

Za Sandro Bašić Hrvatin z Mirovnega inštituta pa je sovražni govor povedati, da je skrajna Levica nadkoalicijska stranka!
Ne ve, kdaj smo kot družba prišli do točke, ko naj bi bile lažne novice resnica, v Sloveniji pa naj bi imeli neverjetno sposobnost ne imenovati stvari kot so. Pri tem je citirala predsednika Slovenske demokratske stranke Janeza Janšo, ki je v primeru statusa nadkoalicijske skrajne Levice v okviru Šarčeve levičarske koalicije po besedah Bašić Hrvatinove komentiral sledeče: “Če nekaj ima ušesa, laja in “maše” z repom kot pes …” Tudi to naj bi bilo po mnenju Bašić Hrvatinove sovražni govor z namenom žaljenja in povzročanja škode. Regulacija svobode govora pa po njenem mnenju kar v NOBENEM primeru ni cenzura.

Tudi tukaj “strokovnjakinja”, ki jo na posvete redno vabi kar zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon, ne skriva svoje skrajnosti, da bi se potrudila biti uravnotežena in ponuditi kakšen primer sovražnega govora s strani levice, pa niti pomislila ni. Kar se tiče sovražnega govora pa tudi Bašić Hrvatinova nima popolnoma čiste vesti, kot ena vidnejših akterk vstaj leta 2013 je namreč skrajno sovražno pozivala k državljanski nepokorščini in bila žaljiva do policistov, ki so po službeni dolžnosti varovali red in mir.

Na panelu ni manjkal niti eden glavnih avtorjev sovražnega govora, Domen Savič!
Na panelu seveda ni manjkal tudi samooklicani strokovnjak za medije in nekdanji član programskega sveta RTV Slovenije, Domen Savič, ki je v teh dneh pretežno zaposlen z nenehnim teženjem državnemu podjetju Telekom Slovenije, da ta preneha oglaševati na neodvisnem mediju v zasebni lasti Nova24TV, ki ga sicer ne stane ničsar. Prav Savič pa je eden izmed bolj zloglasnih avtorjev sovražnega govora, spomnimo se ga namreč po žaljivkah “pi*ke klerokatolibanske” ali pa npr. “krota s križem”, ki ji Savič ne bi priznal pravice do molitve za še ne rojene otroke na poti v smrt pred ljubljansko porodnišnico.

Domen Savič na panelu programskega sveta RTV Slovenije (Foto: posnetek zaslona)

J. Ž.

 • Roman

  Razen g.Turka,so večina ostalih celo nevarni za Slovenijo!

  • VERRZIFIKATOR

   Drago Žigon

   TURKA NIKAR

   Prve stopnje tukaj je nevarnost,
   plat zvona zdaj bije na vse kriplje,
   da v zvoniku šmarnogorskem škriplje,
   vsega kriva pa je malomarnost.

   Turka pripustili so v dvorano,
   Turka, ki sovražnik naš je dedni,
   noter so spustili ga nevredni,
   zdaj pa, glejte vendar, kaj imamo.

   Jim zabrusil je kot žiga žaga,
   da zanj niso čisto nič sovražni,
   da po vrsti vsi samo so lažni
   in resnica da je silno draga.

   Je kot žiga žaga zadonelo,
   kaj ne more biti nelegalno,
   kaj banalno je, kaj trivialno,
   se povedalo, kar ni se smelo.

   Ni se smelo, dokler pripustili
   Turka niso noter po pomoti,
   nepovabljeni zdaj gost jim zmoti
   enodušnost, ki so jo gojili.

   Ne gojili, ki so jo gnojili
   z lastnim in nebrzdanim sovraštvom,
   na pogled zlaganim samopaštvom,
   zdaj so končno bumerang dobili.

   Doživeli silno so krivico,
   jim povedal je sovražnik dedni,
   da sovraštva niso najmanj vredni,
   prizadel lažnivce je z resnico.

   • Minovak

    Vedno v sredino, kot vedno…z mojim spoštovanjem B.

 • antimur

  Bašićka kot prava, antipatična balkanka, približno tako kot Murgelca, zavijanje z očmi, vzdihovanje ležanje po mizi, za Slašakovo je pa škoda besed, ta stara odvratna in hudobna baba ne bo prišla nikdar iz balkanskih smrdljivih logov, tako po gobcanju kot po obnašanju.

  • VERRZIFIKATOR

   Prijateljski nagovor (ilegalno):

   Nebontonska

   DOKLER

   Dokler vedel sem o njej bolj malo,
   sreča mi bila zares je mila,
   ko pa je že spet spregovorila,
   dal za molk bi vse, kar bi se dalo.

   Da v en koš, so rekli, vse nabaše,
   pa ne vem, ker nisem nič dojemal,
   sem lovil besede, jih prijemal,
   tuje so zvenele, prav nič naše.

   Dokler Fandro fem famo poflušal,
   so ušesa silno me bolela,
   me potem nesreča doletela,
   da zavzdihnil sem in se pridušal.

   Ko sem namreč enkrat jo zagledal,
   v ustih čik, sedečo na betonu,
   nisem se ravnal več po bontonu,
   od slabosti stran sem le pogledal.

  • Svele

   Hajjajjaja pedofilna prostituta črt in Jakob se zbujata posrana in poscana zaradi zgodbic Janeza Janše hahhahahah o murgeljnu Milanu hahhahauhaua

 • macon

  Sovražni govor je samo pozivanje k nasilju, ostalo so lahko žalitve, laži, lažne novice, karkoli, niso pa sovražni govor. To je osnova osnov, levičarski skrajneži, ki tega ne dojemajo in sprejemajo so pa intelektualne ničle in navadni fašisti.

  • Svele

   Črt in Jakob sta zlorabljena od Janše.

  • Svele

   Reče prostitut Jakob retardiranem bratu črtu hhajajjaja ti pa fukas bolje kot Janez vem to mi je že mama lajdra Urša že povedala hahahhahhaha

 • hle

  Žal se sds še vedno ni odločila ali je pomembnejše branit naše svoboščine ali lik in delo Janeza Janše tudi o tem je pred časom imel gospod Turk kar nekaj za povedat to o čemur govori pa so tudi posledice tega

 • Jan Kovalski

  “Po veljavnih dokumentih in mnenjih levičarskih mednarodnih organizacij, kot so Združeni narodi naj noben človek ne bi bil ilegalen, …”
  =====================
  Če noben človek ni ilegalen potem, analogno, tudi nobena beseda ni ilegalna! Tako, da lahko hitro zaključimo to debato o t.i. sovražnem govoru.

 • Miro Jereb

  Sovražni govor je tudi če povem, da so vse levičarske babe grde kot smrt…zato so v politiki ker jih drugje ne je.ejo…In še to…BOBU je treba reči BOB da se ve…ne pa se sprenevedati ali je to sovražen bob ali pijazen bob. Če so eni gnojni so pač gnojni..kot ljudje…bazično so ženske in moški…nne p NEKI lgbtji PEDRI, LEZBE IN PODOBNI KI SO neproduktivni ZA ĆLOVEŠKO RASO…IN BI PO NEKI PRAVICI KAR POSVOJILI NEKEGA OTROKA, TUJEGA…IN GA PEDERASTILI ALI POLEZBAĆILI. NARAVE SE NE DA NATEGNIT. Ni ideologije ki bi nategnila NARAVO. PIKA:

  • Svele

   Janša pedofil zlorablja črta in Jakoba sta pozitivna na HIV desni hahhaha akcija zamaški zbiramo zamaške za črta in Jakoba jajhajajjajaj

  • VERRZIFIKATOR

   Plusa, Miro, ti ne morem dati,
   si pa spravil v voljo me prešerno,
   rekel bobu bob si bolj obširno,
   dolgo nisem nehal se smejati.

 • Slovenec sem

  Praktičen primer sovražnega govora po definiciji so vse vsebine, ki jih napiše čislani hle, da o drugih njegovih derivatih kot so krtača20, Toglof Tunek, janez cepec, tarantela, Djuro Sumar, jovan jovan, žogica, Miro, učko, večni Srb, Hun, Dado in drugi, ne govorimo.

  NOVI24TV ni v čast, da se oglašajo na njenem portalu in ji zbijajo ceno ter dobro ime.

  • tarantela

   he-he, v arest z njimi, he-he!
   Ta portal pa res nima cene in te sploh ni možno zbit, česar ni, še vojska ne vzame, so včasih rekli modri ljudje!

   • Steiermark

    To velja zate in tvojo pamet!

   • Mojca pokraculja

    Cenena je tvoja demagogija!

  • tomnidari

   Ta ista banda je plačana zato, da tudi drugim forumom zbija interes za sodelovanje.

  • Svele

   Mene si pozabil smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

  • Svele

   Hlapec si

 • Boy

  Sovražni govor je lahko le pozivanje k nasilju, vse ostalo je za eno stran sovraźno, za drugo pa čista resnica. Dilema med kdo ima prav ni in ne more biti sovraźni govor, pa čeprav je podkrepljena z žalitvami.

  • VERRZIFIKATOR

   Jurij Orvelšek

   SOVRAŽNIK IN PRIJATELJ

   Družbeno je zdaj na moč nevarno,
   lažnih je prijateljev premnogo,
   vsi prefinjeno igrajo vlogo,
   z njimi ti ravnati je preudarno.

   Govorijo ti na moč prijazno,
   toda v vsakem se sovražnik skriva,
   se v zavest prihuljeno ti vriva,
   družbeno je stanje res porazno.

   Ker ne veš, kdo je prijatelj pravi,
   Vélikemu bratu se potoži,
   vanj zaupaj, tisto pa, kar kroži,
   kot sovražno isti hip prijavi.

   Raje vsake reši se novice,
   ki le malo zdi se ti sovražna,
   budnost je na prvem mestu, važna,
   pravi ti ministrstvo resnice.

   Bodi karseda povsod previden,
   zlasti ko gre za zadevo spletno,
   spremlja budno tam oko te spretno,
   kot sovražnik si na daleč viden.

  • Svele

   Bog ubij pobij k sebi vzemi daj jim kratko življenje in neozdravljivo bolezen familijo retardirani pedofilni Janševi amen

 • Novakec1

  Čisto enostavno; držite se božjih zapovedi pa bo na Svetu čist lepo živet. Zaradi manjkajoče vejice v nekem stavku bo sovražni govor ali pa ne bo, na žalost bo o tem razpravljalo ustavno sodišče. Tako bo pri nas ker vse laufa po nekih praksah, sodnih, ekonomskih zdravstvenih bla bla bla….

  • Svele

   Domosralci Janši oko za oko sina za sina družino za družino.bog pobij daj jim kratko življenje in neozdravljivo bolezen familijo Janši in njegovim podrepnikom

   • VIKTORE

    Ko se boste streznili ali “ozdraveli”, se boste sramovali svojega nakladanja.

 • ljubinica

  Slovencem hocejo zapreti usta skrajni levicarji, pritepenci z Balkana, ki se slovensko ne znajo: Slapsak, Hrvatin, Savic …

  • Svele

   Hahhahahha Slovenec se uči slovenskega

 • VERRZIFIKATOR

  Šimzo Ertevejšek

  GOVOR S PANELA

  Kaj poreči danes nam je treba,
  vprašal vodja te-ve je panela,
  da vrhuška skrajno bo vesela,
  kakšna torej njena je potreba?

  Da je Domen intelektualec,
  ki v Evropi skoraj ni mu para,
  da nikogar ni, ki ga ne mara,
  da resnice je usmerjevalec.

  Da Snežána bitje je vilinsko,
  bi Sneguljčica po naše rekli,
  zanjo kot zaljubljeni bi tekli
  pa čeprav na mah čez polje minsko.

  Da je Ksandra prava lepotica,
  nežno izgovarja da besede,
  poslušalca vsakič znova zmede,
  njena da maksima je pravica.

  Govor to zares ne bo sovražni,
  vse povedano bo celofansko,
  torej prav tako, kot je dejansko
  govor, ki vsi pravimo mu lažni.

 • Anton

  treba je ločiti med sovražnim in žaljivim govorom in tu gor ,če sem objektiven do sedaj še nisem zaznal sovražnega govora, je/ je bilo pa premnogo, preveč žaljivega govora(praviloma s strani “levičarjev”) , katerega sem se posluževal včasih tudi sam, če sem iskren.

  sarkazem press

 • janko

  Bravo, Žiga Turk!

 • Joško

  Levaki so zadnji, ki lahko moralizirajo o sovražnem govoru, saj je skoraj vsaka druga beseda, ki jo izrečejo sovražna do desničarjev, še posebej pa do njenih voditeljev.

  • Svele

   Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

   • Mirnik Aleš

    dej uzam tablete

 • sloustava

  Uboga Sandra! Svetlana, obe pravzaprav, pa lepo nazaj na Balkan! Tam namrec uporabljajo govor, besede, psovke, kot ga uporabljata onidve. Tudi Tito je rjovel proti kristjanom, moril, zapiral, omejeval svobodo govora in gibanja, tik preden pa je skripnil, je dal poklicati kristjana, zupnika. Najvecja kazen takih ljudi je njihovo lastno zivljenje, ki ga morajo odziveti do konca. Na koncu dneva so sami, grdi na zunaj in na znotraj. In tega se zavedajo, od tod izvira njihov bes, nemoc, bevskanje…Slovenec je prezivel se kaj hujsega od Svetlan, cistokrvnega mesanca, Kucana, …A pod enim pogojem: VOLITVE! Pojdi volit, kajti ZLO se boji mnozic in resnice!

 • Darth Vader

  če bo savić zalutal iz ljubljane v naše kraje, je klele ene 10 kmetov, ki ga bodo povozil, so včeraj dejali ob kofetu….tko da lefties welcome….pa še kordiša pa meseca pripelji zraven ti srbska ološ…..da vas zravnamo z zemljo in bomo imeli pred nedojebanci in feministeki končno mir v državi tej…..ker teli beta-moški niso vredni, da jih homoseksualec z dildotam v rit posili….

  • Svele

   Joj ubogi spedofilirana otroka Janeza Janše hahhahahah črt in Jakob sta poginila zaradi desnega hiva.mladi hlapci kot sta črt in Jakob opuščajo vectisocletno pedofilno incestno folkloro Slovencev hahhahahah postajajo homoseksualci hahhajahha Bog prosim pobij vse slovenske dojenčke hajhahha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha Bog pobij vse te hlapce pedofilne domosralske svojce

 • Lea Pralines

  SEBE POPGLEJTE NA NOVA24TV!tAKŠNO SOVRAŠTVO KI GA VI SEJETE MED LJUDMI NE DELA NIHČE,AMPAK POVEM VAM DA DOSEŽETE PRAV NASPROTNO.sTE POKVARJENI HUJSKAČI!

  • Stajerka

   če klikneš na profil (avatar ali nick) se odpre okence in prikaže vse komentarje komentatorja……no, tvoji komentarji so ena sama strpnost, pravičnost in človekoljubje……ma gnoj si, gnoj ki poveličuje tiste, ki imajo na vesti več smrtnih žrtev kot Hitler…..in ti boš govoril o sovraštvu???

   sicer pa – BLOKADA, ne trudi se z repliko, na moje veselje in na tvoj obup, mi tvojih komentarjev ne bo več potrebno prebavljat……e-coli je milina proti takšnim kot ste lewaki…..

 • učko

  Žiga Turk je bil sam proti samimi režimskimi drekači, lažnjivci in lopovi ! Slapšakova, kurba pokvarjena lopovska, Bašička pa naj pove, za koliko so oskubili Lea Oblaka, kako in zakaj ! Same pokvarjene prasice, “doktorice marksistično komunističnih budalaštin”.

 • učko

  Veste kaj, povsod imajo ta rdeči fašisti večino, tako tudi v programskem svetu. Dr.JaJo, veliki LUZER in ostala desnuharska golazen pa so dejansko glavni krivci, da nam ta rdeči fašisti še vedno vladajo !!!!!!

 • učko

  Je pa dr.JaJo “izobčil” dr.Žigo Turka iz svoje politične opcije, ker je bil slednji preveč dosleden in razumen. Dr.JaJo se je rajši obdal s takimi kot je Mahnič, Irglca (konjski ksiht), dr.holtikulturist Bozo Predalić in podobni “Asi” !!!! IDIOTI DESNUHARSKI !!!!!!

  • RATATA

   Le v eni stvari ki si jo navedel v tvojem skropucalu se strinjam in to je dejstvo, da je JaJo doktor.

 • tarantela

  Oddajo sem gledala, tale zapis objavlja samo eno plat!!!

  • tomnidari

   Druga plat ni zmogla niti enega protiargumenta prvi plati.

  • Mojca pokraculja

   In zakaj ne? Kdo jo bo pa drug objavil kaj mislis da tvoja plat? Stara finta, ne smete vedeti vsega, samo tisto kar mi hocemo da veste.

 • Ryuk

  Nihče nima tako izkrivljenega pogleda na svobodo govora kot levičarji. Po njihovem naj bi že besede enega posegale v svobodo drugega. Kako pa? Ali zgolj besede enega omejujejo gibanje drugega, mu odvzemajo volilno pravico, kratijo ekonomsko svobodo … ?
  Svoboda govora res ni absolutna, je pa prekleto blizu temu. Biti žaljiv ni enako biti sovražen.

 • Foglof Tunek

  (EKSKLUZIVNO)

  Čujte, Trst bo popoldne prizorišče fsedržavnega shoda neofašistične skupine Casa Pound in v odgovor tudi zborovanja italijanskih protifašistof iz številnih organizacij, združenj, sindikatof, društef in šol, ki se jim bojo pridružili tudi enako misleči iz Slovenije… Tudi SDS-ofci grejo na shod, sam oni bojo na strani Casa Pound-e !!!… Torej, slovenski neonacisti bojo podprli italijanske neofašiste !?!?

  • RATATA

   Ma šusuhlauvo mona sam spizdi!

   • Foglof Tunek

    Čuj voluhar desničarski. Fašisti so bili zavezniki nacistof. Italijanska država bi morala shod prepovedati, a ga ne, kar zgolj dokazuje, da je tudi italijanska vlada organ, ki je blizu fašistični ideologiji…Zelo podobno je na Hrvačkem… tam so ustaši…pri nas neodomobranci !!!

    • RATATA

     Posluš ti molotovka prtegnjena.
     Prpal se že pa se fukn nekam, da se razbiješ u 3PM!

     • Foglof Tunek

      Pssst…Huda jama te čaka… še je prostora. 1. novembra sn ti že prižgal svečko :)

     • RATATA

      Svečka ti visi iz nosa.

     • Svele

      To laže Janša crtu

     • zvone gabrijan

      Kaj bo tega debila kdo izbrisal iz foruma?

     • Svele

      Črt in Jakob sta poginila zaradi desnega hiva

    • zvone gabrijan

     Polje kliče, dobiš svoje nadstropje.

   • Svele

    Hahhahah Janševi vabljeni ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel hahhahahah tečaj letenja zastonj za domosralce

  • Lipe

   Jajo jih bo spet vzel v bran tako kot je ustaškega Thompsona.

  • Mojca pokraculja

   Udbovsko trobilo pojdi v Trst in tam otresaj, ce si upaš.

  • zvone gabrijan

   Še nisi poiskal pomoči, daj hitro, mogoče je še čas.

 • RATATA

  Pa je imel Šipćić, poveljnik šentviške kasarne obrnjene topovske cevi na ta pofukan eRTeVe. Da ni sprožil matr.
  Kdo je dal mandat tej protislovenski golazni da odloča v tem presshausu?

  • Svele

   Vi hlapci izumirate. Okvarjen genom uvijate svoje otroke partnerice sosede hahahhaha rdeči bele hahhaha pedofilira svoje in sosedove otroke.ybijate dojenčke zbiratelje zamaške zastrupljena cepiva hrana voda .um imate zastrupljen od Janeza Janše

   • RATATA

    Ne trudi se tolk pisat svele. Ni treba nič več potrjevat tvoje bolezni, tvoja diagnoza je jasna, psihična razvalina si.

 • antimur

  Kako primitivna in nekulturna je Bašićka, človek ne more verjeti, groza me je, da tudi takšno odvratnico plačujemo iz proračuna. Takšna kot je, pa res ni mogla pristati drugje, kot pri kučanistih.

 • Antonius

  S sovražnim govorom je šla Kučanova človekoljubna drhal tako daleč, da se ob Serpentinšku niti Šarca ne upam nič več omeniti.

  • Svele

   Hahahhaha smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški hahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

   • Antonius

    Vem, vem! Vam in tistemu *patron* ki svoj ić skriva za Novakom nima smisla! Bom pa zaradi vseh ostalih, ki vaju ne berejo in ves čas preskakujejo.
    Ne samo Leninova, Stalinova, Brozova, kot tudi Hitlerjeva, Maova, Mussolinijeva in vse ostale matere množičnih morilcev, niso mogle vedeti v kaj se bo razvil njihov otrok.
    Tudi vaša mati se mi smili, ker ste ji v odraslost zlezli brez morale, zloben in morilca pametjo.

  • Franc Šink

   Konja lahko še omenjaš. Samo pozor ! samo konja,ne kobile ali žrebca.

   • VERRZIFIKATOR

    Spodnje veslo

    Neko zlomjeno zdaj cvili Veslo,
    bi imelo rado kaj opravka,
    pol polomljenega spravi stavka
    skupaj le, ubogo vlaško teslo.

    Ne razume, kaj je teslo Veslo?
    Ja, seveda, besednjak je boren,
    jezik je v slovenščini okoren,
    od drugod ker teslo je prineslo.

 • Black_hawk

  Ekonomsko političnih priseljenci, katere je režim potegnil iz zabačene Srbije blatnega dola uredil življenje pod Alpami, brez partizanov ne bi več govorili slovensko heheh, je še kje država, ki bi sprejela toliko Srbov, kot smo jih v Sloveniji, prava obogatitev!!

 • Foglof Tunek

  Čujte, Turkovo zagovarjanje popolne svobode na spletu je zelo kratkovidno. Težava ni toliko v manipulacijah in propagandi, tudi ne v širjenju govoric in polresnic. Večja težava je ftem, da je distribucija fseh teh internetnih smeti organizirana, vodena, načrtovana, ne nastajajo same od sebe, pač pa so zadaj jasni nameni. Kapitalski ali pač politični. Sam poglejte Noro24TV, ki jo vodo Orbanof kapital…glavni in odgovorni urednik pa je sam Veliki Vodja, Janez Janša !!!…V novico preoblečena internetna propaganda je še vedno samo propaganda.

  • zvone gabrijan

   Bolnik,pojdi čimprej po pomoč, če že ni prepozno.

  • komar marko

   jup TUMPKO in vi ste na tempodročju SPECIALCI. Sam KANGLO poglej. In TONA semu opravičuje.A greste sploh lahko še nižje. A je še nižja stopnja od IMBICILA?

 • bubamara

  Srbkinja in hrvatica nas učita svobode govora. Nismo prišli daleč v 27. letih suverenosti. Še vedno hlapci.

  • macon

   Kaj ti dve ženski sploh počneta v svetu RTV?

   • bubamara

    Predstavnici SLO inteligence.

    • macon

     In kako se to izbira, kdo ju je izbral in potrdil?

     • bubamara

      Predstavniki intelektualcev. Malce se sprehodi po “rdečih” kavarnah. Tam se ustvarja javno mnenje.

   • Svele

    Učijo Slovenke pokončne drže ne pa hlapčevske.zivela ašcička in Carla .Janša predrago plačal za dve odsluženi javni delavki.hajjajjajaj 6000€ Urša pa samo klofute fasala .mislila je da bo tiča dojela pa je da je Janša pedofil

  • Svele

   Slovenka pa prostitutka cefurjem

 • komar marko

  Naše rdečuhe zelo skrbijo mediji RESNICE.Preprosto. Laž, sovraštvo, lopovščina jimje v GENIH!
  In režim leta 36 je počel natanko tisto kar danes spet zagovarjajo RDEČUHI!

 • komar marko

  problem naših mesečnikov je v tem,dane dojamejo,da je nacizem in fašizem
  POTOMEC najbolj zločinskega režima vseh časov.

 • komar marko

  vprašanje za kakega rdečkota. Včasih je bila OBRAMB ministrica in je shebala obrambo.Danes je za neke sudije glavna, samo tam je že tako shebano, da bolj ne more biti samo kljub temu gre spet vse navzdol. Le zakaj?

  • bubamara

   Uničiti vse kar bi branilo Slovensko identiteto.

   • Svele

    Incestno pedofilno hlapčevsko identiteta.vi je pedofili sploh nimate .Janša enkrat komunist enkrat šiptar enkrat fašist za muslixe drugič za jude.homic ali pedofil .živi v pravljicah kjer ga murgeljn Milan zapre izguba identitete panična shizofrenija bipolarna motnja .ja Janša bo uničil Slovenijo

    • bubamara

     Če enačiš Janšo z SLO identiteto, si res na stopnji amebe.

 • bubamara

  Za SLO medije velja, da če imaš svoje mnenje si skrajnež.

  • komar marko

   to velja tudi v družbi. Bog ne daj povedati kar ne marajo,ker mislijo da so BOGOVI.

 • Foglof Tunek

  PRASEC POKVARJEN NA KVADRAT !!!

  A se še spomnite streljanje podmladka norveških laburistov leta 2011 in nad Turkovo razlago teh dogodkof? Kurbo desničarsko je zmotilo predvsem poročilo norveške policije, v katerem je bil strelec Anders Behring Breivik opisan kot desničarski in krščanski fanatik. Po Turkovo to naj z napadom ne bi imelo nobene smiselne povezave, čepraf se je Breivik tako sam deklariral. Novinarsko pofdarjanje tega podatka in predstavitef Breivika kot pripadnika krščanske desnice naj bi bilo po Turkovem namenjeno le zbiranju političnih točk na drugih straneh… A sedaj razumete zakaj sn napisal “Prasec pokvarjen na kvadrat?”

  • komar marko

   Tumpko,ti si ubrisan na četrto dimenzijo. KAPIŠ!

   • Foglof Tunek

    Ka je zaj narobe? Dokazal sn Turkovo pokvarjenost !!!

   • Svele

    Pedofil Mars v cerkev.zapret pa skurt.

  • bubamara

   Norvežani so lahko srečni, ker še govorijo Norveško. Brez Sovjetov bi danes govorili Nemško.

   • Foglof Tunek

    Torej priznaš, da so komunisti osvobodili Norveško? Bravo !!!

    • bubamara

     Seveda so; in Norveška je bila do leta 91 del Sovjetske zveze.

     • Foglof Tunek

      Bravo!!! Iz zgodovine ocena pet (5)…

  • macon

   Prasec pokvarjen na kvadrat si tukaj pretežno ti, lažniva komunajzarska baraba.

   • Foglof Tunek

    Čuj maček…v blogu se je Turk dotaknil tudi primerjave islama in krščanstva v odnosu do terorizma. Prasec pokvarjeni je reko “Bistvena objektivna razlika” naj bi bila ftem, da v svetih besedilih krščanstva za terorizem ni opravičila in napotkof, sveti spisi islama pa naj bi za terorizem ponujali oboje, napotke in tudi opravičila!? Amen.

    • macon

     Nova zaveza ne zagovarja klanja in nasilja, temveč ju obsoja. Korana pa nisem prebral.

     Breivik je bil prosti strelec, skrajni levičarji ste pa sistemski in zato toliko bolj nevarni. Ti bizgec za Judeževih par kovancev prodajaš svojo državo in svoje ljudi. Prozoren si, da se skozi tebe vidi.

     • Foglof Tunek

      To je črno-bela razlaga, kjer imamo na eni strani absolutno dobre in na drugi strani absolutno zle, utemeljitve ne pričakujemo in je pri pokvarjenemu Turku tudi ne bomo našli. Če pomislimo na versko nasilje v povezavi s krščanstvom, nam najprej pride na misel ravno nasilje znotraj krščanstva samega, kot so zgodovinski spopadi med protestanti in katoliki (tridesetletna vojna) in pobijanje v imenu Kristusa (npr. križarske vojne). Tudi krščansko navdahnjene nasilne, danes bi rekli teroristične organizacije niso nobena redkost, znan primer je Ku Klux Klan.

     • macon

      Režimsko strukturo z zlorabo države, podsistemov, prava, represije, proračuna in javnega se da pojmovati kot absolutno zlo, ker je blizu njega oziroma teži proti njemu.

      Tvoji primeri so bodisi stari bodisi tuji in za nas veliko manj relevantni kot globoka leva država, ki hrani tudi tebe, da tukaj pretežno drekaš in smetiš.

     • Foglof Tunek

      Samo nekaj še bom reko: You can’t handle the truth !!!

     • macon

      Pajacek, lingvistika te izda.

      Brezno te kliče, pojdita na kavo.

     • Jože

      saj to pa že dolgo vemo .Ko vam nekdo servira dejstva(na žalost samo del grehov)
      potem so vsi drugi krivi,ker si nabijete rožnata očala
      lp
      Joško

     • Jože

      biblijo in koran ,sploh ti ne bi škodilo

     • macon

      Sveto pismo sem prebral kakih 30 let nazaj, korana pa ne. Verjetno bi rabil ponovno branje, ker bi danes lahko izpadlo drugače. Je zelo zgoščeno pisanje polno simbolike in pomenov.

 • Svele

  Pedofilijahahjahha hajjajajjajnJ Janševi vabljeni ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel hahhahahah

  • Foglof Tunek

   No vidiš, tako se piše…korektno in pošteno. Brez omembe njegovih otrok :)… BRAVO !!!

   • Svele

    Trudim se.

    • učko

     Ti se sam napejnaš, ne tudiš! Rezultat tega pa je čefuračko govno v tvojih gatah !

  • učko

   Svele=samo pofukanc ! Nevaren predvsem za otroke, kar naprej ti gre pedofilija po čefutarski glau !

 • Foglof Tunek

  Po Turkovo, strah pred islamskim terorizmom naj bi bil torej samoumeven, celo upravičen, Breivikovo razumevanje samega sebe kot krščanskega desničarja pa je stvar zmote??? Ob eksploziji v Oslu je Turk sprva pomislil na islamske teroriste in nam polagal na srce, naj “priznamo,” da smo na to pomislili tudi sami. Priznamo, da nismo !!!… Turk je pokvarjeno desničarsko teslo !!!… Ad acta !!!

 • Foglof Tunek

  Čujte, Turkovo zagovarjanje popolne svobode na spletu je zelo kratkovidno. Težava ni toliko v manipulacijah in propagandi, tudi ne v širjenju govoric in polresnic. Večja težava je ftem, da je distribucija fseh teh internetnih smeti organizirana, vodena, načrtovana, ne nastajajo same od sebe, pač pa so zadaj jasni nameni. Kapitalski ali pač politični. Sam poglejte Noro24TV, ki jo vodo Orbanof kapital…glavni in odgovorni urednik pa je sam Veliki Vodja, Janez Janša !!!…V novico preoblečena internetna propaganda je še vedno samo propaganda.

  • učko

   Kwa ti nabijaš čez namišljene kapitaliste, majmun! Ta glavni lopovi pri nas niso kapitalisti, ki dajejo ljudem plače in državi davke, ampak tvoji levuharski kreteni, ki se ne znajo jit kapitaliste, za to pa iz državne blagajne kradejo milijarde. TUFFEK, odsmrdi v svojo smrdljivo klet, pa se ga nažokaj do nezavesti, boš vsaj videt normalen ! Normalno mrtvo pijan, namesto kretensko razmišljajoč in pisoč !

  • david23

   A ti vidiš v Sloveniji problem, in sicer o vsebini tvojega komentarja, le in zgolj na politični levici? Če je temu tako, potem si sam zase podal svojo definicijo problema!

 • Foglof Tunek

  (EKSKLUZIVNO)

  Čujte, Trst bo popoldne prizorišče fsedržavnega shoda neofašistične skupine Casa Pound in v odgovor tudi zborovanja italijanskih protifašistof iz številnih organizacij, združenj, sindikatof, društef in šol, ki se jim bojo pridružili tudi enako misleči iz Slovenije… Tudi SDS-ofci grejo na shod, sam oni bojo na strani Casa Pound-e !!!… Torej, slovenski neonacisti bojo podprli italijanske neofašiste !?!?

  • david23

   Kako pa veš, da bodo med udeleženci tega shoda tudi člani stranke SDS? Ker nisi na dogodku in tam na dogodku ne preverjaš identitete (strankarske politične pripadnosti pa ne bodo preverjali niti policisti, ker za to nimajo pooblastil, niti jih nimaš ti!) ne moreš trditi, da je oziroma bo katerikoli udeleženec tega shoda član stranke SDS!

 • Soave

  + + + + + + + + + + + Sijajno dr. Turk !!
  Tam, na prvi sliki se ta prava za glavo drži !!
  Mi pa se primemo, ko poslušamo nekatere izmed njih !!
  Zraven nas pa še kam ” prime ” , Od vsega hudega.

  • Foglof Tunek

   PRASEC POKVARJEN NA KVADRAT !!!

   A se še spomnite streljanje podmladka norveških laburistov leta 2011 in nad Turkovo razlago teh dogodkof? Kurbo desničarsko je zmotilo predvsem poročilo norveške policije, v katerem je bil strelec Anders Behring Breivik opisan kot desničarski in krščanski fanatik. Po Turkovo to naj z napadom ne bi imelo nobene smiselne povezave, čepraf se je Breivik tako sam deklariral. Novinarsko pofdarjanje tega podatka in predstavitef Breivika kot pripadnika krščanske desnice naj bi bilo po Turkovem namenjeno le zbiranju političnih točk na drugih straneh… A sedaj razumete zakaj sn napisal “Prasec pokvarjen na kvadrat?”

 • soc

  Spoštovani Žiga, hodit z resnico v trdnjavo Ministrstva resnice je samomorilsko…

 • Amerikanc

  Ali je to tudi sovražni govor, če vprašam, zakaj se Sandra Hrvatin ne piše Janša ? Ali je toliko pametnejša od svojega partnerja, ali je ločena od Janše ?!

 • METULJ

  MA PRITEPENCI IZ BALKANA V SLOVENIJO (ALA DOKAZANA TATICA, KI SO JO SUNILI V RIT SRBI, SLAPŠAK SVETLANA), KI SO POSTALI BEDNO ORODJE SLOVENSKE ZLOĆINSKE KUĆANISTIČNE UDBOMAFIJSKE SODRGE, NAM SLOVENCEM, NE BOJO BEVSKALI NESMISLOV IN NERESNIC! SMETI ENE LUMPENPROLETERSKE PARAZITSKE!!

  SLOVENCI IMAMO PAČ VREDNOTE, KATERE TA RDEĆA SODRGA NE BO IMELA NIKOLI!!

  • Jože

   katere so te vrednote
   ti in tebi podobni bi človeka utopili v kozarcu vode

 • mginko

  ———————————————————————————————————————————————-

  ” Foglof Tunek – PRASEC POKVARJEN NA KVADRAT !!! ”
  Spoštovani normalni sodržavljani – ne vem, zakaj ste nekateri padli tako nizko s svojim razumevanjem, da se spuščate v razpravo na komentarje norca iz norišnice. Vaših komentarjev zaradi blaznosti ne razume – zato ga ignorirajte ! Bolezen prizadetih možganov je žal neozdravljiva. Dokaz so te komentarji.

  ———————————————————————————————————————————————-

 • Black_hawk

  Kako se razni Cerarji, Šarci potrudijo ko gre za obsojanje fašizma, seveda saj noben normalen ne more zagovarjati nasilnih režimov, ko gre pa za obsodbo komunizma pa vse tiho. Kdo je pobijal slovenske duhovnike, arhitekte, izobražence, ljubljansko meščansko elito itd…tega vendar niso počeli fašisti, ampak domači kolaborantje z Vzhodom, vse dokumentirano!!

  • učko

   STALINOVI HLAPCI se jim reče !

   • tomnidari

    Tudi Titovi hlapci bi ne bilo zgrešeno.

 • bednick

  Tisti, ki živijo od proračuna, bi morali držat gobec in živlenje bi bilo veliko lepše.

 • Franc Šink

  Danes se je Tuneku popolnoma zmešalo.Razume ga samo še kak polpismen komunist.

 • Olga2345

  Vsa “humanost” levičarskih povampirjencev se je videla ob reakcijah “najbolj moralene in najbolj socialne” vlade in njenega klovna Šarca, ko jih ob vodni ujmi in plazovih po Sloveniji, NI BILO NA SPREGLED!
  Zavezemajo pa se za NEZAKONITE divjake (tiste, ki brez dokumentov vdirajo v državo, ne moreš imenovati drugače) in njihove “PRAVICE” ( da si izbirajo državo parazitiranje) v breme slovenskih davkoplačevalcev! Za njih so nabavili opremo in diete v obilju!!!???!!!
  Razumem in PODPIRAM odklonilni odnosZDA, Madžarske, Avstrije, Poljske, Češke in ostalih držav, ki so se uprli izenačiti NEZAKONITIH (!?) in zakonitih migrantov! Enostavno bi levičarji priseljevali divjake in s “sovražnim” govorom, ki to NI, utišali vse, ki niso na njihovi strani!
  Malo morgen!
  Hrovatin, Savić, Slapšak! Go home! V beograjski pašaluk! Tu je bila in vedno BO Slovenija!

 • učko

  Na sliki vidim tud zloglasne doktorje marksistično komunisitčih budalaštin Baškovića in Verćića. Kwa sta pa kej onadva izumotvorila ?

 • FORT WORTH

  Kaj so bile pa levo fasisticne fstajniske lutke, ki so visele z mostu v MB in pozivanje k lincu ter kamenjanje parlamenta ??
  Kaj je tam vpil trceni Trcek in bedna falanga ??
  Zdaj nas bodo ti primitivni levi skrajni fasisti ucili, kaj je sovrazni govor ??
  Prvo naj barabe pometejo pred svojim pragom !!
  Aja, svetlana slapsak naj se za zacetek nauci govoriti in uporabljati pravilno slovenscino.
  Sandro basic je pa itak sesul Ziga Turk.

 • xtc

  Neverjetno koliko predrabljanja z Turkom vred,ki je še res bil najboljši.
  Večina predrablavcev naj si prebere 1 amandma ameriške ustave-FREEDOM OF SPEACH-je pogoj pravne in ustavne ,ter demokratičnee države.
  Ravno zaradi 1 amandmaja sta se na USA suppreme Courtu znašla Twitter in FBker je sestava sodišča v večini Republikancev je zlo verjetno ,da bo 1 amandna svetinja in ,da bosta omejevalca kaznovana.
  Seveda svoboda ni absolutna- pozivi k umorom,pobojem itd niso svoboda govora.
  To da je nekdo užaljen ali kdo koga ne mara je pa normalno.Seveda lahko za svojo užaljenost poišče pravno pot.

 • Vlado77

  A je sovražni govor tisto kar razume Sandra Bašić H. in somišljeniki? Pa Domen Savić . Če je tako smo bliže Venezueli . RTV zagotovo ni prijazna desnim volivcem in somišljenikom temveč levim . To je jasno na vseh soočenjih in intervjujih kontaktnih oddajah dnevnikih. Tudi borbeni člani sveta RTV so levi. Edina rešitev je , da se ukine naročnina in si potem vsak izbere medij,ki ga bo sledil

  • Get Smart

   TO JE EDINA REŠITEV:

   Floskul o UKINITVI obveznega RTV prispevka oz. “naročnine” (če zadeve
   niste naročili, potem ne plačujete naročnine, ampak nekaj drugega)
   se morate ljudje odvaditi ali pa NAUČITI primerno obravnavati.

   1. NE le da “ukinitev naročnine NI EDINA rešitev”, ampak sploh NI REŠITEV.

   MURGL
   KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ima toliko NAROPANIH sredstev, da si zlahka
   financira RTV, če pa bi ji zmanjkalo, bi ji “na vaš račun” posodili
   denar njihovi gospodarji = kaviaržido KOMINTERNA = ki kontrolira 99 %
   BANK tega sveta in VSE DENARNE SKLADE.

   2. Imeti medij, kot je RTV
   SLO, ki smo ga z delom SLOVENSKIH ROK postavili SLOVENCI in ki se lahko
   z delom tamkajšnjih delavcev KOMOT sam financira na trgu (brez da bi še
   dodatno plačevali mesečne prispevke), je v redu zadeva,
   narobe je LE TO, da je hiša TOTALNO OKUPIRANA.

   OKUPATOR je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA
   in tam so od 2303 zaposlenih
   – trije (3) novinarji
   in
   – 2300 MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH družbenopolitičnih delavcev,
   kot je njihov uradni JUGOKOMUNISTIČNI naziv,
   sami
   pa si pravijo WATCDOGI = psi čuvaji tekovina JUGOKOMUNISTIČKE revolucije
   = ropanja ljudi, klanja otrok, uničevanja Slovenije …
   = bašićke, svetlane, savići i tako dalje do tokija,
   vse to je MURGL JUGOKOMUNISTIČKO watchdogovstvo =
   sami si pravijo tudi levićiji,
   vendar pa je pojem levići zamegljujoča onanija, medtem ko je pojem
   WATCHDOG, ki so si ga prav tako sami nadeli, še kako poveden,
   saj
   kaže točno tisto, kar ti lažnivi iztrebki so = WATCHDOGOVI = psi čuvaji
   MURGL JUGOKOMUNIZMA = njihov nadrejeni tovariš MILAN KUćAN jim pravi
   “VOJAKI REVOLUCIJE”:
   “Družbenopolitični delavec je namreč vojak revolucije” (Milan Kućan).
   .

   EDINA
   rešitev je OSVOBODITEV Slovenije izpod MURGL JUGOKOMUNISTIČNE okupacije
   in s tem seveda namestitev MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH lopovov in
   lažnivcev, ki sedaj uzurpirajo RTV SLO na Dob, na Ig in ostale za te
   kriminalce primerne lokacije.

   V našo hišo, v hišo vseh
   državljanov Slovenije, pa zaposlimo ljudi, ki bodo kot že tisti omenjeni
   3 delali za VSE LJUDI v Sloveniji, za LJUDI, razumemo, za LJUDI,

   na pa kot sedanji watchdogi, ki delajo samo za svoje gazde = za MURGL JUGOKOMUNISTIČNE ZLOČINSKE kreature.

   TO JE EDINA REŠITEV.

   Pamet v glavo.

  • Common Sense

   Radikalca lahko udariš samo tako, da ga udariš po glavi (to zaenkrat pač ne gre) ali po žepu. Jaz sem izbral slednje. Zato ne plačujem RTV harača že več kot dve desetletji oz. odkar so to neumnost uvedli.

 • Get Smart

  Floskul o UKINITVI obveznega RTV prispevka oz. “naročnine” (če zadeve niste naročili, potem ne plačujete naročnine, ampak nekaj drugega)
  se morate ljudje odvaditi ali pa NAUČITI primerno obravnavati.

  1. NE le da “ukinitev naročnine NI EDINA rešitev”, ampak sploh NI REŠITEV.

  MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ima toliko NAROPANIH sredstev, da si zlahka financira RTV, če pa bi ji zmanjkalo, bi ji “na vaš račun” posodili denar njihovi gospodarji = kaviaržido KOMINTERNA = ki kontrolira 99 % BANK tega sveta in VSE DENARNE SKLADE.

  2. Imeti medij, kot je RTV SLO, ki smo ga z delom SLOVENSKIH ROK postavili SLOVENCI in ki se lahko z delom tamkajšnjih delavcev KOMOT sam financira na trgu (brez da bi še dodatno plačevali mesečne prispevke), je v redu zadeva,
  narobe je LE TO, da je hiša TOTALNO OKUPIRANA.

  OKUPATOR je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA
  in tam so od 2303 zaposlenih
  – trije (3) novinarji
  in
  – 2300 MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH družbenopolitičnih delavcev,
  kot je njihov uradni JUGOKOMUNISTIČNI naziv,
  sami pa si pravijo WATCDOGI = psi čuvaji tekovina JUGOKOMUNISTIČKE revolucije = ropanja ljudi, klanja otrok, uničevanja Slovenije …
  = bašićke, svetlane, savići i tako dalje do tokija,
  vse to je MURGL JUGOKOMUNISTIČKO watchdogovstvo =
  sami si pravijo tudi levićiji,
  vendar pa je pojem levići zamegljujoča onanija, medtem ko je pojem
  WATCHDOG, ki so si ga prav tako sami nadeli, še kako poveden,
  saj kaže točno tisto, kar ti lažnivi iztrebki so = WATCHDOGOVI = psi čuvaji MURGL JUGOKOMUNIZMA = njihov nadrejeni tovariš MILAN KUćAN jim pravi
  “VOJAKI REVOLUCIJE”:
  “Družbenopolitični delavec je namreč vojak revolucije” (Milan Kućan).
  .

  EDINA rešitev je OSVOBODITEV Slovenije izpod MURGL JUGOKOMUNISTIČNE okupacije in s tem seveda namestitev MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH lopovov in lažnivcev, ki sedaj uzurpirajo RTV SLO na Dob, na Ig in ostale za te kriminalce primerne lokacije.

  V našo hišo, v hišo vseh državljanov Slovenije, pa zaposlimo ljudi, ki bodo kot že tisti omenjeni 3 delali za VSE LJUDI v Sloveniji, za LJUDI, razumemo, za LJUDI,

  na pa kot sedanji watchdogi, ki delajo samo za svoje gazde = za MURGL JUGOKOMUNISTIČNE ZLOČINSKE kreature.

  TO JE EDINA REŠITEV.

  Pamet v glavo.

 • xtc

  Tunek je lep primer butasega levega fašista,ki baje danes zboruje v Trstu s svojimi.

  • Common Sense

   Ma Tunek uživa, ko opazuje folk kako pada na njegove provokacije. V bistvu se mu je*e za leve in desne, ampak preprosto uživa v provokacijah. Po mojem je čisto v redu tip, ki igra neko izmišljeno persono.

   • Bald Eagle

    Po mojem mnenju pa je ta tip težki shizofrenik, saj uporablja večje število nickov pod katerimi komentira. Med drugim so to: Foglof Tunek, Valter BraniSlav, Frank Novak, Simon Novak, Svele, TweetyBird, Josip Broz Tito(УДБА) itd…, itd… Gre za shizofrenega norca. In prav imaš, najbolje je take norce povsem ignorirat. Vsaka replika na njihov post je njihova hrana. Če jim odvzamemo hrano, bodo na hitro pocrkali.

    • Common Sense

     To je vse en tip? Wow. Ima pa cajt.

     • tohuvabohu

      Odsluženi udbovec, ki se izdaja za učitelja glasbe, čeprav ne loči harmonike od radiatorja.

 • JJajo Ljuzer Absoljutni

  Žiga Žaba Turk, katerega edina zasluga je, da je na Radiu Študent naredil računalniško igrico KOntrabant, torej prekupčevanje in tihotapstvo, ki jo je igral Janšari Šiptar in ga je navdihnila za trgovino z orožjem za lastni žep. Sicer je Žiga Žaba tako suvereno potolkel levičarje na simpoziju kot je JJajo absoljutni zmagovaljec voljitev. to je samo po noriški matematiki, računstvu tistih v jopici norcev in vidcih letečih slonov

  • MižekFiga

   Na Blesimetru (1-100) imaš rekord. Zabilo ga je do 108,9.

 • Jan Kovalski

  Ko se s sogovornikom ne strinjaš se držiš za glavo ali pa uležeš glavo na mizo,
  jo podstaviš s svojo roko in pomilovalno gledaš sogovornika.
  Ali je to sovražna govorica telesa?
  In kdaj bo tudi to prepovedano?

  p.s.: V prejšnji državi bi te komunisti zaradi take govorice telesa (najmanj) vrgli v arest z obrazložitvijo,
  da imaš žaljiv odnos do častivrednih voditeljev ljudstva,
  da vznemirjaš javni red in mir
  in rušiš “tekovine revolucije”.

 • Foglof Tunek

  PRASEC POKVARJEN NA KVADRAT !!!

  A se še spomnite streljanje podmladka norveških laburistov leta 2011 in nad Turkovo razlago teh dogodkof? Kurbo desničarsko je zmotilo predvsem poročilo norveške policije, v katerem je bil strelec Anders Behring Breivik opisan kot desničarski in krščanski fanatik. Po Turkovo to naj z napadom ne bi imelo nobene smiselne povezave, čepraf se je Breivik tako sam deklariral. Novinarsko pofdarjanje tega podatka in predstavitef Breivika kot pripadnika krščanske desnice naj bi bilo po Turkovem namenjeno le zbiranju političnih točk na drugih straneh… A sedaj razumete zakaj sn napisal “Prasec pokvarjen na kvadrat?”

  • Common Sense

   Ej Tunek, a se nisi danes malo s ketne strgof? Kaj pa te je tako razjezilo? Daj, še malo šmarnice spij. Saj ti nihče nič noče:)

 • Foglof Tunek

  (EKSKLUZIVNO)

  Čujte, Trst bo popoldne prizorišče fsedržavnega shoda neofašistične skupine Casa Pound in v odgovor tudi zborovanja italijanskih protifašistof iz številnih organizacij, združenj, sindikatof, društef in šol, ki se jim bojo pridružili tudi enako misleči iz Slovenije… Tudi SDS-ofci grejo na shod, sam oni bojo na strani Casa Pound-e !!!… Torej, slovenski neofašisti bojo podprli italijanske neofašiste !?!?

  • Foglof Tunek

   Fašisti so bili zavezniki nacistof. Italijanska država bi morala shod prepovedati, a ga ne, kar zgolj dokazuje, da je tudi italijanska vlada organ, ki je blizu fašistični ideologiji…Zelo podobno je na Hrvačkem… tam so ustaši…pri nas pa SDS neodomobranci !!!

 • plavi-mil

  Pa komunistični ideologiji so shodi dovoljeni samo za LEVE fašiste, desnim je to strogo prepovedanio, JEB… se levaki s svojo pokvarjeno ideologijo, počakajte še malo, da se še druge države zbudijo, pa vas bomo desni požrli za “malcajt.”

 • Miža

  Sestava vseh ekip na rtv TV slo bi morala biti sorazmerna z vsemi legalnimi strankami v državi in njihovim rezultatom na volitvah, če se želijo še naprej vzdrževati z denarjem vseh državljanov. To, da ena skupina povsem ugrabi javno rtv slo, je v nasprotju z obstoječo ustavo in zločin nad narodom in demokratično družbeno ureditvijo.

  Saj človek verjeti ne more, da na javni rtv slo komandirajo takšni umski podhranjenci kot so Hrvatin, Savić in ta Slapšakova, ki niti slovensko ne zna govoriti. Manj kot ima kdo v glavi in srcu, bolj kot je zloben, toliko večje tendence ima po fatvi nad svobodo govora, ki je vezana na svobodo mišljenja.

 • Felikss_AH

  Levičarska blaznost je šla čez vse meje že zdavnaj, prebila je stratosfero in kolikor vem tudi onim malim zelenim v UFO-jih so odpovedali živci… dost ih mamo so rekli… naj se tam doli sami zajebavajo s svojimi defektnimi izdelki… kako im že pravijo… Levičarji… ja tudi Levuharji im pravijo.

  In zadnje čase ih res ni bilo videti… in moj pes ih že pogreša… nima na kaj lajati ponoči… prej so vsaj malo preletavali, občasno bi se celo malo zaustavili na vrtu, mu tu pa tam kaj na hitro razložili… Dokaz – Arija (moj Naci-ovčar) sem že par krat po noči zatekel pred mojim računalnikom kako mi bere emaile in išče forume kjer bi pod mojim aliasem izlajal kakšno svojo na temo Levuharstva. Tole pišem na njegovo iniciativo (s kremplji še ne obvlada dobro tipkovnico) in njegovo sporočilo Levuhariji je – GRRRRRRRRRR!

 • Djuro Sumar

  Ko moraš poslušati oslarije Žige Turka se moraš prijeti za glavo.

  • mginko

   Seveda ti za svojo, saj je prepojena z rdečim gnojilom. Rešitve za tebe ni. Gnojilo je preveč aktivno.

  • Olga2345

   Mislite Danila Türka?

   • Get Smart

    Ja, skoraj gotovo je imel v mislih nosača torbic =
    “sekretarja komisije za izseljenska vprašanja pri SSRNJ =
    = Socialistički savez radnog naroda Jugoslavije =
    tovariša Tureka Danüla,
    ritardiranega MURGL JUGOKOMI lažnivca, lopova, bombaša …,

    MURGL JUGOKOMUNJARE vedno govorijo o sebi in o svojih,
    njihove onanije postanejo laž šele v trenutku, ko jih podtaknejo ljudem,
    kot lahk takoj preveriš pri đurotovem razturenom dupetu.

    Predsednika SSRNJ-ja v Sloveniji (ono na sljovenački so mu rekli SZDL nje) je bil in še vedno je Dule Semulić,
    le da so ta 4. dom JUGOKOMUNISTIČNEGA PARLAMENTA
    najprej preimenovali v SSS SOCIALISTIČKA stranka SLJOVENIJE,
    nato pa v ZSSS = zvezo kao sindikata nje.

  • Bald Eagle

   Žiga Turk (1962) je redni profesor na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani, prodekan za področje kakovosti in razvoja ter vodja programske skupine eGradbeništvo. Je univerzitetni diplomirani inženir gradbeništva, magister računalništva in informatike ter doktor tehniških znanosti. Vse naslove je dobil na Univerzi v Ljubljani. Poleg akademskih ima nekaj političnih izkušenj. Dvakrat je bil minister v Vladi Republike Slovenije.

   Gradbenik: Je redni profesor za področje gradbene informatike in dokumentacije. Zanima ga gradbena informatika, upravljanje z gradbenimi informacijami, računalniško integrirana graditev in nekatere s tem povezane teme iz tehnologije (internet, BIM) in filozofije (ontologija, računalniška predstavljivost sveta). Ukvarja se tudi z modernimi oblikami poučevanja (projektno, na daljavo), prenosa znanja (odprto objavljanje), znanostjo interneta (internet science) in odgovornim raziskovanjem. Napisal je preko 150 znanstvenih člankov in sodeloval v številnih domačih in mednarodnih raziskovalnih projektih. Dva večja EU projekta je tudi koordiniral. Sodeluje v uredništvih treh mednarodnih znanstvenih revij.

   Računalnikar: V Sloveniji se ga starejša generacija računalnikarjev spomni kot so-ustanovitelja (1984) in so-urednika (do 1987) revije Moj mikro in pionirja svetovnega spleta v Sloveniji (1993). Njegova najbolj odmevna praktična izdelka sta Virtual Shareware Library (danes shareware.com) in orodje za izdelavo zbirk podatkov Woda. Aktivno bloga in tvita.

   Toliko o dr.Žiga Turku, ki mu ti teslo komunajzarko in noben drug komunajzarski blodnež ne sežete niti do gležnjev. Za glavo ob poslušanju dr. Žige Turka se pa prijemate le največji butli, ker ga ne razumete. Dr. Žiga Turk je intelektualec najvišjega ranga.

   • slosin

    pa misliš, da to ‘intelektualec’ iz Radeč razume….?

    • Bald Eagle

     Tisto radeško komunistično teslo še marsikaj drugega veliko bolj preprostega ne razume.

   • Djuro Sumar

    Če je dober gradbenik in računalničar še ne pomeni, da se razume na politiko. Tipično za nekatere intelektualce je to, da so prepričani, da vedo vse bolje od drugih. Pa ni tako.

    • Bald Eagle

     Torej, če je nekdo nasprotnik komunistične in levičarske ideologije, se po tvojem neumnem mnenju ne razume na politiko. Ti si norec na deseto potenco.

     • Djuro Sumar

      Torej, če je nekdo pristaš kapitalizma, se razume na politiko. Žiga Turk se pač ne razume na politiko, tako kot še mnogo desničarjev, saj bi sicer bili na oblasti. Po osamosvojitvi ste imeli v rokah škarje in platno, pa ste vse zafurali zaradi svoje katastrofalne politike.

  • pupa

   Tepci in intelektualci se zelo težko uskladijo glede razumevanja problema.

   • Djuro Sumar

    Nisem kriv da si tepec, oziroma tepka.

    • pupa

     Sem morda jaz kritizirala ŽIGO TURKA?

     Bednik poglej se v ogledalo, če ga sploh imaš doma?

     • Djuro Sumar

      Praviš, da se težko uskladiš z intelektualci, torej si tepka.

     • pupa

      Tepci ne premorejo ogledala, ker se še nisi uspel pogledet.

     • Djuro Sumar

      Ti se verjetno v ogledalo gledaš na kakšnem javnem WC-ju.

     • pupa

      Mi ne ustrezajov v javnem WC-ju, doma imam bolj veliko ogledalo, da se v njem vidim od glave do pet in se popravim če mi kaj fali.

     • Djuro Sumar

      Tebi fali v glavi in ti nobeno ogledalo ne more pomagati.

 • Petrovc

  Kaj vas muči udbovci in kosovci. Turk vam je naštrihal rit.

 • Get Smart

  Ponovimo,
  TO JE EDINA REŠITEV:

  Floskul o UKINITVI obveznega RTV prispevka oz. “naročnine” (če zadeve
  niste naročili, potem ne plačujete naročnine, ampak nekaj drugega)
  se morate ljudje odvaditi ali pa NAUČITI primerno obravnavati.

  1. NE le da “ukinitev naročnine NI EDINA rešitev”, ampak sploh NI REŠITEV.

  MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ima toliko NAROPANIH sredstev, da si zlahka financira RTV, če pa bi ji zmanjkalo, bi ji “na vaš račun” posodili
  denar njihovi gospodarji = kaviaržido KOMINTERNA = ki kontrolira 99 %
  BANK tega sveta in VSE DENARNE SKLADE.

  2. Imeti medij, kot je RTV SLO, ki smo ga z delom SLOVENSKIH ROK postavili SLOVENCI in ki se lahko z delom tamkajšnjih delavcev KOMOT sam financira na trgu (brez da bi še dodatno plačevali mesečne prispevke), je v redu zadeva,
  narobe je LE TO, da je hiša TOTALNO OKUPIRANA.

  OKUPATOR je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA
  in tam so od 2303 zaposlenih
  – trije (3) novinarji
  in
  – 2300 MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH družbenopolitičnih delavcev,
  kot je njihov uradni JUGOKOMUNISTIČNI naziv,
  sami
  pa si pravijo WATCDOGI = psi čuvaji tekovina JUGOKOMUNISTIČKE revolucije
  = ropanja ljudi, klanja otrok, uničevanja Slovenije …
  = bašićke, svetlane, savići i tako dalje do tokija,
  vse to je MURGL JUGOKOMUNISTIČKO watchdogovstvo =
  sami si pravijo tudi levićiji,
  vendar pa je pojem levići zamegljujoča onanija, medtem ko je pojem
  WATCHDOG, ki so si ga prav tako sami nadeli, kot so si sami nadeli ime KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE
  in kasneje še vse “nove obraze” (maske) SD SMC DeSUS LDS Zares LEVI
  bratjoške VERNIKI V SHOLTESA zeleni TRS-i…i tako dalje do tokija,
  še kako poveden, saj
  kaže točno tisto, kar ti lažnivi iztrebki so = WATCHDOGOVI = psi čuvaji
  MURGL JUGOKOMUNIZMA = njihov nadrejeni tovariš MILAN KUćAN jim pravi
  “VOJAKI REVOLUCIJE”:
  “Družbenopolitični delavec je namreč vojak revolucije” (Milan Kućan).

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje kurtzu = prodajanje magle=
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem =
    SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • tohuvabohu

  Breaking news: prvi rezultat zborovanj v Trstu je, da so prijeli dva antifašista, ki sta splezala na Verdijev spomenik.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Toliko se imajo radi, da korakajo drug proti drugemu.Ne morejo drug brez drugega. Praktično ne obstajajo drug brez drugega

 • Common Sense

  Svobodni govor ekstremenih levičarjev je ustavna pravica. Svobodni govor desno usmerjenih volilcev je sovražni govor. To je miselni svet izpričanih, nepoboljšljivih ortodoksnih levičarjev. Iluzorno je prepričanje, da bo Bašićeva & Co spremenila to percepcijo saj z njo identificira celo svojo bit.

 • Common Sense

  Sicer je pa RTV taka kot je povsem nepotrebna in ne vem kdo jo sploh še gleda. Komot ukinemo in ne bo absolutno nobene škode. Bo pa prihranek reda velikosti 200 eur na leto za vsakega odjemalca električne energije.

 • totex39

  Bolje bi bilo, da bi govorili nemško kot pa ćefursko!

 • Common Sense

  V gostilni zavrnem vampe, če mi jih slučajno prinesejo na mizo. Prvič jih ne maram, drugič pa jih tudi nisem naročil. Isti princip uporabljam za RTV harač. Zaenkrat deluje.

 • Olga2345

  Tatica Slapšačka uči, kaj je morala?!! Naj spoka v Pašaluk!

 • Slovenec sem

  Je to sovražni govor, če rečem, da so levičarke debele in mastne in da je take imel rad Foglof Tunek, ko še ni bil star 70 let.

  Nekoč se mu je ponujala Tanja Fajon, pa jo je zviška zavrnil, ker je previtka, se je izgovoril.

  • Common Sense

   To je sicer lahko žaljivo, ni pa sovražni govor. A teh stvari levičarji ne ločijo najbolje. “Užaljen sem” je v njihovem mentalnem svetu “sovražen si do mene”. Ker večina ljudi pada na te fore, dobimo t.i. “politično korektnost”. A le-ta je v bistvu enako kot, če hočeš z mehkim XXX. Nekaj poskušaš a na koncu ni nihče zadovoljen. Zato oboje odsvetujem, tako politično korektnost kot XXX z mehkim;)

 • Get Smart

  Ponovimo,
  TO JE EDINA REŠITEV:

  Floskul o UKINITVI obveznega RTV prispevka oz. “naročnine” (če zadeve
  niste naročili, potem ne plačujete naročnine, ampak nekaj drugega)
  se morate ljudje odvaditi ali pa NAUČITI primerno obravnavati.

  1. NE le da “ukinitev naročnine NI EDINA rešitev”, ampak sploh NI REŠITEV.

  MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ima toliko NAROPANIH sredstev, da si zlahka financira RTV, če pa bi ji zmanjkalo, bi ji “na vaš račun” posodili
  denar njihovi gospodarji = kaviaržido KOMINTERNA = ki kontrolira 99 %
  BANK tega sveta in VSE DENARNE SKLADE.

  2. Imeti medij, kot je RTV SLO, ki smo ga z delom SLOVENSKIH ROK postavili SLOVENCI in ki se lahko z delom tamkajšnjih delavcev KOMOT sam financira na trgu (brez da bi še dodatno plačevali mesečne prispevke), je v redu zadeva,
  narobe je LE TO, da je hiša TOTALNO OKUPIRANA.

  OKUPATOR je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA
  in tam so od 2303 zaposlenih
  – trije (3) novinarji
  in
  – 2300 MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH družbenopolitičnih delavcev,
  kot je njihov uradni JUGOKOMUNISTIČNI naziv,
  sami
  pa si pravijo WATCDOGI = psi čuvaji tekovina JUGOKOMUNISTIČKE revolucije
  = ropanja ljudi, klanja otrok, uničevanja Slovenije …
  = bašićke, svetlane, savići i tako dalje do tokija,
  vse to je MURGL JUGOKOMUNISTIČKO watchdogovstvo =
  sami si pravijo tudi levićiji,
  vendar pa je pojem levići zamegljujoča onanija, medtem ko je pojem
  WATCHDOG, ki so si ga prav tako sami nadeli, kot so si sami nadeli ime KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE
  in kasneje še vse “nove obraze” (maske) SD SMC DeSUS LDS Zares LEVI
  bratjoške VERNIKI V SHOLTESA zeleni TRS-i…i tako dalje do tokija,
  še kako poveden, saj
  kaže točno tisto, kar ti lažnivi iztrebki so = WATCHDOGOVI = psi čuvaji
  MURGL JUGOKOMUNIZMA = njihov nadrejeni tovariš MILAN KUćAN jim pravi
  “VOJAKI REVOLUCIJE”:
  “Družbenopolitični delavec je namreč vojak revolucije” (Milan Kućan).

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje kurtzu = prodajanje magle=
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem =
    SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDO KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     Spomnimo na 10 komunistično socialističnih stožiško MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zapovedi – ki jih lahko dnevno občudujete:

     1. Ne imej drugega boga kot JOSEPHA BROZA TITA.
     2. Ne delaj si podob ničesar, kar ni podoba pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove kaviar
     satanistične zvezde.
     3. Ne izgovarjaj po nemarnem ime klavca in pedofila J0SEPHA BROZ TITA.
     4. Spominjaj se JOSEPHA BROZA TITA predvsem 25. 05., po njem imenuj ulice, trge, ceste.
     5. Spoštuj klavca in pedofila JOSEPHA BROZA TITA in njegove apostole kućana, jankovića,
     golubića, pahora, šoltesa, maslešo, semulića, isajlovića, mišića, jakića, pličanića,
     lukšića i tako dalje do tokija.
     6. Ubijaj Slovenke, Slovence in njihove otroke, ali pa jih žive betoniraj.
     7. Nečistuj s psi po garažah.
     8. Kradi Slovencem in ostalim poštenim ter delavnim državljanom.
     9. Laži in pričaj po krivem proti ljudem.
     10. Želi si in ukradi vse, kar pripada poštenim ljudem.

     Pamet v glavo.

 • Olga2345

  Ker TV SLO NE opravlja svoje funkcije, ampak širi sovraštvo, laži in kučangoebelsovov agitorop, je potrebno ukiniti obvezno plačevanje! Naj se zakodirajo in se gredo murglsko prostitucijo za svoj denar!

  • Common Sense

   Exactly.

 • augustin hadelich

  Žiga Turk se je tokrat kar potrudil. A ni bilo vredno.

  Grafit, ki smo ga lahko videli v Kranju 2014 na stavbi trgovinskega centra Qlandia, je bil mnogo bolj učinkovit. Pisalo je: RTV SLO režimska trdnjava primitivizma in laži.
  Za normalnega človeka je nespodobno, da s takšnimi sploh razpravlja.

  Nagnali jih bomo. To je vse.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Če bi se ljudje lahko zanesli, da bodo s strani RTV Slovenija vsestransko informirani, ne bi iskali informacij v medijih, ki jih nekateri zmerjajo, da so lažni,” je svoje mnenje podkrepil dr. Turk.

  Tole kar je napisal Ž- Turk drži kot pribitio. Ljudje ne verjamejo več RTV-SLO

 • FRANC3

  Levičarjem in z njimi tudi RTV SLO je postalo jasno, da jim ljudje ne verjamejo več. Preveč drugačnih novic dobimo na spletu in lahko ugotovimo, kaj nam mediji v Slo lažejo ali prikrivajo.
  Takih medijev, ki lažejo, izkrivljajo resnico ali prikrivajo enostavno ne potrebujemo. Sploh pa ne RTV SLO z menda 2.800 zaposlenimi.

 • Ivan Friderik Novak

  Sigmunda Tureka so v obdobju ministrovanja ozmerjali z “gnojem”.
  Upravičeno . . .

 • Get Smart

  Upravičenost je odvisna od zastavljene (pred-postavljene) prav-ičnosti.

  Za MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kaviaržidokominternistične pse, torej transiće z razturenim dupetom tipa friderika-novak, ki tu uSMRAJA spletišče,
  je seveda upravičeno blatenje ljudi in stresanje lastnih, torej MURGL JUGOKOMI govana na ljudi.

  S človeške plati pa seveda ni upravičeno, saj Žiga no naredil kakega nagnusnega (“smrdljivega”), kot to počno psi-frideriki-novaki in njihove kaviaržidokominternistične in tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNE gazde.

  Po njihovih delih jih boste prepoznali = psi = sami si pravijo WATCHDOGI, so in bodo vedno lajali na ljudi, grizli ljudi, blatili ljudi …

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Prosim, če ljudje Božji prisluhnete pozorno:

  NEPLAČEVANJE dodatnega prispevka (ker ITAK jih že plačujete vseeno)
  NI REŠITEV.
  Lahko se zavzemate in prav je, da se, prav je oz. bo tudi, ko ne bomo plačevali dodatnega HARAćA za MURGL JUGOKOMI watchdogiće,
  narobe pa je,
  ko menite, se boste s tem česarkoli rešili.
  REŠITEV je OSVOBODITEV.

  TO JE EDINA REŠITEV:
  Floskul o UKINITVI obveznega RTV prispevka oz. “naročnine” (če zadeve
  niste naročili, potem ne plačujete naročnine, ampak nekaj drugega)
  se morate ljudje odvaditi ali pa NAUČITI primerno obravnavati.

  1. NE le da “ukinitev naročnine NI EDINA rešitev”, ampak sploh NI REŠITEV.
  MURGL
  KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA ima toliko NAROPANIH sredstev, da si zlahka
  financira RTV, če pa bi ji zmanjkalo, bi ji “na vaš račun” posodili
  denar njihovi gospodarji = kaviaržido KOMINTERNA = ki kontrolira 99 %
  BANK tega sveta in VSE DENARNE SKLADE.

  2.
  Imeti medij, kot je RTV SLO, ki smo ga z delom SLOVENSKIH ROK
  postavili SLOVENCI in ki se lahko z delom tamkajšnjih delavcev KOMOT
  sam financira na trgu (brez da bi še dodatno plačevali mesečne
  prispevke), je v redu zadeva,
  narobe je LE TO, da je hiša TOTALNO OKUPIRANA.
  OKUPATOR je MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA
  in tam so od 2303 zaposlenih
  – trije (3) novinarji
  in
  – 2300 MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH družbenopolitičnih delavcev,
  kot je njihov uradni JUGOKOMUNISTIČNI naziv,
  sami
  pa si pravijo WATCDOGI = psi čuvaji tekovina JUGOKOMUNISTIČKE revolucije
  = ropanja ljudi, klanja otrok, uničevanja Slovenije …
  = bašićke, svetlane, savići i tako dalje do tokija,
  vse to je MURGL JUGOKOMUNISTIČKO watchdogovstvo =
  sami si pravijo tudi levićiji,
  vendar pa je pojem levići zamegljujoča onanija, medtem ko je pojem
  WATCHDOG, ki so si ga prav tako sami nadeli, kot so si sami nadeli ime KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE
  in kasneje še vse “nove obraze” (maske) SD SMC DeSUS LDS Zares LEVI
  bratjoške VERNIKI V SHOLTESA zeleni TRS-i…i tako dalje do tokija,
  še kako poveden, saj
  kaže točno tisto, kar ti lažnivi iztrebki so = WATCHDOGOVI = psi čuvaji
  MURGL JUGOKOMUNIZMA = njihov nadrejeni tovariš MILAN KUćAN jim pravi
  “VOJAKI REVOLUCIJE”:
  “Družbenopolitični delavec je namreč vojak revolucije” (Milan Kućan).

  Pamet v glavo.

 • Janez Novak

  Fašizem preoblečen v lažni humanizem se vrača na glavna vrata. Ti ljudje so nevarni fanatiki, ki se požvižgajo na ustavo in demokratične norme in mislijo, da so samo oni poklicani, da so politična bitja in da vladajo neukim in manjvrednim, ki bi jim najraje odvzeli elementarne človekove pravice.

 • lado

  STARE,ZLOBNE, RDEČE BALKANSKE PROSTITUTKE !!!!!! AMPAK TO “hišo” ,GNEZDO RDEČE GOLAZNI MIIIII VZDRŽUJEMO ,ANE !!!!!!!????? TOREJ JO POČISTIMO NA SILO ALI PA Z NJIMI VRED POŽGEMO IN APNO ČEZ !!!! HUMANITARKE ,HAHAHA;PARAZITI, KER JIM MI TO OMOGOČAMO !!!! AMPAK PROBLEM JE PA V VAS-NAS !ANE !!!???????? A DA SO KOALICIJA Z LEVIMI ,FAŠISTI ; NI UREDU !!! JA POL SO PA KRETENI ŠERIJATARSKI ANE ŽAVBIĆIĆ KAMNIŠKI Z KLOVNOM !!!!!!!!!!!

 • Borut Stari

  Ker si ne želim kvariti lastne kvalitete življenja upokojenca ves ta slovenski politični cirkus enostavno ignoriram. Ker se pred 10 leti pridobljen status do smrti ne bo več spremenil sem se skoncentriral le na zdravje.Ukvarjanje s stvarmi na katere nimaš vpliva je voda na mlin slabega počutja. Zato sem prilepil IGNOR na medijski fake news.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!