fbpx

Noro! V oddaji Denisa Avdića na POP TV nastopil obsojeni morilec očeta dveh otrok – v točki Eve Boto je takole razkazoval mišice!

Adnen Budimović, na levi strani zraven Denisa Avdiča. (Facebook))

Adnen Budimović, na levi strani zraven Denisa Avdiča. (Facebook)

Priljubljena večerna oddaja Znan obraz ima svoj glas je v prejšnji epizodi gostila mišičastega plesalca Adnena Budimovića. Nič nenavadnega, če ta v preteklosti ne bi ubil Hrvata Aleksandra Vidnjevića v Poreču, in sicer zaradi povsem banalne zadeve, kot je škropljenje z vodo. 

29. septembra 2019 je v drugi epizodi nove sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas nastopil obsojeni morilec Adnen Budimović, znan tudi kot Ado Pac, 32-letni Jeseničan, član zloglasne motoristične skupine El Diablo, ki je septembra 2012 po sporu s Hrvatom v Poreču le-tega do smrti zabodel, in to zaradi banalne stvari, škropljenja z vodo.

Budimovića so prvotno obsodili na 11 let zapora in mu jih leta 2014 znižali na 9, očitno pa je morilec že predčasno zunaj, saj se je na odru pojavil v plesni toči Eve Boto, ki je imitirala Senidah v komadu Mišići. Hrvat, ki ga je Ado Pac ubil, je bil oče dveh otrok. V preteklih letih so o primeru poročale Slovenske novice ter Primorske novice.

Gre za starega znanca policije
Adnen Budimović je sicer, še preden je postal morilec, jeseniškim policistom pogosto povzročal težave. Enkrat je bil odpeljan na policijsko postajo, ker je v jeseniškem lokalu Mamba izvlekel pištolo in streljal v zrak. Šel se je tudi pevsko kariero, na YouTubu ima videospot s 93 tisoč ogledi z naslovom Gutljaj vodke. Pri snemanju tega videospota mu je pomagal tudi znani blejski prevarant Danijel Utješanović, o katerem smo že pisali in je trenutno na Hrvaškem, saj je v Sloveniji pustil velike nepoplačane dolgove, ko je neuspešno organiziral Blejski filmski festival. Utješanović je bil nekaj časa celo fant Iris Mulej.

Adnen Budimovič (foto Twiter)

Adnen Budimovič (Foto: Twiter)

Gangsterske fantazije udejanjal tudi v resničnem življenju
“Jaz sem mafija in iščejo me po vseh kontinentih,” prepeva znani hrvaški raper Stoka v eni izmed svojih glasbenih uspešnic. Tako si je svoje življenje predstavljal tudi bajker, član zloglasnega motoganga Adnen Budimović oziroma AD Pac. Njegovo življenje veliko bolj spominja na življenje fantov iz serije Narcos ali pa ameriških gangsterskih raperjev. Njegov komad Gutljaj vodke je klasičen videospot balkanskega turbofolka, veliko prestižnih avtomobilov in deklet, ki se lepijo na gangsterske barabe. Videospot so snemali v ljubljanskem razvpitem lokalu Insomnia. V spotu ne manjkajo niti zlate ure, prestižni čevlji in torbice za dekleta, po katerih hrepeni dekle v videospotu.

Toda kar je najhuje, Budimović je svoje fantazije iz navideznega življenja udejanjal tudi v realnem življenju, ko je sodeloval v množičnih pretepih in umoru nedolžnega Hrvata, očeta dveh otrok. AD Pac je svojo plesno kariero napovedal že leta 2012, po svojem ostudnem dejanju, ki ga je zagrešil v Poreču. Glavni refren njegove hvalnice vodki gre takole: “Gutljaj vodke pa redbula, i sam tremom sam 1.0, kod svake po ljubav svratćam al se kući sam nevraćam.”

 

Na POP TV so potrdili, da vedo za nastop Budimovića v oddaji Znan obraz ima svoj glas, toda po njihovih besedah z njegovo preteklostjo niso bili seznanjeni. Prav tako so izjavili, da je nastopil samo enkrat.

Samo Samec