fbpx

Malomarno oblečen Košir zabrusil Požarju: “Matr kak zarukan kmetavzar si…”

Darijan Košir in Bojan Požar

Novinarja Bojana Požarja je stil oblačenja in nastop stanovskega kolega Darijana Koširja na nacionalni televiziji tako zmotil, da ga po njegovem ne bi smeli spustiti v studio. Nato se je med njima vnela besedna vojna in težke besede.

Za Požarja je znano, da ima izostren okus za oblačenje, zato po družbenem omrežju Twitter rad pokritizira predvsem novinarske kolege, ki v kažejo v javnosti zanemarjeno podobo. Prvič je to storil pred nekaj meseci, ko se je udeležil novinarske konference in tam opazil, da prisotni novinarji ne dajo veliko na svoj stas, zato je opazko takoj objavil na Twitterju.

Nazadnje pa je z ‘modnim tvitom’ okrcal novinarja Dnevnika in nekdanjega direktorja urada za komuniciranje Darijana Koširja, ki je na pogovorno oddajo o Putinu na RTV prišel v običajni kratki majici. “Poleg tega mi ni jasno, zakaj tako malomarno oblečenega Darijana Koširja sploh pustijo v studio,” se je vprašal Požar, kar Koširju več kot očitno ni bilo všeč, zato mu je nazaj zabrusil, da je “zarukan kreten,” saj je imel na sebi posebno serijo majice znamke Fred Perry, vredno 150 evrov. Visoka cena za majico in prestižnost znamke očitno ni prepričala Požarja, da lahko Košir stilsko konkurira brezhibno urejenemu drugemu gostu Andreju Stoparju, zato mu je odgovoril, da je preprosto predebel za tovrstni kroj prestižnega kosa oblačila.

 

M. P.