fbpx

Škandalozno obnašanje Golobičevega blogerja Ronija Kordiša, ki se je nemarno spravil nad Normo Korošec: “Ali namerava storiti bridko smrt …”

Vir: skandal24.si

“Ali namerava storiti bridko smrt? Ustavite jo, prosim. Ni tako hudo, no …” se je spletni bloger in nekdanji novinar Dela Roni Kordiš nemarno spravil nad članico Primčeve stranke Normo Korošec, ki je na Twitterju zbirala prošnje k sveti Mariji, saj se ravno mudi na romanju v Međugorju. Norma Korošec je bila v preteklosti večkrat tarča žaljivih in celo grozljivih verbalnih napadov versko nestrpnih slovenskih levičarjev, in to samo zato, ker se je javno zavzemala proti spremembi družinskega zakonika in je ena izmed vidnih članic Primčeve stranke Glas za otroke in družine.

Med primitivne napadalce nad Normo Korošec se je po novem vpisal tudi bloger in novinar s kratko kariero pri skupini Delo Roni Kordiš. Golobičev “potrčko”, kot ga imenujejo zaradi izpolnjevanja ukazov nekdanjega Zaresovca, je na Twitterju v tipični zasmehovalni maniri užalil Normo Korošec, aktivistko za družine in otroke.

Oglejte si še: Poglejte grožnjo Jureta Mastnaka iz RTV Slovenija Normi Korošec na Twitterju: “Jst bi njo. V enmu filmu. Brutalno. Ohne vazelinë.”

Ta se je vsem sledilcem prijazno ponudila, da sprejme prošnje za romanje v Međugorje k devici Mariji, vendar se je Kordiš, ki se sicer ima za “strpnega” levičarja, prav nemarno spravil nad Normo in ji napovedal bridko smrt.

Nekdaj je bil vidni politik Zaresa
Roni Kordiš, ustanovitelj bloga Had, ki se označuje kot “domnevno” neodvisni bloger, je bil nekdaj vidni politik v Golobičevi stranki Zares. Pred tem je Kordiš nekaj časa napol prikrito delal v časopisni hiši Delo in pisal za prilogo Svet kapitala. Glede na njegove bistroumne tvite ga lahko povsem upravičeno postavimo ob bok Safetu Alibegiću, Domnu Saviču ali Juretu Mastnaku.

Norma Korošec je stalna tarča versko nestrpnih levičarjev
Spomnimo, da je bila Norma Korošec v preteklosti večkrat tarča žaljivih in celo grozljivih verbalnih napadov versko nestrpnih slovenskih levičarjev, in to samo zato, ker se je javno zavzemala proti spremembi družinskega zakonika in je ena izmed vidnih članic Primčeve stranke Glas za otroke in družine, ki se, kot pove že ime, zavzema za spoštovanje tradicionalne družine ter krščanskih vrednot.

Nazadnje, 3. marca, je izbruhnil incident, ko je športni novinar in komik Jure Mastnak pod vplivom alkohola zapisal seksistični tvit, da bi jo brutalno zlorabil brez vazelina (“Jst bi njo. V enem filmu. Brutalno. Ohne vazelinë.”).

C. Š.