fbpx

Urednik Marketing magazina: Domen Savič kriči kot majhen otrok, ki so ga polulanega in lačnega pozabili v kotu!

Domen Savič (foto: STA)

Medtem ko se obsedenost skrajnega levičarja Domna Saviča, da bi v največji možni meri škodoval opozicijskim medijem, stopnjuje, prihajajo na dan nove podrobnosti njegovega početja. Urednik Marketing magazina Marjan Novak je v teh dneh namreč razkril, kako se je Savič že pred leti obsedeno trudil sesuti konferenco Diggit.

Že več tednov trajajo kontinuirani napadi Domna Saviča na Nova24TV. Savič namreč pritiska na državno podjetje Telekom Slovenije, da preneha oglaševati v našem mediju, to pa se je stopnjevalo do te mere, da se mu je potem, ko smo razkrili njegov bahaški in razsipen življenjski slog, popolnoma utrgalo in je pričel izsiljevalska sporočila prek Twitterja objavljati že večkrat dnevno. To počne le zato, ker mu gresta v nos naše neodvisno poročanje ter razkrivanje režimu neprijetnih dejstev.

Ni prvič, da se je Saviču popolnoma utrgalo!
V teh dneh pa je Marjan Novak spomnil, da to ni prvič, da se je Saviču popolnoma utrgalo. Že pred leti je namreč skušal sesuti konferenco Diggit s svojim nenehnim tvitanjem, na koncu pa se je ugotovilo, da je šlo za namerno škodovanje; Saviča namreč ni bilo niti na enem predavanju konference. Ob tej priložnosti se Novak sprašuje, ali gre pravzaprav le za pozornosti lačnega otroka, ki živi na račun pozornosti, in ali ima vsa ta zadeva sploh resen cilj in namen. Ugotavlja tudi, da je pogrom nad oglaševalci nadaljevanje pogroma nad podjetništvom in liberalnim kapitalizmom. Novak z Marketing magazina je še zaključil, da upa, “da ljudje iz marketinga Telekoma Slovenije ne bodo pokleknili pred psihopati, ker bi v takšnem primeru izdali tudi svobodo in liberalni kapitalizem. Če pa tega v državi dejansko nimamo več, je pa treba prepovedati oglaševanje kar na splošno”.

Pričakovano je Savič doživel podporo s strani javne hiše RTV Slovenija in znanih skrajnih levičarjev
Saviča pa odločno podpirajo v javni hiši RTV Slovenija, kjer je bil včasih tudi programski svetnik in je zastopal skrajno levičarske interese. Voditeljica Tatjana Pirc ga je namreč povabila v radijsko oddajo Oglasi v slabi družbi, kjer je skupaj z drugimi gosti imel pol ure časa za sramotenje ter pritiskanje s svojimi lažmi na Telekom in za žaljenje Nova24TV. Tam je sodeloval tudi z zloglasni “strokovnjak” za medije z režimske FDV Marko Milosavljević, ki se ga lahko spomnimo po njegovih napadih na Marka Perkovića Thompsona pred letom in pol, sledila pa je prepoved njegovega koncerta. Z iste institucije je prišla še Tanja Kamin, ki je poslušalcem pametovala o oglaševalskih kodeksih ter pomembnosti medijev in oglaševalcev za etični razvoj. Kritike na račun vlade in neodvisno poročanje po mnenju “strokovnjakov” FDV očitno škodujejo etičnemu razvoju države!

Pri napadih na Nova24TV pa je Saviča podprla tudi zloglasna skrajna levičarka Barbara Rajgelj, ki si jo je javnost zapomnila po njenem rasističnem izpadu, ko je za TV Slovenija dejala, da smo za vse probleme krivi beli moški. Rasistka Barbara Rajgelj z Mirovnega inštituta pa v prostem času na račun davkoplačevalcev poneumlja študente na režimski FDV, točno tam, od koder so na Radio Slovenija že poslali dva podpornika Saviča.

Savič se bo po pomoč obrnil kar na policijo, NPU, Furs in na Zorana Jankovića
V nadaljevanju svojega izsiljevanja Telekoma pa je Savič našel dovolj časa, da je za podjetje pripravil bizarno miselno igrico. V mreži črk naj bi podjetje poiskalo institucije, na katere se bo Savič obrnil in ga prijavil zato, ker oglašuje na Nova24TV! To smo storili tudi mi in naleteli na zanimiva odkritja. Savič namreč Telekom v primeru, da ne preneha oglaševati v našem mediju, izsiljuje kar s prijavo na policijo, NPU, Furs in pri koruptivnem ljubljanskem županu Zoranu Jankoviću! Slednji namreč prek Mestne občine Ljubljana že izdatno financira številne “nevladne” organizacije, ki pa jim je skupno to, da širijo kulturni marksizem.

Foto: Twitter

Ga plačuje Levica?
Poročali smo že, da se niti najbolj sposobni novinarji ne dokopljemo do informacij, s čim se dejansko preživlja “izvršni direktor” inštituta Državljan D, ki je doslej imel vsega skupaj 700 evrov prihodkov, v zadnjem času pa med svojim besnenjem po Twitterju prosi tudi za donacije. Zadeva je toliko bolj zanimiva prav zaradi razsipnega življenjskega sloga Saviča in njegove partnerke Barbare Kvas, saj kljub svojim skrajno levičarskim prepričanjem obiskujeta ekskluzivne restavracije, v kakršne običajni državljani ne moremo zahajati, tam pa si privoščita tudi jedi s kaviarjem. Ima pa smiselno in zanimivo idejo urednik Marketing magazina Novak, ki je zapisal: “Zdi se mi namreč, da si takšni ljudje želijo pozornosti, ker od pozornosti živijo (tudi finančno, saj jih potem celo nagradijo s članstvi v odborih ali financirajo njihove nevladne projekte). Pri čemer se je treba v bolj radikalnem času, v času Levice, radikalizirati in biti bolj glasen, saj te drugače novi gospodar ne bo opazil in nagradil.”

Domen Savič ob petičnih vinih in kaviarju.

J. Ž.