Milan Kučan na Rabu tudi z razvpito banksterko Romano Pajenk, ki ji grozi 10 let zapora?

Pajenkova ob obali Barbata na Rabu gradi veliko hišo in se prepira z domačini. K njej naj bi prišel tudi Milan Kučan. (Fotomontaža: Demokracija)

Poročali smo, da je Milan Kučan odpotoval na dopust na otok Rab in da menda v tiste kraje prihaja tudi Marjan Šarec (LMŠ), ki je pred dnevi že napovedal, da kljub sestavljanju koalicije odhaja na dopust.

Šarec naj bi na dopust po informacijah s terena odšel v organizaciji tašče Vide Iskra, ki ga je kot predsedniškega kandidata spremljala tudi na soočenja, druženje pa je ovekovečil na Facebooku. Dežurni kronisti zdaj ugibajo, da se utegne na Rabu Kučan srečati tudi z razvpito banksterko Romano Pajenk.

Milan Kučan na trajektu za otok Rab. (Slika: bralec)

Pajenkova je ustanovna članica Foruma 21 in ljubljenka Milana Kučana, ki je Probanko v imenu nacionalnega interesa posojala za načrte tajkunizacije, s krizo so kasneje neslavno propadli. Si je pa kot šefica Probanke privoščila nakup zemljišča na Rabu, do katerega je prišla tako, da ga je najela in prodala sama sebi. Probanka Leasing Rijeka, hčerinska družba Probanke, je marca 2006 na otoku Rab od Marije Žigo kupila dve parceli (skupaj 1.110 kvadratnih metrov), ki sta bili označeni kot vinograd (danes kot pašnik), in 100 kvadratnih metrov poti, ki je služila kot služnostna pot od leta 1977. Zanjo je Probanka Leasing odštela 230.000 evrov.

Pravzaprav jo je kupila za Romano Pajenk in ji tako s finančnim lizingom financirala pridobitev nepremičnine. Pogodba se je iztekla leta 2010, ko je Pajenkova sklenila dogovor o odkupu, aprila 2012, se pravi štiri mesece, preden se je Pajenkova poslovila z vrha Probanke, pa je s kupoprodajno pogodbo dokončno prešla v njeno last. Za lepo parcelo ob obali Barbata, kjer je hišo že skoraj zgradila, je skupaj plačala 230.000 evrov. Domačini pravijo, da parcela nikoli ni bila predvidena za gradnjo, da je bila tam gradnja celo prepovedana in da je v zelo sumljivih okoliščinah prišla do gradbenega dovoljenja. Pajenkova se zdaj z domačini toži.

Pajenkova je zaradi svojih rabot pod drobnogledom preiskovalcev tudi v Sloveniji, proti njej poteka tudi sojenje zaradi poslovne goljufije. Kučan pa jo bo očitno potolažil, da se ji ne bo zgodilo hudega, ker ima globoka država stvari pod nadzorom.

Sicer si še enkrat preberite govor Milana Kučana ob 10. obletnici ustanovitve Probanke v Mariboru, ki ga je imel januarja 2001, ko je Pajenkovi pel slavospeve.

 

“Spoštovane gospe in gospodje, cenjeno vodstvo in kolektiv Probanke,

v posebno zadovoljstvo mi je, da lahko v svoj današnji že dolgo načrtovani obisk Maribora vgradim tako prijeten dogodek, kot je deset let uspešnega življenja Probanke. Prijazno povabilo predsednice uprave mag. Pajenkove, da se udeležim vaše današnje svečanosti, me je spomnilo na čas ob koncu 80-ih let, ko se je v Sloveniji začelo “gibanje” za razvoj podjetništva kot ena najpomembnejših spodbud za hitrejše prestrukturiranje in razvoj slovenskega gospodarstva in družbe. Pomembno vlogo “spiritusa agensa” so takrat odigrali mag. Pajenkova, takrat še v okviru Ekonomskega centra Maribor, dr. Petrinova, sedanja ministrica za gospodarstvo in gospod Vlado Klemenčič, sedaj direktor Slovenske investicijske banke. Bilo je potrebno vzdržati ideološke pomisleke in doktrinarna nasprotja, a znamenja časa so bila neizprosna. K sreči so takrat v Sloveniji že bili tudi na odločujočih mestih ljudje, ki so ta znamenja razumeli. Tudi zaradi tega je bila Slovenija bolje pripravljena na soočenje z izzivi, ki jih je prinesel čas osamosvajanja in tranzicije. Za marsikak današnji dober rezultat se kaže zahvaliti ljudem, ki so zmogli videti v prihajajoči čas in so znali izpeljati projekte, ki so odpirali in utirali pot novemu času.

V nemirnih časih rojevanja samostojne države Slovenije pred desetimi leti so tako že nastajali podjetniški projekti, ki so čas sprememb in novih razvojnih priložnosti udejanjali v praksi. Med njimi je bila 31. januarja 1991 ustanovitev Probanke. O njej sem prvič slišal kmalu po tem v mariborskem Domu obrtnikov. Od takrat z zanimanjem spremljam njeno življenje. V njen dosedanji desetletni razvoj so se očitno uspešno ujela nekatera dejstva, zlasti vizija ustanovne skupine tistih, ki so zasnovali njeno ustanovitveno razvojno idejo, in zvestobo tej ideji, uspešno usmerjanje banke v finančno organizacijo z nadpovprečnimi finančnimi rezultati in visokimi letnimi stopnjami rasti, profesionalnost in angažiranost delavcev Probanke, hotenje po prodornem razvoju, smelost in inovativnost.

Probanka pa si danes, ko se je po desetih letih trdega dela okrepilo zaupanje delničarjev, poslovnih partnerjev in varčevalcev v njene storitve in ekonomsko trdnost, zastavlja predvsem vprašanje: kaj in kako jutri? Predvsem, ali bo delovala kot samostojna univerzalna banka s svojo finančno skupino? Kje vse bo prisotna in kako? Kdo predvsem bo njena ciljna skupina? Katero zvrst bančništva bo predvsem razvijala? In ne nazadnje, kako bo umeščena v nujno reorganizacijo celotnega slovenskega bančnega prostora v perspektivi uveljavljanja standardov skupnega notranjega trga Evropske unije, ki tudi od slovenskega finančnega in ne zgolj realnega sektorja terja hitrejše in učinkovitejše konkurenčno usposabljanje. Táko, da bodo slovenske banke lahko med ključnimi dejavniki izpeljave slovenske gospodarske strategije ob vstopanju Slovenije v Evropsko unijo in kasneje njene uveljavitve znotraj unije. Tako, da bodo s takšno svojo vlogo sposobne uveljavljati slovenski nacionalni interes ter hkrati poskrbeli za svoje lastne preživetje in razvoj. Za zdaj je o tem težko razmišljati natančno in domišljeno, ker še vedno nista izdelana dokončen koncept in strategija privatizacije državnih bank niti organizacije slovenskega bančnega prostora. Je pa zato doslej bilo v obeh državnih bankah v pripravah na privatizacijo porabljenih veliko sredstev ter potrošeno veliko energije in časa. Morda je zdaj čas za sodelovanje vlade z Banko Slovenije in poslovnimi bankami, da bi bila privatizacija obeh državnih bank uspešna in vpeta v uresničevanje nacionalnih interesov. K sodelovanju bi kazalo povabiti tudi slovenske zavarovalnice, borzo in seveda tudi razvojno prodorna slovenska podjetja, ki so vpeta v svetovne trge.

Ob pogledu na ta cenjeni avditorij verjamem, da so to tudi stvari, o katerih boste razpravljali v nadaljevanju svečanega dela druženja z današnjo jubilantko. Prav taki, sicer svečani trenutki, so priložnost, da se neobremenjeno izmenjujejo ideje, misli in zamisli o potrebnem pa tudi o nujnem sodelovanju in celo o sklepanju strateških zavezništev za doseganje strateških ciljev. Seveda ob predpostavki, da upravljalci razvoja Slovenije vedo, kaj so slovenski nacionalni interesi ter katera in kakšna strateška zavezništva so nujno potrebna za njihovo uresničevanje tako znotraj Slovenije na različnih ravneh in med različnimi nosilci razvoja pa tudi v sodelovanju Slovenije s tujimi partnerji. To ne more biti prepuščeno stihiji ali pritisku razmer. Čas volilnih promocij je mimo, sedaj je čas dejanj. Čas za verodostojnost volilnih obljub.

Želim vam, da boste v Probanki znali in zmogli narediti nov razvojni preskok pravi čas in na pravi način. Da se bo uspešno ponovila začetna zgodba Probanke o ideji prodornih ljudi, o trdem in uspešnem delu, o prilagajanju spremembam, o usposabljanju in skupnem uspehu kolektiva z vodstvom in lastniki, ki vedo, kaj hočejo.

Predvsem pa ne kaže prav danes pozabiti, da je za tisto, kar je zdaj Probanka že, in za tisto, kar bo v prihodnje, bilo potrebno in bo še naprej veliko poguma in trdega dela. Zato mi dovolite, da za oboje, za pogum in trdo delo čestitam predvsem mag. Pajenkovi, ki je vodila Probanko vsa ta leta in jo bo, tako verjamem, tudi v prihodnje.

Iskrene čestitke k jubileju in prijetno druženje vam želim.”

 • Jakob Kovač

  Pa naj dopustuje kjer hoče ,vsepovsod vtikate svoj pokvarjeni nos!

  • učko

   Ah, nos ni pokvarjen, je pa prau, da folk zve iz mnogo virov, da je Kučo mafijec !

  • totex39

   Nosovi se vtikajo zaradi tega, ker te ljudje niso”čisti” in bi morali biti kaznovani, ne pa da uživajo na svobodi.

 • Olga2345

  Se bodo poslovili……Andree Prosenc v zapor v Avstriji, Pajnkova v Sloveniji, Kučan pa v Nemčiji, skupaj s Perkovičem in Mustaćem!

  • SIMON ROZIC

   To bi bilo idealno! Slovenci bi bili rešeni grozljivih dolgoletnih muk!

 • Franc Šink

  Tega govora nikoli ni napisal sam Je preneumen.

  • soc

   Človek, ki je zasnoval in izpeljal tranzicijo iz socialističnega samoupravljanja v tovarišijski (cronie) kapitalizem zanesljivo ni neumen, nasprotno, gre za briljanten um, ki daleč prekaša Kardelja, Popita, Dolanca… A žal briljanten na tisti strupeno pokvarjeni strani. Evil mind.

   Dobro se je odločil gobar iz Martuljka, koga postaviti za naslednika. Dobro za vodstvo in pomembne člane ZKS. Katastrofalno za Slovenijo in predvsem Slovence.

 • Vladimir

  najbrž gre pogledat Slovensko pokopališče,kje so pokopani zavedni Slovenci,njegove žrtve.

  • Jovo Jamnica

   Repression gegen Slowenen

   Ab Ende 1941 begann die italienische Armee die slawische Bevölkerung aus den ländlichen Partisanengebieten zu deportieren und die Intellektuellen in den Städten zu inhaftieren. Gleichzeitig führte die italienische Regierung unter Mussolini eine Bevölkerungspolitik durch, die man heute ethnische Säuberung nennen würde. Dadurch wurden allein aus der Provinz Ljubljana 30.000 Menschen (10 % der Bevölkerung) interniert. Zwei der größten Lager waren das KZ Rab und das KZ Gonars.[4] Die Inhaftierten wurden nicht als Kriegsgefangene, sondern als Geiseln behandelt, die man zur Unterdrückung der Partisanentätigkeit verwendete.[5] Da viele Internierte im Rahmen der Partisanenbekämpfung während der Erntearbeiten im Sommer auf den Feldern verhaftet worden waren, trugen sie nur leichte Kleidung, die für den rauen Winter ungeeignet war.[6]

   https://de.wikipedia.org/wiki/KZ_Rab

   • tarantela

    Tega nočejo vedeti na tem portalu. Aja, mene pa ven mečejo…

    • Jovo Jamnica

     Tudi mene. Tukaj na portalu je nekaj pro ustašev in to je pač njihova zadolžitev.

     • Nšo-či

      Lepo je, da sta tu

  • SIMON ROZIC

   Ne, Kučko si kupuje parcelo na Golom otoku, drugo pa za služkinjo Štefico
   pa na Grguru. Grem za paznika!

 • Hun

  ko narod Slovenski “dojame” da je podkupljena SOVA, Ministrstvo za notranje zadeve, Ministrstvo za pravosodje, davcna uprava…mu ne preostane Jansa..temvec stvar v svoje roke in sledijo masovni protesti…aha potem se zbudim in dojamemem, da zivim med strahopetnim narodom

  • xtc

   He,he,he zakaj ne greš protestirat?
   Če boš prepričljiv,boš imal kmalu množico.
   Ah ja seveda boš šel,če bo Kučan dal kaj bakšiša in senvič za protest proti vladi JJ,a ne?

  • WISKY 1000

   Tvoji komunajzarji te bodo rešili strahu huntek ali pesek.

 • Slovenec

  Povej mi s kakšnimi ljudmi se družis in povem ti kdo si.

  • WISKY 1000

   Kdaj bo kučanizma konec?

 • učko

  Eh, če ma pa Kučata za prjatla, pol nau šla u arest ne glede na to kolk je pokradla ! No, sej Kučo, tako kot Zoki, pobira procente.

 • dUSAnSlovenia

  Forum 21+ TATOV. ŽAL.

 • totex39

  Lahko se jima smeji, ko pa pri nas ne odgovarjaš za vsote pokradenega denarja, če imaš seveda pravo zaledje.

 • antimur

  Toliko zapora kot grozi Kučanu, je Pajenkova za njega smrklja.

 • VERRZIFIKATOR

  Milko Mali

  ZGODBA ZA NAJMANJŠE

  To je zgodba, a le za najmanjše,
  ki ne ločijo, kaj je resnica
  in kaj laž, kaj vseh laži kraljica,
  kaj debela laž, katere tanjše.

  Je najmanjši tak scenarij sanjal,
  Kekca da ustvaril bo na novo,
  ga obdal bo z Volkcem, Pehto, sovo,
  da se svet hinavsko mu bo klanjal.

  Najde ga ob vznožju serpentine,
  fant zelo na Kekca je spominjal,
  uril ga je in ga opominjal,
  da kako bo zvozil vse krivine.

  Treba je nastop imeti pravi,
  imitirati, to še posebno,
  masko si nadenjati pogrebno,
  klanjati se znati barvi plavi.

  Se najmanjši zmotil je presneto,
  saj ta Kekec, ki vse imitira,
  ves scenarij sproti mu podira,
  uničuje vse doslej posneto.

  Glavna scena pa doslej posneta
  tista je, uvidel ko je palček,
  da z golobčkom se je zmotil malček,
  saj ustvarila sta si Rožleta.

  • SIMON ROZIC

   Odlično, moj satirik, moj poet !

 • garfi

  bela Podgana zna uživati
  ob stotisočih Butalcev nima težav

  • Slovenec

   Glede na slovenske Butale levici in “novim” obrazom sploh ni potrebno
   skrivati pokvarjenosti.

  • SIMON ROZIC

   Resnica, ki boli !

 • Antonius

  Veleizdajalec: **Romana, dokler imamo vpliv na policijo, svoje tožilce in sodnike na krivosodju, ne bomo dovolili, da bi se katerekoli bančne *koprive* dotaknila pozeba**. **Ne sekiraj se, vse imamo že 27 let in še danes trdno pod kontrolo**.
  Šele trdna Janševa koalicija v vladi in parlamentu bo poskrbela, da se bo marsikoga odgovornih za bančni kriminal, ne pozeba, ampak huda zmrzal temeljito dotaknila.

  • Janko Gedlicka

   Spoštovani gospod, bi pa le želel vedeti, kdaj bomo imeli TRDNO Janševo koalicijo. Doslej jo še nismo imeli trdne. NLB in Telekom bi bila sicer privaizirana v trdni Janševi koaliciji. V TRDNI Janševi koaliciji bi bilo tudi pravosodje ob uporabi celo obstoječe zakonodaje prečišceno. Kršitve človekovih pravic bi povzrčile najmanj nazadovanje, ne pa napredovanje kršiteljev. TRDNE Janševe koalicije pa tudi sedaj ne gre pričakovati.

   • Antonius

    Janko, verjemite mi, da najin trud na portalu Nove berejo ljudje, ki ne zaidejo zgolj slučajno na e. strani Nove. Komentatorji smo zelo pomembni, ker sodimo med tiste, ki so jih na tv kvizu spraševali pod rubriko, *kaj pa glas ljudstva pravi*. Če naši resni komentarji ne bi bili pomembni, se z nami Kučanu zvesti provokatorji zagotovo ne bi ukvarjali. Jaz sem na glavnem ljublj. trgu celo doživel, da me je sicer osebno poznan z odobravanjem navdušen povzel ne, da bi vedel, da sem jaz avtor povzetega komentarja. Verjemite mi, da sem bil zelo vesel spoznanja, da naši komentarji le niso en prazen NIČ v nekem zgubljenem dnevu.
    Janko, trudimo se in pomagamo, da ljudje, ki jih zanima, kaj pravi glas ljudstva, spregledajo in se informirani lažje odločijo na volitvah.
    V letih sem že, a včasih razočaran vendarle opažam, da je smiselno ostati optimist.
    NSi-kd se je končno zavedela, da jih Novakova vodi v pogubo, žal mi je samo, da je trdovratno in vzvišeno vztrajanje Zidanška na svojih egoističnih stališčih onemogočilo, da bi se združena SLS ponovno vrnila v parlament. A kot sem že zapisal, ostajam optimist. Zagotovo se bo zgodila trdna koalicija desnih strank, ki jo bo vodil na volitvah najuspešnejši Janša.
    Janko Gedlička, verjemite mi, tudi najini komentarji so za slovensko demokracijo zelo pomembni.

 • #SDSzate

  Seveda, da se bosta sestala. Kriminalci se sestajajo z drugimi kriminalci. Upam, da bo Jansa spravil v red tega pritlikavca. #SDSzate

  • SIMON ROZIC

   …če ga ne bo on, ga bom koknil jaz! !!!; vendar pa, če bo 100% dokazano, da sem ga
   koknil jaz, bo vseeno kriv Janez Janša!….

 • Claudio Moro

  SAMO SDS LAHKO RESI EVROPO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Tanja Bor

   Kdo pa tebe rešuje? In plačuje?

 • lado

  kaj lapate ,lenuhi leni !!! kar ste , gnide, volili, to imate !!! takim ni pomoči ,najbolj KRETENSKI NAROD NA SVETU !!! KREEEETEEEENI IIII !!!! GOTOFI STEEEEEE !!!! GOBCAČI , NIČ OD NIČ !!!!!!!

 • Mike Zulu

  Vsak dan ene par člankov o Hrvatih na 24kur, mmc, direkten prenos njihovih Vatrenih itd. Upam da ima naša desnica kakšen plan cenzure teh Balkanjerosov, ker jih imam že poln K!… Sicer pa ko čistokrven Slovenec navija za Hrvaški fuzbal se vpršam kje za vraga jaz živim!!!?!?!?

 • Kučko pod pručko

  Kompleks majhnosti

  Hudič je, če zrastel nisi v višino,
  če na nogah kratke si postave,
  se podle misli motajo sred’ glave,
  hudobija vsidra se ti v globino.

  Na vse načine normalne gnjaviš,
  uničuješ vse, kar nas obdaja,
  kar dobro je, vse kar obstaja,
  da podlo le svoj ego zdraviš.

  Miru ne daš še na stara leta,
  vse kar je slabo, prihaja iz tebe,
  in v škodo vseh le vidiš sebe,
  čeprav trpi nam domovina sveta.

  A kaj ostalo bo od tvoje duše,
  ko gnil pozabljen boš v samoti,
  ne izogneš tej se ti sramoti,
  ko pokrival bo le kup te ruše.

 • Stajerka

  lučaj proč je Goli otok……naj kar ostane tam, kamenja še vedno ni zmanjkalo…..iz Rajske plaže samo na ravnost za nosom……

  • SIMON ROZIC

   Bojim se, da so Brioni rezervirani za hrvaške “fusbalerje”….torej hop na Goli otok!
   Z golo ritjo, prosim , tovariš Kučan, da te vidimo, kakšen si bil ob rojstvu!…

 • Jovo Jamnica

  Ali je Probanka poslovala leta 2007 učinkovito?? Je tukaj kakšen bančnik, ki se spozna na bančno poslovanje??

  —————–

  NADZORNI SVET PROBANKE O POSLOVANJU PROBANKE V 2008. LETU IN RAZPOREDITVI DOBIČKA

  Glede na drastično zaostritev razmer na finančnih in kapitalskih trgih v zadnji tretjini leta smo v banki iz načela previdnosti in za svojo poslovno okrepitev ter utrditev položaja v prihodnosti oblikovali v breme tekočega izida za 10,8 mio EUR oslabitev in rezervacij, tako da znaša kazalnik oslabitev in rezervacij glede na rizično aktivo banke 4,25 %. Posledično znaša čisti dobiček banke 3,779 mio EUR,« je povedala mag. Romana Pajenk, predsednica uprave Probanke, d.d.

  Nadzorni svet je sprejel tudi predlog skupščini o delitvi bilančnega dobička v višini 10,859.321 EUR, ki ga sestavlja čisti dobiček iz leta 2008 v višini 3,779.421 EUR in nerazporejeni dobiček iz preteklih let. Nadzorni svet predlaga skupščini, da banka letos ne izplača dobička in da ta v celoti, tudi glede na priporočilo Banke Slovenije, da se krepi moč bank v…

 • Tweety Bird

  Ko so letalo zamenjali z avtobusom, je bil med ‘Ognjenimi’ samo en Car – Duje Ćaleta. Potem pa je prišel “kralj” in vse zafural. Tako srebrno medaljo kot Lukovo zlato žogo, kot tistih 500 tisoč z razlogom ponosnih Hrvatov, ki so – malo v transu, malo iz nevednosti – po verzu “Herceg-Bosno srce ponosno” skupaj z najboljšim igralcem na planetu skandirali “hočemo še”. Nato je Marko “kraljevič” Thompson skušal zapeti še eno pesem, toda ni bilo matrice. Resnično, za Markove pesmi je matrica vedno ista – fašistična. In ni pomembno, kaj in kdo poje. Pomembna sta besedilo in roka v zraku….Tudi za SDS-ovce je matrica vedno ista – fašistična in janšistična…A ZGODIL SE JE VELIKI POK !!!

 • Tweety Bird

  Namesto sokolov je pristal le orel. Mladen Krstajić, srbski selektor, po rodu Bosanec, je všečkal Rakitićevo fotografijo s Thompsonom. In je spet, v fašističnih medijih z druge strani terena, tiste beograjske, postal “kurbin sin”. Seveda ni bil “kurbin sin”, ko je pred dvajsetimi dnevi tehnologijo VAR primerjal s haaškim sodiščem, ki je, glej ga zlomka, obsojalo samo Srbe.

  • Slovenski štor

   Tweety Bird,tič gologuzi,nimaš pojma o nogometu,zato pišeš samo o slavju Hrvatov.Čutim veliko nevoščljivost,zlobo,poniglavost,pritlehnost…Niti sem gledal,niti bil vesel…vsak se ima pravico veseliti…Tudi mi,pravi Slovenci in slovenski navijači smo se,velikokrat…in še se bomo.Upam,da brez tebe,šumasti tič in brez udbe,ki ne sodita med navijače.Jaz sem gledal NOGOMET!In NOGOMET sem videl.Dober.
   Ko poslušam in berem vsa ta sranja,se zahvaljujem Bogu,da smo se zmazali s tega Balkana in iz tega sranja.Boga še prosim,da bi pamet srečala tega nesrečnega tiča in njemu podobnih.Nad Udbo sem obupal,ta je toliko “tupoglav”,da ga bo treba prenašati.
   Nisem član SDS,a mi gre na smeh in jok,ko berem,kaj ti neumni,gologuzi tič,pišeš in primerjaš…Ti, gologuz,veš koliko, nas, volivcev žališ?Ti je jasno,da Slovenija ni samo tvoja in tvojih “jebivetrov”(ti razumeš samo takšne besede!),da smo tudi drugi rojeni in živimo v Sloveniji in imamo vso pravico.Ne ti in ne tvoji “jebivetri” nas ne boste gnali iz Slovenije.Bilo je leto 1991,ne bojim se ponovitve.Vedi,da tokrat ne bo napake.Po demokratični poti(ne tako kot leta 1945,ko so tvoji predniki-dedič tistih si gotovo ti in udba-delali masaker(genocid) nad Slovenci in drugimi…) bomo prišli do Druge republike.Naprej Slovenija!Bog živi Slovenijo.

 • Tweety Bird

  Ko je Thompsonu spodletela druga ustaška pesem, je Luka Modrić, v stilu kapetana, zapel drugo. “Zovi, samo zovi, svi će sokolovi*” je prepevala zbrana množica, medtem ko je Ivan Rakitić delal selfije za Instagram….SDS-ovci vse to podpirajo…gliha vkup štriha !!!

  • УДБА

   Ničvredne ustaše ne morejo iz svoje kože. :)

   PS: Aoj Slobo, šalji nam salate, biče mesa, klačemo Hrvate (pokatoličene Srbe). :)

 • Tweety Bird

  Ko so pred nekaj desetletji vprašali legendarnega boksarja Marijana Beneša, kaj je po narodnosti, je on – parafraziram – rekel: šampion. Hrvaška je vicešampion. To je nedvomno. Marko Perković Thompson je fašist. Kar je tudi – nedvomno.

  *(Kliči, samo kliči, vsi sokoli bodo …) – verz iz hrvaške pesmi “Oj, Hrvatska, mati”
  **vojna
  ***pripravljeni (ustaški pozdrav: Za dom spremni)
  ****rojstni kraj Thompsona

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kako luškan parček sta ta dva golobčka. Kar naj na Rabu ostaneta. Uh, pardon, oba morata najprej odsedeti nekaj letno zaporno kazen, potem pa naprej. Bojim sem, da Mili ne bo živ prišel iz kehe.

  • Pa nakraden denar vrniti davkoplačevalcem.

  • Slovenka

   Po odsluženi zaporni kazni pa trajen izgon iz Slovenije.

 • tarantela

  A to, s kom se bo sestal Kučan, ste pa u kafetovem zocu prebral?

 • tarantela

  Najbrž ste na kavni usedlini videli, s kom se bo zgoraj omenjeni gospod sestal…

 • domovina mili dom

  Kradislavi Roparjevići na mafijskem simpoziju.

 • УДБА

  Vsem ljudem, kateri podpirajo “Tupsona” in kateri so se razpisali na twiterju, da s tem ni nič narobe. Vsem vam jeb..m mat..r kurvi…..ku. :)

  PS: Verz za Hrvate(pokatoličene Srbe) – Aoj Slobo, šalji nam salate, biče mesa, klačemo Hrvate. :)

  • Anthon

   Ti je Hišan ukazal, da tu smetiš s srbijansko “kulturo”?

  • učko

   Hrvat te je naredu, majmun !

  • Slovenski štor

   Udba,mene ne briga niti “tupson” niti slobo,mene skrbi za Slovenijo.Če ti živiš v Sloveniji,bi bilo dobro,da bi tudi tebe vsaj mamo skrbelo.Vidim,da ne živiš slabo.Prepričan sem,da živiš dobro,vendar ne zaradi svojega “genija”,ker genij nisi.Tvoj besednjak kaže,da si “tupoglav”(tupoglavi imajo sposobnost onesposobiti sposobne.Priznam,to je problem.),zato na račun drugih lepo živiš(to si sam “povedal”,ko si se poimenoval UDBA(v cirilici- si Srb,kar ni nič narobe).To,da si Srb,ti ne daje nobene pravice,da vsem nam,Slovencem(jaz sem!) in drugim, j… m…. in tako naprej.Tudi tebe je rodila mati!Poglej se v ogledalo,vse tvoje kletvice letijo v tebe!Nimaš pravice klet niti moje niti svoje matere.Kljub temu,da si “tupoglav”,razumeš,kaj ti pišem.Ti ne boš nobenega klal,še posebno ne v Sloveniji,ker si prevelik “kričač”.Verjamem,da imaš “drisko” po uspehu Hrvatov na SP v Rusiji.To je normalna reakcija,takšnih kot si ti.Nisem navijač Hrvatov,navijam za Slovenijo v vseh športih.Čestitam pa vsem,ki so boljši in uspešni.Vsi,Francozi,Hrvati,Belgijci,Angleži in tudi vsi drugi,si zaslužijo čestitke.Vsaka država in njeni navijači imajo pravico slaviti in naj slavijo.Tudi mi smo:košarka,rokomet,odbojka,skakalci,smučarji….Upam,da še kdaj tudi nogomet,ker ga imam zelo rad.Zato me toliko bolj moti tvoje “proseravanje”,prepotentnost,napihovanje,žalenje,nečloveškost…Grozno,kakšna posrana rit si!Sedaj mi je šele jasno!A,ti sploh veš,kaj je UDBA?Končal bom s predlogom,ki bi bil v Sloveniji spremljiv za vse,tudi za tebe “tupoglavi”.Spremeni verz in poj :Aoj Slobo,šalji nam pamet,da bude,čim više EURIČA!

 • Jovo Jamnica

  Z naskokom najbol protiustaški twitt, kar sem jih prebral zadne dni. Seveda se strinjam zgolj z drugo polovico, ker sem desničar.
  ————-

  Zaslužena zmaga sekularne, liberalne in multikulturne Francije proti zatohli, nacionalistični, nazadnjaški in konservativni Hrvaški. Zmaga razsvetljenstva nad dogmo, pluralizma nad enoumjem.

  https://twitter.com/Pertinacal/status/1018573986530197504

  • učko

   Jah, Francoze razsvetljujejo musloti, imajo že cele četrti v svoji “no-go” oblasti, napadajo samske ženske, otroke itd. Jah, bravo Jovo, ti maš občutek za stvari !

  • Caterpiller

   Francoze, vsekakor jih izjemno cenim te egalite, liberte, fraternite vedar ta odprtost vodi do islamizacije nemirov in terorizma spomnite se Nice, Pariza, Charli-Habdo…
   Večina francozov ni več tako navdušena nad to multikulturalnostjo in vsem tem zato so pa izvolili desno vlado in Macrona…
   Ni vse tako enostavno…

   • Jovo Jamnica

    Sem napisal eksplicitno, da se s prvim delom twitta ne strinjam…

 • Anthon

  Pri nas še nimamo vladavine prava. Ko bo, se nam ne bo treba hecati tule po portalih, ker bo hece izvajala država.

  • učko

   Sanjaj ti svoje, mačje sanje, hehe

 • Krtača 20

  Kdaj pa janez z đuđić in snežić odrine v Venezuelo? Vlade ni sestavu tko da lahko kar pokat začne.

  • učko

   Kaj te zdej rajcajo dudike od đuđike ?!

  • Slovenski štor

   Mislim,da boš ti šel.Počasi začni pakirat.Ne vzemi preveč s seboj,ker te bodo že na meji oskubli.Za vsak slučaj vzami še figov list,da boš lahko vsaj pimpeka pokril.

 • učko

  Jah, slovenski milijarderji se družijo skupaj, kaj mislite da se bojo z vami?!! No, a kdo ve, če Voljč še straži Kučanove milijarde v Mehiških bankah? Zdej se mu ni več treba z avionom vozit na nadzorne svete v Gorenje, ker ga je Kučo prodal svojim prijateljem Kitajcem.

  • Anthon

   Narazen se je težje družiti.

 • ☠️

  A smo rahlo nevoščljivi? To, da živite v smrdljivih, plesnivih bajtah ali 9. nadstropju bloka na 27 kvadratih, ste krivi sami. Samo vi in nihče drug. Ne komunisti, ne udba, ne Kučan, ne mafija, ne sosed. VI SAMI.
  Tudi če nihče ne bi ničesar »pokradel« bi bili še vedno usrani luzerji na minimalcih. Zavedajte se tega.

  • RATATA

   Strašen si puhoglavec, za pogledat. Očeta pozdrav. Mi je prav potožil, kako se sekira zate, ko si tak debil.

   • ☠️

    @disqus_h7VSB3YfTo:disqus če bi se jaz, kot se očitno ti, lahko pogovarjal z mrtvimi, bi iz tega naredil dober biznis in ne pizdakal, kako so komunisti krivi za tvojih usranih 300€ na mesec.

    • RATATA

     300 eur na mesec dam jst sam trinkgelta kelnrcam primitivc fukjen!

  • rubec

   Majmun. Se opravičujem krajše se ne da.

  • Slovenski štor

   Od Ponosnega Slovana do Lobanje, je že napredek.Žal,ostaja prepotentnost,podcenjevanje,zloba,podlost,pritlehnost,pokvarjenost….Dobrega ne opazim.
   Kakorkoli,določene besede te “zadenejo”.Poskušaš skriti,pa ne gre.Cinizem -ne!
   Besede in določeni stavki in misli mi govorijo-a,si zdravnik?Če si,Bog se usmili tvojih pacientov!S tem ne mislim,da si slab zdravnik,prav nasprotno.Po drugi strani pa si “zajeban” do pacientov in sodelavcev.Če nisi,ubogi sodelavci.S takim tipom delati,je noro.
   Ti si lahko vse,samo filantrop nisi.Manjka ti empatija.Sočutje,usmiljenje…Ja,Bog ti je lahko dal skoraj vse,a vsega ne!

 • RATATA

  Proküićan in propajenk na prorabu s prošarcem… ma koga to interesira, se bom zapeljal na Rab, pa bom pogledal, če so res dol. Zdaj je lepa napoved in bo mirno morje ter vrez vetra. Če jih vidm qrce jih bom fotkal in pokatzal.

  • tohuvabohu

   A je protunek tudi tam? Tu je lep mir. Samo Štrosmajer nekaj serje, pa ne bo dolgo.

 • učko

  to si sam ti opazu, ti si nekej posebenga

 • RATATA

  Sproščena ti je mlahava pizda tvoje prfukjene filantropične matere usekane na komunajzrskega stalina brkatega!

  • janez cepec

   mora, de so tvojo tastaro Kozaki žvajzal, k’ si tak kozu

   • RATATA

    Ne vem sicer, toda dvomim, glede na moj izgled in generalije. Vem pa, da ti ne prilezeš dlje kot do desetega brata, zabitega sina desetnice z zamočvirjenega območja nesrečnih požiralnikov in poźganice iz črne jame solzic in grape prečudnega cveta.
    Nikdar nič ne bo iz tebe!

  • ☠️

   A ti sploh veš, kaj pomeni filantropija?

   • RATATA

    Jaz vem vse kar je potrebno.

 • Domus Lubus

  Ha, slika Kučana na trajektu. Ničesar si ni “luftal”…..

 • komar marko

  rdečuhi, ni čudno da je jajo napovedal postoterjenje kapacitete arestov in uvedbo AVSTRIJSKIH sudij, zato pa rdečkoti tako zavračajo koalicijo z jajotom. Preprosto, ker se bi drugi dan znašli v arestu! KapiŠ!

  • janez cepec

   Janši se jebe za bolnice, je pa res, kot je napovedu, zapore bo poveču, posodobu, (bazen, džakuzi, plazma TV, mali nogomet), zihr je zihr, kva pa veš, kdaj bo šu spet u arest

   • komar marko

    hja če bi rdečuhi imeli en sam dokaz, bi sedel. V knjigi PADLE MASKE frend od Palčka Smuka opisuje kako je Palček Smuk po Bosni iskal vire od preprodaje orožja, pa je našel samega sebe. SLUČAJ??????????????????

    • slaipowi

     Ne serji. Ti v življenju nisi prebral knjige. Mogoče kakšno črtico, pa še to dvomim. Nisi sposoben prebrat in razumet več kot ene strani A4 formata

 • komar marko

  kjerkoli je marmeljada se rdečuhi oblizujejo. Občudujejo marmeljad imperialistov, potem ko ti obiščejo tankovske rove ali pa slepe jaške. kapiš!

 • komar marko

  TUNKO spodaj ima izbruhe, ker DESANKA zaradi šamrnice ne deluje, Koza JUlika pa je v varni štali!

 • komar marko

  A je Palček Smuk vzel s sabo KIŠTO od PIRA????????????

  • Jovo Jamnica

   Ne rabi, ker jo na Rabu tut lahko kupi…

   • komar marko

    se bojim, da so STROJANI v primerjavi z njim pravi poštenjaki. Kapiš!

    • Jovo Jamnica

     Ne kapiram, kaj ma to z prazno kišto pira veze. Nisn še slišo, da bi Strojani zbirali plastiko…

     • komar marko

      no ja, kaj je PRIHVATIZACIJA veš, še nisem čul da bi kak rdečko kaj kupil!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Jovo Jamnica

      Jas pa sn slišo, da z tujim gnarom kar pridno zapravlajo… Sto ljudi – sto čudi.

     • komar marko

      ja maš prav. Povdarek je s TUJIM GNAROM! kapiš!

     • Jovo Jamnica

      Ne morem, da verjamem, da mam jas prau… ROTFL

     • komar marko

      pa saj sem vedno trdil, da so STROJNIKI pametni ljdje. kapiš!

  • slaipowi

   Ne, to mu bo prinesel redni obiskovalec Raba, Grims.

   • komar marko

    kolikor vem, ta ne prebavlja LOPOVOV in luftaric, tako da je odgovor podtikanje v stilu rdečuha!

    • slaipowi

     Zakaj pa potem hodi na Rab? Najbrž zato da greznica24tv potem lahko piše “iz zaneslijivih virov smo izvedeli”. Na Rab pa hodi, dokazano….

     • komar marko

      dokazano se na RAB vozi s trajektom. Kapiš! In kaj ti delaš v greznici, ŠE VEČJO GREZNICO. Za tebe so KURE!!!!!!!!!!!!!! To je pravi poden in dno greznične vsebine. Po tvojih zapisih si iz tega dna. kapiš!

     • slaipowi

      Rad nerviram take drekače kot si ti. Ravno za to greznico…

     • komar marko

      uf ne boš verjel, zelo hitro boš na obratih in si že. kapiš!

     • slaipowi

      Ha ha. Še eden ki ne zna šteti do 46

     • komar marko

      jaz sem bil samo TRIKRAT v prvem razredu. kapiš!

     • slaipowi

      Lepo da priznaš

     • komar marko

      lepo, samo je problem da ne kapiš! kAPIŠ!

     • slaipowi

      Lepo da priznaš da ne kapiraš. Saj ne moreš, ker podpiraš jajota.

     • komar marko

      ah, pa ti si kot stara LP ki preskakuje. Kapiš!

     • slaipowi

      Ti si pa jojotov pristaš. Kaj je huje? Saj ne boš razumel. Nisi na tem nivoju. Res si budala

     • Den456

      Redki so na vašem nivoju. Človek s tako nizko inteligenco, kot so podporniki levice v Sloveniji, je prej izjema kot pravilo.

   • Jovo Jamnica

    Bol rdečega Visa si mislo???

    • slaipowi

     To ne vem, na Rab pa hodi, dokazano…. Pa slika s telefonom tudi. Nepooblaščeno in brez dovoljenja. Jaz bi mu zaprl gobec enkrat za vselej če bi ga dobil pri tem

     • Jovo Jamnica

      To je blo na Visu, ko je Tomićko fotko…

     • komar marko

      na ja, vi ste korajžni ko vas je sto na kupu. Drugače pa je za vas špičak pravi zakon!

     • slaipowi

      Plenice ti je mama že zamenjala?

     • komar marko

      hja, glede na to da si verjetno SPOMENIČAR iz Lažgoš, imaš izkušnje s pelnicami in smradom, ki ga voham preko ekrana. kapiš!

     • Jovo Jamnica

      Vijadva se zglea vredi štekata…

     • slaipowi

      Odlično

     • Jovo Jamnica

      Ja. Sn opazo…

     • slaipowi

      :)

     • slaipowi

      Ti pa si pacient. Še večji od jajota, Grimsa in Gorenaka. Taki pač ste podporniki SDS, Svoji k svojim

 • komar marko

  Pri rdečuhih je panika. Šarko se nasmehne enako kot naš pes, ko je deležen požirka PIVA.

 • komar marko

  zakaj rdrčuhi sovražijo imperialiste, njihovi dolarčki so jim pa tako ljubi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • slaipowi

   Mater si pameten. Ampak Olgi ne dosežeš do gležnjev.

   • komar marko

    da sem pameten, so mi danes potrdili tudi ŠVABOTI in bom imel mir pred njimi vsaj kak teden. So rekli javol, in pridno delajo. Kapiš!

    • slaipowi

     Ha ha. Sanja svinja o koruzi

     • komar marko

      glede svinjanja si prepoznan. Glede dejstev in resnice te nikjer ne sledim. Kapiš!

     • slaipowi

      Saj ne moreš sledit ker si podpornik jajota. Še enkrat lepo da priznaš.

     • komar marko

      no če se ne strinjam z rdečuhom sem takoj domobranček. Prteprosto. VAKUUM in ČIP ne moreta imeti mišlenja! Kapiš!

     • slaipowi

      Kdo je uporabil besedo domobranček? Jaz ali ti? No vidiš. Pa si dokazal svoj intelektualni nivo. Torej je jajo zate domobranček. He he… Butelj na kubik. Dokazana SDS-ovca

     • komar marko

      uf, mentalna akrobacija rdečkota. čestitke. Pozdravi Palčka Smuka! Kapiš!

     • slaipowi

      Kakšna akrobacija. Ti se sprenevedaš. Butelj z dvema razredoma OŠ

     • Den456

      Ti si pa pameten kot, da si naredil kumrovški doktorat.

 • УДБА

  “Da je bil Thompson na avtobusu s člani Hrvaške reprezentance in jih je pričakala stotisočglava množica mladih v Zagrebu, bi moralo vsem odpreti oči o resničnem vzroku za kriminalno prepoved koncerta Thompsona v Mariboru s strani levičarjev, ki svoj narod in domovino zaničujejo” Grims, SDS

  PS: Povejte mi to v obraz, pa vam razbijem betico od beton. :)

  • Slovenski štor

   Udba,od kod govoriš?Saj te ni več.In še groziš.Sram te bodi!S smetišča zgodovine se oglašaš.Kdo si ti?V Sloveniji cirilico uporabljaš(to me ne moti) in upaš groziti ljudem,ki povejo svoje mnenje(to me pa moti).Malo se umiri,nisi več na Balkanu.Si v EU.Zavedaj se tega.Bo šlo?

 • komar marko

  kako lepo je bilo slišati HRČKE, BOG, DOMOVINA, kajne TUMPKO. To tebe moti. Ti si za koze in njihove hebatelje.

  • slaipowi

   Te mokre plenice žulijo?

   • komar marko

    ne, pač pa tvoj smrad. Kapiš!

    • slaipowi

     Za kakšno dišavo pa tisti s IV. stopnjo izobrazbe (povprečni podporniki SDS) seveda nimate. Se boste ja zadušili v lastnem smradu.

     • komar marko

      HJA, GLEDE NA TO DA desnica IN intelekt PREVERENO NE HODI AN VOLITVE IN DA SEM BIL samo trikrat V PRVEM RAZREDU, SE STABO TEŽKO POGOVARJAM NA NIVOJU, KAR SPROTI DOKAZUJEŠ! KAPIŠ!

     • slaipowi

      Ne rabiš se pogovarjat z mano. Daj se z Olgo. Sta na istem intelektualnem nivoju

     • komar marko

      kje si pa opazil, da se jaz s tabo POGOVARJAM? Si ti res tako prizadet???????????????

     • slaipowi

      Rdeča lučka ti sveti. Rabiš apaurin? Sorry ampak jaz ga nimam. Vprašaj Olgo

     • komar marko

      Rdeča lučka? kaj je to? o čemu pišeš? Kaj imaš ti čez SLo ženske. Si toplovodar? Ni čudno da tako zaudarja!

     • slaipowi

      Olga ti bo pomagala. Vidim po tvojih komentarjih da dihaš že na škrge.

     • centurion

      Stisni že tisti prst spet na svoje mesto.
      Pesu v rit.
      Pa ga spet obiži in pokaži.
      Vzemi si mal odmora zase…..in splošne rekreacije sredinca….

     • slaipowi

      TI praviš da se pogovarjaš. Očitno imaš tudi spomin kot zlata ribica, celi 2 sekundi…. Čestitke za ta dosežek

   • Slovenski štor

    Kaj si že,Slapovi?Tvoj obraz kaže,da si bolan.Teksti,ki jih pišeš potrjujejo diagnozo.Ne morem in ne smem, tako, javno napisati,razen če mi ti to dovoliš.Menim,moral bi iti na zdravljenje.Tvoj um je prizadet,prst otrdel,drugi prsti skrivenčeni,oko solzi,obrazne mišice-živec vnet .Težek primer.

 • ☠️

  Desničarji, dajte razumeti, da smo levičarji bolj izobraženi, bolj spoštovani, uspešnejši, sposobnejši, bogatejši ter fizično in psihično močnejši. Vsi sposobni poslovneži nove dobe so liberalci. Ne samo pri nas. Tudi po svetu, od Gatesa, Muska, Bezosa, pa do pokojnega Jobsa. Vsi.

  Vi pa ste zahojeni, nazadnjaški, neizobraženi, vedno jezni kmetje in proletarci. Želite si da bi vas cenili in spoštovali samo zato, ker so vaše familije v isti zatohlo dolini že 200 let.

  Svet gre naprej, vi ostajate zadaj. Pa pa!

  • antimur

   Brez desničarjev bi ti še dandanes natepaval bosanski lonec, kar se pa pameti in inteligence tiče, preberi svoje komentarje in ostalih levih fašistov, pa ti bo jasno, kako nizko kotirate, ste mentalni in moralni revčki, večino materialnih dobrin, ki jih premorete, je pa tako naropano.
   P.S.: Ne mešaj liberalizma z vašim roparskim kučanizmom.

  • bubamara

   Če mi boš napisal definicijo levičarja in desničarja, ti bom lažje sledil s tvojimi zapisi. Trenutno sem malce zbegan, ker med levičarje naštevaš največje kapitaliste tega sveta.

  • montyamp

   No ja , pri tem seznamu bi lahko začeli .
   Rojeni v znamenju kozoroga , politična elita ki izvaža bolne otroke .
   Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Matjaž Han , Franc Trček ,Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Spomenka Hribar , Violeta Tomić , Violeta Bulc , Tjaša Andrée Prosenc , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka , Iztok Podbregar , …………. Kocjanćić , Miklavćić , Isajlović , so tudi že kandidati za preimenovanje v hijene .

   • ☠️

    Ummm… jaaaa….?

  • dr Janez Sveti

   Jaz sem genij.
   DR janez Sveti desničar

   • ☠️

    @sveti_janez:disqus Sebi Med Tem Ko Ščije.

    • Rožle

     Tist tut en Sebi

    • centurion

     Levi ste v PESOJEBI.
     VSI.
     V najboljšem primeru-PEDRI in LESBE.

     • Zgornji

      AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! Ampak, kaj, ko pa se tega niti ne zavedajo ne … !!!

  • vera krusic

   tovaris smrt, vsi sposobni poslovnezi na zapadu so res liberalci i kapitalisti na vshodu kjer je vladal PROPALI KOMUNIZEM pa so tycooni KGB ali JUGOUDBOMAFIJE in ostali boljseviki…
   se pomnite tovarisi…

  • mona lisa

   Levičarji ste samo lopovi in nič več.

   • žogica

    Ti pa nisi mona lisa, ti si navadna janšistka.

   • Zgornji

    AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!! DOBER OPIS !!! ! !!!

  • Zgornji

   … LIBTARDS … !!! ! !!! THAT’S WHAT YOU ARE !!! ! !!!

  • Jaka Sraka

   Ti, pohorski PASTIR ŽE VEŠ….

  • Slovenski štor

   Lobanja(Ponosni Slovan),kdo pravi,da so zapisani levičarji?Liberalci niso levičarji!Pravi levičarji pa sploh niso liberalci.Tvoja kolobocija je možna samo v Sloveniji.Ti si o desničarjih misliš kar hočeš,pišeš kar hočeš,preklinjaš…tvoje mnenje v današnjem Svetu ne pomeni nič,v Sloveniji pa ima pomen ene mišje dlake miši,ki skače tam nekje blizu tebe.
   Ti si lahko narcis,prepotentnež,dvoličnež,bogataš…na koncu nisi nič.Tvoja perspektiva in moja perspektiva, sta enaki-lobanja! Res je,da nista enaki.Komu mar!
   Ti misliš,da si svetovljan,živiš pa v zatohli dolini šentflorjanski?To ne gre skupaj!
   Ti in tvoji kompanjoni,ste slabši kot mi,kmetje in proletarci.Zagledanost v svojo razgledanost je hudo nerodna stvar.Praviloma te bo hitro butnila,direkt v tvojo glavo,oprosti,lobanjo.
   Svet gre naprej-ti ostajaš!Če letiš po Svetu,to še ne pomeni,da greš s Svetom naprej.Mi gremo naprej,ker smo vkoreninjeni.Svet se vrti,ti pa letaš kot muha brez glave-saj res,saj si lobanja.

  • MižekFiga

   Kdo ve? Kdaj in kje so bili najdeni “možgani” v katerikoli lobanji ???

  • Soave

   Oooooo, hvala Bogu !! Odhajaš s portala ti nadvse
   ” izobražen, bolj spoštovan, uspešnejši, sposobnejši, bogatejši ter fizično in psihično močnejši.”. . . . . . osebek ?

   • ☠️

    Ne, ne odhajam.
    Pa ni se mi potrebno zahvaljevati. Je že vredu.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Tvoj post najbolj izkazuje tvojo “inteligenco”. Evolucijsko si prilezel najbrž šele do homo erectus, kar pomeni, da ti stoji vsaj pokonci ko pišeš take trotlarije

 • bubamara

  Pajenkova se je šla monopoli. Butalci si njenega dela ne predstavljajo in se zanjo ne zanimajo, ker je gospa svoje delo opravljala zelo spretno. Še za Butalske raziskovalne novinarje je njeno delo znanstvena fantastika, ki je ne premore intelekt Butalcev. Butalcem lažje dopoveš, da je Janez kriv.

 • montyamp

  Slovenci najbolj zabit narod v EU , med prvimi tremi na svetu .

  • Zgornji

   Amennn . Žal.

 • Tanja Bor

  Utihni že s svojimi slaboumnostmi.

 • žogica

  Neuradno sem izvedela, da Kučan in Šarec skupaj uživata na Rabu!

  • Zgornji

   PARAZITA HINAVSKA !!! ! !!!

   • žogica

    Kaj te boli, glava ali jezik?

    • Zgornji

     Nič od tega me ne boli ! Pa kaj tebi spet ni jasno ?? :-P

 • Zgornji

  … PARASITOS LOS AMIGOS … !!! :-P !!!

 • Den456

  Ga bo Štefka nabunkala, da bo še manjši kot zdaj. Bo potreboval stolico, nič več pručke.

 • Adijostevi

  Upajmo, da bo na mrzlem ob klimi. Ko pa bo šel na vroči zrak, pa upajmo, da si ga vzame matilda k sebi. AMEN
  Serpetinšeka pa naj imajo tam, da bo olive pobiral in travo urejal ŠTEFAČI KJUČAN.

 • sloustava

  Skrajni cas, cas, ki se ga Kucan in njegov klan tako zelo boji, je cas nas, Slovencev in drzavljanov, ki smo ZA Slovenijo. Lep dokaz njihovega alarmantnega strahu pred narodom je uboga para Zidan, ki pa se gre “prostituirat “ k Lunatiku! Kucan, Golobic in Jamnik ter neokomunisti (slabsi od vseh eno-izmov), bodo naredili vse PROTI narodu. Omejeni in popravljalsko ponavljajoci se tisler pa ne sluti, da mu telebnil kot je dolg in sirok! Ko bo to rekel Palcek in mu sluzasto potrdil vecni studentek in kmet ter tekel k mudzahedinkam na RTVSLO. A, Kucance, kucancisti, narod ni vec isti…., preplasen in nor! Norih vas je samo se 10%….In JA, imate davcne oaze, mi imamo pa Zakone!

 • milanček

  a je ta kratka debela komunajzarska golazen iz murgel že utonil ?

 • večni srb

  Zgleda tudi Piranska uvala ni bila njegova intimna opcija, Rab je pa že bolje.
  Mislil, sem, da hodi Kučan na morje v Neum.

 • trobenta

  Povej mi s kom hodiš-povem ti, kdo si….

 • Amerikanc

  Toti Rab je pa precej mafijski otok. Nacionaliste in fašiste vleče na kraj zločina – Campor !

  • AlternativaZaSlovenijo

   Vleče ex-slovenske komuniste.

 • dr Janez Sveti

  Mi gre kar dobro. Rad bi ti povedal, da se imaš lahko dobro, če imaš veliko materialnih dobrin ali pa nič. Kdor je to sposoben dojet in živet je za mene sposoben srečnež.
  DR Janez SVeti genij

  • Tanja Bor

   Verjamem.

 • AlternativaZaSlovenijo

  “Zavedni Slovenec” in levičar Milan Kučan gre zapravljat denar v tujino. Kam je šel pa dopustovat Lukec? Ona trapa tomičeva je šla verjetno na Hvar (vsaj tako je bilo videti lansko leto) Evo vam levičarji kam vaša gospoda, pardon tovarišija hodi? Zakaj pa ne gredo v S.Korejo ali Venezuelo?

 • milanček

  a ta komunistična golazen še ni gauznila?