[FOTO] Napad na svobodo novinarjev: Levi fašisti napadli novinarko Demokracije Petro Janša, policija ni posredovala!

Na majskem protestnem shodu, kjer se vztrajnice in vztrajniki Odbora 2014 vsak drugi četrtek v mesecu tradicionalno zbirajo pred Vrhovnim sodiščem RS v Ljubljani, je prišlo do incidenta. Napadena je bila novinarka Demokracije Petra Janša.

Shod je sprva potekal mirno in dostojanstveno. Poleg predsednika Odbora 2014 Aleša Primca sta na kršenje človekovih pravic in temeljnih svoboščin v slovenskem pravosodju opozorila še poslanec SDS mag. Andrej Šircelj in glavni pobudnik iniciative za drugi tir Vili Kovačič.

Napad na novinarko Petro Janša
Ko se je shod približeval koncu, se je zgodilo nekaj, česar ni nihče pričakoval. Med govorom zadnjega govorca Vilija Kovačiča je novinarka Petra Janša, kot že večkrat doslej, stopila onkraj ceste pri Miklošičevem parku in fotografirala osebe, ki so tam stale. Poleg policistov so bili navzoči še brezdomec Tone, ki je pred prejšnjim protestnim shodom prav v Miklošičevem parku napadel vztrajnika Ibra, in še nekatere neznane osebe. Fotografiranje je, kot kaže, za zdaj še neznano osebo zmotilo, da je Janševo zgrabil za roko, na kateri so bile vidne modrice, ter od nje zahteval, naj preneha s fotografiranjem. Prav tako je njeno dejanje zmotilo policiste, saj so ji dejali, naj odide. Janševa jim je začudeno odgovorila, da “tega ne počnem prvič in kot veste, sem novinarka. Ne razumem, zakaj ne smem fotografirati in zakaj je to zdaj nedovoljeno. Dobro veste, kdo sem, kako mi je ime.” Nato so jo policisti popisali, vzeli so njene osebne podatke, prav tako tudi napadalčeve. Janševo je dogodek pretresel, kar tudi ni čudno, saj je sredi belega dne doživela napad. Po shodu se je odpravila v zdravstveni dom na pregled, ovadba pa bo, kot kaže, še sledila.

Aleš Primc, predsednik Odbora 2014 in vztrajnik Ibro (foto: R.F.K.)

Shoda se je udeležil tudi vztrajnik Ibro, ki ga je napadel nahujskani brezdomec
Aleš Primc je na shodu prav lepo pozdravil tudi vztrajnika Ibra, ki je po incidentu v Miklošičevem parku postal znan javnosti. Za osvežitev spomina. Nekateri mediji so zlorabili nahujskanega brezdomca Toneta in neresnično poročali, da je šlo za napad na brezdomca in ne na vztrajnika. Predsednik Odbora 2014 poudarja, da so mediji predstavili zgolj eno plat zvona in da je bil dogodek predvsem samoobrambne narave. Od težkega dela celo življenje zgarani vztrajnik Ibro je tako kot običajno prišel na shod Odbora 2014 pol ure pred začetkom in na klopci v parku mirno čakal na začetek shoda ob 17. uri. V Odboru 2014 še poudarjajo, da se napad 60-letnega nahujskanega klošarja Toneta in samoobramba mirnega 76-letnega vztrajnika Ibra nista zgodila pred sodiščem, na shodu Odbora 2014, kot so neresnično poročali nekateri mediji, ampak v Miklošičevem parku, približno pol ure pred shodom. Zaradi tega je Primc pozval vse, ki so dogodek v Miklošičevem parku videli, naj se oglasijo in se dogovorijo za skupno pričanje na policiji. “Mislim, da je treba zdaj, ko je Ibro bil napaden, ne samo v parku, z berglo, ampak zdaj še z lažnivimi pričami, ga preganjajo sodno, mu moramo pomagati.” Skrb vzbujajoče pa je dejstvo, da so poleg medijev, ki neresnično poročajo, v incidente vpleteni tudi drugi, saj z vrednostjo nekaj evrov podkupujejo ljudi, ki brez razloga napadajo nedolžne, ki se samo borijo za človekove pravice.

“Tukaj smo kljub temu, čeprav bi si nekateri želeli, da nas ne bi bilo več. Zelo sem vesel, da smo z našimi shodi preživeli Branka Maslešo in Zvonka Fišerja,” pa je sicer uvodoma dejal Aleš Primc in dodal, da nista sicer odšla tako kot bi morala iti, saj bi morala iti predčasno. “Šla sta pa tako, da sta odslužila svoj mandat, ampak ne odslužila ljudstvu, temveč tistim, ki so ju postavili. In ne samo to, določila sta svoja naslednika,” so bile še Primčeve besede. Prav tako je predsednik Odbora 2014 dejal, da je minuli teden nastopil službo novi generalni državni tožilec Drago Šketa. “Obema, tako novemu predsedniku Vrhovnega sodišča RS kot novemu generalnemu državnemu tožilcu, predlagamo, da bolj ljubita resnico in pravico kot pa pokvarjene prijatelje, ki so ju nastavili.” To izjavo je Primc obrazložil v besedami, da kljub temu, da so ju nastavili pokvarjenci, imata možnost, da s svojim delom opereta svoje ime in če bosta dobro opravljala svoje delo, jima bodo na koncu vsi čestitali ter se jima zahvalili “in tudi pozabili to, na kakšen način sta bila imenovana”. Aleš Primc je še povedal, da njim ne gre za to, da bi padale glave. Prav tako jim ne gre za nikakršno maščevanje, ampak za to, da bi navaden človek, ki pride na sodišče, tam imel in doživel pravico, da bi bil pošteno obravnavan v skladu z ustavo in v skladu z zakonom.

Andrej Šircelj, poslanec SDS (foto: R.F.K.)

Pravosodna pravica je temelj vse pravice
“Tudi pravice v financah, tudi pravice v gospodarstvu in v veliko veselje mi je, da lahko danes tukaj med nami pozdravim glavnega profesorja javnih financ v Sloveniji, mag. Andreja Širclja,” je dejal Aleš Primc. Poslanec SDS je dejal, “da smo v maju pred mnogimi leti končali drugo svetovno vojno. Končali smo tudi z določeno ideologijo, to je z nacizmom in fašizmom, vendar žal nismo končali s komunizmom”. Pri tem je Šircelj dejal, da je bil ta komunizem pri nas v Sloveniji, v nekdanji državi Jugoslaviji, dejansko pravno določen do leta 1990, 1991, 1992, ko so nastopile prve ptice pomladi, ko so nastopile prve ptice demokracije in takrat, leta 1989, je bila sprejeta Majniška deklaracija. “In mislim, da je Majniška deklaracija pomemben dogodek, pomembna listina za Slovenijo, za demokratično Slovenijo, zato da imamo danes svojo državo, zato da ta država temelji – naj bi temeljila na pravu, na človekovih pravicah, na demokratičnih odnosih,” je še povedal in dodal, da ne glede na to, da so bile takrat ideje plemenite, da so bile želje plemenite, Šircelj ugotavlja, da danes temu ni tako. “Žal je s tem, ko smo prišli v novi demokratični sistem, ostalo še vedno veliko prahu, še veliko nerazčiščenih grozodejstev iz prejšnjega sistema. In nerazčiščeni so še vedno številni uboji, trpljenja ljudi, krivice, ki so se takrat zgodile in mislim, da nas tukaj čaka še veliko dela.”

Civilna iniciativa bo s podpisi za referendum o drugem tiru nadaljevala
Glavni pobudnik iniciative za drugi tir Vili Kovačič je ponovno opozoril, da zdajšnji zakon za drugi tir udejanja “zlati” tir za nekatere, v resnici pa pomeni enojni tir za dvojno ceno in nikakršno rešitev problema, ki ga zdajšnja železnica predstavlja za lokalno prebivalstvo. Poudaril je, da  bodo nadaljevali z zbiranjem podpisov za referendum, in sicer do ponedeljka, 15. maja, ko se izteče rok za predajo podpisov v Državni zbor RS (DZ) in dodal: “Takrat bomo podpise tudi vložili v državni zbor. To je tudi boj za novo prihodnost, za politiko, ki bo služila ljudem in bo temeljila na razumu in pogumu, za dobro vseh, ne zgolj peščice gradbenih baronov, ki bodo dokončno izmozgali slovenski narod.” Kovačič pa je javnost seznanil tudi s tem, da bo prihodnji torek, ob 20.55, v živo nastopil na Novi24TV, v novi oddaji Tema dneva, kjer bosta z voditeljico Evo Centrih komentirala ravno drugi tir.

Vili Kovačič, glavni pobudnik iniciative za drugi tir (foto: R.F.K.)

Kljub incidentu pa so na shodu sodelujoči spet obrnili hrbet zlorabam v slovenskem pravosodju na način, da so za 20 minut, v popolni tišini, obrnili hrbet stavbi Vrhovnega sodišča RS. Prav tako bo Odbor za človekove pravice in državo vladavine prava nadaljeval z rednimi shodi pred hišo sramote, kakor imenujejo Vrhovno sodišče RS. In to z željo, da bo Slovenija dejansko uspela vzpostaviti vladavino prava.

I. K.

 • garfi

  policaji so popisali novinarko
  smrkavec, ki jo je poškodoval je izgledal kot ssovec

  • Jurij Musar

   Butalci so tisti s Primcem na čelu.

   • Steiermark

    jurček, njeeee, kam pa ti spadaš, njeee…… med jugobutalce njeeee?

    • Jurij Musar

     Res ne vem kaj pomeni tisti njeeee. Kam spadam je pa popolnoma moja osebna odločitev. Juga me pa niti malo ne zanima.

  • Tadej Bratuša

   butale nam zavidajo…

 • Stajerka

  nič panike, revolta, peticij…..svoboda govora, ogroženi novinarji……aja, to za nerežimske medije ne velja……mi pa ni jasno kako v SLO deluje DNS – morali bi se preimenovat v DLRNS (društvo levaško režimskih novinarjev Slovenije)…….upam, da nevtralni ali desni novinarji niso tolko pečeni, da plačujejo članarino še enemu zametku “pravičnosti, enakosti in svobode”……

 • Argentinec

  Na tej isti strani ravno danes napadate novinarje RTVSLO potem se pa bunite, če kdo napada vaše novinarje …… dvoličneži.

  • Steiermark

   Kdaj pa kdaj poskusi spustiti malo kisika v svoje zakisane možgane, pa boš morda lahko razumel realnost – resnico! To je mogoče, z malo dobre volje, tudi z mini možgančki….

 • Iva

  Kljub medijskim manipulacijam, celo v “ženskih revijah” (zavajajoče pisanje S. Slapšak v Večeru in urednice S. Obolnar v Delovi Oni o dogajanju na Odboru za obrambo), kar se odraža v nadaljnjem papagajnju njihovih bralcev, pa se vremena počasi le jasnijo.

  Zato Organizacija zopet pošilja plačane aktiviste – trije so mi poznani, saj so včasih redno hodili in motili dogajanje pred VS. Cilj je provocirati, da bi prišlo do incidentov in pisanju o “drhali” – o nas kulturnih državljanih, ki zahtevamo vladavino prava! Vendar, resnica in pravica bosta zmagali!

  • rrrrr

   Kamarila je močno načeta , saj se zaveda, da se ji bliža neizbežno: KONEC.
   Pa tudi njena kadrovska klop je čedalje krajša in v poslednji boj za preživetje pošilja že klošarje: pred sodiščeToneta, v parlament Zorana.

   • stajerc5

    Ce (ko) se bo vlada zamenjala, bo zorance sretan, da bo lahko spet solato prodajal, na (v)Dobu mislim!

 • Argentinec

  ” ….v Miklošičevem parku napadel vztrajnika Ibra …” …… Ibro, ta je vaš, a ne?

  • stajerc5

   Ibro duso dal, v primerjavi z nekim margentuncom!

   • Argentinec

    SDS Ibro ….. LOL

    • Steiermark

     neciviliziranji jugočefur, bi se rad norčeval iz svojega sonarodnjaka, ki pa je v nasprotju z njim, spoštljiv do Slovenije in išče pravico pred nasiljem čefurske srbske tepihovalsko sfukatorske golazni!

  • Stajerka

   če bi spremljal novice, potem bi vedel, da je ta Ibro bolj zaveden Slovenec kot ti…….ampak ne…levake motijo zavedni Slovenci, avtohtoni ali ne, ni pomembno……so pa levaki zelo tolerantni do beguncev zadnjega časa, kjer večina prihaja z namenom uničenja Evrope…..

  • Steiermark

   “Naš” je vsakdo, ki spoštuje našo Slovenijo in Slovence in ki mu je bila storjena krivica oz. ki se bori za pravico in resnico, pa neglede na to ali je druge narodnosti, če je poštenjak, je naš! Ti pravgotovo ne!

 • indijanka

  Vztrajniki, hvala vam. S spoštovanjem in občudovanjem Indijanka

  • Argentinec

   SDS- ov vztrajnik Ibro …. ha, ha, ha, ha …..

 • Gru

  Kok mocno moras nekoga udarit , dazlomis berglo?

  • stajerc5

   Moras najprej na stol stopiti, da bi izvedel, ker drugace te lahko prej pohodim!

  • Rožle

   Kaj maš pa to za ene zjahane bergle …

 • Rožle

  Tele nestrpneži bi nas takoj še enkrat v jame zmetal…
  bumbarji rdeči

  • Argentinec

   Vas domobrance vsekakor.

   • Steiermark

    ćefurji ste nas ugonabljali in še nadaljujete s tem, ampak še samo nekaj časa…… z novimi volitvami vam bo za večno odklenkalo, v Sloveniji. Vratićete se u vašu otačbino , kjer boste šiptarsko solato lahko prodajali svojim sonarodnjakom, v svoji domovini, kar pa ni Slovenija

 • Argentinec

  Sicer bo pa ovadba sledila zaradi objavljanja Petrinih fotografij brez dovoljenja oseb na fotografijah.

  • stajerc5

   Brrrrrrrr, meni je kar screen zmrznil od straha, brrrrrrr…..

  • Stajerka

   hahaha…..ti si ziher iz Cerarjevega gnezda…….tudi on je ob nastopu mandata grozil novinarjem, pa če mi spomin dobro nese so to počeli tudi protestniki iz Roga……a si že lastite tudi javne površine???…..

   • stajerc5

    Ma ne, oni bi svojo drzavo. Pa saj, naj jo imajo v cefurskem mocvirju…

    • Argentinec

     Ibro, ne seri …

    • Stajerka

     točno…..v preteklih dneh je bil na javni hiši v živo gledalec, ki je javno obelodanil, da se Štajerska priklaplja k Avstriji :)))…..voditelju je vzelo sapo in nasmešek :))

   • Argentinec

    V nadaljevanju vam na podlagi predstavljenega dejanskega stanja in na podlagi 7. točke prvega odstavka 49. člena Zakona o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07 – UPB1, v nadaljevanju ZVOP-1) ter 2. člena Zakona o informacijskem pooblaščencu (Uradni list RS, št 113/05 in 51/2007-ZUstS-A, v nadaljevanju ZInfP), posredujemo naše neobvezujoče mnenje v zvezi z vašim vprašanjem.

    • Stajerka

     NEOBVEZUJOČE…..ti ne potegne ne, sem si kar mislila, da si kar kratek…….

     • Argentinec

      Neobvezujoče se nanaša na naključne slike civilnih oseb. Novinar pa je službena oseba.

     • Stajerka

      novinar……TULILI ste o svobodi govora in zatiranju novinarjev ob oznaki press-stitutki na davkoplačevalskih plečih…….rolalo se vam je, čeprav sta dokazljivo širile dezinformacije……danes je zgodba 100% diametralno nasprotna, čeprav gre prav tako za novinarko na javnem mestu…….

  • Janez

   Ne bo držalo – posneti ljudje so bili na javni prijavljeni prireditvi !
   Niso bili ?
   Naključni mimoidoči ! Že spet zavajaš ? L.r. Janez KOMENDA

 • princeska

  Naš unikatni politični sistem temelji na strogi delitvi med leve, borce in vstajnike.
  Vsi ostali državljani so manjšina in vztrajniki.

 • Argentinec

  SDS-ov vztrajnik Ibro ….. na drugi strani pa “rdeči” Slovenec Tone – dol padeš od smeha ……

  • stajerc5

   Ti si ze velikokrat dol padel, na glavo!!!

   • Argentinec

    Ibro, kako? Jel’ ti dobro kod Janše? Ha, ha, ha, ha …..

    • Steiermark

     argentinac, jel’ ti dobro kod Slovenaca (ki te vzdržujemo) , jeli bolane?

     • Argentinec

      Vzdržuješ ti tvojega Ibrota, lolek. Mene ne moreš.

 • stajerc5

  A ste vedeli, da so argentinska teleta najboljsa za na gril in najlazje za zaklati, ker so pac teleta!

  • Stajerka

   enkrat sem kupila argentinsko govedino…..še pes je ni hotel povohat, smrdela po zatohlem in plesnivem……če je takšen vonj, pol si lahko predstavljamo kakšen je šele okus :))

   • stajerc5

    Vprasaj Argentinca, pa laptop pripri, da ne bo ven zasmrdelo…

   • to je najbolj smrdljivo govno.

    • Argentinec

     Se strinjam.

   • Argentinec

    ARGENTINSKA GOVEDINA: Pravijo, da nedolžni ne bežijo, vendar po vojni se je ta rek le potrdil. Namreč, kako veliko je naključje, da so slovenski izdajalci in zločinci (domobranci) bežali v isto državo kot vidni nacistični zločinci, ki so pod okriljem Tretjega rajha delali največje zločine v sodobni zgodovini? Ne, ne gre za naključje, »gliha vkup štriha«, cilj je bil dobro izbran, še posebej, ker je vsem tem zločincem pomagal pobegniti Vatikan, še posebej je bil Vatikan aktiven pri Ustaših in Paveliću, tudi njihovi duhovni voditelj nadškof Stepinac je kopiral NDH in nacistično ideologijo, vendar za razliko od njegovega kolega škofa Rožmana, je Stepinac po vojni ostal na Hrvaškem in sprejel posledice svoje izdaje, medtem ko je škof Rožman strahopetno zbežal v ZDA, skupaj z ustaškim zlatom. Vatikan je do Argentine ustvaril »ratline« oziroma podganjo pot, po kateri so v Argentino pošiljali nacistične zločince. Več o tem si lahko preberete v knjigi Ukija Gonija – Resnična odessa, za njegove trditve pa je leta 2002 v britanskih arhivih odkrili tudi dokaze, ki so potrdili njegovo knjigo! Več o nadškofu Stepincu si lahko preberete v knjigi Nadškof genocida, Alojzij Stepinac.

    • Demonkrat

     Britancem ni za verjeti

    • asdfg

     Spet lepiš tuje poste, NESPOSOBNEŠ.
     Ni čudno, saj si končal v drugem razredu v oslovski klopi.

     • stajerc5

      Pa se tam je bil vedno sam!

     • Argentinec

      Pač ne pametujem na pamet (tako kot ti in ostale ovce). To so (kot lahko razbereš iz napisanega) zgodovinska dejstva.

     • sprehajalec

      Od Argentinaca prednik je praznil žepe pred Hudo jamo. zato je potomce vzgojil v prepričanju o upravičenosti svojega dejanja. Malo vest, malo pa pijača…

    • Stajerka

     obvezujoče ali neobvezujoče???…….hahaha – za vas je vsak, ki ne tuli v vaš rog domobranec…….mogoče res in prav je tako, ker takšnih izdajalcev kot ste vi ne srečaš hitro……predvsem gledano zgodovinsko……KAJ vam pomaga borba pred 70 leti, po borbi podarili 15% ozemlja vzhodni in zahodni sosedi, danes boste podarili to, kar še takrat niste……o 1-vrstni lopovščini, pokvarjenosti sodišč in medijev pa ne bi razpredala, ker verjamem, da ne bi razumel kaj šele dojel bistva…….

     • Argentinec

      V Sloveniji imaš samo dve vrsti ljudi: izdajalce domobrance in rdeče komuniste. Ostalih (vsaj po vašem) ni.

     • Stajerka

      to trdiš ti…….največje zlo v tvojih očeh so Slovenci v Argentini……čeprav je dokazljivo, da marsikdo NI bil domobranec…..ampak NE, ti trdiš da so vsi po spisku…….torej po kom ali čem ni ostalih????

    • sprehajalec

     Pravijo, da nedolžni ne bežijo, vendar po vojni se je ta rek le potrdil. Namreč, kako veliko je naključje, da so izdajalci in zločinci bežali

     Argentinac, ko bom tale stavek posredoval mojim češkim in madžarskim prijateljem, ne vem kaj si bodo mislili o stanju demokracije pri nas. Oziroma o zakoreninjenosti komunizma v Sloveniji. Morda jim bo odprlo oči.

     Ker Madžarov je zbežalo 200.000 na Zahod leta 1956, pa tudi Čehov leta 1968 približno toliko. Med njimi tudi izdajalec in zločinec Miloš Forman, ki je kasneje naredil kariero kot režiser…Vsi v strahu pred komunizmom. Danes pa v Sloveniji velja prepričanje, da je šlo za izdajalce in zločince. Se tudi ne bom trudil s pojasnjevanjem…

     • Argentinec

      Posreduj ga še nemškim in angleškim prijateljem. Ti vedo več o demokraciji kot pa Čehi in Madžari, ovca.

     • sprehajalec

      Sploh daj v pojasnilo tvojim nemškim in angleškim prijateljem, da je šlo v primeru komunistov pri nas za največje človekoljube tistega časa, ki so likvidirali le 15.000 njih, ki so se vrnili.

      In da je res izdajstvo brez primere, da se niso vrnili in pustili likvidirati od borcev za svobodo.

     • Argentinec

      Angleži so namreč narodne izdajalce izročili partizanom. So že vedeli zakaj.

     • sprehajalec

      Izročili so tudi Norveške kolaborante, pa nizozemske, pa francoske, pa sovjetske.

      Doma jih niso pobijali. Samo partizani so pobijali. Zato so jih Angleži prenehali izročati.

     • stajerc5

      Bravo, ves o cem pises, tudi jaz imam taksne prijatelje.

    • Olga

     Deset komunističnih navodil na delu? Prozorno do DNA! Verjamete pa itak sami sebi, druge publike nimate!

     • Argentinec

      Kako da ne? Vsak moj komentar komentiraš, ovca …

    • Olga

     Shranite svoje “umotvore”, da jih boste lahko brali čez nekaj let! Od sramu se boste pokrili čez glavo! Srečno!

     • Argentinec

      Vi bi se morali že danes.

    • Karmen

     NARODNA POMIRITEV
     Izjava predsedstva o »narodni pomiritvi« kaže, da
     predsedstvo še vedno ni dojelo, kakšno je razpoloženje
     prebivalcev Slovenije do tega vprašanja.
     Predsedstvo še vedno ne vidi, da bije komunizmu
     na slovenskih tleh zadnja ura. Komunisti bodo morali
     kot posamezniki in kot stranka ne samo moralno
     ampak tudi pred sodiščem odgovarjati za storjene
     zločine. O krivdi Republike Slovenije pa je v zvezi z
     zločini težko govoriti, saj so bili vsi vzvodi oblasti od
     leta 1945 do danes v rokah komunistov. Poboj
     domobrancev in njihovih spremstev (nedolžnih otrok
     in njihovih mater) kot tudi številnih zavednih Slovencev,
     ki sploh niso bili aktivno udeleženi v vojni, pa je
     bil izvršen v imenu neke ideje – komunizma. Ne gre
     tudi pozabiti, da so se tovariši komunisti trudili klati
     na najbolj nečloveški način, če se sploh lahko tako
     izrazimo. Ti »tovariši« so danes nosilci visokih
     državnih odlikovanj in v večini člani ZKS – Stranke
     demokratične prenove!
     Predsedstvo bi zato moralo dati pobudo za preiskavo,
     objaviti imena žrtev in ugotoviti, kje so žrtve
     pokopane. Treba bo tudi začeti razmišljati o izplačilu
     odškodnin svojcem.
     Če smo za pregon vojnih zločincev, moramo biti
     načelni. Vojni zločini ne zastarajo, ne beli in ne rdeči.
     Krivce je treba imenovati in obsoditi zaradi tistih, ki
     so živi, ki so delali v varnostnoobveščevalni službi,
     pa niso klali, tistih partizanov, ki se danes čutijo
     ogoljufane in tistih izseljencev v Argentini, ki so vsaj
     toliko Slovenci kot mi, pa si kljub temu, da niso nič
     krivi, ne upajo v domovino. Zaradi živih in poštenih
     Ijudi, torej!
     Pepca Maček
     Tacen

     To pismo je leta 1990 v časopisu objavila Pepca Kardelj, rojena Maček. Zaradi njega jo je njen bratec Matija Maček dal umoriti.

     • Argentinec

      Črna roka je bila pro-katoliška organizacija, ki je med 2. svetovno vojno izvrševala atentate oz. umore političnih nasprotnikov. Velja za eno najbolj kontroverznih organizacij, ki so bile prisotne na ozemlju današnje Slovenije med drugo svetovno vojno.

      Organizacija je ime dobila po znaku, odtisu črne roke, ki ga je puščala na mestu umorov, grozilnih pismih, letakih.

      Na letaku je bila roka z mrtvaško glavo in napisom: “SMRT OF” ali “ENKRAT SI UŠEL DRUGIČ NE BOŠ, SMRT KOMUNIZMU”.

      Po do zdaj znanih podatkih so začeli z delovanjem Črne roke protikomunistični borci, ki so se tako znebili predvsem terencev.

      Kazniva dejanja, ki jih je zagrešila Črna roka:

      Črna roka je ugrabila, mučila in ubila okoli 1.000 gverilcev OF-a in njihovih civilnih podpornikov. Navedenih je le nekaj izmed kaznivih dejanj:

      – 21. februar 1945: pet članov družine Hotkovič mučenih in ubitih v Žužemberku – oče, mati in tri hčere, Črna roka umorila 56 civilistov v Žužemberku

      – Noč 1. aprila 1944: šest ljudi – M. Franc, Gusti in Leopold P., K. Mara, Adolf O. in Ivanka O. – brutalno umorjeni na Jesenicah

      – 4. november 1944: Amalija Rob Z., umorjena s svojim otrokom

      – 22. junij 1944: oče Edward Z. s sinovoma in Dušan Edvard iz vasi Ponikve, ugrabljeni, nato pa brutalno umorjeni.

      – 2. aprila 1944 so bili umorjeni : Stefan in Helena O. iz Mirne Peči njun sin je bil partizan

      – ponoči 16./17.5.1944 trije moški – Martin R., Josip A. in Anton K.- umorjenih v njihovih domovih .

     • Karmen

      Ti si se pa zelo zmotil. To so delali komunisti.

     • Argentinec

      Pojma nimaš.

     • Karmen

      Več kot ti.

     • Slovenec

      Pojma nimaš.

  • Steiermark

   Ne samo to, so tudi navajena natikanja na kol, kot ta argentinac, ki ga je , tako kot veliko svojih pionirćića natikal na svoj kol……. danes jim pa manjka tako zelo, ravno iz tega razloga…..

 • Hribouc

  In nasilnežu se ne bo zgodilo nič.
  In niti slike tega ksihta ne objavite, da vemo za drugič iti vsaj 3m proč od njega…?

  • stajerc5

   OK, ampak z 4 metersko planko, ja??

 • Demonkrat

  Jaz se kaj takega nisem videl

 • kr en levičar in DOMOLJUB

  Če ti je ime ibro ziger ne moreš biti Slovenc. Pa sm mislu da je to SLOVENSKI domoljubni portal, pa mi kle za nekega ibrota pa šiptaša navijate. Mislim, katastrofa !

  • sprehajalec

   Mi smo multikulti, tako kot tale portal… Samo da imamo radi takšne v naboru multikulti, ki so kulturni, tako kot smo mi sami.

 • Olga

  Cilj napadov je ustrahovanje! Prav je, da sta novinarka ga.Petra Janša in gospod Ibro dala stvari v javnost! Javnost je edina obramba! Sramotno je ravnanje policije!

  • stajerc5

   Milicajci so verjetno ravno prisli od vecerje iz gostilne Pri veselih beguncih in se niso bili akcijsko razpolozeni. Pa brezdomci so jim se en sluk obljubili, ce ne urgirajo, nje-de!?

 • Argentinec

  Priča dogodku je bil SDS-ov vztrajnik Ibro. To je bistvenega pomena v celi zgodbi. Ha, ha, ha, ha ……

  • Stajerka

   kaj je bolje vztrajnik Ibro ali sposoben Zoki z botrom Milanom?????…..KDO je naredil več škode???…..in še vedno jo počne, pa ne na svoj račun, ampak na račun VSEH prebivalcev Slovenije……o Bog, da bi imeli samo Ibrote in takšne probleme kot jih je ustvaril on, potem bi bil tukaj raj na zemlji……kajti tudi klošar se ne bi pustil premamit s par euri, mu ne bi bilo potrebno!!

   • stajerc5

    Ibro mi bo simpaticen, dokler ne bo zacel solato prodajat… Saj ves, kako se potem konca?

 • Argentinec

  Razumem, da ovce niste informirane, če vam je glavni vir informacij Nova24TV.

  • Rožle

   Ne seri, ti čist nč ne razumeš …

   • Argentinec

    Rožle je drugače tale naš vztrajnik Ibro. 100%

    • Rožle

     Čigav vaš ..?

   • Olga

    On je navaden plačani provokator! Že ime si je izbral tako, da bi žalil ljudi (za komuniste domobrance), ki so se izselili v Argentino, da bi si rešili golo življenje pred komunističnimi zločinci!

   • stajerc5

    Danes smo ga tako zrusili, da se srat ne bo mogel, vsaj tri dni!

  • Stajerka

   in kaj počneš tukaj……aja, delaš posel in reklamo Nova24tv, posredno tudi Janši :))))

  • Iva

   Saj ni, res pa je, koliko si danes povedal o sebi, ko si govoril o drugih!

  • Darth Vader

   daj če je možno, klikni na kako reklamno sporočilo, saj veš, iz naslova google adsense potem dobi portal okoli 0.07eur/klik :) k drugega kot reklame klikat ti možgani ne dopuščajo :)

 • Gru

  Ibro cisti slovenac ;)

  • Argentinec

   Slovenec ni, je pa SDS-ov vztrajnik …… ha, ha, ha, ha …..

   • sprehajalec

    Tudi med vami so poštenjaki Argentinac.

    • Argentinec

     Tudi med vami so Bosanci, ha, ha, ha, ha …..

     • sprehajalec

      Bolje Bosanac, nego Argentinac, je star bosanski prgovor.

  • Rožle

   Neki se ponavljaš …
   Ti je idej zmankal…Ah, pa sej jih nikol tut mel nisi …

 • Olga

  Čestitke Nova! Resnica prodira v Slovenijo, zato pa take reakcije Turnškovih politkomisarjev na portalu!

 • janez cepec

  Zanima me, kdo j’ Zdravico peu, če j’ peu tapravo kitico, pa če se jo j’ že na pamet navadu?
  Drgač je pa prispevk spet čudo od čuda: Zgrabiv jo je za roko, na kateri so bile vidne modrice?? Halo, kašne modrice, a prej a poj?

  • sprehajalec

   Tvoje so večje od naslanjanja na šank pri Tavčarju nasproti ustanove v Begnah. Tukaj pa Petra cvili zaradi nekih majhnih praskic….

   • janez cepec

    ja res velke modrice j’ blo videt, ket bi mela uši?

    • sprehajalec

     Pravim, da jih ti več fašeš, ko fukneš pod šank zvečer….

     • janez cepec

      zajebu si se, jest se zlijem na tla

     • sprehajalec

      Direkt iz želodca? Boga kelnrca…

     • janez cepec

      ni glih tko, vidm de ne kapiraš

     • sprehajalec

      Onaniraš za šankom? Boga kelnrca…

     • janez cepec

      kva a so to tvoje mokre sanje?

     • sprehajalec

      Ne, samo nekoč sem enega videl, tvojih let. Najprej je želodec izpraznil na tla, potem pa še mošnjo. Opisuješ, kot da bi bil ti to?

     • janez cepec

      de se nisi u kopalnic u špegu gledu, bunksl?

     • Steiermark

      cepec, da neboš preveč frustriran, ker ne najdeš nobene ovce, nad katero bi se seksualno izživel, ti priporočam, da se obrneš na vašo ćefursko zaveznico, radodajko, ki propagira tita in venezuelsko diktaturo – morda bo šlo tudi z njo, samo žakl ji povezni na njen odvratni hudobni balkanski fris, pa bo!

 • Rožle

  Pa še s čikom se je na njo spravu …

 • Janez

  Glede !
  “GRU” in “ARGENTINCA” JE TAKOJ OČITNO, DA STA “PLAČANCA – PRIMITIVCA”
  Le
  prepustiti ju je treba INŠPEKCIJI ZA DELO NA ČRNO !
  Nam
  se ni treba niti ni vredno odzivati – na njune zapise. Dva nizkotneža – pač ! L.r. Janez KOMENDA

 • Aton

  Junak v usnjenem jopiču!

 • Janez

  Kdo ?
  Pa sta ?
  Ta dva ?
  Tip z očali in tisti v rdeči majici ?
  Slikana sta na prijavljenem shodu – nista mimoidoča. Torej – sta slikana. Pač! L.r. Janez KOMENDA

  • Rožle

   Naj se kar slikata…pa to

   • stajerc5

    Cuj, to sta zdaj zlovenska Superstars! Tisti v ledrasti jakni bi rad bil Cukjen Norec, tisti z berglo pa se samo caka na termin, da bi bil kot nas enonogi sloser- prokleto zdravstvo! Sicer sem ga pa videl, kako je v Merkurju ze sam Stilerce- motorne zage premetaval…

 • rrrrr

  Argentinec je tisti socijalno čuteči intelektualec na sliki, ki je oblečen v zeleno trenirko in se opira na kriplštango. Po pretepu pred VS se nam je pridružil tudi na tem portalu. Izjemno bo vesel vsakega vašega odgovora na svoje izjemne, pronicljive in na meji človeških intelektualnih zmožnosti zastavljene in retorično dovršene komentarje. Le vzpodbujajte ga!

  • Janez

   Kot vedno !
   Zabaven si – edino ta brezdomec – spi na polčniku pri hotelu Lev ? Ga občasno vidim.
   On?
   Pa pisanje na računalnik?
   To mi nekako ne gre skup. Lahko noč vsem. VZTRAJAJMO ! L.r. JANEZ KOMENDA

   • janez cepec

    pa ti res ne gre kej dobr skup, zate ni kompjuter, bol bi ble navadne barvice

  • samotoje

   Ha ha ha.

 • luckyss

  Joseph Goebbels bi bil amater za tale portal ;))

  • von Rhein

   Če nisi sposoben najti portal,ki bi bil po tvoji volji in željah povej,prosi za pomoč in dobiš dovolj linkov.

   • rrrrr

    Edini portal za Luckyssa so zadja vrata za služinčad v slaščičarni zvezda. Tam mu Šefmanca dnevno nameče nekaj napol požrtih kremšnit iz Kučanovega omizja. Ampak sedaj le dve na dan. Potem ga zbrca, saj že vsega zmanjkuje: kremšnit gratis je vedno manj, cuckov pred slaščičarno pa vedno več.
    Celo Slovencem se počasi bistri!

 • Darth Vader

  dva kapsa, ki sta igrala marsovca, sta zadeve popisala in poizkusila na licu mesta kratit z ustavo zagotovljene pravice :) jest bi policaja tožil ne pa metelkovske junkije, ki fehtajo denar v parku….

 • Krtača17

  Odbor2014 bi moral z zakonom prepovedat. Zborovanje fašistov in domobrancev je pač zločin. Ne vem zakaj se jih tolerira.

  • Novakec1

   Fuzbal tudi, pa čefursko muzko do daske …….

  • Ryuk

   Prepovedi zborovanj so v domeni fašistov. Le kako lahko samega sebe toleriraš?

  • Steiermark

   vam rdečim smrdljivim titovim zločincem se iztekajo zadnje minute….. vendar ne paničariti, saj vendar vemo, da mi niti v sanjah nemoremo prevzeti vaše divjaške nekulture, s katero bi bilo ttudi prav, da se vam “sodi” in se vas pridruži v jame, nedolžnim Slovencem, ki ste jih tja pometali….

 • Krtača17

  Se prav je Primc podprl mlatenje brezdomca z berglo po glavi. Kera gnida. Še en ki ne bo videl parlamenta od znotri. Pravzaprav je primeren za arest s svojim podpihovanjem.

  • Olga

   Kdo pa je začel z nasiljem nad gospodom Ibrom?

   • Karmen

    Draga Olga, če so napadeni pošteni ljudje , sploh z desnega pola, se ne smejo braniti. Morajo nastaviti še drugo lice.

  • Janez

   Človek zamorjeni,ali si kdaj poslušal kaj govorijo?Si kdaj slišal iz njihovih ust kakšno laž?

   • Krtača17

    Same laži.

   • Steiermark

    tako krtači kot vsem levim jugofašistom gre resnica na živce, ker se jih s tem razgalja in njihova hudodelstva ter laži, ki so značilne za levefašiste, postanejo vidna, vsem ljudem, ki imajo željo do spoznavanja resnice!

  • Steiermark

   samo čefurski teeroristi izkrivljatee resnico, ki vam nikoli ne gre na roko, zato morate ponavljati laž in črniti vse normalne in Slovence, okrog sebe, dokler sami sebe ne prepričate v laž! Predvsem, se je dogodek zgodil pol ure pred pričetkom odbora 2014 in človek, ki po narodnosti pripada vam, po poštenju in resnicoljubnosti pa nam, je bil napaden od vaših smrdljivih plačancev……

   • Krtača17

    Sori mlatenje begunca z berglo po glavi zame ni normalno. Sploh pa da bi to javno podprl kar je naredil Primc. Z vami res neki ne štima.

 • dule5

  človeka z berglo in brezdomca označujete z levi fašist..?
  Fašisti eni , ampak ne levi zamislite se.

  • Olga

   Mar ni?

 • Primoz Papez

  Kje pa ima novinarsko izkaznico jaz jo bi tudi malo stisniz za vrat če bi me slikala…

  • domovina mili dom

   Če bi bila kakšna evgenija, bi jo verjetno kušnil.

  • Janez

   Papež- tebe že dolgo ta rdeči držijo za vrat.

  • Jure Šiftar

   usrov bi se…

   • Primoz Papez

    Mogoce bi tudi tebe ..nima kaj slikat brez privolenja..

 • von Rhein

  Bodimo konkretni;kakšne posebne modrice ni videti.Po vsakem normalnem sexu je na telesu kar nekaj takih “flekov”. Drugo pa je zanimivo to,da se tam pojavljajo maškare. Maškare na drugi strani ceste,ki hodijo izzivat in iskat vzroke za incidente. Najprej sem mislil,da je tista črna faca neger,ko sem videl tace pa ugotovil,da je maškara.

  • Olga

   Ali so nasilje samo modrice?

   • von Rhein

    V mislih sem imel sliko na kateri so vidne posledice stiskanja. Mogoče bo danes videti več.
    Kakšno je moje mnenje o nasilju rdeče sodrge pa mislim,da veš.

  • rrrrr

   Von Rhain, če te je kaj v hlačah, raje pridi kdaj pred sodišče in ne pametuj o modricah pogumne novinarke. Si se ti že kdaj izpostavil? Sicer si razumen človek, a da bi ,, s tujim k….m po koprivah” pa ni posebno hrabro od dedca.

   • von Rhein

    Izpostavil? Kratek odgovor…sem. Kdaj,kako in kje so zgodbe svoje kategorije. Pred sodišče me vabiš.Pridem.Kdaj? Odvisno od nekaterih objektivnih okoliščin.

    • rrrrr

     Sprejemam tvoj odgovor in ga spoštujem!

 • Iva

  Zamaskiranec na prvi sliki je bil tudi na Kotnikovi, ko so ekstremisti (člani antife) vihteli lesene kije in grozili domoljubom s SLO zastavami (no, Kučan ni bil zamaskiran, je pa bil v njihovi neposredni bližini).

  S čim le si je zamaskiranec kupil najsodobnejši telefon? (glej sliko). Katera imena uporablja, ko piše sovražne nebuloze na tem portalu?

  • von Rhein

   Pa ne tisti Bikselj ali nekaj podobnega?

  • domovina mili dom

   Zamaskiranec je verjetno udbo specialec.

   • Iva

    Plačanec iz črnega fonda, tako kot “civilist” Smolnikar iz afere Depala vas!

  • rubec

   Saj ni zamaskiranec, tak je.

 • Anton
  • Iva

   9. maja se je na Lj. gradu zbrala SLO OLIGARHIJA, stara garda (Zemljarič, Tome, Kerševan, …vsi ki so 2012 romali tudi na Magistrat) in mlada garda karieristov in povzpetnikov, pijavk javnega denarja.
   Njim ni treba na Karitas, a ne?

   • Anton

    ja pa takim kot je “spoštovani komentator Martin Krpan” očitno tudi ne

 • domovina mili dom

  Zgodovina se ponavlja. Tako z malimi trojkami so začeli naciji izzivat narod. Ta prvo so sondirali s plačanimi klošarji, potem so na vrsto prišli mladci, ki so jih kasneje oblekli v rjave srajce. Policaji pa dobijo za nalogo, da ta eksperiment varujejo.

 • centurion

  No ja, fotke so, pride čas sprememb.
  In poračunov.

  • Argentinec

   Kdaj to?

   • centurion

    Boš prvi obveščen.

    • Argentinec

     Le glej.

 • albusa aquilae

  če bi kdo od vztrajnikov tako napadel evgenijo…..kaj vse bi fake mediji napihali…

  • von Rhein

   Ženska bi ležala v bolnici,pisuni in gobezdala tv programov bi se vrteli okrog postelje,ženska bi zavijala z očmi in stokala. Pri poročilih tema dneva :zgodil se je grozovit napad,stranko SDS in predsednika smo vprašali kdo stoji v ozadju.Zaenkrat odgovore še čakamo.

 • Karmen

  Resnica je moteča, če ljudje ne živijo skladno z njo!

 • albusa aquilae

  ubogi pa tisti na drugi strani ceste… “socialna” država jih je zapustila, ampak oni se tega ne zavedajo…zdej bi tudi za kak literček namiznega in škatlo cigaret napadali nedolžne ljudi…

  • Minovak

   In zakaj so ubogi? Zapustila jih je TA, leva država, ki so jo polna usta hvale in sociale, ki je NIKOLI ni bilo. Levičarji ali propad, je eno in isto, poglejte po svetu, propada vse, kar je levega in vemo zakaj…ker tam vlada teror, kraja, laž na laž, skratka, vse, kar je slabega – dokazano, a ne.

 • Dark Lord

  Nobenih džihadistov ne rabimo… sami se bomo pobili…

 • Aron

  In kaj so ugotovili v zdravstvenem domu? Bo potrebna operacija in dva tedna rehabilitacije v toplicah?

  • komar marko

   saj imajo za te stravi rdečuhi še denar iz delegatskih časov. 13 milijard, vsaj tako trdi ĐUSEPE!

 • Argentinec

  Ženska je pač grda kot smrt pa mora na nek način vzbuditi pozornost pri moških. Še vstrajnik Ibro je dejal: ” Ne bi je ni štapićem dirnuo ..”

  • von Rhein

   ….in pri tebi je vzbudila pozornost. Ampak verjemi,če bi se ji približal bi bežala proč.Že zaradi smrdljivega “after shave ” s katerim se polivaš.

   • Argentinec

    A so vsi, ki nosijo priimek Janša tako grdi? Bog jim pomagaj – plastični kirurgi jim ne morejo, ha, ha, ha, ha ……

    • von Rhein

     Zanimiva tema. Se malo poigramo in ocenjujemo politike kdo je lep in kdo je grd?

    • komar marko

     očitno si ti mahjen na MOŠKO LEPOTO!

  • Mare Kranjc

   Ti si pač podla levičarska gnida in si ne moreš pomagati …..

  • komar marko

   ja ne moremo biti vsi lepi kot javne presistutke? Eni imajo v glavah in niso lepi, druge so pa lepotice, samo kaj ko nimajo nič v glavi in morajo za obstoj rabiti druge atribute!

  • antimur

   Verjetno tebi bolj odgovarjajo rdeče lepotice kot so Milojka Celarc, Violeta Tomić, butara in v sebe zagledana Alenka Bratušek, katere edini atribut so šlegli itd.

 • komar marko

  očitno rdečuhi uspevajo v delitvi naroda z množičnimi pmaškaradami in pripovedovanju pravljic. NAMREČ PRAVLJICA s ejim sesiplje in posledično tudi korito. No ja, dokler jih še mediji podpirajo imajo obstoj, samo kdo še ta krspucala rdečih trobil še bere?

 • komar marko

  le kaj bi dali naši RDEČKOTI, da bi enkrat vodili EU. Očitno se jim tudi DRUGA prilika izmika. In potem bo URŠKA prva dama EU, Melanija pa v ZDA! Rdečuhi pa v jok, da se jih odganja od korita, ko so tako LEPI!

 • Goran Hvala

  Kje so modrice..?..lahko bi vsaj mal fotoshop uporabil ce ze o modricah lajate…na sliki pa nic…a to vidi sam tist kot hoce al kaj je s tisto sliko?

  • Minovak

   Pridi jih pogledat danes, saj dobro veš, da se ne pokažejo takoj, pridejo pa pozneje.

   • Goran Hvala

    Jah ce mi nekdo razlaga o modricah bi si mislil da jih ima…ne da sele caka da se pokazejo in kaze roko na kateri bodo mogoce cez cas nastale…pa kje jih pobirate ej…

 • Krtača17

  To ni nič. Saj ji še ene boge bergle ni zlomil na glavi. Kakšen pomp zganjate desni domobrančki.

  • Minovak

   Za take, kot si ti je bergla premalo, je pa dober, drenov kol, ki pusti tudi dobro sled na glavah rdečih fašitkov…a ne, krtačko!

 • Krtača17

  Drugač pa odbor2014, zdaj se svaljkate in provocirate narod pred sodiščem. Kmalu boste napredoval na sodišče, potem pa v arest. Določeni osebki pa v Begne.

  • sprehajalec

   Pot je prava, ker komuniste dela živčne. S tem se jih izbeza na plano…

 • Antonius

  Kučanov provokatorski gnoj ne premore niti toliko inteligence, da bi zapitemu delomrznežu Tončku ukazal, naj se zaradi mogočega fotografiranja ne kaže med tistimi, kamor sodi.
  Na četrti in peti fotki je na skrajni desni strani slike prisotna plačana baraba, ki tam stoji po naročilu.
  Da veleizdajalca vztrajniki pred podkupljivim krivosodjem nerviramo, nam razkriva prisluh njegovemu pogovoru s Stanetom Valantom.
  Včeraj so se istovetili z delomrznim provokatorskim pijančkom Tončkom s sloganom “MI SMO TONE”!
  Verjamem jim! Samo trezni so bili bolj, kot ni bil zapiti Tone.

  • Argentinec

   Plačana baraba? Novinar Janša? Seveda je plačana baraba, če je pa novinar.

   • Antonius

    Takole vam bom zapisal! Vi ste nezanimiv kreten, ki si umišlja, da je neumen.
    Kako naj zakapirate druge, če niti sebe niste sposobni razumeti.

 • MEFISTO

  Gledal sem, če je bil med provokatorji tudi Krtača17.

  Pa ni bilo nobenega tako butastega frisa.

  • Rožle

   Je, je za tistim avtobusom se skriva in trese …

   • Argentinec

    Kdo to?

 • Rožle

  Zadrogirani Metelkovci so sposobni vsega hudega …

  • Gru

   Zadrogirani janšisti so sposobni se vecje grozote delat.

 • Argentinec

  A je ta novinar brat od Janše?

 • www

  V sloveniji živimo posebno obliko KOMUNIZMA in USTRAHOVANJE je del te zgodbe.Po moje smo unikum, demokracija je navidezna in eden in isti KLAN nam vlada že od 50 leta naprej. Če si del tega klana (učitelji, zdravniki, državni uslužbenci ) ti gre relativni dobro, ostali BUTLJI pa so zato da plačujejo DAVKE.

  • Argentinec

   Ibro, nauči se slovensko preden sploh kaj napišeš.

 • Argentinec

  SDS-ov vztrajnik Ibro se bori proti priseljencem …..ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha ………….

 • Krtača17

  Res je neverjetno kakšne sposobnosti ima Primc. Sam sebe obsodit na propad, to morš bit sigurn desne sorte da si tolk usekan.

 • tasilo

  V kričečem naslovu piše:

  [FOTO] Napad na svobodo novinarjev: Levi fašisti napadli novinarko Demokracije Petro Janša, policija ni posredovala!

  Okej, bralci gledamo fotke … in gledamo … in gledamo … in na nobeni ni nič takega, kar bi prikazovalo kakršen koli napad.Gledamo … in gledamo … in pričakujemo klasičen slovenski aufbiks, ali pa vsaj malo ravsanja, pa eno na gobec, pa kakšno češpljo na uč, razmršene lase, karkoli, kar bi ustrezalo pomenski zvezi “foto — napad”.

  Tako pa nekaj ljudi stoji v parku in se pogovarja … in to je vse. That’s all, folks. https://www.youtube.com/watch?v=b9434BoGkNQ

  • airways

   Ti plebejec željan krvi?!! Še nisi slišal za verbalno nasilje? Poseganje v integriteto novinarja in osebni prostor?!

   • tasilo

    Daj, ne zmerjaj in predvsem — ne klati neumnosti.

    Ali je s slik kakorkoli razvidno kakršnokoli nasilje, napad? Ni.
    Ali je s slik kakorkoli razvidno tvoje pofukano verbalno nasilje, napad? Ni.
    S slik verbalno nasilje nikoli ni razvidno.

    Prvo pravilo fotoreportaže pravi, da morajo slike same od sebe povedati glavno vsebino zgodbe že brez komentarja, opisi in komentarji so le sekundarni, kot dopolnilo ali dodatno pojasnilo.

    Zakaj torej tako prekleto dramatičen naslov FOTO!!! — FAŠISTI — NASILJE, če ničesar od tega na FOTO slikah ni oz. nič od tega ni s slik razvidno??

    **Pa pri vsem skupaj nikar ne pametuj preveč o novinarjevi integriteti in osebnem prostoru … Najbrž se niti ne zavedaš, kakšnega kozla si ustrelil.

    • airways

     Očitno bi rad, da bi se dejansko pretepali?! (Da bi bil izpolnjen tvoj pogoj, da bi lahko tipkali o nasilju…) Je tisti, ki je slučajno slikal zamudil trenutek,ko so Janševo zagrabil za roko in … Javi se na Novo24tv kjer potrebujejo fotoreporterja, ki ima prste stalno na sprožilcu. Tako bodo vse slike dejansko izpričale, kar se je dogajalo. Torej po tvoje, kar ni na slikah se ni dogajalo?
     Kot ti praviš: “S slik verbalno nasilje nikoli ni razvidno.”
     Saj ravno to sem te mislil spomniti, da se verbalnega nasilja na slikah ne vidi. Zakaj torej misliš, da sem natipkal vprašaj? A? Ti povem zakaj tako dramatičen naslov? Zato ker, če bi fotoreportiral kakšen rtv-jevček, bi tega zagotove ne bilo. Mislim takšne reakcije. Zakaj poseg v integriteto? Ker je ne poročanje o tem laž, neresnica, nepravično. Pa še o pametovanju… Gledate, gledate fotke in ni nasilja… Hah. Fizičnega ne… Verbalno pa… Mislim, da si si sam odgovoril zakaj ta pričujoči članek sploh obstaja.

     “S slik verbalno nasilje nikoli ni razvidno.”

     • tasilo

      Lahko grem k njim za fotoreporterja, ki ima prst nenehno na sprožilu. https://www.finance.si/8327450/(foto)-Ljubljanski-protest-v-objektivu-bralca?cookietime=1494583369 Ti mi pa le povej, ali zanesljivo veš, da ga potrebujejo in ali za delo tudi kaj plačajo … ali ljudje delajo le za dobrodušno trepljanje po rami?

      Praviš še: “Tako bodo vse slike dejansko izpričale, kar se je dogajalo. Torej po tvoje, kar ni na slikah se ni dogajalo?”
      Natančno tako. S stališča fotoreportaže (še nekrat: fo-to-re-por-ta-že!) se ni dogajalo. V fotoreportaži velja: Kar ni na sliki, se ni zgodilo. in še: če slika dogodka ne obstaja, dogodka ni bilo. Če na resen medij prineseš take slike, kot so v tem članku in rečeš, da so to slike nasilja, napada ali verbalnega nasilja (in s čimer se kurči naslov članka, FOTO — NAPAD –FAŠISTI), bo vsak urednik fotografije (ki ga vsak resen medij seveda ima) najprej umrl od smeha, potem te bo pa poslal nekam.

     • airways

      Slika zelo močnega prijema… Da takole zagrabiš človeka moraš imet res zelo močen prijem in osebo nasilno prijet… https://twitter.com/petra_jansa/status/863036267143024640

      Nasilje nad desnimi novinarji se dogaja.

 • Argentinec

  SDS-ovim ćefurjem je treba vzeti volilno pravico!

  • von Rhein

   ….in podeliti banditskim čefurjem,ki jih je s tvojimi predniki vred privlekla plima.

  • Olga

   Kršenje človekovih pravic?! Mogoče bi jih bilo dobro omejiti vam, saj propagirate komunistični totalitarni sistem, kar je v EU kriminal in kaznivo dejanje!

   • Argentinec

    EU na veliko posluje s komunističnim totaritarnim sistemom Ljudske Republike Kitajske, ovca nevedna.

 • antimur

  V kolikor bi bili tako primitivni in razgrajaški kot so levaška golazen, tudi podporniki desnice, bi že zdavnaj bila državljanska vojna. Toda ne manjka veliko do fizične obrambe desnice proti levi drhali. Ne preostane nam drugega, če nas ne varuje več nobena državna institucija, gredo celo tako daleč, da v ta namen kršijo Ustavo RS, zakone in pravilnike.
  P.S..Klošarskega pijanca, ki provocira za štamperl kratkega, pa lahko že pred tem prizemlji kakšna poštena klofuta. Sprašujem se tudi, kaj se ima črnuh za vmešavati v naše zadeve, ga bo potrebno katalpurtirati nazaj v njegov muslimanski raj.

  • Argentinec

   A misliš na vztrajnika Ibrota? Se strinjam.

  • Krtača17

   Hehe. Jaz se ti lahko samo režim. S takim razmišljanjem…. Ko bo prišel čas volitev, boste vse tele idiotizme dobil servirane. Sploh se ne bo dal vseh obdelat v prime timu. Tako da….ti kar nadaljuj…svoj pogrom.

 • Argentinec

  SDS-ovi trenerkarji so izgleda največji razgrajači.

  • Krtača17

   A misliš da imajo na roki obkrožen ime Jansha ali Janshari?

 • tasilo

  Pod fašisti si vedno predstavljam nekašne uniformirance, nemara celo oborožene

  Zdaj pa poglejte še enkrat slike.
  http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2017/05/IMG_0091-1024×768.jpg
  http://nova24tv.si/wp-content/uploads/2017/05/IMG_0092-1024×768.jpg

 • Duhec

  Groza no…. vsaj lepšo novinarko bi lohk najel ta Primčev odbor. Petra Janša je res nagravžno grda.

  • Krtača17

   Dol pravjo da je nedolžna. A ti to verjameš?

   • sprehajalec

    Če ga Krtača rad faše, še ne pomeni, da ga vsi radi fašejo…

   • Duhec

    To lohk majo sam desni želodec za f*.

    • sprehajalec

     Pri levičarkah tvojega tipa, je potrebna naglavna vreča.

   • janez cepec

    sej biu Janša tud nedoužn, dokler ni u Dob pršu

  • sprehajalec

   Je na noter lepa. pa tudi tako ji nič ne manjka.

   Za razliko od tebe….

   • Duhec

    Pač nimaš okusa za ženske…. verjetn si tud sam grd.

    • sprehajalec

     Vsake oči imajo svojega malarja. Tvoja podoba v špeglu gre verjetno skozi prizmo izkrivljene samopodobe?

   • janez cepec

    o manka ji, manka, smo djal učas, de ji fali daska u glav, nje pa fali kešn kubik al pa dva dil

    • Krtača17

     Jest bi tkole reku, pa prej nism še nkol tko reku. Tale drva bi jaz nesu nazaj u gmajno.

     • janez cepec

      hehe, tud za u peč ni (so) drva, bi djau Trobec

   • primsek

    Pa s kakšnim plemenitim priimkom jo je obdarila narava! Mogoče bi morali en dan v letu posvetiti vsem, ki se pišejo Janša, od Žana v Bruslju s srednjo šolo do očeta z albanskim doktoratom. Ne morem si misliti, da bi bil lahko kakšen priimek bolj plemenit in nakazoval večje poštenje. Mi vsi smo Janša! Pa še trije Janezi Janše iz umetniških krogov

    • janez cepec

     že, že, uhka smo mi usi Janezi J, sam jebi ga, jest nism švercu geverou, nism dnarja skriv, tko, de jest ne mislem it namest nega u rest

    • sprehajalec

     Ti si obseden s kultom osebnosti izgleda. Nič novega pri levičarjih, kjer so vedno znova ustvarjali polbogove. mao, Castro, maršal, lenin, Stalin…

   • Olga

    ..ki jo bo hudobija razžrla! Glejte Sorosa in Kućana, kako sta grda od same hudobije!

  • FORT WORTH

   Jo pa njena dobra dela naredijo lepo. Simpaticna je pa itak.
   Kaj pomaga tecnoba,ko pa jo nobeden noce ?!

   • janez cepec

    a si jo ti tud od znotrej gledu, glih tak si, ke ljubljeni vodja, kje u partijo šu ztato, de bi jih od znotrej zjebu

    • FORT WORTH

     Cepc,ce Viktorhu povem,kuga se gres ti se bo tokola zdel kt da te je ruski tank t55 puvozu.

     • janez cepec

      nima cajta, zdele se u bazenu knajpa

  • von Rhein

   Da ti uporabiš izraz “nagravžno grda” počakaj vsaj toliko časa,da izgine iz tvojih možganov podoba,ki so jo videla zjutraj v ogledalu.

  • Seljo

   Pojdi se ti prijavit,ko si tako lepa

   • Olga

    Lastna hvala, cena mala!

 • David Lokatos

  Je grda (videz),zelo grda. A to NE opravici nasilja!

  • sprehajalec

   Nič ni grda Lokatos. čisto povprečna je, takšnih je veliko. Malo po cesti glej.

   • Olga

    Je novinarka in svoje delo opravlja odlično! To je pomembno!

   • David Lokatos

    Ce bi bile popvrecne po cesti take…ne bi vec nobeden sel iz hise!!!!!!

    • sprehajalec

     tako pa sam hodiš po cesti, pa še lastnoročno obdeluješ zadeve…

   • Argentinec

    Kje pa ti živiš? V Grosuplju?

    • sprehajalec

     Živim v kraju, kjer ne šteje samo zunanji izgled. To tebi naprimer vzame precej ur. Pa še pomaga ti ne. Nekoč so delali raziskavo, kateri tipi najdlje časa prečepijo pred špeglom. Pred Italijani so bili le še Argentinci. Vroča južnjaška kri….

 • tasilo

  Petra Janša, greš se novinarja in fotografa, nekaj želiš pametovati, pa ne moreš, ker ne poznaš pravil igre.

  — Vsakdo lahko na javnem prostoru fotografira karkoli in kogarkoli.
  — Policija te pri tem ne sme niti ovirati niti popisovati, saj gre drugače za neutemeljeno nadlegovanje od državnih organov in jih lahko prijaviš ter zahtevaš odškodnino zaradi nadlegovanja.
  — Trola si pa zato, ker slikaš človeka tako, da se mu očitno provokativno in freh nabiješ direkt pred faco. S tem kršiš nepisana pravila o socialni interakciji in behaviorizmu, s tem posegaš v človekov osebni prostor in družabno razdaljo (ang: you are invading personal space and social distance). Postavi se v njegov položaj. — Jebiga, jasno je, da si načrtno provocirala. Tisti “levi fašisti” in policija pa čakajo ravno na take. Polepšala si jim dan.

 • Iza Demos

  Kje pa so napadalci in novinarji ter napadena novinarka? Vidim le nekaj “potrjenih” gospodov in eno gospo, ki izvaja nasilje s svojim fotičem ter na drugi strani starke in starčke, ki so jih očitno pripeljali z avtobusom, ki je bil parkiran na Dalmatinovi. In seveda govorce in policiste.
  Nič krvi, nič populjenih las, …………..

  • Olga

   Tudi pri Noviču so se udbaši poskrili, sam pa je pri svojih letih z nadsvetlobno hitrostjo letal po Ljubljani in moril!?
   Krambergerja je ubil človek s 6-imi promili alkohola v krvi!???? Dajte no! Vse je zrežirano, samo da bi ukinili shode! Saj vemo deset komunističnih navodil…!

   • Gru

    Poznamo tudi deset domobranskih navodil…! ;)

    • Olga

     Ja, braniti dom in deset božjih zapovedi!
     Komunistične zapovedi pa so zapovedi hudiča! Komunizem, nacizem, fašizem in džihadizem so delo hudiča! Jih lahko pišete drugače????

     • janez cepec

      to sa ga branil, mimgrede, k so z Dolfetom paktiral, pa ke so u Jodl land letel

     • Duhec

      Olga ga z jezikom. Zato ji vsak moški pobegne…

     • primsek

      V imenu Kristusovih ran, umre naj partizan!

     • Argentinec

      Zakaj ga pa niste obranili? Zato, ker ste bežali namesto branili. Nogometni vratar ne more ubraniti gola, če ne stoji v golu, ovca.

 • Gru

  Kje so pa modrice o katerih pisete? Ocitno moras imeti domobranska ocala da jih vidis ;)

  • Olga

   Modrica nastane kasneje! Rdečina je vidna! Sicer pa je že vstop v osebni prostor grožnja in nasilje, udbaši!

   • Gru

    Pol bo clanek cez 2 dni” pokazale so se modrice ” ;) Sicer je pa tudi ona krsila osebni prostor z slikanjem tako blizu. Loh bi poznala pravila fotografiranja, domobranka Olga ;)

    • Olga

     Bila je pri strokovno usposobljeni osebi – zdravniku! Ste vi bolje usposobljen kot zdravnik?!!

   • janez cepec

    to niso modrice, baba ma uši, dobr če ne sramne (picajzle) smo djal učas

  • Duhec

   Domišlja si…. sej ji je pasalo, da jo je vsaj enkrat en prijel.

   • stajerc5

    Zdaj ves, kaj moras naslednji cetrtek narediti…

  • von Rhein

   Skozi tvoja rdeča ne boš nikoli videl drugega kot nategnjenca v ogledalu.

   • Gru

    Buhu kok si me uzalu haha

    • von Rhein

     Napišem dejstva,ne žalitve.

  • Krtača17

   Desni bi rekl – še z berglo po glav jo ni blo treba, pa je že plava ratala.

  • Rožle

   Si pa firbec..Teb je treba vse pod nos porint ..!

 • Goran Hvala

  Kaj pa z unim ko je odsekal glavo v izoli svojemu fotru?..a ne boste nc pisal?..al sam zato ker ni bil tujec al kaksna je karakteristika da pride clanek na novo?

  • Rožle

   A ni zadnjič en na unmu koncu svoje bejbo u kanto za smeti stlaču … ?

   • Goran Hvala

    Ne vem na katerem koncu mislis…trenutno sem na tem koncu v slo..pa to naj bi ble predvsem novice iz slovenije…al kako?a nistebdrgac totalno proti sekanju glav potem pa spregledate tak dogodek pred svojim pragom…lahko da je pa to posledica tistega da se v slo to ne dogaja….

    • Rožle

     Ti pa ne zastopš čisto najbolje …
     Kje se je zgodil umor ? ..sam si verjetno prebral članek ..?

     • Goran Hvala

      Ja res ne zastopm kaj si mislu na tem koncu?..kaj na zahodu?..na jugu?..

 • Duhec

  Sicer pa čestitke za dva ekstrema… aseksualno Petro in nimfomanko Marjanco (vsaj bla je a ne?!).

  • janez cepec

   Marjanca ni več nimfo, razočarana je zapustila to obrt, ona bi bla sicer še nimfomanka, sam ni kandidatov, k jo bi poflodral. mau je na migrante računala, pa ni nč z njim, banda razvajena

   • Duhec

    Marjanca sam enga več ne čuti…

    • Krtača17

     Čuti čuti, če ene par petard gor navežeš pol baje da neki čut hehehe

  • Olga

   Komunističdnih deset navodil???! Seveda, posredno ste povedali, da delajo odlično! Bravo Petra! Bravo Marjanca!

 • Olga

  Levaki se bojijo resnice kot hudič križa! Vse kar imajo, je kulturni boj in terorizem! Ne damo se ustrahovati, nikoli, banda!
  Bomo bolj glasni od vas (Po vaših komunističnih navodilih)!!?

  • Argentinec

   Hudič se križa nikoli ni bal in se ga nikoli ne bo. To so samo vas ovce prepričali, da je tako.

 • Argentinec

  Grd, grši, petra.

  • von Rhein

   Tvoj stil. Butl,večji butl,fake gaucho.

   • Argentinec

    Posluš, a me ti mogoče osvajaš?

    • von Rhein

     bi. Z motorno žago.

    • Duhec

     Rhein osvaja sam tiste s priimkom Janša…. spol ne igra vloge.

    • von Rhein

     Če namiguješ na to ker se pogosto odzovem na tvoje poste, ti povem kakšno osvajanje je to. Trenutno si najbolj moteč padalec tukaj.Rad bi bil pameten,poniževal ovce medtem,ko si sam navaden parazit.

     • Duhec

      Skrajšaj… zanimiv ti je. V teb se skriva najmanj biseksualc… a veš, da bi te nestrpni desni najraj fentali?!

     • von Rhein

      SI za eno kupčijo. ? Sliko od Petre J. imamo. Pošlji svojo sliko in,če si samo za malo,malo lepša,bolj ženska od nje, ti naročim večerjo (brez zajtrka) v lokalu po tvojem izboru. Sliko lahko prilepiš kot avatar.

 • Duhec

  Petra je nevarno zafrustrirana…. sam hlačke ji bi dol potegnil, pa bi se drla o posilstvu. Naj kr ostane nedolžna… čeravno je desnim lepa. Haha…

  • Argentinec

   Ravnokar se spravljam h kosilu, ti pa tle o Petrinih “hlačkah”? Fuuuuuuj …..

   • sprehajalec

    Pri tistem tvojem pasjem Romeu iz Hoferja, Petrine hlačke ne bodo imele vpliva.

  • sprehajalec

   če bi Duhcu potegnil hlačke dol, kar bi si sicer nadvse želela, se nihče ne bi mogel dreti. Srčna kap bi bila hitrejša od krika.

 • Krtača17

  Ampak desni ste res prfuknen. V naslovu piše policija ni posredovala. Na fotkah pa poleg grdulje stojita dva polcaja. Tko slabo tud dveletn otrok ne zna lagat kot tale portal. Sicer pa če že hočte posredovanje polcije – polcaj bi najprej zbasal v marico provokatorja, kar je bla tale janševa pa bumf bumf čez ene par lukenj pa ovinkov da b mela za kaj jamrat.

  • sprehajalec

   Prfuknjen je Krtača, popisala sta Petro. Pač Ljudska Milica.

   • Krtača17

    Torej je policija posredovala. Zakaj potem očitna laž?

    • sprehajalec

     Ker ni ničesar ukrenila proti napadalcem in provokatorjem.

     • Krtača17

      Kako da ne. Provokatorja so popisali.

     • sprehajalec

      V mislih imaš seveda Petro.

 • Argentinec

  Pa to ja moraš biti gej, da se ti dvigne na tole Petro.

  • Duhec

   Ja… je kr misija nemogoče.

   • sprehajalec

    Verjamem, da imaš ti tudi probleme s tem. Zato te tako zadane, da sodeluješ.Vidiš sebe.

  • sprehajalec

   Ali pa pes gonič, da se ti dvigne na Argentinaca.

   • von Rhein

    Po moje tudi to ne. Edino mogoče kakšen pubertetnik iz podsaharske Afrike.

 • David Lokatos

  Je res,da v povprecju SLovenke niso lepe a ta grdoba zniza povprecje za ogromno!

  • if

   Nedemokrati uničujete državo, uničujete prihodnost samostojne Slovenije.

 • Janez

  “ARGENTINEC, DUHEC, GRU, KRTAČA-TUNNEK”itd.
  nam sporočajo
  njih primitivnih zapisih – da ljudje kot so oni – niso moški z značajem, niso gospodje !
  So
  brez spoštovanja – do žensk !
  Kdor žensk ne spoštuje – zame ? Ni človek !
  In
  ti naši provokatorji – nazorno kažejo – da si ne zaslužijo imena – človek !
  Sram
  jih ? Sram jih ni ničesar ,
  zaradi žaljenja ok žensk kot je ok gospa P. – si zaslužijo le prezir !
  Ob
  srečanju ljudi kot ste vi – se v Komendi – naredi – križ – in se – zaničljivo – pljune !

  “Argentinec, gru, duhec, tunnek, krtača” – ste GNUSOBA OD LJUDI, GRAVŽI ! Le to. L.r. JANEZ KOMENDA

  • Krtača17

   Če bi teb en vaš berglaš berglo na glav polomu, dvomim da bi opazu. Tolk si zabit.

   • garfi

    jaz sem jih že nekaj na tvoji betici
    nisi opazil

    • Krtača17

     Prešvoh bergle maš.

     • garfi

      prosiš vidim

     • Krtača17

      Ja kako pa?

     • garfi

      s trollanjem

     • Krtača17

      Jaz ne. Ti pa kar, saj veš meni dinarčki padajo. Tebi pa pasja radost.

   • Janez

    Dovolj !
    sem bister, da točno vidim,
    da imate vi nizkotni provokatorji -le na zunaj – podobo ? Verjetno ne prav lepih ljudi.
    Angleži, pa v ZDA
    veliko uporabljajo kot nasprotje besede “human” – besedo “creature” – stvor.
    To!
    Pa nedvomno ste: pritlehni, pravim ljudem le po videzu nekoliko podobna bitja,
    Ki
    Koder koli že so – širijo
    – svoj smred iz svojih propadlih – bivših duš, “psih”. Gravži – pač !L.r. Janez KOMENDA

    • Janez

     Da !
     Ne bo nesporazuma !
     Bom zapisal točno besedo – za to !
     – kar vi “argentinec, gru, duhec, krtača, tunnek, dark lord itd” – dejansko – ste !
     Ste ?
     Glede na to – kar pisarite in s čimer smetite, mažete – ta ok domoljubni portal !
     V
     krajih
     južno of Sotle in Kolpe – veliko uporabljajo besedo – ” p r o p a l i c a ” !
     Torej !
     Kar sami presodite ?
     Koliko je zelo jasna beseda – “p r o p a l i c a ” – pravo ime – za vas !? L.r. Janez KOMENDA

 • garfi

  Primc pravi, da je bil naš vztrajnik napaden
  poziva priče dogodka naj se javijo
  ja sem videl samo veliko rdeče barve na tleh
  logično tam se zbirajo rdeči izmečki

  • Krtača17

   Bo spet portal odbor2014 čudežno dol padu. Pa še zmer nič gor o napadu na brezdomca al kako? A to je ta vaša čuvena demokratija?

   • garfi

    troll jaz te ne bom z berglo
    kot vedno te bom z argumenti
    malo tudi praskam in grizem

    • Krtača17

     Ti kar. Grizes že sam brez zob bolj slab čutm. Saj protezo nabav.

     • garfi

      bom brez skrbi

     • Krtača17

      A s protezo?

     • garfi

      troll nimaš nič za ribat ?
      na delo

     • Krtača17

      Dolgocajtn si. Ni argumentov?

 • garfi

  krtača papež duhec argentinec

  Mare Kranjc
  Levičarske gnide imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

  • Krtača17

   Uh, men dajo 10 evrov na post. Nkol jih nouš vidu v sds. Tam dobiš sam sok pingo pa žemlco s pasjo radostjo. Ste pač nazadnjaški.

   • garfi

    še to si ne zaslužiš
    iztrošena krtača

    • Krtača17

     Za garfija dobim 25 hehehe

 • garfi

  tipi čez cesto so tudi zamaskirani
  so prišli tudi z zvezdicami v rokah med nas Slovence
  policija seveda ni posredovala
  so pa obesili nove koledarje zločinca tita na stene v svojih pisarnah nek se zna
  po titu jugobutalci press

  • Krtača17

   Uuuu u kaj so se pa zamaskiral? U sami sebe?

   • garfi

    uuuuuuuuuu u krtače

    • Krtača17

     Pa zvezdice se tud vidjo ja. Ful

     • garfi

      ful kul troll

 • Primoz Papez

  Kazenski zakonik določa, da »kdor neupravičeno slikovno snema ali naredi slikovni posnetek drugega ali njegovih prostorov brez njegovega soglasja in pri tem občutno poseže v njegovo zasebnost ali kdor tako snemanje neposredno prenaša tretji osebi ali ji tak posnetek prikazuje ali kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta«.

  • garfi

   pol nas nehajte snemati

   • Primoz Papez

    Kdo pa vas ovce sploh snema razen nora24???
    Tale janša je pa provocirala se premalo jo je zagrabil..

    • garfi

     krtača vaši zamaskiranci v jugo parku čez cesto

     • Krtača17

      Tist je hotu verjetn ekstra zaščito da se ne okuž pr tisti grdi baburi k je provocirala.

     • garfi

      cepc slabo si se zamaskiral

     • Krtača17

      Ja kaj ti je pa nerodn? Povej da si bil ti. Skoz se neki hvališ da boš do zadnjega tam.

  • Naja Vanko

   to ne velja za ljudi, ki so prišli na javni shod in tile rdečuharski provokatorji so se prišli nastavljat.

   • von Rhein

    Ne razume.

   • Primoz Papez

    Niso na javnem shodu ampak na drugi strani ulice

 • Burkla

  Ke grda baba. B se lohka po Arabiji brez burke podnev sprehajala.

  • Olga

   Vaš niti resnica? Diskreditacija…??

  • garfi

   pozdravljen nov troll
   rastete kot gobe po dežju
   so vam dvignili premije očitno
   no bližajo se volitve kaneda

   • Rožle

    Pa sej ni nov… tole je en in isti Dark Šizomir …

    • garfi

     ne vidim njegove statistike saj je zamaskiranec

     • Rožle

      Ja, to je pa napaka Nove, ker dovoli Quest uporanike …

     • garfi

      zberimo denar za moderatorja, da iztrebi rdeče podgane
      v predvolilnem času potrebujemo deratizacijo

     • Krtača17

      Ma ke boš ti. Najprej pasjo radost nek ukrad da ne boš lačen.

     • Duhec

      Raj zberte Petri za en hud vibrator, če se vam več ne dvigne… vid se ji, da je potrebna.

     • tohuvabohu

      Tebi se najbolj vidi, kako si potrebna. Samo na seks misliš in na kurbarijo. Vodeb bi ti hitro povedal, kar ti gre, hehehe, javna sralka.

 • Olga

  Čestitke Marjanca in Petra!

 • garfi

  murgelskim trollom ni nič sveto in tudi olika do žensk ne
  burkla press

  • Krtača17

   Koko pa kej bergle? Gre?

   • garfi

    omenjam burklo in javi se krtača ali cepc

    • Krtača17

     Nisi odgovoril. A nič novih zlomljenih bergel?

     • garfi

      imaš zlomljeno vidim

     • Krtača17

      Je pa ja lepo bergle na glavi lomt. Sej je še Primc to podprl a ne? Boš rekel da se ne strinjaš z njim?

     • tohuvabohu

      Lepo je videti, kako se zagovornik rdečih klavcev sekira zaradi ene polomljene bergle. LOL.

     • Krtača17

      Jaz sem mislil da boš rekel zaradi človeka. Pa vidim da nimaš tolk velizga dometa.

     • tohuvabohu

      Človek je provociral. Bergla je njegova, torej je on prvi udaril. Jasno?

     • Krtača17

      A to bo zdaj vaša nova laž?

     • tohuvabohu

      To je dejstvo.

   • Rožle

    Neki se ponavljate levaki …ni več idej …

   • Olga

    Vprašajte vašega “brezdomca”!

  • Olga

   Ne sekirajte se! Oni diskreditirajo, kadar nimajo argumentov! Smo že navajeni! Resnico govorimo naprej, ne glede na njihove reakcije! Bolj jim kuzla v rit skače, bolj so prostaški! Kar poglejte prostaka Turnška! On je njihov nivo!
   Zame so dobri in pošteni ljudje lepi, saj dobrota daje lepoti človeku se v pozna leta! Hudobija pa človeka razžira! Kaj poglejte Makarivućko, Kućana, Sorosa…..
   Petra je profesionalka in je diskreditacija verjetno del njenega dela! Verjetno si je ne jemlje preveč k srcu!

 • garfi

  Mare Kranjc
  Levičarske gnide imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.
  burkla press

 • Olga

  Bravo odbor 2014! So mislili, da boste obupali in bo z Masleševim odhodom konec shodov! Sedaj pa vas poskušajo ustrahovati in izzvati incident, da bi obrnili javnost proti vam! Poglejte, kaj delajo Janši!?? Sedaj pa še Matoz.., ker uspešno dela!??? Pogumno naprej!

  • Krtača17

   Postajate vedno bolj desetštevilni. Pametnim je h sreči začelo postajat jasno.

   • Olga

    Spet vaša navodila…. Podn…

   • tohuvabohu

    Če ne bi klošarji tvoje sorte hodili tja zaradi sendviča, bi jih bilo še manj. Večina ljudi ima pač rajši udobje.

  • garfi

   jaz bom hodil na shode tudi ko bom imel berglo
   pa še prav pridejo

 • garfi

  jaz bom hodil na shode tudi ko bom imel berglo
  pa še prav pridejo

  • Duhec

   Pa koga to zanima??? Naj ti dajo mikrofon… nikol več ne bo nobenga.

   • garfi

    duhec5 kakšen avto mi priporočaš ?

 • garfi

  Duhec tudi duhec5 krtača cepc itd itd • 4 minute nazaj
  Raj zberte Petri za en hud vibrator, če se vam več ne dvigne… vid se ji, da je potrebna.

  • Duhec

   Ja… lepo napisano. Hvala za cp… mogoče se vas pa prime.

   • garfi

    in ti si ženska
    mogoče si murgelska kurba
    ne mogoče

    • Duhec

     Za aseksualce je vsak normalno spolno razvit in zrel človek kurba oz kurbir…. garfi, a vsaj vlečeš?!

     • garfi

      tunek

     • Krtača17

      A sesljaš?

     • garfi

      ne mogoče, si

     • Krtača17

      Kaj pol? Fafljaš?

     • tohuvabohu

      Kurb je veliko, samo denarja ni.

     • Krtača17

      Desni ste spraznil črni fond in najel take za šest jurjev al kako že?

     • Krtača17

      Garfi je biseksualc. Bi, pa ne more….

 • Krtača17

  Hehe kolk mal je treba da garfiju film poč hehehe

  • Duhec

   Bogi je..

  • garfi

   Mare Kranjc
   Levičarske gnide krtača duhec burkla cepc imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

 • garfi

  Mare Kranjc
  Levičarske gnide krtača duhec burkla cepc…… imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

 • Krtača17

  Primc je rekel takole – iz članka:Aleš Primc je na shodu prav lepo pozdravil tudi vztrajnika Ibra, ki je po incidentu v Miklošičevem parku postal znan javnosti.

  Torej vsi po berglo in z njo brezdomca po glavi.

  Bravo primc, res intelegenca in pol.

  • garfi

   levaki ste največji živeči lažnivci in sedaj profesionalci

   • Krtača17

    Zakaj? Tko piše v članku.

    • garfi

     zakaj ste lažnivci ?

     • Krtača17

      Citiral sem članek. Vpraši avtorja članka.

     • garfi

      jaz pa sem bil tam in slišal kaj je povedal Primc
      ugani komu verjamem

     • Krtača17

      Mi prav dol vis. Jaz itak ne verjamem ne novi in ne tebi. Ampak nova je tko objavla. Bo treba posnetek pogledat. Sam bo verjetno shodil.

 • garfi

  levaki so največji živeči lažnivci in sedaj profesionalci

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   A si ziher ? Kaj pa časar, raščan, snežič, zvončki ? Sami levičarji, a ne ? :)

   • garfi

    ziher

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desnosučni…čreva na plot !!!… Razbili vas bomo !!!

  • Rožle

   As spet mal agresiven .. ccc

   • garfi

    Koza mu ni dala in strupene šmarnice mu je zmanjkalo

  • kr en

   Kva je ti dohter bluzenja. A res nimas kaj cel kot to, da nabijas neumnosti?

   • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

    he he , mi je v čast da ste začeli kopirati mene

 • garfi

  levaki so največji živeči lažnivci in sedaj profesionalci
  poglejte šefa tuneka spodaj

  • Krtača17

   Ja no če desni smete z berglam, pol tud mi smemo podobno nazaj. A ni to fer? Ljubezen je obojestranska.

   • garfi

    zakaj ste levaki profesionalni lažnivci tunek ?

    • Krtača17

     Kje imaš dokaze?

     • garfi

      samo vzorec
      Pavel Rupar izključen iz SDS
      Ljubljana, 26. oktobra 2012 – Nekdanjega tržiškega župana in poslanca Pavla Ruparja je izvršni odbor tržiške SDS izključil iz članstva SDS
      in rdeči lažnivi smrdljivi gobec
      Fogglof Tunnek > Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
      Proti SDS-vem voluharju je bilo nekaj letih vloženih več ovadb zaradi zlorabe položaja in oškodovanja občinskega proračuna, v štirih je bil obsojen na pogojno kazen in vračilo protipravno pridobljenega premoženja, oktobra 2012 pa mu je sodišče prvič prisodilo tudi zaporno kazen. Leto kasneje je prvostopenjsko sodbo potrdilo tudi Višje sodišče v Ljubljani, s čemer je postala pravnomočna. Pred tem, avgusta 2013, je Rupar izstopil iz stranke SDS, fzrokov za to dejanje javno ni razkril…ampak mislim da zato, ker je bil že bolj popularen od Ivana Janeza… Pri SDS-u je pač tako…bolj si žleht, bolj si popularen!!!

     • Krtača17

      In?

     • Goran Hvala

      Ce vprasas mene tunek sam pise nekako v tem stilu kot nova…ceprav nova je medijska hisa, tunek pa en model…tunek si to lahko “privosci”….nova naj si ne bi, pa si…tud tunek ima kdaj zleh jezik..ce hoce tukaj gor konkurirat ga ocitno more imet..sam provam napisat komentar brez zaljivk v odgovor pa vedno dobim neke socne pridevnike in sklepe da sem od dol, pa levak, pa peder,pa musliman pa komunjara pa nevem kaj se…ocitno je treba bit nesramen ce se z desnimi v slo pogovarjas al kako?

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Tunnek ni šef, ampak je CAR !! Kapiš ?!

 • garfi

  zakaj ste levaki profesionalni lažnivci tunek ?

  • Krtača17

   A ti je varovalka šla?

   • garfi

    odgovori tunek

    • Krtača17

     Nimaš argumentov.

 • Rožle

  …Neolevičarji so nevarni za okolje in ljudi …pa še celo do samega sebe …

 • moat

  Velike modrice na njeni roki, dajte no! Vidi se le rahla rdečica in takšna nastane, ko si malce podrgnež kožo z drugo roko. In še: “Policija ni posredovala!” Saj je popisala oba udeleženca! Zagotovo je med njima prišlo še do verbalnega spora, torej gre za kršitev javnega red in miru. V primeru, da bo na roki dejansko nastala modrica, bo zdravnik ocenil stopnjo poškodbe kot lahko telesno poškodbo. V tem primeru ima novinarka možnost, da poda zoper osebo, ki jo je prijela za roko predlog za pregon kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe. Kaj ste morebiti mislili, da bo policija kar tako, brez zakonitih pooblastil, odpeljala omenjeno osebo v pripor? I.K., torej kdorkoli si že, ne piši neumnosti!

  • garfi

   ja in 100.000 zverinsko pobitih po vojni je napaka
   tako vaš mk

   • Krtača17

    Zdej pa ti lažeš.

    • garfi

     ja, moja laž je resnica in vaša levuharska resnica je laž
     ste največji lažnivci v vsej zgodovini

     • Krtača17

      Tvoja laž je bila vedno laž.

     • Goran Hvala

      Garfi…bi ti verjel ce nebi blo napisano…ce poslusam tebe cel svet laze sam desni iz slovenije govorite resnico…se v risankah ne najdes taksnih klobas…

     • garfi

      ker vas nismo predelali v klobase
      dobrota je sirota

   • moat

    Jaz o nekem klatežu, ki je novinarko prijel za roko, ti pa o povojnih pobojih. Kje so tu vzporednice, kje rdeča nit?

    • garfi

     tvoje laži so rdeča nit
     tisti ki je napadel novinarko ni bil klatež
     ampak levaški provokator in plačanec
     in laži vlečete več kot 70 let

     • moat

      Klateža sem pač omenil v prenesenem pomenu. Lahko, da tudi dejansko ni bil. In kje je laž v mojem postu?

     • garfi

      bebo
      NAPADENA JE NOVINARKA
      še razloži primer ko je Janša pravilno poimenoval presstutke rtv

     • moat

      Sem prebral, da je novinarka Demokracije, brez skrbi. V drugem sestavku, ki govori o isti temi, sem celo obsodil napad, ko sem videl dve manjši modrici na njeni roki, kot bi obsodil vsak drug napad. Tisto o “bebotu” pa ne nameravam komentirati, ker se nočem spustiti na podn, tako kot ti, čeprav imaš polna usta demokracije, žal.

     • garfi

      nimamo demokracije in nimam polna usta demokracije
      novinarko je napadel tudi policaj verjetno s titovim koledarjem na steni
      če bi se to zgodilo presstutki javne hiše rtv bi bili naši shodi že prepovedani
      Janša jim mora plačati odškodnino za resnico

     • moat

      S čim je novinarko napadel policaj. A s tem, ko je vzel njene osebne podatke in je zbral obvestila?

     • garfi

      in prepovedal snemanje
      obvestila ja za udbo

     • moat

      Mah, se ne splača debatirati, ker ni produktivno, res.

     • garfi

      prenehaj manipulirati in poneumljati

   • sodnikisozločinci

    Zločinsko bando, ki je zaščitila morilce, ni treba lustrirati, ampak pobesiti po lustrih.

    • garfi

     ne odpuščam tako hudega nasilja, kriminala in diktature
     to je zame norost saj smo sedaj zopet vsi v nevarnosti
     kaznuje se pa kurje tatove in tatove paštet
     krivcev za zlo je ogromno

  • Rožle

   Kaj ne štekaš …
   A ni to že velika sramota, da se spraviš fizično na žensko …?
   Itaq po levaško narkomnsko …

   • Krtača17

    Vsak se ima pravico branit samo v mejah normale.

   • moat

    Ne štekam I.K.-ja, ki je pisal v članku neumnosti. To bo, res. Nisem pa napisal, da takšno ravnanje odobravam. Tudi policija ravnanja obeh ne bo tolerirala, temveč bo obema udeležencema spora, verjetno je šlo tudi za verbalni spor, napisala plačilni nalog.

 • Demonkrat

  Bil je samokriticen do drugih.

 • garfi

  samo vzorec tunekovih laži pod več imeni
  Pavel Rupar izključen iz SDS
  Ljubljana, 26. oktobra 2012 – Nekdanjega tržiškega župana in poslanca Pavla Ruparja je izvršni odbor tržiške SDS izključil iz članstva SDS
  in rdeči lažnivi smrdljivi gobec
  Fogglof Tunnek > Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
  Proti SDS-vem voluharju je bilo nekaj letih vloženih več ovadb zaradi zlorabe položaja in oškodovanja občinskega proračuna, v štirih je bil obsojen na pogojno kazen in vračilo protipravno pridobljenega premoženja, oktobra 2012 pa mu je sodišče prvič prisodilo tudi zaporno kazen. Leto kasneje je prvostopenjsko sodbo potrdilo tudi Višje sodišče v Ljubljani, s čemer je postala pravnomočna. Pred tem, avgusta 2013, je Rupar izstopil iz stranke SDS, fzrokov za to dejanje javno ni razkril…ampak mislim da zato, ker je bil že bolj popularen od Ivana Janeza… Pri SDS-u je pač tako…bolj si žleht, bolj si popularen!!!

  • Krtača17

   In? .

   • garfi

    in

  • Opazovalec

   In v čem je laž garfi, kradel je v času članstva v stranki! Ko so ga pa dobili je pač izstopil, kar pa prejšnega dejstva NE SPREMENI

   • garfi

    Pavel Rupar izključen iz SDS
    Ljubljana, 26. oktobra 2012 – Nekdanjega tržiškega župana in poslanca Pavla Ruparja je izvršni odbor tržiške SDS izključil iz članstva SDS

    • Gru

     Kj pa Časar?

     • garfi

      kaj pa gru

     • Gru

      Kaj pa grafi?

     • garfi

      ukradem kakšno pašteto

     • Gru

      Itak lopov en ;) k Časar ;p

 • Rožle

  Njegova agresivna leva roka nakazuje kako bi jo naraje še oklofutal …

 • garfi

  hahaha ravnokar so privlekli na dan še dogovarjanje za incidente v piranskem zalivu
  sledi “trgovina” z orožjem za samoobrambo Slovenije

 • Krtača17

  Pa razčlenimo še enkrat samo naslov članka in laži v njem:Napad na svobodo novinarjev – svoboda novinarjev se neha tam kjer se začne svoboda drugega. Levi fašisti napadli novinarko Demokracije Petro Janša – ta ženska tudi pod razno ne more bit novinarka ker krši vse kodekse, policija ni posredovala! – policija je posredovala.

  Nima smisla nova – to ni novinarstvo. To je ritolezenje Janši.

  • garfi

   krši vaše rdečemafijske kodekse molka

 • kr en

  Kaj na faksu strojne delajo ob petkih samo do 13.00? Fogglof Tunnek je sel ze domov? Je zaslzil dones zabanano??

  • kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

   Alo, to nisem jaz ! Jaz sem po ta novem kr en LEVIČAR in DOMOLJUB

  • Hun

   a zdj je že strojn faks zanuč kot fdv

 • Janez

  Bravo !
  Fantje s portala ! Provokatorji – že omagujejo !

  Zgleda, da so izčrpali repertoar nizkotnih vsebin,
  ki jih premorejo ? V njih propadajočih, propadlih dušah !

  Pa?
  “ARGENTINEC, GRU, DUHEC, KRTAČA, J. CEPEC, F.TUNNEK” !
  Tokrat !
  STE PA – DOSEGLI SVOJE – DNO !?
  S
  svojim sramotno nizkim pisanjem, svinjanjem – nevrednim nekoga z imenom – “človek”
  – na račun zelo ok gospe P., ki ji vi ne sežete ? Niti do gležnjev !?
  V
  krajih
  južno od Sotle, Kolpe – imajo pogosto uporabljno besedo – ” p r o p a l i c a ” !
  Dajte
  no premisliti, s preostankom razuma, ki ga morda še premorete !
  Če?
  Ni – prav ta na jugu ex YU tako pogosto uporabljan izraz – ” p r o p a l i c a ” ?
  Kar
  pravo ime, poimenovanje za vas – za to ? Kar ste ?
  Sami ugotovite:
  jaz “stvorov” ki tako nečastno grdo pisarijo
  o povsem ok ženskah – niti slučajno – nočem – ne poznati, ne videti ! Torej ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  Torej: sami pogruntajte ? Ali je znani izraz, beseda – ” p r o p a l i c a ” – vaše pravo – ime !?

  • Gru

   A ti zmanjkuje tablet, starina? ;)

   • Janez

    Ne
    Uporabljam – nobenih tablet !
    Tudi alkohola – absolutno ne !
    Bolj
    Sem zagotovo fizično in mentalno !
    – na nivoju – kot vi plačni pisuni tu.
    Torej !
    V trgovini, lokalu Gospod Gurman, na Gosposvetski 8 – še prodajajo pivo “KOMUNAJZER”
    Rusko pivo je to –
    Tudi lokal, trgovino vodijo Rusi: imajo tudi razna nova piva s “hec” imeni npr. “MAJMUN”
    JJaz?
    Le vodo pa sokove pijem. Eno steklenico, stane cca 3 evre – piva “K O M U N A J Z E R ”
    sem – za hec – kupil.
    Torej:
    pot v smeri pogube sebe
    in propada
    “v stilu KOMUNAJZER” je ? Odprta, dana – tudi vam. Provokatorjem. L.r. L.r. Janez KOMENDA
    P.S.
    PROBAJ, A NE? A tri evre že moraš imeti.

    Morda ti bo pa “MAJMUN” pivo – bolj pasalo – kot tisto novo, rusko “KOMUNAJZER” pivo?

    • Gru

     Ja pa ja itak da si na tabletah ;)

     • Krtača17

      Ta se je že na britof ulegu pa čudežno h seb pršu. Zdej pa tole….

 • Janez

  Zdj pa tko un k nebo prsu z berglo pred sodisce tepst brezdomca, bo izkljucen iz stranke!

  • garfi

   cepc

   • Janezić

    Tepec

    • garfi

     “nov” murgelski troll

     • Janezić

      Stara krota grafi

     • garfi

      mijau mijau

  • Janez

   To!
   Nisem napisal – jaz – Janez KOMENDA.

   • Hun

    hehe ti si en tepček

 • Janezić

  Bravo !
  Fantje s portala ! Provokatorji – že omagujejo !

  Zgleda, da so izčrpali repertoar nizkotnih vsebin,
  ki jih premorejo ? V njih propadajočih, propadlih dušah !

  “GRAFI, ROŽLE in OLGA”
  STE PA – DOSEGLI SVOJE – DNO !?
  S
  svojim sramotno nizkim pisanjem, svinjanjem – nevrednim nekoga z imenom – “človek”
  – na račun zelo ok gospe P., ki ji vi ne sežete ? Niti do gležnjev !?
  V
  krajih
  južno od Sotle, Kolpe – imajo pogosto uporabljno besedo – ” p r o p a l i c a ” !
  Dajte
  no premisliti, s preostankom razuma, ki ga morda še premorete !

  • Janez

   Popravek: zgleda da je eden oc provokatorjev vstavil druga imena – v moj komentar !
   Prejšnja imeny so bila:
   ” GRU, HUN, J. CEPEC DUHEK, TUNNEK ITD .

   SO DOSEGLI – DNO SVOJEGA PISANJA !
   Torej !
   Provokatorjem so moji zapisi – tako moteči? Da jih “popravljajo” l.r. JANEZ KOMENDA

 • garfi

  policaj je novinarki preprečil snemanje
  titove slike v pisarnah v akciji

 • garfi

  Petek: cmerar je uzakonil in legaliziral udbaško prisluškovanje in vdiranje in druge zlorabe
  rdečemafijska država press

 • garfi

  si predstavljate, če bi se to zgodilo murgelski rtv presstutki
  naši shodi bi bili že prepovedani in Janša bi bil kriv tudi za to in v krivosodni ovadbi

  • Janezić

   Se dobr da se je zgodilo to prostitutki ;p

   • garfi

    Tepec

    • Janezić

     Cepc

     • garfi

      “nov” troll

     • Janezić

      Stara cunja grafi

     • garfi

      mijau mijau

     • Janezić

      Hov hov c

     • garfi

      mijau mijau mijau

 • garfi

  Janez=Janezić=cepc=”nov” troll

  • Janezić

   Grafi=krota=tepec

   • garfi

    mijau mijau

    • Janezić

     Hov, hov

     • garfi

      vem pesjan

     • Janezić

      Ne stara krota

     • garfi

      mijau

 • garfi

  krote mijavkajo ?
  levaki so največji živeči lažnivci in sedaj profesionalci

  • primsek

   Garfild je prikazen iz iznoriškega kraljestva letečih slonov, izmislil si ga je arnaut, ki so mu obrezali tudi del možganov, zato taka pleša kot spomin na brazgotino

   • garfi

    primsek je prikazen iz norega kraljestva murgelskih trollov, izmislil si ga je mali mk, ki so mu obrezali tudi del možganov, zato taka velikost kot spomin na jugoslavijo

 • bbb

  Garfi pa si je danes vzel čas!

  • garfi

   za vas nove trolle vedno

  • Janezić

   Ni protestov pa mu je dolgcajt ;)

   • garfi

    vam plačancem ni dolgcajt sesuvati portal

    • Janezić

     Nikoli sj nas Janez placa

     • garfi

      zate ić Mare Kranjc
      Levičarske gnide krtača duhec burkla cepc Janezić…… imajo cele skupine trolov, ki jih plačujejo, da serjejo po straneh, ki ne smrdijo po levičarstvu. Ena skupina piše po spletnih straneh o rasizmu in nacizmu, v drugi skupini so na primer tisti, ki se pretvarjajo, da so simpatizerji desnice in pišejo nestrpne komentarje. Spet druga skupina se pretvarja, da so verni kristjani, in pišejo komentarje, ki bi kar najbolj škodili cerkvi in kristjanom. In tako naprej. Koordinatorji so pa na faksih in raznih nevladnih organizacijah in kvazi inštitutih. To mi je povedal znanec od moje sestre, med lažnimi “Vseslovenskimi Ljudskimi Vstajami”. Bil je član skupine trolov in je sodeloval pri teh svinjarijah. Imel je vsega dovolj in se je umaknil, ter šel na študij v tujino.

     • Janezić

      Nam pa je javno Čuš povedu da vas SDS zaposljuje za trollanje po levicarskih portalih ;)

     • garfi

      lepo da me vikaš

 • Brane Pomahaj

  Klošar, pijanc, socialni parazit in plačanec Bricelj in čefur… to so obrazi socializma.

 • garfi

  bbb=Janez=Janezić=cepc=”nov” troll

  • Janezić

   Grafi=Janez=Brane Pomahaj=Olga=stari prdci

   • garfi

    ne prdet prosim

 • Gru

  Glavno da je Ibro Slovenac ;)

  • tasilo

   Pa jes, Ibro je mnogo bracko-i-jedincveni Slovenac.

  • Rožle

   Ne glavno je , da ti nisi ….

 • Hun

  vztrajnik Ibro….joj ampak imena in face na teh shodih me pa zmer nasmejijo k da bi burlesko gledu

  • Gru

   Ibro ali uradno Ibrahim ;)

   • Krtača17

    Ibro Ibrahim Ibranovič iz Ibrahimograda z njegovo ženo Ibrico in otroci Ibro, Ibranka in Ibrenko. Vsi desni podporniki.

 • Krtača17

  Na zapadu ništa novo. Desnakarji še vedno iščejo argumente:

  Pa razčlenimo še enkrat samo naslov članka in laži v njem:Napad na svobodo novinarjev – svoboda novinarjev se neha tam kjer se začne svoboda drugega. Levi fašisti napadli novinarko Demokracije Petro Janša – ta ženska tudi pod razno ne more bit novinarka ker krši vse kodekse, policija ni posredovala! – policija je posredovala.

  Nima smisla nova – to ni novinarstvo. To je ritolezenje Janši.

  • garfi

   ponavljaš laži
   vaši družbenopolitični delavci kršijo vse kodekse
   si njim enak

   • Krtača17

    Ja lej, vaš naslov citiram. A pol jaz lažem al kdo? Argumenti so pa na slikah in v članku.

    • Marko

     Krtača da razčlenimo samo eden tvoj argument in ti pokažem da neves niti kaj je zdrava pamet in logika…kaj če jas dam tebi eno okrog ušes in naju policaji oba popišejo in tebi rečejo da odidi a je to posredovanje policije…če ja se lahko kr dogovorima da se malo dobima da se ti poskusa malo zdrave pameti in logike vbiti v glavo…

     • Krtača17

      Preden boš dal ti eno okol ušes boš že razčlenjen. Pol pa lahko popisujejo pa špohtlajo tvoje ostanke.

     • Marko

      No tukaj se pa vidi tvoj intelekt razclenjevanja in pametnega odgovora…in res je kaj pravijo…budala ima vedno kaj za povedat…in čeprav je zelo duhovit odgovor…se vedno nisi pokazao niti ene sive in odmrle celice intelekta in odgovorio na vprašanje…ampak si se znal pikniki samo v tisto kaj ti paše…pa se to si spisao na najbolj možen beden način…

  • Olga

   Najbolj kršijo vse kodekse vaši – murglprostitute!

 • garfi

  bbb=Janez=Janezić=cepc=”nov” troll
  gru hun krtača “stari” trolli

 • piko8

  Še dobr, da ni bila RTV prostituka! Pol bi pa v mRGLAH skočil kaj skočil PODIVJAL. SAMA murglskiA PODLASCA mllan kuçan bi posredovov!!

  • Janezić

   Se dobr da je bla prostitutka ;)

   • garfi

    cepć

 • garfi

  murgelski trolli skrivajo izgred levih fašistov čez cesto
  skoraj vedno so tam in zanesljivo naščuvani in plačanci
  pred leti so podobni nasilneži skoraj ubili novinarja Mira Petka
  ob shodu za islamizacijo so policaji takoj odstranili Slovenca z napisom proti tej levaški narodni izdaji

 • Borut Stari

  Vztrajno se ohranjajo časi trdega režima. Le, da se špijonaže državljanov bolj modernizirajo, Metode so ostale enake. Prav za prav še velja tista. OZNA sve dozna.

 • Janez

  No?
  “ARGENTINEC, GRU, HUN, DUHEC, J. CEPEC, KRTAČA, TUNNEK itd.”
  Ali?
  še zmeraj niste pogruntali !
  A?
  Je zelo znana ex YU beseda : ” propalica, propalice ” – pravo poimenovanje za vas vse ?!
  Za – vas vse !
  In
  za vsakogar od vas – posamično : ” propalice, propalica” Je to za vas ok? L.r. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Zunaj !
   Je lep majski dan,
   oko razveseljujoče dame.
   Grem ven. “Ogabeki” bye, bye! Do večera pogruntajte !
   Ali ste – ” p r o p a l i c e ” ? Ali niste. Meni se le zdite taki. Razpadajoči. Lr. Janez KOMENDA

   • Krtača17

    K greš že lih ven. Tm pr cvingarju zavij levo. Je že ena luknja prpravljena zate. Sam še uležeš se not pa si zmagu. K tole je že prepozn za Begne.

   • garfi

    ne posiliti kakšne kot to počneš tukaj

 • Janez

  Banda levuharska spucajte se dol s tega portala in ne svinjajte tu brez veze.

  • Janez

   Tega !
   Nisem napisal jaz Janez KOMENDA
   Se pa z vsebino zapisa – poplnoma strinja.
   Eden od levih provokatorjev mi dela uslugo.
   In z uporabo
   mojega vzdevka “Janez” pseje sam sebe – “levuharja, lenuharja” pač! L.r. JANEZ KOMENDA

 • Hun

  z imenom Ibro al Ibrahim ni nč narobe samo da je po vaše bosanc al čefo v vaših vrstah to mi je smešn

 • Rožle

  Levaki zahtevajo, da mora biti po celem telesu plava …šele potem se lahko pritoži ..Tujjjjj

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desnosučni…čreva na plot !!!… Razbili vas bomo !!!… Pičke vam bomo razbili klero-fašistične!!!
  Auf biks…grem na dva deci šmarnice pol pa vas poiščem…kri bote fcali !!!

  • Rožle

   Še nisi hormone umiril …?

   • Fogglof Tunnek

    Čuvaj se me gnida janšistična!!!… Si ču ka se je zgodlo v Izoli? No, tak gledaj da ne boš ti na istem pristal… Kapish???

    • Rožle

     Aha, to je bil en od vaših … Đihad glavosek

     • MEFISTO

      Mihael mu je bilo krstno ime.

  • Volkhv

   Dedek, mislim, da te bom raztrgal, ko mi boš to rekel v obraz in ti bom naredil lobotomijo. Če me rabiš, me dobiš; danes ob 21:00, Lendava. Prekleti cigo srbski, misliš, da si duhovit? K bogu boš molil, ko te bo v roke dobil pravi desničar, ne tisti – klerofašistični, ampak pravi desničar, kova nazi pagan style.

 • Janez

  “Lepota !
  VSAJGA GVIRA – ČE JO MANIRA CIRA”
  To !
  Je star slovenski pregovor iz Komende, iz Savinjska doline itd. – ki pomeni !

  Lepota vsakogar je dobra, traja – če jo krasijo tudi lepe manire, vedenje !

  Nekdo – lahko : NI LEP, a če ima lepo vedenjemanire, , spoštljiv odnos do drugih – JE LEP.

  Nekdo – lahko : JE LEP, a če ima grdo vedenje, grde manire, nelep odnos do žensk itd. – NI LEP !

  Torej !
  Dokler se naši nizkotni provokatorji ARGENTINEC, HUN, GRU, DUHEC, KRTAČA, TUNNEK !

  NE OPRAVIČIJO OK GOSPE NOVINARKI P. J. – KI JI NITI DO GLEŽNJEV V NIČEMER – NE SEGAJO !

  Dotlej !
  Do njihovega iskrenega opravičila ok ge. novinarki in domoljubki P.J. !
  Dotlej !
  So prej navedeni provokatorji zame ? Kaj so ?
  UTELESITEV VSEGA GRDEGA SO – KAR GRDEGA SPLOH – OBBSTOJI ! L.r. JANEZ KOMENDA

  P.S. S SLIKE TISTIH “OPAZOVALCEV” KI JIH JE GOSPA NOVINARKA SLIKALA !
  Se vidi tudi
  Nekaj zelo poučnega:
  NOTRANJE GRDI LJUDJE – SE POGOSTO TRUDIJO PRIKRITI SVOJO NOTRNJO GRDOTO ,
  Prikriti
  se trudijo svojo notranjo grdoto ? S POUDARJENO “LEPIM OBLAČENJEM”, S KRBJO ZA SVOJ ZUNANJI VIDEZ – KI PA NI ODRAZ, NI SKLADEN Z NJIH “GRDO” DUŠO.
  Tak človek je zasigurno tisti “tip” v usnjeni jakni, z očali. Lepo oblečen – notranje grd človek.
  Verjemite mi – izkušen sem !

 • Fogglof Tunnek

  Petra Janša…”Kurba domobranska”… Ja tak piše v Demokraciji…tega nisem jas reko… Zakaj v Demokraciji mislijo tako pa jas ne vem.

  • Rožle

   Lažeš ..KURBA !!!

  • Anton

   Tunnek al si ti to ti tist z berglo na sliki?

   sarkazem press

  • garfi

   profesionalni lažnivec

 • Anton

  čak mau sedaj pa ne vem al jo je napadu naš “Argentinec”?

  sarkazem press

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Okrožno sodišče v Ljubljani je v ponovljenem sojenju razsodilo, da mora tednik Mladina poslancu SDS-a Branku Goebbelsu plačati 5000 ojrof odškodnine z zakonskimi zamudnimi obrestmi.

  Po mnenju sodišča je Branko Goebbels trpel intenzivne duševne bolečine najmanj nekaj mesecef po objavi fotografije, zmerne oziroma blage pa trpi še zdaj !?!?…. hahahahahahahahahahahahaha … Toti voluhar nonstop trpi duševne bolečine…isto kot Janez Janše in ostale SDS-ove ofce !!!

  • Janez

   Ja?
   Daj no !
   Odgovori mi – no !
   Da vem – ali ti si ali nisi “domobranec” ?!
   Ali?
   Kaj braniš svoj dom in svoje imetje !?
   Saj?
   Če nisi – “domobranec” ?
   bom jaz kar prišel z mojim polkombijem
   In ti odpeljal, brez plačila – tvoje stvari. Nisem nič boječ, bom kar prišel. L.r. Janez KOMENDA

  • učko

   Boli Brankota za une udbovske hlapce kurac. Evo še za te bolečine jih bo tožu hehehehehe

  • Janez

   TUNNEK ?
   A sem te ujel v – “KOZJI ROG”?!

   1. SVOJIH STVARI – MI NOČEŠ KAR TAKO – ZASTONJ – DATI ,.

   2.”DOMOBRANEC” ? Pa tudi nočeš biti ?! Da bi meni branil odvoz tvojih stvari ?!
   V
   “K O Z J I ROG” sem te – ujel.?! A ne?
   Zato si pa tiho. Torej? Ali mi ?
   1. Kar zastonj daš tvojo vrednejšo robo ? Ali pa?
   2. Boš meni branil, da ti kar odpeljem tvojo vrednejšo robo. Če boš robo branil? Si “domobranec”

   Tunnek se je ujel v ” k o z j i rog”. Zdaj pa ne ve – kaj bi rekel. A ne ? L.r. Janez KOMENDA

  • Nata

   Spodaj pravi Janez, da si se ujel.
   Pa si se res, veš ! Norčuješ se iz Grimsa. Saj ne vem kaj za ene barve si – malo mešano, po potrebi – ampak delaj se norca iz tvojih presstitutk, ki so tudi dobile dinarčke. Za bolečine !

 • Janez

  Ja?
  Tunnek !
  Ti imaš pa res ? Hudo poškodovano dušo ?! A ne ?
  Kar sam pogruntaj – kdo je tako zelo poškodoval – tvojo dušo, psiho !
  Ampak!
  “Domobranec” pa nisi? A ne ?
  Te
  Bom obiskal !
  Z mojim lepim, nobel velikim polkombi avtom !
  Rad bi?
  Tvoje stvari, tvoje stvari, ki so res tvoje, ki so kaj vredne, nič umazane itd.
  Npr – tvoj PC, TV, če sta ok, kak tvoj usnjen kavč- če ni umazan . In tako dalje.
  Saj
  TI. Nisi – “domobranec”, nisi “branitelj doma” ? A ne?
  Svojega doma?
  Svojih stvari – ti nič – NE. BRANIŠ ?
  Kar
  Bom hotel – mi boš – kar – dal! Sam od sebe ?!
  . Celo pomagal mi boš nositi – tvoje stvari – v moj prostorni polkombi avto.
  Na koncu – me boš prijazno povabil : “TI SE KAR. SPET KAJ PRIDI IN ME OROPAJ.”

  Vse kar bom hotel – mi boš kar sam od sebe !
  zastonj – dal!
  A ne Tunnek? Saj ? Ti nisi – “domobranec”, ne braniš tvojega – doma ?! L.r. JANEZ KOMENDA

  • Janez

   Saj razumeš ?!
   Tunnek – a ne ?
   Čisto tako kot so pred 72 in več leti !
   kar nepovabljeno vpadali
   KPS STALINSKI VOSOVCI !
   V HIŠE VERNIH LJUDI, SLOVENCEV – IN JIH MED GROŽNJAMI ROPALI, CELO – UBILI !
   Bom
   jaz prišel k tebi !
   In ti začel odnašati
   – brez plačila !
   tvoje vrednejše stvari : PC, TV, KAK OK KAVČ itd. – v moj polkombi avto !
   Ti?
   Mi ne boš ? Nič branil – a ne Tunnek? SAJ TI NISI “DOMOBRANEC”, a ne? L.r. Janez KOMENDA

 • MEFISTO

  S posnetkov izhaja, da so rdečuhi zamenjali ekipo klošarjev in jo okrepili.

  Med njimi je tudi Tunnek.

 • luckyss

  Tole svečkanje in obujanje spomina na hitlerjanstvo je že malce abotno…
  Kaj ni nobenega normalnega med “desnico” ki bi videl, da takšno pretiravanje vodi v propad stranke..
  Časi za novega Hitlerja pa so še nekaj let oddaljeni.medtem pa bo šla SDS v pozabo…
  Kar seveda glede na njihove vodilne “kekce” ni nobena škoda..
  Kot socialistu po duši mi je žal, da naša “levica” nima ene pametne desne opozicije…
  Le nekakšni primci in bivši komunisti…to ni nič uporabnega..

  • sprehajalec

   Sam ugotavljaš, da slovenska levica sestoji iz primitivcev” in bivših komunistov…skratka nič uporabnega. Ker pač nikoli Slovenija ni izstopila izpod njihove vladavine. 1991 je bil samo blef in nov naslednji dan.

   Prvo pravilo življenja pa je, da s primitivcem moraš primitivno. Drugačnega jezika ne razume.

  • Janez

   Ljubi Bog ?
   Človek – kje si pa ti v Sloveniji še kdaj videl ?
   kako normal – DELAVSKO-LEVIČARSKO STRANNKO ?
   Ex KP, ZK stranke SD, SMC, DESUS, ZL – so postalinistične, pokomunistične stranke.

   Sploh – NISO LEVE STRAKE: ostanek monopolnoo oblastne ex KP, ZK so. L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   A NE VIDIŠ TEGA? SD, SMC, DESUS, ZL – NISO NIKOLI BILE IN NIKOLI NE BODO PRAVA LEVICA.Ex KP, ZK ?
   So prave ex socialistične, komunistične delavce –
   pustile ogoljufanne na 400, 500 eu penzijah! Dejstvo.
   SMC IN DESUS STA BILI PRED KRATKIM – PROTI POPRAVKU – DELAVSKIH PENZIJ. Dejstvo.

  • Nata

   Mislim, da sva se enkrat že ” prerekala “.
   Zberi, pametne, neobremenjene in neodvisne. . . . . hmmmm . . . . . . .ljudi, pa na delo ! Kaj boš druge šimfal. Poskrbi, da bo tudi od tvojih kaj pametnega slišati.

 • sale

  če si novinarka za desni totalitarni medij potem nisi prostitutka ?

  • sprehajalec

   Če se obnašaš normalno, potem nisi.

 • Primoz Papez

  Še novinar vaškega časopisa slika s fotoaparatom ne pa z mobilnikom…
  Po slikah se vidi da je to bila čista provokacija Petre Janša…

 • MEFISTO

  Kaj vse so pripravljeni storiti klošarji za eno pivo!

  Še ženske tepejo.

  • david

   Kakšne ženske, a si že kdaj videl Petro v živo?

  • garfi

   ni bil klošar ampak plačan levi fašist

 • tohuvabohu

  Važno obvestilo!
  Danes je na kolegiju predsednika Državnega zbora SMC-jevka Simona Lipicanar zahtevala, da se v bodoče ne pregledujejo samo magnetogrami sej DZ, ampak tudi video-posnetki, z namenom, da se poleg vsebine razprav ugotavljajo mimika, grimase, geste z rokami in drugimi deli telesa, skratka celotna telesna govorica govornikov. Zgrožen sem nad takimi kretenskimi zahtevami. Že tako beton-levica izrabi vsako možnost nadzora in diskvalifikacije nasprotne politične opcije, s to zahtevo pa bi odprli možnost za neomejeno voluntaristično lomastenje po osebnosti članov opozicije in za širitev umazane medijske gonje v slovenski parlament. Opozicija mora proti temu izpadu nemudoma ostro protestirati, sicer se naši demokraciji zelo slabo piše. To je planet opic!

  • Stajerka

   kaj se vpikujejo v poslance…..večina, vsaj upam da je tako, je predvajana na SLO3…….Cerar, dr. morale&etike je med prvimi potezami UKINIL snemanja sej vlade…….da slučajno javnosti ne pride na uho, kako si pod nad mizo talajo usluge in delijo bonboniere – tiste najdražje, drage za narod, gratis za koritnike……

  • Janez

   Vsekakor !
   SMC, DESUS, SD – so krive tudi ?

   Bili so proti povišanju najnižjih pokojnin !

   Da !
   Ex socializem, komunizem pravi fabrški delavci !

   Danes za 40 let dela dobivajo 400, 500 evrov penzije. L.r. Janez KOMENDA
   SRAMOTA – SMC, DESUS, SD !

 • pero

  Najjača pa je tale vztrajnik Ibro. A zato smo se borili.

  • Olga

   Premore več inteligence in ljubezni do Slovenije kot vi udbaši, ki vam daje Slovenija kruh! Sramujte se!

  • garfi

   ne, vi se borite za ukradene milijarde

 • ibro

  OPolicija itak bolj verjame klošarjem kot Petri, kar je logično glede na to kakšne piše. Priimek ji tudi ne pomaga preveč.

 • Olga

  Levaki v obupu spet kažejo “razkoš” svoje inteligence! Ne prenesejo resnice! Komunizem je zločinski sistem! EU ga je prepovedala! Vsako propagiranje je kazensko pregonljivo!
  Bravo Petra! Pogumno naprej! Levaki tolčejo le po tistih, ki so uspešni in jih motijo!

 • garfi

  poplava novih plačancev pero sale ibro itd itd……………………
  potrebujemo moderatorja

  • Olga

   Saj so se le stari preimenovali!

 • garfi

  Eva Irgl opozarja: Zavržno ravnanje napada na novinarko bi morale obsoditi vse institucije!
  Kako Vlada Republike Slovenije in njen predsednik dr. Miro Cerar ocenjujeta ravnanje policije, ki je novinarko zgolj popisala, ni je pa zaščitila, ko je bila napadena, s čimer bi se dalo razbrati, da je bolj zaščitila napadalca – nasilneža kot pa novinarko – žrtev?
  Dejanje je zmotilo tudi policiste, saj so ji dejali, naj odide. Novinarka Petra Janša jim je odgovorila, da »tega ne počnem prvič in kot veste, sem novinarka. Ne razumem, zakaj ne smem fotografirati in zakaj je to zdaj nedovoljeno. Dobro veste, kdo sem, kako mi je ime.« Kljub temu, da je bila napadena, so jo policisti, namesto, da bi zaščitili njo in njeno integriteto ter dostojanstvo, zgolj popisali. Nesprejemljivo je tudi, da ji večinski mediji niso stopili v bran, saj je bila v tem primeru napadena tudi svoboda novinarjev v širšem smislu.

 • garfi

  Kljub temu, da je bila napadena, so jo policisti, namesto, da bi zaščitili njo in njeno integriteto ter dostojanstvo, zgolj popisali.

  • KIKI

   Hoteli sosamo poudariti , da so tudi policisti pismeni!

 • xtc

  Kučanovo jankovičevsko udbovski režim je naisti poti kot Madurov in tudi konec bo podoben če ne hujši ostalo nima smisla saj se ve zakaj se gre:
  Glede vztrajnikov;pa tole recali;pesmice in govori težavžal ne bodo odpravili:Kazalo bii pogledati nauke zgodovine_seveda ne rdeče:

 • Fogglof Tunnek

  Gobce zapreti in spat!!!…Velja za fse mačke in psi…in seveda klero-fašiste!!!… Lahko noč!!!

  • Janez

   Rdečim fašistom pa ?
   Nič – lahko noč.
   Zdi se ?
   Da med “domobrance” spada tudi F. Tunnek ?
   Noče ?
   – da mu pridem
   – zastonj seveda – odpeljati njegovo vrednejšo robo ? Se zdi. L.r. JANEZ KOMENDA

 • Tina

  Ibro WTF. A to ni več Slovenija.

  • Olga

   Kateri Ibro? Vztrajnik? Ta je naredil za Slovenijo več kot marsikateri Slovenec!

 • sale

  domobranci skrijte se v luknjice ste vredni da vas pes poščije

  • Olga

   Raje se vi skrijte! Šefa vam že Nemci iščejo!

  • Janez

   Aja?
   A ti ne – braniš svojega doma ? Nisi “domobranec”?
   Ja? Prav.
   A?
   Tvoje vredne stvari iz tvojega doma ? Lahko kar odpeljem.
   Kdaj?
   In kam pa naj pridem po tvojo vrednejšo robo ?
   Ne skrbi – večji, prostoren,
   nobel polkombi avto imam. Celo kak ok kavč – bi šel vanj ! Rad priidem. L.R. Janez KOMENDA

   • Nata

    + + + + + + + +

 • Suljo

  Itak je jasno kaj se je zgodilo. Janšisti so imeli muzko, klošarji pa so se zabavali, ko so gledali pajace na drugi strani ceste. Pol pa pride k njim Petra. Klošat je mislil da hoče plesat z njim in jo prime za roko. V tem trenutku opazi da je grda ko pes in jo odrine. To se je zgodilo že vsem. Grdula pa se začne potem kisat in naredi prijavo na policijo. Policajem je takoj jasno koliko je ura in možačo oglobijo.

  • Olga

   Pojdite v svoj rojstni kraj!

   • primsek

    Ne naganjaj Janše v Grosuplje, on sodi na doberDob

 • Janez

  Ali kdo ve ?
  Kje so kake “dresurne šole” – spoštljivega odnosa do – žensk !

  (uporaba – biča na lenih učenciih – dovoljena ) !

  Pišoči z ex KP, ZK strani
  – na ta ok domoljubni portal

  – nam dajejo pisne dokaze o njih
  – nizki kulturi !
  In o njih nekulturnem odnosu
  – do žensk !

  Zgleda ?
  Gre ?
  Za ostanke KP, ZK MAČEK-KARDELJ ANALFABETSTVA, PRIMITIVIZMA itd. L.r. Janez KOMENDA

 • Janez

  Ah !
  Pustimo te !
  Naše ex KP, ZK ničesar zmožne provokatorje !
  V njih propadlosti, nekulturi. V njih nerazgledanosti itd.
  Ex KP, ZK “KARDELJ ŠOLE” SO NJIM
  IN ŽAL ZGLEDA TUDI VEČINI PREBIVALSTVA – MOČNO ZNIŽALE KULTURO IN RAZGLEDANOST !

  Zato !
  Nič nam – dragi provokatorji !
  Vaši krvavi, nesodno polit morilski maliki !
  VKP B STALIN, KPJ J. BROZ, KPS MAČEK, KARDELJ, M. RIBIČIČ &COMP. itd.

  Oni !
  Nam slo iskrenim domoljubom – niso – nikakršen ? VZOR ?! Bognedaj.

  Nam !
  Je eden od vzorov – 13.5. 1717. leta – torej pred točno 300 leti rojena. – MARIJA TEREZIJA !
  Provokatorji !
  Vaši
  KOMUNISTIČNO-STALINISTIČNO POLIT MORILSKI “IDOLI” KP STALIN, BROZ, MAČEK-KARDELJ ITD.
  Ne
  segajo niti do gležnjev – dobri, najboljši vladarki tudi Slovenije – MARIJI TEREZIJI !

  Žal – premalo poznani, res dobri, razsvetljeni vladarki in materi 16 otrok – MARIJI TEREZIJI !
  Z
  vsem svojim bitje, z vso svojo energijo in pametjo – je bila predana ? Pozitivnemu življenju.

  Nova24tv in vsi. Počastimo spomin na najboljšo vladarko, kar smo jih kdaj imeli ! L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  CESARICA MARIJA TEREZIJA NI NIKOGAR – POLIT UMORILA: po njej imamo šole, obrti, kataster itd.

 • airways
 • primsek

  O levem fašizmu lahko nabijajo samo FSPN kadri, ki so slabo predelali zgodovino.In ki imajo zaradi shizo pozicije, bivši komunisti in današnji levičarji, mentalne motnje. Levica je rdeča, oni so pa dvobarvni zaradi psihotično narejene osebnosti, združevati morajo svoj komunizem in fašizem, ki jim je zdaj bolj pri srcu. Ubogi Iznoriški, temu res popuščajo tablete

 • Adolf Hitler

  NE MEŠAT KOMUNAISERSKI BOLSIVIZEM! Z FAŠIZMOM KEITI TO IE ZELO VELIKA RAZLIKA FAŠIZEM IE DELOVNA SILA VOLK IN LJUDI IN DOBRI NAMEN!!!!!!!!!!!!!!!! KOMUNAISERSKI BOLŠIVISEM IE EU ELITA ŽIDI VATIKAN IN KASARSKA MAFIA U KATERI SPADA SMRAD SOROS IN DRUG SLUZAST SMRAD IN SATINISTI!

 • tomaž muhič

  Ha ha, pa vi ste resno bolni…ko je protestnik Tonetu zbil pol glave ste molčali… sedaj ko ima samooklicana novinarka odtis prijema na roki pa zganjate cirkus…bolano, res bolano….

  • Kosobrin

   Kateremu Tonetu?

   • tomaž muhič

    Tone je mož v zelem

 • janez55

  Zrihtajte že tej novinarki enega dedca, da bo manj histerična! Tako Janševa žalitev novinark TVS kot napad prenapeteža na reporterko pred sodiščem sta zrela za kazenski pregon namesto cmerjenja, pljuvanja in zmerjanja na tviterju in spletnih forumih.

 • Kosobrin

  Ja, ne moreš fotografirati kar vsakega, ko se ti zazdi in potem še objavljati po cajtengah! Tudi če se pišeš Janša, ne! To ni svoboda govora in sporočanja, to je nasilje!

 • Kosobrin

  Širclja se spomnim, ko je v davnih časih bil v neki drugi stranki, čisto v drugih vodah ….